10. den v Melbourne: Kvitová o semifinále, ve hře i čeští deblisté a junioři

24. 1. 2012, 21:00
Previews 148
Petra Kvitová si zítra zahraje o premiérové semifinále na Australian Open. Českou tenistku v Melbourne čeká překvapení turnaje Sara Erraniová z Itálie. Pomalu také vrcholí soutěže ve čtyřhrách a ve hře jsou hned tři dvojice s českými tenisty. Prodloužit úspěšný turnaj budou chtít také junioři, které čeká boj o čtvrtfinále.

Tradičně úvodní zápas programu čeká českou tenistku Petru Kvitovou na grandslamovém Australian Open i ve středu. Světová dvojka nastoupí od 1:00 SEČ v melbournské Rod Laver Areně ve čtvrtfinále proti nenasazené Saře Erraniové z Itálie, 48. hráčce žebříčku WTA, s kterou se dosud nestřetla.

Zatímco Kvitová hraje útočný tenis, základním stavebním kamenem ve hře čtyřiadvacetileté Erraniové je výborný pohyb a vytrvalé vracení míčů s co nejmenším počtem chyb. "Jsem nadšená, hraju výborně. Dosáhla jsem životního úspěchu," radovala se Erraniová, jež se v Melbourne dostala poprvé v kariéře přes 3. kolo grandslamového turnaje.

Jednadvacetiletá Kvitová hraje o třetí grandslamové a první melbournské semifinále. které by jí po turnaji teoreticky mohlo posunout do čela světového žebříčku. Jistotu jí dává druhý titul z turnaje 'velké čtyřky'.

Pokud dojde na papírové předpoklady, zopakují si loňské wimbledonské finále Kvitová s Marií Šarapovovou. Ruská favoritka se ve čtvrtfinále utká s krajankou Jekatěrinou Makarovovou, která v předchozím zápase senzačně vyřadila Serenu Williamsovou a poprvé se na grandslamovém turnaji dostala za 4. kolo.

Šarapovová se s Makarovovou utkala před rokem dvakrát na antuce a oba zápasy vyhrála, ovšem krajanku rozhodně nepodceňuje. "Bude to zase těžké utkání. Ona (Makarovová) získala dnešním vítězstvím nad Serenou hodně sebevědomí," uvědomuje si Šarapovová.

Kvarteto semifinalistů zkompletují také muži. Rozjetého Andy Murrayho v cestě za prvním grandslamovým titulem čeká Tsongův přemožitel Kei Nišikori. "Nišikori je velmi talentovaný. Loni porazil i Djokoviče, takže se na zápas musím dobře připravit," řekl Murray, který už dvaadvacetiletéhoJaponce porazil loniv Šanghaji hladce ve dvou setech. "Proti Murraymu je to pro mě výzva. Začínat se bude od nuly a já nemám co ztratit," jde do boje odhodlaný Nišikori.

Pokud Brit nezaváhá, mohl by si zopakovat loňské finále s Novakem Djokovičem. První hráč světa bude potvrzovat svou suverenitu proti Davidu Ferrerovi, se kterým má bilanci 7-5.

V Areně MArgaret Courtové budou válčit čeští deblisté. Radek Štěpánek s Leanderem Paesem hrají o semifinále, Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou dokonce už o finále. Pětadvacetiletá Hlaváčková pak večer nastoupí ještě po boku Pákistánce Qureshího ke čtvrtfinále mixu.

Celkem čtyři junioři - Adam Pavlásek, Robin Staněk, Marek Routa a BArbora Krejčíková -budou na okolních menších kurtech usilovat o postup do čtvrtfinále.

- Program 9. dne na Australian Open -
(úterý 25. ledna ... začátky od 01:00 hodin SEČ)

Rod Laver Arena:
Erraniová (It.) - Kvitová (2-ČR)
Makarovová (Rus.) - Šarapovová (4-Rus.)
Murray (4-Brit.) - Nišikori (24-Jap.)
od 09:30 hodin:
Djokovič (1-Srb.) - Ferrer (5-Šp.)

Margaret Court Arena:
2. zápas Paes/Štěpánek (Ind./ČR) - Butorac/Soares (10-USA/Braz.)
nejdříve v 5:00 hodin SEČ:
Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) - Erraniová/Vinciová (11-It.)
nejdříve v 8:00 hodin SEČ:
Hlaváčková/Qureshí (7-ČR/Pák.) - Vinciová/Bracciali (It.)

Kurt č. 6:
3. zápas: Krejčíková (ČR) - Rosatellová (It.)

Kurt č. 8:
1. zápas: Routa (ČR) - Peliwo (Kan.)
2. zápas: Staněk (ČR) - Pollanen (15-Fin.)

Kurt č. 21: 1. zápas: Pavlásek (10-ČR) - Ferreira Silva (Portug.)

kompletní program 10. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

148
Přidat komentář
gigin
běhal pěkně, ale fakt mu ten Davídek asi lezl na nervy, komu by taky nelezl :-D Tak byl možná trošku frustrovaný, a tu nohu si jen tak trošku připomínal. Možná malinko pobolívá, ale nemyslím si, že by to byl zásadní limit. Ve třetím setu už to byl starý, dobrý Novak. Jinak teda dřina, jak cyp !!
Reagovat
Pe3k
Novak téměř kulhá, takže být fanoušek Nadala tak bych rozhodně neměl strach, že díky němu příde o titul...Bude rád když se vůbec dostane do semifinále. Můj tip: vítěz semifinále Federer - Nadal bude vítězem celého turnaje.
Reagovat
W.G.M.
Neprekvapilo by me, kdyby to bylo nejake divadylko, ale zapas nemohu sledovat, takze netusim, jestli by to (divadylko) vubec bylo oduvodnene.

Kazdopadne zraneni jsou proste soucasti tenisu, az na vyjimky, to se proste bohuzel stava.
Reagovat
smazaný uživatel
Témeř kulhá?...Chlapče, ja ťa vlastne obdivujem.
Reagovat
Pe3k
Zápas nesleduješ, takže tvůj komentář má (jako obvykle) nulovou hodnotu. Žádné divadélko se nekoná. Pokud nemáš Novaka ráda, tak raději nic nepiš.
Reagovat
Pe3k
Já vím forehand, takhle vlastně chodí člověk, který je 100% v pořádku...Novak mele z posledního, jsem zvědavý na 3 set.
Reagovat
W.G.M.
Au, au, to to teda bolelo. Od vehlasneho odbornika, vynikajiciho diskutera, nadprumerne inteligentiho jedince, ktery je obklopen samymi vysokoskolsky vzdelanymi lidmi, ktery vzdy dokaze rozklicovat kazdy text, ma smysl pro nadsazku, primery a ironii... Asi bych mela zalezt hluboko pod povrch zeme a studem ani nedychat :-P
Reagovat
Pe3k
To netvrdím, ale měla by ses zamyslet nad tím, že soudíš druhé, kteří nemají rádi Nadala za jejich komentáře a přitom sama celou dobu jen špiníš Djokovice. Za to by ses měla stydět.
Reagovat
W.G.M.
Vis co...? No vlastne nic...
Reagovat
smazaný uživatel
W.G.M.: "Samozrejme, ze jsi Armstrong, clovek, ktery se trochu vyzna..." :-))))
Holčičko, armstrong a Pe3k není jedna osoba, protože jejich texty jsou jiné (styl, konstrukce vět, chyby). Kolikrát tuhle pitomost Forehand ještě vytáhne? Jste oba normální? Důkazy nemáte žádný. Svou neschopnost jste ukázali dokonale, milí šerlokové.
Reagovat
W.G.M.
Ja bych rekla, ze se vyznam dost, za tim, ze Armstrong a Petrik jsou jedna osoba, si proste stojim. Je mi jedno, ze nekomu buud pripadat smesna nebo paranoidni. Ja totiz nectu jenom tyto diskuse a analyzy textu byvaly mym dennim chlebem. Proste pokud se Petrik nevyjadruje jako zumpa (ty jeho prvni prispevky o Nadalovi plne exkrementu a jinych nechutnosti), je to jako cist Armstronga. Uz jenom ty zajimave shody nahod, ze kdykoliv to nekdo zmini, tak prikluse jeden nebo druhy a zacne se hajit. To jako Armstrong nebo Petrik nemaji na praci nic jineho nez sledovat diskusi a promptne zareagovat, kdyz se o moznosti jejich identicnosti nekdo zmini? Jako at si dela, co chce, ale fakt, ze to zrejme dela proto, aby pro sve chore nazory (typu, ze Nadal je hloupejsi nez Federer, protoze v Federeovi se stykaji s lepsimi lidmi - pro hnidopichy: je to trochu zkrceno a zestrucneho -, ze Nadalovi fanouskove jsou uplne pitomi nymandi, kdezto Rogerovi jsou naprosta elita spolecnosti) mel nejakou podporu a tim prokazal, ze ma tedy pravdu, mi prijde trapne.
Reagovat
Pe3k
Nejprve bych chtěl podotknout, že jsem rád, že se tady najde alespoň někdo, kdo pozná, že nejsme jedna a ta samá osoba(pan Broz). Podle mě je to zcela zřejmé, ale jak to chcete dokázat lidem, kteří prostě chtějí aby to byla pravda?

Slečna W.G.M a její komentáře mě dost často baví. Kdyby tady nečetla od zdejších podivných existencí, že jsme jedna osoba, tak by jí to ani ve snu nenapadlo...V tenisu se vůbec nevyzná a podle mého fandí Rafovi jen proto, že se jí líbí. Bohužel i tak je to pořád jeden z nejinteligentnějších Nadalových fandů co zde chodí (přesto, že její názory jsou dost zcestné).

Já mám zkouškové, takže mám čas tu být klidně celý den...
Btw. Federer je mnohem inteligentnější osoba než Nadal nehledě na to, co předvádějí na kurtu a jestli to nevidíš, je mi tě líto.

Mé zdejší vystupování není příkladné, často jsem psal o Nadalovi nehezké věci, za co se místním slušným lidem omlouvám, ale dělal jsem to z přesvědčení (a dělám), že Roger Federer je prostě člověk, který tenisu hrozně moc dal a proto se nehodí ani v naší malé republice aby jej místní špinavci špinili.

A milá W.G.M bohužel naprostá většina zdejších Nadalových fandů jsou nýmandi (velmi slušně řečeno). Z druhé strany jsem to snad pouze já, kdo svými občasnými výlevy sklouzává na vaši úroveň.
Souhlasím s panem VIS-em. Ničemu neprospěje abychom tady dookola opruzovali našimi názory typu Federer vs Nadal, ale jak ukončit tak dlouho trvající rivalitu? Jak zabezpečit aby zde nikdo nenadával na jednu či druhou stranu? Bohužel to nelze.
Reagovat
W.G.M.
Petricku, me to napadlo hned, jak jsem si precetla par tvych slusnych komentaru. Myslim, ze jsem dostatecne vyzraly jedinec na to, abych se dokazala ridit vlastnim usudkem a nepotrebovala nazorove vodeni za rucicku. To, ze si toho vsimlo vice lidi, nebude jen tak nahodou...
Reagovat
Pe3k
Dobře, ale jací lidé to byli? Čistě strana Nadal fans, kteří sami píší vulgárně a hazí špinu na Federera + jeho fanklub.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, to snad ani není možný! :-))) Mě tady nějací mamlasové označují za schizofrenika, všemožně mě v mé nepřítomnosti urážejí a tobě příjde divné, že se proti tomu ohradím? Já si myslím, že je to přirozené, když (byt´ i zpětně) reaguji na nějakou pomluvu, kterou se zde dočtu.

Jinak vždycky zde platilo, že zdejší skupinka Nadalovců byla sorta zákeřných a neobjektivních trotlů. Vždycky uráželi ostatní hráče a jejich fanoušky, pomlouvali (a dokonce podle útočili přes soukromé vzkazy, což později vyšlo najevo) a dělali další a další špinavosti. Za ta léta se nic nezměnilo a je skutečně smutné, že je musím všechny hodit do jednoho pytle, i když je zde pár slušných Nadalovců. Ale pytlík shnilých brambor si kvůli jednomu nebo dvěma pěkným kouskům taky nekoupím, což?
Reagovat
W.G.M.
jiz delsi dobu pozoruji, ze se zdejsi vasne temer vytratily a az na obcasne slehnuti nenavistnym slovem od urcitych prispevatelu se soucasna situace da nazvat snad i selankou. A je to proto, ze se tu vesmes prestalo reagovat na ty nejvice sproste, ti uz sem malokdy prijdou. Vzdy tady byli normalni prispevatele, akorat par provokateru tady otravovalo ovzdusi. Nechapu tedy, proc se porad ohanis nejakym kydanim spiny na Rogera, asi zijes v cca rok az dva stare minulosti. Co bylo, bylo, budme radi, ze je tu ted klidek.
Reagovat
Pe3k
Ještě dodatek. Z celým tím nápadem, že jedna osoba má vícero přezdívek, přišli ti lidé, kteří to sami praktikovali, protože dostali ban a pak si založili novou přezdívku. Já jsem se zde registroval dávno po té, co se to tady řešilo, z čehož si můžeš všimnout, že o tom kdo jakou přezdívku měl nebo má nic nevím, ale pan armstronh ano, protože zde je již delší dobu a musel se s těmito lidmi vypořádávat. Nehledě na to, že já píšu své komentáře i k ženskému tenisu a posílám zdejším fanoušků highlihts, což armstrong nedělá...
Reagovat
Pe3k
Nemysli si, že já o to, aby zde nebyly vulgarismy a nepravosti nestojím. Ba naopak, uvítal bych to, ale kdyby to tak skutečně bylo, tak jsem se zde nikdy neregistroval, protože bych neměl žáden důvod zde psát a obhajovat RF a následně oplácet fandům RN stejnou mincí...Taky musím podotknout, že se posl. dobou situace zlepšila, hodně lidí dostalo ban a tím, že Nadal už téměř nevyhrává turnaje, tak ani jeho fanoušci nemají odvahu se zde projevovat a nevznikají zde ty "hvězdné války".
Reagovat
smazaný uživatel
Skús si niekedy porovnať aj obsah, nielen formu a možno budeš prekvapený..Dôkazy nepotrebujem, sú to jasné indície ešte z diskusie pár mesiacov dozadu, každý kto vie čítať medzi riadkami si to dá dohromady..Navyše rétorika oboch pánov, resp. pána je rovnaká, nejaká čiarka či gramaticka chyba ťa predsa neošáli...
Reagovat
smazaný uživatel
Když to píšeš ty, tak to musí být pravda a né že né! :-))))))))
Reagovat
taffer
Teda jestli jste se slečno (paní) živila analýzami textů a teď tu tvrdíte, že Pe3k a armstrong jsou jedna osoba, tak to potěš koště! A pokud jste byla za ty analýzy honorována, tak ty peníze raději vraťte. 99% zdejších diskutérů ví, že to jsou rozdílné osoby, jen vy s Forehandem si jak kafemlejnek vedete stále svou ...
Reagovat
W.G.M.
Predpokladam, ze 99 % diskuteru zde zna Petrika a Armstronga osobne...
Reagovat
smazaný uživatel
Môžeš mi tých 99% v skratke vymenovať..Budem geroj, skús 10%.
Reagovat
taffer
To bude rychlé: dle mého názoru všichni zde registrovaní kromě W.G.M. a Forehand (ale nechávám si možnou odchylku +/- 3 diskutéři).
Reagovat
Pe3k
Nyní jsme oba zároveň online, teda já i Armstrong. Pan forehand a paní W.G.M mi oba psali, že vytvořit si dva nicky nebo dvě ip adresy je velice jednoduché. Nuže dobrá, vyzývám vás tedy - udělej te si další nick třeba W,G.M 2.0 a Backhand a buďte tedy na obou přezdívkách najednou online a zároveň i pište ty odstavce ve velikosti, které píšeme my, vždyť je to přeci tak "jednoduché"...

Je mi zcela jasné - už nyní, že to se nestane a vy se na něco vymluvíte. Vám totiž nejde o to - dohledat se nějaké pravdy. Vy jen nechcete veřejně připustit, že se v něčem mýlíte, nedejbože připustit, že stojíte na špatné straně barikády.

Ze všech těch napsaných odstavců si pouze vyberete argument typu - zda li se známe osobně, i když je všem jasné, že osobně se tu skoro nikdo z nikým nezná...Vy se snad znáte z forehandem osobně?
Reagovat
W.G.M.
Nezlob se, ale od tebe osoceni typu, ze si vybirame, co se nam hodi, fakt neberu. Nebudu tu citovat, kdo umi opravdu cist, se mohl v minulosti presvedcit, ze jsi expert na prekrucovani a vkladani lidem do ust slov, ktera nikdy nerekli. Ostatne i v tomto vlakne je to tak. To mate take spolecne s Armstrongem :-P.
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasné, že nic nemáš a odvoláváš se na ostatní. :-)
Reagovat
Matti
Tak jak píše forehand. Stačí mrknout zpět na některé starší diskuze a porovnat. A navíc ještě ty obhajoby ohledně ip adres. Jedna a tatáž osoba. Akorát armstrong vystupuje jako spořádaný fanda a zakládá si na tom, jak je korektní a pe3k je jeho druhé sprostší já.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vážně zatvrzelý typ exota.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký zlepšení na servisu a ve chvílích, kdy mu soupeř neni schopnej měnit rytmus hry nebo zrychlovat hru, tak se z něj stává agresivně hrající hráč, který prakticky nedělá chyby. Djokovic by to měl i tak uhrát si myslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten španělák mě už začíná pořádně štvát !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Nole to uhrá...Ale trpí, veľmi trpí...Dnešný zápas ho rozhodne bolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Něco má s nohou a ještě k tomu ho Ferrer honí jak čokla.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neuveriteľné, ako sa David drží vo výmenách..To je snáď ten najdotieravejší tenista na svete...Klobúk dolu..Zrejme prehrá, ale dá sa na to pozerať..Novakovi miestami lezie na nervy :)..ten hrá však úplne bez chýb, ale úplne...Nerozumiem tomu pohybu...
Reagovat
Pe3k
No forehand něco ti teda řeknu, jsi fanoušek Rafy, to je ok, sem tam se chytnem, neshodnem atd, ale teď když se díváš na stejný zápas jako já, musím ti říct, že jsi úplně mimo. Djokovic udělal 15 chyb v prvním setu ( o dost víc než má winerů) a ty klidně napíšeš Djokovic vůbec nechybuje...

To je podobné jako s paní W.G.M ta sice nepíše žádné vulgarismy, chová se slušně atd, ale co se týče jejich názorů na tenis je úplně mimo viz: Djokovic se chlubí svými trofejemi na botě což jí irituje a bere to jako něco vychloubačného - ikdyž to udělal již Federer dávno před ním...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jsem hrozně rád, že se Federer vyhnul Ferrerovi pro čvrtfinále. I když s ním má bilanci 12:0, tak by to bylo strašně nepříjemný utkání.
Reagovat
Pe3k
No já myslím, že díky kvalitnímu servisu by Federer to utkání s Davidem vyhrál vcelku hladce. Mnohem horší match up má nachystaný na zítřek v podobě Nadala, ale to ti asi nemusím připomínat...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemusíš no, ale věřim, že bude dobře. Každopádně nic jinýho než vynikající výkon nemůže přinést úspěch. Bude to hrozně těžké.
Reagovat
Pe3k
Já myslím, že Roger dobře ví co má hrát, navíc je ve formě a bude záležet hlavně na tom jak utkání zvládne po psychické a taktické stránce. Jen mě vadí, že povrch na AO je dost pomalý, v opačném případě by byl i v utkání s Nadalem favorit.

Btw. začínám si myslet, že Djokovic utkání ani nedohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Štatistiky sú ako bikiny..Veľa ukážu, ale to podstatné zostane zahalené...Nepotrebujem vedieť počet UE, aby som vedel, ako NOLE hrá, prevažne v Big pointoch..To, že zápas vyzerá tak, ako vyzerá, je predovšetkým zásluha Ferrera, ktorý sa zbláznil a rozhodol sa, že dnes na kurte umrie..
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že podle statistik se zápas hodnotit nedá. Například zápas, který nevidíš a jenom si přečteš statistiky, tak nemůžeš toho moc vědět. Hodnotit se dají pouze zápasy, které vidíš. Například zápas Sharapova - Lisicki byl pro mě nejlepší ženský zápas na AO a statistiky byl hodně proti takovýmu tvrzení. Navíc spousta lidí tady o tom i psalo, jak Sharapova hodně kazila atd., přitom hrála perfektně.
Reagovat
Pe3k
Jasně, klasická vygovorka. Já jsem spíš ukazoval na fakt, že se díváš na ten zápas a ani tak nejsi schopen rozpoznat, že Novak nehraje svojí a game, chybuje a není zdravotně (fyzicky) ok. prostě fandíš tomu, máš to asi rád, ale absolutně tomu nerozumíš.
Reagovat
Pe3k
Ještě k tomu Fererovi. Podle mě tak David hraje téměř vždy. Dnes nehraje nic víc než hraje jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
Armostrong, prepáč..ale tvoj bezvýznamný názor na moju fundovanosť tenisu ma absolútne nezaujíma...Sledujeme svetový tenis z oboch strán a tvoje nekonečné dehonestovanie zápasu ma necháva chladným..Djokovič hrá výborne, Ferrer hrá extrémne dobre..Suma sumárum, dva tesné sety, napriek tomu 2:0 Nole.
Reagovat
Pe3k
Armstrong tu bohužel není. A vzhledem k tomu že nepoznáš chybujícího a zraněného hráče od toho co je v pořádku a hraje svojí vrcholovou hru, tak se nedivím, že mě nerozeznáš od armstronga.
Reagovat
W.G.M.
Nechapu, na co si tu hrajes. Samozrejme, ze jsi Armstrong, clovek, ktery se trochu vyzna a cte i neco jineho nez clanky v novinach, te pozna podle stylu, vyjadrovani, nazoru. Je zaroven usmevne, ze kdykoliv tu nekdo narazi na to, ze jsi Armstrong, Armstrong se okamzite objevi a take se podivuje nad tim, jak tady muzou byt vsichni tak desne blbi a tohle si myslet.
Reagovat
Pe3k
ROFL. To myslíš vážně? Teď jsi právě spadla do té nejlubší žumpy, protože já nejsem armstrong holčičko. Kdybys měla alespon minimálni inteligenci všimla by sis, že pan armstrong je sem tam online zároveň semnou a nebo ještě jednodušší je zeptat se administrátorů, kteřá ti mohou zdělit, že máme zcela odlišné ip adresy...
Reagovat
W.G.M.
Vis, mne je naprosto jedno, co si o mne clovek tveho typu mysli. A pokud ti udela dobre, ze me oznacis za zumpu, posluz si, mne to skutecne nijak netrapi. A milacku, byt soucasne online pod ruznymi nicky neni zadna veda. A od panu administratoru bych se asi odpovedi nedockala, jiz jsem se na ne zkousela obratit asi ve dvou vecech a ani jednou mi neodpovedeli. Pochybuji, ze by mi sdelovali informace o IP adresach.
Reagovat
Pe3k
No to o těch administrátorech mi moc nesouhlasí, protože já když jsem je žádal o ban pro 99.9 tak mu jej dali, ale pokud jim každý den někdo něco píše tak se nedivím, že ti ani neodpověděli.

Neoznačil sem tebe za žumpu to rozhodně ne (ani si to nemyslím). jen jsem ti napsal, že tím názorem, že já jsem armstrong jsi spadla do žumpy, ted tam kde jsou ostatní typu milacek, barny, forehand atd. (tedy ti co dostali ban a zároven jsou to fanoušci nadala).

Máme s panem armstrongem podobné názory to je vše. On tu byl předemnou a já sem se zde regnul jen abych se zastával Federera nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Najhoršie na tom je (pre teba), že si to neustále zhoršuješ a bohorovne obhajuješ neobhájiteľné...Mne to je jedno, či ste dvaja, alebo traja..To je tvoja diagnoza, ja s tebou prichádzam do kontaktu ojedinele, v bezpečnej vzdialenosti z pohodlia vlastnej obývačky..De facto mi je počet tvojich osobností ukradnutý..len je smiešne, ako sa vždy nachytáš, si naozaj vďačný objekt ty IP adresa...Paradoxne sám seba staviaš do úlohy normálneho, a Nadalovcov nálepkuješ prívlastkami..V kontexte toho, čo tu predvádzaš to je úplny debakel...Človek je ale v diskusii s tebou absolútne bezbranný...Nie je to samozrejme prekvapením, pretože debi*lovi nevysvetlíš, že je debi*l..lebo je debi*l.
Reagovat
Pe3k
Djokovic podle mého není ve své top formě a velice lehce se může stát, že AO 2012 nevyhraje. Dokonce může padnout už ted s Davidem. Před turnajem (i v jeho počátcích) pro mě byl zcela jasný favorit. Po zápase s Hewitem a po pár gemech nyní s Fererem se mi zdá, že Novak zdaleka není ve své formě z minulé sezony, dost chybuje a není si jistý ani na své nejsilnější straně - backhendu.
Reagovat
smazaný uživatel
Šiby-ryby?..Djokovič hrá absolútne famózne, udržal si minuloročný štandard a ešte viac ho vyšperkoval. Už prvé gamy mi jasne ukázali, že tohtoročný triumf ho na Rafovu obrovskú škodu neminie..Nemá ho kto poraziť, môžeme sa obaja sústrediť na zajtrajší súboj a tým to pre nás končí..Bohužiaľ, Djokoviča vyradí iba atentát alebo hotelový kuchár s prímesami do večere...Inak mu nič nehrozí...
Reagovat
Pe3k
Nesouhlasím. Djokovic bude mít velký problém porazit i Ferera, který zatím hraje supr. Je to sice 4:2, ale stojím si za tím, že Djokovicova hra není zdaleka 100%, krom toho to teď i říkali komentátoři. Servis mu nejde a hodně chybuje. To znamená že kdokoliv z trojice Murray, nadal, Federer má velkou šanci na titul.
Reagovat
Labi
Djokovic hraje dobře ale ani z daleka ne tak jak loni. Myslím že dnes Ferrera uběhá ale Andy by mohla byt klidně stopka v turnaji
Reagovat
Pe3k
No jestli nějak Djokovic porazí Ferera tak určitě né tím, že ho uběhá...Ferer vypadá lépe fyzicky připraven.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud jste si nevšimli, tak Ferrer není žádný ořezávátko, je to 5. hráč a tudíž před ním jsou na světě lepší 4 hráči... snad jste si nemysleli, že ho Djoković sfoukne 61 61 62 a bude konec... Djoković nemusí být hned ve svý famózní formě z loňska, možná se k ní ani nedostane, furt si ale myslím, že toho Nadala ve finále dá...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že mluvit o finále Djokovic - Nadal je zatim hodně předčasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová paráda mele to jak kafe v supermarketu, ale zdá se mi že se tu celkově hodně zapomíná na deblisty Paes se štěpánkem si dláždí cestu skvělim tenisem do semifinále a tady se o tom nenapíše skoro ani čárka.
Reagovat
Fandina
se stalo ........ úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
koukám na live takže nic jinýho než śměv teď nepoužívám
Reagovat
Fandina
ted se dohadujou. Díky za upozornění výše že hrajou.... usměv
Reagovat
freeteepek
Čekali jste někdo jiný průběh? Já tedy ne. Je neskutečný, jak Petře emoce ovlivňují hru. A mění se to každých několik minut. Jako kdyby to byly 2 Petry dnes na kurtu. A přetahovaly se o to, která bude hrát. Jestli ta, co vyhraje, nebo ta, co prohraje. Těžko jinak chápat, že Petra vede 1:0, 40:0 při vlastním servisu a brejk nepotvrdí, přičemž soupeřka je v tom nevinně:-)
Reagovat
poutnik
Dneska nebyla výrazně ve své kuži,soupeřka byla jako zeď, která vrací miče s jakousi podivnou rotací, kterou Petra ne a ne zkrotit, aspoň takový jsem měl dojem.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se to stalo klasikou tahle hra :D ale peta je neuvěřitelná bojovnice fakt smekám.. Zdá se mi že v těch opravdu důležitých okamžicích dokáže zapnout, zabojovat a jakmile dá hru s přehledem, tak se opět dostane do laufu a zase hraje skvěle. říkejte si co chcete, jak dává metrový auty, ale koukněte se na to jak ty matche dopadají, 90% vyhraje! nekoukejte na negativa ale na pozitiva :)
Reagovat
VlS
No, bylo by celkem fajn, kdyby k tomu aby tak zabojovala nemusela bejt v takovým průseru.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda no, ale udržet koncentraci taky není žádná prdel..
Reagovat
Fandina
souhlasím se Tebou. Petra takhle hraje pořád, pořád stejně. Jen záleží na protihráčce, jak je silná. Winery a nevynucené chyby se odvíjí od toho.
Reagovat
Fandina
nejdůležitější je vyhrát. To se počítá. Hezky PéŤo .........
Reagovat
smazaný uživatel
oni to i na eurosportu říkali, že Sara prostě Petu k chybám nutí, to co by u jiných hráček byl winner, tak ona to hodila na druhou stranu a takhle pořád a pořád a to je hodně frustrující.
Reagovat
Fandina
je super že takový zápas Petra vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš že není frustrující když dáváš jeden skvělej míček za druhým a stejně to nikam nevede a pak nakonec dáš aut? to je sakra frustrující, to je tak na to hodit ručník.. ale je úžasný, že i takový zápas dokázala peta vyhrát.
Reagovat
Fandina
co píšeš je flustrující. ....... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
pardon, moje chyba :)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo utrpení,trápí se se slabšími hráčkami,to už je jasný,ale ta italka na ni hrála dobrou taktiku,vůbec nevěděla chvíli,která bije,no nic ted už to asi vyhraje.
Reagovat
vendulkabendulka
Co vyhraje? Jestli s timhle tenisem vyrukuje na Mashu, tak ta ji zatluce do zeme.

Mozna je premotivovana, nebo ji neco trapi, nebo ky cert. Precejenom, je to mlada holka, buhvi co se ji honi hlavou. Kazdopadne, dneska od prvni chvile vypadala ze je tam omylem. Jo, ona to umi vyhrat, ale od Hopmanu jsem snad ani nevidela zapas
ktery by se usmivala a uzivala si hru.
A kde je sakra Kotyza? Mam pocit ze ji v tom nechava vymachat samu.

No nic. Hodne stesti v dalsim kole. Tesim se ze snad znovu uvidim tu Petru z podzimu minuleho roku.
Reagovat
Fandina
nemusí být v semi........
Reagovat
VlS
Taky jsem čekal, jestli se aspoň z publika ozve nějaký Petro pojď a ono nic. Jak v márnici.
Reagovat
Fandina
když Berďa musel zaplatit pokutu za povzbuzování trenéra tak si dávaj pozor.
Reagovat
smazaný uživatel
Předem gratulace Petře, ikdyž výkon nebyl ideální. Prostě to není stroj,ale jen člověk.Rozhodně by ji nikdo neměl schazovat, když všechny převálcuje to pějete ódu,ale když se nedaří, tak jí jen kritizujete a podpora nikde. Petro jen tak dál ono to přijde. Věřím a fandím.
Reagovat
rib
no to byly nervy, ježišmarjáááááá... proč nemohl být celý zápas jako ty dva poslední gamy, mohli jsme být už dávno v postýlkách :-)
Reagovat
VlS
No, při 1:4 jsem si vynadal do volů, že tady ponocuju.
Reagovat
poutnik
Ani nemluv a to to vypadalo ještě na 1 až 2 hoďky, ale dobře to dopadlo i když pokoukani to moc nebylo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
za bojovnost , že to nevzdala davam plus

ale za hru minus

Tak jsme zvedav, jak to pujde dal...to co predvedla dnes, nebo kolo pred Ivanovicovou...

Proste ji to ted nejde, snazi se, rany mimo, pak dostane strach, hraje na jistotu, z toho souperka pak zautoci. Navic podani neslane nemastne a hodne hloupych chyb...treba ta smec na prolomeni ..u site a metr za zakladni caru a do mista, kde stoji Erani.

Ale zase se musi rict, ze Erani moc nekazila a kauzdy bod si musela Petra urvat.

ALe celkove...bida
Reagovat
Carloss
já bych řekl, že Petře dělá problém hrát s outsiderkama protože je pod tlakem jako favoritka. Není to pro ni zatím tak známá věc, enní na ni tak zvyklá, ale to chce čas, když hraje proti někomu rovnocenému, tam se podle mě ten tlak odbourává a ona začíná hrát ten nejlepší tenis. taky ji podle mě vyhovuje když to je ostře sledovanej zápas a ona se může před diváky vytáhnout.
Reagovat
Carloss
k tomu ještě: přišlo mi, že když Erraniová hrála skvěle, tak Petra hrála taky skvěle, hrála ten nejlepší tenis. Ty chyby dělala většinou z nalitejch balónů.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš částečně pravdu, ale i tak těch nevynucných chyb bylo prostě moc. Třeba to první prolomené podání 40:0 vede a lost :( .A taky si vůbec nepomáhala servisem. Kažodpádne Erani se skoro nevyhazovala, většinou si to musela petra urvat sama.
Reagovat
VlS
odehrála tak příšernej zápas, že příště to už může bejt jen o hodně lepší. Ta se snad vůbec nevyspala. No, je v SF, ale ty metrový auty, to není o tom, že je to buď winer nebo UE. Petro, vzpamatůůůůůj se, my tady kvůli tomu ponocujeme!
Reagovat
vendulkabendulka
Zaplatpanbuh. Ale jdu si vyplachnout oci Savem.
Reagovat
Labi
snad ji ten konec druhého setu pomůže do dalšího zápasu. Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vylezlo sluníčko a Petra se rozsvitila :-) Super..
Reagovat
poutnik
Tak se protrápila k vítězství :-)
Reagovat
Jabadu
Jabadůůůůů ... Pojď, synu ... !
Reagovat
Fandina
moc Ti to přeji.
Reagovat
Fandina
ještě game ........
Reagovat
Fandina
Petro bojuj......
Reagovat
Jabadu
Errani vycítila šanci a to je zlé. Ovšem ne nadarmo se dostala tak daleko. Hraje fakt dobře. Pokud to takhle půjde dál, tak nevím ...
Reagovat
Labi
tk na AO už odehrála řadu zápasu a do rytmu se dostávala....ano nikdo není automat ale sport je o dřině, chtění a sebeobětování....ani jedno dnes není k vidění....jestli ty jsi někdy dělal/a nějakový sport a přistupoval(a k tomu tak jak píšeš tak hádám, že to moc slavné nebylo....nevím jestli jsi dnes viděl/a zápas Berdych vs Nadal, kdy Nadal když Berdycha brejknul tak tam skákal jakoby to vyhrál šlo vidět jak moc chce, jak rve a jde za těmi body....tohle Petře chybí a to je to co potřebuje nějak se nabudit a hlavně proudit
Reagovat
smazaný uživatel
řekl bych, že každý k tomu přistupuje kapku jinak, řada hráčů emoce tlumí
Reagovat
Fandina
v rozporu. Uvidíme, jak se, nebo jestli vůbec Petra z toho dostane.
Reagovat
Labi
Je jasné že pokud dnes Petra vyhraje a doufám že ano tak si to bude muset vybojovat...jen si všichni asi pamatují Fed cup kde proti Kuzněcovové taky prohrávala a obrátila to jen je škoda že dnes tam trochu chybí ten zápal a touha to obrátit....snad to nakonec dobře dopadne
Reagovat
Fandina
půjde to ....... fandíme ....... fandíme
Reagovat
Carloss
Dneska to sledovat je vážně utrpení. Přijde mi, že je Petra už z toho tenisu nějaká otrávená nebo co. Ten zmučenej výraz ve tváři je fakt hroznej.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro pojď, to dáš! Ty míčky přijdou.
Reagovat
smazaný uživatel
hrůza, hrůza, 3 úžasný míčky, hrůza....
Reagovat
vendulkabendulka
Btw co to stehno? Psalo se nekde ze by byla zranena, nebo jenom nejaka mala bolistka?
Reagovat
Fandina
že deset dní netrénovala a má nějaké zdravotní problémy. Držím palce aby to překonala.
Reagovat
smazaný uživatel
doufejme že to petra rychle ukončí a zamyslí se nad dnešní trapnou hrou...
Reagovat
Fandina
tak ji pozvzbuzuj a nepoučuj. Ona není automat.
Reagovat
smazaný uživatel
ufff tak to sem si docela oddychl, petra dnes vazne neni moc ve svy kuzi :(
Reagovat
smazaný uživatel
12winer ale 23error to je moc
Reagovat
smazaný uživatel
23eror
Reagovat
smazaný uživatel
čím horší hráč dle žebříčku, tím hůř Petra hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
je to bíddddddddddddaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
22erroorrr to je teprv konec 1setu
Reagovat
smazaný uživatel
21erroooooooor
Reagovat
smazaný uživatel
20 erorrrrrrrrrrrrrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
kolik už petra udělala nevynucenych chyb
Reagovat
Labi
19
Reagovat
smazaný uživatel
totalniiii chybyyyyyyyyy
Reagovat
Labi
jinak upřímně doufám že petra dostane aspon v jednom setu klepec, protože potřebuje tu pomyslnou "facku" jako sůl. Jestli by s tímhle chtěla vyrukovat na Šarapovou tak by to byl průser
Reagovat
Fandina
opravdu dobré věci.
Reagovat
Labi
nepřeji prohru ale aby se probrala, vypadá to jako by ji to ani nebavilo ty nevynucené chyby jsou do oči bijící. Samozřejmě ji fandím jen potřebuje nějakový impuls aby si uvědomila že je na kurtu
Reagovat
Fandina
vidíš že se trápí a místo toho abys byl rád, aby to rychle měla za sebou tak chceš ještě přidat problémy
Reagovat
Labi
jenže tohle není řešení!! nejak to dvakrat dokopat do konce 7:6 7:6 a zase se nic neděje....o tom sport je člověk si musí sáhnout na dno aby uspěl když to nejde jinak...prostě věřím že vyhraje ale zároven by nebylo na škodu kdyby si to vítězství musela tzv "urvat"
Reagovat
Fandina
jsou různé dny a různí protihráči a ty od ní chceš aby hrála jako z partesu. Takový člověk se ještě nenarodil.
Reagovat
Labi
tohle není ale poprvé..a není hra jako hra je rozdíl když se nedaří a ta hráčka vypada jako by tam byla za trest a v tom když se hráčce nedaří ale maká na 100%...bohužel dnes to je ten první případ
Reagovat
Fandina
dobře už od pohledu. Nedaří se jí, tak jí ještě naložíme aby toho nebylo málo. Přemýšlej hlavou.
Reagovat
Labi
nevím nikde se nepsalo nebo nemluvilo o tom že by měla zdravotní problémy...jestli je na tom špatně psychicky to je potom o něčem jiném....nevím zda ty jsi někdy držel/a nějakové sportovní náčiní v ruce ale věř že opravdu není řešení nějak dohrát zápas a říkat si že vše je v pořádku....ptž příště bude nejspíš hrát se Šarapovou a buď si jistá/ý že kdyby proti ní dnes stála tak by byly Petřiny vyhlídky na vítězství na bodu mrazu....
Reagovat
Fandina
ta má nějaké svalové problémy a deset dní netrénovala a dnes je vidět že jí to nejde. O tom to je. Není automat.
Reagovat
Labi
asi ji nesedí hrát takhle "po ránu" v poledne :D
Reagovat
vendulkabendulka
Petra vypada ze by radeji sedela na hotelu
Reagovat
smazaný uživatel
:-) teď mě to taky napadlo, vyloženě se nemůže dočkat konce
Reagovat
smazaný uživatel
tady je odkaz na česky eurosporthttp://tutele.tv/kuyfydt lepší nez anglicky
Reagovat
smazaný uživatel
petra ale vubec se dobře nehybe a potom je pomala jako čert ....jestli takhle bude hrat tak nevim nevim....
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne to prolomila! Tak ted uz nas snad tech chyb usetri :D
Reagovat
smazaný uživatel
školacké chybyyyyyyyyyyyy
Reagovat
smazaný uživatel
ale na svem podani vede 40:0 a takhle to poss..... to neni normalní
Reagovat
smazaný uživatel
za 3gemy 10 totalnich hloupých chybbbbbbbb
Reagovat
Jabadu
To zas bude peklíčko ... !
Reagovat
smazaný uživatel
Errani značně připomíná Benešovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze si se nenechal odradit od teto hezke tradice nasi posetilosti:)

Tak ja to nakopnu ty tipy.

Ekaterina vs. Masa > Minuly rok spolu hraly 2x na antuce, vzdy vyhrala Masa, ale jednou to byl boj. Ekaterina hraje uz lepe spise na tvrdych povrsich, a take se dokaze motivovat dobre na ruske hracky. Pro Marii to bude tezky zapas. Proto si posetile tipuji > Ekaterinu

Petra vs. Sara > nikdy snad spolu nehraly. Tezko se to odhaduje, spise tyhle typy hracek delaji Petre problemy, a dokaze se na nich vypinkat. Ale doufam, ze to Petra zvladne a vybojuje si semi. > Petra

Andy vs. Kei > Kei je sikovny hrac, je v laufu. Muze to byt boj, tezko se mi tipuje, nebot Andyho moc nemusim. Takze spise prani > Kei

Djoker vs. David > Davidovi bych to pral, ale tady si myslim, ze Djoker to asi da:)
Reagovat
Jan
A jak dopadne semi Petra - Ekaterina ? :)
Reagovat
skott
dobre motivovat na ruske hracky, je spis dobry nesmysl, kdyz s nima ma na okruhu tak zapornou bilanci:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To by nejprve musely ty dve postoupit, abych se trapil tou myslenkou.:)) Osobne bych pral Petre radeji Marii.

Petra se jiz s Ekaterinou potkala a to v Eastbourne v minulem roce.
Petra vyhrala 7:6 / 7:6, tedy velmi vyrovnane. Pripominam, ze to bylo na trave, a na trave je Petra skvela...takze asi by to bylo velmi tezke tipovat, pokud by se stalo. Ale doufal bych v podobny vysledek a postup Petry.
Reagovat
kranyz
ale trava je i Ekateriny nejlepsi povrch, vzdy jsem ji tam daval v Easbourne snad pred par lety vyhrala i titul nebo byla ve finale od te doby ji registruji jako dobrou hracku, spis me zarazi ze posledni dobou nemela vysledky. jinak moje tipy asi neprekvapi uz jsem to tu psal, necekam ode dneska nejaky prekvapka takze: Maria, Petra, Andy podle me uplne nejsuvereneji z dneska a Novak i kdyz David tu hral moc dobre ale ten los....
Reagovat
smazaný uživatel
Ekaterina vs. Zvonek 2:1
Ekaterina vs. Svetlana 1:1
Ekaterina vs. Petrova 3:2
Ekaterina vs. Vesnina 1:0
Ekaterina vs. Dushevina 2:2
Ekaterina vs. Kleybanova 2:1

Negativni bilanci ma vylozene s Marii na Antuce, na nicem jinem nehraly.
S Kirilenko to ma 1:2, vsechno trisetaky!
Nejhure s Anastasii 0:2 jednou antuka, ale opet tri setak.

Take je dobre se podivat na to, kde nektere prohry byly a jak. Nepisi, ze je porazi porad, ale dokaze na ne zahrat. Chybi uz jen dve rusky, ktere z prvni 100 neporazila. Za posledni rok se celkem zlepsila, ale samozrejme vim, ze i s ruskama prohravala...:)
Reagovat
skott
celkova bilance 19/22, kdyz pocitam i AO..to bych mohl rikat, ze Federer umi na Nadala a vyjde to nastejno.Fakt je ten, ze pro Katu nehovori nic.
Reagovat
VlS
Nebudu dělat chytrýho s Petrou když už je po válce, fuj, to byla šichta, normálně mě z toho bolí celý tělo.

Maša - Kačenka - tipnu Kačenku, třeba bude mít Maša taky blbý ráno.

Nole David - Nole ve třech

Kei - Andy - tak mám takový mrazení, že bys mohl mít i pravdu, ale já Andyho docela můžu, takže Andy a ve třech.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist