11. den na Roland Garros: V Paříži dnes zkompletují čtvrtfinálové dvojice

4. 6. 2014, 08:45
Previews 486
Paříž na dnešní den hlásí zataženou oblohu a vysokou pravděpodobnost dešťových srážek. Počasí tak může zkomplikovat čtvrtfinálové zápasy na Roland Garros, kde se chystá repríza loňského finále mužů mezi osminásobným šampionem Rafaelem Nadalem a Davidem Ferrerem, či souboj bývalé juniorské šampionky Halepové s vítězkou z roku 2009 Kuzněcovovou.

Program na obou největších dvorcích na Roland Garros odstartují po 14. hodině čtvrtfinálové duely dvouhry žen. Na kurtu Philippa Chatriera se střetnou Andrea Petkovicová se Sarou Erraniovou, které mají vyrovnanou bilanci 1-1. Oba duely spolu sehrály na antuce v Madridu, před čtyřmi lety zvítězila Němka, letos se Italce povedla odveta.

Šestadvacetiletá Petkovicová se do čtvrtfinále French Open dostala po třech letech a na grandslamu celkově počtvrté. Dál dosud nebyla, a to především vinou častých zranění. O půl rok starší Erraniové se na pařížské antuce daří ze všech grandslamů nejvíce, z loňska obhajuje semifinále a před dvěma lety si dokonce zahrála ve svém jediném finále.

Současně budou hrát juniorská vítězka z roku 2008 Simona Halepová proti šampionce ze sezony 2009 Světlaně Kuzněcovové. Dvaadvacetiletá Rumunka zůstala nejvýše nasazenou hráčkou v soutěži, dál než do čtvrtfinále se ale na grandslamu ještě nedostala. Naopak o šest let starší Ruska je již dvojnásobnou granslamovou vítězkou.

Kuzněcovová Halepovou porazila před měsícem na antuce ve Stuttgartu, ale loni s ní v Římě uhrála pouhé dvě hry. "Už jsem ji porazila, ale také jsem s ní loni v Římě jasně prohrála. Ona je tu ve skvělé formě, ale moc se na ten zápas těším," řekla Kuzněcovová, která v předchozích dvou kolech vyřadila české tenistky Petru Kvitovou a Lucii Šafářovou.

Den po svých 28. narozeninách čeká čtvrtfinále na osminásobného šampiona Rafaela Nadala, který na pařížské antuce neprohrál rekordních 32 zápasů v řadě. Dnes ho však vyzve krajan David Ferrer, se kterým na jaře prohrál po deseti letech utkání na antuce.

"V Monte Carlu to bylo na dva vítězné, tady je to grandslam a hraje se na tři vítězné, takže to bude jiný zápas. Vím, jak na něj hrát a musím podat výborný výkon, abych měl šanci. Jinak to nepůjde," řekl Nadal. "Na zápas s Davidem se těším, bude hodně náročný. Půjde do zápasu s velkým sebevědomím," prohlásil Nadal, který svého Ferrera porazil v loňském finále French Open.

Nadal měl v Paříži potíže se zády, nicméně v pondělním utkání s Lajovičem se prý jejich stav zlepšil. Dnes ho však čeká mnohem těžší soupeř a navíc hraje pod tlakem - porážka by ho připravila o post světové jedničky.

Na centrálním kurtu se fanoušci těší na domácího šoumena Gaëla Monfilse, který je ve čtvrtfinále domácího grandslamu již počtvrté a bude se snažit zopakovat své grandslamové maximum, tedy semifinále z roku 2009. V cestě mu stojí Andy Murray, pro kterého je antuka suverénně nejméně oblíbeným povrchem. Ještě nikdy na ní nebyl ve finále, nicméně na Roland Garros se už jednou do semifinále dostal a v posledním zápase proti Verdaskovi předvedl velmi dobrý výkon.

"Z mé strany to byl jeden z nejlepších zápasů, které jsem v poslední době na antuce sehrál. Dařilo se mi na bekhendu i forhendu a myslím, že s výkonem můžu být spokojený," komentoval sedmadvacetiletý Murray své poslední vystoupení.

Britský tenista vede ve vzájemné bilanci nad Francouzem 3-2, Monfils však vyhrál oba zápasy na domácí půdě: před osmi lety v prvním kole French Open a v roce 2010 v pařížské hale Bercy., kde se utkali naposledy.

V Paříži by se dnes měly zkompletovat všechny čtyři čtvrtfinálové dvojice ve dvouhrách, nicméně do programu s velkou pravděpodobností zasáhne déšť.

- PROGRAM 11. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(středa, 04. 06. 2014, začátky od 14:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Petkovicová (28-Něm.) - Erraniová (10-It.)
Murray (7-Brit.) - Monfils (23-Fr.).
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Halepová (4-Rum.) - Kuzněcovová (27-Rus.)
Nadal (1-Šp.) - Ferrer (5-Šp.)
kompletní program 11. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

486
Přidat komentář
Mayo
hento čo komentátor hovoril, že na antuke Rafa na 3 víťazné za celú kariéru má bilanciu nejako 88-1 , to je absolútne neuveriteľné...
Reagovat
Rafaeoli25
To je bilance přímo vesmírná, co k tomu dodat víc :). Ale věčná škoda ten Soderling, co se dá dělat..
Reagovat
Roger_Federer
Ano to je naprosto fantasticke, jen to dokresluje z jakou konkurenci se musel/si na tomto povrchu potkavat.Vcerejsi zapas hodne dokreslil, jedini dva hraci, kteri byly nebo jsou na antuce konkurenci Nadala, Federer, Djokovic..Na ostatnich povrsich je celou jejich( vsech 3) karieru, nabyto 3x tolik..
Reagovat
Amputace
Na ostatních površích? Tak mi jmenuj konkurenci na trávě od roku 2005. Nadal, Roddick a dál?
Reagovat
Cico93
Federer
nešaškuj tu ,ZA to aka jeto konkurencia predsa nikto nemôže ako argument ale nejake podpichnutie to je pekne ubohe.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes to boli slusne kolapsy
Reagovat
smazaný uživatel
zda sa mi, alebo nadal vazne pochudol...
Reagovat
nitrotaj
Zopakuj mi prosimtě co si řikal? "Ferrer 3-1" ve snu leda
Reagovat
Rafaeoli25
To už tady bylo tolikrát že to Rafovi konečně všichni natřou a zase nic, jo porazit ho na tři vítězný neni sranda a na antuce je to skoro nemožný, jen to furt někteří nechtěj pochopit :)
Reagovat
nitrotaj
Že jste zachránili tenis. Semifinále Ferrer - Monfils by bylo za trest. Takhle je to super, nevim na který zápas se těšit víc, i když jsem Rafafan, tak Gulbis Djokovic mě sakra hodně zajíma.
Reagovat
smazaný uživatel
Sázel jsem už veškerý spodiny ITF a futures ženské, ale Monf dneska posunul hranice psycha
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně, nic takovýho jsem mezi chlapama na top úrovni nezažil, Monfils vstoupil do historie..
Reagovat
r.Fever
A to som myslel, že Kližanov zápas v 2.kole proti Haasemu bol vrchol ženského tenisu medzi mužmi :)
Tam to bolo tuším 6-1 2-6 6-1 1-6 7-5..
Reagovat
kada.tom
ten 5. set byl směšnej ... takovej lehčí trénik pro Andyho :-D
ale zaplaťbůh :-)

a je fajn, že narozdíl od SF žen téměř všem v tom mužským SF fandím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám v každém SF jednoho z oblíbených hráčů, tak aspoň vím, komu budu fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ONNNNNNNNN!
Reagovat
Mayo
v piatok sa ide nato :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Mayko, jste velkými favority, po dnešku vůbec nevěřím, že by Andy zvládl na 3 sety porazit Rafu.
Reagovat
Rafaeoli25
Aspoň že ty vidíš, že Rafa hrál od druhýho setu skvěle..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevidím, z celého Rafova zápasu jsem viděl tak 5 výměn. Ale nevěřím Andymu na 3 sety s Rafou, to fyzicky nedá, by ho musel dát ve 3 a to je sci-fi. On nezvládá útočit 5 setů naplno.
Reagovat
Rafaeoli25
Pak ale nechápu, jak můžeš tvrdit, že si na něm Nole v pohodě slupne, když si viděl jen pár míčů..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je celý turnaj evidentně v lepší pohodě a věří si fakt hodně. Jasně, je to jenom můj pocit, ale podle mě ho nezastaví nic.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale s Čiličem to bylo na hraně, klidně to mohlo jít do pěti setů a i Raoničovi v prvních dvou setech nabídnul několik šancí a mohlo to být na víc setů, takže měl i slabší místa, s Rafou jsou na tom z hlediska přesvědčivosti prakticky stejně, proto se řečem o tom, jak si na něm Nole slupne jen směju sorry..
Reagovat
VlS
Dokážeš si vysvětlit co se dělo? Já teda nedokážu. To je chobot, kdyby tak na chvilku zapnul na začátku třetího, tak už byl i po večeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu. Sedím, čumím a nechápu prostě. Ten 5. set si neumím vysvětlit.
Reagovat
Rafaeoli25
Spíš šlo o to, že Monfa v pátym zčistajasna po prvnim gamu vypnul..
Reagovat
VlS
Asi jo. Kdyby to udělala nějaká holka hysterka, tak to pochopím, ale Gael po tom, co to srovná z 0:2 na 2:2, jede na koni se zlatejma ostruhama, seskočí, chytne se ho za vocas a nechá se vláčet žumpou tam a zpátky ..... nemám slov.
Reagovat
Rafaeoli25
Holt to nemá v hlavě v pořádku, proto tak chudý kariérní výsledky, jedno sf na gs za devět let to je zoufalý vzhledem k jeho talentu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle byla fakt šoková koncovka... Oops!
Reagovat
Denis92
Co to bolo? :D Monfilsovi sa uz zrejme nechcelo zajtra na kurty tak to daroval Andymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem až poslední set, můžete mi říct, co tam ty dva sety Andy dělal?
Reagovat
SwissMaestro
To samé co Monfils v pátém...k neuvěření, ale je to tak :/
Reagovat
smazaný uživatel
3. set po úvodním gamu, kdy promarnil brejkboly začal Monfils hrát lépe a Andy zkolaboval, když servíroval na udržení v setu. 4. odchodil, fyzicky byl mimo, vypadalo to, že nemá síly už.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad je mu tedy jasne , ze s timhle nemuze do SF jit.
Reagovat
Cico93
Andy v semi za 3,3 kto se zvezl so monu?:)))
Reagovat
kada.tom
Gael pěkně namíchlej, asi chtěl přerušit či co ... a teda Frantíci hromadně opouštěn stadion, no toto :-D
Reagovat
Nola
to už snáď konečne dopinká, fyzicky nakoniec našťastie neodpadol, potrénoval a bude veľmi dobre fyzicky pripravený na semifinále
Reagovat
Rafaeoli25
Monfils ukazuje jaký psycho je, po čtvrtym setu je absolutně nahoře, stačí to jen dorazit a on se totálně sesype, to se jen tak nevidí..
Reagovat
SwissMaestro
S tímhle se jdi zahrabat Monfils.... :/
Reagovat
kada.tom
to jsou mi dneska zvraty :-DDD
Reagovat
Mayo
toto si už Andy hádam postráži
Reagovat
Cico93
Treba ale povedať že to od konca 2 a zač. 3 SETU bol iny Raga ten naš Rafa
Reagovat
Cico93
a už to Rafaeoli nižšie napísal, :)) som si nevšimol
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, Ferrer se zas nechal zadupat, tak aspoň Andy ať to dokoná a pošle Frantíky spát, tma co vidím z okna tam asi ještě nedorazila
Reagovat
Cico93
Roger Federer si tu?
Reagovat
SwissMaestro
Tak naštěstí se to přeruší za pár míčů, snad.
Reagovat
smazaný uživatel
Krása, Andyho rychlé nohy :D
Reagovat
Rafaeoli25
Od konce druhýho setu to byl Rafa v plný parádě, kterej vrátí všechno a nedělá žádný chyby, nádhera. Jinak komentátor po druhym setu: Tenhle zápas dneska určitě neskončí, jedině, že by dal Nadal Ferrerovi dva kanáry..no nebyl daleko od pravdy :)
Reagovat
Mayo
síce vyhral ale mne sa ten výkon nejako extra nepozdával...ferrer dosť chyboval a vo výmenách ho vo väčšine tlačil...RAfove krátke údery a hrozný bh...mňa teší len postup a že to dneska stihol
Reagovat
smazaný uživatel
Věříl jsem, že to dotáhne, ale důvod proč David nevyhrál je ten, že nemá na to udržet tempo z prvního setu. Hrál utočněji a aktivněji, ale z toho plyne více chyb. těch bylo jak máku, proto vyhrál Rafa. Ale s tím se počítalo ne :)
Reagovat
Rafaeoli25
Od konce druhýho setu mu fh, bh i servis fungovaly výborně, spousta exkluzivních úderů, mně se to líbilo moc..
Reagovat
Pe3k
Oslavujte. Monfils nemůže uhrát ani gem, takže semifinále bude 3:0 a to velice rychle...Pak Gulba porazí Noleho a ve finále se psychicky položí...Jediný kdo stojí v cestě je Novak, ale ten bude rád když porazí Gulbu a ve finále to dopadne jako obvykle...14 už čeká HAVE FUN!
Reagovat
Cico93
Načo si nam písal ako to dopadne
Reagovat
Mayo
ser nato...aj na Aussie si písal, že 14 je jasná a nakoniec nič z toho :D
Reagovat
smazaný uživatel
vem si tabletku, si extra magor :) tohle píšeš furt.

Každopádně COME ON RAFA !!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně tipuju, že Nadal letošní FO nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si vážně komik, běž si dát prášky, si nějaký vystresovaný Petříku. Djoko si s ním ve finále vytře kurt, o to se neboj. ;)
Reagovat
Rafaeoli25
A když vyhraje Nole tak to bude vypadat takhle viď: "Nadal je na konci, rozloženej, Novak si ho servíruje jak žáčka, jak tohle mohlo bejt jedničkou?"
Reagovat
Rafaeoli25
Je to komik, ty ale taky koukám..
Reagovat
r.Fever
Ako keby som si mal nájsť 1 dôvod, prečo by som chcel aby Rafa vyhral toto French Open, tak si poviem, že aspoň by Pe3ka trafil šľak a nepísal sem takéto priblblé komenty. Síce to by mi nikto negarantoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? :) šlápl jsem na tvoji modlu a jsem kacíř?
Reagovat
Rafaeoli25
Petřík po dvou Rafovejch gs titulech totálně ztratil nervy, bojí se, že Rafa tu sedmnáctku nebo dokonce osmnáctku dá a to ho pronásleduje při každym gs, kdy to pro Rafu vypadá dobře, když se mu předtim nedařilo na Masters a v Římě s Nolem tak se kasal, teď zas cítí Rafův titul, tak ho už předem zpochybňuje, je to alibi, faleš, nic víc, uvidíš jak tu bude ejakulovat, pokud ho Nole porazí, ale to víme oba i všichni co ho dlouhodobě čtou..
Reagovat
r.Fever
Tak to či Rafa dostihne alebo nedostihne Federera v GS talóne nevie povedať nikto presne, no veľa napovie táto sezóna, po jej konci budeme múdrejší.. Rafa mal získať v Austrálii titul, to mu naštrbilo plány. Už má 28 a nie je najmladší, na druhú stranu ho z "novej" generácie nemá kto zosadiť, čiže sú tam isté pre a proti. Môj osobný tip je, že bude mať 15 alebo 16 titulov, dúfam v ešte jeden pre Federera, nech to nie je prvočíslo, najlepšie vo Wimbledone :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak není nejmladší, fyzička se mu ale nijak nehorší, takže třeba vydrží ještě pět let, kdoví, jinak je očividný, že asi jedinou jeho překážkou na cestě aspoň k tý sedmnáctce je Nole, určitě se ve finále ještě mnohokrát utkají a záleží jestli to dokáže urvat jako loni na RG a US, Rafa má velkou šanci, Nole je ale těžká překážka, uvidíme co v týhle a dalších dvou sezonách stane, ať už to ale dopadne jakkoli, prioritní je, abychom zažili spoustu parádních zápasů a mohli si říct, že to stálo za to :)
Reagovat
r.Fever
Tak veru ako vravíš, hlavne nech tie zápasy stoja za to. Keď však hovoríš o Rafovej fyzičke, on ju mal vždy dobrú - ale poslednú sezónu-dve stratil trochu na rýchlosti a mrštnosti, čo je celkom pochopiteľné. Fyzicky dokáže stále ubehávať hráčov, ale v akčnosti svojich pohybov bude strácať pomaly viac a viac.

Keby som Nadalove šance vyjadriť percentuálne, ak získa túto sezónu aspoň 2 GS, jeho šance sú vysoké, určite nad 50%.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak samozřejmě, že něco z rychlosti asi ztratil, pořád se mu ale v tomhle ohledu vyrovná jen Nole, takže ho trápit nemusí, navíc oproti mládí zase hodně zagresivnil svojí hru i servis, takže to tím víceméně nahradil, na začátku to opravdu bylo hlavně o rychlosti a mrštnosti, teď má další zbraně a proto už se na kurtu nemusí přetrhnout (přesto ale drtivou většinu balonů stále doběhne), takže tři roky na absolutní špičce by určitě ještě vydržet měl, pokud ho zase nezradí kolena, ale co, v nejhoršim si zase dá nějakou tu pauzu :). Každopádně těšme se z každýho Rafova, Rogova a Noleho zápasu, blíží se časy kdy už budeme moci jen vzpomínat, strašná představa, ale nic s ní neuděláme, bohužel..
Reagovat
kada.tom
Vamooos Rafa! :-)

A rychle přerušit, Andy si musí odpočnout a zítra to dotáhnout ..
Reagovat
smazaný uživatel
Nee, jen ať ho Monfils dodělá.
Reagovat
smazaný uživatel
paaani moji, kolko mal david nevynutenych? 80?
Reagovat
SwissMaestro
Kéž by se hrálo dál. Gael v transu :D
Reagovat
SwissMaestro
Jedééééééém. Níčení Andyho může pokračovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt vtipné, že za každým komentářem máš smajlíka jak puberťák?
Reagovat
Vojtiik
Fraurrer a Murray, mentální titáni:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Murray hlavně odešel fyzicky. Třetí set ani ne, tam si to podělal psychicky, ale 4. byl celý o fyzičce už.
Reagovat
Vojtiik
po pravdě, četl jsem jen forko prave o tom tretim setu, jinak poočku sleduju rafu spolecne s novym californication.. fraurrer byl neskutečně zlomený ale:D
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli fakt je Andy fyzicky na dně, tak jsem četl, že jestli se dneska nedohrají zápasy nějaké, tak se začne hrát od 12:00... Tak ale to se asi stihne dát zase do pohody né? :D
Ale když se nedohrál jediný zápas, tak třeba ten začátek zítra stanový na díl... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A tak oni začali i patý set.. Tak třeba se to nějak stihne dohrát..
Reagovat
Cico93
Nikto si nevie tak komplikovať život jak Andy:DDDD
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa, aspoň to stihol dnes som rád...ten Murray to je proste vtip :D
Reagovat
smazaný uživatel
do kolika se bude cca hrát dneska ?
Reagovat
Denis92
21:35-21.40 maximalne..a mozno 5set ani nezacnu
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych řekl tak 20 minut..
Reagovat
smazaný uživatel
No, u Španělů je asi jasno, ale na druhým kurtu se schyluje k 5. setu. To bych po úvodních gemech rozhodně netipovala.
Reagovat
Roger_Federer
Nerad to rikam, ale Ferrer a Andy z toho delaji okreni prebor..
Reagovat
SwissMaestro
Doufám, že pátej set se dneska začne....Andy je úplně mimo :D
Reagovat
Denis92
Nemyslim. Murray vie ze teraz potrebuje trochu zdrzovat aby tento set sa natiahol aspon do 21.30 a potom uz nezacnu.
Reagovat
SwissMaestro
Cirkus od Andyho, ale řádnej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak začne, Andy nemůže, dropshot z únavy, chyby z únavy. Obrácený vývoj, první a třetí a druhý a čtvrtý. Jak přes kopírák, akorát naopak.
Reagovat
SwissMaestro
Murray čeká na přerušení. Tímhle výkonem se jej ani nedočká :D:D C mon GAEL!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsou to dva naprosto šílené zápasy.
Reagovat
Cico93
Murray je pekny blbec
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Andy..
Reagovat
smazaný uživatel
Rok zpátky někdo, kdo zvládá 4-5 hodin a teď po operaci po dvou a půl hodinách nemůže. Neskutečné a není to poprvé.
Reagovat
smazaný uživatel
A zas. Chyby pramenící z únavy, prostě neumí hrát ústavičně x hodin agresivně, není na to zvyklý, rychleji ztrácí síly. A teď zase uspěchané, panikaří, protože nemůže. Rychle přerušit!
Reagovat
Denis92
Ma potom vobec vyznam aby postupil do semifinale?
Reagovat
VlS
Mě by z něj kleplo, prvně zahodí asi dva a půl milionů brejkbolů, teď už nemůže na nohy a Gael na kurtu lítá. Teď může jen doufat, že se pátej už nezačne. Je to kůň. Vlk bude mít radost třeba, tak aspoň nějaká pozitiva.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí ten 4. set natáhnout co nejvíce no.
Reagovat
Roger_Federer
To je furt to same ..10 let v kuse.Vyhraje set..podela se z tohobze by mohl vyhrat..
Reagovat
Cico93
Ti vadi, že Nadal može ohrozovať Fedexove rekordy?:DDDD
Reagovat
Roger_Federer
V Klud, ja mam podaneho Nadala na vitezstvi v turnaji za 2,56.
Reagovat
Cico93
Myslim, že aj taky Roddick sa vedel pekne posrať s Federera, To iste aj Ferrer z Nadala:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak Nadal je hráč, kterýho každej běžně poráží, že jo, takže taky nechápu, že někdo má prostě respekt před silnějším soupeřem. Ono se v klídku tak krásně kritizuje viď? :)
Reagovat
Roger_Federer
Wimbledon 2009 Federer-Roddick, jeden z nejlepsich zapasu vubec..
Reagovat
Cico93
RF no jo ten zapas som videl koľko to skončilo 16:14 ne?
bola to pecka vtedy

Lunej ja ťa nechapem čo tým chceš povedať:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To mě nepřekvapuje :D:D
Reagovat
Amputace
Škoda, že tehdy Roddick daroval Rogerovi druhý set. Mohl vést 2:0 a kdoví, jak by to dopadlo.
Reagovat
kada.tom
Andy!!! Ale rychle začni hrát tak jak hrát máš, takhle si to zkomplikovat :-/

Rafa zkušeně, kanárek pro Davídka moc pěknej, klidně ještě jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
David prostě útočí, snaží se hrát aktivněji, což se mu daří ale z toho plynou ty chyby no..
Reagovat
Pe3k
Má psychiku Vaidišové, jak on se dostal tam kde je? Tohle je rozklad v přímém přenosu. Murrayho ani nemá cenu komentovat...Nadala od titulu nic nezastaví...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohodle Nadala si Nole vychutná v pohodě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A koho bys chtěl na No. 5, Berdycha ? Věčně raněnýho Potra, co občas zazáří ? Však i Wawrinka se dostal k GS a do top4 omylem ... A k titulu má Nadal ještě daleko, Djokovič ho může klidně zastavit.
Reagovat
Denis92
Dnesnym vykonom by mal Nadal problemy aj s Gulbisom.. ale proti Djokovicovi vo finale urcite poda lepsi vykon ako vo vsetkych zapasoch na RG dokopy, takze to bude mat Novak tazke.
Reagovat
Rafaeoli25
Výkonem v prvním setu by nestačil ano, ale výkonem od druhého ano, ať už s Nolem nebo Gulbou to bude ve finále parádní zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
Davide, no ten kanárek nic moc.. Jsi buldok, tak ještě bojuj..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je fakt tupec, jako sorry, ale načnutý soupeř, brejkbol na 1:0, nalitý míč a on Monfilse nakopne tak, že ten začne hrát a on si pak sám zkolabuje, když podává na udržení. Zbytečně minimálně 45 minut navíc, fakt zbytečně. Ale co se divím, i když hraje výborně, tak stejně soupeři tu šanci dá. A to je důvod, proč v případném semifinále prostě Nadala neudělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ruku naučíš, ale hlava jde přetočit těžko..
Reagovat
smazaný uživatel
ferrer odisiel psychicky a uz nevie zakoncit ani z jasnej pozicie, chyba za chybou...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, Andy začal pinkat a z jasného zápasu zřejmě čtyřseťák minimálně.
Reagovat
Denis92
Monfils to su paradne bomby!
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho by zahrála bomby i Wozniacki snad z těch kopců na servis lajnu.
Reagovat
Denis92
Je pravda, ze Andy ubral na agresivite a doplaca na to.. Ale Monfils vie dat pecky z FH ako malokto.
Reagovat
Denis92
Nadal to dohra v pohode este dnes.
Reagovat
kada.tom
A Rafa už jede :-)
Jen tak dáááál!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa se trošku zlepšil, ale spíš David odjel někam daleko :D
Reagovat
Cico93
noo dufajme, Ferrer zapol 1 set neskutočne a nema pary už
Reagovat
kada.tom
no hlavně to score :-)
a tedy chce to, aby toho dneska Rafa zvládl co nejvíc uhrát, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že David už nemůže. Zvolil si náročný tenis. Zachránit ho může přerušení zápasu a do zítra nabrat něco málo sil. Ale Rafa si myslím, už to nepustí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ten třetí set teď dohrát a nejlépe si ještě vytvořit dobrou pozici pro zítřek. Dneska se to na 100% nedohraje, tak ať to zítra Rafa jenom "dopinká".
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon není úplně tragický, ale rozhodně je těch naprosto jednoduchých chyb na straně Rafy moc ... Servis je jedna velká tragédie, jestli to je způsobeno problémy se zády - netuším.
Reagovat
Denis92
Tak predsalen sa naplnuje to co som vravel cely cas od zrebu, ze Ferrer uhra maximalne set. Nedokaze Nadala porazit v tak velkom zapase psychicky. Nadal nehra dobre, ale psychika je rozhodujuca a v tej Nadal Ferrera drti..
Reagovat
smazaný uživatel
To, co ale stačí na Ferrera v ČF, nemusí stačit na Djokera ve finále :-)
Reagovat
Denis92
Tak ten dnesny vykon by urcite nestacil na Novaka. Dovolim si tvrdit, ze s tymto by Rafa dnes neuspel ani proti Gulbisovi.
Reagovat
nitrotaj
VAMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Pesek12
Jakmile se Rafa zahraje rámem rakety normální odskok míčku, tak je v krizi. A následovali tuším z jeho strany 3 míčky do sítě. Snad to dotáhne při svém servisu na 6:4.
Reagovat
smazaný uživatel
Peschkeová se Srebotnikovou prohrály 2x 4:6 se španělským párem Muguruzaová/Suarézová :-( (
Tak alespoň Lucce se zadařilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, přesně tohle Andy nepotřeboval, Monfils se napumpoval a fanoušci probrali. Místo brejku ve 3. setu ted má rozžhaveného soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
A už panikaří omg
Reagovat
EllNino
Lucka s Míšou jsou v SEMIIII :D
Reagovat
PetaM
Tady to nikoho nezajímá, musíme si najít jiný článek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, taky jsem si všiml. Každopádně je skvělé, že se Hradecké daří i s novou spoluhráčkou. Obavám se však, že Erraniová+Vinciová budou konečná.
Reagovat
PetaM
Důležité je, že Lucka obhájila body za loňské Semi s Andreou - na rozdíl od Andrey :D Takže cokoli navíc je velký úspěch. Navíc, Míše se ty body budou taky velice hodit. Už by mohly být holky i nasazovaný ... :)
Reagovat
PetaM
Navíc je Semi a body z něho vynese až někam k Top 10 Road to Singapore :D
Reagovat
Pesek12
Rafa je bojovník 3:1. Snad mu záda vydrží. Je zajímavé, že průměrnou rychlost 1.servisu v prvním setu měli oba hráči stejnou (176), druhého servisu Rafa 140 oproti 152 u Davida.
Reagovat
Vojtiik
Rafa brejk, ale normálně by tam skákal, pumpoval, radoval se a dneska nic..
Reagovat
Cico93
dajaky bez nalady bez chuti do života mi pride:((
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že tohle tempo oba vydrží?
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj. Nevíš jak to vypadá s Vikou?
Reagovat
Cico93
doraz svadba s tým vtipom
Reagovat
smazaný uživatel
Co? nerozumím
Reagovat
Cico93
noo si bere toho vlasateho z tej skupiny neviem jak sa vola
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Redfoo z LMFO.. ona si ho bere? :o já ji chci!!
Reagovat
Cico93
hey hey to mi dakto hovoril, že ma byť v lete svadba ale ja tomu neverim teda nikde nič o tom neni napisane
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ani nevěděl. Ale pokud nebude k mání Vika tak je moje Aga nebo Alizé. :) jo a ještě mám v záloze Piroňku :D
Reagovat
Cico93
:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
VlS
Ty jsi Ernestův brácha? To bude finančně náročné!
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Nadalovi dnes hraje vše- rychlost kurtu, teplota, vlhkost, vítr, v životní formě hrající David. Pokud chce Ferrer někdy porazit Nadala na RG, musí dnes.
Reagovat
Roger_Federer
Co ten Nadal jako dela?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, Andy hraje dokonale. Velký vítr mu svědčí, Berdych by mohl vyprávět. Neskutečný BH a neskutečné zlepšení na antuce. Monfils oproti tomu hrozně bezkrevný, nejde mu teď vůbec nic a publikum, které mělo být zbraní, není vůbec hlučné, navíc dost lidí tam pokřikuje i Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasný, co tím Lendl myslel, že se Andy vrátí na antuce. Měl na mysli tu největší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj fans hodně slabí, i na SL je to takové celé utlumené. :) Asi je dost velká zima a žabožrouty ještě nenapadlo zahřát se fanděním.
Reagovat
smazaný uživatel
A velký vítr svědčí taky Ferrerovi, stačí si vzpomenout na ten samý den, kdy hrál Berdych s Andym, po nich nastoupil David s Nolem a David tam bezmocného Djokiho rozebíral na součástky, než přišlo přerušení kvůli tornádu a na druhý den už to bylo vše v předpokládaných kolejích. :)
Reagovat
VlS
Andy mákni, stihneš kouknout na Španěly od půlky druhýho setu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ferreros má první set v kapse!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Monfils ukazuje, že QF je zcela neadekvátní jeho dosud předvedené hře, je tam tak trochu omylem. Murray skvěla variabilita a Gael hraje jak podělaný.
Reagovat
Vojtiik
No dnes bych rafovi ty zdravotní patálie věřil, hraje hodně zle, ale jeho výhoda může být v tom, že se hraje relativně pozdě, téměř 100% to nedohrajou a do zítra ho můžou dát částečně dokupy, i když to je nepravděpodobné... já jen doufám, že David udělá do tmy ještě alespoň set
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooos
Reagovat
Denis92
Pekne David..dnes je Nadal zdolatelny, lenze dnes to zrejme nestihnu a zajtra moze byt vsetko inak.
Reagovat
Denis92
Pekne David..dnes je Nadal zdolatelny, lenze dnes to zrejme nestihnu a zajtra moze byt vsetko inak.
Reagovat
Amputace
Hrůza. Jdu radši pít, na toto nemám nervy.
Reagovat
Cico93
Nadal asi to nepojde
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný
Reagovat
Amputace
136 km první servis? Co to hergot je?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zvláštní, buď první servis jde do sítě, a nebo takhle.
Reagovat
kada.tom
Andy jede :-)
Reagovat
Vojtiik
FERRERISSIMOOO!!!:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Perfektní forehand od Rafy, ale David to sakra vrátil. Krásná výměna.
Reagovat
Amputace
Tak špatně jsem Nadala na RG v této fázi turnaje možná ještě hrát neviděl. Hrůza. Nedá se na to dívat.
Reagovat
Cico93
ale si zober ako hra Ferrer, neskutočne dobre
Reagovat
Amputace
Neřekl bych. Také dělá chyby. Ale Rafa chybuje z naprosto pro něj neortodoxních pozic. Ferrer zatím není nucen hrát nic extra.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Ještě dva! Stihnotu to hlavně ještě dneska!
Reagovat
smazaný uživatel
neboj...Gael ho nechava... dava mu fora... prvni dva sety, aby Andy nerekl, ze je spatny hostitel... tim ho uchlacholi a pak teprve se rozjede k nevidanym vykonum...a prosvisti tremi sety jako nic...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer se zbláznil?
Reagovat
Cico93
asi hey neviem hraje jak blazen
Reagovat
smazaný uživatel
co tím myslíš? že si dovolil hned na úvod obrat krále o servis a vzápětí přijít o ten svůj? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem na mysli jak vrátil nejdřív ten dropshot od Rafy a ted ten forehand, co vrátil do kurtu, tě péro.
Reagovat
smazaný uživatel
tak mi to zatím vychází, senzace na SL a ticho po pěšině na PC, jedeeem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že nemůžu koukat, protože mám zítra dvě zkoušky, a lituju ty z vás, pro koho jsou tyhle čtvrtfinále jako Sophiina volba :) Tak jenom po očku mrkám na španělskou corridu a manéž Gaela Monfilse, kde je Můra pouhým hostem, nebo spíš obtížným hmyzem, ale sorry frantíci, dneska fandím Andymu a Davidovi. A i kdyby Ferru neuspěl, tak zopakování římské bitky mezi Rafanem a Můrou bych si nenechala ujít :))
Reagovat
VlS
Když se tlačíš na předtermíny, tak si nestěžuj
Reagovat
smazaný uživatel
až na to, že zítra mám opravky, kvůli čemu asi :D
Reagovat
Roger_Federer
Aaaa, nejlepsi antukar na kurtu..a jedem.Vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, klasika. To už je tak postopadesáté na turnaji, co Adny šel jako první od brejku, aby ho hned ztratil zase.
Reagovat
Cico93
u toho ma už nič neprekvapi doraz vie poľaviť
Reagovat
dadaft
rozjeď svůj Létající Cirkus. ))
Reagovat
Cico93
škoda, že si svoj talent viac nevaži
Reagovat
VlS
Gumák začal chápat, že pinkat si s Andym není zrovna vítězná strategie a začíná to trochu solit. Ale pěknej tenis zatím
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to Yannick 21. stoleti, ale bude to stacit na britskeho travare:D)
Salt urcite uvidime hodne, nejake ty efektni otocky, vzdusne piruety, ale otazka zni, jestli tim nejak toho Andyho potrapi;)

Jsem tady na strane Gaela... ale,,, uprimne... po te dnesni WTA akci... si nejsem jisty... jestli to necemu pomuze ;D)
Reagovat
VlS
Já mám docela rád oba, takže dneska tomu nechávám volnej průběh.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by to bylo na trave, dokazi si predstavit, ze ten skotsky kudrnac by mne i dostal;) ale v teto situaci nemam pochym...
Takze jsem pro Letajici Cirkus Monfilsoveho Pythooona;)
Reagovat
ta-dah
odehrala vyborny zapas, Sare nic neslo, to jeji podani (nove), to je fakt ukaz, vypada skoro patologicky. Simona odehrala svuj standart, coz ji na chybujici a i zranenou Svetlanu bohate stacilo. Ze byla lepsi vyjaruje dostatecne vysledek. Ach jo...
Reagovat
Cico93
pls nejaky super kvalitny link na Rafu pls
Reagovat
smazaný uživatel
nějaký si vyber :)

http://www.stopstream.tv/a-0/18/132/a-193254.html
Reagovat
Cico93
diky:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je zač, za to dneska tlačíš Davida, jinak se ti bude stream sekat :)
Reagovat
Cico93
Davida mam rad, ale Rafaelko je moj idol !
Reagovat
VlS
Uhekanej motorová myš David je to samý co uhekanej motorová myš Rafa, v čem vidíš rozdíl?
Reagovat
Cico93
tak porovnavaš neporovnateľne:DDD
Reagovat
VlS
Myslel jsem to na Lunej
Reagovat
smazaný uživatel
Hekání mi u Davida vadí, to je fakt, ale za prvé se mi víc líbí jako chlap a za druhý je mi vším mnohem víc sympatičtější než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Simca dneska zase ukazala skvelou obranu a jak se hraje chytry tenis. Svetlusce to tam rozdavala do stran a postupne si pripravovala prilezitosti pro zakonceni. Svetluska dneska rozhodne nehrala tak dobre jako proti Petre a Lucce ale Simca ji ani v situacich, kdy se Svetlana zvedala, nedala skoro ani cichnout k obratu v utkani. Od Simci dneska moc hezky vykon a jsem zvedavej na zapas proti Petko. Jestli Simca bude hrat stejne chytre a Petko stejne agresivne, tak ten semifinalovy zapas bude moc hezke pokoukani. Gratulace obema k prvnimu semifinale na GS turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
a gratulace Lunej a ostatnim Simci fanouskum...
Reagovat
smazaný uživatel
No proto :D:D
Reagovat
tommr
neřek bych, že Kuzna hrála hůř než v zápasech s našima. Možná to tak na první pohled mohlo vypadat, ale je to klamnej dojem způsobenej tím, že Halepová hrála mnohem líp než naše holky. Petra s Luckou do Kuzny jen stereotypně bušily a ulehčovaly jí život spoustou nevynucenejch chyb. Halepová oproti tomu hrála chytře, Kuznu si pěkně vodila a skoro nechybovala ... :)
Reagovat
gigin
ze semíčka Petko a z toho, že dadaft má rád Def Leppard :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
dadaft
Sharapova - Bouchard
Halep - Petkovic

ehh,
to nečakal asi nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Je treba se zamyslet, a to hluboce...nad touto situaci...

Jako Vlk... vzhlizim k nove nadeji... Karenine, nebot ta sestava SF, pro mne, je tak trosku malou antukovou trageediii;D) Je treba myslet na zitrek;D)))

A ted uz jen staci opravdu pogratulovat Masene...
Evzenka je zajimavy typ, ale nevim, nevim...
Ale popravde je to jedina ma moznost potlacit.

Dnesni QF se ani zdaleka se nepriblizily k tomu, co holky nabidly vcera, to je treba si tady proste rict narovinu a nalet si cisteho vina, i kdyz v nem muze plavat nejake to rvouci "smeticko"... ale proste tahle pulka pavouka je uplne mimo...;DDD) ale uplne... to se fakt ale nepovedlo ;D)

btw. Tu Sloane a Lucku roztrhnu;DDD))))
Reagovat
kada.tom
No ... tak pro mě osobně šílená sestava v SF, přesně opak toho, jak bych si tu sestavu představoval :-((

každopádně tedy jedinou pro mě schůdnou tenistkou v SF je Genie, tak snad to celé vyhraje a pokud ne, tak ať je to Marie :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Jako sorry, ale myslíš, že Halep je tam neprávem? Hraje fakt úžasně, radost na to koukat, Kuzňu rozebrala na šroubky..
Reagovat
kada.tom
však nepíšu, že hraje špatně, ne? ... jen ji prostě nemám rád
Reagovat
aligo
ať to vyhraje kdokoliv kromě šarapky...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Rafaeolim, že Halepová si SF zasloužila. Vždyť se podívejme na její zápasy - ještě neztratila ani set. Jak před dvěma týdny po finále v Madridu s Mashou podotkl, Halepová je čekatelkou na GS titul a jak řekla šampionka RG ze 70. let Virginia Ruziciová, tak právě v Paříži má největší šanci na vítězství.
Apropo, GS nemusí vyhrávat jen Serena, Vika aspol., Halepová, Bouchardová aspol. jsou v tomto směru oživením.
Reagovat
slacker
Hcjooo, 2 vyprasky
Reagovat
Rafaeoli25
Halep má neskutečnou kontrolu skoro nad každym úderem, klobouk dolu, to je jistota jak hrom..
Reagovat
smazaný uživatel
skvěle, jen ukazuje, že je právem tophráčka. Klidná, chytře umísťuje údery, chodí si pro winnery, navíc má skvělou obranu. Dělá mi fakt radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simčo, skvěle, skvěle.. i při posledních 3 DF zachovala klid a dopodávala... Světa mi přišlo, že toho má opravdu dost. Gratulkááá veliká :D
Reagovat
Frick
Osudová soupeřka pro Lucku. O SF Premier turnaje jí připraví, z TOP 20 jí vykopne...
Reagovat
tommr
vítězství Petkovicový je dobrá zpráva pro Petru a špatná zpráva pro Lucku. Pro Petru to znamená, že jí ted ze všech zbývajících hráček může předstihnout už jen Sharapova. Pro Lucku to znamená, že jí Petkovicová vystrnadila z první dvacítky ještě dřív než se tam Lucka stačila ohřát ...
Erraniová dneska zahrála nečekaně špatně a Petkovicová zejména trestala její slaboučký podání. Po výkonech, který obě hráčky předvedly v minulým kole je dnešní výsledek hodně překvapivej ...
Reagovat
slacker
Top 20 neni zadna posvatna krava. Uz tam byla a zajimava je az pozice mezi 16 nasazenymi na GS
Reagovat
smazaný uživatel
mám na tebe 2 otázky:
1) bude Sara v TOP10?
2) nevíš, jestli Vika už bude hrát Wimbledon?
Reagovat
tommr
Erraniová neobhájila lonský semifinále a v žebříčku se propadne na 14.místo ...
Co se týče Azarenkový tak jsem jen zaslech, že už trénuje, ale jestli stihne Wimbledon nevím. Víc o tom bude určitě vědět monty25 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na 14.? vždyť hrála finále v Římě. No tak snad to nějak zase vytáhne. Děkuji jinak za info :)
Reagovat
Vojtaakk
Tak parodie na tenis Errani je venku, uff uz sem myslel... Druhej zapas neni vubec spatnej, docela me prekvapujue, jak je Simona i v tak mladym veku psychicky odolna.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ona je lecky parodie na tenis i taková Kvitulinka, Errani bych tolik nekritizoval, ona nemůže hrát jinak, je malá a nemá takový švih v ruce, tak to musí ubojovávat, já si jí naopak vážim, že se tak dokáže vyrovnat se svými handicapy..
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám taky ráda Sáru, jaká parodie? Včera předvedla skvělej tenis, zkracovala a dropshot z returnu dá snad jen ona. A navíc skvělý pohyb, parodii na tenis teda předvádějí jiné tenistky, bohužel musím souhlasit, že i někdy Petra.
Reagovat
dadaft
Světlanino tělo už asi tolik těžkých zápasů po sobě nedává.
Reagovat
Mayo
Simona s prehľadom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes to vypadá s mými favoritkami zle. Sara dnes rohrála a vypadá to, že Světlka také :/ Tak už fandím snad jen Petko a Genie..
Reagovat
martinek37
Tedy Andrea se Sarou pěkně zametla. To jsem fakt nečekal. Teď ještě Simona rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petko je v semifinale. Pred zapasem jsem cekal, ze ji Sara prehraje i kvuli predchozim zapasum obou hracek na turnaji. Sara hrala vazne dobre a Petko se tu trapila i s papirove horsimi hrackami. Ale dneska Petko hrala vazne skvele. Agresivita v kazdem uderu a hlavne na returnu a malo chybovala. Dneska Sare nedala zadnou sanci. Gratulace k prvnimu semifinale na GS turnaji. Po titulu v Charlestonu a predstaveni na RG to vypada, ze stara dobra Petko se po zraneni zase vrai a zato jsem strasne rad :-) Hodne stesti v nadchazejicich zapasech...
Reagovat
smazaný uživatel
Přijdu domů a co nevidím, Sara to nezvládla....Neviděl jsem ani kousek, takže nemůžu soudit. Pro Andreu je SF grandslamu samozřejmě vzpruha a snad jí to konečně pomůže k tomu, aby se vrátila konečně tam, kam patří....

No a na druhém kurtu to teda podle očekávání je.
Reagovat
dadaft
tak Andrea rozbila Sáru?
jsem zvědav, až to uvidím.
musela přestat chybovat a hrát razantně.
Reagovat
Cico93
Presne a k tomu este slabučka Italka
Reagovat
Cico93
Yeeeeeees Andrea Krasa
Reagovat
Nola
super zápas, umlátila Saru, neskutočné, ako mohla prehrať Sara Jelenu s tým slabučkým servisom je pre mňa záhadou
Reagovat
smazaný uživatel
Petko!! finally baack! :D
Reagovat
kada.tom
Sáro, Sáro ... :-/
Reagovat
Mayo
wow, Andrea hrá skvele...to som nečakal ale je to dobré , nefandím žiadnej a aspoň pôjdu muži skôr na plac...ešte Simona nech to dá v dvoch
Reagovat
PetaM
Jak to tak vidím, tak Lucka pošupajdí z Top 20 celkem rychle zase ven ... :D
Reagovat
VlS
Zase za 14 dní Sabina odepíše 1400 bodů za loňskej wimbl a spadne někam za třicítku.
Reagovat
PetaM
Jen, aby si to neobhájila ...
Reagovat
nitrotaj
Ježiši ať to nezdržuje ta Kuzna. Stejně dostane kartáč a my chceme Rafu s Davidem.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, chceme potlacit davida k vitazstvu :)
Reagovat
slacker
hrali jsme brejkovanou vsak to znas, hrali jsme brejkkovana kamarade ja jsem vyhraval.
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna nehraje nějak blbě, teda nějaké chyby být nemusely, hlavně z BH.. Ale Simona hraje fakt skvělé.. Tohle bude těžký otočit!! Nicméně Davai!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
errani ma podanie ako 10 rocne dievcatko :)
Reagovat
dadaft
no, nejlepší je lišácky si počkat, kam se pohne soupeřka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,, a pak jí to dát přímo na raketu.

Simonina kontrola zatím vítězí.
Reagovat
smazaný uživatel
Simča pěkně, žádný spěch, pěkně umístit ránu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča 1:0 s přehledem, jen tak dál.. :)
Reagovat
Dennis
Nevíte někdo, proč se na centru nehraje zápas Halep - Kuznětcova? U chlapů to chápu, když hraje jejich Monfils, ale Halep je nejvýše nasazená a Kuzněcova bývalá šampiónka. Neměly by hrát na centru tyto dvě? Proč Errani a Petkovič? Jak a na základě čeho o tom pořadatelé rozhodují?
Reagovat
tommr
v Nottinghamu dneska taky pršelo takže Kristýna Plíšková svůj zápas nemohla odehrát. Na kurt se dostala jen Andrea Hlaváčková, která spolu se svou novou deblovou partnerkou Zheng Jie porazila americkej pár Boserup+Brengle a je už v semifinále. Doufám, že se Andrea konečně chytne aspon v tom deblu ... :)
Reagovat
nitrotaj
Jen tak dál, Andy na kurt.
Reagovat
VlS
Hmmmm, Sara dostává pěknou sodu, Andrea, stará dobrá Andrea, si dneska přišla pinknout na RG :-)
Reagovat
VlS
Tak první 6:2, ale to ještě nemusínic znamenat. Sára začíná chápat, že se Petkosama nevyničí a na druhou stranu, už jsem taky Petko viděl poplivat a zahodit vyhraný zápasy.
Reagovat
dadaft
mnooo, aby Simčina kosička nenarazila na Světlanin kamínek.
???
Reagovat
ta-dah
Tak Svetlo a Saro, pojdte na to, holky...
Reagovat
Cico93
Andrea dnes sexy ;,))))
Reagovat
smazaný uživatel
co je? :D
Reagovat
Cico93
Pekná je dnes čo co je
Reagovat
dadaft
nahlídl jsem jen o pauze --- vypadá to, že si Andrea vzpomněla, jak se to hraje. ))
Reagovat
Mayo
neverím
Reagovat
smazaný uživatel
Holky co nejrychleji, hlavně ať vidíme Ferrerovo výhru !!
Reagovat
smazaný uživatel
Zaciiiname :-)
Reagovat
smazaný uživatel
plachta dole, hurá na Simču !! Je tu někdo, kdo mi pomůže ve fandění proti přesile? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Huráá na Simču :D , mne je to 3/5 kto vyhrá, len nech to je čo najskor, aby Rafa s Davidom ešte stihli odohrať dnes cely zapas hoc aj na 5setov..
Reagovat
smazaný uživatel
už scháníš svůj gang? :D
to vás moc není :D
Reagovat
smazaný uživatel
mám sledovat Saru nebo Světlu? moje favoritky ve stejnou dobu. nott
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím tu fandíme Simče dva, tys tu opuštěný. Já skouknu Simču nebo si dám oba streamy vedle sebe, Sára mě taky zajímá.
Reagovat
Cico93
Ondra ,;())))))
Reagovat
smazaný uživatel
jojo. na saru se moc těším snad ještě víc než na světlu. ;)
Cico? copak??? :D
Reagovat
smazaný uživatel
vidím to spíš na Saru. Světla ještě není na kurtě.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsou obě na kurtu.

Nevíte, podle čeho se určuje nástup tenistů, kdo jde první a proč?
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, ale dnes budu sledovat Saru. Jsem zvědyvý na tento zápas víc. Pak mi řekni jak se hrálo na Suzzane L. .)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ved teraz som pozrel LIVE STREAM, pre tých, ktorí nevedie http://www.hahabar.com/20140524/v-haha_sport_4_name-827309-5380a12d667112.67699777.html a nepršíí :/ , neviem ako vy, ale ja som nevidel ako prší. Skor len upratuju kurt lebo je mokro a cakaju, ale neprsi ako vidim JA :/ ...tak ako ???
Reagovat
smazaný uživatel
A už odkryli plachtu RG na kurte, to je jasny dokaz, ze neprsí. Uz je dvorec pekne zaplneny, prichadzaju ludia coraz viac a viac :D podla mna o 30 minut sa zacne hrat :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prišiel rozhodca :D konečneeeeeeee !!!!!!! :D nieco trepe po Francuzsky moderator na kurte, o chvilku nastupuje hracky na kurt. JOoooo konecne :D :D :D pomee Simona , Vamoos Rafa "" :D
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Stejny nazev pisne, ale jina krevni skupina, jiny power.... ale je tu ve videu tenis...to zase jo ;DDD)))

http://www.youtube.com/watch?v=951jWzDb4VA
Reagovat
dadaft
:-))

***************************************
trochu psychedelie a indie vazbičství

http://www.youtube.com/watch?v=MbGATIHKZUc

http://www.youtube.com/watch?v=8p7jMXnLewY
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))

#######

Dobre, trochu je znam, tak jeste neco od nich...

Takova pohodova hymna pro sportovce, kteri tak trochu prehaneji...jako vseho s mirou;)

http://www.youtube.com/watch?v=bR8XH3R95xE
Reagovat
smazaný uživatel
občas si říkám, že nás na kurtech nemůže nic horšího potkat...a náhle se v záhumenku zjeví Andy\ Mary...nekopa s bledou pletí a prapodivným tenisem, co sehrál wimbbl
Reagovat
smazaný uživatel
skor ako o hodinu sa hrat nezacne...
Reagovat
Rafaeoli25
Začínám nebývat dojmu, že dnes se už nezačne vůbec..
Reagovat
Rafaeoli25
Pokud se dnes nebude hrát vůbec, měli by posunout program, ženská sf a sf Rafa-Andy/Gael přesunout na sobotu a finále žen i mužů posunout až na pondělí, pak to bude spravedlivý, jestliže se dnes hrát nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k tomu, že trpělivých diváků, co rádi moknou, znatelně ubylo, takže to vidím taky bledě. Nicméně teď se deštníky stahují a hrstka diváků vítá nadšeně pár lidiček na plachtě. Že by? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A diváků je najednou jak hub po dešti.. :)
Reagovat
J.M.
Škoda, že není politicky průchozí varianta dát ženské na jedničku a chlapy hned současně na plánované hlavní kurty. To by mohlo program zachránit.
Reagovat
tommr
v Paříži se nehraje tak jsem místo toho zkouknul pár zápasů v Prostějově. Našim se dneska dařilo: svoje zápasy vyhráli Štěpánek, Rosol, Veselý i Pavlásek a všichni postoupili do čtvrtfinále. Nejvíc mě asi potěšila výhra Pavláska nad Souzou, kterej tím ukázal, že jeho postup přes Klahna nebyla jen pouhá náhoda. Na čtvrtfinálovej zápas Pavláska s Rosolem jsem hodně zvědavej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Také jsem sledoval. Už se nedivím, proč Souza mále nepostoupil přes Angelinose. Ale výhra je to pro Adama velmi důležitá, potřebuje získat sebevědomí a odhodlání do další práce. Rosol není ve formě, dělá spoustu chyb, táhne se to s ním od zápasu s Dodigem. Lidé budou v Prostějově asi tlačit Pavláska, mohl by to být vyrovnaný zápas.
Reagovat
Pesek12
vysílali to někde na netu jako na ostravském challengeru?
Reagovat
tommr
jj streamy jsou z CC a C1 a jsou ve slušný kvalitě. A od zitřka by snad měly být i přenosy na ČTSport ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo dnes taky fandí Svetlaně? :)
Reagovat
tommr
budu fandit Halepový. Nechci aby Lucka vypadla z dvacítky ještě dřív než se tam stačí pořádně rozkoukat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výjímečně ti odpouštím tvoje neobjektivní fandění :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ajo. to je pravda, ale já fandím Svetlaně. :)
nevíš, jestli bude Vika hrát už na Wimbledonu?
Reagovat
smazaný uživatel
ty komu fandíš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se dnes bude hrát, tak budu přát Světlaně.. :-))
Její tenis mě na antuce baví! :D A navíc mám jí v lize v semifinále! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hádej, můžeš jednou :D
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Svetlaně... :D
ne ne kecám.. Simoně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, kecáš :D A opovaž se tady psát nějaká svá moudra o Simče jo? Dostaneš ban. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasně, že o tom zápase něco napíšu :D ale uvidíme jak to dopadne! snad pro Světlu dobře..
Od koho ban? o.O
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka dobra si to pred zapasem ujasnit...;)

Za mne... rozhodne Svetlane;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. to je dobré... jsem rád, že je tu pár lidí, kteří fandí dobru :D
Reagovat
smazaný uživatel
opět jsi mě zklamal, a to není ještě zima :D

onndra - vzhledem k tomu, že je to tvoje vlákno, budu na tebe hodná jinak bych tě poslala na jedno známé místo :D:D jakýmu dobru? Simča je zlo nebo co? doufám, že uvidíme pěkný zápas a vytřeme vám zrak :)
Reagovat
slacker
Svetlana, vzdy tlacim radeji premozitelky nasich hracek
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te... Svetluska je Svetluska... proste legenda... to se neda nepodporit... to bych si radeji spalil tlapy...
---
Mne nejde o Simonu... zajimava hracka...OK;)
Ale mne jde o Svetlanu... vcera jsem si tak tipoval, ze ji Simona utaha, ale vcera bylo vcera, a dnes je dnes...

Svetluska to zvladne.... DAWAJ Sveeeto !!! :D)
Reagovat
ta-dah
Jenoznacne Svetlane, doufam, ze to da...Kdy, kdyz ne na antuce, kde lepe nez na RG...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlákno? :D jaké vlákno? a jaké místo? :o nechápu
no já myslím, že vytřeme zrak vám a uvidíme.. no ano, zlo. ten kdo takto rychle vlétne do TOP10 je vždycky zlo. :D chce totiž vyšoupnout ty stálé hodné :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Copak jsi nějaká konzerva? :D:D Jak rychle? Tak Simča hrála dobře, to bys mohl říct i o Petře, že tam rychle vlítla. No nic, jste tu samí šakalové, mizím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidím to na Saru. Kuněcka ještě není na kurtu. budu sledovat, ten co je dřív :)
Reagovat
Cico93
Neviete ako to bude toho roku s Wimbledonom na Nove? Pôjde aj na Fandovi ako loni alebo len na Nová Športe? Diky ;))))
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/BpSTUoqCQAAE8K5.jpg:large
Reagovat
dadaft
a tož tak jsem otevřel Radka desítečku.
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/BpSVcK4CUAIdw3j.jpg:large
Reagovat
steve79
Jsem zvedavej, jestli se dneska zacne hrat.
Reagovat
dadaft
začne. minimálně ženské si zahrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení přátelé,

opět jsme tu s dešťovým komentářem
Reagovat
smazaný uživatel
Diváků sedí na dvorci Rafaela Nadala pomálu. Bohužel Francouzi zvolili netradiční snímání dvorce z globálů. Takže vás nebudu zatěžovat detaily.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně kapky hodně uklidňují naše nervy. Potřebujeme to. Bude zde ženský tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel černoch s širokými kalhotami nikde, tak njenom podle vlajek usuzuji na mírný až čerstvý vítr
Reagovat
smazaný uživatel
Beafurtova stupnice - 3
Reagovat
smazaný uživatel
A Francouzi místo klidného poslouchání ševelení deště pouštějí písničky, to je dost necitlivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko houbaří v buloňským lesíku
Reagovat
smazaný uživatel
Pořadatelé nikde, ale to na francouzkém turnaji nic neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
;)

Mozna by mohli hrat i v desti... jak rika Antukovy Terminator Rafaeolo I. Tenis trpi tim, ze se nehraje na tradicnich povrsich, ze by nikoho nenapadlo ve fotbale vymyslet nejake DecoTurfy misto travy;)

No kdyz prsi, fotbal se hraje taky.... takze....?
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk se málokde tak uvolní, jako u prostého deště.
Kdo má chytrý mobil, nechť si nainstaluje
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remind4u2.sounds.of.rain&hl=cs
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
v Norsku teď letí takové televizní programy.
třeba několikahodinový přenos života rybiček v akváriu
nebo déšť v pralese.
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tento déšť je tak šik. Zkrátka Francouzi umí. TO je úplně něco jiného tupě komerční déšť na USO, kam si povolali i tornádo.
Reagovat
dadaft
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Končím 1/4hodinku konstatováním pořadatelé nikde(to je jas), ale ani tenistky nevykoukly.
Tak si déšť užívejte. A jak říkáme my tenisoví fanoušci, "nemusí pršet, jen když kape".
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Hlavne jeste neodchazej...
Reagovat
smazaný uživatel
Zavřete oči. Neříkejte nic. Zavřete oči. Odcházím.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to pomalu balim...
Reagovat
smazaný uživatel
inženýr Federer : pojdme na trávu...
nejen že znevažuješ hráče Rogere, na tebe už stačí Stachovskij i na pažitu
Berdych tě vole semlel v osmnácti na betonu někde v řecku a nikdy potom si mu pomalu nepodal haksnu...prej džentlmen )))
Reagovat
slacker
smrk Smrkovi
Reagovat
gigin
We're waiting on Mother Nature... Play not before 3:45 pm local time.
Reagovat
kada.tom
už 4:30 pm local time
Reagovat
smazaný uživatel
Erneste, asik si maličko s Djokárnou poběháš, ale my Lotyši věříme...uzemni toho simulanta ze Splitu nebo vodkud je, stačí vracet, semtam to říznout...
Reagovat
rib
Milé dřevo, ve kterém pralese jsi rostlo? Djoki je Srb a Split je Chorvatsko... zpátky do školy :-)
Reagovat
dadaft
tak jsem projel různé servery s předpověďmi - srážky by měly postupně slábnout - pokud to půjde dobře, mohlo by se hrát od pěti, pokud hůř, od sedmi, předtím možná nějaká okénka bez deště.

takže pravděpodobně dámské zápasy a set dva chlapi.
Reagovat
smazaný uživatel
koukám na kurt Suzanne, lidí sedí s deštníky, mokro, hm, smutnej pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Maruno, ta je pro Tebe, volízni známku
Pixies - Letter to Memphis, bágl poštou plus raketoj head instinkt...
http://www.youtube.com/watch?v=erHJJgyt_Tw
Reagovat
smazaný uživatel
zato že prší může Šarapka, jednoznačně nejnesympatičtější děvče všech dob, rádoby druhá Kurnikovová, mdlá, herně na úrovni mlátiček plus hekání po Selešové. Nikdy nic tenisu nedala.
Helena Suková : pamatuji ji na Floridě když ji bylo deset let, spratek.
Jana Novotná : nevycválané dítě
kdo by řekl, že ji to vydrží i do kristových let. Ronaldo v sukni
Reagovat
Cico93
To ako Naco to tu pišeš si mimo ? Fičíš na dačom?
Reagovat
Rafaeoli25
A ty si blb jak hrom, jinak bys takhle neplácal. Kdyby všichni dávali tenisu co ona tak by to byla skvělá zpráva pro tenhle sport ty žvanile..
Reagovat
martinek37
Nejsi ty ten "exot", co byl na SPO? Takový nesmysly. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se pleteš, dala světu bonbony :D
Reagovat
smazaný uživatel
konečně někdo normální )
nic proti Maruně, jen mě z toho bolí uši a její herní rejstřík...
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, i bonbony, to holt nemá jen tak někdo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafu pamatuju naživo v DC, sedmnáctiletej, tenkrát ho Jirka Novák dal..
Reagovat
smazaný uživatel
)))) přesně tak, vodlehčete to tady, sojka nechodí proč ?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak jestlis to myslel jako vtip ok, ale nepoved se..
Reagovat
smazaný uživatel
jack herrer a špetka máku z Teheránu )
Reagovat
smazaný uživatel
To bys měl vědět ty, většinou sedávala na stromě :D

Rafaeoli - to je pravda, jen aby nebyly slavnější než její tenis :D:D dělám si srandu, jo, nechci tady nějaké spamování :D
Reagovat
smazaný uživatel
sory
Reagovat
pepin
A ještě se chtěla přejmenovat či co?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na turnaji. Tak každý se nějak zviditelňuje no. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ribe
nejdřív si zajdeme do lesa, abys mne poučil o stromkách, houbách etc
a pak si vem raketu a vyber povrch ))
hlínA V
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-navratilova-rozhovor-d1g-/tenis.aspx?c=A140603_204428_tenis_rou

Trénovat by chtěla, ale sama přiznává, že na to prakticky nemá čas..
Reagovat
PetaM
Frajerka no :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka: A chtělo by se vám do trenérské činnosti?

Samozřejmě. Kdyby se někdo zeptal a byla to dobrá situace, kývla bych. Ráda bych pomáhala, moc ráda bych se stala jednoho dne koučem. K tomu je ale také potřeba tenista, který chce pomoct a chce se hlavně učit.

Otazka: Co vás na tom láká?

Pracovat s jednou hráčkou, mluvit s ní, jít do podrobností tenisu, to mě moc zajímá. Najít malé detaily, které pak udělají na kurtu velký rozdíl, to je vzrušující. Zápas vám rozhodne pět šest míčů. Ráda bych se dostala mezi kouče, ale uvidíme, jestli se někdo zeptá.

Otazka: Myslíte si, že to je dobrý trend, když hráči najímají jako kouče bývalé hvězdy?

Proč ne? Mně pomáhala před třiceti lety Billie Jean Kingová. Šampioni mají na hru trošku jiný pohled. Myslím, že to je budoucnost tenisu.
-----------------

Se nedivim, ze se moc s nekym nedomluvis;DDD)))
Z toho vyvodit, ze se ji do neceho nechce...a nema cas....gratuluji...
Reagovat
slacker
Je to uzasne, videt oranzove more, zelene nebe, fialove kravy
Reagovat
smazaný uživatel
Si to přečti celé, ne jen to, co se ti hodí. Hned první odpověď hovoří jasně.
Reagovat
slacker
Prvni odpoved pretistena Vlkem nic takova nerika. Jestli je najeka jina "prvni odpoved" mas ji sem dat a vysvetlit proc to tak z ni chapes. Stekani ve stylu "nic si nepochopil" je tak uzasne konstruktivni a vstricne
Reagovat
smazaný uživatel
První odpověď v odkazu, boha jeho..
Reagovat
slacker
Omlouvam se, psal jsme to drive nez jsem sem na dany rozhovor kliknul
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka: Stíhala byste vůbec trénovat? Máte poměrně náročný program.

To ano. Mám práci v televizi, dělám přednášky. Nemohla bych trénovat na plný úvazek, spíš jako poradce na velké turnaje.
----

Takze Martina jde na to dobre... preci nezahodi hned vse, kdyz jeste nevi jak to dopadne...
...na zacatek chce neco podobneho, co Lendl, a potom jasne vysvetluje jak by si to predstavivala dal...to je to, co jsem pretiskl...

Jako jestli si nekdo mysli, ze bude trenerem od minuty, tak je magor... a jestli si nekdo mysli, ze jen kvuli tomu, ze byla hracka, nemuze byt trener, tak je jeste vetsi magor... jde jen o cas a zpusob jak to realizovat,.... to tam rika

Predstavuje v celem rozhovoru vse, co by chtela - a podminuje to tim, ze NEKDO MUSI MIT ZAJEM...POCHOPITELNE

Pokud si nekdo precte jen prvni otazku, tak to k nicemu nevede...jen k tomu, zeby chtela byt poradcem... pokud si to precte cele je z toho jasne, ze to ma v hlave srovnane...
Reagovat
smazaný uživatel
Oceňuji tvoji fantazii, ale co tvrdíš z toho rozhovoru nijak nevyplývá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mne to je jedno... tady nejde vubec o nejakou Kvitovou...

A vlastne ani nevim proc si to tu daval a pises, ze vlastne na trenovani nema cas... Ty jsi to proste uplne zkratil a vyrval z kontextu...

Tohle je jen dalsi rozhovor, nevim uz ktery a rika to samy... proste se nabizi...a je jedno jestli to bude cinanka nebo ceska nebo americanka...jen rika jak by si toi predstavovala...

PODMINUJE TO ZAJMEM, ze nekdo musi mit SAM zajem!!!, a to je vcelku logicke...

Ale tobe jde porad jen o Kvitovou... proste ses magor...

...dobre nemuzu napsat magor... polovicni blazen...no... s moji fantazii to nema nic spolecneho...a s Kvitovou uz vubec... nebo nevim jinak o co ti jde...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jsem to sem dával? Aby bylo jasné, jak to Martina s trénováním má. Že by sice chtěla, ale alespoň zpočátku na to nebude mít moc času, což je dost velké omezení a pravděpodobný důvod, proč o ní zatím nijak valný zájem není. A i když primárně o Petru nejde, tak je to samozřejmě ona, která je ve spojení s Martinou nejvíce propírána.
Reagovat
tommr
na FO se dnes zkompletují semifinálové dvojice - ty čtvrtfinálové jsou známé už od dohrání čtvrtýho kola tzn. od pondělka ...
A když nad tím tak přemýšlím tak je možný, že ani to nebude pravda, protože dneska se možná kvůli dešti vůbec nebude hrát a nezkompeltuje se nic ... :(
Reagovat
Mayo
ako naschvál mosí pršať, no cemment ... ale snáď sa začne do 40 minút..vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, el matador to nariadi nebesiam...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pokud by se mělo hrát až zítra, tak to pro Rafu nevypadá dobře, hrát tři náročný min.tříseťáky ve čtyřech dnech (pokud se bude v neděli hrát), to by bylo těžký zvládnout, aby byl na finále čerstvej..
Reagovat
smazaný uživatel
nechapem nadalovcov, ze odkial beru tu istotu, ze nadal bude vo finale...len, aby vas ta samozrejmost nedobehla :)
Reagovat
Mayo
okrem rafaeoli si tým tuším nikto nie je istý ale možno sa mýlim ... ja napríklad mám obavy z duelu proti Ferrerovi
Reagovat
Rafaeoli25
A pak, že los hraje Rafovi nevim jak do karet a má to směšně jednoduchý, tak pokud se bude hrát až zítra a na víc než tři sety tak určitě ne, teď jsou ve výhodě Nole a Gulba..
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Rafovi proti Davidovi věřim, nicméně teď jsem mluvil o náročnosti losu, zapříčiněné počasím, o ničem jiném. Jinak Mayo ano, já mu pevně věřim, protože soudim na základě jeho dosavadních výkonů, letos začal RG daleko líp než loni, tak proč nebýt optimistou? Pokud budou záda v pohodě, tak by neměl mít problém..
Reagovat
nitrotaj
http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Paris+France+FRXX0076
Reagovat
Roger_Federer
Prostejova tady Radek uraduje..;), hledam cely den Fandinu a nevim.:)

Ps: Rafaeoli nebec zase..;)
Reagovat
Rafaeoli25
Já nebrečim, jen se musim teď pousmát názoru, jak to bude mít Rafa lehký, fakt med jestli bude hrát ve čtvrtek s Ferrem čtyřseťák, hned v pátek s Murraym třeba zase čtyřseťák a v neděli s Nolem pětiseták, to bude fakt med, ktererj mu všichni budou jen závidět..
Reagovat
Cico93
http://www.youtube.com/watch?v=tyn4qauJdAk

strašne moc mam rad tuto pesničku:)))
Reagovat
dadaft
no, všude jsou plachty. ((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych mohl Svetlanu se Simcou jeste stihnout i po praci. Informujte dale jak to vypada...
Reagovat
dadaft
vypadá to na start kolem 15 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyuzivam situace... opakuji vcerejsi zapasy Noleho s Milousem a Masu s Garbinou...
Mno... je to proste takova zenska rubacka...;)

Evzence nezavidim, a je jedno, ktera by postoupila... bude to monstrozni SF... utocne a technicky ladeny tenis vs. ultra agresivni push...

Evzenka se "ma na co tesit"... jinak je videt, ze na zacatku vic rve Garbina a prerve i prehraje Marii, ted se pomalu situace otaci;D)))

Nic stale cekam na dalsi Stefi... Karenina je moje nadeje...
Reagovat
dadaft
Simona - Světlana
a pak
Gael - Andy.
jinak to nevidím.

doufám, že se bude hrát. ))
Reagovat
Cico93
nooo ja radšej Andreu a Rafina
Reagovat
Basa
Nehraje...
Reagovat
martinek37
ve dvě se asi nezačne :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale no, el matador to zariadi a svojim svihom rakety cez hlavu odozenie vsetky mracna...
Reagovat
ta-dah
...ma prset az do 18.00hod., zitra ale hezky...skoda...
Reagovat
r.Fever
Písala mi známa z Paríža, že momentálne tam kde je ona neprší, ale že sa to mení každú chvíľu, raz zamrholí, potom prestane.. myslím, že zápasy sa začnú hrať, ale budú viackrát prerušené. Záleží od hustoty dažďa.
Reagovat
martinek37
Právě že bohužel ten nejsilnější déšť se blíží do Paříže, ten odhad na 18 hod. cca sedí, ani se zřejmě nezačne :(((
Reagovat
PetaM
Světová skupina I:

Česká republika - Kanada
Itálie - Francie
Rusko - Polsko
Německo - Austrálie

Světová skupina II:

Slovensko - Nizozemí
Španělsko - Rumunsko
Švédsko - Švýcarsko
USA - Argentina
Reagovat
Cico93
Barbie Eugenie vyuči:)))
Reagovat
PetaM
Snad jim aspoň podá ruku ... :D Už vidím Petru s Luckou, jak na ní skáčou a drápou jí oči :D :D :D
Reagovat
Cico93
jj pekna, ale nevychovana a namyslena cele zle:(((
Reagovat
PetaM
A tak se při nejhorším udělají 2 body přes dvojky a debl :D I když, ten náš debl ... Škoda, že si Míša nechce udělat české občanství ... Aspoň by spolu s Luckou mohly na OH :D
Reagovat
kada.tom
já jsem za Kanadu vcelku rád :-)
lepší jak silná Francie
Reagovat
PetaM
Že jo! :D S Kanadou nás čekají super zápasy. Francie by nás ještě vytáhla v zimě na kurty RG a to by se holkám určitě nelíbilo :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že by Genie nepodala ruku? A Cicko, proč o skoro každém úspěšné a hezké tenistce píšeš, že je namyšlená? :)
Reagovat
PetaM
Tak letos ji Genie Slovensku nepodala :D Tak předpokládám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt o tom nevím, jakto? :D
Reagovat
PetaM
Hej, už si nepamatuju na vysvětlení, ale něco v tom smyslu, že jsou to protihráčky a nevidí důvod, proč se před zápasem přetvařovat a říkat, že to tomu druhému týmu přeje .. :D :D
Reagovat
Cico93
ja nepíšem o uspešnich a hezkích tenistkach, že su namyslene to vobec nie, ale Eugenie je to čitam aj komenty na nete na FB aj od kanaďanov aj vidim jak sa sprava:)))

neviem skade maš, že píšem na každe, že su namyslene:)))
to nieje pravda!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesni dalsi clanek v El Pais s nazvem "Zapomente na prachy a slavu..."
se zabyva hracem, ktery stvari ne jedno pozvdvizeni nejen behem zapasu, a da se s troskou nadsazky dokonce rict, ze John McEnroe is Back!!!

Zacatek clanku ma opravdu paradni nastup!
cituji...

- Letos v unoru mu jeho matku rekla ze musi skoncit s tenisem.
- Ted mne matka rika, ze kdyz uz jsem vyhral, musim uz s tim tenisem skoncit.

(celkem jsem zvedavy, co mu mama rekne, az vyhraje GS...asi nic, a rovnou mu vezme rakety;D)

Ano vse je mozne, nebot z jeho ust vyletla ne jedna absurdni vec...a El Pais pripomina jeho totalne sileny zivot, kdy fakt nic nedelal, jen chlastal, lital si soukromym triskacem, lezel na plazi a proste mel vse nekde...z tohoto duvodu je u neho mozne snad opravdu vse...(coz nakonec potvrzuje i na kurtu)

Gulbis pro El Pais dodava, ze v poslednich letech jsem zjistil, co mne dela pravdive stastnym...ironicky k tomu El Pais dodava, ze to rika clovek, ktery venuje rozmlacenou raketu souperi, ktery jen zavaha...mysleno s nadsazkou a davaji nektere zajimave priklady:
Reagovat
smazaný uživatel
"Priceznicko" jednou lotys nazval Roberto Bautistu behem gemu...coz zpusobilo mnoho vybuchu hnevu atd...nejen na kurtu, ale i mimo kurt.

A uvadi se jeste jedna citace o posranych klahotach smerem K fedexovi...Zapomnte na prachy a slavu rika Gulbis, ktery chce zit tenisem a ne se tenisem zivit...

Jak se Gulbis dostal k tenisu vynecham..napsalo se toho uz dost...

El Pais se dale zaobira, jak si poradi Gulbis se svym dobrym kamosem jeste z let tenisove akademie Pilice;) [ted uz je jasne, proc mu Gigin fandi, ze...]

Gulbis nebere H2H nejak vazne, nebot 1:4 je pro nej jen dobra zkusenost, ale jak sam rika, jeste jsem nikdy proti nemu nestal v situaci, jaka je ted, kde se muj tenis a vykony pomalu stabilizovaly... Krom toho Gulbis dodava, ze pro nej to je vzdy na zacatku H2H 0:0... Ano v tomhle je opravdu priklad, nebot nezije prohrami ani vyhrami, ale tim, co bude a vse bere jako zkusenost...;)

Gulbis je pripraven hrat od zacatku do konce, mic po mici svou hru... ano, to uz ukazal ne jednou v tomto turnaji...

---

Je videt, ze Djoker je pro neho asi ten nejvic neprijemny souper, mozna i z duvodu vazeb z "mladi", ale i ted rika NO MERCY... Ernest je pripraven GS vyhrat...
... jak jsem podotkl na zacatku...

John McEnroe is Back...
Reagovat
gigin
Q. You?re now talking about tennis as a job, and of course you?re a professional. That doesn?t surprise. When did you start thinking that this was a job and not a game since you were kid? Later? Recently? And also, one more question about you and Djokovic. When you were playing when you were 14 years old. Who was winning? Who was more hungry if he had no diet at that point? What do you remember of those days when you were playing Djokovic?

ERNESTS GULBIS: Yeah, about Djokovic, you know, it wasn?t that we spent too much time together. I came to Niki Pilic?s academy at one point and he was before me there, and then I stick to that place, you know, and he was just coming and going.

Basically we were there all around all during this four, five years when I was practicing there, maybe one month together, you know. So maybe even less.

We had to practice. We had couple of sets. I couldn?t really beat him. But I could beat him on carpet. There was really fast carpet indoors, so I could beat him there.

He was I told this. He was really professional already at that time. I remember we had a friend. You know, there was one Croatian guy who was all about the girls at that age already. He was dressing up. He was looking good, putting perfume, sunglasses, going to talk to the girls.

I see Novak, he?s going to stretch, you know. And Novak told me that, Yeah, you can have anybody. Can have all the girls in the world, you know. But to be really successful in tennis, you need to something like that he said to me. I remember it still.

That?s a kid who is 15 years old. I didn?t forget. (Laughter.)

About the job, when did I understand it? I still think it?s not a job. I think it?s half hobby. It?s enjoyable job, very enjoyable job.
Reagovat
Rafaeoli25
Akorát že tohle mu měla máma řikat už loni v únoru, tak buď kecá a už si nepamatuje co řek nebo pánové novináři píšou a je jim jedno co (jen tak poznámka na okraj)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je clovece rozbeznosti...
...novinari to kreuji jak chteji... krom toho, Gulbis taky placa, jak mu to prijde, a obcas ty spojitosti proste chybi...;)
Reagovat
nitrotaj
Dnešní předpověď pro French Open na kurtu Suzanne Lenglen zní: Z pohledu Rafy Nadala jasno až skoro jasno =? 3:0, v průběhu odpoledne malá možnost přibývání oblačnosti =? 3:1. Někdo doplňte předpověď pro Chatriera, tam mi to nějak hapruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer 3:1, Murray 3:1, staci? :)
Reagovat
ta-dah
ten titulek je ciste projevem jazykove ignorance, neschopnosti spravne pouzivat jazyka. Neni na tom co chapat ci nechapat. Nejde ani o omyl, v tom pripade by autor poobne tvrzeni nezopakoval v zaverecne vete. Tento titulek se mohl smysluplne objevit pred zaverecnymi boji 4. kola, kdy se skutecne kompletovaly ctvrtfinalove dvojice. Podobne jazykove perly se tu objevuji s zeleznou pravidelnosti, naposled mne zaujalo myslim SAFAROVA POPRVE DO CTVRTFINALE NEPOSTOUPILA, PROHRALA S KUZNECOVOU. Sdeluje tak ctenari, ze Safarova byla vzdycky ve ctvrtfinale, a ted se ji to nepovedlo poprve... Chce se skoro vybidnout studenty lingvistity, kteri sem prispivaji, aby si na jazykovem stylu TP udelali diplomku. Byl by to skvely zdroj vyzkumu...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ja cestinu uz moc neovladam...tak se radeji zeptam;D)
Reagovat
smazaný uživatel
inak tak ma napadlo, vsade kde sa clovek pozrie tak vidi sameho buze.ranta...kto spomedzi tenistov je buze.rant?
Reagovat
Cico93
Granollers
Lopez
Verdasco
tipnul bych že všetci chodia spolu do sprchy s jedným mydlom:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Santoro, Clement?
Reagovat
smazaný uživatel
aj Nadal sa mi nepozdava...
Reagovat
Cico93
a čo mysliš, že mam doma zoznam všech pupušoch
Reagovat
Cico93
Nadal je normal !!! nanho nesahej!
Reagovat
smazaný uživatel
aaale, ten to len zakryva za priatelku, tam je to jasne :)
Reagovat
smazaný uživatel
podobne ako cr. ronaldo, ten to dokonca zakryl i dietatom :)
Reagovat
Cico93
:))))))))))))))
Reagovat
Denis92
Gasquet? Nieco sa take hovorilo, ale niesom si isty..
Reagovat
Amputace
Proč myslíš Nadal? Čím to vysvětluješ? Ne, opravdu by mě to zajímalo, u Ronalda je ještě tvá omezenost pochopitelná, geluje si vlasy, je to hezkounek atd., to přímo svádí k předsudkům, ovšem čím tohle v tobě implikuje Nadal?
Reagovat
Mayo
aj Ibrahimovič sa homošil s Piquém alebo Piqué s Bojanom :D:D tí sa naháňali v uterákoch :D
Reagovat
Rafaeoli25
Asi trpíš slušnou fobií, nezlob se, ale musim se smát. Ronaldo je metrosexuál ano, to ale ještě neznamená, že je gay, stejně tak jimi nejsou Rafa nebo Monaco jen proto, že si z legrace zatancujou na párty. Dneska už se řeší kdejaká pitomost, asi proto, že všechno se dostává do médií, syndrom moderní doby, co na to říct..
Reagovat
J.M.
No, ono asi není náhodou, že to v tomhle vláknu řeší Slováci. Na Slovensku ještě mnozí v tomto mají středověk. Civilizovaný člověk buď takové kraviny neřeší, a nebo když řeší, tak jinak než takhle křupansky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne jsem si dnes rano nacetl v pocitaci elektronicke noviny, nejznamejsi ve Spanelsku, El Pais, abych se podival jak hodnotili sportovni novinari zapas Garbine x Marie...

Spanelsky styl psani je mnohe vic poeticky nez ceske, polske, nebo slovenske, nebo obecne anglicke noviny... coz je celkem zajimave, ponevaz by se mohlo zdat, ze spise slovane budou mit tu tendenci clanky poetizovat...

Pise se, ze na zacatku zapasu nikdo nepochybuje, ze Garbine - spanelska-venezuelka by prohrala, (oni totiz o tom tak nejak nepochybovali uz pred zapasem... Je to pro spanely absolutne nova star).

Dale El Pais pokracuje: Sverenkyne Aleja Mancisidora je na zac. zapasu chodici silou, energii a rozhodnosti, ponevaz musite byt skoro fanaticke presvedceni, aby realizovat hru jako 35 hrac sveta na Marii...strilet, strilet a strilet, nedat ji cas se ani nadechnout, neni cas se ani rozhodnout, nebot uz Marie ztraci body...stylem bum, bum, bum (ve spanel.Pim, pam, pum ;D) za 15. minut Garbine vede 4:0... Maria se sbira z soku, do ktereho ji Garbina dostala...
Reagovat
smazaný uživatel
Garbinu hodnoti jako hracku XXII. stoleti, nejakeho kybernetickeho tenisu stylu lajna, lajna a lajna (coz je povyseni od Kvitovskeho Lajna,lajna:) chladnokrevne a vrazedne realizuje Garbine svuj plan krok po kroku, jako vyti vlka behem zimni noci tak, ze Marie se trese schoulena na zadni lajne, jako zver, ktera utika pred pozarem, a nema kam utect...

PARADNI PASAZ!!!:D) Hlavne to vyti vlka v zimni noci mne dostalo:D)

Dale El Pais pokracuje: Jenze Maria ma jiny ohen, vnitrni - neviditelny, ktery zpusobil, ze Maria je vitezkou 4 kariernich GS. Ano jestli Marie je tim kym je, je to diky ne nohoum, pohybu a sile, ale vnitrni sile, vnitrnimu plameni, ktery neni videt, ale ktery zije, pro hru, nebot Ruska zije a dycha pro vitezstvi...jeji polarkou je vitezstvi, ona zije, hraje a dycha, valci v soutezi sama se sebou...

El Pais pokracuje... brzy Garbine zjisti, ze ta vnitrni sila se nada najit v zadnych statistikach, a diky cemu se stala tenisovou ikonou XXI stoleti...

No a pokracuje to tim jak v realu Maria otocila...

Jako vzdy Spanelaci RESPECT! Kdyz neco pisi, ma to glanc!!!
Reagovat
Cico93
Mne osobne padla do oka aj ako žena(dievča) aj ako tenistka:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dodam jeste zdroj:
http://deportes.elpais.com/deportes/2014/06/03/actualidad/1401805853_811068.html

A omluva za spatnou cestinu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, moc dobrý.:)) Díky za překlad.:)

Teď už totiž konečně vím, proč je Maria na kurtu tak strašně chladná a ledová - tím musí nutně, i když jí to není vůbec milé a nejraději by se smála na všechny strany, vyvažovat ten vnitřní plamen, co v ní doutná, aby vše neshořelo na popel.;D)))

Ovšem nevím, jaký důvod mají ty vražedné pohledy (hlavně když jí teče do tenisek) směrem k soupeřce, sudí na umpire i snad divákům? Ale třeba i tu by se vysvětlení našlo. Třeba má uvnitř sebe z toho žáru tak hřejivý pohled na celý kurt a všechny účastníky na něm, že kdyby to dala najevo, všichni by z té lásky roztekli.;))

No a poslední, co zbývá vysvětlit, jsou ty hrozné prodlevy u podání - myslíš, že by to mohlo být tím, že je uvnitř z toho žáru tak zrychlená, že to musí krotit, protože kdyby tomu dala volný průchod, soupeřka by absolutně nestíhala? Nikdo by nic nestíhal - létalo by to nadzvukovou rychlostí.:D)))

Takže ona všem vlastně prokazuje službu - teď už to víme.:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych, ze na tom neni nic moc ke zkoumani a nic sloziteho... Ona nezdrzuje schvalne, aby rozhodila souperku, na to ji staci jeji huronsky rev;)

Je to opravdu jednoduche, a je to zakladni pravidlo pro sledovani WTA. Holky nemaji takove somaticke moznosti jako muzi pochopitelne, diky tomu mysli i jinak, pochopitelne, proste holky neustale hledaji moznost jak vydrzet cely zapas, vzhledem k enrgii...kterou zuziva telo, ktere je opravdu krehci...

Tohle plati pro vsechny holky, a diky tomu ty jejich styly jsou tak barevne, nebot kazda hleda ruzne... Hra Marie je tak ultra agresivni, a tak vysilujici, ze proste potrebuje oddech, jinak by to nevydrzela... a cim dele bude tenhle styl hrat, tim vic si bude telo rikat o delsi pauzy... ted jde jen o toleranci empajru... a vubec o to, co tedy chce tenisove divactvo...

Vsechny ty ultra agresivni styly zpusobuji holkam ruzne problemy, a proto je prirozene, ze ten zebrik se hybe jak na housenkove draze...
a vsechny hledaji jak z toho nejlepe vyjit... ale ONY SE CHOVAJI TAK, JAK VYZADUJI FANDOVE...

Ono ta obec fandu WTA je zatim celkem spatna, bych rekl... ono obcas mne nekteri pripominaji posuka, ktery videl zenskou max. jednou z vlaku, a doma spi (s prominutim s nafukovackou)...

Ale podle mne to neni jen problem CR... to je vsude...

V prekladu rikam, ze kazda zena bude hrat tak, aby nejdele fyzicky vydrzela... dnes je treneri nuti k agresivni hre, nemyslim jen to, ze to je utocne... proste k agresivnim uderum i ze zadni lajny...
A tady zeny tvori opravdu velmi zajimava pojeti tenisu, protoze treba Karolina je priklad agresivni defensivni hracky...coz vydrzela 2 roky a dosla para, jak se rika...

Otazka je, na kolik to telo zeny vydrzi...zatim holky potvrzuji, ze proste musi nekde tzv. setrit... a kazda hleda vychodisko... v tomhle je treba Sara genialni... ale pro cast obce fandu je to "krava"...
Tohle je na delsi povidani, a u kazde hracky bych se mohl zastavit na tydny...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já to celé myslel hlavně v žertu.:))

Ale za tím, že Manča zdržuje v zápasech schválně, si stojím. Nemyslím jen dlouhé pauzy, které si dává k dobru před podáním. Myslím i prodlevy mezi 1. a 2. podáním, kde se nedá ohlížet na fyzickou únavu, protože žádná výměna ještě neproběhla. Ona se prostě snaží před tím 2. podáním maximálně zkoncentrovat, aby nedala dvojchybu. A rozhodí tím i soupeřku, která na returnu čeká déle, než je obvyklé. Máša to dělá hlavně za vyrovnaných či nepříznivých stavů. I ty dlouhé pauzy mezi koncem výměny a začátkem podání jsou prodlužované přímo úměrně tomu, jak se vyvíjí skóre v její neprospěch. Kdyby měla pauzy neustále stejné, třeba 30 sekund bez ohledu na to, kolik je na ukazateli, mohlo by se mluvit o tom, že to není součástí její taktiky, jak rozhodit soupeřku a hlavně sebe uklidnit.

Jinak samozřejmě u žen souhlasím s těmi různými somatotypy a hledáním rezerv, kde pošetřit energii. Když je to hledání rezerv součástí hry (např. Sara), nevidím v tom problém, ba naopak. Ale když se to prostě děje jako v případě Máši, tak pro to pochopení nemám. Ano, záleží na tom, co jí umpire dovolí - jenže to je stejné jako v zápasech Rafy, i jinde. Oni ty dotyčné, kteří překračují limit, napomenou jednou za zápas a podruhé už ne. Takový přístup je velmi alibistický a naprosto k ničemu. Myslím, že Rafovy jednou fiftýn sebrali a napomenuli ho podruhé, ale pamatuji si to jen v jednom případě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ultra agresivní styly holkám problémy způsobují. Trenéři to do nich hustí, učí je to i přesto, že na to nejsou mnohdy ani somaticky přizpůsobené. Je to dáno i tím, jaký tenis je dlouhodobě úspěšný, je to právě ten agresivní, takže je pochopitelné, že se ho snaží razit. Není ovšem jediný možný a i nedávná minulost jasně dokázala (Kim, Justine, Martina), že není potřeba jen ultra agrese, aby se dosáhlo na kurtu pořádných výsledků. Vlastně i Vika, to také není ultra agresivní hráčka. Já si myslím, že si to i trenéři tak trochu zjednodušují, když mladé učí stejné unifikované styly - to samé je i u mladých kluků.

Nevím, jak myslíš to, že ony se tak chovají, protože to vyžadují fandové?

A nemám nic obecně proti hekání nebo hlasitému projevu, když opravdu ta hráčka vydává mnoho energie a hraje tvrdé údery a nebo dlouhou výměnu, ve které přechází do agresivního útoku . Ovšem permanentní řvaní od začátku do konce, při jakémkoliv úderu, mým uším fakt nelahodí.;D)))

Jj, agresivní údery od BL (Caroline), vím, jak to myslíš a souhlasím s tím.

Se Sarou souhlasím - odpověď na tvou včerejší úvahu o ní jsem ti dal vedle.

Máš pravdu, bylo by to na dlouhé a dlouhé povídání, těch proměnných je hodně. Každá žena (hráčka) je specifická a mohli bychom je tu probírat týdny jednotlivě....
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak myslíš to, že ony se tak chovají, protože to vyžadují fandové?
--------

Fandove chteji "krev" ;) Jako vzdy...animalni emoce, atd... nerikam vsichni, ale z tenisu se pomalu stava takovy fanouskovsky fotbal;) Obecne si myslim, ze spolecnost je vic agresivni...emocionalne...to se prenasi na ty holky, podlehaji tomu tlaku...

Marie > podle mne nezdrzuje schvalne... jak to vyresi empajr...to je vec jina. Cilene urcite rve...je to jeji cast image a zbran > ktera byla v 90.letech hodne popularni mezi hrackami...
Pokud se nedodrzuji dusledne pravidla...o cem se chceme bavit..
a o tom to asi je...
...uprimne, kdybych hral...tak bych natahoval take...i za cenu ztraty fiftynu...je to i v amaterskem pinkani... nebude mne nikdo brblat do teho, kdy dam servis...

Takze spravna adresa je empajr a dusledne dodrzovani pravidel...ne Masa.

jen takova mala uvaha... na to jak se o tenisu rika, ze dokaze vyuzit tech. prostredky, je stale ve stavu zkostnatelem...

Jednoduche reseni pro pauzy mezi servisama... meridlo jak v basketu...neodehrajes oba servisy do stanoveneho limitu...klakson, ztrata, jede se dal...uplne jednoduche...takze v tom, asi tu Marenu chapu... taky bych na to kaslal...nebudu rikat, rozhodne opak... nebot to ani asi necitim...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, s tím souhlasím, společnost je obecně více agresivnější, lidé jsou pod tlakem, holky to vnímají a podléhají tomu atd. S tím souhlasím a taky bychom se na to mohli bavit hodiny, protože to je na dlouho.

Aha, už to chápu, jak jsi to myslel - no, v celku s tím i souhlasím - fotbalu se to teda naštěstí ještě nepodobá úplně - ale vím, na co narážíš. Stále si však myslím, že je spousta fanoušků, která to tak nechce.

Jistě, pokud se dovolí cílené nedodržování pravidel a nechává se tomu volný průběh, nikdo nezakročí, je téměř bezcenné se o tom bavit. To máš pravdu.
Ale to přece ještě neznamená, že když jsou nějaká pravidla (byť taková, že se mohou cíleně zneužívat bez postihu), že to budu dělat i já.

Ano, správná adresa je umpire, ne Máša. Máša jen zneužívá benevoletního systému, který jí takové chování dovolí.
Ona podle mě zdržuje schválně a cíleně. A dobře ví, co dělá a proč. V tom se neshodneme.:))

S posledním odstavcem naprosto souhlasím. Taky bych to tak vyřešil a bylo by po problémech.;)

Akorát za sebe nemohu napsat, že ji chápu....
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ji chapu ze sveho pohledu;)
Kdyz pinkam, tak take zdrzuji, ale ne proto, abych nekoho nastval;D) nebo vytocil, a pouzival to jako zbran, ale proste potrebuji tzv. nabrat dech;D)
A pochopitelne tim lidi vytacim...ale fakt jen se potrebuji refreshovat...

Takze pokud bych mel moznost v prof. sporte to natahnout na max. tak bych to proste delal...a protoze tam neni ta casomira, tak kazdy si to tempuje podle sveho...

Spis mi u ni vadi jine veci;) Ale posledni dobou mne to clovece je uz i ukradene...

Vem si Garbinu... dela to same...vezme si rucnicek, pekne si hodi raketu pod pazdi, neco si tam brbla...nejak nespecha, pekne si otira ruce jak kralovna ze Saby...
....no, a kdyz jeste se otacel stav, tak nazvala Marii "puta", v prekladu "kur*a" coz take neni asi uplne super;D) A vubec nevim, jak si mohla myslet, ze to kameram unikne;D) z tech ust se to dalo odecist uplne paradne...a jeste si ji vychutnali ve zpomalenem zaberu...
...a to vsechno je vysledek tech ultra agresivnich kravin...
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))

Chápu, že ji chápeš ze svého pohledu, a že ve tvém chování na kurtu zlý úmysl není, a že potřebuješ nabrat dech.:)) Kdybys to třeba mě dělal nějak často, tak bych na returnu, když by ses soustředil na podání, hodně poskakoval, klepal raketou o kurt, kašlal atp.:;D)) Samozřejmě neúmyslně, protože bych se potřeboval udržet v tempu a zahřátý, než by sis odpočinul.;))

Ale Maruš prostě nechápu a toto u ni ,a všech jiných, není sama, neuznávám.

S těmi ručníčky v podpaží, otírání se, když to není vůbec potřeba, taktické MTO, odcházení na WC a další zdržovací věci, o kterých píšeš u Garbine - no ano, naprosto souhlasím. Ty holky to dělají, já to u nich pozoruji, vím o tom, a vidím v nich právě ty jejich vzory z vrcholu žebříčku. Vidím v nich Mášu a i jiné - odkoukávají ty jejich móresy už odmala....A Máša zase odkoukala móresy nebo jí bylo vnuceno řvaní podle Selešky.
No tak to není super, že ji nazvala tak, jak píšeš - já ten zápas člověče ani neviděl.:)) Víš co, asi v tu chvíli vůbec nemyslela na nějaké kamery, když to říkala....

Ale tak to jsou jen takové úvahy....
Reagovat
pepin
Já se k tomu s dovolením také vyjádřím. Spíše souhlasím s Oskarem a to v obou případech. Mařena zdržuje schválně, důkazem je evidentně velká a zbytečná prodleva mezi prvním a druhým servisem. To když člověk srovná s jinými hráčkami, tak se ji nikdo nepřibližuje. Může se stát případ od případu, že to někdo přetáhne, to aby mi někdo nechytel za slovo, ale v podstatě ty ostatní to hrají normálně. To je jako s převalováním míčků před prvním servisem. Všiml jsem si, že např. taková Serena ve většině případů vezme balonek, který ji podavač hodí a jde podávat. Většina ostatních, včetně naší Petry se v tom jakoby přehrabuje, aby vybrala ten nejméně jetý, a pak se teprve postaví na servis. Souhlasím s Tebou, že také nevidím problém ve zvukovém zařízení, při dnešních technických možnostech by to byla zcela jednoduchá pomůcka, lehce i sledovatelná, třeba přesně jak v basketu. A k tomu řvaní, je pravda, že asi většině soupeřek to jako až tak nevadí, ale možná by se divily, kdyby a speciélně mařena neřvala. Někdo to tady napsal, že byl živě na RG letos a byl na zápase mařeny a že to je prostě hrůza. Já tomu věřím protože to co je slyšet v televizi připomíná porcování nějakého živého tvora a ne tenis. A zase v dnešním technicky vyspělém světě by to nebyl žádný problém a již se o tom jeden čas mluvilo, aby se zavedly hlukoměry a přesně po překročení limitu by se ozval signál, fiftýn pryč a jede se dál. Věřím tomu, že by se hekání, řvaní, kvílení atd. opravdu dostalo pod stanovenou hranici. Protože dnes řve mařena, vika enormě a podívejme se na vycházející hvězdu Garbinu a ta tam je v podstatě již také. Kam to na těch kurtech dospěje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby bylo té Manči 20 nebo 22 let, tak řeknu, je mladá a pochopím to ještě.
Ale ona už má své roky a pohybuje se v tenisovém prostředí natolik dlouho, aby právě věděla, že je idolem pro tolik mladých, tak si myslím, že by se měla snažit alespoň trochu jim jít příkladem. Ale ona je na tom kurtu schopna jít fakt přes mrtvoly, jak je soustředěná a posedlá jen tím vítězstvím a sama sebou.

A to nejsem nějaký její hater. To jen pro příklad. Mi je ona šumák.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten dodatek byl ještě pokračování mého plkání, neviděl jsem pepina.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak sam pises, je to fakt spis o pravidlech.

Ja bych treba zlikvidoval rucniky z kurtu... pekne jen na lavicce... nebot takhle bych mohl rict, ze plno hracu cilene zdrzuje... a fakt mne je jedno, na kolik je to viditelne nebo ne...a kolik kdo si tim urve minut...

proste bohuzel nektere veci upadaji, a jak upadaji, je treba tomu dat jasna pravidla, dokud se opet lide prirozene neco nenauci...tak to funguje ve vsem...a vzdy...

Jestli jde o hlukomery... jiste, mohlo by to neco dat. Ale opet o pravidlech.

Ale dam Ti jeden zajimavy priklad: Causa - Andrea Petkovic.

Nejak jsem se na ni jednou zameril... uz nekolikrat jsem ji tzv. nachytal, ze zarvala to sve "out" drive nez dala uder... bohuzel pak mela pauzu...., po navratu jsem to jeste stale nejak neprobadal;D)
Jako o nic nejde...ale pokud to opravdu dela umyslne, tak ve vysledku je to to samy jak Marenka, ze... jenze... ten hluk neni tak vysoky... takze by se muselay opet stvorit dalsi merice, aby vychytavali tyhle milisekundy... (pochopitelne jsem si vedom, ze muze jit o spozdeni zvuku, ale zeby vzdy byl spozdeny???, zeby vzdy to bylo jen v nekterych pripadech???)

Co nam tedy zbyva?

Nekoukat na to, jak ta holka je pekna, ale jak hraje a propagovat ty hracky, ktere plus minus se drzi nejake etikety bez rozdilu statu (treba pro mne Bara je to samy co Marie...nevidim moc mezi nema rozdil...
...a tim mozna pochopit, ze Masa neni uplne chodici zlo... proste nefandit, nepodporovat...no:) Vyzdvihovat prednosti jinych tenistek... to je tak, co se da asi delat...
Reagovat
smazaný uživatel
Dam ti dva dotazy:

1/ Kdo podporoval rvouci hracky v na prelomu 80tych a 90tych let.?
2/ Kdo urcuje pravidla?

---

Stefi byla take vzorem pro hracky... zalezi jaky vzor si vyberes...

Neboli jinak... z filmu Wimbledon;)
Na zacatku filmu hl. hrdina pinka na GS RG v Parizi, a hovori si pro sebe...kariera kdysi znameho hrace konci na nejakem odstrcenm kurtu ciso. (velke, nepamatuji) v 1.kole, kdy soucasne dav lidi na centru sili z nove rvouci krasky...

Film, takovy jako sladak...no, ale mektere momenty, jdou opravdu ironicky a cinicky hluboko...
jednoduchym zpusobem...
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, v letech, o kterých píšeš, se WTA náramně hodilo do krámu, že přišel někdo, jako je Monika a byl konkurencí pro Steffi. Tak to řvaní, kvůli kterému se rozpoutaly vášně jako blázen, tolerovalo - teď za to sklízí ovoce....
Mimochodem, teď mě napadá, jak píšeme o tom, jak se společnost stává agresivnější a agresivnější, že v té době to bylo taky docela maso - myslím to, co se odehrávalo. Ty dva tábory proti sobě, to nebylo vůbec v rukavičkách.

A ano, pravidla samozřejmě určuje WTA. A ta by se měla postarat o to, aby pravidla pouze nevytvářela, ale hlavně o to, aby byla dodržována. Nevím, proč tak nečiní. V tom ti dávám za pravdu.

Ano, Steffi byla vzor a i Monika byla vzorem. Záleží, jaký vzor si vyberu, ale když je dítěti 9 let a v někom se zhlédne, tak je logické, že se ho snaží napodobovat. A zase jsme u těch trenérů a rodičů, kteří by měli poukazovat na to, co je a není dobré, a ne to do těch mladých ještě hustit.

Jak píšeš pepinovi:
"proste bohuzel nektere veci upadaji, a jak upadaji, je treba tomu dat jasna pravidla, dokud se opet lide prirozene neco nenauci...tak to funguje ve vsem...a vzdy..."

To podepisuji, máš úplnou pravdu.

Jinak s těmi ručníky jsem to tu jednou už psal, že bych je zakázal. Nedávno jsem dokonce viděl nějakou hráčku, jak s sebou vlekla ke sběrači i pití. Pravidla se nedodržují ani v tom, kdy se mají jít hráči občerstvit k lavičce. Nechápu, proč musí na lavičku hned po 1. gamu při výměně stran nebo v TB, když má už tak při změně stran jeden hráč velkou prodlevu před podáním. Je toho hodně, máš pravdu. A to, co jsem zmiňoval na počátku, je jen součást toho všeho.

A samozřejmě, že Máša není jediná, to je jas.;))

Film Wimbledon jsem vůbec neviděl? Stojí za to vidět?:)
Reagovat
smazaný uživatel
U žen je mi to jedno, preferoval bych Petko a z druhého asi Svetlanu, ale nebude mě mrzet žádný výsledek. Hlavně, ať celý turnaj vyhraje holka z druhé části pavouka.

U chlapů je to jasné. Come on Andy! Vamos David!
Reagovat
Cico93
David z toho dôvodu, že mu fandiš, alebo ideš proti Nadalovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku z obojího. Mám ho raději, ale nevěřím mu. A zase bych rád viděl Andyho s Rafou, protože by byl nucen útočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Simča, Sára, David - moji dnešní koníci :)
Reagovat
Cico93
OK Rafa pome
Reagovat
kada.tom
mými oři dnes jsou Světlana, Sára, Rafa a Andy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já dnes fandím hlavně Lucce s Míšou.. :-) Stream asi nebude, co??
Reagovat
smazaný uživatel
co mi do mýho vlákna zase cpete Rafu sakra? :D:D
Reagovat
Cico93
ooo Lunej čo Rafaelko sa ti nelubi?
Reagovat
smazaný uživatel
Nelubil, nelubi a nikdy lubit nebude, to snad víš dobře ne? :)
Reagovat
Cico93
jj viem a čo ti vadi naňom šak je v poho,
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě se mi nelíbí, nesedne mi jeho osoba, jeho tenis atd. atd., vždyť každý máme svého neoblíbence, ty rovněž, a taky ti ho nenutím. David by dneska opět mohl předvést skvělý výkon a Rafu porazit, takže Davide do toho !! :)
Reagovat
Pesek12
Zajímavé, že zápas Nadal - Ferrer se nebude hrát na hlavním centru. Holt král antuky a osminásobný vítěz RG musel dát přednost domácímu Monfilsovi. Jak vlastenecké.
Reagovat
smazaný uživatel
to je len dobre, ferrer pojde na rychlejsom kurte za vitazstvom ako buldocek :)
Reagovat
spaniel
Je to sice Roland Garros, globální GS, ale pořád je to i French Open, otevřené mistrovství Francie. Nestává se zas tak často, aby měli domácího hráče v této fázi a je přirozené, že ho dávají na Chatriera. Jinak by byl určitě Nadal na hlavním dvorci. A hlavně jak píšeš, Francouzi jsou vlastenci, někdy možná až za hranu.
Reagovat
PetaM
Nejlepší by asi bylo, aby si Rafánek hrál na hlavním dvorci a všichni ostatní na nějakých těch menších, možná by je ani neměli pouštět hrát do areálu RG, nějaký tenisový klub v okolí určitě bude, tam si můžou jít zapinkat ....
Reagovat
Cico93
presne
Reagovat
PetaM
Že jo :D :D :D :D
Reagovat
Cico93
ano v tvojich komentoch je toľko ironie a skeptizmu že dovi dopo:DDD
Reagovat
PetaM
To je prostě prokletí :D Ale zrovna v tomhle bylo dost ironie :D :D Ale aspoň jsi to poznal a nebral jsi to jako "útok" ... :D :D :D
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal oslavil narodeniny tradicne na FO, takze dnes by mohol ist domov :) ...verim ti david tak nesklam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadpisu nerozumim;)

Znamena to, ze dnes bude ukonceno Ctvrtfinale? nebo ze budou uz znamy dvojce na Semifinale? a Semifinale je zameneno na Ctvrtfinale, a nebo je to nejaky cesky vyraz, ktery zahrnuje vse;)

Celkem mne to zaujalo;)
Reagovat
martinek37
Podle mě je to chyba v nadpisu. :)
Reagovat
VlS
ty zde hledáš věcnou korektnost a přesnost? Jsi stejně naivní jako já, když chodím do lesa a přeju si potkat vlka.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Ja se fakt jen zeptal... ja opravdu cestinu uz nepouzivam...;D)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist