10. den v Indian Wells: O finále se utkají Halepová se Šwiatekovou a Badosaová se Sakkariovou, muži zkompletují semifinále

18. 3. 2022, 14:00
Previews 17
V rámci desátého hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open se odehrají ženská semifinále a zbylá dvě mužská čtvrtfinále. Simona Halepová se o postup do finále utká s Igou Šwiatekovou, obhájkyně titulu Paula Badosaová s Marií Sakkariovou. Páteční program zahájí muži, na centrální dvorec nejprve nastoupí Andrej Rubljov s Grigorem Dimitrovem a poté Miomir Kecmanovič s Taylorem Fritzem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Halepová (24-Rum.) - Šwiateková (3-Pol.) | Stadium 1 (sobota 2:00 SEČ)
Badosaová (5-Šp.) - Sakkariová (6-Řec.) | Stadium 1 (sobota 3:30 SEČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Rubljov (7-) - Dimitrov (33-Bulh.) | Stadium 1 (20:00 SEČ)
Kecmanovič (Srb.) - Fritz (20-USA) | Stadium 1 (21:30 SEČ)


• Semifinále žen •
Simona Halepová (26.) - Iga Šwiateková (4.) | Stadium 1 (sobota 2:00 SEČ)

První finalistkou letošního ročníku "pátého grandslamu" se stane bývalá šampionka Simona Halepová, nebo vítězka úvodní letošní akce WTA 1000 a největší favoritka Iga Šwiateková. Poslední souboj loni v osmifinále Australian Open po obratu vyhrála Halepová a znovu se ve vzájemné bilanci šampionek antukového French Open ujala vedení. Hráčky se potkávají počtvrté, poprvé mimo grandslamové turnaje.

Třicetiletá Halepová bude útočit na druhé letošní a celkově 42. finále, na podnicích WTA 1000 byla naposledy v závěrečném kole předloni v Římě. V Indian Wells je sice bývalou vítězkou, ale ani jedno ze dvou předchozích semifinále v poušti nezvládla (v roce 2015 postoupila bez boje). Rodačka z Constanty je jednou ze dvou rumunských finalistek v historii turnaje (Irina Spirleaová, finále 1997).

Polsko naopak na triumf v Indian Wells stále čeká, maximem je finálová účast Agnieszky Radwaňské z roku 2014. Dvacetiletá Šwiateková v Dauhá přerušila sérii tří semifinálových porážek a vylepšila si bilanci v této fázi na 5-3. Na akcích WTA 1000 zvládla obě předchozí a nakonec vždy triumfovala (Řím 2021 a Dauhá 2022). Na dosah má své šesté kariérní finále.

Halepová i Šwiateková v předchozích zápasech dominovaly a šanci na postup mají rozhodně obě. Šwiateková je teď rozjetější, veze se na vlně devíti vítězství a mohla by mít mírně navrch. Od zkušené bývalé světové jedničky však nedostane zadarmo jediný míč a na pomalejším hardu bude mít s rumunskou zdí nejspíše velké potíže.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Halepová se v tuto chvíli může pyšnit vynikající bilancí 15 výher a pouhých tří porážek. Ta zahrnuje triumf na generálce v Melbourne, kde získala první titul od sezony 2020, osmifinále Australian Open a semifinále v Dubaji. Jediný větší nezdar přišel na poslední akci v Dauhá, když v prvním kole překvapivě nestačila na trápící se Caroline Garciaovou.

Cesta turnajem
V Indian Wells se ovšem dvojnásobná grandslamová šampionka zase rozjela. V úvodním zápase sice potřebovala tři sety proti Jekatěrině Alexandrovové, nicméně s Cori Gauffovou i krajankou Soranou Cirsteaovou si poradila bez ztráty sady a ve čtvrtfinále deklasovala Petru Martičovou.

Historie na BNP Paribas Open
"Pátého grandslamu" se účastní již pojedenácté a pošesté je ve druhém týdnu. Dvojnásobná grandslamová vítězka je jednou z bývalých šampionek kalifornského podniku.

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (T);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (T); Dubaj (SF)
Bilance: 15-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 15-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 42-52)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 16-8)
Bilance v semifinále: 1-1 (kariérní 40-18)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Simona Halepová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
28-9
Nejlepší výsledek: triumf (2015)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-2
Generálka: Dubaj (SF), Dauhá (1K)
Cesta turnajem: volný los, Alexandrovová (6-2 4-6 6-2), (16) Gauffová (6-3 6-4), (26) Cirsteaová (6-1 6-4), Martičová (6-1 6-1)

Aktuální forma
Šwiateková si ve druhé půlce loňské sezony prošla menší krizí, ale pod vedením nového kouče se okamžitě rozjela. V Adelaide a na Australian Open uhrála semifinále, v Dubaji v tie-breaku rozhodující sady podlehla pozdější šampionce Jeleně Ostapenkové a suverénně ovládla úvodní letošní akci WTA 1000 v Dauhá. Letos má na kontě nejvíce výher na tour.

Cesta turnajem
V Indian Wells musela úvodní tři utkání otáčet, po prohrané první sadě jasně přehrála Anhelinu Kalininovou, Claru Tausonovou i bývalou finalistku Angelique Kerberovou. Loni přitom stejný počet úspěšných obratů zaznamenala za celou sezonu. Ve čtvrtfinále povolila jediný game domácí Madison Keysové.

Historie na BNP Paribas Open
V hlavní soutěži v Indian Wells debutovala loni a v osmifinále nestačila na Jelenu Ostapenkovou.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (T);  Australian Open,  Adelaide (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (T); Australian Open, Adelaide (SF)
Bilance: 18-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 18-3
Bilance proti hráčkám Top 30: 10-3 (kariérní 27-21)
Bilance v semifinále WTA 1000: 1-0 (kariérní 2-0)
Bilance v semifinále: 1-2 (kariérní 5-3)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Iga Šwiateková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Dubaj (2K), Dauhá (T)
Cesta turnajem: volný los, Kalininová (5-7 6-0 6-1), (29) Tausonová (6-7 6-2 6-1), (15) Kerberová (4-6 6-2 6-3), (25) Keysová (6-1 6-0)


Paula Badosaová (7.) - Maria Sakkariová (6.) | Stadium 1 (sobota 3:30 SEČ)
Se Simonou Halepovou, nebo Igou Šwiatekovou si v neděli ve finále zahraje obhájkyně titulu Paula Badosaová, či Maria Sakkariová. Druhá jmenovaná je v Indian Wells v semifinále poprvé a podnikne další útok na své největší finále v kariéře. Jediné předchozí střetnutí loni na Turnaji mistryň ve dvou těsných setech vyhrála Badosaová.

Čtyřiadvacetiletá Badosaová, jediná španělská šampionka v historii BNP Paribas Open, bude usilovat o své druhé letošní a čtvrté finále od loňského května a zároveň v kariéře. Rodačka z New Yorku v úvodních pěti semifinále na nejvyšším okruhu neuhrála ani set, ovšem v posledních třech vyjma Turnaje mistryň neztratila jediný a soupeřkám dohromady povolila jen 13 gamů.

Šestadvacetiletá Sakkariová může Řecku zajistit premiérovou finálovou účast na "pátém grandslamu". Od loňského ledna rekordně už pojedenácté postoupila do semifinále, jenže v této fázi se jí vůbec nedaří (bilance 4-15). Finále na venkovních betonech hrála naposledy v létě 2018. Po jediném triumfu v Rabatu 2019 v semifinále prohrála devětkrát v řadě. Letos to má 1-1, na "tisícovkách" 0-4.

Šance jsou velmi vyrovnané, ale vzhledem k semifinálovému "prokletí" Sakkariové by Badosaová ještě mohla pokračovat v obhajobě a své neporazitelnosti v hlavní soutěži prestižní kalifornské akce. V historii BNP Paribas Open dokázala titul obhájit pouze Martina Navrátilová (1990-91).

Tip na vítězku: Paula Badosaová

Aktuální forma
Badosaová prožila nejlepší sezonu, kterou korunovala triumfem právě v Indian Wells a účastí na Turnaji mistryň. Letos ovládla Sydney a došla do osmifinále Australian Open. Na Blízkém východě se jí ale vůbec nedařilo, v Dubaji hned v úvodním kole prohrála s Elenou-Gabrielou Ruseovou a v osmifinále v Dauhá uhrála jen pět gamů s Cori Gauffovou.

Cesta turnajem
V Indian Wells je ovšem zpět ve formě, set neztratila s Terezou Martincovou, krajankou Sarou Sorribesovou, sedm zápasů neporaženou finalistkou loňského US Open Leylah Fernandezovou ani Veronikou Kuděrmetovovou.

Historie na BNP Paribas Open
V hlavní soutěži debutovala loni a stala se první španělskou vítězkou v historii turnaje.

Paula Badosaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Sydney (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Sydney (T)
Bilance: 13-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 7-8)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-1)
Bilance v semifinále: 1-0 (kariérní 3-6)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Paula Badosaová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
10-0
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Dubaj (1K), Dauhá (OF)
Cesta turnajem: volný los, Martincová (6-2 7-6), (32) Sorribesová (7-6 6-1), (18) Fernandezová (6-4 6-4), (21) Kuděrmetovová (6-3 6-2)

Aktuální forma
Sakkariová po nepříliš vydařeném australském létě opět válí. V Petrohradu se dostala až do finále, v němž neudržela vedení proti Anett Kontaveitové a svůj druhý titul nezískala. V Dauhá se na první letošní "tisícovce" bez ztráty setu probojovala do semifinále, v němž nestačila na pozdější šampionku Igu Šwiatekovou.

Cesta turnajem
V Indian Wells rovněž ještě neztratila set, své letošní působení začala vítězstvím nad Kateřinou Siniakovou, pak smetla Petru Kvitovou, v osmifinále jí po pěti gamech vzdala Darja Savilleová a ve čtvrtfinále zdolala Jelenu Rybakinovou.

Historie na BNP Paribas Open
Hlavní soutěž si poprvé zahrála v roce 2018 a skončila v osmifinále. Při dalších dvou startech ztroskotala hned na úvodní soupeřce.

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Petrohrad (F);  Dauhá (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (SF)
Bilance: 15-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 11-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-2 (kariérní 19-22)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-1 (kariérní 0-4)
Bilance v semifinále: 1-1 (kariérní 4-15)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Maria Sakkariová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
7-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (SF)
Cesta turnajem: volný los, Siniaková (6-3 7-5), (27) Kvitová (6-3 6-0), Savilleová (4-1 skreč), (17) Rybakinová (7-5 6-4)


• Čtvrtfinále mužů •
Andrej Rubljov (7.) - Grigor Dimitrov (35.) | Stadium 1 (20:00 SEČ)

Andrej Rubljov už postupem do osmifinále dosáhl v Indian Wells svého nejlepšího výsledku a ve čtvrtfinále změří síly s loňským semifinalistou a bývalým členem Top 10 Grigorem Dimitrovem. Aktéři se potkávají poprvé od sezony 2019, vzájemná bilance je vyrovnaná 2-2.

Rubljov se momentálně veze na vlně 12 výher a stejně jako Dimitrov do čtvrtfinále prošel bez ztráty setu. Má za sebou ovšem o něco těžší cestu, proti bulharské jedničce by měl potvrdit roli favorita a protáhnout svou aktuální neporazitelnost. Bývalý šampion Turnaje mistrů ale rozhodně není bez šance, v Indian Wells loni zlomil sérii neúspěchů a v kalifornské poušti se mu teď daří.

Tip na vítěze: Andrej Rubljov

Aktuální forma
Rubljov prožívá další povedený vstup do sezony, což potvrzuje bilance 17 vítězství a pouhých dvou porážek. Na Australian Open sice vypadl už ve třetím kole a v Rotterdamu neobhájil loňský triumf, nicméně pak během dvou týdnů ovládl Marseille i Dubaj, kde slavil jubilejní desátý triumf na nejvyšším okruhu.

Cesta turnajem
V Indian Wells na vítězné vlně pokračuje, bez ztráty setu si poradil s Dominikem Köpferem, Francesem Tiafoem i Hubertem Hurkaczem.

Historie na BNP Paribas Open
V hlavní fázi úvodního Masters sezony hraje počtvrté a poprvé se dostal přes třetí kolo.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Marseille (T);  Rotterdam (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (T)
Bilance: 17-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 10-1
Bilance proti hráčům Top 50: 6-2 (kariérní 97-83)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 3-2)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Andrej Rubljov - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Marseille (T), Dubaj (T)
Cesta turnajem: volný los, Köpfer (7-5 6-4), (28) Tiafoe (6-3 6-4), (11) Hurkacz (7-6 6-4)

Aktuální forma
Dimitrov už dávno nehraje v nejlepší formě, ale sem tam dokáže bývalý třetí hráč žebříčku a šampion Turnaje mistrů dosáhnout na skvělý výsledek. Letos je jeho maximem semifinále na generálce v Melbourne, na následujících třech turnajích se vítězné série nedočkal a do Indian Wells přijel s bilancí 4-4.

Cesta turnajem
V kalifornské poušti ještě neztratil set, po volném losu postupně vyřadil Jordana Thompsona, Alexandera Bublika a domácího Johna Isnera.

Historie na BNP Paribas Open
Na "pátém grandslamu" debutoval už v roce 2012 a teprve loni, při až osmém startu, se dokázal probojovat dál než do třetího kola. V semifinále narazil na pozdějšího šampiona Camerona Norrieho a nedokázal navázat na skalpy Daniila Medveděva a Huberta Hurkacze.

Grigor Dimitrov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (SF)
Bilance: 7-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 7-4
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 28-67)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 7-7)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Grigor Dimitrov - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
12-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Delray Beach (ČF), Acapulko (1K)
Cesta turnajem: volný los, Thompson (7-6 6-2), (31) Bublik (6-3 6-4), (23) Isner (6-3 7-6)


Miomir Kecmanovič (61.) - Taylor Fritz (20.) | Stadium 1 (21:30 SEČ)
Další semifinalista letošního ročníku BNP Paribas Open vzejde ze souboje mezi Miomirem Kecmanovičem a domácím Taylorem Fritzem. Zatímco srbský tenista má za sebou jediné čtvrtfinále na Masters, které si zahrál před třemi lety právě v kalifornské poušti, a bude útočit na největší semifinále v kariéře, Fritz v Indian Wells obhajuje loňský postup mezi nejlepší kvarteto. Oba předchozí duely se uskutečnily v sezoně 2019 na amerických betonech a pokaždé uspěl Fritz.

Kecmanovič po katastrofální sezoně chytl druhý dech a letos je zpět v životní formě. Fritz v posledních dvou utkáních nepůsobil přesvědčivě, ale i tak je favoritem na postup. Domácí prostředí a podpora diváků by mu měla pomoct zopakovat loňský výsledek a vyrovnat maximum na největších podnicích ATP.

Tip na vítěze: Taylor Fritz

Aktuální forma
Kecmanovič předloni triumfoval na antuce v Kitzbühelu a od té doby se extrémně trápil, loni zvládl jen 17 ze 44 zápasů. Krizi zlomil v aktuální sezoně, ve které má velmi solidní bilanci 15 výher a pěti porážek. Osmifinalista lednového Australian Open na všech šesti letošních akcích přešel přes úvodního soupeře a do čtvrtfinále postoupil i na dvou posledních v Rio de Janeiru (z kvalifikace) a Santiagu.

Cesta turnajem
V Indian Wells zlepšenou formu potvrzuje, mezi nejlepší osmičku prošel po těsných soubojích s Liamem Broadym, Marinem Čiličem (odvracel dva mečboly), Boticem van de Zandschulpem a světovou šestkou Matteem Berrettinim.

Historie na BNP Paribas Open
Na turnaji startuje potřetí, během premiéry v roce 2019 až ve čtvrtfinále nestačil na Milose Raonice, loni naopak skončil hned v prvním kole.

Miomir Kecmanovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Santiago,  Rio de Janeiro (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (ČF)
Bilance: 15-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčům Top 20: 1-2 (kariérní 2-16)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Miomir Kecmanovič - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
7-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019, 2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Rio de Janeiro (ČF), Santiago (ČF)
Cesta turnajem: Broady (6-4 4-6 6-4), (24) Čilič (6-7 6-3 7-6), van de Zandschulp (7-6 7-5), (6) Berrettini (6-3 6-7 6-4)

Aktuální forma
Fritz měl výborný vstup do sezony, v ATP Cupu porazil Félixe Augera-Aliassimeho a Camerona Norrieho a na Australian Open postupem do osmifinále vylepšil své maximum na grandslamech. Na dalších dvou podnicích v Dallasu a Acapulku však překvapivě ztroskotal už na druhém soupeři (Marcos Giron a Jošihito Nišioka).

Cesta turnajem
Nejlepší formou se neprezentuje ani na domácím Masters v Indian Wells. Své působení sice začal demolicí Kamila Majchrzaka, jenže pak potřeboval tie-break rozhodující sady proti antukáři Jaumemu Munarovi i Alexovi de Minaurovi.

Historie na BNP Paribas Open
Hlavní soutěže "pátého grandslamu" se účastní již pošesté, ve druhém týdnu figuruje potřetí. Jeho maximem je loňské semifinále, které je zároveň i jeho nejlepším výsledkem na turnajích Masters.

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dallas (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (ČF)
Bilance: 11-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 9-3
Bilance proti hráčům Top 50-100: 3-1 (kariérní 56-47)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Taylor Fritz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
12-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Acapulko (2K)
Cesta turnajem: volný los, Majchrzak (6-1 6-1), Munar (6-4 2-6 7-6), (29) de Minaur (3-6 6-4 7-6)

BNP PARIBAS OPEN 2022 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 20:00 SEČ)
1. Rubljov (7-) - Dimitrov (33-Bulh.)
2. Kecmanovič (Srb.) - Fritz (20-USA)
3. Halepová (24-Rum.) - Šwiateková (3-Pol.) / nejdříve v sobotu ve 2:00 SEČ
4. Badosaová (5-Šp.) - Sakkariová (6-Řec.)
• STADIUM 2 • (od soboty 2:00 SEČ)
1. Isner/Sock (USA) - Golubjov/A. Zverev (Kaz./Něm.)
2. González/Roger-Vasselin (Mex./Fr.) - Ram/Salisbury (2-USA/Brit.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
annah
Koukam na výsledky, je to půl na půl. Škoda Badosy, snad to tam ta nesympaticka Rekyne nevyhraje celé. Tleskam Fritzovi, kez by dnes poslal domů ještě toho ruského muzika. A největší radost mi udělala Iga. Poslala domů Halepku! NÁDHERA! teď jsem se podívala na HL - Halepka by za ten řev měla dostávat po každém zápase pokutu. Polovinu výhry na charitu. To je fakt šílené co tam předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
smile Gratulace!!!! Pěkný výkon. Pavlínka šla bohužel ke dnu
Reagovat
com
ve finale si zas Sakkari ani neskrtne smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
je to možný
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
smile
Reagovat
paddy
Plný stadion, ruské vlajky, "za Rosiju", "za mír bez nacismu"

Věrný obrázek současné většinové ruské společnosti smile

Chyběl jen Klaus s Nohavicou smile

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=GtOSNQRXqU8
Reagovat
smazaný uživatel
smile
https://rumble.com/vxp97t-vladimir-putin-ve-fenomenlnm-projevu-o-totln-vlce-zpadu-proti-rusku.html
Reagovat
annah
Ideální by bylo, kdyby se rusaci vrátili k té rudé vlajce . Jen místo srpu a kladiva by tam mohli mít hakovy kříž. To by sedělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to už májí - Batalion Azov
https://cs.wikipedia.org/wiki/Batalion_Azov
Reagovat
smazaný uživatel
Účastník Ukrajinsko - ruského konfliktu: Nemám se za co stydět, chránil jsem svou rodinu...
Reagovat
Esgalnor
Btw Bara Krejcikova je ted v Praze, byla podle Instagramu na divadle. Jasne, jako tenistka lita casto, ale nepredpokladam ze by byla v Praze na otocku jen kvuli divadlu s Paulovou a Vydrou, a pak letela zpatky do Miami. Snad bude moct zase hrat co nejdriv.
Reagovat
Mony
Na aklimatizaci je potřeba min. 3-4 dny. To by musela odletět nejpozději dnes v sobotu
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Vidím to na dost vyrovnanější zápas, než ukazují kurzy... 2,5 vs 1,6... no uvidíme, Simona to klidně muže vyhrát celé s jejím aktuálním rozpoložením smile
Reagovat
paddy
Dnes je tu vymeteno, asi všichni chlastají

Člověk se toho nesmí bát, Jirásek kdysi napsal román "Proti všem", a já dnes půjdu proti Jiráskovi smile

Halep + Sakkari smile

SF prokletí prolomíme... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Badosa vitazka turnaja.
Reagovat
paddy
smile Až čtvrtá v pořadí

Spíš vítězka 1. SF, jak tady už někdo včera psal
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist