11. den na US Open: Berdycha čeká souboj o semifinále

4. 9. 2014, 14:30
Previews 384
Už potřetí si na letošním US Open zahraje Tomáš Berdych na hlavním dvorci Arthura Ashe. Poslední zbývající český tenista v singlu bude o své druhé semifinále ve Flushing Meadows v kariéře bojovat s Chorvatem Marinem Čiličem.
Tomáš Berdych (© usopen.org)

Zápas, který začne nejdříve v 19:30 SELČ, bude už devátým vzájemným duelem Tomáše Berdycha a Marina Čiliče. Český tenista má s Chorvatem pozitivní bilanci 5-3, ale z posledních tří utkání dvě prohrál. Letos se s Čiličem střetl dvakrát, ve finále turnaje v Rotterdamu se radoval z výhry Berdych a ve Wimbledonu Čilič.

"Marin se letos výrazně zlepšil a hraje opravdu dobře, ale i já se cítím pohodlně. Můžeme si dát odvetu za Wimbledon," řekl po výhře v osmifinále Berdych, který letos na centrkurtu ve Flushing Meadows porazil v úvodním kole Lleytona Hewitta 3:0 na sety a následně Slováka Martina Kližana 3:2.

Vítěz zápasu narazí buď na pětinásobného krále US Open Rogera Federera, nebo na dvacítku turnaje Gaela Monfilse. Ti svým desátým vzájemným soubojem - dosavadní bilance je 7:2 pro Švýcara - čtvrteční program na dvorci Arthura Ashe uzavřou.

Na kurtu Louise Armstronga se v prvním zápase představí Barbora Záhlavová-Strýcová, kterou čeká premiérová semifinálová účast na grandslamovém turnaji. Česká tenistka si po boku japonské veteránky Kimiko Dateové-Krummové zahraje o finále s ruským párem Makarovová/Vesninová, který v předešlém kole překvapivě vyřadil duo sester Williamsových.

Čtvrteční program US Open:
Kurt Arthura Ashe:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Lipsky/Ram (USA)
19:30 Berdych (6-ČR) - Čilič (14-Chorv.)
02:00 Monfils (20-Fr.) - Federer (2-Švýc.)
Kurt Louise Armstronga:
1. zápas - Makarovová/Vesninová (4-Rus.) - Dateová-Krummová/Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR)
Celý čtvrteční program US Open najdete zde.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

384
Přidat komentář
smazaný uživatel
Petra
Reagovat
slacker
Fans
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, to sem nemělo být. Upravovala jsem si filtr a omylem jsem to napsal do komentu a odeslala...
Reagovat
smazaný uživatel
To si ten Monfils dělá srandu.. To nemohl vyhrát :'(:'(:'(
Reagovat
smazaný uživatel
McEnroe se začíná rozehrávat. Napřed tweener, pak eso... ale diváci jsou ještě na párku :)
Reagovat
spaniel
Proč Berdych pravděpodobně nevyhraje GS je nekonzistentnost, která je k tomu v současnosti nevyhnutná (a ještě víc k dosažení č.1). Pokud je teoretický výkon hráče hodnocen třeba 0 až 100 (dokonalost), kde třeba špičkoví hráči (big 4 + pár dalších) ve svůj nejlepší den dosahují třeba 95, tak Tomáš kolísá třeba mezi 50 a 90. Jeden, dva, tři nebo i víc zápasů zahraje na těch 80-90, což k výhře v klidu stačí, ale pak přijde zápas, kde zahraje na těch 50. Jako dnes. A proti němu stojí třeba o něco horší hráč, který se pohybuje mezi 40 a 80 a dnes zrovna zahrál na těch 80, tak to prostě nejde. A on potřebuje zahrát dobře 7 zápasů s tím, že poslední 3 už musí být u té 90ky, protože proti němu stojí špička (třeba Nole), která kolísá jen mezi 80 a 95. A to ještě musí doufat, že to nebude těch 95.

Tím se liší big 4 od ostatních, jsou schopní odehrát přes 60 zápasů ročně a mít jen třeba 5 zápasů, kde jsou na té 80 a jinak všechno 90-95. Třeba Fed 2006 (bilance 92-5), nebo Nole 2011 (bilance 70-6), nebo Nadal na RG (66-1), tak to bylo skoro všechno na 95. Neskutečné stroje.

Pak jsou samozřejmě další a slabší hráči než Tomáš, kteří se hýbou třeba mezi 30 a 50 a špičku nemají šanci porazit a Tomáše třeba jednou z 10 pokusů, když zrovna mají své maximum 50 a on zrovna své minimum 40.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi dobře napsáno. Letos toho využil Stan a Tomáš s ním k tomu byl vlastně velmi blízko. Ač si tohoto tenisty nesmírně vážím, nemyslím si, že patří úplně mezi ty stroje, které popisuješ. Na AO se mu podařilo odehrát všechny zápasy na hranici svého maxima a "odměněn" byl za to indisponovaným Nadalem. Tam si myslím, že měl Tomáš zatím největší šanci. Šanci, která už se asi nebude opakovat.
Reagovat
Fandina
On měl už šancí víc, finále Wimblu, semi RG, tady semi před dvěma lety, letos semi na AO, tak proč by se to nemohlo opakovat. Klidně, šance zase mohou být. Ještě nekončí a může hrát ještě hodně let.
Reagovat
Roger_Federer
;), ono je to podle me jeste jednodusi..Berdych je na svem maximu a vic nema kam..on proste na Federera, Nadala, Djokovice nema hru a z dlohodobeho hlediska neni schopen stabilne porazet ani hrace za sebou v zebricku.V kazde sezone ma nekolik kyxu z hraci daleko za nim. ...Berdychovi sance vyhrat na Granslem jsou mininalni. Dokonce bych rekl ze kdyby nestartovali Djokovic, Federer, Nadal, pro me by Berdych nebyl adeptem na titul..Zkratka neveri tomu ze dokaze udrzet stabilni s vyrovnany vykon v 7 utkani na 3 sety..
Reagovat
lars
Trochu promarnena sance na dobry vysledek od Toma
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi ve svém sdělení ještě mírný. Tohle byla hodně promrhaná šance. Čiliče měl semlít a rozdat si to s Fedexem nebo Monfilsem o finále. V obou případech by nebyl bez reálných šancí. Jenže to by to nesměl být Berďa.
Reagovat
smazaný uživatel
Až se směju lidem,co hodnotí TOmáše.. Jste snad jeho trenéři? Jeho tým snad ví co dělá ne? Nedělejte chytrolíny, když sami o tom nic nevíte ;)
Reagovat
PetaM
To je dost ubohý argument, víš? :)

Když neumím vařit a v restauraci zhodnotím, že jídlo je hnusné, tak dělám chytrolína, protože já vařit neumím?

Inteligence, žeeee :D
Reagovat
spaniel
:D toto je častý názor...strašná blbost. Asi bychom pak měli probírat jen oblečky a psát pojď, pojď, pojď.
Reagovat
Fandina
ale ne, názor říct můžeš na cokoli, ale neměl bys druhého urážet nebo ho nějak jinak zesměšňovat, i když si třeba o něm myslíš, že je dement. To svěčí o tvojí neomalenosti a hulváctví.
Reagovat
Fandina
zase chyba svědčí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak víš co... Marin měl pěkný triko.
Reagovat
smazaný uživatel
Petam, prosimte, nepleť tu vaření... Nechci být sprostý, ale vůbec,vůbec nevíte, co to obnáší.. Možná jste si vzali do hlavy, že má na GS, tak proto ho kritizujete, kdyžý prohraje ve ČF, ale nikde není psáné, že GS "MUSÍ" vyhrát -_- Je to dobrý hráč, a úspěchy má, pokud o nich nevíš, jdi na wikipedii.. Alespoň má vyrovnané výsledky, narozdíl od Petry, co prohraje , a vymluví se, že jí něco bolelo, že měla rýmičku apod.. :-D
Reagovat
PetaM
Jenomže Petra už má 2 GS tituly v kapse. Tomáš má v kapse leda ho(v)no.

Promiň, ale na co ti je vyrovnanost výkonů? Tomáš má vyrovnané výkony, a je níže, než Petra, která je vyrovnané nemá.

A já tady nepletu vaření, je to úplně to samé ;)

Nevíme, a ty ano? Jsi tenista na nejvyšší úrovni nebo trenér nějakého hráče? Silně pochybuji, to bys tady, mezi lůzu, nelezl :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že srovnávání Petry a Tomáše není úplně šťastné. Mužský a ženský tenis jsou dva různé světy. Podívej se, co se děje na čele WTA a ATP žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, takže Petru taky netahejme ;) a vůbec.. Omlouvám se, že jsem vyjel na PetaM, asi to bylo trochu unáhlené..;)
Reagovat
PetaM
Já proti Tomovi nic nemám, mám ho rád a fandím mu, bohužel ale hraje ve velmi špatné době. Se svým tenisem má na GS tituly. Ale bohužel ne za dob Rogera, Novaka a Rafy ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Takže petaM, nerad bych, aby mezi náma byly nějaké rozbroje, jako mezi některými tady.. Takže OK? Ale nesrovnánej prosím Petru s Tomem.. Je fakt, že to se srovnat nedá..
Reagovat
PetaM
Jasně, pohoda :D Však si jenom vyměňujeme názory :D To se tak občas stane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Tomáš má na to vyhrát GS, ale samozřejmě to neznamená, že ho někdy vyhraje. Hráčů, kteří mají na to to dokázat, je víc a většině z nich se to nikdy nepovede. Já nejsem naštvaná, když prohraje po bitvě a když vidím, že na tom hřišti nechal, co mohl. To se ho potom i mnohdy zastávám. Ale dneska jsem ten pocit fakt neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
v hlavě určitě chtěl tam nechat všechno, ale prostě to dneska nedokázal...
Reagovat
LukasH
Já si bohužel myslím opak. Tomáš nemá ten drajv, aby si šel za svým. Pokud ho nezastaví někdo z velký čtyřky, tak ho zaskočí jinej hráč. Když už se zdá, že hraje dobře a má dobrej los, přijde něco jako dneska. Tomášovi na GS nevěřím, ale třeba překvapí...
Reagovat
LukasH
Petra sice není vyrovnaná, ale má 2 wimbledony a TM....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale neustále se vymlouvá ;) Tím nechci roznést špatnou debatu.. Petru mám rád, ale už mě štvě.. Tom to nedělá,.. Určitě né tak často;):)
Reagovat
misa
Ty jsi z Bílovce a kritizuješ Petru? Teď se vymlouvala na co?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo říká, že teď? Myslím za celou dobu.. A nekritizji ji, máme ji tady rádi, ale asi všichni ví, že se často vymluová... Ale je dobrá, a dokázala toho hodně, to jí nikdo neodepře:)
Reagovat
PetaM
Ty jsi její doktor, nebo tak, že víš, co jí přesně bylo? :D Nebo jsi jí snad pokaždé posadil na detektor lži a ten ti ukázal, že Petra lhala? My nemáme mluvit do něčeho, čemu nerozumíme a ty mluvíš do cizího zdravotního stavu?

Kážeme vodu, pijeme víno? ;)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že se na nic nevymlouvá. Prohraje a je z toho špatná. Nechtěla prohrát, hrála špatně a každý to viděl.
Reagovat
misa
Ještě, abyste ji neměli rádi, když se tam narodila a studovala na GMK :-))
Reagovat
smazaný uživatel
my ji rádi máme, zbožňujeme, ale pár věcí se nám nelíbí.. V životě bych jí nekritizoval!!!!!!! to je fakt..
Reagovat
misa
Když ji zbožňujete, proč nemá u gymnázia sochu? Je to určitě nejslavnější absolventka. To ještě potřebuje Bílovec doladit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, já jí zas až tak nezbožňuju, ale lidi jí maj hodně rádi.. Zeptej se na gymplu :-D Ale ona neměla moc dobrý známky, takže socha by nebyla nejlepším motivace pro studenty:DD
Reagovat
misa
To víš, asi místo chemie řešila spíš forhend. A stejně měla skoro celé studium dálkové, takže se na to učení občas podívala mezi tréninky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, dobré známky neměla kvůli tenisu.. Nejde to tak dobře skloubit.
Reagovat
PetaM
Kritika je dobrá hele :) Ale do očí je trošku účinnější :D :D
Reagovat
LukasH
Prosím tě a na co se vymlouvá? Ukaž mi nějakej článek, kde se po prohře na něco vymlouvá? Po prohrách v Montrealu a Cincy se jí ptali a ona řekla, že jí to prostě nejde, ani v tréninku. Teď po USO řekla, že jí to nevyšlo, překvapila jí hra soupeřky atd. Když se jí ptali, jestli jí limitovala ta noha, řekla, že jí cítila, ale na průběh zápasu to nemělo vliv.
Jako sorry, ale to je kec, co píšeš.
Reagovat
PetaM
On myslí to, jak měla minulý rok ve Wimbledonu a USO teplotu .. :D Holt, někdo při teplotě hrát umí, jiní ne no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to nevíš, tak to máš blbý, já to hledat nebudu.. Ale pokud jsi její fanda, měl bys vědět, že zdravotní potíže má častěji, než kterákoli jiná tenistka.. A prosím, neřešme Petru.. Já ji nekritizuji .. A radši mi řekněte, kdo vyhraje v chlapech na US ? :O
Reagovat
PetaM
To je jasné, Roger :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla bych to na finálové repete Wimbledonu. A vzhledem k výsledku předchozího GS budu fandit Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger musí.. Nechci toho Djoka zas :-D
Reagovat
LukasH
Jo aha, jenže když fakt byla nemocná, tak co...a kdyby to byla věčná vymlouvačka, tak bych si řekl...jo, tak si zas něco vymyslela, ale jak jí sluduju, tak vím, že třeba letos, kdy jí nic nebylo, se nevymluvila na nic. A loni nemocná byla, to i bylo vidět - na USO, tak je jasný, že to řekne, když to tak bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, já neříkám, že si to vymýšlí :-D
Reagovat
LukasH
To ne, ale přivolala si to. Loni byla totálně psychicky v prd.eli a to se pak onemocní snadno (vlastní zkušenost).
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je fajn, vím, že musí dřít jako kůň.. Zdravotní potíže má ale často.. Ikdyž teď už moc né.. Fulnek je odsud kousek, vím, jak to tam vypadá, kurty, vše.. Líbí se mi, jak holka z takových Prdelkovic vyhraje Wimbledon :) Určitě nejsem ten, co kritizuje po nějakých porážkách.. Dříve jo,ale teď už ne, protože jsem pochopil, co to obnáší.. A Fulnecké kurty? žádný velký luxus, takže obdiv! .)
Reagovat
PetaM
Ani oblečky nesmíme probírat, vždyť nejsme módní návrháři ...
Reagovat
Fandina
ale nosíme je ... úsměv
Reagovat
PetaM
Ale nesmíme říct, že se nám to nelíbí, na to nemáme právo, nevíme, jak to chodí, kolik dřiny je za tím, dát na triko jednu barvu ...
Reagovat
Fandina
Ale můžeme to říct, že se nám něco nelíbí, ale zase se nesmíme divit, když nám někdo řekne, že se mu nelíbí, že se nám to nelíbí, protože jemu se to líbí. Atd. atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Petam? Baví tě provokace?
Reagovat
a.magerova
No ale to pak taky ne, nejsme všichni Blanka Matragi, takže ani ty oblečky... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Peto, pokud ti fakt jde o argumentaci - jdes na to moc klasicky, v dnesni dobe je zpochybneni kompetence oponenta bezny argumentacni prvek a ofiko se pripousti.. :-))
Reagovat
lars
V CR je mnohem vice dobrych kucharu nez tenistu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy zas bude mít tak dobrý los? Až do SF neměl narazit na zásadní odpor. Berďo, Berďo, nemůžeš vyhrát GS, když se do boje s těmi nejlepšími ani nedostaneš.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě vyhraje Monfils a Berďa si omlátí hlavu o zeď.
Reagovat
smazaný uživatel
jo a já taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils a Nišikori :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemotej tu Petru zas proboha :-D
Reagovat
PetaM
Proč? Je to pravda ne? Kdo z chlapů má v blízkém horizontu let šanci vyhrát GS? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych
Reagovat
PetaM
Možná, pokud si Roger, Novak, Stan a Rafa zlomí nohu a všichni ostatní z první stovky vypadnou v prvních 3 kolech ... A jestli ve finále potká Andersona, šance tu je, pravda :D :D
Reagovat
PetaM
* Teda pokud Kevin v té době nebude ve stovce, samozřejmě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má dluohodobě vyrovnané výsledky, je v TOP 10 už 4 roky, a od te doby z ní ještě nevyletěl.. Jak můžeš říct, že nemá šanci na GS, když byl ve finále Wimbledonu, i v SF na ostatních GS?? Konkurence je vysoká, ale neřekl bych, že nebude mít šanci..
Reagovat
smazaný uživatel
anakine sice nechť ho provází síla ale jestli si ty jeho vystoupení zapínáš jen na MP, tak chápu tvůj optimismus.. myslím že den kdy to zapneš ve finále jen tak nepřijde :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne, já vždycky sleduju, jenže jak začne prohrávat stylem jako dneska, tak vypínám a jdu na čísla, ať mám aspoň nějakou naději :D
Reagovat
smazaný uživatel
cisilka mi dneska taky pomohla prezit.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli tomuhle jsem čekal až do TB. Abych viděl jak tam napálí 3 zkur.vené FH do sítě, Čilič tam nápráská pár servisů na kříž a končíme. Na ten GS to prostě není, možná ani na Masters.
Reagovat
PetaM
Aspoň, že máme tu Petru ... S tou se aspoň občas zaradujeme z vyhraného GS ... U chlapů se nedočkáme ještě pár desítek let .... Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
no a taky Petra je hráčka, které je radost fandit. Berďa je mamlas.
Reagovat
EllNino
Tome Tome, máš to za potřebí se ve svým věku takhle hádat fakt ...
Reagovat
Fandina
Marin ... zvládl jsem ten zápas takticky. Také si myslím. Ze začátku vyčkával a Berďa hrál špatně. Ve třetím už hráli oba dobře. Škoda, že Berďa přišel o brejk a v TB hrál hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Celý 3. set jsem neviděla, protože jsem čistila houby, ale to, co jsem z něj viděla, vypadalo po taktické stránce velmi podobně jako v 1. a 2. setu. Čilič to Berďovi jen vracel a čekal, až Tomáš udělá chybu. Rozdíl byl jen v tom, že ve 3. setu Tomáš už tolik nechyboval.
Reagovat
Fandina
Myslím si, že Čilič hrál ve třetím setu útočněji, to v prvních dvou nemusel, protože mu to stačilo na Berďovi chyby. Tedy alespoň od toho incidentu, když začal hrát Berďa tu svojí obvyklou strojovou hru bez málo chyb.
Reagovat
Fandina
... obvyklou strojovou hru a málo chyb ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo a BerďovY chyby... nemusíš opravovat každou svou hrubku, ty tady dělá každej
Reagovat
Fandina
no vidíš, a to tvrdé y jsem neviděla. Hrubky mě štvou, takže se je snažím opravovat, ale mě zase tahá za uši to vaše věčné ej ... každej, to mě vždycky bouchne do očí
Reagovat
smazaný uživatel
Chodím sem jako na pokec, takže nemám potřebu vyjadřovat se spisovně. Sem tam mi taky nějaká hrubka uletí, ale opět nemám potřebu ji hned opravovat. To se prostě na těchto fórech stává. Ale abysis to nevysvětlila špatně, tím nechci v žádném případě říct, že mi vadí, že to děláš, jen mi to přijde zbytečný.
Reagovat
Fandina
fajn ... já tomu rozumím, že je tu pokec a chybuje tu nebo nepíše spisovně kde kdo. Je to někdy snahou rychle odpovědět, že si to člověk po sobě nepřečte a odbouchne to. Ale mnohdy mě to donutí se opravit. Proto to dělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to třeba na FB taky dělám, protože tam to jde opravit přímo v textu, ale tady je každá oprava naprosto zbytečný spam.
Reagovat
Fandina
co k tomu dodat ... úsměv
Reagovat
slacker
FAndina tahne karu zivotem s Brozem a to je takovy grammar nazi ze se ji nediv ze se musi furt opravovat :-)) Kvuli chybam na forech ji doma bije
Reagovat
smazaný uživatel
zcela zaslouženě. Berďa tam byl dneska hlavně do počtu.
Reagovat
Chrenda
Čilič hrál tužku, Tomáš mu to odevzdal a ve třetím setu to totálně posral...nevídáno, takhle se nechat rozhodit. Přitom i kdyby to nebyl dvojdopad, ten míček by stejně prohrál, tedy je to naprostá zhovadilost, kvůli tomu prohrát zápas. Je mi ho fakt líto, tohle mu těžce srazí sebevědomí!
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa, no. Já ho tak prostě beru, že tohle dělá, ale naprosto chápu, že to spousta lidí nesnáší. Navíc tím škodí hlavně sám sobě. Koho tím rozhodí? Sebe. Proti komu poštve fanoušky? Proti sobě.
Reagovat
EllNino
jakto ? ...míček se odrazil od soupeřovy pulky zpět na jeho, to by byvalo bylo 40:15 ale na to se nehraje ...
Reagovat
spaniel
Komentátoři říkali, že Cilic nikdy nepodával lépe než v tomto zápase. To se mně nezdá, každopádně zápas rozhodl servis, Tomášovi vůbec nešel a Cilicovi ano. Tomášovi jak nejde podání, tak znervózní a nejde mu nic. Rozsype se mu hra a kupí chyby.
1.set TB 40%, MC 64%
2.set TV 41%, MC 74%
3.set TB 66%, MC 58%

To jsou strašně nízké čísla. Ve třetím už lepší, ale nezvládl to.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. U Tomáše strašně záleží, jak vstoupí do zápasu. Pokud mu nevyjde proti rovnocennému soupeři první hra, může člověk vypnout televizi.
Reagovat
Davor1
strašná hlúposť, Čilič tak podáva bežne, hlavne v tejto sezóne, po tom návrate po tej dopingovej afére je to jeden z najlepšie podávajúcich hráčov vôbec, čo na servise robil napríklad v Rotterdame, nato som pozeral s otvorenými ústami...
Reagovat
spaniel
Tak jestli Roger klepne Monfilse, tak by měl mít finále mnohem jistější...
Tomáš bohužel nemá plán B...když mu to nejde, neumí změnit hru...zkusit hru na síti, kraťasy, vyšší naliftované míče, cokoliv... Zase nepřekonal svůj stín a posun mimo 5-8 se nekoná.
Reagovat
smazaný uživatel
To si presne myslim taky. roger ci rafa maji vice strategii. Pamatuji sevletos zapas na antuce rafy s andym, kdy mu to rval v prvnim setu do backhandu a projel to 6:1. Ve 2. To zcela zmenil avsel pres forehand a andy odesel
Reagovat
smazaný uživatel
ja vam teda nechci brat zapal a nadseni pro plan B, ale podle me je plan soucast nejake taktiky. Ve hre. Do ktere se Berda v tech dvou uvodnich setech vubec nedostal, natoz aby neco menil..;-)
Reagovat
spaniel
Když mu jde podání, dostane nedůrazný return a je schopný prvním úderem zatlačit a výměnu většinou vyhrát. Jak mu nejde jako dneska, tak musí vědět, že si to bude muset uhrát v mezihře. Pokud Marina nepřetlačil od základní čáry a dělal chyby dřív než Marin, měl třeba zkusit chvilku chodit na síť...jen aby Marina rozhodil. Mohl něco zkusit. Takto do toho jen bušil 3 sety pořád stejně a doufal, že Marin se zhorší.

A neříkej, že to nejde. V tomto byl expert Gilbert, který byl slabý, ale byl skvělý taktik, možná nejlepší jaký kdy byl. Zkus si od něj přečíst Winning ugly. Převzal to i Agassi, který to obdivoval a sám říkal, že umění je vyhrát zápas, když vám to nejde, ne když máte den.
Reagovat
smazaný uživatel
vim, jak to myslis a konec koncu, osobne i ve svem veku neprohraju s nekym, kdo je na tom o chlup lip, stejne jako ja a nebo dokonce hur, proste nikdy. Dale priznavam, ze jsem nemela na Berdu nervy a prokladala si zazitky cisly.. :-) Co jsem vsak videla, tak Marin bud sazel esa nebo Berda ve snaze o rozehrani se vyhodil. Sel parkrat i na tu sit, ale Marin ho v pohode profoukl, to jednoduse neprida. Nevidela jsem pro plan B zadny prostor. A "cekani", ze se Marin zhorsi, malem vyslo. :-)
Reagovat
spaniel
:) Jednou si zahrajem...až se ještě desetinásobně zlepším!
Reagovat
smazaný uživatel
a ja pod nanosem vesmirnyho prachu desetinasobne zhorsim, tooo vis.. :-)))
Reagovat
Chrenda
No ostuda jak si to Tomáš prohrál jako dorostenec vynervovanej. Těžká neprofesionalita, to ho bude dlouho mrzet. Myslím, že i DC v Paříži je úplně mimo mísu, nemá ani na Tsongu ani na Monfilse. Bohužel, složil se v tu nejhorší chvíli a body ani u fanoušků mu to nepřinese!!
Reagovat
Jabadu
Tak nic, no. Berďa dřel, ale byl v křeči. Ve výměnách nebyl lepší a to se nečekalo.
Reagovat
Fandina
Také to na mě tak působilo dva sety byl v křeči a po tom incidentu už se uvolnil, ale nebylo dost času na otočení zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic... Zase jsem se jednou spletl.
Reagovat
smazaný uživatel
No a tu to máte.. Nemáte křičet, když ani nevyhrál set! Brejk nic neznamená, určitě né! "profíci"
Reagovat
kada.tom
Hotovo. Šmitec. Marin zaslouženě v SF, Tomáš to dneska zbabral.
Reagovat
VlS
Tome, dneska bída v prvních dvou setech, smůla ve třetím, ale ty první dva byly katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič snad má životní formu nebo co. Chtěl jsem vidět, jak Berdyš v SF vyklepne uvadajícího Rožéra forévr nambr van a uvidím prdlajs :-(
Reagovat
Roger_Federer
Konecne ta parodie skoncila.
Reagovat
Chrenda
Ale podle mně to nebyl dvojdopad. To tenista pozná, ani v záběru to tak nevypadá. Tedy věřil bych Tomášovi, ale nic to nemění na tom, že se nemůže nechat takhle rozhodit a vypěnit jak adolescent. To fakt není hodno profíka, za kterého se považuje!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to byl dvojdopad a dostane za to jak se hádal ještě luxusně naloženo.
Reagovat
kada.tom
já viděl záběr, na kterým to byla jasně viditelný, že ty dva dopady tam byly
Reagovat
smazaný uživatel
Já zrovna dneska jsem dobíhal míček a odehrál jsem ho tak, že jsem vůbec netušil zda byl dvojdopad nebo ne, spíš ne, ale teď už chápu že v té rychlosti to prostě nemusí člověk odhadnout správně, i když oni jsou profíci, kteří to nejspíš cítí... Tak to asi nejde tak srovnávat.
Reagovat
smazaný uživatel
A Tomáš nějak řval, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl se hádat prý. Já se teda nedívám, protože na to nemám nikdy nervy, jen sleduju čísílka. Až na Berďův mb to zapnu.
Reagovat
smazaný uživatel
hádal se a říkal rozhodčí, že nikdy raketu v ruce nedržela, protože by věděla že po druhém dopadu nikdy nemůže míčku dát backspin a angličtí komentátoři mu dávali ihned zapravdu. Bohužel v opakovaném záběru bylo jasně vidět, že to byl dvojdopad a komentátoři se na dálku rozhodčí omlouvali s tím že je to velmi vemi nepravděpodobné :)
Reagovat
spaniel
lol...co kromě zpomaleného záběru potřebuješ?
Reagovat
historik
četl jsem kdysi dávno rozhovor s Berďou,kde říkal, že tenhle povahový rys se hádat až do krve, když je najisto přesvědčený o své pravdě má po své mámě. No každý jsme, jaký jsme. Ale je pravda, že vždycky když se začíná hádat, tak odcházím, protože to nesnáším.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, ale v téhle věci se moc na povahu nejde vymluvat, s tímto se dá bojovat. Ale třeba ho taková hádka v zápase nakopne tak to mi nevadí, když se pohádá, ale moh by se pak omluvit :)
Reagovat
spaniel
Roger do roku 2002 lámal raket jak Safin, pak se rozhodl že se změní a od té doby zlomil jednu (o které vím). Není to snadné, ale jít by to mělo. Zejména, když ví, že ho sledujou miliony lidí, tak tam ta motivace je.
Reagovat
Jabadu
Tak tohle je zlý. Nejde to a nejde. A Čiličovi už to tam zase padá.
Reagovat
darek.vrana
Teď ale konečně hraje a dá se na to koukat.
Reagovat
historik
je totální tomovou blbostí v tahu
Reagovat
darek.vrana
Ale ty další míče nezahrál špatně, neřekl bych, že mu to ublížilo.
Reagovat
Fandina
další ano, ale o brejk přišel a už nemusí vůbec stihnout otočit
Reagovat
darek.vrana
Já myslím po té hádce. Neřekl bych, že to ztratil kvůli ní.
Reagovat
Fandina
to asi ne, v game z hádkou udělal chybu nakonec a mezitím byl fiftýn za dvojdopad, to je fakt a potom šel na lavičku a od té doby hraje dobře, to je fakt, jestli ještě zvládne set se uvidí
Reagovat
Fandina
zase oprava ... s hádkou
Reagovat
Roger_Federer
Pane jo.., rebel sd zas rozrebelovatel.
Reagovat
darek.vrana
Tak to vidím na 6:2 6:4 7:6
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem očistila houby, koukám, Tomáš vede s brejkem, ještě to není ztracený. Jdu si omýt ruce a brejk v háji :(
Reagovat
a.magerova
Jo a už i stačil vynadat rozhodčí, asi jsi měla ty ruce hodně špinavý.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Have you ever had a racket in your hand? :D Aspoň jednou jsem se u toho zápasu pousmál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, já jsem perverzní :D
Reagovat
darek.vrana
Aspoň začal trochu bojovat
Reagovat
Jabadu
Nóóó ... tím si zase získal spoustu fanoušků. Už mě fakt ...s ...
Reagovat
historik
jako sorry teď tam děláš divadlo
Reagovat
VlS
ale Marin se po praseti ani jednou neomluvil, není to divný?
Reagovat
Chrenda
To je vůl ten Tomáš, takhle se nechat vytočit. Tak tímhle definitivně prohrál zápas! A ještě v tom pokračuje magor!
Reagovat
Jabadu
No a je konec. Marin už to asi umlátí.
Reagovat
spaniel
Berdych je gentleman jak vždy. Proto je tak oblíbený.
Jednoznačný dvoudopad, ale on nejen že se bude hádat, ale ještě i urážet.
Říct ženě-umpirovi: "Myslíš to vážně, nebo jen sedíš dlouho na slunku? Držela si někdy v ruce raketu? Nemyslím." A přitom nemá pravdu a lže, jak když tiskne. Skutečný charakter.
Reagovat
spaniel
A hádá se dál a nadává. Měl by se zamyslet. Není divu, že je to hráč s nejméně fanoušky.
Reagovat
dadaft
prostě Berdych - instantní tenis bez špetky osobitosti a ještě máslo.
Reagovat
VlS
Přeháníš, jsem přesvědčenej, že si myslí, že má pravdu.
Reagovat
spaniel
Možná ano, ale překvapuje mě, že se tak hádá a hlavně že uráží ženu. Navíc měl by to cítit.
Reagovat
kada.tom
a je po brejku ... nutno dodat, že ten dvojdopad byl, Tomáš se hádal zbytečně
Reagovat
Jabadu
No a teď se hádá. To je ko ..
Reagovat
historik
mám tě rád, ale tím hádáním si děláš samé nepřátele
Reagovat
dadaft
navíc nemá pravdu. ((
Reagovat
spaniel
Těžko najít dva hráče s tak podobným stylem jako Berdych a Cilic. Oba slušný servis, dělový forehand a spolehlivý, ale ne výjimečný bekhend. Marin je trochu variabilnější. Ještě Anderson je takový jejich o pár procent horší klon.
Reagovat
Jabadu
Když se hraje výměna, Čilič hraje placky a Tom jenom vrací. To není dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby to mělo fungovat tak proč ne.
Reagovat
kada.tom
že by to přeci jen Tomáš zdramatizoval nebo dokonce otočil?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že jsi skončil s přenosem když se Tom trochu zvedl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, ještě neblázněte, Tom sice vede, ale nekřičte dřív, dokud není set u konce:-)
Reagovat
historik
taky mám pocit, že to jsou nějaké předčasné oslavy, zatím nemůže být o otáčení řeč - chytil se, snad získal trochu pohody, jistoty, seběvědomí
Reagovat
Jabadu
Ja su enem překvapený, že ta pravda tak nějak je! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo! Pojď Tomíku!!!!!!!!!
Reagovat
Chrenda
Že by se začalo blýskat na lepší časy? Že by ještě existovala naděje na obrat??
Reagovat
zpilat
a čilič začíná hrát na úrovní berdycha z prvních dvou setů!!! :-D
Reagovat
Fandina
jooooooooooo a je tam brejk a teď držet a set je tvůjjjjjjjjjjjjj
Reagovat
s7RanG
at se šetří na DC, Fedexa v poloformě neporazí v tímto klaunmodem. V DC je Bůh a já chcí swiss in prague
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuje body na turnaj mistrů snad to otočí!
Reagovat
Fandina
tak já doufám, že v dalších třech setech Berďa bude hrát dobře a vyhraje.
Reagovat
darek.vrana
Sláva!!! Už jsem myslel, že nebude mít za celej zápas slabou chvilku.
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tome dopodávej ten set vytvoř na něho tlak chytni se!!! Udělej drama věřím ti!!
Reagovat
historik
a zaber, jedeme, makáme!!!
Reagovat
zpilat
prosíííím brejk!!
Reagovat
zpilat
joooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Kur-va zaber Berdych..jednou za rok te tlacim a ty si jak mimozemstan
Reagovat
zpilat
takže ty za to můžeš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tome zaber vyhrát v pěti setech a zavřít hubu všem tady!! Máš na to!!
Reagovat
darek.vrana
Sakra tak ať už angažuje nějakého trenéra, který mu ukáže, že taky existuje taktika. Že v takovýchhle zápasech musí něco změnit, zkusit. Ne furt jen tupě bušit do míče, když mu to tam nepadá. Cilic není Djokovič, má určitě slabiny, ale musí je někdo odhalit.
Reagovat
historik
aspoň teď neudělal pauzu v šatně? Aspoń něco změnit, pokusit se,když to nejde?
Reagovat
smazaný uživatel
Marfuša by odešla na 10 minut. Tahle kreatura má hroší kůži, pro výhru udělá nefér cokoliv.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna proto se Berdych zasekl na max 5 miste, neni ochotny udelat cokoliv.
Reagovat
kada.tom
S přenosem končím, na tohle nemám. Těšil jsem se na pěknej souboj, jenže když dobře hraje jen Marin a Tomáš kazí všechno co může, tak to pro mě nemá ten náboj. Marinovi SF přeju, za tu svoji konzistentnost si ho zaslouží, ale tedy Tomášovi bych ho přál víc, jenže dneska to ku*ví, no ....
Reagovat
Davor1
Tak snáď vám to ten Berďa otočí, ja sa musím presunúť, mám iný program, vidíme sa na Gael-Roger, to bude iná show ;)
Reagovat
SwissMaestro
Stay positive! Zapínám zápas a věřím v obrat. Tomáš to ješte dá!
Reagovat
smazaný uživatel
1:0! Joooo! :) :) :) Ještě 17!
Reagovat
Jabadu
Když Tom nenarazí na někoho z těch čtyř, tak se objeví klon Ivaniševiče nebo Gulbis.
Reagovat
darek.vrana
Dlouho jsem se u tenisu tak nenas.ral.
Reagovat
zpilat
přesně, dva dny se těším a už u prvního gemu mě málem mrdlo z nasrání!
Reagovat
deLaFere
Nic se nezlomí, Berdych je tragéd, přesto mu jako ten blbec budu fandit dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic podava jak kral berdych ziskal jen jeden fiftyn pri Cilicovem podani :D:D Takhle kdyby podával každý zápas tak by to mohl klidne cele vyhrat
Reagovat
historik
hezký lob
Reagovat
zpilat
A tímto lobem se to zlomilo a čilič už si ani nepinkne!!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
byt divak co vyplazl velky prachy za vstupenku, tak jsem pekne nasranej, ze misto kvality sleduji prumerny challenger
Reagovat
smazaný uživatel
ještě bude drama :)
Reagovat
Fandina
pomaloučku a polehoučku Berďa hraje líp a líp. Tak snad to ještě stihne otočit ... Berďo pojď pojď pojď!
Reagovat
s7RanG
Fandinko, na to jsi přisla na returnu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych zasel do lunaparku a pak dorazil na Rogerka
Reagovat
Fandina
na podání
Reagovat
smazaný uživatel
Já to balím, tohle je marný, zrovna když mu začnu věřit, najednou se netrefí do kurtu, takže jdu chrnět, nařizuju budík na 2 ráno, to bude daleko zajímavější, hezkou noc přeji :)
Reagovat
Chrenda
Fakt to bolí se na to koukat. Proč nám nechce udělat radost?
Reagovat
s7RanG
Někomu určitě radost dělá. Sázkařům
Reagovat
Davor1
ja som chcel podať Čiliča, ale čakal som na prvý gem, že Berdych udrží a na Marina narastie kurz, tak som to prekombinoval :(
Reagovat
spaniel
Co to ten Berda dela? Toto jsem fakt necekal. Bohuzel, jak nejde servis, hapruje forehand a neni plan B :/
Reagovat
s7RanG
přesně...nemá plán B. A jeho konzistentnost která ho dostala tam kde je ení k dohledání
Reagovat
Roger_Federer
Uz presne toto kdosi rozebiral loni a tak to zkutecne je..Neni hra, plan B.
Reagovat
deLaFere
v zápasech, ve kterých jde již o hodně mu většinou nejde první servis.
Reagovat
babolat.cz
hurááá první servis!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to je utrpení, končím, vypínám to a berdych at vystreli z prvni desitky, nema tam co delat
Reagovat
EllNino
ježiši :D a proto je tam už tak dlouho, to je logika
Reagovat
smazaný uživatel
ty taky z něčeho vystřel, nejlíp svým směrem
Reagovat
smazaný uživatel
Jo prace byvaleho uspeneho tenisty- trenera Gorana je videt
Reagovat
Davor1
podobne ako u Stana- spolupráca s Magnusom Normanom ho vyniesla kde je, Andyho vytiahol na vrchol Lendl a Nishi sa neskutočne vypracoval pod Changom ;)
Reagovat
Fandina
vypadá to tak, bohužel, Marin nějak zvlášt neriskuje a Berďa chybuje a nepodává
Reagovat
Roger_Federer
Uz se to tady resilo dva dny zpatky, bouzel ve chvili kdy mu nejde prvni servis jeho hra pada a pada.
Reagovat
babolat.cz
co kecáš, co hraje?Tom chybuje,v tom Goran prsty nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
no... co my tady víme :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, takhle to dál nejde, Berďo nes.er a začni hrát, kdo to má vydržet furt věřit, že se dostaneš daleko a ty začneš dělat kraviny, koukej si jednu vlepit a začni zase hrát!
Reagovat
Fandina
Snad se Berďa probere, když už i diváci v hale ho ženou, tak by se měl zklidnit a začít hrát svou hru a ne se nechat rychle porazit.
Podání na nic. Chce to hlavně podání!!
Reagovat
Fandina
a komentátor to popsal. Čilič hraje v pohodě na střed a čeká na chybu soupeře.
Reagovat
s7RanG
a jaké hale?
Reagovat
Fandina
v hale ne.......... :-)))))))))))
Reagovat
babolat.cz
jsi blbá
Reagovat
Fandina
ano
Reagovat
Roger_Federer
V Halle se hraje na trave a je to Anglii..myslel jsem ze poznas Us.open a otevreny kurt.;)
Reagovat
Davor1
tak Halle určite nie je v Anglii, fail ako prasa ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Roger_Federer
Kurna melo tam byt a neni to v Anglii..:), no jo hlava byla rychlejsi.
Reagovat
Davor1
už som sa bál, že taký fan RF nevie, kde je Halle :-D
Reagovat
Fandina
Pravý Roger to určitě ví, když tam má svou ulici ... úsměv
Reagovat
Fandina
podstatné je, že mu diváci fandili, že jsem hala byla chyba, ale každý vidí kde hraje
Reagovat
Fandina
oprava ... že jsem napsala hala ... vypadlo mi napsala, sorry a úsměv
Reagovat
zpilat
to nevíš, že us open je halový turnaj? :-D
Reagovat
Fandina
v budoucnu snad by tam měla být zatahovací střecha, alespoň se před časem o tom psalo, jestli to tedy neutichlo
Reagovat
babolat.cz
ale to neznamená, že to bude hala.
Reagovat
Fandina
hala ne, byla to chyba, pokud se díváš tak vidíš kde hrajou, není nutné to pitvat
Reagovat
deLaFere
Berdychova klasika a já zase naletěl a věřil, že postoupí. Nikdy nemůže vyhrát GS, vždycky se sesype.
Reagovat
Davor1
na GS proste nemá, ale aj tak si myslím, že je tu trochu nedocenený. Udržať sa v špičke toľké roky je fantastické...
Reagovat
deLaFere
I to je relativní, hraje v období kdy většinu klíčových bodů sbírají dva tři hráči a on sbírá relativní drobky, letošní sezona je vyrovnanější a přichází pomalý propad. Fandím mu od začátku jeho kariéry, ale tohle už mě opravdu nebaví. Jedno masters a jedno finále GS, to je trochu málo na jeho potenciál.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna jen pokud by ukecal Lendla apod. ten by homposunul. S Kroupounurcite ne, ten mu nic novyho nemuze dat
Reagovat
Davor1
tenisovo sa už asi neposunie, má 29, najlepšie za sebou, skôr by potreboval zlepšiť mentálne a psychické atribúty...
Reagovat
deLaFere
přesně tak, ale evidentně to nejde, tohle předvádí ve větině klíčových zápasů, vždy mu nejde první servis a je po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Hnus. Ten wimbledon byly aspoň napínavé sety. Tady bych to přirovnal k tomu co s Berdychem udělal Gulbis na RG. Mám zapotřebí tohle sledovat až do doufejme brzkého konce?
Reagovat
smazaný uživatel
no, rozdíl je v tom, že dneska hraje Berďa hlavně proti sobě, kdežto na RG měl problémy hlavně s Gulbisem.
Reagovat
smazaný uživatel
mě to naopak připadá úplně stejné.. Berdych začné hrát proti sobě a pak proti náramě rozehranému soupeři
Reagovat
smazaný uživatel
no, já mám stejěn furt pocit, že Cilic nehraje skoro nic, a že zapnout Berďa na lepší level tak Cilice porazí.
Reagovat
historik
dej si medical time out, nech si namasírovat záda, uklidni se
Reagovat
Jabadu
který přesně vystihl problém Tomova prvního podání. Chyba se stala asi už někde v dětství. Tom se k podání nestaví bokem, ale více tělem do dvorce - zapojuje tak méně svalů a v kritických momentech, kdy je tělo v křeči to rve ramenem. Sílu na to má, ale nefunguje to. Ach jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase špatnej tip, to bylo keců, jak jeho forma sílí, tímhle tempem vyfičí do hodiny
Reagovat
darek.vrana
Už když Wilander prorokoval, že Berdych postoupí a když ten říkal, jak tu trefuje míče čistě, tak jsem věděl, že je zle.
Reagovat
Fandina
snad se probere. Marin mu to tam asi nějak rotuje nebo co, že se nemůže chytit a podává blbě. Tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa se vzchopí, já mu věřím :)
Reagovat
darek.vrana
Já už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem si myslel, že to tak dopadne..
Reagovat
smazaný uživatel
Koho bysis představoval ve čtvrtfinále GS? Kvalifikanta?
Reagovat
Roger_Federer
Berdych zatim nemel soupere, z Dominikem hral dobre, ale ten mu to velmi ulehcoval.Teprve dneska sevukaze jeho realna forma
Reagovat
smazaný uživatel
už se ukazuje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Kližanem nehrál špatně, ale to, co tam předvádí dneska,... Škoda mluvit!
Reagovat
darek.vrana
Hraj rovnou druhej servis, ať to nezdržuješ.
Reagovat
kada.tom
Tomáš zatím úplně bez šance a bohužel ten výkon je na stejný úrovni jako v 1. setu ...
Reagovat
babolat.cz
tak jestli Tom bude takhle pokračovat, tak se ze 2.místa u chlapů asi dost propadnu ve Fantasy :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je marnej. Když má možnost jít přes hratelnýho soupeře, tak si vždycky přibouchne dveře. Kdyby aspoň ten Čilič hrál dobře, ale nic světobornýho nepředvádí.
Reagovat
kada.tom
jj, to byl Gulba v Paříži a v Wimbledonu a tady to bude Marin (já tedy Marinovi fandím, ale jako Tomáš mu to dneska strašně ulehčuje)
Reagovat
VlS
prober se už, takhle hrozně jsem tě ještě hrát neviděl.
A jinak komentátor, kterej říká při serviZu by měl přijít o mikrofon.
Reagovat
Roger_Federer
Prvni set dal cuchnout realite..:(
Reagovat
historik
ty vogo to je snad to nejhorší co jsem tě kdy viděl hrát
Reagovat
Bob
Cilic jde do semifinále. Berdych je nemožnej, tohle bude rychlý konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Že si Cilic uhraje setík jsme čekali, tak to je splněno a teď Tome pojď! GL!
Reagovat
babolat.cz
přesně tak, jiný scénář nevidím :-)
Reagovat
Davor1
Ešte je celkom sranda, keď si spomeniem na včerajšiu debatu o zbraniach, kde tomasinho tvrdil, že Nishi má slabúčky servis a žiadne zbrane, pritom Nishi stratil proti Wawrinkovi v 5-tich setoch len 2 podania a sevismani ako prasa Berdych a Čilič hneď 4 len v prvom sete :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jsi typickej "situační člověk", když se ti něco hodí, meleš o sto šet, jakmile by mělo být něco proti tobě, jsi zticha.
Reagovat
Davor1
no že mi to hovoríš práve ty, ktorý si ma v niekoľkých obsiahlých príspevkoch presviedčal o fantastickej Berdychovej forme a tvrdil, že to ako hral na prípravných turnajoch je irelevanté, je celkom vtipné ;)
Reagovat
Roger_Federer
Berdych zatim nemel soupere, z Dominikem hral dobre, ale ten mu to velmi ulehcoval.Teprve dneska sevukaze jeho realna forma.
Reagovat
Davor1
presne to som celý čas tvrdil no...
Reagovat
smazaný uživatel
Kližan hrál líp než Cilic. Dneska je to o Berdychovi, hraje deset procent toho co předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně to jsem tvrdil. Pořád si myslím že Berďa hraje v dobré formě, jen dnes se zatím nemohl chytnout. O fantastickej jsem nikdy neřekl, ale s tím už jsme měli problém předtím, že jsi vždy citoval něco co jsem neřekl. Berďa otočí :)
Reagovat
Davor1
no tvrdil si keď sa nemýlim, že je vo forme ako na začiatku roka, kedy bol v semifinále AO a vyhral Rotterdam, mimochodom vo finále suverénne s Čiličom, a ja si dovolím označiť jeho vtedajšiu formu za fantastickú.
Možno otočí, keď začne hrať na 100% svojich možností, tak tam šanca určite je, ja som ho tak však nevidel hrať dobrých niekoľko mesiacov...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to jsem neřekl :) To byl někdo jiný :)
Reagovat
Davor1
tak potom sa ospravedlňujem, zle som to priradil no :/
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí :) někdy se to tak stane :)
Reagovat
Chrenda
No vypadá to, že Tom totálně nemá servis, tedy šance na úspěch je minimální. Pokud nechytne podání, tak je to konec. Vítr mi nepřipadá nějaký brutální. Jinak je to teda tenis ke zblití, moc se na to nedá koukat!
Reagovat
Chrenda
No vypadá to, že Tom totálně nemá servis, tedy šance na úspěch je minimální. Pokud nechytne podání, tak je to konec. Vítr mi nepřipadá nějaký brutální. Jinak je to teda tenis ke zblití, moc se na to nedá koukat!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, pichat cely dopolodne pred zapasem se nevyplati
Reagovat
babolat.cz
tak nepíchej a pak se nediv
Reagovat
Davor1
Je pravda, že Marin zatiaľ nehrá nič moc, ale Berdych ho do nejakej lepšej hry zatiaľ vôbec nepustil, takže on zato ani veľmi nemôže :-)
Reagovat
tommr
Cilic bez větších problémů doservíroval set ... :(
Pokud se Tomáš nějak pronikavě nezlepší tak to pro něj bude rychlej třísetovej debakl ... :(
Reagovat
babolat.cz
proč tady všichni komentujete co vidíme?
Reagovat
smazaný uživatel
Tom sice Marinovi vzal servis, poté však o něj opět přišel :-( A Chorvat má opět náskok dvou brejků.
Reagovat
Jabadu
že Tomáš se ještě chytne. Má postavu RoboCopa a Čiličovi pořád servis nemůže padat. Trpělivost ... trpělivost ...
Reagovat
babolat.cz
je otázka času,kdy se Tom chytne, protože Cilic nepředvádí nic výjimečnýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to nebude jeho den, ale treba se probudi jako Nishikori
Reagovat
historik
místo toho, aby se po tom rebreaku dostal trochu do tempa, tak zabředl ještě do větší krize. Zatím v každým gemu minimálně jedna dvojchyba, přitom vítr mi nepřipadá nijak hrozný.
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ne
Reagovat
Davor1
Berdych vôbec nevie. Tá jeho výborná forma, o ktorej ma tu po zápasoch s Hewittom a Gabashvilim presviedčalo množstvo spoludiskutérov, sa niekde zrazu vyparila. Možno to ešte otočí, ale zdá sa, že som sa veľmi nemýlil v tom, že doteraz ešte nenarazil na hráča, ktorý by ho mohol aspoň trochu preveriť (s výnimkou Kližana). Čilič je už iná káva a tak to aj vyzerá :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady to není zatím o Čiličovi ten nic nehraje zatím taky... Berdych se poráží sám a s dnešní formou by ho poslal domů a slabý výkon Thiema a Gabashviliho.
Reagovat
Fandina
doufejme, že další sety už bude hrát jinak. Tohle je opravdu hrůza.
Reagovat
Davor1
tak hrá katastrofálne, ale presne to isté hral proti nemu Thiem, kde Tomáš nemusel ísť ani na pol plynu.
Reagovat
tommr
Tomáše ten re-brejk nenakop a dál pokračuje v hrůzostrašným výkonu. Cilic si vypracoval další 2 BP a druhej proměnil díky další Tomášově dvojchybě ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
PetaM
Tomovi ani nezáleží na tom, aby si udržel servis :D :D :D
Reagovat
Fandina
Doufám, že v druhém setu to bude o něčem jiném. První podání je absolutně mimo.
Reagovat
kada.tom
achjo ...
Reagovat
tommr
Cilic ovšem taky nehraje nic moc a Tomáš si tak vypracoval první BP, kterej trochu překvapivě proměnil. Je sníženo, ale Cilic má pořád brejk k dobru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už je na pováženou - dvojchyba, páska, aut, opět páska a Birdman odevzdal svůj servis Marinovi čistou hrou :-(
Reagovat
Fandina
Tak to je síla. Ale Berďa se určitě probere a takhle to nenechá. Berďo pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to spíš vypadá, že pro něj bude Čilič opět konečná. Poslední dobou na něj Tom moc neumí.
Reagovat
tommr
na začátku roku ho přitom v Rotterdamu poměrně jasně přehrál ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, zrovna jsem koukala na vzájemný zápasy. Když už Tom prohrál, tak to byly těsný výsledky třeba přes tie-breaky, ale aby to takhle kazil hned od začátku...
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
VlS
To jste byli s Ester na flámu?
Reagovat
smazaný uživatel
Mit takovou krasnou babu, to se proste neda udrzet
Reagovat
darek.vrana
Hmm, a to jsem se tak těšil. Na tohle se fakt nedá koukat.
Reagovat
tommr
Tomášův výkon je zatím katastrofální. Cilic si vypracoval další 3 BP a hned první mu Tomáš zase daroval nevynucenou chybou ... :(
Reagovat
historik
úplná katastrofa
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, co to vidím :D
Reagovat
kada.tom
Jestli se Tomáš hodně rychle nevzpamatuje, tak brzo bude prohrávat 0-2 na sety ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
On ten Tomáš není lepší ani když se dostane do výměny což je asi nejvíce smutné.
Reagovat
tommr
Cilic získává svůj servis čistou hrou. Takhle ho Tomáš asi nebrejkne ... :(
Reagovat
Jabadu
První set v prd ... jestli se nechytne v druhým, tak je vymalováno.
Reagovat
tommr
Tomáš si uhrál první hru na servisu. To takhle nemoh hrát hned od začátku? Ted bude zase muset celej set dotahovat ... :(
Reagovat
historik
jak čilič podává to možná ani nedotáhne. No, jak dostat soupeře hned na začátku do psychické pohody
Reagovat
smazaný uživatel
Cilič si překvapivě šanci vzít nenechal. Jj, Čilič nejni Thiem.
Reagovat
tommr
přesně to mě taky napadlo. Cilic bude na rozdíl od Thiema ty Tomášovy chyby trestat ... :(
Reagovat
historik
začal dnešní zápas opravdu dost zle.-( Honit hned od začátku brejk
Reagovat
darek.vrana
Klasika, 1. gem ztracený servis. To se nemůže pořádně rozehrát? Tohle se mu stává skoro pravidelně. Tady to bohužel možná znamená ztracený set.
Reagovat
tommr
Cilic bez větších problémů brejk potvrzuje. Opravdu zlej vstup Tomáše do zápasu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych moc dobře nezačal, prohrál si servis :-(
Reagovat
tommr
Tomáš začal velice špatně: Cilic získal 2 BP a hned ten první mu Tomáš doslova daroval DF ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle mi to znechutit hned první hrou? Tome Tome
Reagovat
Chrenda
No to je fakt super úvod. Trochu nás chce určitě poškádlit!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych stylově a bez podání
Reagovat
kada.tom
ten vítr mě na AAS docela děsí ... víme jak ho má Tomáš rád
Reagovat
tommr
tak už se hráči konečně rozehrávají a začne se tak "pouze" s hodinovým zpožděním což je na letošním USO ještě v normě ...
Reagovat
PetaM
Čím později, tím lépe :D Musí tam být horko a hrát ve stínu by bylo lepší :D
Reagovat
tommr
jak pro koho. Myslím si, že kondici má Tomáš o něco lepší ... :)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
PetaM
Strašně moc jim přeju 100. titul na US Open ... :)
Reagovat
kada.tom
přesně tak, takový jubileum se musí udát před domácím publikem na tom gigantickém stadionu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to borci a fandím jim! V případě vítězství nejenže dosáhnou na 100. titul ATP, ale 16. GS triumfem vyrovnají rekord mužského deblu, který drží Woodridge! Strašně moc jim to přeju!
Reagovat
historik
ale juniorka Marie Bouzková je po dnešní výhře 7:5 7:6 nad šestnáctou nasazenou Ukrajinkou Fridmanovou už ve čtvrtfinále:-) Další cenné vítězství. Soupeřkou o semifinále jí bude 11. nasazená Ruska Anna Kalinskaya.
Reagovat
kada.tom
Braynovci si jdou zkušeně pro finále :-)
Reagovat
PetaM
Už bylo na čase, kruci! :D
Reagovat
kada.tom
/Bryanovci ..
Reagovat
PetaM
Proč by je jako nechávaly vyhrát ... Jako aby si marná Andrejka obhájila body? Kdyby včera Andrea s parťačkou předvedly něco více, možná by postoupily, ale takhle ... Asi nejsou tak dobré, že ... ;) :D
Reagovat
PetaM
Soráč, to patří dolů ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chvilku před půl zapínám TV a čekám, že už se tam budou kluci rozcvičovat, místo toho tam cvičí Bryani, supr :) No aspoň že nehrajou na 5 setů.
Reagovat
babolat.cz
tak break a nazdar bazar
Reagovat
babolat.cz
zase ti odělaní deblisti zdržují. Bože, Bryani, neporazí takové srá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš pěknej cvok...
Reagovat
Chrenda
Věřím, že Tomáš dá dnes Marina a Roger Gaela. Potom Tomáš zmákne Rogera a bohužel zase prohraje ve finále s Novakem. Ale i tak je to krásná představa!
Reagovat
tommr
druhej set už byla jasná záležitost Rusek ... :)
Bára s Kimiko měly slibnej začátek zápasu když vedly už 5:2 hlavně díky Kimiko, která hrála opravdu skvěle. Bára jí ale vůbec nepomáhala a když Kimiko došly síly tak se jejich hra úplně zhroutila a dneska jen průměrně hrající Rusky zápas jasně ovládly. Báře dneska zase jednou "mr..lo v hlavě" a její výkon byl místama až trapnej ... :(
Reagovat
VlS
Hrály blbě obě. Možná je to veteránská záležitost, ale Kimiko stejně jako Radek hodněkrát místo uderu jen nastaví raketu. Výsledek je jasnej - když už to přes tu síť vůbec spadne, tak je to nahrávka na koncovej míč pro soupeře.
Bára dneska hrála hodně špatně.
Reagovat
tommr
tak u Kimiko bych to v jejím věku ještě nějak chápal, ale Bára dneska takhle nahrávala soupeřkám úplně stejně nebo možná ještě víc. Navíc byla Bára líná udělat krok navíc a často tam nechala Kimiko lítat po kurtu samotnou. To mohly včera rovnou nechat vyhrát Andreu se Zhengovou ... :(
Reagovat
PetaM
Proč by je jako nechávaly vyhrát ... Jako aby si marná Andrejka obhájila body? Kdyby včera Andrea s parťačkou předvedly něco více, možná by postoupily, ale takhle ... Asi nejsou tak dobré, že ... ;) :D
Reagovat
tommr
to je samozřejmě pravda - Andrea si za to může hlavně sama ...
U Báry mi ale přišlo, že to dneska měla dost na háku a nesnažila se ani zdaleka tak jako včera ... :(
Reagovat
PetaM
Možná nervozita ... Nebylo to první semifinále? ...
Reagovat
Fanda67
Promin, ale oznacit vykon Bary, ktera odehraje zivotni turnaj, dostane se z nasich hracek nejdal, jako nenasazeny par se dostanou do semifinale, mi neprijde fer
Reagovat
Fanda67
Oznacit vykon Bary jako trapny
Reagovat
George_Renel
vyhrála 1. set :-)
Reagovat
George_Renel
Takže Bouzková po boji má i druhý set, ten v TB. Gratulace k postupu do QF!
Reagovat
tommr
další cenný vítězství nad nasazenou soupeřkou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to Tom musí dát. Semifinále s Rogerem by byla paráda kde by oproti zápasům s Nolem nebo Rafou měl velkou šanci vyhrát a jít do finále.

No a když se mám zasnít... finále s Nishikorim by byla paráda. :)
Reagovat
tommr
Bára s Kimiko už vedly 5:2 s dvěma brejkama k dobru, ale set dotáhnout nedokázaly i když měly 2 setboly ... :(
Báře to dneska zatím vůbec nejde, strašně kazí a v závěru setu bohužel odpadla i Kimiko, která je v úvodu držela ... :(
Reagovat
dadaft
od zápěstí po loket v ženském tenise nedostižná (nejen v současnosti, v celé historii), to už je v podstatě mužská muskulatura,
horní část paže konkuruje jedině Stosurová.

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_01SEP14_13315_serena.jpg

když se to spojí s jejím talentem, tak ostatní hráčky nemají a nemohou mít šanci.
Reagovat
dadaft
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_03SEP14_265_williams.jpg

MU HE HE HE :-)))))))))))
Reagovat
dadaft
http://img98.rajce.idnes.cz/d9802/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/f_01S11EP14_13315_serena.jpg?ver=2

MU HE HE HE HE HE KRINDAPÁNA POMÓC,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Podle mě to není jen o svalech ... :) Ale svaly jsou výhoda, to jo :D
Reagovat
carolyn
hledání míčku :-)

http://sport.aktualne.cz/kde-je-tenisak/r~adfad9f8342411e49cb9002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=B&utm_term=position-4
Reagovat
Cico93
dobreee, ten prvý som skoro presne trafil.
Reagovat
carolyn
dobrý co, škoda že tam toho není víc,
já se trefila u hodně míčků, ale dva jsem měla úplně mimo a to jsem to zkoušela 2krát za sebou a pokaždé ty stejné dva jsem měla absolutně jinde :-D
Reagovat
George_Renel
Zajímavé, celkové skóre 70%, jsem spokojen :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
těsně, prý 90%, já to teda vidím tak na 95 :)
Reagovat
Mayo
dneska fandím Čiličovi ako asi nikdy...Fedex s Gaelom môže byť tiež zaujímavý zápas na aspoň 4 sety
Reagovat
tommr
proč ta provokace? To nemůžeš Tomášovi odpustit, že vyřadil Klizana?
Reagovat
Cico93
ja fandim Tomášovi, tommr Kližana máme vieš kde namyslenca Bratislavského:)
Reagovat
Mayo
Mne je Kližan ukradnutý ako všetci slovenskí tenisti, takže o to vôbec nejde. Ja len nechcem aby Berdych išiel do semifinále proti RF ak sa tam dostane RF...lebo je to pre neho hrozba, toť vsjo
Reagovat
tommr
tak to je od tebe hezký ... :)
Reagovat
martinek37
Dnes to bude nářez. Ranařina Tomáš x Marin a pak v noci souboj genia s cvokem. Zatímco u prvního zápasu bych přeci jen trochu víc věřil Tomášovi, u druhýho vůbec nevim. Normálně bych tedy o Fedexovi nepochyboval, jenže Monfils je v laufu a pak je schopnej porazit kohokoliv. Tak ve fantasy mám oba, ale Rogera ve finále, tak budu asi víc přát jemu. Pokud vyhraje Gael, taky nebudu zklamanej.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po prvních dvou odehraných čtvrtfinálových zápasech na USO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč postoupil na USO do čtvrtfinále; dvě hvězdičky znamenají, že hráč postoupil na USO do semifinále.

1. Djokovic 12290 (+8050) **
2. Nadal 8670 (+4430)
3. Federer 7670 (+3430) *
4. Wawrinka 5625 (+1385)
5. Ferrer 4495 (+255)
-------------------
6. Berdych 4240 *
-------------------
7. Raonic 4225 (-15)
8. Dimitrov 3710 (-530)
9. Nishikori 3390 (-850) **
10. Murray 3150 (-1090)
11. Tsonga 3100 (-1140)
12. Gulbis 2615 (-1625)
13. Del Potro 2365 (-1875)
14. Cilic 2205 (-2035) *
15. Bautista Agut 1935 (-2305)
16. Isner 1925 (-2315)
17. Fognini 1870 (-2370)
18. Monfils 1845 (-2395) *
19. Anderson 1840 (-2400)
20. Lopez,F. 1770 (-2470)
...

Tomáš Berdych měl před USO velmi špatnou formu, ale na USO zatím hraje poměrně dobře a postoupil už do čtvrtfinále.
Tomáš se díky tomu posunul na 6.místo a může uvažovat i o dalším posunu směrem nahoru.
K tomu aby se dostal před Ferrera na 5.místo mu stačí pokud dneska porazí Cilice a postoupí do semifinále.
Pokud by získal titul tak by se Tomáš moh dokonce dostat až na čtvrtý místo před Wawrinku ...
Tomáše naopak může ještě předstihnout Nishikori, který k tomu ovšem potřebuje získat titul a Tomáš přitom nesmí dojít až do finále ...
Reagovat
Gulbis
není lepší sem hodit link?
http://live-tennis.eu/
Reagovat
blixa
Není, tam chybí dopočty na Tomáše a Tommrův komentář :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se taky líbí tommrovy statistiky a komentář...
Reagovat
Gulbis
nechápu jak někoho můžou zajímat odstupy hráčů od Berdycha...
Reagovat
smazaný uživatel
mě to zajímá, já jsem jeho fanoušek..
Reagovat
slacker
Nechapu kdo tady neumi odecitat, ze na to potrebuje Tommra
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik bodů musí Djokovič do konce sezóny získat, pokud získá v New Yorku titul a bude chtít letošní rok uzavřít na 1. místě?
Reagovat
smazaný uživatel
Už se na ten zápas těším, věřím v Berďovo vítězství, tak 3:1 na sety a pak jsem opravdu zvědavej na vítěze nočního zápasu, vidím to spíš na Monfilse.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem zapomněl, Berďo pojď!!! a GL! Zvládneš to.
Reagovat
PetaM
Pooooooooooojď Tome! :D Už se na ten zápas těším :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist