1. den ve Wimbledonu: Na centrálním dvorci se představí Kvitová a obhájce titulu Murray. Do akce jde dalších šest Čechů

3. 7. 2017, 11:30
Previews 220
Krátce po poledni začne pro všechny tenisové fanoušky ten největší tenisový svátek celého roku. V All England Clubu se totiž rozehraje hlavní soutěž Wimbledonu a hned v rámci prvního hracího dne do bojů zasáhne sedm Čechů. Program na centrálním dvorci zahájí obhájce titulu Andy Murray a hned po něm nastoupí Petra Kvitová.

Program na centrálním dvorci otevře Andy Murray. Obhájce titulu nemá před startem letošního ročníku Wimbledonu dobrou formu. Brit sice došel na French Open až do semifinále, nicméně travnatou část sezony odstartoval coby loňský šampion překvapivou porážkou na oblíbené domácí akci v londýnském Queen's Clubu.

Poté měl v plánu absolvovat dva exhibiční zápasy v Hurlinghamu, ovšem třicetiletého Brita trápila kyčel, a proto se rozhodl exhibiční turnaj vynechat. V rozhovoru před startem domácího grandslamu potvrdil, že je nyní již zdravotně v pořádku.

Na londýnské trávě letos začne proti Alexanderovi Bublikovi. S talentovaným Kazachem, který se do hlavní soutěže dostal až jako šťastný poražený z kvalifikace, se dvojnásobný wimbledonský vítěz utká poprvé.

Jako druhá v pořadí nastoupí na největší dvorec v All England Clubu Petra Kvitová. Dvojnásobná vítězka prožívá po prosincovém přepadení pohádkový návrat. Na kurty se vrátila nečekaně brzy už na French Open, kde uhrála druhé kolo.

Přípravu na svou nejoblíbenější akci sezony absolvovala v Birminghamu a hned na druhém turnaji po návratu získala jubilejní 20. titul, když ve finále porazila Ashleigh Bartyovou.

Proto bude letos ve Wimbledonu patřit k největším favoritkám. Kvitová v Londýně triumfovala v letech 2011 a 2014 a s odstupem dalších tří let by mohla znovu uspět. V roli nasazené jedenáctky začne proti Johanně Larssonové, se kterou ani v jednom z předchozích čtyř duelů nezaváhala.

Švédka si trávu letos zatím nevyzkoušela. Důvod je jasný. Na nejrychlejším tenisovém povrchu má totiž kariérní bilanci 4-14 a poslední výhru zaznamenala před třemi roky. Ve Wimbledonu navíc na premiérové vítězství v hlavní soutěži stále čeká.

Jako poslední se na centrálním kurtu představí Stan Wawrinka. Wimbledon je posledním grandslamem, jenž Švýcarovi chybí do sbírky. Od roku 2014 Wawrinka každoročně vyhrává jeden grandslam.

Třetí hráč světa ovšem trávu vyhledává asi nejméně. Jeho celková bilance na nejrychlejším tenisovém povrchu je 27-24. Ve Wimbledonu nikdy nedošel dále než do čtvrtfinále.

Na úvod ho navíc nečeká nic jednoduchého. V prvním kole ho prověří rozjetý Daniil Medveděv. Jednadvacetiletý talentovaný Rus došel na všech travnatých turnajích (Hertogenbosch, Queens a Eastbourne) minimálně do čtvrtfinále.

Na trávě má tak na rozdíl od Wawrinky, který jediný přípravný zápas v Queensu v prvním kole prohrál, za sebou velmi kvalitní přípravu.


Na druhém největším dvorci budou bojovat V. Williamsová, Nadal a domácí Kontaová
Program na jedničce zahájí pětinásobná šampionka Venus Williamsová. Legendární Američanka na úvod vyzve Elise Mertensovou, kterou smetla na letošním French Open.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos na grandslamech dosahuje skvělých výsledků. V Melbourne si zahrála finále, jež prohrála se sestrou Serenou, a v Paříži došla do osmifinále.

Od té doby nehrála. Ve Wimbledonu tak absolvuje první letošní zápas na trávě, na které má vynikající kariérní bilanci 86-18. Ve Wimbledonu loni došla až do semifinále a ukázala, že na trávě stále hrát umí.

Její dnešní soupeřka si na trávě letos zahrála tři turnaje. V Hertogenboschi a na Mallorce skončila v prvním kole, v Eastbourne si připsala jedinou výhru nad trápící se Timeou Babosovou a poté ve třech setech podlehla Anastasii Pavljučenkovové. Ve Wimbledonu si zahraje hlavní soutěž vůbec poprvé.

Po Williamsové na kurt č. 1 nastoupí Rafael Nadal. Těžko říct, co od světové dvojky očekávat. Španěl ve Wimbledonu od finálové účasti v roce 2011 přešel jen jednou přes druhé kolo. Loni navíc kvůli zranění v All England Clubu chyběl.

Jeho letošní výsledky na grandslamech jsou ovšem parádní. V Austrálii prohrál až ve finále s Rogerem Federerem a letos jednoznačně ovládl antukové jaro, které završil jubilejním desátým triumfem na French Open. Soutěžní zápas na trávě ale letos neodehrál.

Naváže Nadal na trávě na úspěchy z antukové části sezony?

Absolvoval pouze exhibiční utkání, v nichž uhrál jen pět gamů proti Tomášovi Berdychovi a poté porazil v super tie-breaku Tommyho Haase. Podle dostupných informací v pátek odehrál ještě tréninkový duel s Grigorem Dimitrovem a prohrál hladce ve dvou setech.

Nadvládu Španěla v posledních týdnech se jako první pokusí přerušit 137. hráč světa John Millman z Austrálie.

V pondělí se publiku představí největší domácí naděje Johanna Kontaová. Britka se po nevydařeném antukovém období na trávě probudila a došla až do finále v Nottinghamu. V Birminghamu sice vypadla už ve druhém kole, nicméně v Eastbourne postoupila až do semifinále.

Souboj o finále proti Karolíně Plíškové se ovšem rozhodla vynechat, protože den předtím ve čtvrtfinálovém duelu se světovou jedničkou Angelique Kerberovou ošklivě upadla a z turnaje se kvůli problémům s hrudními obratli odhlásila.

V prvním kole ji čeká Su-Wei Hsieh. Na rodačku z Tchaj-wanu si Kontaová moc dobře pamatuje. Právě Su-Wei Hsieh totiž britskou jedničku vyřadila v prvním kole letošního French Open a celkově vede ve vzájemné bilanci 2-1.


Vondroušovou čeká wimbledonská premiéra, Strýcová vyzve Cepedeovou
Poprvé se mezi ženami na třetím grandslamu sezony objeví česká naděje Markéta Vondroušová. Los však talentované Češce příliš nepřál. Dnes vyzve nebezpečnou Shuai Peng a ve druhém kole by v případě vítězství narazila na bývalou finalistku Eugenii Bouchardovou, nebo nasazenou Carlu Suárezovou.

Čerstvě osmnáctiletá Češka letos prožívá doslova životní sezonu. Díky třem triumfům na akcích ITF a premiérovému na turnaji WTA v Bielu se probojovala do první stovky žebříčku a aktuálně figuruje na 79. pozici. Letos má fantastickou bilanci 54-9.

Grandslamovou premiéru si odbyla na letošním French Open, kde prolétla tříkolovou kvalifikací a poté zvládla i duel prvního kola, v němž smetla domácí Amandine Hesseovou. Ve druhém kole byla nad její síly Darja Kasatkinová.

Příprava na travnatý vrchol sezony se Vondroušové příliš nepovedla. V Birminghamu sice zvládla tříkolovou kvalifikaci, nicméně v hlavní soutěži hned v prvním kole nestačila na talentovanou Ashleigh Bartyovou.

V Eastbourne dokonce vypadla už v prvním kole kvalifikace, když uhrála pouhé čtyři gamy proti Cvetaně Pironkovové. Nutno však podotknout, že Bartyová i Pironkovová patří na trávě k velmi nebezpečným hráčkám.

Trojnásobná wimbledonská osmifinalistka Shuai Peng letos na grandslamech zatím neuspěla. Na Australian Open vypadla ve druhém kole a v Paříži již v kole prvním.

Vstup do travnaté části sezony se ale jednatřicetileté Číňance povedl. V Eastbourne porazila italskou veteránku Francescu Schiavoneovou a nasazenou Timeu Bacsinszkou a v boji o čtvrtfinále statečně vzdorovala pozdější vítězce Karolíně Plíškové. Vondroušová a Shuai Peng se spolu dnes utkají poprvé.

Vondroušová prožívá životní sezonu. Zvládne po French Open první kolo i ve Wimbledonu?

Proti své první soupeřce letošního ročníku Wimbledonu nastoupí premiérově také čtvrtfinalistka z roku 2014 Barbora Strýcová. Jednatřicetiletá rodačka z Plzně na úvod změří síly s Veronicou Cepedeovou.

Česká tenistka má letos velmi solidní výsledky, a proto se v žebříčku neustále pohybuje okolo 20. místa. Na trávě se letos poprvé představila v Birminghamu, kde coby loňská finalistka ve druhém kole ve třech setech nestačila na Ashleigh Bartyovou.

Týden před startem Wimbledonu vyhrála tři zápasy v řadě, když v Eastbourne vyřadila Eugenii Bouchardovou, smetla Garbiñe Muguruzaovou a oplatila porážku z Aucklandu Lauren Davisové.

Strýcová měla v britské metropoli nakročeno do semifinále. Proti domácí Heather Watsonové ale neudržela vedení a nakonec s Britkou ve třech setech prohrála.

Paraguayská jednička Cepedeová prožívá životní sezonu, kterou korunovala postupem do osmifinále French Open. Na trávě takových úspěchů jako na antuce zatím nedosáhla.

Na Mallorce sice zvládla kvalifikaci, nicméně vypadla hned v prvním kole hlavní soutěže a v Eastbourne po úspěchu v kvalifikaci vypadla v kole druhém.

Strýcová se na trávě cítí dobře, což potvrzuje její kariérní bilance 46-28. Na nejrychlejším povrchu si v minulosti dvakrát zahrála finále turnaje WTA.


Siniaková narazí na Sakkariovou, ve 2. kole si může zahrát s Kr. Plíškovou
Role favoritky pro první kolo připadla také Kateřině Siniakové. Jednadvacetiletá Češka zahájila letošní sezonu tím nejlepším možným způsobem - premiérovým titulem na okruhu WTA, který vybojovala hned v prvním lednovém týdnu v čínském Shenzhenu.

Od té doby ale formu z úvodu letošní sezony zatím marně hledá. Na okruhu WTA si od ledna zahrála jediné čtvrtfinále, jehož dosáhla na domácí půdě v pražské Stromovce.

Na trávě si letos zahrála dva turnaje. V Birminghamu vstoupila do nejkratší části sezony skvěle, když porazila Nao Hibinovou a svedla třísetovou bitvu s Darjou Gavrilovovou. O týden později v Eastbourne ovšem uhrála pouze pět gamů proti Soraně Cirsteaové a vypadla už v prvním kole.

Sakkariová, aktuálně 101. hráčka světa, na sebe nejvíce upozornila na letošním Australian Open, kde vyřadila talentovanou Anett Kontaveitovou a Alizé Cornetovou.

Na posledních třech akcích postoupila vždy do čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku se probojovala na antuce v Bolu, na podniku WTA v Nottinghamu a nedávno na akci ITF 100k v Ilkley. Tráva tak řecké tenistce není cizí.

V roce 2010 vyhrála Kristýna Plíšková wimbledonskou juniorku

Siniaková může ve druhém kole svést české derby s Kristýnou Plíškovou. Ta bude v prvním kole bojovat proti 31. nasazené Robertě Vinciové, kterou letos již dvakrát porazila.

Plíšková se po zklamání na French Open, kde vypadla už v prvním kole s domácí Chloe Paquetovou, vydala do Hertogenbosche. Přechod na trávu se jí nepovedl. V prvním kole nestačila na Anett Kontaveitovou.

Chuť si spravila na Mallorce. Na největším španělském ostrově postoupila až do čtvrtfinále. V Eastbourne byla ve druhém kole dva míčky od životní výhry. Se světovou jedničkou Angelique Kerberovou ale nakonec prohrála poměrem 5-7 v rozhodující sadě.

Ve Wimbledonu došla stejně jako Siniaková nejdále do třetího kola. Mezi 32 nejlepších tenistek postoupila předloni, Siniaková loni. O kolo dále se v minulosti dvakrát dostala Vinciová.

Čtyřiatřicetiletá italská veteránka se letos výsledkově i herně trápí. Na kontě má letos sice tři čtvrtfinálové účasti, to poslední uhrála na trávě na Mallorce, nicméně celkově má zápasovou bilanci 9-14.


Z mužů se představí Veselý a Rosol
Právě ve Wimbledonu dosáhl loni Jiří Veselý svého nejlepšího kariérního výsledku na grandslamu, když postoupil mezi nejlepší šestnáctku.

Třiadvacetiletý rodák z Příbrami měl slušné antukové jaro. V Marrákeši si zahrál semifinále, poprvé v kariéře postoupil do třetího kola French Open a antukovou část sezony zakončil titulem z domácího challengeru v Prostějově.

Přechod na trávu ale Veselému nevyšel. V Eastbourne ve dvou setech podlehl kanadskému kvalifikantovi Vaskovi Pospisilovi a do All England Clubu tak dorazil bez jediné výhry a jen s jedním odehraným zápasem na trávě.

Se svým dnešním soupeřem Iljou Marčenkem se utká poprvé. Devětadvacetiletý Ukrajinec si musel pozici v hlavní soutěži vybojovat v tříkolové kvalifikaci. Marčenkovi patří v žebříčku ATP 117. pozice, a proto se soustředí výhradně na challengery.

Loni dosáhl Veselý ve Wimbledonu na životní výsledek

Jako poslední se dnes z českých zástupců představí Lukáš Rosol. Český tenista musel po šesti letech absolvovat kvalifikaci. Všechny tři překážky zvládl a ani šestým rokem nebude v hlavní soutěži Wimbledonu chybět.

Bývalý 26. hráč světa se snaží o návrat mezi tenisovou elitu. Výsledkově se mu však letos nedaří. V hlavní soutěži vyhrál dva zápasy v řadě pouze v dubnu na challengeru v Barlettě, kde nakonec skončil v semifinále.

Na trávě odehrál před Wimbledonem dvě akce. Na challengeru v Surbitonu ani na turnaji ATP ve Stuttgartu neprošel kvalifikací. Jeho dnešní soupeř Henri Laaksonen absolvuje teprve pátý duel na trávě v kariéře (bilance 1-3).

Vůbec poprvé bude startovat v hlavní soutěži grandslamu. Ve Wimbledonu zkoušel třikrát kvalifikaci, ani jednou neuspěl. Na trávě na rozdíl od Rosola letos ještě nehrál.


Do akce jdou i další nasazení
Do turnaje dnes vstoupí také světová dvojka Simona Halepová. Finalistka letošního French Open začne proti Marině Erakovicové. Jeden z favoritů na titul Marin Čilič na úvod vyzve Philippa Kohlschreibera.

Představí se také Nick Kyrgios. Talentovaný Australan bude v prvním kole čelit Pierrovi-Huguesovi Herbertovi. Těžká zkouška čeká Jelinu Svitolinovou. Ukrajinka totiž narazí na nebezpečnou Ashleigh Bartyovou.

Překvapivá vítězka letošního French Open Jelena Ostapenková změří síly s Aliaksandrou Sasnovičovou. Sérii nezdarů se pokusí přerušit slovenská jednička Dominika Cibulková v duelu s Andreou Petkovicovou.

Do akce jdou také například Jo-Wilfried Tsonga, Kei Nišikori, Madison Keysová, Gilles Müller, Karen Chačanov, Mirjana Lučičová-Baroniová, Lucas Pouille a vracející se Viktoria Azarenková.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 1. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. A. Murray (1-Brit.) - Bublik (Kaz.)
2. Larssonová (Švéd.) - Kvitová (11-ČR)
3. Medveděv (Rus.) - Wawrinka (5-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Mertensová (Belg.) - V. Williamsová (10-USA)
2. Nadal (4-Šp.) - Millman (Austr.)
3. Kontaová (6-Brit.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Tsonga (12-Fr.) - Norrie (Brit.)
2. Erakovicová (N. Zél.) - Halepová (2-Rum.)
3. Kohlschreiber (Něm.) - Čilič (7-Chorv.)
4. Zaněvská (Belg.) - Watsonová (Brit.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Kyrgios (20-Austr.) - Herbert (Fr.)
2. Bartyová (Austr.) - Svitolinová (4-Ukr.)
3. Karlovič (21-Chorv.) - Bedene (Brit.)
4. Ostapenková (13-Lot.) - Sasnovičová (Běl.)
• COURT 5 • (od 12:30 SELČ)
4. Vondroušová (ČR) - Shuai Peng (Čína)
• COURT 6 • (od 12:30 SELČ)
3. Veselý (ČR) - Marčenko (Ukr.)
• COURT 7 • (od 12:30 SELČ)
2. Strýcová (22-ČR) - Cepedeová (Par.)
3. Rosol (ČR) - Laaksonen (Švýc.)
• COURT 15 • (od 12:30 SELČ)
3. Siniaková (ČR) - Sakkariová (Řec.)
• COURT 16 • (od 12:30 SELČ)
2. Kr. Plíšková (ČR) - Vinciová (31-It.)
Kompletní program 1. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

220
Přidat komentář
Krisboy
Dobře J1rko, dobřeeeeee!!! V pátým ho přejedeš, vo to strah nemám.
Reagovat
Stan_Borowitz
Válec se rozjíždí.

Není přece možné, aby během jednoho dne vypadli dva žhaví adepti na titul.
Reagovat
Krisboy
George The Terminator. J1rka si pro TO jde, teď už není nejmenších pochyb.
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, že se s Fabiem potkají tak brzy. Jeden z vrcholů turnaje, zápas, který by mohl být i parádním finále, už ve druhém kole. Ale nakonec i diváci mimo centrkurt si zaslouží vidět špičkový tenis v podání dvou legend.
Reagovat
horska.kraslice
Markéta vybojovala TB, má 1. set :-)
Reagovat
horska.kraslice
Ve druhém setu se Shuai neskutečně rozjela a prakticky vůbec nechybovala. Snad jí to ve třetím nevydrží :-(
Reagovat
horska.kraslice
3:3 Maky neskutečně bojuje, ale má toho už asi dost...
Reagovat
a.magerova
No.... měla jsem strach, že Ti budu dělat na revanš otrokyni.... ale vypadá TO na dominu.... :-P
Reagovat
blixa
No to bylo naposled, co jsem dával nějaké tipy na WTA ! Já blbec !!! :D
Reagovat
a.magerova
Tvl co TO Wáwra dělá... Kozoroh bude mít druhé vánoce.... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Super wawrinec v tahu!
Reagovat
babolat.cz
i tenis může být nespravedlivý, zvláště na trávě. Když se vysoká nemotorná příšera naučí servis a vcelku mu to stačí na slušné živobytí. Třepači koberců mají žně...
Reagovat
fialka
čo set, to TB a v piatom 30:28. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Poslední trepač kobercov, který vyhrál WB, byl snad Ivaniševič.

Jinak obvykle trepači vyřadí slabší hráče a antukáře, ale když se setkají s opravdovou kvalitou, končí...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Koho by zajímalo, tak Nicole Vaidišová dnes bude moderovat Sportovní noviny na Nově :)
Reagovat
horska.kraslice
Markéta s Shuai, pěkný tenis. Škoda, že Markéta dostala tak těžkou soupeřku.... :-(
Reagovat
sosna
je Markét někde na streamu?
Reagovat
fujtajblick
mám nainstalovný Sportzone a to mi jede. Kvalita sice nic moc, ale obraz je
Reagovat
horska.kraslice
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=729319&lang=ru&eid=543140&lid=729319&fwm
Reagovat
sosna
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Není na streamu? :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono je to možná tak lepší...
Reagovat
bella
Hele, nestaras se jen o CiCi? To je strasny s tebou fakt :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi tady nová nebo co?
Reagovat
bella
No ja jen, ze si tu psal, ze te zajima uz jen CiCi a ted tu "otravujes" zase s tou svou starou partickou :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se nejdřív nauč číst a pak na mě reaguj...
Reagovat
bella
Aaaale to nevokecas. Ja svemu zraku verim vic nez tobe ;). A hledat to nebudu, vis moc dobre, zes to napsal ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde jsem nenapsal, že mě zajímá jenom CiCi. Napsal jsem, že pro mě jsou top Masha a CiCi, pak ty ostatní (Donna, Caro, Vika, Monča, Katka). Takže dvěma hráčkám fandím nejvíc, ale zajímá mě jich sedm...
Reagovat
Nola
Dominika vs Andrea, ani jedna nechce vyhrat zapas, hrozne kolapsy z oboch stran, Dominika treba zabrat
Reagovat
misa
Zajímavá koncovka...
Reagovat
sprchon
Šílenost... Obě bez servisu. :D
Reagovat
tommr
se dneska na výhru nečekaně nadřela, ale vzhledem k tomu, že její první zápasy na turnajích bývají skoro vždycky hodně vachrlatý to zas takový překvapení není. Hlavní je postup ve dvou setech ... :)
Soupeřky v dalších kolech by už ovšem na rozdíl od neškodný Larssonový takovej nejistej výkon nejspíš potrestaly. Zatím to vypadá, že Petru budou čekat Brengleová a Garcia ...
Reagovat
bella
ty si taky neskodnej, vid? :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Nevíte, kdo komentuje Cibulkovou s Petkovicovou na Nova Sport 2?
Reagovat
Lenca45
Klára Koukalová? Snad je to ona
Reagovat
Pani_Kostalova
jj, Koukalová
Reagovat
Ondřej.Jirásek
super, díky :)
Reagovat
Nola
je to Koukalova, komentuje aj pre Digi, poznam ju podla hlasu
Reagovat
George_Renel
Mělo to dnes pěknou gradaci. Švédka překvapila, nezabalila to a hrála také velmi dobře.
Reagovat
FulnekUltras
ani zrnko nazmar ;)
Reagovat
tommr
Petra jí v závěru zbytečně pustila zpátky do zápasu a může bejt ráda, že to nakonec stihla ukončit ve dvou setech. Bůhví jak by to vypadalo ve třetím setu ...
Reagovat
Krisboy
Třetí set? To je přeci P3třina parádní disciplína :D
Reagovat
vrabejka
Petra postup v pohodě. Půl druhého setu hrála skvěle na konci to vydřela.
Zatím Čeští tenisté dělají radost snad ještě postoupí aspoň Jirka.
Reagovat
Lina
Já bych chtěla ještě i Markétu.
Reagovat
Krisboy
Lukáš to dá taky!
Reagovat
Andrew89
nervozni zacatek...prubeh dobrej,celenka letela ,vyhra byla jista :D
Reagovat
Lina
Hezký popis její hry. :) Příští by mohl znít suveréní postup. ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Petra vypadá jako sluníčko..., škoda že takhle nevypadají a nechovají se všichni Češi, to by se tady hned lepé žilo a hlavně lépe dýchalo.
Reagovat
PetaM
Škoda, že se tak nechovají i tmavší spoluobčané. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Nech si ty rasistické kecy tam, kde se ti nesmějí.
Reagovat
smazaný uživatel
ked sa v tom tak vyznas,ked uz na to pride,co je viac rasistickejsie,povedat ciernemu-ze je cierny alebo ze je biely,im vadi totiz vsetko,aj ked ich ignorujeme
Reagovat
Marduch
???
Reagovat
PetaM
Odkdy je pravda rasistická? Prosím tě, zalez si zpátky do kurníku. A pozdravuj rodinu.
Reagovat
FulnekUltras
A na konec eso na kříž jako před šesti lety ve finále. No, nebylo to jednoduchý, tahleta Larssonová, soudruzi... já bych dokonce řek', že né každej úplně přesně věděl, co vod ní můžem čekat, naše Královna se hodně zastřelovala na FS, ale nakonec jsme rádi, že jsme to urvali... ;) Teď už jedeme nad plán... ;)
Reagovat
PetaM
4 zápasy z 6 na trávě zakončit esem? No boží :D :D
Reagovat
EllNino
Petra super :) Nervozita viditelná, ale výhra je tam
Reagovat
FulnekUltras
jj, tlačili jsme dneska to psyché až z paty ;)
Reagovat
sprchon
Myslel jsem, že vyhraje ta, která si ve 3. setu udrží servis. Přišel ale nečekanej kolaps, udržely si ho obě.
Reagovat
Empe
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja zase fandim Petkovicovej,prito sa citim nacionalista,poslednu dobu som nejaky divny
Reagovat
FulnekUltras
po rebrejku a několika famózních úderech Grassqueen, která musela vytáhnout opravdu všechno. Pryč letěla čelenka a směrem ke Švédce fulnecká včela... ;)

Lásko pooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Empe
Čelenka jde dolů. :-)
Reagovat
Andrew89
ted to pujde
Reagovat
FulnekUltras
a pořád otevřený zápas. Teď hlavně FS...

Poooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Petra ve 2.setu famózní :)
Kristýna hodně překvapila!!
Reagovat
EllNino
Mirjana se zbláznila a Týna taky ... výhra ve dvou :O :D
Reagovat
Andrew89
a Katka se taky zbláznila....snad to dotahne
Reagovat
EllNino
bohužel ne ... ale snad tu uřvanou Sakkari Týna ve druhém kole smaže ...
Reagovat
Andrew89
snad jo...pokid nebude jancit tak ji da:)
Reagovat
Dobry-den
Týna znovu přehrála Bobinu. Ta už podle mě taky dlouho hrát nebude, je to bída.
Reagovat
FulnekUltras
Peťa nedostane zadarmo nic - na což je už naštěstí zvyklá... ;)

Pooooooooooooooooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
historik
z Kristýny mám velkou radost...dokázala využít výhry těsného prvního setu a konečně vyhrála ve dvou setech :-)
Reagovat
FulnekUltras
Důležité momenty teď - Petra potřebuje soupeřku přetlačit, a snad už to půjde líp.

Pooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
sprchon
5:5
Reagovat
EllNino
a asi prohraje
Reagovat
sprchon
6:8. :D
Reagovat
vendulkabendulka
Katka je zralá najít si skutečného trénera a dát tomu nový impuls. Nikam to nevede a je to jenom trápení.
Reagovat
EllNino
jo, je to pěkná bída ... přitom třeba v Birminghamu hrála dobře, ty výsledky z Eastbourne a Wimbledonu proto vubec nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Trápení to je, ale Filjo není skutečný trenér?
Reagovat
vendulkabendulka
Já nevím do jaké míry ji skutečně trénuje a nebo jenom plní přání tatínka, který tu taškařici platí. Tipovala bych, že platí druhá varianta.
Reagovat
smazaný uživatel
No, takže nevíš. :D To já bych se spíš pozastavil nad rolí Sukové v týmu a taky nad tím, že od začátku deblové spolupráce s Hradeckou jdou singlové výsledky Katky do kopru...
Reagovat
George_Renel
Pozor, pozor!!!
Za tu nemohoucnost Siniakové může Hradecká v deblu. :-DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takovýho jsem nenapsal, ty senile.
Reagovat
FulnekUltras
kroť hormon, úředníčku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nezačal, bolševiku. :D
Reagovat
FulnekUltras
to si tady může nakonec každý přečíst ;)
Reagovat
George_Renel
Proč na mě reaguješ, když mě máš v ignoru. Já jsem na tebe nereagoval.
Lepší senil, než mladý deb.il. Ten s tou svou deb.ilitou bude muset žít celý život. :-b
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vůbec jsi na mě nereagoval...
Reagovat
misa
Však ji teď trénuje Čermák, ne? :)
Reagovat
EllNino
Ještě že Katka není k vidění ...
Reagovat
Dobry-den
Tak bohužel. Asi jsem Verunku trochu přecenil, bohužel. Hulvát hladce postupuje :-(
Reagovat
FulnekUltras
Tuhý boj o první gem druhého setu přes 6 shod - hned je vidět, že v Naganu jsme na Švédy nenarazili... ;)
Reagovat
Andrew89
popravdě jsem ani nic jiného nečekal. Zápas jsem nevidel..tak nevím, ale trochu tam občas bojovali dle scoringu
Reagovat
EllNino
Cepede hrála velice dobře, ale Bára ještě líp a zaslouženě v dalším kole ... Mirjana vedla 5:0 ve 3. a už je to 5:4 a podává Witthoeft ...
Reagovat
Andrew89
jojo to jsem zaregistroval a říkal si, že už nemůžeš prohrát:D no..a už je to 5:5

Nevěřím vlastním očím...Týna jede! O Katce nemá cenu asi mluvit.

Peťa hraje fajn, je videt nervozita, hlavně ze začátku. Larson vůbec nehraje zle a nic jí nedává. PEtra vyhraje, Larson hraje pekně, ale né tak aby vyhrála
Reagovat
historik
Ještě, že tu katku nevidíme. Evidentně je v krizi
Reagovat
Andrew89
Kateřina trapná ten první set...zvedni se a začni už hrát..!:D
Reagovat
FulnekUltras
Set bychom měli - ale Borgova vnučka otravuje fest, a lajnoví ještě víc. Docela by mě zajímalo, kolik těch hlášených autů při FS Petry bylo in.
Reagovat
dadaft
bože nezačni iqovatět
Reagovat
EllNino
Týna !
Reagovat
Mayo
Petra beast mode kks
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někde stream na Kvitovou? Dřepím v práci a NovaSport tu fakt nemáme :D
Reagovat
FulnekUltras
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/larsson-vs-kvitova-center-court-live-stream-4200287.html
Reagovat
FulnekUltras
a po SS se moc hraje - doufejme, že Larsson - velmi nebezpečná hlavně z FH - časem víc vypomůže.
Reagovat
FulnekUltras
Peťa se zvolna rozjíždí. A teraz valec... ;)
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
dadaft
No.5 v úvodním kole prostě JE problém, ne že ne, a to i když se jí moc nedaří.
Nicméně Ashleigh nemůže být spokojená - dnes z forhendu nebylo tolik důrazu, kolik bylo zapotřebí, ale největší obtíž byly chyby v důležitých chvílích a navíc takové ty chyby, kdy už to máte na lopatě, ale finální volej jde nepochopitelně do sítě,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
to člověka rozleptává

když už nic, měl se hrát minimálně rozhodující set.

no,
je to pryč,
škoda, cesta by se slušně otevřela,
snad si z toho aspoň dokážeš Ash vzít něco do budoucna,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Elině gratulace, měla hodně těžký první mač,,,,,,,,,,,,,,,,, a teď už může dojít daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň ať se zadaří s ABECEDou.
A do roka a do dne už třeba jako nasazená :-)
Reagovat
Empe
"30 seconds and she looks like a different player." :-D
Reagovat
FulnekUltras
Tahle Švédka se rozhodně nechat znásilnit nechce.
Reagovat
gedzitka
Zdá se mi to, nebo má Petra ŠATY?!
Reagovat
PetaM
Zdá se ti to :)
Reagovat
PetaM
Nebo ne? :D Já nevím :D :D
Reagovat
gedzitka
Bobina má to stejné a taky mi to připadá víc jako šaty :-)
Reagovat
PetaM
Ty kráso, ona má fakt šaty :O
Reagovat
Lenca45
Měla i loni. Minulý rok měl taky Nike na Wimbledon šaty a myslím, že to byl ten hadr, který se při větru zvedl skoro až k bradě :D
Reagovat
mahycek
Ty v.le 3 dvojchyby.
Reagovat
PetaM
Začátek jako víno! :D
Reagovat
FulnekUltras
3 DFs - to tam zas je nějakej vostříž... ;)
Reagovat
EllNino
No Petro ... :D
Reagovat
Dobry-den
Petra začala stylově.
Reagovat
blixa
Tvl. Barty prohrála ?!! Magerova mě zabije ....
Reagovat
FulnekUltras
taky jsem Ash věřil - i Mirjana dosť v pérdeli...
Reagovat
EllNino
Jasan, celou dobu nic a teď 4 holky najednou :D
Reagovat
FulnekUltras
vážení přátelé...
Reagovat
gigin
Nějaký puč? Komunistický?
Reagovat
FulnekUltras
Bohuš už to zkoušel - a přes léto to prej nikoho nezajímá. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Petra to má ve Wimblu zatím 29:7, tak to snad dneska zaokrouhlíme.
Reagovat
FulnekUltras
30:7
Reagovat
smazaný uživatel
Vika s CiCi nebudou k vidění? :(
Reagovat
EllNino
zatím se neví, kde budou hrát, ale tipuju jeden z dvou největších kurtů :) stejně tak Bouchard a Navarro
Reagovat
historik
už zase déšť...a to má podle předpovědi pršet až ve čtvrtek
Reagovat
tommr
a zrovna když to začalo bejt zajímavý ... :(
Reagovat
PetaM
Bože, zatáhněte tu střechu ... :D
Reagovat
PetaM
Minutový deštík a na centru prodleva půl hodiny, protože museli zatáhnout plachtu :D
Reagovat
Andrew89
nevadí..apospon to stihnu na Petru:D
Reagovat
dadaft
Ashleigh dělá v důležitých chvílích chyby, a tak to vypadá, jak to vypadá.
nicméně pořád je ve hře, chce to zlepšit 1 servis a míň chyb a to pude.
Reagovat
dadaft
ano, například tři brejkboly v řadě - nevyužité.
takhle se projíždějí zápasy, když člověk nevyužívá příležitosti, tak to projede. ((((
Reagovat
tommr
no velká chyba byla hlavně to nedopodávání prvního setu ... :(
Reagovat
dadaft
teď pro změnu zlobí forhend
Reagovat
smazaný uživatel
Bára nastoupila na kurt a rozpršelo se...
Reagovat
EllNino
to bude zas keců :D
Reagovat
EllNino
no překvapí mě, když vyhraje, Cepede ji drtí podobně jako Lucku ...
Reagovat
EllNino
Cepede zas žvejká, to je v kombinaci s trávou jako na pastvě fakt :D ... a prší
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Jelina není na trávě vůbec špatná. Ashleigh v klíčových momentech prostě o trochu horší. Celkově ale moc hezký tenis a potvrzuje se, že tenhle zápas je dnešním tahákem.
Reagovat
Andrew89
(J)Elina je na trávě jalová . Ash je nervozni jak prase..a vyhazuje se. Elina spolehlive vrací, občas přitvrdí, ale nic extra. Ash zaber!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já jsem to teda podle její bilance čekal mnohem horší, zas takové kopyto mi na trávě nepřijde :)
Reagovat
tommr
ona se ve všem neustále zlepšuje a hraje už líp i na trávě i když to je pořád její nejhorší povrch ...
Reagovat
Andrew89
naprosto zbytečně přestala hrát a Elina to upinkala...achjo...
Reagovat
horska.kraslice
:-(
Reagovat
EllNino
tak to si prohrála zbytečně tím nahraným míčkem na síti, když podávala na výhru v 1. setu
Reagovat
dadaft
:-(
Reagovat
EllNino
Shapo se držel statečně ve své první GS účasti, ale na výhru to dneska nebylo, nevadí, sbírej zkušenosti chlape :))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pěkná bitva, kvalitní zápas a nechybělo ani drama :)
Reagovat
PetaM
Málem jsem se potento. Ještě, když mám na ni vsazeno :D :D
Reagovat
dadaft
obě hráčky zatím tedy dost problémů s odskoky, hodně kiksů,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
ale Ash zatím lepší ...
Reagovat
PetaM
Naprosto skvělé, co teď Ash doběhla. Zavánělo to dvojdopadem, ale skvělá výměna :D
Reagovat
dadaft
jj, už se to zlepšilo a začíná to být parádní tenis.
Reagovat
dadaft
to snad ne :((
Reagovat
smazaný uživatel
:-( Snad bude Ashl3igh!
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3304--allertova-mlsa-jahody-aby-pribrala-na-wimbledonu-chce-zahnat-smulu
Reagovat
horska.kraslice
Ach jo, snad už si tu smůlu vybrala a imunita se zlepší.
Reagovat
misa
Denisa je nemocná ještě častěji než Lucka.
Reagovat
dadaft
Elina Svitolina a Ashleigh Barty právě přišly na kurt a jeden z dnešních nej taháků může brzy začít. ))
Reagovat
EllNino
myslím, že Ash easy ve dvou, když vidim tu bilanci Eliny na trávě :)
Reagovat
dadaft
to bych bral, ale myslím, že tak hladce to nepůjde...
Reagovat
dadaft
yes.
break hned ze startu není špatná věc. ))
Reagovat
PetaM
Ash mi přijde hodně přemotivovaná ... Přitom na Elinu v poho má :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Když má čas, tak to pěkně sviští :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Poor Bublik..první zápas na centru, první zápas proti hráči top 10 a zrovna proti domácí světové jedničce..jak toto může dopadnout..
Reagovat
Krisboy
Twl Nicku, vždyť jsi byl černý kůň! Kdo teď zastaví GOATa?
Reagovat
Herbert_Hoover
teď už je to jen na J1rkovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nemyslíš tohoto :)

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=442386&sId&mId
Reagovat
Andrew89
Jirka Bradavka by uhranul každého!
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Herbert_Hoover
toho jsem nemyslel, i když nepochybuji, že byl několikrát vítězem podniku Valdice Open, popřípadě Mírov Masters a všechny by ve Wimbledonu rozstřílel :) ale J1rka je jenom jeden!
Reagovat
EllNino
Tak Beatriz ty mečboly ne a ne proměnit, až ji nakonec v první výhře na Wimbledonu předběhla Wang :D ...
Reagovat
paprikovygulas1
Neuveriteľne,dufam že dnes dokáže zaspať lebo toto by rozdýchal len málokto
Reagovat
EllNino
taky si myslím ...
Reagovat
paprikovygulas1
Netreba to zas tak prežívať ;-)
Reagovat
EllNino
nepochopils nadsázku nebo copa ? :) Mně je samozřejmě jedno, která z nich vyhrála první, jen se tu vždycky na GS píše "první výhru ostaral atd..." tak jsem myslel, že to bude Maia, ale nakonec o chvíli dřív vyhrála Wang :)
Reagovat
Andrew89
proč to ten Nick raděje nezabalí...to je opruz na to koukat.
Reagovat
Andrew89
skreč...nešlo to. Bylo to hodně vidět. tak Nick out..ale od něj se nic nečekalo
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ať se dá zas co nejdřív do richtiku
Reagovat
EllNino
Tyjo, vypadá to, jako by Laura hrála s Nicole Vaidišovou :))
Reagovat
Andrew89
je uplně mimo...vede 5:0 a a je to 5:5 jako nevim co by chtěla víc:D
Reagovat
blixa
To není o Cornet. Prdelka měla úplně vychýlená mířidla na svých Smith&Wessonech ale už si je celkem srovnala ;-) :D
Reagovat
Andrew89
no....nestačilo to
Reagovat
EllNino
Alize vedla 5:0 na je to 5:5 ... :D
Reagovat
Hector21
Kamča už dorazila na kurt...
Reagovat
Hector21
a už zase odešla....
Reagovat
EllNino
Tak 4 a 15 nejsou k videní, tudíž nebude k vidění Katka
Reagovat
tommr
a ze zbývajících 14 kurtů streamy jsou?
Reagovat
EllNino
Jj dokonce z 15, hraje se na 17 kurtech ... momentálně se hraje 15 zápasů a 13 z nich se vysílá, a dá se očekávat že ještě 2 přibudou, až se začne hrát na centru a jedničce :) ...

takže zatim teď není k vidění akorát Sabalenka - Khromacheva a Paire - Dutra Silva
Reagovat
tommr
tak to je k vzteku, že Katka musí hrát zrovna na jednom z jediných dvou kurtů, který nejsou streamovaný. I když mě je to vlastně jedno, protože bude hrát souběžně s Petrou a já se budu samozřejmě koukat především na Petru ... :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Nickův výraz ve tváři :D to je děs..samozřejmě se asi ozývá zranění, ale i tak. No, myslím si, že jeho dny ve Wimbledonu jsou sečteny.
Reagovat
lukassb
Zdravim, mam dotaz. Od pristiho tydne jsem v UK a budu mit moznost se o vikendu dostat do Londyna. Premyslel jsem o vstupence na SF/F, ale kdyz na me vyskocila cena, tak jsem si to zase rozmyslel :D Nevite, nebo nemate nekdo zkusenost, jestli se da i tak do arealu dostat, trochu si ho projit a na zapas se divat na ty obrazovce kterou tam maj?:) Predem diky za odpovedi
Reagovat
Herbert_Hoover
Musíš přelézt plot a odzbrojit ochranku.
Reagovat
tedi
do arealu se dostanes, kdyz vystojis frontu a koupis si "grounds admission"
http://www.wimbledon.com/en_GB/atoz/queueing.html
Reagovat
Dobry-den
Petra - Johanna 6:2 6:3
Markéta - Šuaj 4:6 5:7
Katka - Sakkari 4:6 6:4 6:2
Týna - Bobina 6:4 6:2
Nevychovanec - Verunka 2:6 6:3 4:6
Lukáš - Laaksonen 6:4 6:7 6:3 7:6
Jirka - Marčenko 7:5 4:6 6:3 2:6 12:10

Nejvíc fandím Markétě, ale obávám se, že soupeřka bude nad její síly. Hladce postoupí jenom Petra, u ostatních to budou velké bitvy. Bára dneska končí.
Reagovat
Dobry-den
Týna taky hladce.
Reagovat
tommr
Bára postoupí, Kristýna vypadne. Jinak to vidím stejně jako ty ... :)
Reagovat
EllNino
taky se vám Ukrajinci tak hrozně sekaj ?
Reagovat
bella
jj, strasne :( kazdej najednou kouka na tenis :(
Reagovat
EllNino
některý kurty jsou v pohodě, ale některý se sekaj nestutečně
Reagovat
Dobry-den
Tak to vypněte, chci se dívat!
Reagovat
Mayo
Vamos Rafaaaa!
Reagovat
Mayo
Snáď si dal dostatok dopingu.
Reagovat
fialka
Aj ty, Brutus?
Reagovat
Pe3k
Nepochopilas, že by fanda Nadala?...
Reagovat
fialka
Ako fan Rafu by nemal doping spomínať. Iste to myslel ironicky, ale prečo to vyťahovať.
Reagovat
Pe3k
Mayko je holt svůj...
Reagovat
Marduch
Tzv. uživatel Mayo je název systému náhodně generovaných příspěvků webu Tenisportal.cz mající za cíl povzbudit čtenáře k diskuzi.
Jakékoli komenty, reakce a hodnocení příspěvků "uživatele Mayo" jsou tedy zcela bezpředmětné.
Reagovat
Pe3k
Blbost.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hádám, že systém Mayko přestal být efektivní a do podobného módu přešel nedávno tzv. uživatel Roger_Federer :)
Reagovat
Andrew89
můj nejoblíbenější turnaj je tu!:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist