11. den v Melbourne: Berdych proti Wawrinkovi a ženy hrají o finále

22. 1. 2014, 20:07
Previews 376
Tomáš Berdych bude ve čtvrtek bojovat o své druhé grandslamové finále. Na Australian Open se sedmý nasazený střetne v aréně Roda Lavera se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou, který vyřadil Srba Novaka Djokoviče. Zápas začne v 9:30 SEČ a pro oba hráče bude postup znamenat první finále v Melbourne.

Osmadvacetiletý Tomáš Berdych už si zahrál finále Wimbledonu 2010, ale od té doby na další šanci rvát se o grandslamový titul čeká. Stejně starý Stanislas Wawrinka došel nejdál v kariéře do semifinále US Open 2013.

"Musím si věřit a být připravený na vše," řekl Berdych po čtvrtfinálové výhře nad Španělem Davidem Ferrerem. "Nejdůležitější bude moje hra. Nechat ho hrát není dobrá varianta. Hlavně stavět na tom, co funguje celý turnaj, a držet se toho," dodal po dnešním tréninku v Melbourne Parku pro Radiožurnál a MF Dnes.

S Wawrinkou prohrál Berdych osm z třinácti vzájemných zápasů, z toho šest z posledních sedmi. Naposledy ho porazil loni ve Švýcarsku v 1. kole Davisova poháru.

"Vím, že moje hra mu nesedí, mám velkou šanci postoupit. Ale čeká mě velice těžký zápas, Tomáš tady hraje od prvního kola výborně," připustil "Iron Stan," korunní princ švýcarského tenisu.



Wawrinka, povzbuzený pětisetovou výhrou nad obhájcem titulu Djokovičem, cítí šanci na životní úspěch. Uvědomuje si ale sílu rozjetého Berdycha. "Už si zahrál finále grandslamu, byl na všech v semifinále a je hned za elitní čtveřicí. Bude to boj," řekl Švýcar.

"Je mi jedno, jestli proti mě stojí Berdych, Roger (Federer) nebo Rafa (Nadal). Beru to, jak to přijde, zkusím vyhrát, vydat ze sebe to nejlepší, co umím," dodal Wawrinka, který byl po zápase s Djokovičem naštvaný. Když totiž po půlnoci přišel do šaten, už tam nebyli fyzioterapeuti a maséři. "Dneska už tady pro mě není žádná masáž, všichni odešli. Výborně chlapci, děkuji. Skvělá organizace," napsal rozlobený Švýcar na Twitteru.

Podle sázkových kanceláří je mírným favoritem osmý nasazený Wawrinka. Český daviscupový kapitán Jaroslav Navrátil očekává vyrovnanou bitvu. "Tomáš hraje v obrovské formě. První čtyři kola prošel jako nůž máslem a proti Ferrerovi potvrdil, že je v pohodě. Výborně servíruje a hraje razantně odzadu," řekl Navrátil.

Berdych i Wawrinka strávili v Melbourne na kurtech zhruba stejnou dobu. Berdych potřeboval na pět zápasů deset hodin a 19 minut, Wawrinka o čtyři minuty méně. Ve třetím kole ale Švýcar nehrál, jelikož Kanaďan Vasek Pospisil k zápasu kvůli zranění nenastoupil, v prvním kole zase jeho soupeř Andrej Golubjov z Kazachstánu v druhém setu vzdal.

Berdych se v případě výhry stane první českým tenistou ve finále Australian Open po Petru Kordovi, který tento turnaj v roce 1998 vyhrál. V open éře byl ve finále v Melbourne z českých rodáků už jen Ivan Lendl v letech 1983 a 1989-91.

První finalistka ve dvouhře žen vzejde z duelu mezi devatenáctiletou Kanaďankou Eugenií Bouchardovou a o 12 let starší Číňankou Na Li, která usiluje už o třetí melbournské finále, zatímco nezkušená soupeřka na Australian Open debutuje.

"Postup do semifinále si užívám, ale Na Li bude přetěžká soupeřka. Je to velká šampionka, vítězka grandslamu, hraje výborně od základní čáry. Bude to boj, ale těším se!" řekla Bouchardová.

V druhém semifinále se utkají Agnieszka Radwaňská s Dominikou Cibulkovou, které se takhle daleko v Melbourne dostaly poprvé v kariéře. Obě dosud nemají ve sbírce žádný grandslamový titul, Polka už byla alespoň ve finále Wimbledonu.

Přemožitelka Rusky Šarapovové Cibulková má s Radwaňskou, jež vyřadila obhájkyni titulu Azarenkovou, má nepříznivou bilanci 1-5 a loni ve finále v Sydney s Polkou dokonce prohrála ostudně dvakrát 0-6. O šest měsíců později ale ve finále ve Stanfordu vyhrála.

"Bude to těžké, ona je bojovnice a skvělá hráčka. Nedá vám jediný míček zadarmo, vše si musíte vybojovat sami. Dobře se známe, jsme stejně staré. Naše poslední dva zápasy byly vyrovnané a já si věřím a vím, co mám dělat," řekla odhodlaně Cibulková.

- PROGRAM 11. DNE NA AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(čtvrtek, 23. 01. 2014)
Rod Laver Arena:
od 3:30 SEČ:
Bouchardová (30-Kan.) - Na Li (4-Čína)
Cibulková (20-SR) - A. Radwaňská (5-Pol.)
od 9:30 SEČ
Berdych (7-ČR) - Wawrinka (8-Švýc.)
.
kompletní program 11. dne na Australian Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

376
Přidat komentář
ta-dah
ze Tom neustal ty rozhodujici okamziky a zbytecnymi chybami se v nich pripravil o moznost vyhrat zapas. Moznosti mel, ale chybel ten povestny kousek. Chapu, ze Tom je na kurtu hodne rezervovany ve svych projevech, myslim si ale, ze projevit i navenek vic vule po vitezstvi i citoveho zainteresovani by mu mozna pomohlo. Treba se mu priste ten krucek podari udelat... Gratulace k semi a diky...
Reagovat
Rafaeoli25
Rafo, doufám, že ruka bude jakžtakž v cajku a prosím aspoň 50 vítěznejch prohozů, pak bude klid :)
Reagovat
lars
Navratil to zakrikl: "vyborne serviruje" :((
Reagovat
smazaný uživatel
která už se nebude opakovat, koukám do své věštecké koule a vidím, že Berdych už lepšího grandslamového výsledku nedosáhne, budiž mu útěchou celkové 4 vyhrané davis cupy :-/
Reagovat
smazaný uživatel
2 katastrofální TB takhle se prostě GS nevyhrává. Nedá se nic dělat, jede se dál. Gratulace Wawrinkovi k velkému finále a Tomášovi za velice dobrý start do sezony.
Reagovat
Fandina
Vlastenci nesmutněte, Stan má babičku a dědu z Čech.
Reagovat
slacker
U me je rozhoduji jak mluvi a rozumi cesky. Pokud ho to nenaucili neni na nem uz nic ceskeho
Reagovat
PetaM
To není povzbudivé :D Sorry, ale je Švýcar, a povzbuzuje se anglicky :D Nic s námi nemá společného :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to nás má těšit ? Je to Švýcar.... Nejdřív mě byl celkem sympatický, ale po té, co hrál s našima DC, už opravdu není. Nejsem spokojena,přála jsem to Tomášovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedině je povzbudivé to, že Vilanderova deka přestává působit...
Reagovat
Fandina
Že má české prarodiče jsem tu napsala jako zajímavost. Myslím, že česky něco umí a předpokládám, že příbuzné tady také navštěvuje. Jinak má myslím švýcarské a německé občanství. Přiznám se, že mně některá jeho gesta nejsou sympatická, ale je to v normě. Jinak mě mrzí, že dneska to Berdovi nevyšlo, ale doufám, že příště to bude lepší. Nikomu jinému jako Berdovi tolik nefandím.
Reagovat
smazaný uživatel
ten jeho původ rozebírali komentátoři už několikrát a určitě padlo, že česky neumí ani slovo. Jestli je to pravda, to nevím, ale taky nevím, proč se tím zaobírat, i když je to asi zajímavost, to jo.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem nevěděla, že to komentátoři rozebírají. Tak sorry.
Reagovat
Fandina
Já bych raději, kdyby Wilander tipoval špatně. Tady určitě, ale už před zápasem s Ferrerem říkal, že je Berda favoritem, jako teď, že je to Stan. Bohužel mu to vyšlo. Ale to nemění nic na tom, že je škoda, že Berda dneska nevyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
zastřel se..
Reagovat
Rafaeoli25
On to určitě nehrotí, myslim, že za těch cca deset vydělanejch melounů je rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlava :-( Škoda, kdoví, jestli přijde ještě nějaká taková příležitost, snad jo.
Stanovi velká gratulace, plně si to zasloužil a kdyby to ještě chtěl jeden vítězný zápas přidat :-) Bylo by osvěžující vidět jako vítěze GS někoho jiného než se čeká už před turnajem (ale za Rogera bych se taky vůbec nezlobila).
Jak jsem čekala, Toma je mi hodně líto, i za to, co zase slízne.
Reagovat
Nancy_z
Tak teď budu přát Federerovi. Byla by to senzace :-)
Reagovat
slacker
Aaaaach joooo.
Reagovat
smazaný uživatel
nemám ráda. Ani trochu.
Reagovat
svetova.dvojka
Co ti udělal ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ráda Wawrinku.
Reagovat
smazaný uživatel
je důležité, málokdo to dokázal, SF na všech grandslamech. Finále by bylo lepší. I tak gratulace k dobrému výsledku na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
A toho Wawrinku opravdu nemám ráda...
Reagovat
Fandina
Mně také některá Stanova gesta zrovna moc sympatická nejsou.
Reagovat
svetova.dvojka
ale důležité je vyhrát Tomáši, důležité je vyhrát...
Reagovat
Rafaeoli25
Stanovi postup přeju, sympatičtější je on i jeho přítelkyně :)
Reagovat
Rafaeoli25
Oprava, manželka :)
Reagovat
Nancy_z
:-(((
Reagovat
Sonja
Mám za něj radost:-) Už si to fakt na AO zasloužil za ty výkony...
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, já se z tebe prostě zblázním.. ach jo.. no nic, zase tu bude plno povzbuzujících komentů o Tomově labilitě a hlavě, což číst nemusím, takže jdu vše raději zaspat... dobrou..
Reagovat
svetova.dvojka
Kéž by ses už neprobudila...
Reagovat
petrulinka
Tak já se obávám, že možná už žádné příště nebude. Projel to naprosto hloupě. Pokud chce vyhrávat, tak nemůže v rozhodujících momentech takto selhávat, jako bez prvního servisu a s dvojchybama v TB nemůže prostě uspět, a když už má nalitý míč, tak ho hodí do autu. Dnes mi teda docela v některých momentech připomínal Petru. Docela si myslím, že Djokovič by pro něj byl možná hratelnější soupeř. Na Wawrinku prostě neumí, a když už věděl, že s ním bude hrát, tak se měl lépe připravit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, v DC po 7 hodinovém deblu nastoupí a porazí ho a teď s ním má tak blbou bilanci.. Stan se hodně herně zvedl, to je pravda, nicméně Tomáš to celý podcenil a vůbec nehrál jak měl a jak hrát umí. Velká škoda, o to víc mě to mrzí, ale co nadělám no..
Reagovat
Nancy_z
Mě spíš mrzí ty dvojchyby v TB. To by si hráč jeho formátu neměl dovolit, takhle lacině dát soupeři bod...
Reagovat
Nancy_z
A nemyslím si, že to Tom podcenil... Jen byl na začátku nervóznéjší... Pak se zvedl, ale zase ta hlava v TB ho zradila... A na returnu mohl být lepší. Jenže Stan je teď na servisu sebevědomý. I Djokovic, který má nejlepší return, s ním měl problémy...
Reagovat
smazaný uživatel
poslední dva míče zápasu Djokovič vs Wawrinka ? Djokovič je jasně daroval, to byly chyby jak hrom ! a stály ho vítězství v zápase. To holt se někdy stává, i mistrům.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby hrál Tomáš útočněji a chodil si pro winnery než jen přepinkával přes síť, myslím, že by měl větší šanci. Ale na kdyby se nehraje, bohužel..
Reagovat
Fandina
škoda, ale Stan byl lepší. Tak příště Tome, držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
STAN THE MAAAAN! Allez!
Reagovat
petrulinka
No tak já to nějak nechápu, v TB pokazil, co se dá!
Reagovat
smazaný uživatel
ty voe, zase celý set je berda lepší, tak doufám, že si to neprojede v tiebraku...
Reagovat
Fandina
5:4 tak a teď Tome zaútoč!
Reagovat
smazaný uživatel
Je tady někdo, koho tento zápas vůbec baví? :)
Reagovat
Fandina
Mě začne bavit, až Berda srovná na 2:2 teď mě nebaví, mám strach, že Berda to projede.
Reagovat
Tornes
Ano.

Nevím, co jste čekali vy ostatní, ale z mé strany celkem očekávaný tenis. I když ne dokonalý, pro mě zajímavý.
Reagovat
Vojtaakk
Mě baví! Daleko víc než nekonečné prohekané výměny Nadala s Djokovičem!
Reagovat
Rafaeoli25
No jo máš pravdu, jsou hrozný ty jejich intergalaktický výměny, fakt nechápu jak je možný, že jsou před ostatními o deset parníků a že první nebo druhej neni TB se svym dechberoucim tenisem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jasný...jak se na tohle můžeš zeptat tvle
Reagovat
Tornes
Takže se každému musí líbit zrovna ten tenista, co je nejlepší? To snad ani ne...
Reagovat
Stan_Borowitz
Inu, (skoro) všechno je relativní a závisí na úhlu pohledu. Pro jednoho "intergalaktické výměny", pro jiného nudné pinkání. Pravda bude jako obvykle někde uprostřed. A s těmi parníky bych hodně ubral, kdoví, jestli alespoň jeden z nich bude ve finále...
Reagovat
nitrotaj
http://czshare.com/5875959/ATP.2014.Australian.Open. QF.M1.Nadal.vs.Dimitrov.720p.NOCOMM.part1.mkv

http://czshare.com/5875993/ATP.2014.Australian.Open. QF.M1.Nadal.vs.Dimitrov.720p.NOCOMM.part2.mkv

http://czshare.com/5876047/ATP.2014.Australian.Open. QF.M1.Nadal.vs.Dimitrov.720p.NOCOMM.part3.mkv

http://czshare.com/5876077/ATP.2014.Australian.Open. QF.M1.Nadal.vs.Dimitrov.720p.NOCOMM.part4.mkv

Linky spojit, je v nich mezera.
Reagovat
Rafaeoli25
Na tenhle zápas bych rád co nejrychleji zapomněl přiznám se ti..
Reagovat
smazaný uživatel
to sa mi len zda, ze aj samotnych hracov to nudi... :)
Reagovat
dadaft
už nikdy se nebudu přehnaně posmívat Djokovičovi s Murrayem.
už nikdy se nebudu ........ ..................
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
dadaft
dnes bych si dal Agassi - Kafelnikov. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl vůbec někdo Tomášovi, kde hraje a o co hraje? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Neřek, sou to skety :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tušila :) Už tady ze zoufalství plácám blbosti...
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych si spis ted dal dve sklenky bourbonu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych nejradši zmalovala Tomášovi zádel, že by měla barvu jako ty jeho úžasný trencle...
Reagovat
Rafaeoli25
Neplácáš blbosti, to byla velmi trefná otázka/glosa :)
Reagovat
smazaný uživatel
No...nevim, ale musi zabrat a zkusit si jit pro ten volej casteji...

Jinak Stan dnes na servisu pracuje skvele...krom toho prvniho TB. Ma paradni druhy servis... a bohuzel druhy serv Rebela skvele returnuje...

...doufam, ze jak to napisi, Stana trochu na servisu polevi :D)))
Reagovat
J.M.
Tak proti kterémukoli zápasu Djokoviče s Murraym, a zejména jejich loňským grandslamovým finále, je toto pro mě pořád velká hitparáda. Není to vůbec špatný zápas, taková standardní kvalita.
Reagovat
smazaný uživatel
já trpím, protože má Tomáš takovou šanci a hraje jak ponocnej, já to prostě nechápu, ví, že na saku se mu daří, tak proč pořád stojí na BL a kouká, jak kolem něj sviští údery ze skvělého Stanova BH nebo FH.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja slusne vytuhl pri finale RG-2013.
Tito me asi zabije, ale ja fakt usnul...:)
To se nedalo....
....ale nerekl bych, ze to bylo kvalitou zapasu:)
Reagovat
Tornes
Moje řeč ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne spis stve, ze Matsovi nekde rekne, ze aby vyhral GS, musi vic chodit na sit, chodit si pro vitezne mice...

...a dnes vic... spis trci na zadni... takze u mne je to na bourbon:)

Ale uvidime, jeste jeden TB, pokud srovna na 2:2, muze to byt jeste zajimave...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm.... u mě platí ten zadek, teď ještě dvojnásob..
Reagovat
smazaný uživatel
v poslednim TB za stavu 4:6 pekne Rebel zarval "hraaj".
...trosku pozde...

eh sakrys.

Ale Stan byl na servisu fakt dobrej...

---

No, a jestli mne ten tip vyjde, tak bude Svycarske finale:D)

Jinak Noah >>> SES MACHR CHLAPE. Presny tip 3:1....skoda, ze si to netipl naopak :D))))
Reagovat
smazaný uživatel
z toho by se člověk opupínkoval...uf!
Reagovat
Rafaeoli25
Asi takhle, ať se to někomu líbí nebo ne, TB až na Wimbl 2010 velký zápasy prostě nezvládá, pro jeho fandy smutnej fakt, ale je to tak..
Reagovat
Tornes
Tak zatím máš pravdu, ale na druhou stranu, dokud se nedohraje poslední míček, tak zápas nekončí. A jak známo, naděje umírá poslední ;)
Reagovat
Rafaeoli25
To máš pravdu, jenže ten dnešní match hodně připomíná jejich vzájemný zápasy z USO a TM..
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych GS titul nikdy nezíská, nemá na to psychicky, bohužel :-(
Reagovat
Rafaeoli25
Tak kdyby jen titul, pro něj problém i to finále..
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou ho dal, asi naposledy v kariéře ve Wimbledonu 2010 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda 2. setu, ale se dvěma dvojchybami se tie-break asi vyhrát nedá (aspoň u chlapů)...

Jinak jsem to zapnul teprve před chvílí a koukám, že Esterka má modrobílé tričko a pořád ji zabírají. :) Už jenom kvůli ní bych to Tomášovi moc přál.
Reagovat
smazaný uživatel
zabírali tam taky jednu pěknou holčinu, zpočátku jsem myslela, že je to namalovaná Vika :)
Reagovat
Bob
To je pakůň :/
Reagovat
Nancy_z
dostaň to aspoň do pátého setu! Jde o finále!!! A ve druhém setu jsi mi přišel lepší, tak pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
projede neopakovatelnou šanci na grandslamové finále.. jak jinak, než hloupě.. a to jsem myslel, že už dospěl :(
Reagovat
kada.tom
achjo, 2 DF jsou zkrátka v TB moc, no ... tak tedy nevím, teď je na koni zase Stan ... nic, já jdu na zkoušku, snad Tomáš ještě zabere :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se připojím na stream a on udělá dvě dvojchyby ooooo my goodness
Reagovat
darek.vrana
Tak ti pekne dekujem
Reagovat
smazaný uživatel
tak se rychle vodpoj :D
Reagovat
smazaný uživatel
ALLEZ!
Reagovat
Roger_Federer
na Berdxchovych zadech..melo asi symbolizovat..
Reagovat
Rafaeoli25
:D, taky jsem si říkal..
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
kada.tom
tak tedy zas tie-break, doufám, že ho Tomáš zvládne stejně dobře jako ten ve 2. setu a já budu moci jít v klidu na zkoušku :-D no v klidu ...
Reagovat
smazaný uživatel
good luck...asi se tě nebudou ptát na tenis... nebo?
Reagovat
kada.tom
ne, to opravdu nebudou :-DDD
Reagovat
Rafaeoli25
Ne na hokej, zkoušející Hadamczik :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nuda prostě. Vůbec to nemá náboj semifinále GS, připadá mi to jako zápas 4. kola nebo maximálně čtvrtfinále. Shodli jsme se s Chazym, že prostě člověk stojí o změnu a pak je to nuda.
Reagovat
kada.tom
Není divu, je to strašně moc důležitej zápas pro oba, takže to tak taky vypadá. Pro Nadala, Djokoviče, Federera a další to je rutina, takže i ty zápasy vypadají jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste bych to nehodnotil...teprve 1:1
Djoker x Stan... taky se na to nedalo moc divat prvni set a pul...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, proto mi to přijde jako menší zápas, nejsou na něho zvyklí, já nejsem zvyklí vídat tyhle dva v SF GS. Divné pro diváka, relativně nezaujatého.
Reagovat
Tornes
Ale tohle je dle mě jen v tvé hlavě. Ty tak nějak automaticky čekáš, že v semifinále musí být alespoň jeden z 'velké čtyřky', a když není, tak to tak podvědomě bereš jako 'nedůležitý' zápas. Tenisově to není dokonalý, ale ani zase tak špatný. Zkus se přes to přenést a zjistíš, že to je super tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
No právěže to super tenis ani zdaleka není nehledě na hráče a nehledě na stádiu turnaje. A nemá to absolutně náboj velkého zápasu.
Reagovat
Rafaeoli25
Je tam strašně málo pěkných a napínavých výměn, fakt neni na co koukat..
Reagovat
Sonja
tomasinho, oprav si hrubky, kdo to má číst...
Reagovat
nitrotaj
Počkejte si na zítra.
Reagovat
Tornes
Dobře, super ne, ale fajn ano. A málo pohledných výměn jednoduše vychází z toho, že oba skvěle servírují a oba to jsou útoční hráči. Nejlepší výměny samozřejmě máš mezi hráčem, který útočí a hráčem, který to zvládá bránit. Ale tohle si od toho zápasu přece čekat nemohl, když je oba znáš, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No že by loňské finále Wimblu byl nějaký strhující zápas se taky říct nedá...
Reagovat
Sonja
Nezaujatý divák by fandil tomu, kdo má ve finále šanci na překvapení...což podle mnohých (včetně mě) ani jeden z dnešních semifinalistů nemá. Druhé semifinále bude předčasným finále, tam bude zájem naopak obrovský...
Podobně to bylo na RG- jedno semifinále Nole x Rafa, druhé Jo x David.
Reagovat
Rafaeoli25
A taky oběma dost chybí odvaha zakončovat, je to taková hra na údržbu a spíš čekání na chyby, prostě nuda jak říká tomasíňo..
Reagovat
smazaný uživatel
No jejda jedna hrubka. Paní neomylná je nedělá nebo co?

Radši se starej o to, jak su užívaj volno ti dva srbští tragédi.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak loňský finále Wimblu ale zcela očividně ovlivnila Noleho únava kvůli sf, přesto ten zápas náboj měl narozdíl od dnešního..
Reagovat
Sonja
Omg:-DDD
Reagovat
Tornes
Rafaeoli: V tomhle se asi neshodneme... Údržbu si představuji jinak než skoro 40 winnerů na obou stranách, když ještě ani neskončil 3. set. I délka výměn je spíš proti tomu. Ale jasný, když tě to nebaví, tak s tím asi žádný argumenty nic neudělají ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim s tou unavou...

Krom toho Britove cekali na takove finale desitky let...

Jak by byl Stan nebo Rebel Australanem, tak je kotel jak na Barce... a vsichni tu rvete jak urvani z retezu, jak je to bozi....

Ale ja jsem spise relativne zaujaty:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tady to zase ovlivňuje nervozita no.. promiň, že ti zkracuju nick, ale než to vypíšu, odehraje se další nudnej game :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, přesně tohle si říkám, když čtu, co občas píšeš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jdeme na to: raz, dva, tři....:D
Reagovat
Rafaeoli25
Ok, já a tomas.to vidíme tak, vy jinak, nic se neděje :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D ja su ted spis v panice:D)
Ted ten Stanuv winner z BH....uf...
a dalsi TB:)

Chlapi se dobre drzi na servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
jen co jsem to napsal...TB a DF Rebela....eh...
Reagovat
dadaft
souhlas.
vidím asi deset gemů a nenapadá mě žádný důvod, proč se dívat dál...
Berdych - univerzální omyvatelný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně vidím, co vidět fakt nechci a to je zatím výsledek TB.

Vlku, jako nevím, co s Tomášem. Doufám, že už konečně pochopil, že hraje o finále AO 2014 a ve 4. setu začne konečně hrát..
Reagovat
smazaný uživatel
Super dve DFka, dva zabite returny...good job...
...no ted uz to sranda neni :D))) 1:2
Reagovat
smazaný uživatel
Stacilo, aby zacal hrat jak v prvnim setu s Davidem...je to risk, ale lepsi nez to chtit uhrat ze zadni...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu to říkáme pořád, nevím, proč to nečte..:) ne, konec legrace, nerada něco říkám dopředu, ale začíná se mi to nějak nelíbit... nevím, proč nechodí k síti a jen čeká a čeká a pinká a pinká..
Reagovat
Tornes
Rafaeoli: Jen mimochodem, můj nick je Tornes, ne Tomes ;) a jinak jasný :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad to riskne...ve ctvrtem...podle mne, ted uz by to chtelo...
no, ale nejdriv teda treba udrzet serv...
Reagovat
Sonja
Do tebe fakt stačí minimálně rejpnout, abys vytek...
Reagovat
Sonja
to bylo na tomasinha, nějak mi to vlákno uteklo
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) ted jsem si vsiml:)

Tak myslim, ze v tvem pripade by museli zmenit povrch a hrat by musel Andre vs. Lleyton...jinak jen tezko si dokazi predstavit...co by to mohlo jineho zmenit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nuda to je možná pro tebe, protože nikomu nefandíš blbečku...když hraje ten tvůj andy, tak je to nuda k zblití a to pokaždý..tolik winnerů, co dneska zahraje tomáš on sotva posbírá za tři zápasy...asi tak
Reagovat
kada.tom
hlavně, aby Tomáš nespolíhal ve 3. setu na tie-break, sice jeden vyhrál, ale měl by se snažit pořádně i na returnu, třeba ho brejkne :-) samozřejmostí je si držet servis, no .. :-)
Reagovat
Nancy_z
Tak hlavně vydržet a trochu Stana rozhodit :-)
Reagovat
PetaM
Bože to jsou nervy, Tome máš set, jen tak dále! Choď více k síti!!! :) To zvládneš! :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že Berda teď už všechny sety vyhraje. Berdo pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt je Tom pasivní... takhle to se Stanem nepůjde.
Reagovat
Nancy_z
Ve druhén setu se zlepšil, tak snad bude i dál aktivní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšil, ale pořád to nemá ten správný spád, Tomáš je zmrzlej na BL, pak se vyhází, Stan mu hodí pár úderů k lajně a je to v pytli. Přitom Tomáš umí útočit, ale prostě se nějak bojí nebo co...
Reagovat
Nancy_z
Přijde mi od začátku trochu zabržděnej... Lepší se to, ale není to úplně on
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně, žádný pořádný nástup, opatrná hra, prostě pinkačka..
Reagovat
kada.tom
Anooo!! Krásnej tie-break :-) akorát Tome, takhle hraj i ve zbytku zápasu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
no a hra je vyrovnaná... takže jak teď... podle mě je na koni berdych a urve to
Reagovat
smazaný uživatel
POOOĎ!!!
Reagovat
safi1313
funguje a zabírá na wawrinku...jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Yes Tomáši makej. Servis funguje. Plné riziko na returnu.. nemá smysl Stana oťukávat.
Reagovat
smazaný uživatel
jen co to dopíšu, 3 esa za sebou.. wow :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Tom víc neútočí nebo nehodí nějaký dropshot, taky to umí...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako treba chodit vic na tu sit...jinak to bude mazec...ve trech...v suchem. jeste trochu pridat na 2.servisu...jsou to infarktobe situace chlape:D)

> Vsimli jste si, ze tomu Stanovi jde pekne i ten FH?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Stanovi jde bohužel pěkně všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
no ted TB...
...nebude to jednoduche...
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, zatim dobre:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad je Tomáš nakopnutej a teď to pojede :)
Reagovat
smazaný uživatel
No...ted nam Standa nasteti trosku pomohl...ale jinak pekne vymeny.

Musi byt Rebel vic aktivnejsi...jinak to nakopnuti by bylo na nic...
Reagovat
Nancy_z
Jj, v prvním setu byl hodně pasivní... Takže Berďo, pojď si pro to!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ho můžeme nakopnout my :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ted by to potreboval:D) ne ze ne:)
Reagovat
jb007
Vyhodnotil jsem příspěvky 45-ti uživatelů. Lehce jsem pozměnil pravidla na co jméno to hlas, dopadlo by to asi stejně.
Nejoblíbenější hráč:
1. Federer 21 hlasů
2. Berdych 17 hl.
3. Del Potro 10 hl.
4. Nadal 9 hl.
5. Djokovič 7 hl.

Nejoblíbenější hráčka:
1. Kvitová 15 hl.
2.- 3. Ivanovičová + Li Na 10 hl.
4. Radwaňská 8 hl.
5. Šafářová 7 hl.

Nejneoblíbenější hráč:
1. Nadal 15 hl.
2. Djokovič 9 hl.
3. Tipsarevič 8 hl.
4. Murray 7 hl.
5.- 6. Troicki + Berdych 5 hl.

Nejneoblíbenější hráčka:
1. Azarenková 17 hl.
2. S.Williamsová 8 hl.
3. Šarapovová 6 hl.
4.- 6. Cibulková + Erraniová + Vinciová 4 hl.

Asi žádné velké překvapení, snad jen pro mě suverenita Azarenkové. Snad se nad sebou zamyslí...
Díky za účast!
Reagovat
smazaný uživatel
to máš do diplomky? :D
Reagovat
Rafaeoli25
Tak si tam teda přičti ještě moje hlasy, hodnotit budu jen oblíbený: 1.Rafa, 2.Stan, 3.Nole, hráčky: 1.Šarapová, 2.Na Li, 3.Pennetta. Neoblíbený tu tupě vyhlašovat nebudu ač Azarenku ani Rogera nemusim..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by se nad sebou Vika měla zamyslet? Myslíš si, že ji trápí nějaká anketa na TP, když má 764 tisíc fanoušků na FB a dalších 420 tisíc (včetně mě :)) na Twitteru? Navíc jsem viděl, že se poměrně objevovala i mezi nejoblíbenější hráčkami. Sice není mezi prvními, ale stejně jako je u někoho neoblíbená, tak je u někoho jiného oblíbená... Taky je dobré si všimnout, že na prvních místech mezi nejneoblíbenějšími ženami i muži jsou ti nejlepší (Vika, Serena, Masha, Rafa, Novak). Kdyby byli na 100. místě žebříčku, tak by určitě nejneoblíbenější nebyli, protože by nikoho nezajímali... Já jsem třeba mezi nejneoblíbenějšími neuvedl nikoho, kdo by byl ve špičce.
Reagovat
Sonja
vyhráli *\ö/*
Reagovat
smazaný uživatel
proč ten berdych ty nalité míče vyhazuje? proč
Reagovat
Fandina
Berdo druhý set by měl být tvůj. Zatlač na returnu a brejkni. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tome makej je to vyrovnané a otevřené.
Reagovat
kada.tom
Tak teď Tomáš začíná na servisu, tak doufám, že to bude lepší. Jestli prohraje i 2. set, tak bude, obávám se, hotovo. Uvidíme, ale Stan hraje o trochu líp, nedělá tolik chyb, což asi dneska bude rozhodovat ..
Reagovat
smazaný uživatel
Super, ještě 2.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Super, ještě 2.
Reagovat
nitrotaj
http://www.rafaholics.com/2014/01/ao-jan23-hq-practice-photos.html

Ruka téměř vyřešena a k tomu bonus trénink v tričku, které vlastním.
Reagovat
smazaný uživatel
ruky strhane ako 70 - rocny dedko...
Reagovat
smazaný uživatel
Po SF bude mít čas na odpočinek, aby se mu to zatáhlo:-))
Reagovat
nitrotaj
No necelý dva dny, před finále.
Reagovat
Rafaeoli25
Čas bude mít až po neděli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Má na neděli v pánu nějaký trénink?;-)
Reagovat
nitrotaj
Ne, jenom zvedne titul nad hlavu.
Reagovat
Rafaeoli25
Zvedne nad hlavu 14th :)
Reagovat
kada.tom
hmm, tak v týhle hře Tomáš udělal 3 UE a taky o ten servis přišel, ta smeč na konci byla "super", takže je po 1. setu, Wawrinka si to pohlídá ..
Reagovat
smazaný uživatel
to je vůl ten berdych, jednoduchá smeč a on ji navalí do autu
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se na to dá koukat živě, prosím? Myslela jsem, že na serveru ČT, ale nemůžu to dohledat.
Reagovat
kada.tom
Eurosport ..
Reagovat
Sonja
Matse a Yannicka: Stan 3-1
Reagovat
smazaný uživatel
Takže deka - jsem v klidu :D
Reagovat
Sonja
Jj, proto to sem dávám, Matsovy tipy už jsou (díky janekdovi) pověstné, Noleho mi taky vyřadil:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D to ani nevím. Komu vůbec dneska fandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
U Toma je to o podání, jak dlouho bude na kurtu. Takže kolik dnes TB může urvat? 3:0
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nééé, Tome, takhle ho nechat brejknout svojí chybou...
Reagovat
smazaný uživatel
tak jak to vidite? podle vykonu na kurtu bych rekl, ze je na tom tomik lip, ale musim jeste zaklepat na drevo...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to vypada, ze jsem zaklepal spatne
Reagovat
smazaný uživatel
Stan to vyhraje, ten jednoručák nemá chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
Motivace mají oba obrovskou, zahrát si finále GS proti legendě je čest:-)
Reagovat
Sonja
Tipla bych tě na armstronga.
Reagovat
smazaný uživatel
Na kole tolik nejezdím a na Měsíc se jen dívám:-)
Reagovat
Nancy_z
Tome, fandím a držím palce! Brzo seťres nervozitu a konečně Stana poraž na GS! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem napnutá jako kšandy, těším se na bitvu :-) Přála bych jim úspěch oběma, zasloužili by si to a určitě mě bude líto toho, kdo zůstane za branama finále.
Tome, doufám, že chytíš příležitost za pačesy, udržíš si nervy a dobré podání, tak do toho a bojuj!
Reagovat
kada.tom
Tak Tome, do toho!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, doufám, že naskočí jako Domča a začne to prášit po kurtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to. Allez Stan!
Reagovat
smazaný uživatel
... napětí stoupá, už se to blíží. Přeji moc Tomovi aby tu příležitost chytil za pačesy, moc už takových mít zřejmě nebude. Elemtálové jsou mu v tomto turnaji zatím nakloněni! :)

Hraje tenis na něho v příliš silné generaci Federerů, Nadalů, Djokovičů, Marryů a nakonec i Ferrerů, Del Potrů aj. a ti mu moc dalších šancí nenabídnou.
Reagovat
smazaný uživatel
snad mi Tom zlepsi naladu a ktera je ted po prisernem vykonu Agy na bodu mrazu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mu budu fandit, ale tenisově to reálněji vidím na Swiss Final:-)
Reagovat
Titan
Vítězky GS Česko-Slovensko 1:1...:-)
Reagovat
Titan
Oprava 2:1, samozřejmě...
Reagovat
smazaný uživatel
Nastastie si nerátal Navrátilovú :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim se mne potvrzuje ten obecny tip, ze vzdy jeden favorit v SF padne!!!!! Ve WTA to byla AGA...

----

Takze ocekavam finale:
Nadal x Berdych
nebo
Fedex x Wawros :))))
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš sem dát odkaz na nějaký polský sportovní web s větší výživnější diskuzí? Zajímaly by mě reakce polských fandů na ten dnešní tristní výkon. Jestlipak to tam vypadá jako na íděsu po prohře Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://eurosport.onet.pl/tenis/australian-open/australian-open-porazka-agnieszki-radwanskiej-w-polfinale/l6cgz

Je to fakt ale jen pro drsnaky...
...ja uz na to ani moc nekoukam, behem dne prijde ke slovu urtcite i politika....

musis tam kliknout na zobacz wszystkie komentazre:
vyjede ti pak tohle

http://eurosport.onet.pl/forum/australian-open-porazka-agnieszki-radwanskiej-w-po,2,1067005,0,czytaj-najnowsze.html
Reagovat
smazaný uživatel
NASI SPORTOWCY TAK JAK I LEKARZE - NAUKOWCY - POLITYCY - SPORTOWCY - DUCHOWNI - ZOLNIERZE - TO PADLINA DLA ZWIERZAT W ZOO !

NASI SPORTOVCI TAK JAKO LEKARI - VEDCI - POLITICI - SPORTOVCI - DUCHOVNI - VOJACI - JSOU ZDECHLINAMI PRO ZVIRATA V ZOO!

:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
B je správně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, názory na dnešní prohru nechám naběhnout do odpoledne, začnu předchozími zápasy, kdy Aga vyhrávala.
Reagovat
dadaft
dobře ti tak Ago
Reagovat
smazaný uživatel
:)
aspon ji to nemusi tak mrzet jako s tou Sabcou, tam to bylo...hodne, hodne tesne... tady to bylo aspon jasne...

a kdo vi, mozna GS pro Slovensko?:)

Jenze to Domca bude muset hrat lepe nez dnes... bude muset zahrat jak se Simcou...
Reagovat
smazaný uživatel
GS pro Slovensko? MOŽNÁ tak GS pro Cibulkovou, ale ne pro Slovensko
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Dominice
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju Domče a fandům, zasloužila si to, byla lepší, Aga jí dost pomohla, tohle ji bude dlouho mrzet... letošní AO opravdu zajímavé.. dneska ještě pošetřit síly na Toma, doufám, že tam to nebude tak jednoznačné..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace Domce k zivotnimu uspechu ale dneska ji to hezky spadlo do klina...
Reagovat
Sonja
Dej pokoj. Kolikrát spadne do klína výhra Aze, když se soupeřka vykazí?
Dominika si finále po právu zaslouží...tolik kvalitních hráček porazila, z toho dvě favoritky na titul. Bomba.
Chápu, že jsi teď asi dost zklamaný, ale neumenšuj její úspěch, prosím.
Reagovat
dadaft
Domča hrála perfektně.
škoda, že Aga ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tim ho neumensuju, vzdyt je ve finale ne ale dneska se pomalu nemusela ani zapotit s nadsazkou. A Aga nehraje tenis na winnery jako souperky proti ni, takze je logicky ze kazi vice oni nez Aga. Az na dnesek, kde nebyla schopna ani obycejny lehky mic prepinknout pres sit, to jsi snad videla i ty gne? Proste den blbec ale Domce to preju to ne ze ne. Ja nejsem ten, kdo by snizoval neci uspech ale Age jsem to proste pral vice. Dneska si to holt nezaslouzila.
Reagovat
smazaný uživatel
No dnesni SF bylo hodne specificke...na zacatku obe holky hodne nervozni, bylo to hodne rozpacite...

Dominice take dyl trvalo, nez trochu uklidnila nejen svuj FH, obecne Aga tyhle typy hracek opravdu nemusi, hodne nerada treba hraje s Lucy...tohle z ni bylo citit uz na zacatku zapasu...nechut do tehle hry...typicka Agnieszka jak by rekl Fibak...hracka hraje ultra utocne, a Agnieszka reaguje stylem....tohle nemam zapotrebi...a ceka ze se neco zmeni...a zacina tzv. cekacka...

a to je spatne proste...potom se nemuzete divit:)

Myslel jsem, ze s Vikou to nejak prekonala, ale Vika byla - a to si priznejme pod silenym tlakem, opet obhajoba, ona uz v 1.kole ukazala, ze letos to asi nemusi byt OK...nekteri se nechali uspat jasnou vyhrou nad Ivonou, ale ta hrala jak ja:D) bez servisu a neschopny upinknout par vymen na zadni... Vika ten turnaj opravdu hur zvladala. Aga byla nabuzena a vyslo ji na co sahla. Jenze v dalsim kole - opet je tu souperka, ktera ji nepasuje, a jak se s tim popasovala?

No a plus ten tlak na Agu... mne se tedy spis potvrdilo, ze tady ho mela fakt vetsi...byla proste pred zapasem jasnou favoritkou. Neustala to vubec.

Dadaft to napsal pekne, dobre ti tak... timhle zpusobem se proste hrat neda... u ni to neni den blbec, u ni to je, jak by rekla sojecka nebo Fibak charakterem...no ale kdo ho nema slozity :D))) Nakonec diky tomu je tenis zajimavy:))) casto nas hodne veci prekvapuje i v ATP:))) Treba takovy Roger mne fakt tady na AO prekvapuje:)))

Rozhodne nikomu nic nespadne v tenise do klina, pokud to neni skrec:) top je jas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ze si to dneska nezaslouzila, stim souhlasim. Ale na cekacku musis aspon prepinknout sit a to dneska Age vubec neslo ani z obycejnych udrzbarskych uderu. A vykon co predvedla proti Vice, kde hrala svoji show naplno a zde, tak to mi pripadalo hodne Petru. Proste dneska tam bylo jeji dvojce. Tak ale kdyz zase na to kouknu, ze nikdo ji neveril ze vubec bude v SF AO, kdyz mela Viku v pavouku tak nakonec po par dnech muk muze byt i spokojena. A nemyslim si, ze Vika ten zapas sni nezvladla ale Aga hrala vnem fakt skvostne. Ten treti set mi pripominal az exhibici...
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááám!!!!!!!!!!!!!!! Domča je super!!!!
Reagovat
Fandina
Ve finále mám dvě svoje oblíbenkyně. Ale Domče přeji víc!!! Pome!
Reagovat
Sonja
POMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
Sonja
Panebože, já jsem tak šťastnááá...dvě oblíbené tenistky ve finále:-)))))
Víc držím palce Nalince, aby už si konečně došla pro titul, když je potřetí ve finále, ale kdyby vyhrála Domča, taky mám radost. Na letošním AO prostě VÁLÍ!
Reagovat
smazaný uživatel
"Tenis je jen hua" Ivan Lendl :)
Reagovat
Sonja
Nerozumím:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
"Tenis je jenom hra". Ivan už neumí "r".

Že to nemáš tak žrát :))
Ale ne, je to pěkné, jak se raduješ.
Reagovat
Sonja
Tak jsem tě nakonec pochopila správně, jen jsem tomu nevěřila, že bych ti svou radostí vadila...:-(:-DD
Spontánní reakce no:-)
Reagovat
smazaný uživatel
co blázníš? Tys mi nevadila nijak. Jenom jsem byl překvapen z tvojí bouřlivé reakce :)
Kdyby to byl Nole, Ana tak chápu :)
Reagovat
Sonja
Tak já fandím i Cibuli, ale hlavně hrozilo, že letošní AO pro mě bude nešťastný jak v mužský, tak ženský části...Cibule to pro mě dneska zachránila, tak jsem se holt hodně zaradovala:-))
Reagovat
smazaný uživatel
však se raduj, je to zdravé a pěkné :)
Reagovat
smazaný uživatel
V prvni zkousce obstala...
uz ji ceka posledni krok potvrdit svuj servis. Nebo jeste ukoncit drive zapas brejkem. Ten posledni krok....jj byva nejtezsi...

Ale je tak pozitivni ta holka, to je fakt neskutecne:)
Reagovat
dadaft
pojď Ago, poslední šance...
Reagovat
dadaft
tak, pojďme na brejk!!!!!
Reagovat
Sonja
Probudila se.
Reagovat
dadaft
bože, po takové čutce chceš jít na síť?????
zasloužený trest.
Reagovat
dadaft
ani ne.
zas dvě naprosto nesmyslné chyby v gemu...
(jak Azarenka proti ní)
Reagovat
dadaft
a servis jak od děcka,
Reagovat
Sonja
není možný, že Agu vycedila ta včerejší výhra nad Vikou? Že je teď prostě kvůli tomu emočně úplně vyčerpaná?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to mozne, ale ted Dominika musi potvrzovat svuj serv...
No a zname Agu...ta se dokaze chytnou ve chvili...kdy to nejmene divak ceka... ted teprve prijde zkouska pro Domcu...!!!
Reagovat
Sonja
Jj...doufám, že to Domča ustojí, ale mám obavy:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Že by touha po titulu? Jak si chodí pro winnery, naprosto šílený...
Reagovat
smazaný uživatel
už je asi hlavou v šatně..
Reagovat
dadaft
než ji došlo, že už není v šatně, už v té šatně zase je.
a s nakládačkou. ((
Reagovat
VlS
Dominika hraje super, kde se to v ní vzalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych, ze se Simcou hrala teda lepe... ale zatim ji to na Agu bohate staci...
...na Na Li by ji tohle stacit uplne nemuselo...

Jinak Domca takhle hraje uz dlouho teda....
vzdy mela plno problemu...zraneni, casto se utavila v zapasech atd... hodne narocny fyzicky tenis....tohle vzdy produkovala.

Konecne je fit zdravotne, dobre pripravena...
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha! Takovou šanci na finále už mít Agnežka nebude, všechny favoritky jsou vyřazeny a ona to mátožně odchodí s cibulí :-D
Reagovat
dadaft
všechny?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Aga v dolní půlce pavouku po vyřazení velkých jmen zůstala jako jasná favoritka na finále. Tuhle jedinečnou šanci na grandslamové finále zřejmě promrhá.
Reagovat
Fandina
Není to zase tak jedinečná šance. Aga už ve finále byla a ještě bude. Dneska byla lepší Cibule. Umlátila jí, vloni hrály spolu dvě finále a to poslední vyhrála Cibule. Za její agresivní hru a pohyb jí to přeji.
Reagovat
Sonja
Pome!
Ale ještě bude fůůůůůůra práce.
Reagovat
blixa
Sim tě jaká práce, Cibuli stačí jen přehazovat míček přes síť, Aga se utluče dobrovolně sama ...
Reagovat
Fandina
Domče je jako v euforii. Ale faktem je, že vloni hrály s Agou dvě finále. V Sydney vyhrála Aga a ve Standfordu Domča. Takže se moc dobře znají. Ještě pět game Cibule! Pome pome pome!
Reagovat
Sonja
Nepřeháněj. Domča hraje dobře, Aga tolik ne, ale kdyby Cibule víc chybovala, tak se Aga možná i chytí.
Ještě není zdaleka konec zápasu, všechno se může změnit jak mávnutím kouzelnýho proutku, známe WTA:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna tolik ne? To mas asi pravdu. Nejhorsi zapas co jsem u ni kdy videl a to proti Angie uplne odevzdala lonske TM.
Reagovat
blixa
Tak Ago, pome ! Finále bude tvoje ! ;-)
Reagovat
dadaft
((( davaj )))
Reagovat
blixa
Dofrasa, jestli Aga něco nevymyslí tak ji tam cibule umlátí. Ach jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim chlapi.... Domca se jeste poradne nerozjela, hraje zatim teda....nic zajimaveho...a vede 2:0.... jsem zvedavej, co bude az zajede ten FH...ale Aga taky zatim dost chybuje....
Holky jsou asi nervozni na zacatku:)
Reagovat
dadaft
tolik chyb... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Proč davaj? To je rusky!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je uplne mimo :-( Je strasne nervozni...
Reagovat
blixa
No je to bída bída ...Kvíťa tam asi rozšířila nějakou infekci :(
Reagovat
smazaný uživatel
no zatim se bat nemusis, Domca in taky moc neni:)
Reagovat
blixa
No dyk myslím že to chytly obě ;-)
Reagovat
Sonja
Kvíťa přece nemá patent na nevynucený chyby:-)
Reagovat
blixa
To nemá ale dokáže v tom být proklatě dobrá ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojim se Domci. Bojim se Agy samotne. Jestli se neprobere, tak nema na finale ani teorickou sanci... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No to je samozrejme i polsky:) akorat to musis napsat dawaj! :)))
Spis se to hodi na box :D)))) Ale proc nakonec ne....
Reagovat
smazaný uživatel
Na čem na Domča jede? :) To jí nemůže vydržet dlouho, doufám teda :)
Reagovat
blixa
Pravdu díš. Měla by přijít na kurt, zatím tam místo sebe poslala jen svůj stín :(
Reagovat
smazaný uživatel
takovej drop tam vystrihne:)))) wow
Reagovat
Fandina
Domča zatím super. Jen to nezkazit!
Reagovat
smazaný uživatel
Vazne si nepamatuju kdy naposled mela Aga takhle drevenou ruku.
Reagovat
Sonja
Souhlas!
__
Jinak je pravda, že Aga dneska působí úplně jinak než v zápase proti Vice. Ale ještě je hromada času na obrat. Bohužel.
Reagovat
dadaft
davaj - motivační citoslovce na bázi slovanských jazyků, něco jako c´mon.
Reagovat
smazaný uživatel
dík za info
Reagovat
blixa
Domča nemá co zkazit. Aga se dneska umlátí sama :(
Reagovat
smazaný uživatel
Domči je plnej kurt, tryská to z ní, Aga je jak přibitá..
Reagovat
Sonja
Domča 11, Aga 14
Aga na svoje poměry fakt mrtě moc.
Reagovat
dadaft
Ago Ago...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga ma citu vruce dneska asi jako Karlovic. :-/
Reagovat
blixa
A ještě mě sere komentátor Eurosportu, kterej nepokrytě fandí Cibuli, i když by měl být neutrální :D
Reagovat
smazaný uživatel
Broz: neni zac:)

dadaft: dnes bys mel spis podporovat pokrikem ZASUWAJ AGA!!!:)
jinak to bude prusvih:D)))) Je to neco ve stylu MAKEJ!
Pouziva se to casto i v praci...ze mas makat poradne.
Zatim se tam totiz Agus prochazi jak na molu...
Reagovat
smazaný uživatel
Vida, jak takové slovíčko má tak jiné významy, vím ještě o jednom zajímavém, ale nebudu ho sem radši psát :)
Reagovat
blixa
No nic, aspoň nebudu mít ve finále dilema komu fandit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neházej hned flintu do žita..
Reagovat
dadaft
to je katastrofa.
nalitý bekhend - 10 čísel out.
jednoduchý forhend - síť.........................

ale konec ještě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele, a to dnes Domca nehraje take uplne jako nej... to si teda priznejme...ale ji staci, ze je proste nabuzena, aktivni, pozitivni, tryska s ni proste nadseni do hry...Aga nenabuzena, nejaka zakrikla...uf...tezka prace tady...
Je to skoda, nebot to mohlo byt vic zajimave, ale jeste neni konec...jeste se muze stat hodne veci....
Reagovat
Sonja
Přesně...někteří lidi jako by zapomněli, jak WTA dokáže šokovat:-D Ať to vypadá jakkoliv jasně, nikdy není konec, než se zahlásí "game set match".
Domča je hodně nabuzená, určitě i díky tomu, že vidí, že dneska soupeřka není na svém optimu- a že ona Agino optimum zažila už hodněkrát.
Reagovat
smazaný uživatel
No a je tu brejk:)
Ted to teprve prijde, tady se bude rozhodovat. Domca ted musi zapas dokoncit...jak se ji to nepovede...muze se vse zmenit...
Hraje hodne fyzicky narocny tenis...pak by mohla mit fakt problemy...

...ale porad se mne zda, ze Domca je fakt hodne pozitivni....a Aga pusobi porad jak zmokla vis co:) nechci byt neslusny:)))
Reagovat
smazaný uživatel
jako souhlasim, ze to je i Domcou a kdyby nevyhodila nejaky mice tak da tu dnesni Agu se dvema kanarama ale kdyby Aga byla aspon na 70% sve hry, tak by ten prvni set nemohl skoncit hure nez 6-4 pro Domcu. Dneska ma Aga vsechno priserny se svyma nejvetsima zbranema nevyjimaje....Snad se aspon ted trochu chyti.
Reagovat
Fandina
pome pome pome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
co z toho mas, ze cizi lide maji uspech? To nemas zadnou jinou radost, ze musis fandit tupe lidem, kteri maji miliony a ktere vubec nezajimas? Jsi dobre dementni. Rosol by te nechal klidne chcipnout, kdybys chcipala v aute, misto pomoci by na tebe koukal. Fandis kryplum, ani o tom nevis. S pustupnym vekem se stavas dementnejsi.
Reagovat
Fandina
Z fandění mám radost a doporučuji mít radost každému. Je to super pocit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a co z toho máš ty, že máš tyhle hloupý kecy? Ať si každej fandí komu chce a jsem zvědavá, jak bys pomohl ty, podle tvýho komentu jsi velkej sympaťák. Já nechápu, že si každej připadá vtipnej, když druhýho uráží...
Reagovat
Fandina
podle mě chce rozčeřit diskusi a ví, že tady hodně fandím Rosolovi, tak provokuje. Co s tím naděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
kašlete na něj
Reagovat
Sonja
Fušuje ti do řemesla, viď.
:-DDDDDD
Reagovat
dadaft
prvních pět gemů to byla brutální smršť.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska jsme asi v menšině s tím fanděním co? :) A největší fanoušek Agy opět nikde :D
Reagovat
blixa
No dovol, jsem tu ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale já myslela jinýho fandu :D:D ale je fajn, že jsi tu :D
Reagovat
blixa
Já vím, to byl trochu fór ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, legrace musí být, hlavně v tuhle ranní dobu :D
Reagovat
Fandina
Lince! Tipovala jsem, že vyhraje, ale oblíbeňkyně jsou to moje obě. LiNa super!
Reagovat
blixa
No ufff, teda. Je to tam. Ale to první podání a těch UE, hrůza. Hrát takhle proti Aze, tak to neprojde.
Reagovat
Sonja
Snad proti Cibuli.
Pomeee
Reagovat
blixa
Nic proti cibuli, v guláši skvělá, ale v tenise mi chutná víc Aga :)
Reagovat
Sonja
Mně ne...a už vůbec ne, když je ve finále Nalinka a bojím se, že by to s nervama nezvládla, kdyby proti ní hrála vracečka.
Letos ten titul musí vyjít prostě:-)
Reagovat
blixa
No to já budu mít problém, jestli Aga projde, já jim fandím oběma tak nastejno :) Asi si hodím korunou :D
Reagovat
Fandina
Já přeji Cibuli, ale jestli projde Aga, tak budu držet palce NaLi. Jinak Domče!
Reagovat
Sonja
Nalinko, titul je tak blizoučko...do třetice všeho dobrého!
Reagovat
smazaný uživatel
POZOR na mistiniho krypla Lubose Zabloudila, ktery dluzi za nezdanene prijmy stovky tisic korun

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=151980824981365&set=pb.145090739003707.-2207520000.1390449355.&type=3&theater

Informace uvnitr clanku. Je to podvodnik, ktery na vas vydelava
Reagovat
smazaný uživatel
dnes vyucuje jak se prohazuje:)...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaber! srovnej... zdramatizuj:)
Reagovat
dadaft
s prvním servisem pod 50% by musela být génius ne Genie, aby obstála v SF GS.

Li Na slunečno, místy oblačno. ))
Reagovat
smazaný uživatel
zabrala, srovnala,
aby opet servis prohrala...

dadaft...ja myslim, ze Nalicne neni uplne hej dnes z toho slunka..., ale jeji prohozy jsou opet pekne...si jede pro finale, a kdo vi...
Reagovat
smazaný uživatel
skvělá a milá :D
Reagovat
dadaft
ten druhý zápas, ten by měl být trošku z jiného soudku. ))

gratulace Li Na.

davaj Aga!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutne moje nejoblibenejsi tenistka na pozapasove rozhovory...
...opet skvela:D)))

Pry sorry, ze jsem vyhrala:D))))
Jsem letos silnejsi nebo moudrejsi??? asi silnejsi...:D)))))

Ta nikdy nezklame:)))
Reagovat
Sonja
Přesně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
... tak uvidime, co druhy zapas prinese.
Jen aby to nebyla rychlovka jak z jedne nebo druhe strany...
Ze bud se Domca vyhaze a Aze bude jen stacit nastavovat tzv. raketu:D) Nebo z druhe strany, ze ten Slovensky dynamit ji forehandem rychle posle z kurtu:D))) to by byla asi skoda...na SF.
Reagovat
Sonja
Ještě Jelena má zajímavý rozhovory. Po 3.kole tady na AO třeba říkala, že si připadá spíš jak na Japan Open...a prý "Sorry Japan":-DD
Reagovat
smazaný uživatel
JJ :))) sem slysel :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle nemá smysl koukat, počkám na cibuli
Reagovat
dadaft
srovná Eugenie na 5:5 stejně rychle jako Li Na vedla 5:0?
Reagovat
Sonja
pome!:-)
Reagovat
blixa
Tak tak ! Pome !!! ;-)
Reagovat
Sonja
To je backhand...O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce, věřím, že to zvládneš. Genie, tobě fandit nemůžu, protože chceš Justina :D
Je tu ještě nějaký blázen, co je vzhůru a fandí Lině? :)
Reagovat
blixa
Jasná věc ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lina naprosto nekompromisně.. až je mi Genie líto, aspoň jeden game by jí mohla nechat..
Reagovat
dadaft
hm Genie, tohle je jiný level než Ivanovič a jiné srandistky...
Reagovat
blixa
je to běs, je to běs ! :D Tak nevím jestli jsem něco nepřehlédl, ale Evža ještě neuhrála ani balón, body na obě strany zatím jen Na Li :D. Na hraje dokonale a Evže odešla hlava, to se stává.
Reagovat
blixa
A do pr..... Na Li začla "kvitovat" :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stačilo, kdyby jí Lina nechala jeden game, ale dobře, tak nechala dva. :) A teď dopodávat a jdeme na 2. set :)
Reagovat
Sonja
Srandistky? Trocha úcty by neškodila.
Nalinka se slitovala a pustila Genie do zápasu, ani jeden 1.servis v tom 6.gamu nedokázala trefit, navíc z těch druhých trefila 2 dvojchyby.
Ted už to snad vyjde.
Reagovat
dadaft
OK, Ivanovič a jiné hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
zkoukneš taky Agu?
Reagovat
dadaft
tak určitě.

vůbec nechápu, proč se furt Bouchardová cpe Lině do bekhendu...
Reagovat
smazaný uživatel
OK :)

Tak hledá slabinu..
Reagovat
smazaný uživatel
19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE - frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H

+ utkání Cibulkové kromě ES vysílá výjimečně i STV2

Poznámka: Volné nekódované přenosy BBC v HD budou letos jen z finále žen a mužů, vše ostatní z AO jen na placených Eurosportech HD.

Parametry pro příjem BBC 2 HD:
28 stupňů východně: Astra 1N
BBC 2 HD - frekvence 10847 MHz, symbolrate 23000, polarizace V, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je vidět, když se chce, jde to. Eurosport má na AO práva, přesto se může dojednat sublicence pro veřejnoprávní TV.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu v práci, ale doufám, že aspoň trochu po očku se mi podaří něco vidět. Očekávám neuvěřitelnou bitvu. Oba tenisti musí cítit, že je před nimi životní šance a ani jeden ji nebude chtít pustit. Tohle AO bude mít už s jistotou nečekaného finalistu a já si moc přeju, aby to byl Tomáš. Budu držet pěsti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve kterých dnech bude probíhat finále mužů a žen?
Reagovat
smazaný uživatel
Sobota- finále ženy, Neděle- finále muži. Je to tak na všech Grand Slamech s výjimkou US Open, když ženy hrají v neděli a muži v pondělí.
Reagovat
smazaný uživatel
Divím se, že Wawrinka je jen mírný favorit. Porazil Djokoviče na jeho povrchu, podařilo se mu tedy to, co Rafovi a Andymu nikdy, Rogerovi jednou. Navíc jeho hra je prostě nebezpečnější než Berdychova. Tomáš sice postoupil do semifinále,ale nějak pořád chybí ten wow efekt z velké výhry. Porazil tři s prominutím větráky, Andersona, který má z něho komplex a Ferrera, který vyrobil přes 60 nevynucených chyb.
Navíc má Stan pozitivní bilanci. Abychom si rozuměli, nemám (už) nic proti Tomášovi, když vyhraje, budu mu to přát.
Reagovat
smazaný uživatel
A to, že Stan není ten případ hráče, co by neměl mentálních sil po velké výhře potvrdil loni na US Open, kdy porazil ve čtvrtfinále obhájce titulu (jakkoliv hrál) a následně se v pěti setech rval s Nolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :-)
Reagovat
Sonja
To není to samý. Andyho porážel víckrát, umí to na něj, zatímco s Novakem prohrál 14 zápasů v řadě, loni s ním sehrál pětihodinovej nervydrásající zápas, ze kterýho vyšel jako poražený...ta úterní výhra pro něj musela bejt obrovské zadostiučinění z mnoha důvodů.
Reagovat
Sonja
Samozřejmě klidně může vyhrát...ale stejně tak tohle emoční vypjetí z čtvrtfinále může hrát svou roli.
Každopádně i kdyby Stan skončil v semifinále, tohle je pro něj další z velkých úspěchů poslední doby. V zápase s Nolem mi přišlo, že on je ten favorit, velký šampion, co zkušeně čeká, až ten ustrašený hráč z druhé strany nezvládne klíčové momenty. A Novak byl ten, který z nervů zazdí dva úplně jednoduchý míčky (což býval dřív často zrovna Stan)... Navíc touhle výhrou prolomil tu dlouhou sérii porážek a že to bylo zrovna na GS, na Noleho nejoblíbenějším turnaji, o to víc to pro něj musí znamenat. Jestli jsem se doteď jejich vzájemných zápasů bála HODNĚ (např. na AO víc než případného finále s Rafou), tak po letošním čtvrtfinále se jich bojím ještě 10x tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je ta účelovost vybírání jen některých aspektů. Ty napíšeš, že Berdych porazil "jen" chybujícího Ferera, ale že Dkojovič hrál na tom svém povrchu chvílema jak ponocnej, na své poměry dost špatně a taky dost chyboval, to už se ti tam moc nehodí, co?
Já s kurzem docela souhlasím. Pro oba hráče je to životní šance, budou se o ni rvát až do krve. Taky to bude o hlavě a tam můžou selhat oba, známe to, ne? Oba navíc zatím předvádí skvělý tenis. A ta bilance a poslední zápasy sice nahrávají Stanovi, ale zároveň je třeba uznat, že 5:8 není tak vypovídající jako třeba kdyby hrál Tomáš s Djokem, kde má bilanci 2:15.
Reagovat
Jan
Můžeme o tom diskutovat až do rána, teprve zápas ukáže jak to bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že Tomáš postoupí, moc mu to přeju, zaslouží si to, předvádí úžasné výkony na AO.

Co se týče žen, pokud se tam dostane Cibule, tak už bude sakra něco špatně. Moc to přeju Li a Radwanský, obě si to zaslouží, lepší vyhraje...Genie si to vynahradí jindy, několikrát :)
Reagovat
Jan
Když se tam dostane Cibulková, tak si to asi zaslouží, ne ? O tom je vyřazovací způsob. Stává se sice, že někdo vyhraje "nespravedlivě", ale Dominika snad dosud předváděla skvělý tenis, ne ? Neviděl jsem sice žádný její zápas, ale podle toho, co se píše ...
Reagovat
Sonja
Ano, předvádí. Pokud do finále postoupí, tak naprosto zaslouženě, vyřadila tři hráčky, které jsou v žebříčku nad ní, z toho jednu favoritku na titul. Prostě co zatím předvádí je paráda a já doufám, že to půjde ještě dál...aspoň o jedno kolo!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sand teda Stan, Aga a třeba Genie, i když myslím, že s Na Li už končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, asi na ženy nevstanu ale, děs. Od mniulého pondělí jsem nci nenaspal, do toho stersy ze zkoušek, včera sice byla poslední, ale tak nějak to na mě spadlo a celé odpoledne jsem prospal. Tak za mě tlačte Agu, ať má Andy tak radost :D
Reagovat
EllNino
Jirka Veselý zvlád těžkou zkoušku s Bemelmansem 6:7 7:6 6:1, to je pozitivní zpráva, Ruben je v hale velice nebezpečnej soupeř, tak jemi i Honzovi Hájkovi hodně štěstí v dalších zápasech, dneska bohužel opačným průběhem než Jirka skončil Jan Mertl 7:6 6:7 3:6 ...na tomhlepovrchu bohužel většinou rozhoduje třeba i jediný brejk celý zápas ...
Reagovat
kada.tom
Budu držet palce v živém přenosu Tomášovi, na webu AO predikujou, že Tomáš postoupí ve 4. setech, tak snad mají pravdu :-)

P.S.: Dále predikují postup Na Li ve 3. setech a Agy ve 2. setech - pokud by se jim všechny ty 3 předpovědi vyplnily, byl bych VELMI, opakuji, VELMI šťastnej :-)
Reagovat
PetaM
No, myslím, že i Aga bude ve třech. A je i možné, že Tom v 5 :D Ale třeba překvapí a bude ve 3 :D :D
Reagovat
kada.tom
mně je i jedno v kolika setech a u zápasů Na s Genie a u Tomáše se Stanem mi nebude ve finále vadit ani jeden soupeř (fandím oběma, jen bych uvítal Tomáše a Na) :-) jde mi hlavně o to, aby ve finále byla Aga, respektive, aby tam nebyla Cibulková .. :-)
Reagovat
Mayo
tak poprosím Bouchardovú a Wawrinku, ďakujem.
Reagovat
brixner
Prosím Cibuli, Rogera a Tomáše!
Ďakujem.
:-)
Reagovat
PetaM
Tome, já bych ti tak přál postoupit do finále, strašně moc. Zítra hraješ ve skvělý čas, budu fandit od začátku do konce a vsadím se, že jestli postoupíš, normálně to obrečím, Tome, musíš, pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli postoupíš do finále, bude to úžasný, když zajdu ve svých snech ještě dál a ty bys AO vyhrál, začnu tento rok fandit Rafovi. Aspoň vidíš, jak moc obětavá fanynka jsem :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
on je to úplně nejlepší čas -_-
Reagovat
PetaM
No, pro mě osobně jo. Mám zkouškové a zkoušky už nemám ... :D Takže volno až do února :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to se tak někdo má :D ať žije povinná školní docházka -_______-
Reagovat
kada.tom
já mám zítra zkoušku od 13h, tak doufám, že to Tomáš do tý doby zvládne, maj na to 4 hodiny, tak snad :-D
Reagovat
PetaM
Taky jsem si tím musel projít .. :) Ale povinná je jenom Základka :D Já už dělám druhou školu nad povinností :D :D

No, taky doufám, že do 13 bude hotovo, rád bych se zítra koukl trochu na učení :D A po 15 hodině už se mi nechce :D :D
Reagovat
brixner
Co třeba náhlá nevolnost? Blinkání, problém s udržením trusu, horečka +43C...Všude lítají ty virózy a možná jsi maličko slabší na prsa...:-):-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist