11. den v Indian Wells: Federera v semifinále vyzve Čorič, Del Potro se utká s Raonicem

17. 3. 2018, 16:00
Previews 202
Letošní ročník BNP Paribas Open se po skončení dnešního programu dozví finalisty mužské dvouhry. Překvapení letošního ročníku Borna Čorič na úvod sobotního programu vyzve letos neporaženého obhájce titulu Rogera Federera. Ve druhém semifinále proti sobě nastoupí Juan Martín Del Potro a Milos Raonic. Ve finále ženské čtyřhry bude o svou nejcennější trofej bojovat Barbora Strýcová. Na programu je i mužské deblové finále.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále mužů •
Federer (1-Švýc.) - Čorič (Chorv.) | Stadium 1 (od 19:00 SEČ)
Del Potro (6-Arg.) - Raonic (32-Kan.) | Stadium 1 (od 20:30 SEČ)
• Finále ženské čtyřhry •
Su-Wei Hsieh/Strýcová (Tchaj-wan/ČR) - Makarovová/Vesninová (1-Rus.) | Stadium 1 (od 22:00 SEČ)
• Finále mužské čtyřhry •
Isner/Sock (USA) - B. Bryan/M. Bryan (7-USA) | Stadium 1 (od 23:30 SEČ)


• Semifinále mužů •
Roger Federer (1.) - Borna Čorič (49.) | Stadium 1 (od 19:00 SEČ)

Roger Federer i nadále živí naději na úspěšnou obhajobu loňského titulu. Další překážkou letos neporaženého Švýcara bude překvapení letošního ročníku Borna Čorič, který si zahraje své největší semifinále v kariéře. Federer a Čorič se spolu v minulosti střetli jen jednou. Před třemi lety v Dubaji jednoznačně zvítězila světová jednička.

Federer je dnes jasným favoritem. Rodák z Basileje letos, pokud počítáme i Hopman Cup, vyhrál všech 20 zápasů a jeho vítězná šňůra by se dnes rozhodně neměla zastavit. Čorič hraje svůj životní turnaj a po obměně svého týmu září, nicméně na fenomenálního Federera nebude stačit.

Tip: Federer ve dvou setech

Shrnutí letošní sezony
Federer letos uspěl ve všech 20 zápasech, když vyhrál všechna čtyři utkání v Hopmanově poháru, obhájil trofej na Australian Open a připsal si rekordní 20. grandslamový vavřín a dobyl i halový podnik v Rotterdamu, čímž si zajistil návrat na tenisový trůn.

Cesta turnajem
Švýcar zatím v kalifornské poušti postupuje bez ztráty setu. Výraznou šanci od něj nedostali Delbonis, Krajinovič, Chardy ani Hyeon Chung.

Historie na BNP Paribas Open
Federerovi se v Indian Wells téměř vždy dařilo. Z posledních pěti účastí byl čtyřikrát ve finále a dvakrát turnaj vyhrál. Z celkového vítězství se radoval v letech 2004 až 2006, 2012 a loni. V kalifornské poušti startuje posedmnácté a jen čtyřikrát skončil dříve než v osmifinále.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam, Australian Open (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (vítěz)
Bilance: 16-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na betonech: 16-0
Bilance proti hráčům Top 31-50: 4-0 (kariérní 230-40)
Bilance v semifinále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 46-14)
Grandslamy: Australian Open (vítěz)

Roger Federer - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 61-12
Nejlepší výsledek: vítěz (2004 - 2006, 2012, 2017)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: žádný únorový turnaj na venkovních betonech
Cesta turnajem: volný los, Delbonis (6-3 7-6), (25) Krajinovič (6-2 6-1), Chardy (7-5 6-4), (23) Hyeon Chung (7-5 6-1)

Shrnutí letošní sezony
Čorič letos hraje velmi slušně. V Dauhá, Dubaji a teď i v Indian Wells se dostal do čtvrtfinále. Jediného letošního zaváhání se Chorvat dopustil na Australian Open, kde v prvním kole vypadl s domácím Millmanem.

Cesta turnajem
Čorič v prvních třech kolech exceloval a kosil jednoho soupeře za druhým, a ne ledajaké protivníky. Chorvat povolil dva gamy domácímu Youngovi, o hru více devatenáctce Ramosovi a čtyři gamy čerstvému vítězi dubajského turnaje Bautistovi. V osmifinále zvládl mnohem těžší souboj s domácím Fritzem a ve čtvrtfinále udolal sedmičku Andersona.

Historie na BNP Paribas Open
Čorič při svých třech předchozích účastech v Indian Wells skončil vždy v úvodních kolech, loni dokonce hned na prvním soupeři. Semifinále takto velkého turnaje si dnes zahraje poprvé.

Borna Čorič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Indian Wells (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 11-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 9-3
Bilance proti hráčům Top 10: 2-0 (kariérní 8-19)
Bilance v semifinále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Borna Čorič - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 8-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2018)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Dubaj (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Young (6-0 6-2), (19) Ramos (6-0 6-3), (13) Bautista (6-1 6-3), Fritz (6-2 6-7 6-4), (7) Anderson (2-6 6-4 7-6)


Juan Martín Del Potro (8.) - Milos Raonic (38.) | Stadium 1 (od 20:30 SEČ)
Druhý největší adept na postup do finále Juan Martín Del Potro se dnes utká s Milosem Raonicem, který se jako poslední vešel mezi nasazené hráče. S bývalou světovou trojkou, jež kvůli zranění klesla až do čtvrté desítky žebříčku, se Argentinec potkává počtvrté. Ve vzájemné bilanci vede 2-1 Raonic.

Raonic rozhodně nemá tak dobrou formu jako Del Potro. Argentinec letos odehrál více než dvojnásobek zápasů a navíc má momentálně na kontě devět výher v řadě. Del Potro by dnes neměl skončit na raketě nerozehraného soupeře, jenž stále potřebuje čas, aby předváděl tenis, na který jsme u něj zvyklí. Aktuálně osmý hráč světa bude ovšem nejspíše muset opět do tří sad.

Tip: Del Potro ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Del Potro si hned na prvním letošním turnaji v Acapulku zahrál finále. Na Australian Open skončil ve třetím kole a na oblíbené akci v Delray Beach už v kole druhém. V Acapulku ovšem porazil tři hráče Top 10 a získal 21. kariérní titul.

Cesta turnajem
V neporazitelnosti, která trvá už devět zápasů, pokračuje v Indian Wells, kde na úvod smetl de Minaura. Poté letos i potřetí přehrál Ferrera a po obratu zdolal krajana Leonarda Mayera i Němce Kohlschreibera.

Historie na BNP Paribas Open
Nejlepšího výsledku v Indian Wells dosáhl v roce 2013, kdy se probojoval do finále. Na kontě má dále jedno semifinále a dvě čtvrtfinále. V posledních dvou letech se v Kalifornii příliš nezdržel. V roce 2016 skončil ve druhém kole a loni o kolo později. V případě dnešního vítězství vyrovná své maximum na úvodním Masters.

Juan Martín Del Potro - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Acapulko (vítěz);  Auckland (finále)
Největší úspěchy na betonech: Acapulko (vítěz); Auckland (finále)
Bilance: 15-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 15-3
Bilance proti hráčům Top 31-50: 8-0 (kariérní 79-12)
Bilance v semifinále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 3-7)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Juan Martín Del Potro - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 22-7
Nejlepší výsledek: finále (2013)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Delray Beach (2. kolo), Acapulko (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, de Minaur (6-2 6-1), (29) Ferrer (6-4 7-6), L. Mayer (3-6 7-6 6-3), (31) Kohlschreiber (3-6 6-3 6-4)

Shrnutí letošní sezony
Raonic letos dohromady odehrál jen sedm zápasů. V Brisbane i na Australian Open se loučil po prvním utkání. V Delray Beach vypadl ve druhém kole a neobhájil loňské finále.

Cesta turnajem
Dvě výhry na jednom turnaji dokázal spojit až v Indian Wells. V kalifornské poušti si předloňský finalista postupně poradil s krajanem Augerem-Aliassimem a Portugalcem Joaem Sousou. K osmifinále nastupovat nemusel, jelikož Baghdatis se z turnaje odhlásil. Ve čtvrtfinále ve třech setech zdolal domácího Querreyho.

Historie na BNP Paribas Open
Raonic při svých prvních dvou účastech došel vždy do třetího kola a poté se postupně zlepšoval. V roce 2013 uhrál čtvrtfinále, o rok později semifinále a předloni zmiňované finále. Loni v Indian Wells kvůli zranění nestartoval.

Milos Raonic - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Indian Wells (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 4-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na betonech: 4-3
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 26-54)
Bilance v semifinále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 3-4)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Milos Raonic - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 19-6
Nejlepší výsledek: finále (2016)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Delray Beach (2. kolo)
Cesta turnajem: Auger-Aliassime (6-4 6-4), J. Sousa (7-5 4-6 6-2), Baghdatis (bez boje), (18) Querrey (7-5 2-6 6-3)


• Finále ženské čtyřhry •
/ Su-Wei Hsieh/Strýcová - / Makarovová/Vesninová | Stadium 1 (od 22:00 SEČ)

O trofej pro vítězky ženské čtyřhry bude bojovat poslední česká naděje na turnaji Barbora Strýcová, jež po boku Tchajwanky Su-Wei Hsieh zaútočí na nejcennější titul své kariéry. Jejich soupeřkami budou nasazené jedničky Jekatěrina Makarovová s Jelenou Vesninovou, které v kalifornské poušti triumfovaly v roce 2013.

Strýcová a Su-Wei Hsieh se daly dohromady právě před Indian Wells a hrají spolu vůbec první turnaj. Rodačce z Plzně se zatím po boku bývalé deblové světové jedničky daří náramně. Dnes totiž zaútočí na svůj nejcennější titul a celkově 21. ze čtyřhry. Dvojnásobná grandslamová šampionka Su-Wei Hsieh si dnes zahraje o jubilejní 20. vavřín.

Cesta turnajem
1K: Rosolská/Spearsová (3-6 6-4 10-8)
2K: (2) Hao-Ching Chan/Latisha Chan (6-4 5-7 10-6)
ČF: Kingová/Srebotniková (6-4 6-1)
SF: (3) Dabrowská/Yifan Xu (7-6 6-3)

Makarovová s Vesninovou toho mají za sebou podstatně více, co se vzájemné spolupráce týče. Rusky spolu hrají už skoro šest let a společně posbíraly deset titulů. V minulosti triumfovaly na French Open (2013), US Open (2014) a loni ve Wimbledonu, předloni vyhrály Turnaj mistryň a zlaté medaile na olympijských hrách. V lednu na Australian Open prohrály finále a nezkompletovaly tak kariérní grandslam. Na všech čtyřech letošních turnajích postoupily do závěrečných kol.

Cesta turnajem
1K: Gavrilovová/Stosurová (6-2 6-1)
2K: Azarenková/Sabalenková (6-4 6-3)
ČF: Arruabarrenaová/Parraová (6-2 6-2)
SF: (4) Babosová/Mladenovicová (6-4 6-2)


• Finále mužské čtyřhry •
/ Isner/Sock - / B. Bryan/M. Bryan | Stadium 1 (od 23:30 SEČ)

Letošní finále mužského debla si vychutnají zejména domácí diváci, jelikož bude ryze americké. Na kurt nastoupí John Isner s Jackem Sockem a legendární bratři Bryanovi. Jediný dosavadní duel vyhráli před dvěma lety na Masters v Šanghaji první jmenovaní.

Isner a Sock poprvé bok po boku nastoupili v roce 2014 a odehráli jediný společný zápas. Stejný scénář se opakoval o rok později. Předloni znovu absolvovali jen jeden turnaj, ale na Masters v Šanghaji si došli až pro trofej pro vítěze. Loni zkusili tři turnaje a zahráli si finále v Pekingu. Letos spolu nastupují poprvé a ještě neztratili set.

Cesta turnajem
1K: Ramos/Verdasco (6-3 7-6)
2K: Bautista/Ferrer (bez boje)
ČF: (8) Dodig/R. Ram (7-6 7-6)
SF: (3) Marach/M. Pavič (6-3 6-2)

Legendární bratry Bryanovy asi netřeba představovat. Tenisová dvojčata brzy oslaví 20leté výročí vzájemné spolupráce, během které získaly rekordních 114 titulů. Letos útočí na první triumf. Nejdále byli v semifinále Australian Open a ve finále v Acapulku.

Cesta turnajem
1K: A. Zverev/M. Zverev (6-3 4-6 10-1)
2K: Carreño/Marrero (6-2 6-3)
ČF: Daniell/Schwartzman (7-5 6-1)
SF: Cuevas/Zeballos (7-6 6-4)

BNP PARIBAS OPEN 2018 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. Federer (1-Švýc.) - Čorič (Chorv.)
2. Del Potro (6-Arg.) - Raonic (32-Kan.)
3. Su-Wei Hsieh/Strýcová (Tchaj-wan/ČR) - Makarovová/Vesninová (1-Rus.) / nejdříve ve 22:00 SEČ
4. Isner/Sock (USA) - B. Bryan/M. Bryan (7-USA) / nejdříve ve 23:00 SEČ
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

202
Přidat komentář
tommr
se díky vítězství v IW posunula v deblovým žebříčku na 11.místo s pouze 5bodovou ztrátou na 10.místo ...
ČR má ted 4 deblistky mezi prvníma dvanácti na světě (6.Andrea Hlaváčková, 8.Lucka Šafářová, 11.Bára Strýcová, 12.Katka Siniaková)!
Reagovat
Roger_Federer
Dobra party :)
Reagovat
EllNino
Baru, přenes si to i do singla a v Miami do deblu s Andreou :)
Reagovat
com
mela by se na Sestinu vyprdnout a radsi zustat s Hsieh, kdyz jim to spolu sedlo
Reagovat
tommr
bude servírovat na zápas ... :)
Reagovat
lvicek
Zvladla to skvěle! A Maruška zvládla semíčko, super!
Reagovat
tommr
jj Bára mile překvapila - myslel jsem, že to budou větší nervy ... :)
Jinak Rusky už nejsou tak silný jako dřív, ale přesto je jejich skalp pořád velice cennej. Lví podíl má na tom dneska hlavně Hsieh, která byla dneska famózní ...
Reagovat
lvicek
Barca s Hsieh pekne zmakly prvni set :).
Reagovat
tommr
už jsem se bál, že ani druhej brejk nepotvrdí, ale nakonec se to povedlo. Ted to chce ještě jednou zopakovat ... :)
Reagovat
lvicek
Maji W/UE 14/9 a Rusky 8/12. Tak vydrzet :), teda ted uz by stacilo jen udrzet ;).
Reagovat
lvicek
Nojo, kdyz ono to udrzet neni jen tak....
Reagovat
tommr
bohužel se nepovedlo. Bára je dneska o něco slabší než Hsieh a na servisu se jí moc nedaří ...
Reagovat
lvicek
Teď jsem koukala na Vesninu, jak před příjmem simuluje údery a světe div se, zvládla forhand i backhand bez ajaj! Škoda, že to z toho tréninku nepřenese i do hry...
Reagovat
tommr
na kurtu a na O2TV Tenis ...
Reagovat
blixa
Intergalaktický forehand panuje !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
peeekneeee, a expresne v suchym:)
Ani se moc nezapotil.
Milos zapas dost nezvladl. Dneska na siti hodne spatny.

Juan tak po druhe v kariere je ve finale v IW.
Toz v tom svem prvnim nestastne rupl s nejakym spanelem.

Tak doufam, ze zitra to prvni zavahani napravi a Fedexe sejme:)

Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Juan paradni lob, a zakonceni BH winnerem:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No a dalsi pekny BH prohoz winner:)
Reagovat
smazaný uživatel
a dalsi BH winner:)
Opet BH dnes slape dobre.
Jedine, co Juanovi dnes nejde jsou jestraby:)
Reagovat
smazaný uživatel
6:2, a ani to nebolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
A na zacatku druheho, opet Milous na siti exceluje...
...hmmm, dneska je tam spatny...
No jestli jde o mne, ani se nemusi zlepsovat.
Reagovat
janek_da
hele, a komu vlastně fandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne, ze Kvidovi.
Reagovat
janek_da
tak to jo
nyní jsme viděli prohoz kvida rukou chuana
Reagovat
smazaný uživatel
tak jiste zaucil ho pekne,
i toho Diega, hned sel nahoru...
Reagovat
smazaný uživatel
famozni a neskutecny FH prohoz,...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mel jsem trochu vitr z teho Milosa po prvnim gemu...
...ale po tech jeho vykonech na siti...
To pude:)
...snad i rychle, a nejlepe v suchym.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, ani som nevedel ze sa hrá tenis. A FH je sklonovanejsi, nez Federer. Vsetko jak má byt fanatici, mat vase problémy..Gratulujem

Borna slusny vysledok a body..
Reagovat
spaniel
To ty prece nevis nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Veď sa predsa nič nehrá.

Ale to by si musel byt fajsmeker, aby si to chápal a mat trochu vkus :)
Reagovat
Roger_Federer
Urcite jsi zajimavejsi, nez Nadaluv tenis posledni 2roky :)
Reagovat
spaniel
Pan je fajnsmeker. Acapulco, Rio a Monte Carlo, to jsou top turnaje :|
Reagovat
peRFect
+1
Reagovat
janek_da
hlavně slušný tenis ... i chování
Reagovat
Tornes
Hráč, kterýho tu obhajuješ a považuješ za příští hvězdu, hraje zatím největší zápas kariéry, proti Federerovi v SF Masters, a ty o tom ani nevíš? Mno, jak myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni, tieto hviezdicky mi staci sledovat len vysledkovo, telegraficky...Vacsina zápasov v IW sa hrala v noci, po presnom čase SF som nepatral, nezaujimalo ma to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Milos do teho Juana slusne reze...
...no bude to fuska...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ted pekne Juan od BL:)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne obehnuty FH a mame tri brejky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Juan! Vamos!
FH drticka:)
Reagovat
Pe3k
Příjemný a ničím nerušený weekend ;)
Reagovat
a.magerova
D@nny ne D@ve
Reagovat
d@ve
Už jsem myslel.. :D "Děkuji ti náčelníku, že ses mne zastal(a)". ;)
Ale víkend si užiju i tak.. :))
Reagovat
a.magerova
Musíme si pomáhat... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně vychovávat - Pe3k se fakt nepovedl...
Reagovat
Matti
:-) nepovedl.
Reagovat
Pe3k
Lol
Reagovat
Bob
Federer je fakt tragéd, takhle se natrapit s Coricem :D :D
Reagovat
Pe3k
Málem jsem u toho usnul, Roger to měl pod kontrolou ;D
Reagovat
peRFect
I haluze k výhrám patří.Není důvod se za co stydět,naopak,nesložil zbraně.Bigup Rogi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a je to:)))
A ted ten hlavni chod...

Juan Vaaamos!
Reagovat
annah
Chápete to? Z takového dna na kopec! Nevěřím svým očím.
A samozřejmě jestřáb. Bez něj by to prostě nešlo. To už je klasika... :-)))
Reagovat
spaniel
Sampioni vyhravaji, kdyz jim to nejde :)
Reagovat
annah
Přesně tak. Roger právě ukázal, proč je GOAT...
Teď ještě aby DelPo porazil toho nesympatického Miloše...:-))
Reagovat
Kozoroh
Tak měla bys fandit tomu, kdo bude pro Rogera lehčí variantou, což by mohl být právě Miloš...
Reagovat
annah
To je sice pravda, ale Miloš je mi fakt dost nesympatický, na rozdíl od DelPa. Nemůžu si pomoct.
Juana Roger na podzim porazil, jednou to bylo naopak, tak třeba ve třetím to zase náš dá... Jako s Čoričem.:-)
Reagovat
annah
Teď mě pobavila kamarádka svou SMS na adresu RF: "Neuvěřitelné. Nechápu. I bohové z něj musí být šílení..." :-)
Reagovat
blixa
Jojo, Dáma zase ve hře porazila Osud ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc, D@nny
Dobrou noc, peggy
Dobrou noc, Forehande
Krásné sny!
Swiss hop :-)
Reagovat
spaniel
Blbecek zpet do kanalu za mamkou 3,2,1...zblunk
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blixa
No a je to. A to zase bylo kvikotu ... :D
Reagovat
Roger_Federer
Povolis, pritahnes :)
Reagovat
spaniel
Dnes to nebude ten pripad..
Reagovat
Roger_Federer
Nevidel jsem, jenom tusim, ucim se od Forehenda.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Dobry-den
Čoryč bobky :D
Elegán hezky vyučil :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Borna odmítl další šanci, tak snad už to Roger ukončí.
Reagovat
annah
Fuj to je drama. Ještě že se zápas nehraje v noci. Mít takové nervy místo spánku... Takový Roger je musí mít ze železa.
Reagovat
d@ve
Ale Borna tak jako tak zaslouží uznání..
Reagovat
d@ve
Pěkně Rogera potrápil.. A to se ani nedostal k MB. :)
Reagovat
spaniel
WTA styl
Reagovat
mahycek
Tak to je konec. Coríč vhrál Tildenův gam. nevím proč hraje tak dlouhé výměny RF ??
Reagovat
smazaný uživatel
Tilden je uz mrtvy par let, od te doby co umrel, uz to nefunguje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted by ses Janku mel zeptat jestli magerka zije:)
Reagovat
a.magerova
Furt jo... je to jen tenis... i když mého oblíbence... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to jsem rad:)
Reagovat
a.magerova
No i když... pokud se hlásí nějaký vzkříšitel.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je treba se prihlasit u Janka,
my to mame jasne rozdelene,
Janek ozivuje, ja umrtvuji:)
Reagovat
janek_da
pořádně rozhicovaná?
Reagovat
a.magerova
Jak jinak... ;-)
Reagovat
janek_da
paráda ... eee teda škoda
Reagovat
smazaný uživatel
No prosim...:)
A to si tam uz i nekolikrat ten FH Fedex obhel...tak pri prvnim brejku mu to i pomohlo...druhy uz nezvladl...
Reagovat
Labi
tohle už Roger nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja bych pockal az na promeneny MB:)
Reagovat
Labi
jasně ale tohle je psychicky masakr, dotahovat tolik ztracených servisu...
Reagovat
D@nny
a co ted napise nejmenovany krete.n?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted to byla opravdu super vymena...
...na konci jsem cekal ten pekny prohoz:)
Reagovat
Labi
jojo to byla krása :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jsem celkem rad, ze se zapas zvedl, rekl bych od toho momentu, kdy Fedex nepromenil ty 3 brejky...
...nebot cekam na Juana, tak jsem si rikal, zpestrim si to cekani timhle SF, a behem prvniho setu jsem byl celkem rozpolcen:)))
Ale ted uz je to dobry...
Reagovat
Labi
tak Coric nehraje špatně, je trpělivý...ja spíše čekal že jako Chorvat ukáže tu svou vybušnou povahu ale zatím se drží :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nevim, ale prvni set me teda vubec nenadchl, od obou...
od druheho setu to zacal byt zajimavy zapas.
Mozna kdybych jednomu z nich fandil, tak bych to asi tak nevnimal...nevim...
Reagovat
spaniel
Je to spatny zapas. Negativni pomer W/UE, ted s tim vetrem to uz lepsi nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Borna už předvádí zajímavé golfové údery, jeho momentum bylo v 2.setu.
Reagovat
annah
Stejně myslím, že jestli Roger vyhraje, tak to bude jen silou vůle.
Reagovat
D@nny
No neni to vtipne, jak nejvetsi traged by chtel abych opustil vlakno?:D Spis by se mel tento reagujici nejmenovany traged konecne osamostatnit a nebyddlet porad s mamkou...
Reagovat
janek_da
Ahoj zase zpátky? :D
Reagovat
D@nny
Ja prece proti Rogerovi nic nemam a povazuju ho za nejlepiho tenistu historie. Problem je az s jeho stupid fanouskama:)
Reagovat
janek_da
na stupidní fanoušky kašli
Reagovat
janek_da
ty snad Rogerovi nosíš štěstí
Reagovat
D@nny
Mimochodem, kdy zase zacnes utocit na zeny frajere z detskeho pokojicku?:D
Reagovat
Labi
pokud ty jsi již v dospělém věku tak o to smutnější je to jak jsi na tom mentálně v již pokročilejším věku ;)
Reagovat
D@nny
A duvod?
Reagovat
Labi
třeba to 3,2,1...? ...většinou to píši v různých diskuzích lidi co se snaží být zajímaví ale ani oni nemají potřebu to psát několikrát, a to nepočítám ty výrazy "fanatici, stupidito" apod. na tohle si tady člověk musí zvyknout :)
Reagovat
D@nny
Promin, ale tohle vsechno melo smerovat jen na jednoho konkretniho blbce a ten se taky sam ozval, cili vedel o koho jde. Proto jsem to zde psal a nechtel si tim urcite dotknout normalnich fans.
Reagovat
Labi
chápu, taky mi je hanba když vidím některé fans v hledišti co jsou až moc očividně na Rogerově straně....ale tohle musí člověk přejít....tedy až na Forehanda, který si uměle tvoří vlastní realitu a přesvědčení
Reagovat
smazaný uživatel
Borna se,
no to,
po..... :D

Ale porazit Rogera ve fazoně, chce asi mít pevnější nervy.
Reagovat
Tornes
Zatím jsem pozitivně překvapený Coricem, hlavně způsobem, jakým dokáže takticky využívat Rogerovu slabší stranu. Podobně jako Rafa. Teď na konci setu mu to nestačilo, bude to stačit dál?

Jinak Roger zatím slabý, v mezihře o ničem a ani podání není nic extra.
Reagovat
Labi
3 set nebude jednoduchý.... ale jak jsem psal už dříve....Roger nemůže prohrát, bud budou mít radost jeho fanoušci nebo ti co v druhém setu pomalu už vykukovali z děr :)
Reagovat
annah
I kdyby Roger prohrál, aspoň to nebude ve dvou...:-)
Reagovat
insanezy_
Nemuze prohrat, tady uz je strasne na vysi mentalne a Coric uz vubdc neveri ve vyhru
Reagovat
insanezy_
Fair kurz na Fedu ted 1,01
Reagovat
spaniel
Set a pul hral jak Nole a pak prepl na Andyho...
Reagovat
com
sakra Čoriču zaber!!!
Reagovat
janek_da
a.magerova žije?
Reagovat
smazaný uživatel
je v komatu.
Reagovat
annah
Určitě ani nedýchá. Jako já... :-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak... šetřím dechem... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a potom brejku bude v komatu i forehand:)))
Reagovat
a.magerova
Žiju... ;-)
Reagovat
janek_da
fajn, aby jsi ale zase neupadla do komatu. Borna má brejk
Reagovat
smazaný uživatel
Coric uspesne vyhazuje z FH do autu, a mozna bude jeste dramo:)

Jinak UE na BH
Fedex 9
Coric 2

tak jako nemusi to byt moc tech devet, ale tehle 9 bylo teda kvalitne drsnych...:)))
Reagovat
spaniel
To je jen druhy set..
Reagovat
smazaný uživatel
jj. jen druhy...
Reagovat
janek_da
a už bh seká :)
Reagovat
smazaný uživatel
no a prosekal se do tretiho setu:)
Reagovat
spaniel
Konecne. A blbecek zmizi z vlakna za 3,2,1...
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
d@ve
+1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1 :-)
Reagovat
Labi
má někod normální link na zápas fedexe?
Reagovat
annah
Dívám se na:
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY?f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA?f?f
Reagovat
spaniel
No, uz je na case nejaky i promenit.
Reagovat
spaniel
Forehand se zenou v hledisti...
Reagovat
D@nny
Roger se raduje se snizeni na 3:4 a fanatici sileji za:3,2,1...
Reagovat
smazaný uživatel
jezis, tak ted ten BH vytahl slusne do "tribun"...
mozna by mel dnes na BH pouzivat pro jistotu jen slajs...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale libila se mi ta jeho reakce...
...ajajaj:)
Reagovat
D@nny
Coric se z Rogera nepokali a "Rogerovi fanatici tomu nemuzou uverit" za 3,2,1....
Reagovat
brixner
Tedy ne, že bych se chtěl nějak vnucovat...:-)

https://uloz.to/!DzGIktjQDpO9/oskari-rtf
Reagovat
janek_da
stahnuta
Reagovat
a.magerova
Jsem myslela, že si vybíráš sousedky striktněji čili vdaná, věkově a váhově přijatelná a hlavně nefanynka tenisu, aby vůbec nehrozilo, že najde tenisportal... nejen, že zde hrozí zvlčení, ale i informace nad rámec Tvých zájmů... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No ty tri brejky Corice dostaly do pekneho laufu...
pekne vymeny.
Reagovat
spaniel
Roger mu to musi hrat do forehandu. Tam par chyb udelal.
Reagovat
annah
Čorič mu to naopak furt hraje do backhandu, protože tam je Roger dnes nejslabší. Hraje prostě blbě, dnes to fakt na radost nevypadá. No, nemůže být pořád posvícení.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to zvlastni, pekne na returnu to vezme BH slajsem, a dalsi BH flakne nesmyslne do site...
Reagovat
D@nny
Stupidito Roger fans zancnou brecet kvuli nepromenenym BB za 3,2,1...
Reagovat
MartinPa
Borna zatím koncentrovaný výkon, minimum chyb, padá to k čárám, supr. Rogerovi to zatím moc nejde, nějak se bojí to házet blíž k čárám nebo už ztráta motivace - post NO1 udržen a asi nechce moc odskáknout soupeřům :-)
Reagovat
d@ve
Joj, těšil jsem se na finále Roger vs. DelPo.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
ja se jeste furt na to tesim:)))
Reagovat
Krisboy
Wow! Co to tam ten Kozel vyvádí?
Reagovat
spaniel
Nejspis trolí Samprase. Tem tam ted sedi a rika si ?tahle hra staci na c.1? Asi se vratim...?
Reagovat
D@nny
Stupidito Roger fans zacne fnukat za 3,2,1...
Reagovat
D@nny
koukam, nekteri uz fnukaji drive:)
Reagovat
Frick
:-D :-D :-D
Reagovat
spaniel
Roger jen nahazuje backhand. Kratky, bez razance, v podstate ceka na Coricuv winner. Vypada bez stavy, hur dlouho nehral. No, kazda serie nekdy konci.
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera vecer ho decka ukecaly, aby jeli do Parize,
to ho asi dost drsne vzalo...
...ale mozna se jeste probere...
Reagovat
spaniel
No, ma nejvyssi cas.
Reagovat
smazaný uživatel
...a nebo Coric musi dal pretahovat ty udery za lajnu...3 brejky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Borna nerobi vobec chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
Tak ještě jeden Borno :)
Reagovat
janek_da
Jeden co? Brambor?
Reagovat
smazaný uživatel
ten budou dneska asi hazet fans po Fedexovi.
...opravdu dneska spatny vykon...
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
No zatim Fedex vsechno pro to dela...
...ja doufam, ze se zacne poradne hrat.
Reagovat
spaniel
Nezlob
Reagovat
mahycek
To mu nemůže vzít servis ?????
Reagovat
spaniel
Snad se Rog zkoncentruje a zlepsi. Staci o chlup, kdyz i tato bida staci na vyrovnany zapas.
Reagovat
annah
Tak to vypadá blbě. 5:6. Může za to první podání. Zůstalo v šatně. A Roger znervózněl a kazí, co může.
Reagovat
smazaný uživatel
No a mame za sebou prvni brejk zapasu, no ne zeby se Coric nejak zlepsil...spis Fedex se zhorsuje...
dalsi brejk...
Reagovat
smazaný uživatel
a volejem do site si Fedex rekl o treti set:)
Reagovat
a.magerova
Jen aby k němu vůbec došlo...
Reagovat
annah
Roger i vypadá nějak divně, jako duchem nepřítomný či co. Že by to bylo tím strništěm? Jako by vylezl od bezdomovců. Musíme se utěšovat, že hlavního cíle bylo dosaženo. Je v semi, tudíž zůstává No1.
Reagovat
smazaný uživatel
No jooo, ted me to teprve docvaklo...
...takze tezce paril s deckama,
oslavovali Jednicku, uz ma odpracovano,
tak to jo...
...to uz se snazit nemusi...
Reagovat
a.magerova
Je to dnes zatím bída... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
No to je, co jste s nim udelali?
Ty delky na BH nejak hapruji...
...dost drsne.

A nebo decka v noci zlobily a Roger se nevyspal:)
Reagovat
spaniel
Roger zatim velka bida...nastesti je Coric jeste marnejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted mel Borna stesti na siti, ze mu Fedex tak pekne trefil raketu, jinak by to urcite poslal do autu...
Reagovat
janek_da
zkus udělat nudlovku. Mám hlad
Reagovat
smazaný uživatel
abych mohl udelat nudlovku, musim mit material kamo...
...takze budes muset asi pockat na pozdejsi veceri, Potro - Raonic.
Reagovat
smazaný uživatel
...Fedex ma taky celkem spatnou delku na BH, takze z ceho ty nudle mam tahat...ikdyz ted to pretahl do az tribun, coz byla solidni nudle.
Reagovat
janek_da
POřád přemýšlím jestli dneska Borna hraje jako Djokovic nebo Murray
Reagovat
janek_da
A on mezitím Rog hraje jako Raf
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem spis premyslel, jestli Coric hraje jak Kvido ve sve zivotni sezone, kdy behem roku nevyhral jediny zapas na ATP tour... ale Fedex dokazal, ze se da zahrat i hur...
Reagovat
smazaný uživatel
Coric zatim kazi celkem uspesne jednoduche mice...
Fedex nechal sundat ruzovou bundu kameramana, coz chapu, vypadala priserne, ale aby ho nerozptylovaly ty ruzove botky Corice, mozna by mel naridit empajru, aby si je Borna vyzul, mozna by potom tolik ani nekazil...
Reagovat
smazaný uživatel
...a Fedex by se i zapotil...
Reagovat
smazaný uživatel
...a zahral by si dnes i tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
...tak nejak poradne.
Reagovat
a.magerova
No... doufám, že se Rogerovi 1. podání na zápas dostaví....
Reagovat
a.magerova
Tak má štěstí... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chybet mu nebude...s Coricem to da i se tretim podanim:)
Reagovat
Pe3k
Novákův nejlepší vstup znám dobře (2011). Roger dejme tomu, že 20. Jaký nej vstup má Nadal?
Reagovat
Kozoroh
2014 - vyhrál 250 v Dauhá a na AO prohrál ve finále s Babrinkou.
Reagovat
Pe3k
Thx.
Reagovat
Kozoroh
Vítězstvím nad Chardym v OF dosáhl Fedex na 60. vyhrané utkání v IW. IW se tak stalo již šestým turnajem jeho kariéry s tak vysokým počtem vyhraných duelů.

Federerovy ATP turnaje s alespoň 60 vyhranými zápasy:
1. Australian Open (94-13)
2. Wimbledon (91-11)
3. US Open (82-12)
4. Swiss Indoors Basilej (66-9)
5. Roland Garros (65-16)
6. BNP Paribas Open (61-11) - údaj před dnešním duelem s Čoričem.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Franky
+1
Reagovat
annah
Děkujeme! Statistiky jsou vždycky zajímavé.
Reagovat
Marduch
..pokud jde o meho kone:)
Reagovat
annah
Samozřejmě :-)))
Reagovat
a.magerova
Ale tak... klidně bychom snesli i statistiky třeba současné světové jedničky, my nejsme úzkoprse zaměření jen na svého koně... ;-)
Reagovat
annah
:-))))))))))
Reagovat
janek_da
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist