10. den na Roland Garros: Program v deštivé Paříži houstne

31. 5. 2016, 08:15
Previews 335
Celý včerejší program na Roland Garros spláchl déšť a ani dnešní předpověď počasí pro Paříž není pro tenis zrovna ideální. Nicméně déšť by neměl být již tak vytrvalý a mělo by se hrát. Pořadatelé zápasy rozmělnili na více i menších kurtů, aby se stihlo odehrát maximum duelů. Jedním z nich je i odložené osmifinále Tomáše Berdycha s Davidem Ferrerem.
Profily hráčů

Tomáš Berdych prohrává ve vzájemné bilanci s Davidem Ferrerem 6-8, nedávno ho však porazil 7-6 7-5 na antuce v Madridu. "Ač ten zápas nebyl z mojí strany úplně ono, zvládnul jsem ho. A teď se těším," řekl český tenista.

Třicetiletý Berdych v předchozím kole zvládl těžký zápas s uruguayským antukářem Cuevasem. "To mi zvedlo sebevědomí," věří si rodák z Valašského Meziříčí, jenž dnes musí od o čtyři roky staršího a o dvacet centimetrů menšího Ferrera čekat výborný pohyb a silné liftované míče.

"Ale bekhend má přece jen víc rovný. Nechci říct, že úplně do údržby, ale pokud ho tam člověk zatlačí, tak moc z bekhendu netvoří," poodhalil Berdych plánovanou taktiku.

Berdych bude usilovat o třetí účast ve čtvrtfinále antukového grandslamu. Naposledy se mu to povedlo předloni a nejlépe došel před šesti lety do semifinále. Jedenáctý hráč světa Ferrer je finalistou French Open z roku 2013.

Česko-španělský souboj je naplánovaný na kurt Suzanne Lenglenové, kde Berdych s Ferrerem nastoupí do dohrávce osmifinále žen mezi Agnieszkou Radwaňskou a Cvetanou Pironkovovou.

I dnešní program bude s velkou pravděpodobností komplikovat déšť a je možné, že se všechny naplánované zápasy znovu nestihnou odehrát.

• PROGRAM 10. DNE ROLAND GARROS 2016 •
úterní program, 31. 05. 2016
• Kurt Philippa Chatriera • (od 11:00 SELČ)

Djokovič (1-Srb.) - Bautista (14-Šp.) ... h2h 4-0
S. Williamsová (1-USA) - Svitolinová (18-Ukr.) ... h2h 3-0
Gasquet (9-Fr.) - Murray (2-Brit.) ... h2h 3-7

• Kurt Suzanne Lenglenové • (od 11:00 SELČ)
Pironkovová (Bulh.) - A. Radwaňská (2-Pol.) ... dohrávka 6-2 3-0
Ferrer (11-Šp.) - Berdych (7-ČR) ... h2h 8-6
V. Williamsová (9-USA) - Bacsinszká (8-Švýc.) ... h2h 2-0
Wawrinka (3-Švýc.) - Ramos (Šp.) ... h2h 6-0
• Kurt č. 1 • (od 11:00 SELČ)
Halepová (6-Rum.) - Stosurová (21-Austr.) ... dohrávka 5-3
Goffin (12-Belg.) - Gulbis (Lot.) ... h2h 1-1
Bertensová (Niz.) - Keysová (15-USA) ... h2h 0-0
• Kurt č. 2 • (od 11:00 SELČ)
Granollers (Šp.) - Thiem (13-Rak.) ... h2h 0-3
Suárezová (12-Šp.) - Putincevová (Kaz.) ... h2h 1-0
• Kurt č. 3 • (od 11:00 SELČ)
3. zápas: Krejčíková/Siniaková (ČR) - Hlaváčková/Hradecká (6-ČR)
kompletní program 10. dne French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

335
Přidat komentář
svetova.dvojka
Déšť je malý problém. Hlavně že se tam zatím žádný Francouz neodpálil, snad se toho nedočkáme na Euru...
Reagovat
Fandina
tenistů bez GS. Nejlepší je Berďulka!!!
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/270759/top-10-tenistu-bez-titulu-z-grandslamu-berdych-neni-sam.html?kapitola=263941
Reagovat
Rip.win
lži
Reagovat
svetova.dvojka
A kde je Tommy Haas, Anders Jarryd, Tim Henman ,Guilermo Coria, Magnus Norman,Fernando Gonzáléz a jiní..., ten žebříček asi dělal tenisový inpotent...
A Berdych před Corretjou tak to je vtip obrovských rozměrů..., Corretja byl světovou dvojkou a hlavně vyhrál Turnaj mistrů v roce 1998 v semifinále porazil jindy neporazitelného Samprase a ve finále Carlose Moyu... o tom, že by Berďa vyhrál turnaj si můžou jeho fanoušci nechat jenom zdát.
Reagovat
Fandina
Když porovnám ty dva, tak na GS má lepší čísla Berďa a je universální na všech površích.

ALEX CORRETJA
finále grandslamu: 2
semifinále grandslamu: 1
bilance na grandslamech: 61:37

TOMÁŠ BERDYCH
finále grandslamu: 1
semifinále grandslamu: 4
bilance na grandslamech: 124:50
Reagovat
Stan_Borowitz
David Ferrer je pocitově i výsledkově o něco lepší.
Reagovat
Fandina
Ferrer má víc titulů než Berďa, ale je to takový uběhaný, upracovaný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se čtu ten článek, tak pořádí je určeno podle začínajícího písmene hráče nikoliv co se kvality týče. - úsměv
Reagovat
Fandina
První je ale Berďa, to nepopřeš.
Reagovat
smazaný uživatel
A co bych měl popírat? autor článku vybral 10 hráčů a seřadil je podle abecedy - od B-T. Nikde není psáno, že je z nich nejlepší, i když proti tomu nic nemám. Má ještě šanci si bilanci vylepšit oproti ostatním. Už chápeš ten komentář.
Reagovat
Fandina
Nerozumíš legraci.
Reagovat
turista
To sice ano. Ale Ferrer má 27 titulů ATP. V Praze ve finále DC 2012 hrál jako robot a byl pro všechny naše hráče nepřekonatelnou překážkou. Udělal tam 2 body. Naši to uhráli přes debl a tehdy výborného Almagra nakonec uhaluzili.
Reagovat
Fandina
Štěpec tenkrát bojoval jako o život a Nica přehrál. To byl supe mač. Berďa Ferrera neporazil, ale neznamená to, že celkově nemůže být lepší než on.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy sa počas duelu rozpráva sám so sebou a Djokovič tam s tým hore. :) Dokonca mu aj hrozil. V noci si dá 100 otčenášov a zajtra to dá.
Reagovat
pockerface
Letošní RG je značně neregulerní. Kdyby se zápasy odehráli tak jak měli, tak by na 95% postoupila Aga a u Simony a Sam si nejsem jistý, tam by to možná šlo do 3.setů a Sam by to i tak možná otočila. Takže déšť nám pěkně zamíchal se QF. A vůbec to počasí asi způsobilo pár nečekaných výsledků.
Reagovat
EllNino
proč neregulerní ? ...podmínky jsou pro všechny stejný a nikde není psáno, že by za hezkého počasí vyhrály ...navíc jsou to hráčky top 10, takže by se měly s těmi podmínkami vyrovnat lépe, zkušeností na to mají dost, a to, že bude Aga brečet, že příští rok nepřijede, jí grandslam nevyhraje ...
Reagovat
Tornes
Pro všechny stejné sice jsou, ale to zas tolik neznamená. Kdyby se najednou zápas začal hrát na trávě, tak to taky bude pro obě stejné, ale regulérní zrovna ne. Jedny podmínky vyhovují některým, jiné jiným - a tyhle byly minimálně velmi blízko neregulérním a více vyhovovali hráčkám - ranařkám, které ten těžký míč lépe zpracovávali.
Reagovat
EllNino
jasně, ale já si myslím, že pořád jsou to profesionálky a hrajou denně, tak snad se mohou podmínkám přizpůsobit, já vím, že každý to snáší jinak a jinak se adaptuje, ale zrovna Aga jako hráčka top 10 by to zvládat měla
Reagovat
Tornes
Tohle je tenis a v tenise rozhodují relativní maličkosti. Aga vcelku v klidu vedla a najednou se změnily podmínky tak, že to její soupeřce pomohlo řekněme o deset procent (nebo možná jí to ublížilo o deset procent méně) - a deset procent v celkovém výkonu v tenise znamená třeba prohrát deset gemů v řadě. A v takovouhle chvíli neexistuje nic, co by s tím mohla udělat, protože ona prostě ranařka není a nikdy nebude, sílu na ten těžký míč nemá. Nenadělá nic. Měla něco změnit? Jako jít do posilovny a během pauzy mezi gemama zesílit? Nebo jak to myslíš? Tohle jsou prostě podmínky, které tenistce jejího typu nevyhovují. Tečka. Tady není nic, co by mohla udělat.
Reagovat
EllNino
Souhlas ...mě spíš nakrklo to prohlášení, že příští rok nepřijede, tyhle prohlášení nemám moc rád, přijde mi to zhýčkané
Reagovat
PetaM
Bože, Petře taky nevyhovují velká vedra, protože právě kvůli takovým, jako je Aga musí běhat ze strany na stranu a taky kvůli tomu neříká, jak strašně to příští rok bude bojkovat.
Reagovat
lars
mozna mohla zmenit vyplet rakety
Reagovat
Stan_Borowitz
To je ale vis major, tak se nedá uvažovat. Ve větru se taky hraje a ten zase víc vyhovuje pinkálistům/vracečům.
Reagovat
PetaM
Jén ať nepřijede!
Reagovat
Ma3ek
prave ukázala že nie je šampionka a prečo nemá grandslam lebo tituly vyhrávajú tí hráči pravidelne nie len raz za život zhodou okolností ktorí vedia vyhrať zápasy v ktorých sa im nedarí v ktorých sú zlé podmienky súper hra nepríjemne nesedíme im povrch dvore diváci hrá na dvorci kde nehrá rád jednoducho takéto zápasy zládny len tí najlepší a to oddeluje šampionov od tých čo sú iba veľmi dobrí na víťazstvo musí vyhrať 7 zápasov ťažko bude ideálne počas nich všetko raz sa jej to može podariť za život ale ak sa chce zaradiť medzi najlepších musí víťaziť aj v dni ked je všetko proti ak nie tak nikto ju nenúti ale nech sa nestažuje že nemá GS
Reagovat
Ma3ek
Vacsinu výmen prehrala preto lebo bola frustrovaná nie preto, že by sa nedali vybojovať
Reagovat
smazaný uživatel
To počasí v Paříži tento týden už je podezřelé, skoro si to začínám spojovat s kletbou Lower Unctonu v Anglii. Neměli v Paříži taky nějaký průser s čarodějnicí?
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že v Římě letos také nebylo nějaké extra počasí.
Reagovat
Vojtiik
Tonda Nadal to proklel... když ne Rafík, tak nikdo!
Reagovat
Marduch
Taky si myslim, že v tom jede strejda Tony "Rafíku běhej!" Nadal. Choutkám Djokoviče na mety Rafíka je potřeba zatnout tipec. Loni na to šel přes Voo-doorinku, letos přes počasí. Odporná praktika.
Reagovat
Fandina
Gratulka Adamovi, je ve druhém kole, ale proti němu Rogerio Dutra Da Silva, který před dvěma týdny vyhrál challenger v Bordeaux a Adam s ním dvakrát v roce 2011 a 2015 proohrál ve dvou setech. Ale budu držet palce. Adame pojď!!!
Reagovat
Fandina
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/silva-dutra/pavlasek/
oprava dvakrát s ním prohrál, v roce 2014 ne 2011
Reagovat
steve79
Jaka je predpoved na zitra? Vypada to, ze budem radi, kdyz bude finale v pondeli.
Reagovat
historik
jj oficiálně dneska konec
Reagovat
smazaný uživatel
docela překvápko.Ten malý mráček už odcházel
Reagovat
George_Renel
Tak pro dnešek finito.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad vydrží úsměv i zítra: https://www.instagram.com/p/BGEjUyJTClQ/?taken-by=timea.official
Reagovat
Fandina
Výborně, Adam má brejk ve druhém stu nad Londerem. Tak ještě dva game a je to. Adamo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak zase posun na 19hod
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes už se hrát nebude.
Reagovat
George_Renel
Když se podívám na kurt č. 1 tak moc nevěřím, že by se dnes ještě hrálo.
Reagovat
smazaný uživatel
když se podíváš na http://www.radareu.cz/ ,tak si zas říkám, že jaká smůla,že se ten mráček pořád drží jen nad Paříží
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino pavlasek má set si ráda?
Reagovat
Fandina
Jsem nadšená, ještě jeden set a bude to. Jen mě mrzí, že musím žehlit, tak nestíhám všechno vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to bude vyžehlené líp než posledně.
Reagovat
Fandina
Koukám, že na RG se už asi hrát nebude, tak až dohraje Adam, můžu žehlit do aleluja.
Reagovat
Bob
RG se bude hrát až do Wimbledonu..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě myslím že zde tady nikoho nikoho nezajímají výsledky Rosola s nějakého podřadného chelengru všichni upiraji zrak do Paříže. Já někdy žasnu co ty dokážeš vypustit:-)sustred se na berdu bude to lepší on jediný může ještě něco dokázat!
Reagovat
smazaný uživatel
Nepopírám, že mě RG teď zajímá více. Ale rozhodně bych se do někoho kvůli tomu nenavážela. Je fajn vědět, že Rosol vyhrál :-)
Reagovat
Frick
Mne tato informace zkazila zbytek dne.
Reagovat
Fandina
Patří ti to.
Reagovat
smazaný uživatel
přece jen to je největší mužský turnaj v Čechách s dotací 3,5 miliónů korun a za výhru v něm je víc bodů,než za 3.kolo RG (skoro jako OF). Já spíš žasnu,že tě zajímají jen Hvězdy a normální tenis ne.
Reagovat
Fandina
Hlavně mi neraď, na koho se mám soustředit. Od toho tu fakt nejsi.
Reagovat
Labi
tak Fandina je místní patriot, zápasy čechů hodně sleduje ať už je úroveň jakákoli. Spíše v tom vidím hodně nadšení pro tenis, když máš povědomí o dění v téhle šíři.
Reagovat
FandimRF
Naprostý souhlas, já taky vůbec nechápu proč tu jsou vůbec články z nějakých těhle pralesních turnajů ohledně výkonů nějakýho Rosola a dalších bezejmenných jelit,ještě navíc když se hraje nějaký GS, to už teprve vyzní ve srovnání komicky... RG x Prostějov :-D
Reagovat
Fandina
prý nějaký GS ...
Reagovat
FandimRF
nějaký GS...dobře, opravuji na jakýkoli GS
Reagovat
Fandina
prý nějakého Rosola a dalších bezejmených jelit ...
Reagovat
bIbec
určitě lepší jak měsíčky nebo kdo je lesba.
Reagovat
Marduch
Houna ti padaj z huby. Nejsi náhodu GS-ROGER-KING? Nedivil bych se.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli kdejaký komentář považuješ za článek :-D.
A souhlas s blbcem. V Paříži prší, tak fanoušci sledují Bol apod. Snad Kajka konečně vyhraje.
Reagovat
turista
Je to tak. Ale hraním otravných challengerů si hráči vytvářejí předpoklady pro úspěchy v kvalifikacích hlavních turnajů. Prvních 50 hráčů ATP už nemusí hrát ani pralesní challengery a vesměs ani kvalifikace.
Reagovat
Fandina
Rosol v Prostějově také vyhrál, tak ještě Adam. Pavlásek Londero 2:2 v prvním setu. Adame pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak se nezačne před 18.30
https://twitter.com/rolandgarros
Reagovat
smazaný uživatel
The QF matches between Murray-Gasquet & Ramos Vinolas-Wawrinka have been postponed until Wednesday. #RG16
Reagovat
Kozoroh
Ach jo, Djoki začal mít v zápase převahu a znovu začalo pršet :-( Snad duel do dnešního dne dokončí.
Reagovat
Marduch
Tak dneska to bohužel nebude (teda hlavně aby to vůbec bylo:) I když by vyhrál, tak už tam bude nastřádaná nějaká porce psychický únavy z nutnosti udržovat nejvyšší koncentraci v podsatě dva dny v kuse.
Reagovat
yenda1
Federer a Nadal, dva nejvýraznější hráči 21. století, znovu projevili svou genialitu a letošní FO odpískali, neboť proč by se na podzim svých kariér účastnili klauniády ve 14 stupních. Hlavně že to v Paříži má své kouzlo.
Reagovat
turista
Je to fakt klauniáda s tím deštěm a tmou.
Reagovat
Jabadu
"Anebo jestli máme jít teda do pr?, tak abychom jako věděli, jestli teda jako vopravdu máme jít do pr?, nebo jestli se máme jenom stáhnout jakoby z toho, rozumíš, i to je podstatná informace jako."
(Ivo Rittig, 2013?)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdulin hned ze startu 3brejkboly dva hned nevynucenyma chybyma zazdil doufám že to nebude předzvěst neúspěchu.už mohl být v brejku škoda....
Reagovat
Mayo
Yebnuty FO, yebnute počasie , no cemment to bude do utorka trvať ten turnaj
Reagovat
smazaný uživatel
už se těším, až někdo bude hrát 10 setů v jednom dni.
Reagovat
tommr
žabožrouti by se už konečně měli rozhoupat k nějaký akci ohledně střechy a světel. Vsadím se, že proti budování mešit v Paříži se nikdo z těch zelenejch šmejdů protestovat neodváží ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
když jim to zaplatíš,třeba si nechají říct
Reagovat
smazaný uživatel
nevím co chcete, dyť vyhráli válku, ti už maj odmakaný :D
Reagovat
kada.tom
Aga na tiskovce slušna nas*aná, no není divu ... ty podmínky jsou opravdu strašidelný
Reagovat
smazaný uživatel
Ona se vyvzteká. A titul z Wimbledonu bude dobrá náplast.
Reagovat
horska.kraslice
Je vidět, že nemá, co se počasí týče, průpravu z Prahy.
Reagovat
lars
co rekla ?
Reagovat
kada.tom
že nechápe, kdo rozhodl o tom, že je dneska budou posílat do hry (tady myslela asi hlavně tu hodinku okolo poledne) a že je naštvaná a mrzí jí to, že vůbec nedávaj na názor tenistů
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D
Reagovat
aligo
pro obě to bylo stejný :)) jedna se s tím vyrovnala lépe :))
Reagovat
smazaný uživatel
Přemýšlím, jaké finále RG by mělo letos největší náboj. A vyšlo mi z toho Granollers vs. Ramos, španělské derby. I když to trochu snižuje, že jsou oba Katalánci, lepší by bylo, kdyby byl jeden z nich z Madridu. Ale pořád lepší než nic, tak snad tam oba postoupí.
Reagovat
Vojtaakk
Bautista - Ramos.. to by bylo hodně dlouhý utkání
Reagovat
smazaný uživatel
Na Bautistu jsem zapomněl. Ten je od Valencie, to by aspoň trochu vyhrocené být mohlo.
Reagovat
Kozoroh
Djoker-Gaské
Možnost zisku kariérního a nekalendářního Grand Slamu vs potencionální domácí šampion po 33 letech.
Reagovat
turista
Nereálné. Gasquet se do finále může teoreticky dostat. Musel by ale přejít přes houževnatého Andyho což je nepravděpodobné. Na Djokera navíc psychicky nemá stejně jako na Rafu nebo na Fedexe.
Reagovat
yenda1
Reagovat
Frick
Aha. Jsem si řikal, proč je tu řeč o tom herci ze Skotska.
Reagovat
George_Renel
S juniory se nepářou. Ti hrají asi i kdyby padaly trakaře :-).
Reagovat
Fandina
Rikl teď vyhrál. Super.

Hrají na kurtech, kde třeba neprší.
Reagovat
tommr
nevěřím tomu, že by na menších kurtech byly zásadně odlišný podmínky ...
Reagovat
Fandina
už také nehrají
Reagovat
safi1313
To je na žalobu letos to RG
Reagovat
smazaný uživatel
a koho chceš žalovat?
Reagovat
safi1313
to byla nadsázka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v Paříži, takže Aláha.
Reagovat
smazaný uživatel
aby ti v té nové kůlně něco nepřistálo
Reagovat
safi1313
ale zajímalo by mě to jak se to řeší když bych měl lístky třeba na včerejšek a dnešek :D
Reagovat
tommr
včera se vracely peníze. Jak to bude dneska netuším ...
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, kolik se odehraje. Jestli už nic, tak to budou muset nějak kompenzovat, možná ne finančně, ale třeba přednostní rezervací vstupenek na 1. kola na Chatriera na příští ročník (se slevou).
Reagovat
smazaný uživatel
Od příštího roku se bude hrát v Dubaji.
Reagovat
dadaft
na rychlejším povrchu loni na USO byl zápas mezi Djokovičem a Bautistou Agutem jeden z nejlepších, taková rychlonohá elfí přestřelka od BL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na antuce jakoby chlapci občas nevěděli, jak zakončit.
ale zápas to bude taky pěkný - pokud se bude Bautista držet.
Reagovat
EllNino
elfí ? :)
Reagovat
vrabejka
už zas prší?
Reagovat
Fandina
Rosol má set nad Popkem tak ještě jeden Luky pojď!!!
Reagovat
horska.kraslice
Sam, to mám radost, velká gratulace! Chtělo by to využít skvělé formy a dojít co nejdál. P.S. Cvětanka taky pěkně.
Reagovat
vrabejka
Pojd Berdo!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych dnes ztratí jen 7 gamů, mám to z dobrého zdroje (6-3 6-3 6-1).
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mi dochází, že to ten zdroj mohl myslet jinak. Že Berdych dnes ztratí jen 7 gamů a zbylé 2 sety se budou hrát zítra.
Reagovat
EllNino
moc bych jí přál finále :) není to vubec nereálný, pokud se v tomhle počasí vubec k finále dopracují :)
Reagovat
Lunej..
Kdyby byla Sam ve finále a vyhrála, tak se snad zblázním. :)
Reagovat
blixa
No to je sice nereálné, protože před tím potká koťátko moje, ale zase zblázněná bábi, to zní slibně .. :D ;-)
Reagovat
turista
No jo při své chlapské postavě ji to počasí asi fakt nerozhází.
Reagovat
Frick
No teda. Neřikejte mi, že by Lucka na Simoně (nutně) končila.

Dost možná by to bylo hratelný do SF :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus si vsugerovat, že je lesba. Pak tě to nebude tolik mrzet.
Reagovat
EllNino
no už vidim, jak dá Lucka na rozmoklém kurtu Simonu ;) Sam tohle vyhovuje, míče jsou těžký jak cyp a neulítává jí to, pro mě favoritka na finále
Reagovat
Frick
No ale Lucka měla nejvíce problémú se Samanthinym sevisem. Taký bomby by od Simony nebyly.
Reagovat
EllNino
tady nejde o servis ale o povrch, proti Sam bylo teplo a sucho, tady zima a mokro, uplně jiný sport, Lucce to v tomhle nejde, Simonu by musela hnát a vyházela by se
Reagovat
Frick
No, neřikám. je fakt, že před 3 týdny v Římě asi bylo počasí podobný a proti Doice byla marná.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, Aga prohrála dohrávku z 6:2 3:0. Petra v tom blázinci bude mít spolubydlící :)
Reagovat
Fandina
Jan Mertl spolu s Michalem Šímou komentuje na Eurosportu 1.
Reagovat
vrabejka
Dnes bude pohřebiště favoritů, u Noleho bude 5 setů av to nás čeká ještě Ríša, ktery může vyřadit Aroganta.
Reagovat
kada.tom
arogant se ale rozhodl, že na letošním RG startovat nebude, to si pleteš
Reagovat
Kozoroh
IDEMO NO11GSE!!!!!!!!
Je to po čertech těžké utkání, ale pomalu začíná získávat ve výměnách převahu. Je třeba usilovně bojovat a my djokerovci fandit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
my djokerovci, tomu se říká plural maiestaticus.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nevím, proč o sobě mluví v množném čísle.
Reagovat
Marduch
tak tak, třetí set asi bude klíčem, pět setů by vzhledem k těsnému harmonogramu nebylo vhodným vkladem do dalších kol, pokud by Novak Gumovič prohrál. Nicméně ať tak či tak budu proti rychlonožkovi rád za jakoukoli výhrou! Idemo!!!
Reagovat
Marduch
*samozřejmě pokud by vyhrál:D
Reagovat
Fandina
Květa dobře. Aga sice ve třetím setu po třech gamech zapla, ale Pironě byla lepší. Gratulka a jsem zvědavá na 4finále se Sam. Pěkné.
Reagovat
vaclavsubrt
Ani neví jak ten set vyhrál... asi jen kvůli tomu že podával první
Reagovat
PetaM
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou ho ta klika musí opustit.
Reagovat
kada.tom
No, tak Aga dnesky vyhučela, začala hrát až za stavu 0-4 ve 3. setu, respektive se tak nějak dostala do zápasu. Je třeba uznat, že Pironkova hrála dobře.

Jedinou výhodu´, kterou vidím na tom, že Aga vypadla je tak, že Serena má jistotu toho, že bude No. 1 minimálně do Wimbledonu. I tak to ale chce, aby Serena došla na RG co nejdále a mohla zaútočit na nejdelší sérii týdnu na Nr. v řadě :-)
Reagovat
vrabejka
ten pocit když někdo u Sereny počítá počet týdnů v pozici no.1 :D :D
Reagovat
kada.tom
ano, počítám, tomu rekordu se totiž hodně blíží a pokud neztroskotá ve Wimbledonu, měla by ten rekord, hodně cenný, získat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže uznáváš, že je to cenný rekord. A víš, kdo ho drží v ATP?
Reagovat
kada.tom
vím :-P :-D
Reagovat
Tuttovka
Djokovic při posledním míčku druhého setu trochu zahaluzil :D.
Reagovat
turista
Ano zahaluzil. Někdy musí i tenisová megahvězda zahaluzit. Ve třetím setu už Nole zatopil pod kotlem jak se na světovou jedničku sluší a patří. Těším se na to jak zítra Novak odklidí další překážku na cestě za vysněným titulem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsvětla se Sam parádní den
Reagovat
vrabejka
Čtvrtfinále Sam - Piro to je gol :D
Reagovat
EllNino
zaslouženě :) Aga byla marná a Simona ještě víc, tak co by dělaly ve čtvrtfiále
Reagovat
Lunej..
Kdyby nebyl déšť, možná by to Simona vyhrála.
Reagovat
EllNino
kdyby byly v zadku ryby :))
Reagovat
PetaM
Za chvíli klidně můžou ryby vysadit na kurtech RG. Vody je tam dost.
Reagovat
PetaM
Každá prohra je zasloužená ...

Samozřejmě až na prohry Petry, za to můžou lajnoví a chudák Petra vždy utře nos.
Reagovat
Fandina
Petra je nejlepší.
Reagovat
PetaM
Souhlasím.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
vrabejka
Antitenis venku!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ještě ne, srovnal na 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Teď by Bautista mohl přestat dělat kraviny na servisu. Ve hře je o hodně lepší. Když zvládne tenhle game, tak ho definitivně zlomí.
Reagovat
smazaný uživatel
nezlomí,i kdybych si to přál
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už ne. Teď se hlavně nesmí položit on. Jenže si za to může sám, Djokovič zdaleka není v pohodě a Bautista se ho do ní úspěšně snaží dostat :/ Doufám, že nejpozději Thiem mu dá stopku.
Reagovat
vrabejka
ze by 2:rychlý upset v podání cvetsany? :) A Nole je taky pěkně jalový už měl vyhrát druhý set 6-2, jestli ho ted nebrejkne bude mti problemy.
Reagovat
Bob
Novaku dělej něco....
Reagovat
dadaft
Samantha je ve hratelném čtvrtfinále, slušné skalpy za opaskem,,,,,,,,,,,,, gratulace, jen tak dál...
Reagovat
vaclavsubrt
je dneska k poražení
Reagovat
PetaM
Tak Aga si taky stěžuje, na co může, když prohrává :D
Reagovat
kada.tom
to teda, docela by mi zajímalo, jak je možný, že je dneska tak mimo, jestli taky na ní nepřišly měsíční obtíže jako na Petru ... strašná proměna od neděle, chyba za chybou :-(
Reagovat
EllNino
vždyť je kurt nasáklý vodou, nediv se, Aga na tomhle hrát neumí, navíc v kombinaci s deštěm
Reagovat
EllNino
Výrovně Samantho ! :) pak že nemáš na semifinále, jak tu někteří byli stoprocentně jistí, že to je utopie :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam hrála jak proti Šafi, moc moc dobře, přál bych ji výhru na GS, dnes famozní
Reagovat
Fandina
Sam pěkně. Super a gratulka!!!
Reagovat
Lunej..
Samička luxusně, mám obrovskou radost a ať to celé vyhraje:)
Reagovat
kada.tom
Juchů, ejchuhů - první zápas dokončen, Sam pěkně vyřadila Halepovou, vynikající zpráva :-)

A vypadá to, že v QF narazí nikoliv na Agu, ale na Pironkovovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Simona, nezvládla to v hlave...
Reagovat
brixner
Mohu se, prosím, zeptat na průběžná skóre Sam, Agy a Srba?
Dnes jsem fakt úplně v autu...
Diskuze dole je trošku nepřehledná...
Díky
Brix
Reagovat
a.magerova
Reagovat
brixner
Dík, Magerko!
Můj miláček jde dál, mám radost!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga agresivní hráčka!! Už neví co,tak ala "Kvitová"
Reagovat
smazaný uživatel
Má niekto link na Simonu proti Sam prosím?
Reagovat
George_Renel
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-halep-stosur-court-1-tennis-331383.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dík :)
Reagovat
Lunej..
jede, mohla by to dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadilo by mi, kdyby to tam vyhrála celý. :)
Reagovat
Lunej..
Tak pomáhej :)
Reagovat
kada.tom
Aga totálně rozložená, všechno špatný a ještě dostala warning za koučink ...
Reagovat
kada.tom
od nedělního přerušení 9-0 na hry pro Pironkovovou ...
Reagovat
Michaelus
Popravdě po neděli jsem myslel, že je v tomto zápase hotovo :D
Reagovat
kada.tom
to asi většina ..
Reagovat
George_Renel
Veselý nakonec utrpěl vítězství.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!!

Zápas mi připomíná duel s Kohlshreiberem z před tří let, kdy Djok taky prohrál první set. Věřím, že No1e zabere, ale nebude to mít s Bautistou lehké...
Reagovat
Marduch
Mně to spíš připomíná toto ;)
No1e x Bautista
"Djoko v OF nehrál kdovíjak světoborně, naproti tomu Bautista hrál na hranici svých možností. Forehandem dokázal mnohokrát Novaka ve výměnách skřípnout. Platí to zejména o druhém setu, kde No1e zbytečně přišel o vedení 4:2 a o celou sadu."
Reagovat
Kozoroh
Bautista poté, co Djokerovi loni provedl na US Open na Djoka evidentně věří. Jedna jasná prohra na tom nic nemění...
Reagovat
Fandina
Pironě má nějak světlé vlasy culík, byla jsem zvyklá na její tmavou barvu, ale sluší jí všechno.
Reagovat
Ma3ek
O tomto som pisal Djokovic si ziskava divakov saskarnami a za 10 minut bude zas urazeny
Reagovat
Kozoroh
Přestaň mlít hovadiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem tu nedávno, mám na Bautistu vsazeno půl baráku, už jenom dva sety :D
Reagovat
Ma3ek
Preco sa Bautista tvari ako keby chcel autogram ked tam tak stoja
Reagovat
mahycek
Musím odjet na hodinku na pojišťovnu, snad ještě něco uvidím. Doteď sedím doma. Djoka, Berdycha Thiema a Gasquet - Murray.
Reagovat
vaclavsubrt
uvidíš vše... za 40 minut bude zase pauza
Reagovat
lars
chces se tam pojistit proti prohram na RG? :))
Reagovat
George_Renel
Zaplaťpánbu jdou plachty dolů. Z toho, co totiž dnes předvádí Veselý, se člověku dělá zle.
Reagovat
Fandina
Jirka prohrál druhý set s Jankovicem v TB, ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
zase z MP
Reagovat
kada.tom
na dvojce už začínaj uklízet kurt, tak snad už se bude hrát
Reagovat
vrabejka
Nole,aga a Simca můžou být naopak rádi že začalo pršet.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Taylor_Fritz97/status/737415675921223681

(Nevim, jestli už to tu někdo nepsal. Jestli jo, tak se omlouvám :))

Taylor Fritz se bude ženit... Jako nevim, v 18 mi to příjde hrozně brzo.
Reagovat
kada.tom
wow, je to brzy, na druhou stranu to klidně může klapat do konce života :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím,proč se nehraje,když už 40min neprší a další 2 hod. pršet taky nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes už se hrát nebude. Ani zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
u vás na pískovišti kuličky
Reagovat
smazaný uživatel
To už nám zakázali dávno, prý jsme si upravili pravidla v rozporu s normami EU.
Reagovat
smazaný uživatel
kašli na ně a hraj
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu, vzali by mi dotaci, kterou jsem dostal na stavbu kůlny. To by mi samo o sobě nevadilo, ale je k tomu asi 400 milionů pokuta za porušení podmínek čerpání.
Reagovat
smazaný uživatel
kůlna místo pískoviště?
Reagovat
Pani_Kostalova
Na twitteru to zase posunuli, nebude se hrát před 15.hod
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou Ptáci Kotouláci
Reagovat
George_Renel
má set, ale ten jeho výkon zrovna přesvědčivý není.
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovičová prodělala operaci a právě hraje v Prostějově s Veselým
Reagovat
bIbec
oproti minulým letům. Letos už v Birminghamu!
Reagovat
EllNino
to je dobře :)
Reagovat
kada.tom
paráda :-)
Reagovat
bIbec
takže bude letos hrát 2 přípravné turnaje před Wimbledonem.
Reagovat
PetaM
KONEČNĚ!!!!
Reagovat
PetaM
Takže v Birminghamu se letos představí celá naše špička. Od Petry až po Báru. Paráda :) A možná ještě někdo v kvaldě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tam budou hrát jen ony dvě? Když Petra je současná česká dvojka a Bára česká jednička.
Reagovat
PetaM
Hm, já Race v průběhu roku neberu. Zajímá mě těsně před TM.
Reagovat
PetaM
A pokud to bereš podle Race, tak Petra je stejně až třetí za Kájou. O 25 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu, race jsem vůbec neviděl :) Beru to podle svého dojmu - Bára letos jako jediná něco hraje a Petra má aspoň občas záblesky. Karolína si body nahrála v IW, ale ostatní turnaje velká bída.
Reagovat
PetaM
Jo takhle :D No, s naší dvojkou je to letos dost špatné. Podle mě ani jedna nehraje nic moc :D :D Jednička je jasná, dvojka už o dost méně.
Reagovat
Dobry-den
Takže bude o jednu ostudnou prohru více, to se moc těšým ;-)
Reagovat
George_Renel
Zřejmě to bude dnes kvůli počasí s přestávkami. Za těchto okolností a podmínek akcie Berdycha bohužel klesají.
Reagovat
anton77
Ajde Cvetana
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle předpovědi by mělo za 5 minut přestat pršet.
http://www.accuweather.com/en/fr/stade-roland-garros/113409_poi/minute-weather-forecast/113409_poi
Reagovat
steve79
To je to nejlepsi co se mohlo Agutovi stat. Vyhrat prvni set a preruseni.
Reagovat
Denis92
No neviem. Ta pauza pomoze skor Djokovicovi..
Reagovat
Marduch
Loni na USO jejich zápas Djoker překlopil na svojí stranu až někdy v druhé půlce třetího setu, tj. B.A. nejspíš odešel fyzicky. Takže bych spíš řekl, že pauza pomůže B.A.
Reagovat
Denis92
To nebude o kondicke, ale o tom, ze sa Novak upokoji a zacne hrat uplne iny tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by to chtělo 2 dny deště. S vědomím, že by musel až do finále hrát každý den, by Djokovič nastupoval na dohrávku už psychicky nalomený. Bautista začal přesně tam, kde Murray v Římě skončil, nepouští Srba vůbec do hry a ten ztrácí nervy, v tomhle stavu je v pohodě hratelný. A ten vychvalovaný servis, který mu údajně Becker tolik zlepšil, má snad nejhorší za posledních pár let. Tohle prostě Bautista musí dotáhnout, jestli není úplní i.d.iot.
Reagovat
smazaný uživatel
akorát Hvězdy jsou Hvězdami proto,že i v krizi mají pořád něco v záloze a nic je nepoloží. A na slabší chvilky asi taky bude náchylnější Španěl a to v takových zápasech rozhoduje
Reagovat
turista
Tři sety mu Nole nepustí. Pozice světové jedničky mu nespadla z nebe jako ten déšť. Musel si ji vybojovat i v takovýchto zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak dlouho má pršet? Stihne Srb vyletět ještě dnes, nebo tam bude zaclánět do zítřka? Jinak Bautista parádně, v Madridu si od něj schválně nechal naložit a teď si s ním dělá, co chce :D
Reagovat
smazaný uživatel
A největší expert turista. Prý Bautista nemá Djokoviče čím ohrozit :D :D :D
Reagovat
yenda1
Velmi dobré, co se děje v Paříži a doufám, že bude pršet celý den i zítra klidně. Jenom tak se snad začne něco dělat. Žádná střecha, žádné světla.....klauni.
Reagovat
kada.tom
No, organizátoři to podle všeho mco nezvládli. Kvůli 30 minutám hráče povolávat na kurty.
Reagovat
EllNino
lepší než nic :)
Reagovat
panzer.dragon
mohl by djoka poslat domu
Reagovat
Mayo
Vamos Roberto, ešte jeden set keby da... Nečakám postup ale nech je dráma
Reagovat
Vojtiik
Alvaro Bautista djoka pošle na Bělehrad! přijde mi, že hraje podobně jak Simon, resp asi ne až tak chytře, ale využívá přesně tu energii a vlastnosti protivníkova úderu, nepříjemný hráč
Reagovat
smazaný uživatel
Snas se Djoko nezmátoří, kurs na Španěla 16,59 !! ,to nešlo odolat
Reagovat
Kozoroh
Ale zmátoří se, je ho třeba tlačit!!!
Reagovat
PetaM
Proč je Aga přerušená a jinde se hraje? Trochu nefér ne? :D Nebo na kurtu Agy prší jinak, než na jiných kurtech? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aga není"water resistant"
Reagovat
PetaM
No, už přerušili i Novaka ... Ale to to trvalo! :D
Reagovat
PetaM
Ale S+S nechávají dále hrát ... Nevím no ...
Reagovat
PetaM
Ale už tam vběhlo komando :D :D :D
Reagovat
Krisboy
Hohóóóó´- Roberto jede!!!!!!
Reagovat
Krisboy
Aga dostala kanárka v podstatě, že? :-)
Reagovat
PetaM
Jak by řekl Svačina - dostala špinavého kanára :D
Reagovat
smazaný uživatel
a na Eurosp.-Aga Radw. "totálně mimo formu"?? A co s těma pumelenicema měla dělat? Chtělo by to spíše pochválit Pironk.,jak se za ten den skvěle na Agu připravila.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že je hodně ráda, že se to zas přerušilo. Dneska si ani neškrtla.
Reagovat
Fandina
V každém případě to dnes kanár byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekalendářní kanár. :)
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
Ma3ek
Djokovic je mimo ked bautista bude normalny vyhra
Reagovat
Ma3ek
Toto robil aj v Rime prave on by mal ukazat ze svetova 1 vie hrat za kazdych okolnosti a nie furt hrat urazeneho
Reagovat
yenda1
Moc brečí no, ať se soustředí na hru. Lajny kloužou, ale zase tak hrozný to nebude.
Reagovat
Ma3ek
On namiesto toho aby bol prikladom tak zneuziva poziciu sv.1 na taketo veci a potom sa cuduje ze nikdy nebude popularny a uznavany ako Rafa a Roger on si mysli ze si ziska ludi ked neha hrat zberaca lopticiek alebo robi sou ze napodobnuje inych ale ked ma dokazat ze je osobnost tak ukaze opak celu antukovu sezonu je urazeny a oduty zasluzi si prehrat cely RG hra slabo
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1. Djokovič je ostuda tenisu, No. 1 má jít příkladem i v chování a on je největší šmejd na okruhu. Když vyhrává, tak samé úsměvy, ale jak mu něco nejde, tak z něj arogance stříká na všechny strany.
Reagovat
Matti
Co to melete? To snad je ještě horší, než ten dešť.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Já mu snad začnu i fandit, tohle haterství je odporné.
Reagovat
Kozoroh
U nás v Djokolandu budeš vítán :-)
Reagovat
Krisboy
Máš pravdu, No3e je horší než déšť.
Reagovat
Tornes
Naopak Nole patří mezi nejlépe prohrávající tenisty na okruhu. Stačí se mrknout na způsob, jakým po porážce vždy zdraví a blahopřeje soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. A řvaní na fanoušky, na podavače, hádky s rozhodčím, vztekání se kvůli podmínkám, které jsou pro oba stejné. To je běžný folklór, který k tenisu patří. Jsem rád, že to od něj jako od příkladné jedničky nepřebírají ostatní tenisti, to je chování, které patří na fotbal.

A po porážce soupeři pogratuluje každý, nevím o nikom, kdo by to nedělal. To není ctnost, ale standard.
Reagovat
Ma3ek
Po prehre nemam namietky ale to co robi ked sa nedari je otras hlavne posledne turnaje asi to ze vsade kde hra sa fandi proti nemu nie je nahoda a nie je to tym ze vyhrava ked Roger vyhraval aj tak mu vacsina fandila iba ked hral s Rafom to bolo 50:50 ale Djokovic sa snazi ziskat si ludi ale v kritickych chvilach sa vzdy prejavi jeho balkanska krv
Reagovat
Kozoroh
Lol meleš nesmysly, velkou osobnost dokazuje tím (jak výše vyzdvihl Tornes) tím, že po porážce vždy ocení výkon soupeře, nikdy jsem Novaka neslyšel vymlouvat se na zranění nebo na nevyhovující podmínky.
Reagovat
spaniel
Myslíš jako se třeba nestěžoval na modrou antuku? Nebo když ho porazil Roger a on na to, že mu výhru daroval?
Reagovat
Kozoroh
1. Na modrou antuku si tehdy stěžovali všichni, moc kluzká, z bot jí nešlo moc lehce oklepat a dalších xy problémů. Jen proto, že Roger má jako jediný titul z tohoto povrchu ji nemusíte vychvalovat.
2. Výrok, který novináři překroutili a ty jim ho evidentně žereš.
Reagovat
spaniel
Ty jsi fakt klaun. Nestěžovali si všichni. To je fakt. A druhou věc si dohledej, není to žádný výmysl. A jistě by se našlo víc příkladů.
Reagovat
Kozoroh
Stěžovali si kromě Rafy a No1eho Federer, Serena, Kuznětsovová. Někdy jindy si najdu čas a vypíšu ti ta jména.
Tu problematickou větu sice Djoker na TM vyřkl, ale nechtěl tím snížit význam porážky. To tak interpretovala až média.
Reagovat
spaniel
Nevzpomínám si, že by se Federer stěžoval.
Reagovat
Kozoroh
" Rafa bojuje proti antuce na největším turnaji v jeho rodné zemi. Nezdá se vám, že je něco špatně? Zaráží nás, že musíme hrát na povrchu, který nechceme,"
http://sport.lidovky.cz/antuka-na-turnaji-v-madridu-zmodra-tenisove-hvezdy-jsou-proti-pb2-/ostatni-sporty.aspx?c=A120502_123850_ln-sport-ostatni_mih

"Pokud všechno nebude úplně perfektní, bude to pohroma"
http://sport.idnes.cz/tenistum-se-nelibi-modra-antuka-dnc-/tenis.aspx?c=A120503_153120_tenis_ma
Reagovat
spaniel
Bal se jake to bude, v prubehu si uz nestezoval, protoze se narozdil od nemehel adaptoval. Ti pindali jeste mesic pote, co vypadli.
Reagovat
spaniel
Mimochodem, považuji ho za jednoho z nej fér hráčů, ale ty z něj děláš svatého, k čemuž má daleko vzhledem k excesum s nadavkami a podavaci. A není hráč, který by se někdy nestěžoval na míče, kurt atd.
Reagovat
Kozoroh
Nejsem sám, kdo svého favorita vyvyšuje. Dělali to federerovci, po nich nadalovci, teď já djokerovec. A je ho třeba vyvyšovat, ukazovat jeho genialitu, neboť ho mnoho fanoušků tenisu plně nedoceňuje, jak se dokonce nechala slyšet Navrátilová.
Novak není bez chyb, ale kdo není? Někdy mu bouchnou saze, ale nenechá se tím rozhodit a umí si přiznat, že pochybil (narážím především na Miami 15, kde se omluvil rodině sběrače míčku). To každý nedovede.
Reagovat
historik
už zas přerušeno. No to to moc dlouho netrvalo
Reagovat
PetaM
Není Pironě barvoslepá? Nebo si jen nevšimla, že tohle je antuka a ne tráva? :D :D Každopádně super, Aga už potřebuje dostat za vyučenou :D
Reagovat
Fandina
Koukám na to, Pironě teď dva game jako na trávě. Jen tak dál Květuško!!!
Reagovat
smazaný uživatel
měla celý den na to se na Agu naučit hrát a nezahálela ,stejně jako Sam .A já bych mohl trochu zbohatnout!?
Reagovat
kada.tom
Aga je dneska dost marná :-((
Reagovat
kada.tom
a dneska zatím 0-6 ... achjo :-(
Reagovat
dadaft
skvělý nástup Samanthy do dohrávky.
tajbrejk s nulou.
a hraje dobře --- píše povinné body z forhendu, nekazí z bekhendu, dobře podává............
((( c´mon Sammy )))
Reagovat
Krisboy
...člověk si odskočí na oběd a nestačí se divit - ono se hraje!!!
Reagovat
Fandina
Sam první set 7:0 v TB, pěkné a ještě jeden set! Go Sami go go!
Reagovat
kada.tom
Sam luxusní v TB :-)
A jedem dál, come on!
Reagovat
Hector21
držíme palce, Sammy pojď!
Reagovat
Ma3ek
Djokovic prehra dnes
Reagovat
Krisboy
Možné je všechno, ale moc tomu nevěřím. Každopádně by to potěšilo :-)
Reagovat
Vojtaakk
No prohra asi ne, ale set mu Bautista rozhodně vzít může, viz AO.
Reagovat
Vojtaakk
A je to tam
Reagovat
Vojtaakk
Sam to vzala za správný konec!
Reagovat
kada.tom
tak tak, a chce to rychle otočit vývoj :-)
Reagovat
kada.tom
Tak Ago, ne že budeš zdržovat program, pěkně to rychle dokonči :-)
Reagovat
miledus
tak holky už jsou na kurtu :)
Reagovat
cheeky
http://sport.idnes.cz/tenis-jiri-fencl-rozhovor-09b-/tenis.aspx?c=A160530_191350_tenis_rou
Reagovat
George_Renel
Zajímavý rozhovor, zajímavé názory, s drtivou většinou lze souhlasit.
Reagovat
Fandina
Super. Moc tomuhle počítačovému odborníkovi fandím. Resultina je super.
Reagovat
historik
ovšem na jak dlouho?
Reagovat
Fandina
podle odborníků by už dnes vytrvale pršet nemělo
Reagovat
patriks
na tomto radaru http://www.meteo60.fr/radars_index.php je vidět, že déšť už končí.
Reagovat
Fandina
Na trojce už sklidili plachtu a sedí tam diváci.
Reagovat
Ma3ek
Škoda že sa Rafa nezranil az po zapase s granollersom vsak by sa este stihol dat 3x dokopy kym bude dalsi zapas to by este aj Roger stihol :Dxprve 3 kola by presiel lachko a potom by mal dlhy cas na rekonvalescenciu
Reagovat
MartinPa
Hraje se na antuce - proč tedy vadí ten zahradní deštíček co tam kape? To už jsou ti hráči tak zhýčkaní, že ani takovej držák jakým antuka je, není vhodná? Pamatuju časy, kdy se hrálo na antuce v dešti dokud se nezačaly dělat louže - pak se teprve přerušovalo, borci to projeli molitanovým válcem a hrálo se za půl hodiny zase.
Reagovat
MartinPa
Nehledě na to, že někteří co budou hrát i o víkendu, za další týden už hrají v Queens či Halle. Po takovém nášupu zápasů, pokud tedy mají končit v termínu, bude Wimbledon plný překvapení = z tohoto pohledu je pak jasné proč Rafa při pohledu na předpověď počasí radějí nasimuloval zranění a Roger raději ani nenastoupil...
Reagovat
vrabejka
bude v PaŘíži v 11 pršet?
Reagovat
Hector21
jaká vyjdou čísla ve Sportce?
Reagovat
Herbert_Hoover
v 11 hodin ještě ano, ale v 11:14 už by mělo přestat :)))
Reagovat
vrabejka
snad Berda nezačne dřív jak ve 12.30
Reagovat
Krisboy
zatím to vypadá že prší a pršet bude
Reagovat
FandimRF
zatím nejnudnější GS...nechápu proč nemají povinnost mít akce takového formátu všude zastřešení.
Reagovat
smazaný uživatel
presne aspon 3 nejvetsi kurty by meli mit zastreseni a pak nebyl rakovy zkluz jako ted :/
Reagovat
Tornes
Za
A) tři kurty jsou zastřešené na jediném turnaji na světě;
B) existují dobré důvody, proč kurty vůbec nezastřešovat - hala vs outdoor, změna hracích podmínek;
C) neodehrání jednoho celého dne se naposledy stalo před 16 lety, ani zdaleka se nejedná o stálý problém
D) tenis je venkovní sport a jako takový závisí na počasí, to je prostě fakt (zeptejte se kriketistů, co znamenají opravdové problémy s počasím)
E) mnohem větší chyba jsou chybějící světla, která by se narozdíl od střechy dala jednoduše zajistit
F) Grand slam není grandslam proto, že má nejmodernější kurty
Reagovat
Tornes
a jen tak btw - jakou akci si udělají, takvou mají. GS se v podstatě pořádají sami (skrz ITF) a sami si určují pravidla. Jestli nechcou mít povinné zastřešení (jako že určitě ne, jinak by bylo), tak ho mít nebudou a není důvod, aby ho měli.
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby si pořadatelé v Paříži drželi tu pózu, nechceme střechu, chceme se odlišovat, tak to beru. Jenomže oni ji chtějí, viz například včerejší "dopis" na ofiko twitteru RG wimbledonské střeše, ať "dojde" do Paříže. Tady je to spíš o neschopnosti než o tom, že by se chtěli odlišovat a že by preferovali outdoor tenis.
Reagovat
Tornes
Já nevím, jestli bych říkal přímo neschopnosti - když máš moc byrokracie a příliš se dbá na názor ochránců čehokoli, tak se těžko mění cokoli, ať jsi schopný jak chceš, natož tak velká věc jako střecha na kurtu. Osobně opravdu jako větší problém vidím chybějící světla - ty by se naopak snad měly dát vyřešit jednoduše.
Reagovat
smazaný uživatel
dnešní program se asi nestihne celý, do 13 hodin se prý určitě hrát nebude
Reagovat
vaclavsubrt
jenže odpoledne má pršet víc než dnes... viděl bych to na dohrávku azy a simony a víc nic
Reagovat
vaclavsubrt
ted teda než dnes
Reagovat
Tornes
a blbý je, že ve čtvrtek má taktéž pršet... Pokud to takhle fakt půjde dál, tak jedna půlka pavouka by měla odehrát QF, SF a F bez jakékoli přestávky.
Reagovat
darek.vrana
Aza ještě hraje?
Reagovat
George_Renel
Když bude nejhůř, tak to v 11 jistí Kolář s nasazenou jedničkou.
Reagovat
Fandina
a Kolář s Berankisem už jsou na place
http://livestream.com/ATP/prostejov2016centrecourt
i Tipsarevic s Molcanem
http://livestream.com/ATP/prostejov2016court1
Reagovat
Fandina
Beranek bohužel vyhrál první set, tak uvidíme, jestli Kolař v druhém přitlačí.

Jinak blízko mikrofonu hovořilo nějaké dítě a zřejmě se učilo znát pravidla hry.
Reagovat
jacksomm
Pokud jsou pořadatelkami pouze zeny, tak rozmelnily. Ale to asi nebude ten pripad, ze pane redaktore ?
Reagovat
vrabejka
Nevíte jestli bude v 11 pršet?
Reagovat
Krisboy
Někde určitě.
Reagovat
cheeky
Pořadatelé zápasy rozmělnili !!
Reagovat
Herbert_Hoover
zápasy rozmělnily pořadatele :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
rozmělnili, ne rozmělnily...
Reagovat
LubosZabloudil
Děkuji za upozornění.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist