10. den v Miami: Karolína Plíšková bude proti Halepové bojovat o finále

28. 3. 2019, 15:00
Previews 72
V rámci desátého hracího dne letošního ročníku Miami Open poznáme finalistky ženské části turnaje. Poslední česká naděje Karolína Plíšková změří síly se Simonou Halepovou, druhé semifinále obstarají Ashleigh Bartyová s Anett Kontaveitovou. Semifinálové obsazení dvouhry mužů zkompletují vítězové soubojů Denis Shapovalov - Frances Tiafoe a Kevin Anderson - Roger Federer.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Halepová (2-Rum.) | Stadium (pátek 2:00 SEČ)
• Semifinále dvouhry žen •
Kontaveitová (21-Est.) - Bartyová (12-Austr.) | Stadium (18:00 SEČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Shapovalov (20-Kan.) - Tiafoe (28-USA) | Stadium (20:00 SEČ)
Anderson (6-JAR) - Federer (4-Švýc.) | Stadium (pátek 0:01 SEČ)


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (7.) - Simona Halepová (3.) | Stadium (pátek 2:00 SEČ)
Karolína Plíšková bude o své premiérové finále na podnicích WTA Premier Mandatory bojovat proti své neoblíbené soupeřce Simoně Halepové. S Rumunkou, které chybí jediná výhra k návratu na post světové jedničky, má bilanci 2-7. Halepová v případě dnešního postupu zkompletuje finálové účasti na všech čtyřech turnajích série WTA Premier Mandatory.

Ani jedna z hráček se na Floridě svým nejlepším tenisem neprezentuje, přesto to na postup do semifinále stačilo. Favoritkou je i kvůli vzájemné bilanci Halepová.

Tip: Halepová ve třech setech

Aktuální forma
Plíšková letos na všech turnajích postoupila minimálně do čtvrtfinále. Po triumfu v Brisbane a semifinále Australian Open se jí to povedlo také v Dubaji. V Indian Wells do čtvrtfinále postoupila čtvrtým rokem po sobě. Po výhrách nad Japonkou Doiovou, Belgičankou Bonaventureovou a Estonkou Kontaveitovou nenašla recept na rozjetou Švýcarku Bencicovou.

Cesta turnajem
V Miami využila příznivého losu. Na úvod potvrdila roli favoritky proti Chorvatce Martičové a po obratu zdolala Francouzku Cornetovou i Kazašku Putincevovou, v osmifinále v derby přehrála Markétu Vondroušovou. Na Floridě letos ještě nečelila nasazené soupeřce.

Historie na Miami Open
V Miami startuje posedmé. Jejím maximem je předloňské a letošní semifinále. Loni ve čtvrtfinále prohrála s Běloruskou Azarenkovou, čtvrtfinále si zahrála ještě v roce 2015.

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (vítězka);  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Brisbane (vítězka); Australian Open (semifinále)
Bilance: 20-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 19-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-2 (kariérní 26-36)
Bilance v semifinále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-4)
Grandslamy: Australian Open (semifinále)

Karolína Plíšková - Miami Open
Kariérní bilance: 15-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2017, 2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Indian Wells (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: volný los, Martičová (6-3 6-4), Cornetová (6-7 6-1 6-4), Putincevová (2-6 6-3 7-5), Vondroušová (6-3 6-4)

Aktuální forma
Halepová byla letos nejdále ve finále v Dauhá, v němž podlehla Belgičance Mertensové. Na poslední akci v Indian Wells potvrdila roli favoritky proti Barboře Strýcové, Ukrajince Kozlovové, ale už v osmifinále nestačila na Markétu Vondroušovou.

Cesta turnajem
V Miami začala hladkou výhrou nad domácí Townsendovou, ovšem ve třetím kole měla plné ruce práce s lucky loserem Hercogovou ze Slovinska. V osmifinále si i počtvrté bez ztráty setu poradila s domácí Venus Williamsovou a set neztratila ani s čínskou tenistkou Qiang Wang.

Historie na Miami Open
Halepová se Miami Open účastní poosmé v kariéře. Nejdále se v minulosti dostala v roce 2015, kdy si zahrála semifinále, dále má na kontě ještě dvě další čtvrtfinálové účasti. Loni pro ni floridský turnaj skončil již ve třetím kole po porážce s Agnieszkou Radwaňskou z Polska.

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá (finále)
Největší úspěchy na betonech: Dauhá (finále)
Bilance: 16-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 14-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-0 (kariérní 36-44)
Bilance v semifinále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 4-3)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Simona Halepová - Miami Open
Kariérní bilance: 20-7
Nejlepší výsledek: semifinále (2015, 2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Indian Wells (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Townsendová (6-1 6-3), Hercogová (5-7 7-6 6-2), V. Williamsová (6-3 6-3), (18) Qiang Wang (6-4 7-5)


• Semifinále dvouhry žen •
Anett Kontaveitová (19.) - Ashleigh Bartyová (11.) | Stadium (18:00 SEČ)
Druhá finalistka možná trochu překvapivě vzejde ze souboje mezi Anett Kontaveitovou a Ashleigh Bartyovou. Pro obě aktérky se jedná o největší semifinále jejich kariéry. Jediný dosavadní duel vyhrála před pěti lety v kvalifikaci Wimbledonu Kontaveitová.

Vzájemnou bilanci nelze brát v potaz, hráčky tehdy ani nefigurovaly v první stovce žebříčku WTA. Bartyová má od začátku sezony životní formu a je favoritkou.

Tip: Bartyová ve dvou setech

Aktuální forma
Kontaveitová letos pouze na dvou předchozích turnajích vyhrála více než jeden zápas. Naposledy se jí to povedlo v Indian Wells, kde přes Portoričanku Puigovou a Lotyšku Sevastovovou postoupila do osmifinále, v němž ve třech setech podlehla Karolíně Plíškové.

Cesta turnajem
V Miami zvládla náročné souboje s domácí Anisimovovou a Australankou Tomljanovičovou. V osmifinále pošetřila síly, jelikož jí za stavu 1-6 0-2 vzdala rozjetá kanadská hvězdička Andreescuová. Ve čtvrtfinále zdolala Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, přestože v rozhodující sadě prohrávala už 0-4.

Historie na Miami Open
Třiadvacetiletá Kontaveitová se v minulosti v Miami nejdále dostala do třetího kola (2017). Loni hned v prvním zápase nestačila na Řekyni Sakkariovou.

Anett Kontaveitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Miami (semifinále)
Bilance: 14-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 11-6
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-1 (kariérní 6-10)
Bilance v semifinále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Anett Kontaveitová - Miami Open
Kariérní bilance: 6-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Indian Wells (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Anisimovová (6-3 1-6 6-4), Tomljanovičová (7-6 2-6 7-6), Andreescuová (6-1 2-0 skreč), (27) Hsieh (3-6 6-2 7-5)

Aktuální forma
Bartyová se v dosavadním průběhu sezony prezentuje vynikající formou. Po finále v Sydney a svém premiérovém grandslamovém čtvrtfinále na Australian Open (v obou případech ji zastavila Kvitová) vyhrála obě dvouhry ve Fed Cupu, v Indian Wells suverénně přehrála Němku Mariaovou i domácí Bradyovou a nestačila až v osmifinále po velké bitvě na Ukrajinku Svitolinovou.

Cesta turnajem
Fantasticky hraje také v Miami, kde nedala šanci Ukrajince Jastremské ani krajance Stosurové a v osmifinále po prohrané úvodní sadě hladce přehrála Nizozemku Bertensovou. Ve čtvrtfinále ve třech setech zastavila českou jedničku Petru Kvitovou a zajistila si debut v Top 10 žebříčku WTA.

Historie na Miami Open
Bartyová se Miami Open účastní potřetí a každým rokem vylepšuje své floridské maximum. Při debutu v roce 2017 si zahrála druhé kolo, loni došla do osmifinále, v němž nestačila na Ukrajinku Svitolinovou.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Sydney (finále)
Největší úspěchy na betonech: Sydney (finále)
Bilance: 16-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 14-3
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 2-0 (kariérní 11-14)
Bilance v semifinále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Ashleigh Bartyová - Miami Open
Kariérní bilance: 7-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Indian Wells (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Jastremská (6-4 6-1), Stosurová (6-0 6-3), (7) Bertensová (4-6 6-3 6-2), (3) Kvitová (7-6 3-6 6-2)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Denis Shapovalov (23.) - Frances Tiafoe (34.) | Stadium (20:00 SEČ)
Teprve devatenáctiletý Denis Shapovalov dnes bude usilovat o své třetí semifinále na Masters, zatímco jeho dnešního soupeře Francese Tiafoea čeká čtvrtfinálová premiéra. Jednadvacetiletý Američan bude usilovat o své největší semifinále. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná.

Shapovalov, přestože je o více než rok mladší, má se závěrečnými koly na Masters bohatější zkušenosti, které by dnes měl zužitkovat.

Tip: Shapovalov ve třech setech

Aktuální forma
Shapovalov v předchozím průběhu sezony na žádném turnaji nevyhrál více než dva zápasy. Jeho letošním maximem až do Miami bylo čtvrtfinále v hale v Montpellieru a Rotterdamu. Na poslední akci v Indian Wells bez ztráty setu porazil domácího Johnsona a Chorvata Čiliče, v osmifinále nestačil na Poláka Hurkacze.

Cesta turnajem
V Miami po obratu zdolal lucky losera Evanse z Velké Británie, ve třetím kole si poradil s ruským kvalifikantem Rubljovem a v osmifinále v tie-breaku rozhodující sady přemohl světovou desítku Řeka Tsitsipase.

Historie na Miami Open
Svůj debut na Floridě si odbyl loni, kdy v osmifinále prohrál bitvu s Chorvatem Čoričem.

Denis Shapovalov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam,  Montpellier (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Miami (čtvrtfinále)
Bilance: 12-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 7-3
Bilance proti hráčům Top 31-50: 2-3 (kariérní 13-5)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 2-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Denis Shapovalov - Miami Open
Kariérní bilance: 6-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Indian Wells (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Evans (4-6 6-1 6-3), Rubljov (6-3 7-6), (8) Tsitsipas (4-6 6-3 7-6)

Aktuální forma
Tiafoe po senzačním čtvrtfinále na Australian Open úplně vypadl z tempa a na dalších čtyřech turnajích vyhrál jediný zápas, přičemž v Indian Wells pro něj bylo konečnou hned první kolo, ve kterém podlehl Chilanovi Jarrymu.

Cesta turnajem
V Miami se však znovu dostal do formy. Na úvod zvládl dva tie-breaky se Srbem Kecmanovičem, po obratu udolal španělského veterána Ferrera a v osmifinále ve dvou těsných setech přemohl Belgičana Goffina.

Historie na Miami Open
V Miami startuje potřetí a každým rokem si vylepšuje své maximum na turnaji. Předloni to bylo druhé kolo, loni v osmifinále nenašel recept na Jihoafričana Andersona.

Frances Tiafoe - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 8-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na betonech: 8-5
Bilance proti hráčům Top 21-30: 1-0 (kariérní 7-6)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Frances Tiafoe - Miami Open
Kariérní bilance: 7-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Indian Wells (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Kecmanovič (7-6 7-6), Ferrer (5-7 6-3 6-3), (18) Goffin (7-5 7-6)


Kevin Anderson (7.) - Roger Federer (5.) | Stadium (pátek 0:01 SEČ)
Sedmatřicetiletý Roger Federer je ze všech čtvrtfinalistů největším favoritem na titul, což se trojnásobný šampion floridského podniku pokusí potvrdit proti Kevinovi Andersonovi. S o pět let mladším Jihoafričanem má výbornou bilanci 5-1, na tvrdém povrchu s ním ještě neztratil set.

Federer sice v Miami nehraje svůj nejlepší tenis, ale zápas od zápasu se zlepšuje. Bylo by velkým překvapením, kdyby Andersona, který se po více než dvouměsíční pauze teprve rozehrává, neporazil.

Tip: Federer ve dvou setech

Aktuální forma
Anderson hned zkraje roku ovládl menší turnaj v indickém Puné, ale na Australian Open skončil již ve druhém kole na raketě pozdějšího čtvrtfinalisty Američana Tiafoea.

Cesta turnajem
Kvůli zranění hraje od Australian Open svůj první turnaj až v Miami, kde na úvod musel do tří setů proti Španělovi Munarovi, s Portugalcem Joaem Sousou ani Australanem Thompsonem už set neztratil.

Historie na Miami Open
Anderson postupem do čtvrtfinále vyrovnal své floridské maximum z let 2011 a 2018, loni nestačil na Španěla Carreña. Hlavní soutěž hraje jubilejně podesáté.

Kevin Anderson - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Puné (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Puné (vítěz)
Bilance: 8-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 8-1
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 17-63)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 2-11)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Kevin Anderson - Miami Open
Kariérní bilance: 19-9
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2011, 2018 - 2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Munar (6-4 3-6 6-3), J. Sousa (6-4 7-6), Thompson (7-5 7-5)

Aktuální forma
Federer po jubilejním 100. kariérním triumfu pokračoval ve skvělé formě v Indian Wells. V kalifornské poušti se bez ztráty setu probojoval až do finále, v němž ale nestačil na Rakušana Thiema a sérii devíti výher neprodloužil.

Cesta turnajem
V Miami se zatím se svou nejlepší formou nepotkal, i když se zápas od zápasu zlepšuje. Až po obratu porazil moldavského kvalifikanta Albota, problémy měl i se Srbem Krajinovičem a paradoxně nejlépe si vedl v osmifinále proti nasazenému Rusovi Medveděvovi.

Historie na Miami Open
Federer se účastní Miami Open poosmnácté v kariéře, na kontě má tři triumfy, posledního se dočkal předloni. Loni skončil hned po prvním zápase na raketě Australana Kokkinakise. Na Floridě bude útočit na celkově 28. trofej z Masters, naposledy slavil předloni v říjnu v Šanghaji.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dubaj (vítěz);  Indian Wells (finále)
Největší úspěchy na betonech: Dubaj (vítěz); Indian Wells (finále)
Bilance: 15-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 15-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 216-116)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1-0 (kariérní 63-17)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Roger Federer - Miami Open
Kariérní bilance: 53-14
Nejlepší výsledek: vítěz (2005 - 2006, 2017)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Indian Wells (finále)
Cesta turnajem: volný los, Albot (4-6 7-5 6-3), Krajinovič (7-5 6-3), (13) Medveděv (6-4 6-2)

MIAMI OPEN 2019 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 18:00 SEČ)
1. Kontaveitová (21-Est.) - Bartyová (12-Austr.)
2. Shapovalov (20-Kan.) - Tiafoe (28-USA) / nejdříve ve 20:00 SEČ
3. Anderson (6-JAR) - Federer (4-Švýc.) / nejdříve v pátek v 0:01 SEČ
4. Kar. Plíšková (5-ČR) - Halepová (2-Rum.) / nejdříve v pátek ve 2:00 SEČ
• GRANDSTAND • (od 18:00 SEČ)
1. Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) - B. Bryan/M. Bryan (3-USA)
2. Dodig/Roger-Vasselin (Chorv./Fr.) - Koolhof/Tsitsipas (Niz./Řec.) / nejdříve ve 22:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

72
Přidat komentář
fujtajblick
Velká gratulace k velkému vítězství. P.s. Fulneku, to uz je na diagnozu! Každý má nějakého víc a samozřejmě méně oblíbeného hráče. Tato tvá U.S.imperialisticko-pliskova obcese ukazuje, ze v době Marshallova plánu jsi toužil po US žvejkačkach, ale bohužel na tebe nezbylo. Pozdeji se tato vrostl? nespravedlnost umocnila silnou frustrací nenaplněné touhy po originál Leviskach, v době tvého mládí pevných jako plech. Konglomerát kombinace frustrací a nedozrálé mysli vyústil do těžko lecitelne stadium. Na tebe se člověk ani nemůže zlobit, jen tě politovat. Ty hsi prostě
takový chudáček...
Reagovat
slacker
chudacek moravacek - horsi varianta cechacka
Reagovat
FulnekUltras
o Plechovi jenom dvě věty a o jakémsi kombinovaném konglomerátu sedm a ještě tak dlouze odborných? no teda fujtajblík... ;-)))
Reagovat
jirkaS
supr skalp! odpoledne si koupím záznam
za těch 99,- mi to stojí ;-)
Reagovat
FulnekUltras
mi to někdy stojí i zadarmo, ale tentokrát opravdu nee
Reagovat
aape
velká gratulace Karolíně, zdá se, že se s Putincevou a Markétou tak rozehrála, že Simona už neměla šanci :)
tak ještě jeden zápas!
Reagovat
tommr
dobře to dopadlo, ale byla ve mě malá dušička. Další ztracenej zápas z 5:1 jako proti Hsieh bych asi nepřežil ... :)
Mrzí mě jen malá sledovanost zápasu jak v hledišti tak tady na TF. Je to sice pochopitelný s ohledem na neustálý déšť a pozdní noční hodinu u nás, ale přesto si to Karolína nezaslouží ...
Reagovat
smazaný uživatel
To bude určitě tím tajným zraněním co si říkal, že Karolina má. :))
Reagovat
Grape
To je otázka co si kdo zaslouží nebo nezaslouží, pro většinu lidí asi opravdu sledování tenisu není hlavním smyslem života... Ale když už jsme u toho, tak podle mě si Kája nezaslouží, aby jí fanoušci nevěřili ani za stavu 7:5 5:0. :-)
Jinak Káji velká gratulace, ve finále jí celkem věřím, vidím ji jako mírnou favoritku.
Reagovat
slacker
+15
Reagovat
smazaný uživatel
tommrova diagnóza...
Reagovat
Dobry-den
Gratulka, Kájo, je to tam, skvělý výkon. Fulneku, otvírej šampáňo!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
cabuna
Moc gratuluji tohle jsem fakt nečekala:-D
Reagovat
tommr
jj Halepka je sice proslulá selháníma v důležitých zápasech, ale že to předvede opět i tady v Miami je opravdu překvapení. A ještě větší překvapení je, že se s tím Karolína tak suverénně vypořádala ... :)
Reagovat
cabuna
Já mám takovou radost protože i přes můj velký optimismus jsem nevěřila,že by Simonu dala má na ní velký blok ,Fakt je to paráda a moc jí to přeji ,
Reagovat
Grape
Nemyslím, že by tam byl blok, Simona byla prostě většinou lepší. Ale Kája ji celkem hladce porazila i loni v Madridu.
Reagovat
FulnekUltras
hraje značně nad svoje možnosti - aby se tak nestalo, musel by to být Fed Cup. S Lendlem to kdysi bývalo to samé. Na Davis Cup posléze už kálel, zato na kdejakém piditurnaji v zemi "neomezených možností", která ho stejně nikdy nebrala vážně ať jí lezl do řitě sebevíc, honil triko a body. Aj taký už je šport. Nás ale Ušiaci živých nedostanú. V Kuchyni ani na Sliači. Čaput Kaput!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
krásně FU zpříjemnila den :-)
Reagovat
cabuna
:-D :-D
Reagovat
blixa
Hele, Ultrasi, říkal snad někdo, že tě chceme živýho ? :D ;-)
Reagovat
tommr
zápas byl přerušenej kvůli dešti v nejméně vhodnou chvíli. Karolínu to přibrzdí a Halepce to dá šanci předvést podobnej obrat jako proti Wangový ... :(
Reagovat
bIbec
Snad už to Kája nějak dotáhne a nepohnojí. Vybojovat si tu jedničku přímo není legrace. Opakovaně to ukazuje Petra, teď to ukazuje Halepka.
Být jedničkou není v žádném případě jenom číslo.
Reagovat
sosna
Simona měla úplně svázané ruce.
Reagovat
sosna
Kája gem od skvělého vítězství a takhle se rozprsi...ach jo
Reagovat
Blondie
Karolína si jde pro největší titul a nikdo taky nekouká? O_O brutální výkon...
Reagovat
tommr
k titulu má Karolína ještě daleko. Halepka je schopná zápas ještě otočit a ta deštová pauza tomu přímo nahrává ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
To nemyslíš vážně...
Reagovat
annah
Napínavá přetahovaná v předposledním gamu, kdy šla hra snad sedmkrát přes shodu. Roger to nakonec ubojoval a svůj servis pak vzápětí dal čistou hrou. 6:0, 6:4 Paráda. A teď Shapo.
Reagovat
FerrariF50
Tak určitě :)
Reagovat
annah
Tak nakonec Rogera zatím nejvíc potrápil v prvním kole Moldavan, který mi připomínal skřítka z nějaké pohádky... S tím měl největší práci.
Reagovat
FerrariF50
Vždyť řikám, ... tak určitě :)
Reagovat
annah
No, ve druhém setu Roger poněkud povolil koncentraci, jak se mu občas po vyhraném prvním stává, a Anderson je hned na koni.Srovnal na 3:3
Reagovat
FerrariF50
No snad to do třetího nenechá dojít
Reagovat
smazaný uživatel
No ked si pozeram zreb turnaja, tak samozrejme klobuk dole pred FAA..Na druhu stranu naozaj vyradovat len hracov max sirsej spicky. Basilashvili, Hurkacz, Fuszovic...Myslim, ze test pride s Isnerom, ale opat. Izzy neni hrac uzkej spicky, hoci ho mam rad..

Shapo mal o chlpok nebezpečnejsich oponentov.

Tak ci onak, Miami moze byt 3 masters v rade (stvrty vratane tm), ktory nevyhra nikto z top 3 hracov. Neviem, ci sme boli svedkami nieco podobneho za poslednch 10rokog. Ak ano, tak jedine vdaka Murraymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Big 3 je padlý mýtus. Zatím ještě drží dobyté pozice na majorech, ale i tam je průlom jen otázkou (velmi krátkého) času.

Když teď sleduju tu jiskru, kterou má zápas mladých hráčů, na důchodce věrolomně zapomínám.
Reagovat
spaniel
Padlý možná, ale ne mýtus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chcem vidiet tie 3 GS v rade bez vitaza z top 3..

Do 2021 nereálne..

Čo sa jedného GS týka, najprv musia uhrat finále, GS je stále iný šport..A mam pocit, ze big 3 na masters uz hádže tak trochu bobek..Rafa vynechal Miami, ale dnes uz naplno trenuje, Djokovic bol myslienkami Boh vie kde, Federer vynecháva zas MC a mozno aj Rím..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohleto floridské pomočování bude mít za následek ponocování.
Reagovat
smazaný uživatel
Má už Shap nejlepší jednoruční BH na okruhu?
Reagovat
smazaný uživatel
Kouká někdo vůbec?
Reagovat
smazaný uživatel
Shap to zabil.
Reagovat
mahycek
Fed bude hrát na tři sety, to je na 85%. Vítěz, nevím.
pokud postoupí, tak MIAMI 1000 je jeho. Anderson je , ale
nevyspitatelnej ko.t. Pokud dá Roger 80% první servis
celý zápas, tak vyhraje. Ale, ten ušák mně s.re
Reagovat
smazaný uživatel
Zhudebnit! A přitvrdit.
Reagovat
annah
Tentokrát byl ušák vyzpytatelnej. A hodně mu překážela síť. Pral to do ní, co to šlo. Rogerovi dost pomohl, trochu tak odčinil tu smutnou porážku ve W 2018.
Reagovat
com
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1088182-zivotni-sezona-vondrousove-nenavidim-te-umri-na-aids-ty-i-tvoje-rodina-pisi-ceske-komete.html#hp-sez
Reagovat
Jon61
Jsou to ubožáci, také sazím (většinou na fotbal), ale nikdy bych něco sprostého nenapsal. Plíšková navíc byla v zápase favoritkou a na turnaji jiné zkušenější hráčky dokázaly ztratit větší vedení než 3:0. A zdejší diskutující jsou někdy sprostí.
Reagovat
slacker
ja nechapu proc sazeni neni na stejne urovni jako prodej heroinu. tenhle "byziness' ve slusne spolecnosti nema co delat, krivy charaktery jak maloco jineho
Reagovat
Jon61
To chcete kriminalizovat i drobne sázkaře (jako jsem já)s vklady do 200 Kč? Špatné není samotné sázení, pokud nejde o velké částky nebo gamblerství,touha po zbohatnutí dělá z lidí lotry, já jsem naštěstí soudný a nad věcí, snad zůstanu nadále slušným člověkem.Drobné sázky (spíše hra než hazard na úrovni desetníkového mariáše) mi charakter nepokřivily. Negativní stránkou je vyhrožování hráčům, tohle by se mělo tvrdě trestat, bohužel to pochází od anonymního lidského odpadu.
Reagovat
Dobry-den
Petra Kvitová a její marné pokusy stát se světovou jedničkou :D

https://i.imgur.com/4Uvh16Y.gifv
Reagovat
Blondie
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
LukasH
Skvělý :D:D:D
Reagovat
rybicka
Sisyfos. Každý jsme jiný, mě je líto i toho psa. Ačkoliv ten se možná ještě baví.
Reagovat
FulnekUltras
která se svými kámoškami rozbrečela Klause a kdyby se pak v úvodu finále nešťastně nezranila, mohlo se stát ještě něco mnohem víc...

https://video.aktualne.cz/dvtv/vesela-sport-neni-fair-play-treneri-pro-vitezstvi-udelaji-cokoliv
Reagovat
Dobry-den
Halep - Plíšková 6:3 7:5. Zde se žádné překvapení konat nebude.
Reagovat
FulnekUltras
Simonka Plecha spláchne jako skutečná No.1
Reagovat
rybicka
Opravdu? :-D
Reagovat
rybicka
Jo? Já vidím 7:5 6:1
Reagovat
cabuna
:-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by hezké kdyby konečně to FINÁLE vyšlo. Myslim že na to má.
Reagovat
com
Karolina potesila :) ..ale taky mohla hrat proti Halepce driv, nez zas az ve dve rano :/
Reagovat
tmora
To je jasny za to ma body dolů...
Reagovat
Dobry-den
Na tohle neexistuje žádná omluva!
Reagovat
horska.kraslice
Bude muset vyhrát, aby to odčinila! :-)
Reagovat
tommr
a to budem ještě rádi pokud zápas Karolíny opravdu začne už ve 2:00. Předtím se totiž hraje ATP zápas Anderson-Federer a právě Anderson je notorickej zdržovač jehož zápasy bývají nekonečný ...
Reagovat
Haitik
A ještě má do toho pršet! :D
Reagovat
lavamancer
no, jak to tak čtu, tak je to v h*jzlu.
půjdu spát a zítra ráno se nechám překvapit.
Reagovat
FulnekUltras
zkur.wené počasí i celá ATP... ;-)))
Reagovat
tommr
tak už je to kvůli dešti o hodinu posunutý ...
Reagovat
smazaný uživatel
A zase prší :((
Reagovat
tommr
dneska už se asi tenisu nedočkáme ... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist