1. den ve Wimbledonu: Do turnaje vstoupí Bouzková, Siniaková, Veselý a Rosol. Djokovič začne obhajobu

27. 6. 2022, 06:00
Previews 236
V rámci prvního hracího dne letošního ročníku Wimbledonu do turnaje vstoupí čtyři české naděje. Marie Bouzková vyzve nasazenou sedmičkou Danielle Collinsovou, Kateřina Siniaková se utká s kvalifikantkou Majou Chwaliňskou, Jiří Veselý nastoupí proti Federicovi Coríovi a kvalifikanta Lukáše Rosola čeká nasazený Nikoloz Basilašvili. Novak Djokovič vykročí za obhajobou proti Soonwoo Kwonovi. Šlágr obstarají Emma Raducanuová s Alison Van Uytvanckovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Siniaková (ČR) - Chwaliňská (Pol.) | Court 16 (12:00 SELČ)
Rosol (ČR) - Basilašvili (22-Gruz.) | Court 15 (12:00 SELČ)
Bouzková (ČR) - Collinsová (7-USA) | No. 3 Court (14:00 SELČ)
Veselý (ČR) - Coría (Arg.) | Court 9 (14:00 SELČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Djokovič (1-Srb.) - Soonwoo Kwon (Korea) | Centre Court (14:30 SELČ)
• Šlágr dne •
Van Uytvancková (Belg.) - Raducanuová (10-Brit.) | Centre Court (16:30 SELČ)


• Češi v akci •
Kateřina Siniaková (79.) - Maja Chwaliňská (170.) | Court 16 (12:00 SELČ)

Kateřina Siniaková při posledních třech návštěvách Wimbledonu vždy zvládla úvodní kolo a letos v něm narazí na debutantku v hlavní fázi grandslamových turnajů Maju Chwaliňskou. S polskou kvalifikantkou, která v žebříčku figuruje o více než 100 míst níže, se potkává poprvé.

Siniaková pokračuje v singlovém trápení a naopak sbírání deblových triumfů. Ve dvouhře se letos přes úvodní kolo hlavní soutěže dostala až v Indian Wells a na dalších čtyřech akcích i kvůli zdravotním problémům nedokázala dojít dál než do druhého kola. Její výkony v posledních týdnech ovlivňovaly zdravotní potíže a na travnatých generálkách těsně prohrála s Biancou Andreescuovou i Simonou Halepovou. Proti poslední jmenované vedla 6-4 3-0, jenže pak začala mít problémy s nohou.

Chwaliňská je stále mladá, neustále se zlepšuje a může se pyšnit výbornou bilancí 32-9 v aktuálním roce. Letos byla třikrát ve finále na nižším okruhu ITF a ovládla antukovou akci W60 v Praze a také hardovou "pětadvacítku" v Tunisku. Hrát umí evidentně i na trávě, na W100 v Ilkley prošla až do čtvrtfinále a v tříkolové kvalifikaci Wimbledonu zdolala Aljonu Bolšovovou, Alexandru Ignatikovou a Coco Vandewegheovou.

Siniaková je daleko zkušenější hráčkou, a pokud nebude zdravotně limitována, měla by si s Chwaliňskou, která je momentálně na svém žebříčkovém maximu a v hlavních soutěžích na nejvyšší tour debutuje, poradit.

Tip na vítězku: Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (3K)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 8-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 0-2
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 2-1 (kariérní 150-50)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K)

Kateřina Siniaková - Wimbledon
Kariérní bilance:
7-6
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2016, 2018, 2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Berlín (1K), Bad Homburg (1K)

Maja Chwaliňská - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
W60 Praha,  W25 Monastir (T)
Největší úspěchy na trávě: W100 Ilkley (ČF)
Bilance: 32-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 5-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 0-0 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (-)

Maja Chwaliňská - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: W100 Ilkley (ČF)


Lukáš Rosol (278.) - Nikoloz Basilašvili (27.) | Court 15 (12:00 SELČ)
Lukáš Rosol si v kvalifikaci vybojoval svou první účast v hlavní fázi grandslamů od French Open 2019 a ve Wimbledonu po pěti letech. V dějišti, kde v roce 2012 šokoval vítězstvím nad Rafaelem Nadalem, v úvodním kole letošního ročníku vyzve nasazeného Nikoloze Basilašviliho. S Gruzíncem, jehož maximem v All England Clubu je rovněž třetí kolo, má vyrovnanou bilanci 1-1.

Rosol to v žebříčku ATP dotáhl na 26. místo, ale v posledních letech už není tak kvalitním hráčem a momentálně je až na konci třetí stovky. Letos se na challengerech dostal maximálně do čtvrtfinále a na nejvyšším okruhu nezaznamenal jediné vítězství v hlavní fázi. Do kvalifikace Wimbledonu vstupoval se čtyřmi porážkami v řadě. V Roehamptonu ovšem neztratil jediný set a postupně si poradil s Thiagem Seybothem Wildem, Christopherem Eubanksem a Renzem Olivem.

Basilašvili letos absolvoval 17 turnajů a dočkal se jediné vítězné série, a to po cestě do finále únorového podniku v Dauhá, kde obhajoval titul. Na trávě si zpočátku vedl skvěle, ve Stuttgartu porazil Lorenza Musettiho a sehrál vyrovnanou bitvu s Nickem Kyrgiosem, v Halle si vyšlápl na Andreje Rubljova a jen těsně podlehl v životní formě hrajícímu Oscarovi Ottemu. Vše ale zazdil porážkou s členem až čtvrté stovky Matsem Rosenkranzem v kvalifikaci na Mallorce.

Basilašvili je hodně nevyrovnaným hráčem a bude záležet na tom, v jakém rozpoložení zrovna nastoupí. Rosol svou top formu už dávno nemá, ovšem na trávě stále může být se svým dělovým servisem a agresivním pojetím hry velmi nebezpečný. Bez šance není, ale vzhledem k výsledkům v posledních letech je Basilašvili zaslouženě celkem jasným favoritem.

Tip na vítěze: Nikoloz Basilašvili

Lukáš Rosol - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Praha 4 challenger,  Oeiras 2 challenger,  Roseto Degli Abruzzi challenger, Forlí 6 challenger (ČF)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru v hlavních soutěžích
Bilance: 27-19
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 3-1
Bilance proti hráčům Top 30: 0-0 (kariérní 22-69)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (-)

Lukáš Rosol - Wimbledon
Kariérní bilance:
5-6
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2012)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Ilkley challenger (Q)

Nikoloz Basilašvili - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (F)
Největší úspěchy na trávě: Halle, Stuttgart (2K)
Bilance: 10-20
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 2-3
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 1-5 (kariérní 249-176)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K)

Nikoloz Basilašvili - Wimbledon
Kariérní bilance:
4-5
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2015)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Stuttgart (2K), Halle (2K), Mallorca (Q)


Marie Bouzková (66.) - Danielle Collinsová (8.) | No. 3 Court (14:00 SELČ)
Marie Bouzková si před třemi lety ve Wimbledonu připsala svou premiérovou výhru v hlavní fázi grandslamových turnajů a o vyrovnání maxima v All England Clubu se utká s Danielle Collinsovou, která byla v tomto dějišti nejdále ve třetím kole. Jediný dosavadní souboj se uskutečnil v roce 2018 na akci WTA 125k ve Spojených státech, ve dvou těsných setech zvítězila Collinsová.

Bouzková si loni prošla nepříjemnou krizí, ovšem v letošní sezoně si opět vede skvěle. V Guadalajaře si zahrála své třetí finále na podnicích WTA a přidala čtvrtfinále v Monterrey a osmifinále na velké akci v Madridu. Kvůli pozitivnímu testu na Covid-19 nemohla nastoupit k utkání druhého kola na French Open a do akce se vrátila až na poslední generálce v Eastbourne. Tam ztroskotala hned na Shelby Rogersové a teprve podruhé v sezoně nezvládla úvodní zápas.

Collinsová letos hlavně kvůli zdravotním problémům absolvovala pouhých šest turnajů. Po finále na Australian Open vzdala úvodní kolo v Dubaji a pak uhrála čtvrtfinále v Miami. Na antuce odjížděla ze všech tří podniků s bilancí jedné výhry a porážky. Na trávě žádnou z generálek nehrála a představí se poprvé od French Open.

Bouzková má letos solidní formu, ale výsledek se bude odvíjet hlavně od výkonu a zdravotního stavu Collinsové. Světová osmička totiž bude diktovat tempo hry a klíčovým faktorem bude její počet nevynucených chyb. Bouzková si musí proti favoritce připravit co možná nejlepší obranu.

Tip na vítězku: Danielle Collinsová

Marie Bouzková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Guadalajara (F)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 22-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 0-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-1 (kariérní 5-8)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K)

Marie Bouzková - Wimbledon
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Generálka: Eastbourne (1K)

Danielle Collinsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (F)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 12-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-2 (kariérní 36-24)
Grandslamy: Australian Open (F), French Open (2K)

Danielle Collinsová - Wimbledon
Kariérní bilance:
3-3
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: žádná


Jiří Veselý (66.) - Federico Coría (70.) | Court 9 (14:00 SELČ)
Jiří Veselý při všech sedmi předchozích startech v hlavní fázi Wimbledonu zvládl úvodní zápas a o prodloužení své neporazitelnost v této fázi nejslavnějšího turnaje bude usilovat proti antukovému specialistovi Federicovi Coríovi, který při loňském debutu v hlavní soutěži vypadl v prvním kole. Hráči se potkávají poprvé.

Veselý v únoru zazářil v Dubaji postupem z kvalifikace do svého největšího finále, po cestě do nějž vyřadil i světovou jedničku Novaka Djokoviče. Až na tento úspěch však pokračuje v dlouhém trápení, alespoň mezi nejlepší kvarteto se dostal už jen na challengeru v Marbelle. Poté nezvládl pět zápasů v řadě. Prvního vítězství po více než dvou měsících se dočkal na travnatém challengeru v Ilkley, kde ve čtvrtfinále prohrál bitvu s Jackem Sockem.

Coría má značně negativní bilanci na tvrdém povrchu (9-22), v hale (3-8) i na trávě (0-3) a ve své kariéře se soustředí hlavně na nejpomalejší povrch (532-306). Asi tedy není překvapením, že se semifinalista letošní akce v Marrákeši i pár dní před startem Wimbledonu představil na antukovém challengeru v Miláně, kde bez ztráty setu triumfoval, a neabsolvoval žádnou z travnatých generálek.

Pokud je Veselý dostatečně fit, pak by neměl mít s postupem do dalšího kola větší potíže. Coría totiž ještě včera dohrával finále na antukovém challengeru v Miláně, měl velmi málo času na přesun a na trávě zřejmě neabsolvoval žádný trénink ani přípravný neoficiální zápas.

Tip na vítěze: Jiří Veselý

Jiří Veselý - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (F)
Největší úspěchy na trávě: Ilkley challenger (ČF)
Bilance: 16-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 3-7
Bilance na trávě: 2-2
Bilance proti hráčům Top 50-100: 2-7 (kariérní 62-67)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (1K)

Jiří Veselý - Wimbledon
Kariérní bilance:
13-7
Nejlepší výsledek: osmifinále (2016, 2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Nottingham challenger (1K), Ilkley challenger (ČF)

Federico Coría - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Marrákeš (SF)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 20-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 0-0
Bilance proti hráčům Top 50-100: 5-3 (kariérní 19-26)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (1K)

Federico Coría - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2021-22)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: žádná


• Cesta za obhajobou titulu •
Novak Djokovič (3.) - Soonwoo Kwon (75.) | Centre Court (14:30 SELČ)
Novak Djokovič zahájí útok na čtvrtý triumf ve Wimbledonu v řadě a celkově sedmý a také 21. grandslamovou trofej, kterou by stáhl náskok Rafaela Nadala na jediný kousek, proti Soonwoo Kwonovi. S korejskou jedničkou se největší favorit dosud utkal jen loni na domácí antuce v Bělehradu a suverénně vyhrál.

Djokovič kvůli odmítání vakcíny proti Covidu-19 letos odehrál pouhých šest turnajů. Antukové jaro ale mohl absolvovat celé a postupně se během něj zlepšoval. Po finále v Bělehradu sehrál skvělou semifinálovou bitvu s Carlosem Alcarazem v Madridu, v Římě bez ztráty setu triumfoval a set soupeřům nepovolil ani po cestě do čtvrtfinále French Open, v němž prohrál s Rafaelem Nadalem. Žádnou z travnatých generálek neabsolvoval.

Kwon se letos naopak zúčastnil 18 akcí. Jenže jedinou vítěznou sérii zaznamenal v kvalifikaci madridského Masters, v úvodním kole na turnajích byl přitom úspěšný v deseti ze 16 případů. Do All England Clubu přijel se sérií čtyř porážek, na travnatém povrchu neuspěl proti Christopherovi O'Connellovi ani Hugovi Gastonovi.

Djokovič je zaslouženě jednoznačným favoritem. Bývalý lídr žebříčku je ve všech směrech jasně lepším hráčem a bylo by překvapením, kdyby měl s trápícím se Kwonem jakékoli potíže.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím (T);  Bělehrad (F);  Madrid (SF)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 16-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na trávě: 0-0
Bilance proti hráčům Top 50-100: 3-0 (kariérní 225-15)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (ČF)

Novak Djokovič - Wimbledon
Kariérní bilance:
79-10
Nejlepší výsledek: triumf (2011, 2014-15, 2018-19, 2021)
Loňský výsledek: triumf
Generálka: žádná

Soonwoo Kwon - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon,  Estoril,  Barcelona,  Dubaj,  Dauhá,  Rotterdam,  Montpellier,  Australian Open,  Adelaide 2,  Adelaide (2K)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 14-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 3-7
Bilance na trávě: 0-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-3 (kariérní 0-7)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K)

Soonwoo Kwon - Wimbledon
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Surbiton challenger (1K), Hertogenbosch (1K)


• Šlágr dne •
Alison Van Uytvancková (46.) - Emma Raducanuová (11.) | Centre Court (16:30 SELČ)

Emma Raducanuová poprvé zazářila loni právě ve Wimbledonu, ale letos na domácí grandslam nepřijela v ideální fyzické kondici, a navíc do prvního kola schytala jednu z nejtěžších možných soupeřek. Domácí hvězdičku totiž čeká šlágr s na trávě extrémně nebezpečnou Alison Van Uytvanckovou. Jediné předchozí střetnutí se uskutečnilo loni na hardové akci WTA 125k v Chicagu, Raducanuová zvítězila ve dvou těsných setech.

Raducanuová po senzačním Wimbledonu ve Flushing Meadows jako první v historii z kvalifikace ovládla grandslamový turnaj, v deseti zápasech dokonce neztratila set. Jenže od té doby nedosáhla na více než dvě výhry v řadě, neustále mění trenéra a často se trápí se zdravím. Na trávě absolvovala jediný zápas, v Nottinghamu po sedmi gamech vzdala Viktoriji Golubicové a zhoršila si letošní bilanci na 8-11.

Van Uytvancková nebyla letos až na čtvrtfinále v lyonské hale vidět, ovšem na nejrychlejším povrchu se opět rozjela. Po triumfu na W100 v Surbitonu byla ve čtvrtfinále v Hertogenboschi pár míčků od skalpu Aryny Sabalenkové a pak ovládla akci WTA 125k v Gaibě. I svou druhou letošní porážku na pažitu zaznamenala v tie-breaku rozhodující sady, v Bad Homburgu těsně nestačila na Amandu Anisimovovou.

Raducanuová má hru na to, aby v souboji bývalých osmifinalistek Van Uytvanckovou i na tomto povrchu dokázala porazit. Jenže její zdravotní stav je velkým otazníkem, Belgičanka má famózní formu, a je dokonce favoritkou. Na druhou stranu má s hráčkami Top 20 katastrofální úspěšnost 3-37.

Tip na vítězku: Alison Van Uytvancková

Alison Van Uytvancková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hertogenbosch,  Lyon (ČF)
Největší úspěchy na trávě: Hertogenbosch (ČF)
Bilance: 20-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na trávě: 12-2
Bilance proti hráčkám Top 20: 0-2 (kariérní 3-37)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K)

Alison Van Uytvancková - Wimbledon
Kariérní bilance:
5-7
Nejlepší výsledek: osmifinále (2018)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: W100 Surbiton (T), Hertogenbosch (ČF), 125k Gaiba (T), Bad Homburg (1K)

Emma Raducanuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stuttgart (ČF)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 8-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 0-1
Bilance proti hráčkám Top 50: 2-5 (kariérní 9-5)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K)

Emma Raducanuová - Wimbledon
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Nottingham (1K)

WIMBLEDON 2022 - PROGRAM 1. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:30 SELČ)
1. Djokovič (1-Srb.) - Soonwoo Kwon (Korea)
2. Van Uytvancková (Belg.) - Raducanuová (10-Brit.)
3. A. Murray (Brit.) - Duckworth (Austr.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Björklundová (Švéd.) - Džabúrová (3-Tun.)
2. Struff (Něm.) - Alcaraz (5-Šp.)
3. Kerberová (15-Něm.) - Mladenovicová (Fr.)
• NO. 2 COURT • (od 12:00 SELČ)
1. Norrie (9-Brit.) - Andújar (Šp.)
2. Peraová (USA) - Kontaveitová (2-Est.)
3. Sinner (10-It.) - Wawrinka (Švýc.)
4. Sakkariová (5-Řec.) - Hivesová (Austr.)
• NO. 3 COURT • (od 12:00 SELČ)
2. Bouzková (ČR) - Collinsová (7-USA)
• COURT 9 • (od 12:00 SELČ)
2. Veselý (ČR) - Coría (Arg.)
• COURT 15 • (od 12:00 SELČ)
1. Rosol (ČR) - Basilašvili (22-Gruz.)
• COURT 16 • (od 12:00 SELČ)
1. Siniaková (ČR) - Chwaliňská (Pol.)
Kompletní program 1. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

236
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Tak prvni kolo skvele...
Ve druhem nas ceka velka show s Izzym:)
Reagovat
Nenela
je venku. Priznam se, ze jsem rada, kdo jednou dopoval, to ma u me nadosmrti marny at se obhajuje jak chce smile
Reagovat
Nenela
At hraje jak hraje, casto ne uplne nejlepe, vzdycky z ni vane pozitivni aura i na dalku a z toho duvodu se na ni rada divam. Vitezstvi k tomu je prijemny bonus, ze stastne Marusky prysti pozitivni energie na vsechny strany pekne par tisic kilometru az k nam domu do obyvakusmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Cela Next, cela... a mohou pribrat i Teho Nadala s Djokovicem...
Si muzou sednout na centr do prvni rady, aby se podivali jak se hraje tenis na trave. A jeste s handicapem!

Diky Sire:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Zkousel dneska udelat zase nejaky ten rekord:)
Nevyslo, ale snaha se ceni...
Doufam, ze uvidime ve 2. kole, mozna i zapas turnaje.
Skotak vs. 1111. To bude mit Thomasino radost :D
Reagovat
Vlk-v-trave
2.kolo
Djokovic vs. Kokki :)))
Doufam, ze to Kokki da:DDD
Reagovat
gigin
:))) Mi už je všechno jedno. Metallica rulez!!
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobre, Maruska vyhrala, ale ja jsem celkem smutny, ze uz dale v turnaji neuvidim Danielku... to zase nemohu rict...:)
Reagovat
Nenela
Tak to ja nejsem smutna ani trochu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Chapu.
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Jakoby z 1:5 projet set 7:5 umí jen ženský a Benoit Paire... klobouk dolů smile
Reagovat
Dobry-den
Pokud jen JAKOBY, tak je to dobrý. Horší je, kdyby se to stalo DOOPRAVDY. smile
Reagovat
Fandina
Veselka super a ještě lepší Maruška. Super super super a hlavně Marušce velká gratulka a Veselkovi též, moc držím palce!!!
Reagovat
SpacialRecognition
Takhle pouštet Belindu zpět do zápasu. z 5-2 a dvěma brejkama v zádech, 2 krát podávala na vítězství, je z toho 6-5 pro Bencic .smile
Reagovat
com
bylo to 5:1 a nakonec 5:7.. ta Wang je fakt blbka.. Uz mohla Bencic brecet v satne smilesmile
Reagovat
zfloyd
je to obdivuhodný ze stavu 0:1 na sety a 1:5 ve druhém vyhrát druhý set smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo toho bych opet pripomnel. Hodne zajimavy hrac na trave:)
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
že by byla Belinda další na odstřelená favoritka?
Reagovat
brixner
Ale je škoda, že v podstatě všechno hraje na střed, je mi jasné, že v té rychlosto občas není čas na nějaké umisťování...Ale myslím, že kdyby se snažila Danu víc rozběhat do stran, udělala by jí ve dvou setech!
Ale výkon a hlavně bojovnost za 1*
smilesmile
Reagovat
Nenela
Toz Maru to nakonec dala, Danielu proste a jednoduse ubehala, to se jen tak nevidi smile
Reagovat
smazaný uživatel
To byla nádhera.smile
Za stavu 3:2 a 30:0 ve 3. setu pro Marušku se sice Danielle zdravě naštvala a vypadalo to, že otočí. Naštěstí Maruška ustála podání na 4:4 a Collins pak pomohla dalšími chybami.
Maruška naběhala o kilometr víc.
Za celý zápas Maruška jen 7 nevynucených chyb!smile
Reagovat
Oin
je strašně sympatické děvče s milým úsměvem. I když asi nikdy nebude světová jednička, dnes mi udělala radost smile
Reagovat
brixner
Všechny nemůžou bejt světový jedničky, to by pak chyběly ty dvojky, žáno...smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
George_Renel
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Upinkala to. smile

Kolinska byla po zranění tragická. Jinak by Češku rozcupovala. smile
Reagovat
tommr
Collinsová rozhodně nebyla tragická! Ty její bomby jsou neskutečný. Je ale téměř neuvěřitelný co jí dneska Marie dokázala všechno vrátit. Jestli jsem viděl dobře tak Marie udělala za ty tři sety jen 6 nevynucenejch chyb ...
Reagovat
brixner
Jojo, přesnou hru ona má, ale chtělo by to ještě nějaký rozdílový úder, který jí, bohužel, chybí.
Ale i s tímhle se dá vyhrát Wimbledon, vzpomeňte na takovou Mauresmo...
Reagovat
Dobry-den
No při nejmenším na servisu byla opravdu žalostná, ani vracečka jako Marie se na to už nemohla dívat a řadu těch servisů jí pozabíjela. Nemluvě o dvojchybách (celkem 11), tou poslední darovala Marii rozhodující brejk v zápase... Navíc mi ani nepřišla úplně fit, v závěru už se ani nepovzbuzovala, přitom svým hlasitým KAMÁN prakticky po každém míči je pověstná (a ještě v prvním setu řvala)...

Pokud jde o UE, tak tam jsou statistiky celkem úlet. Ale ano, moc zbytečných chyb Marie opravdu neudělala, tak snad na to naváže i příště. smile

Je fajn, že se Marii na GS konečně začalo dařit, ještě do loňska to byla hrůza, ale letos zatím pokaždé první kolo zvládla. A nehratelné to být nemusí ani v dalším kole. smile
Reagovat
Nenela
Ke konci uz nemohla, bylo videt, ze ji Maruska neprehrala tenisove, ale na kondici. Coz se taky pocita smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to z Maruščiny strany rozhodně nebylo jen o pinkání.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Liverpool22
supersmilesmile
Reagovat
zfloyd
hura hura hura
smilesmile
Reagovat
Esgalnor
Maruska si to vybehala a ubojovala, je to obranarka, tak tohle vydreny vitezstvi na trav je o to cennejsi. Gratuluju!
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Blondie
Juchůůůů, výborně, Maruško smile
Reagovat
Mony
Bravooo! smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Bouzková opět neschopná potvrdit brejk, konečná.
Reagovat
zfloyd
bla bla bla
Reagovat
hanz
Pochvala za zvládnutí, konečně taky někdy vyhrála tříseťák.
Reagovat
Patik
No a už sa to tu čistí Nadalovi...Čilič dostal kovid..
Reagovat
brixner
že Maruška zkrátka nemá žádný vítězný úder...Bojuje, běhá, lítá, ale nic, čím by mohla překvapit, v podstatě její skóre naskakuje počtem chyb Dany...škoda, sakra, má tak pěkný nohy!smile
Reagovat
Liverpool22
máš pravdu, ale Maruška tam aspoň lítá a bojuje zatímco Katka byla dneska mimo mísu....
Reagovat
brixner
No na Kačenu kouknu až z HL, ale dostala naloženo fest, potřebovala by ňákou sousedskou vejpomoc, jináč se snad nesrovná...smile
Reagovat
Nenela
At hraje jak hraje, casto ne uplne nejlepe, vzdycky z ni vane pozitivni aura i na dalku a z toho duvodu se na ni rada divam. Vitezstvi k tomu je prijemny bonus, ze stastne Marusky prysti pozitivni energie na vsechny strany az k nam do obyvakusmile
Reagovat
paddy
smile smile smile

https://www.sport.cz/clanek/tenis-wimbledon-byvala-souperka-navratilove-promluvila-clenka-wta-me-sexualne-obtezovala-3458205
Reagovat
brixner
Andrea prej měla(má) desítky nohy! Se nedivim - takovádle rarita, taky bych si asi šáhsmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
po jégrově prádle budete ještě všeci špendlíčkem hrabat... ;-)
Reagovat
brixner
No, jednou po mě chtěla doktorka vzorky semene, moče a stolice a já, abych to urychlil, dal sem jí svoje jégrovky...Víš, co sem jí ušetřil času more?...smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jj, roky neprané jsou o to výhřevnější ;-)))
Reagovat
paddy
po roce další epická bitva v 1k s hráčem mimo top100

v indiánské jazyce by se jmenoval náčelník Tektelikla - TEn, KTErému se LId KLAní smile

obě utkání přitom vyhrál, kdežto takový Berrettini má jen prohrané finále z loňska smile
Reagovat
hanz
A už nám hraje Mladenovička, to je taková volná karta už nějaký ten rok, jen furt nechápu, kde se na těch GS bere. smile
Reagovat
hanz
Pápá feťačko Májinko. smilesmile
Reagovat
zfloyd
její kouzlo po vyhraných turnajích , které utla Petra už vyprchalo a končí v prvním kole
Reagovat
tmora
Bouzková , to je tragédie..Co to má za strategii??? Colins je navíc těhotná nebo obtloustlá, ale vracet ji všechno na střed... Terrible smile
Reagovat
hanz
Tak Bouzková je bohužel jen vracečka, tam to na nic jinýho nebude. smile
Reagovat
hanz
A největší trapka turnaje? Vyc.cánek tlustej Tauson, kterej si přijel vyzvednout akorát bakšiš. Bléésmilesmile
Reagovat
hanz
Co zatím potěšilo?
- vypadnutí Zrzečky (i když tam to bylo jedno, která z nich vypadne, obě možnosti dobré)
- vypadnutí klauna Péra
- vypadnutí semifinalistky Trevisanky
- A snad to vyjde i Hadadky
Reagovat
hanz
Tak copatotumáme?
1) Rosol si přijel pro výživný a šupajdy na ITF.
2) Jyrka se vyznamenal, jde to i proti někomu jinému než NO.1.smile
3) Siniaková se také vyznamenala - asi v breku a rozhazování rukou.
4) Mery jako tradičně dostála svému standardu a po běžeckým výkonu vše naservírovala soupeřce na konci setu.
Reagovat
Mony
Tenis v podání Collins vs Bouzkovasmile
Tak, jak jednouderovy tenis na trávě moc nemusím, tenhle zápas mě dostalsmile
Reagovat
brixner
Maruška Bouková bojuje! Ještě není nic ztraceno!smile
Reagovat
Mony
Ta Collins je silná ženská, ta se bude těžko porazet
Reagovat
tmora
Těžce nesympatická...smile
Reagovat
brixner
No, todle se mi nezdá! Jen se prostě moc neusmívá, je taková ledovější, ale docela pěkná žena! Chris byla taky studená...smile
Reagovat
Dobry-den
Fakt nádhera. Marie opět nahazuje ty svoje jemné údery na střed, aby soupeřce co nejvíce nahrála na winner. smile
Reagovat
Patik
Alcaraz zatínajúci päsť po každom fiftíne vzbudil vo svete dosť veľký hejt ako som si všimol..
Reagovat
annah
Jestli měl takovou sichtu se Struffem, tak asi moc daleko nedojde...
Reagovat
Patik
čakal som že Struff ho porazí..ale súhlas..a možno ho to nakopne k lepšiemu ktovie.
Reagovat
brixner
Jen ne, proboha, k poháru! To by rafaeloiho jeblo a rovnou by ho vodvezlismilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
dnes proveri kvalitu kurtu ve Wimbledonu :DDD
Reagovat
mahycek
Kde máme toho Hurkače (Hurkacze) ???? Nasazen,
jako č. 7. V prd..i. To Jyrka jde dále. Dobře
Jiřísmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
profrcela do druheho kola. Skvele:) Tam ho ceka Fokina.
Reagovat
Martan1
Carlito je na tom špatně se Strufem
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobry zapas na 1.kolo
Fokina to nakonec dal, Hubert dal aspon v Tb rybicku. Fokina dost zaslouzene. Hral paradne...hlavne uvod zapasu, ve kterem se Hubert snad soustredil jen na servis a mezihra byla priserna. Krom toho na saku byl v prvnich dvou setech dost hruzny... to, ze z toho bylo dramo...no tomu pomohl hlavne dest a po prestavce sam Fokina.

Gratulace Fokinovi. A Hubertovi k 21 esum. Si je ted muze dat zaramovat...

Nektera prohlaseni jsou (za mne) fatalni...slusne receno...
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
zfloyd
to je dravé pružné mládí narozené na trávě
první set doma smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
ta určitě ne
Reagovat
Patik
myslel som že tiebreak v 5 sete je až od stavu 12:12 a nie 6:6 klasicky..
Reagovat
Vlk-v-trave
taky... asi zase zmena... uz ani ty zmeny nesleduji :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Kazdopadne, pekny paskvil...ze hned od 6:6
Na te trave klidne mohlo zustat az od pozdejsiho stavu. Vetsinou se rozhodne drive, pokud proti sobe nehraje 1111 a Anderson, nebo Mahut:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Jeste jsem zvedavy, do kolikati ten TB bude:)
Reagovat
EllNino
všechny jsou do 10 už na všechn GS za stavu 6:6
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm, o nicem... na trave hlavne.
Reagovat
Patik
pekná blbosť..mali to nechať na 12 gemov a potom supertiebreak..
Reagovat
Vlk-v-trave
Bez vetsi namahy se nam J1rka riti do 2.kola.
Reagovat
Carter
Kto je jeho tatko? Ja poznám iba jeho starsieho brata Guillerma smile
Reagovat
EllNino
je to jeho bratr, ne syn :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D no jo...
Reagovat
zfloyd
Pro Emu ta zrzka nebude nic jednoduchýho
Reagovat
Vlk-v-trave
3 brejky za sebou v patem... toz ulet... ale Fokina po prestavce opravdu spatenka.
Reagovat
Vlk-v-trave
Fokina lepsi na saku :)
39/56 (70%)
vs.
HuHu
40/64 (63%)

Mozna aspon tohle ho potesi po zapase:), ktery si tedy dost drsne projel...
Reagovat
Vlk-v-trave
ale paradne tu vymenu rozehral...neskutecne hraje...
Reagovat
Vlk-v-trave
4 brejky v patem setu. HuHu zatim 20 es.:) vs. 5 Fokina...
Reagovat
EllNino
Velká škoda 2. setu, pak už odcházel fyzicky ..

Nikoloz je ale skvělý hráč, sice má vlny, ale umí zahrát fakt dobře ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Hlavne, ze J1r1 jede:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Legenda na place:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A koukam, ze ma celkem fajn los, prvni poradny souper az ve finale Kyrgios...:) Tak tady by tu motivaci mohl najit:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Legenda nehraje ani v treningovem tempu:)))
Coria mu tam hodi drop, J1rka se nepohne ani milimetr...proc...zbytec:) Je treba se setrit na finale.
Reagovat
FulnekUltras
panděros má svou linii vytyčenu jasně ;-)
Reagovat
EllNino
kde je synchro zvuk a obraz?
Reagovat
EllNino
tak díky :D
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Mac
cdn.livetv553.me/webplayer.php?t=ifr&c=1879569&lang=en&eid=61920385&lid=1879569&ci=3849&si=4
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmmm, tak ta prestavka Fokinu celkem dostala z rytmu, neni schopny se poradne trefit do kurtu. Tady mel Hubert teda dost stesti...
Reagovat
expert69
Aby nešel do 5 s kwonemsmile
Reagovat
Patik
Už sa dostava do rytmu..
Reagovat
Patik
Djokovic potrebuje vybuchnúť bez toho to nepôjde potrebuje sa vyventilovat.. Odkedy je kľudnejší a nejaký taky utlaceny tými udalosťami beha so sklonenou hlavou bez zatatej päste tie zápasy sú katastrofa..tie excesy sú polovica jeho úspechu..inak skončí ako Roger dusiť to v sebe a potom samé blackouty.
Reagovat
brixner
Jojo, všiml jsem si toho už v Příži proti Rafovi, jakoby byl bez šťávy...
Zase tam chčí?
Reagovat
Patik
Hej je úplne bez takej iskry ale podľa mňa to ta jeho osobnosť ze potrebuje vkuse byť nejaký ludskejsi a srdieckovy rozvíjať svoju osobu ..neprospieva to jeho hre..v čase keď mal najväčšie úspechy mal aj slušne excesy.. Bez toho to u neho nepôjde..ale to je tak čím je človek starší inak si tie situácie v zápase vysvetľuje.
Reagovat
Marduch
Hodný Djoker=poloviční Djoker smile
Reagovat
Patik
Tak to podla mňa je..
Reagovat
brixner
Asi jo, něco jako John, prostě potřebuje něco roztrhat, rozškubat, rozkopat, rozmlátit, rozbombardovat, rozlámat, rozčtvrtit, rozbít, rozšlapat, potřebuje někoho trefit, zjebat, proplesknout, přizabít, pozdějc zabít, znemožnit, vytočit, zesměšnit, zhmoždit...a pak si teprve začne rozumět se svojí pálkou!
Když todlencto všechno udělá, pak bude mít 21 GS!
Kapišto?
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Amen.
Reagovat
Vlk-v-trave
pekne:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Taky pekne:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker srdnatě odráží soupeřovy breakballysmile Přeci jen je to obhájce titulu.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ovšem má co dělat, protože Kwon už uhrál dvojnásob winnerů z FH 14:7.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Skoda, ze nedostal do prvniho Rijthovena:) Pod tou strechou by to bylo zajimave...
Reagovat
Paixx
Kwon zatím hodně sympatický výkon, je vidět, že je jedním z mála, kteří se někoho z big3 v prvních kolech nezaleknou a nepřijdou si pouze pro výplatu za první kolo.
Reagovat
Patik
Prvé zápasy sú vždy takéto.. Favorit sa hľadá a outsider hra svoj top tenis miestami až za svojimi hranicami..akonahle sa Djokovic dostane do rytmu už to bude len hra na jednu bránku.
Reagovat
Paixx
No vždy takovéto zápasy rozhodně nejsou. Jasně, že hráč se hledá a místy ztrácí i servis, ale takhle to nevypadá
Reagovat
Patik
Tak kwon sa nezlakol a hra dobre ale vyzerá ze Djokovic už začína hrať to svoje a veci pôjdu tak ako sa očakávalo.
Reagovat
paddy
slabučký, smeče se opět nedaří smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ma stesti, ze pod tou zavrenou strechou ma Kwona:)
Reagovat
Grape
No že Novak proti Kwonovi přijde o set se taky úplně nečekalo... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Pekne...
Reagovat
Marie9
smile
Reagovat
paddy
Reagovat
Vlk-v-trave
Prselo, takze zabakum se pak dari:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Prselo, takze zabakum se pak dari:)
Reagovat
Vlk-v-trave
jeste musi zaprset 6x :)
Reagovat
tmora
Tak Chwalinská hrála styl "Errani", nekoukatelný tenis, Katka se nechala ukolébat...hrůza
Reagovat
milik254
Spíše hrála styl Aga
Reagovat
Marie9
Rodí se nám překvapení, ale nezakřiknout! Luky poooojďsmilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Rodí se nám překvapení, ale nezakřiknout! Luky poooojďsmilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
No, tak jsem dnes si dnes úspěšně zatommrovala. Katka dnes hluboko pod svou úroveň. U sítě nic, většina returnů na kříž...smile
Reagovat
EllNino
Tak to vypadá, že budem rádi, když postoupí Petra, Bára Krejčíková + vítězka českého souboje ... (a to ještě není jisté, Petra i Bára jsou nevyzpytatelné momentálně)

Katka měla vyhrát a prd, a ostatní mají los za trest (Maruška Collins, Muška Halep)
Reagovat
Mantra
no a když jsem o víkend napsal, že to vidím na dva postupy našich, tak jsem byl označen za trola - to je realita, možná postoupí jen ta jedna a odstoupí pro zranění smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Jako trol píšeš.
A za trola jsem tě označil pod komentářem o ruském/běloruském občanství.
Reagovat
annah
Zdálo se mi to, anebo Siniaková opravdu nepodala ruku upírovi?
Reagovat
EllNino
Bylo tam dost nehlášených autů, takže asi proto
Reagovat
Blondie
Nezdálo...
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Blondie
To nepodání ruky nic moc, Kačko :(
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
EllNino
Nová Niculescu? Myslel jsem, že už bude od tohohle paskvilu pokoj :))
Reagovat
Vlk-v-trave
Niculescu, zlata holka, super prubirsky kamen inteligence souperek... nenahraditelna hracka... absolutne famozni... takove mam rad:) Tyhle souperky pekne obnazi schopnosti hracek. Jeste Erani byla pecka... je fajn, ze bude nejaka nastupkyne:)
Reagovat
EllNino
Ale to já vím, jen mě to dneska nějak zase zvedlo ze židle :))
Reagovat
Vlk-v-trave
:DDD
Zbytec prozivat...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale Rosi vypada dobre, aspon dle cisel... ja mam v praci pochopitelne komickou podivanou s HuHu a Fokinou:) a je to sranda.
Reagovat
Vlk-v-trave
no ted uz ne... ale tak ma jeste 5.set :)
Reagovat
Vlk-v-trave
no ted uz ne... ale tak ma jeste 5.set :)
Reagovat
EllNino
HuHu ...
Reagovat
Patik
To je krása.. Všetko čisté a uhladene. Žiadny prach utieranie čiar či špinavý outfit..krasna akustika..posadit sa do lóže dat si jahody so smotanou a užívať si tu najkrajšiu verziu tohoto športu.
Reagovat
annah
Tak tak. A jak najednou všichni vypadají elegantně v té bílé. Žádné šílené barevné kombinace, z kterých bolí oči...
Reagovat
EllNino
Škodaaa :) Ale hraje výborně
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Basila by snad dát v aktuálně formě i měl, na trávě.
Reagovat
SpacialRecognition
a tohle nemehlo si kdysi věřilo, že bude jednou světovou jedničkou v singlu smile
Reagovat
zfloyd
prohrát s takovouhle "hráčkou" a ještě ve Wimbledonu to je velké ponížení
Reagovat
SpacialRecognition
Když jí bylo dvacet, hrála ve Wimbledonu proti A.Radwanský. prohrála sice 6-3 6-1, ale tenis to byl na uplně jiné úrovni než co předvádí teď.
Reagovat
zfloyd
no já myslím že se od té doby zlepšila , je velice rychlá,ale styl Polky jí absolutně nesedí a navíc Polka nedělá téměř žádné chyby je jako zeď
Reagovat
EllNino
antitenis
Reagovat
zfloyd
líbí se mi jak polský komentátor pěkně fandí Polce ale když Kačenka udělá pěknej míč tak ji taky pochválí /moc jich zatím nebylosmile, ti naši jsou moc objektivní smile
Reagovat
George_Renel
se do toho ta Katka trochu neopře. Proč s ní hraje pinkanou. Vždyť si stačí vzpomenout co platilo na Simonu.
Reagovat
zfloyd
první game smile
Reagovat
Marie9
Jupiii, Lukyn má set. Ale nervy to byly, to josmilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Láká ho to na centrkurt s Djokerem, je to znát smile
Reagovat
Pavlis
Rád bych viděl Kontaveit a Ostapenko. Snad to tam ten déšť nebude moc komplikovat.
Reagovat
George_Renel
Za čtvrthodinku se bude hrát, již je odkryto.
Reagovat
FulnekUltras
odplachtovat, odmaskovat a jedeeem... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
muze klidne prset 2 tydny,... nic se nestane:)
Reagovat
zfloyd
budem koukat holt na Raducanu ta má střechu
Reagovat
tommr
a mezitím můžeme nostalgicky koukat na lonský finále mezi Karolínou Plíškovou a Barty ...
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Nejdřív jde na Center Nole? a né dřív jak ve 14:30
Reagovat
brixner
V Londýně si klidně chčí a tady ani kapanec...smile
Reagovat
Nenela
Co tam ta Kacena probuh dela? Kanar hned na zacatku Wimbledonu smile
Reagovat
vavrinec
Na první set místo sebe poslala jen papírovou atrapu v životní velikosti. Snad se dostaví aspoň na set druhý.
Reagovat
tenista08
No nevím, zatím mně to připadá, že si nevšimla, že hraje na trávě a s levačkou.
Reagovat
Blondie
Jinak jsem se chtěla omluvit Karolíně Plíškové. Napsala jsem, že má nehorázné štěstí, protože jsem si myslela, že WTA ponechává body z loňského roku. Reálně na to naopak Karolína doplatí nejvíc - přijde o obrovskou porci, a i kdyby se jí zadařilo a vyhrála titul, nic si nepřipíše.

Takže se Karolíně symbolicky velmi omlouvám.
Ale třeba ji to zase zdravě vytočí a své fandy potěší.
Reagovat
Nenela
Jj, Karolina uz o tom mluvila, rikala, ze je s tim smirena, i kdyz na to nejvice ze vsech doplati. Ja to moc nechapu, proc se ty body odecitaji, kdyz se zadne nepricitaji
Reagovat
Blondie
Ono ani jedno nebylo spravedlivé, no - samozřejmě za předpokladu, že by KP neobhájila.
Reagovat
Nenela
Proc by to nebylo spravedlive? Myslim ponechani bodu
Reagovat
Blondie
Proč by měla rok držet body, které si letos neuhrála?
Nespravedlivé je jak smazání, tak i držení :(
Reagovat
makro99
Proč se rok držely body za covidu, když si je holky neuhrály? obdobný vis maior...
Reagovat
annah
Taky to nechápu. Přece když nemají možnost ty body obhájit, neměli by k ně ani přijít. Nemá to logiku. Kdo to vymyslel???smile
Reagovat
horska.kraslice
Co je to proti příšernemu propadu Káji Mušky, ta se ocitla až ve druhé půlce druhé stovky....smile
Reagovat
Marie9
smilepro Lukáše škoda, zatím hrál dobře. No a Katka se snad vzpamatuje.smilesmile
Reagovat
tommr
tak nám ten letošní Wimbledon pěkně začíná. Ještě se neodehrál ani jeden zápas a už se program kvůli dešti smile přerušuje ... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale pršet už tam moc dál nemá, pak už jen ve čtvrtek a jinak slunečno. Z tohoto pohledu by to letos nemělo být letos problematicke.
Reagovat
zfloyd
má možná kliku že začlo pršet může se poradit co s tím
Reagovat
tommr
v prvním setu si Chwalinska vodila Katku jak slepýho koně ... smile
Reagovat
Tennis_Lover
Siniak :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
Blondie
Už jsem tady, Kačenko, I will save ya!
Reagovat
Rafaeoli25
Jestlipak se bude Rosol letos snažit, jsem zvědav, jestli je potenciální zápas s Novakem pro něj dostatečně velkou motivaci smile
Reagovat
Tennis_Lover
Siniak :D :D
Reagovat
zfloyd
moc dobře nezačíná , zatím je taková bezradná neví co hrát
Reagovat
Liverpool22
Kačku to buď nebaví nebo dostala menstruacismile
Reagovat
Blondie
Hele, co vás pány tak fascinuje na tom, neustále svádět horší výkony žen na menstruaci? Garantuji ti, že spousta žen menstruaci kromě nutnosti použít nějakou tu hygienu vůbec nepociťuje.

Fakt nerozumím. Úplně si neumím představit, že bych každý špatný výkon sportovce-muže svalovala na nakupnutá varlata, poruchu erekce či jinou kravinu.
Reagovat
Liverpool22
Bereš si to moc osobně a nepochopila jsi nadsázkusmile To, že je Kačka mimo snad vidí všichni a už tam i nervově teče - snad déšť pomůže....
Reagovat
Blondie
Tak vzhledem k tomu, že se to objevuje skoro pokaždé, když se nějaké babě hrubě nedaří, už mě to tak nějak nebaví číst :/

Hraji rekreakčně (počítáme) badec, beru to velmi vážně, snažím se - někdy se daří a někdy jsem naprosto mimo a zkazím, na co sáhnu. Na cyklu to fakt nezáleží. A to se snažím dodržovat i stejné rituály.
Reagovat
brixner
To já, když se vobjeví menstruace, mam striktní zákaz vstupu do vonoho bytu, kde se zrovínka krvácí! Já totiž, sotva zahlídnu krev, vokamžitě vomdlim a s vomdlelym se mnou nikdá nic nebylo, nikdá, rozumíš!smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Já myslela, že s Čendou míříte na cílovku, která už na tyhle věci z biologické podstaty tak nehraje? smile
Reagovat
brixner
Depá, mládí vpřed! Čendovi de hlavně vo žvanec, ale neumí moc česky číst, takže do vobčanek vobčas mrknu za nějsmilesmilesmile
Reagovat
makro99
Zajímavé posuny..
15. Karolína P.
16. Bára
23. Petra
91. Katka
137. Linda N.
158. Karolína M.
161. Linda F.
204. Sára
327. Brenda
Všechny 4 juniorky nová kariérní maxima..
Reagovat
lajzt0
Navíc v žebříčku do 18 let je nyní díky Dominice Šálkové už 6 českých tenistek v top 10.
Reagovat
SydneyOpen
No nic z letošního Wimblu uvidím velký houno smile budu teď 2 týdny v Tatrách, no nic. Péťo držím palce smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hory lepsi nez se koukat jak jelito jak hraji na trave nekteri jak jelita...:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
někam odplavala?smile Jestli, tak je jí škoda, protože na trávě by se svojí hrou určitě mohla uhrát solidní výsledek.
Reagovat
tommr
pokud máš na mysli Rybárikovou tak ta už dávno skončila ze zdravotních důvodů ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nene,smile Rybakinu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, tak jsem něco zaspal, hraje zítra s Coco.

Taky jsem si až teď všiml, že Zdenda je v MD jako llsmile
Reagovat
horska.kraslice
Keys se odhlásila, původně nalosovaná soupeřka Rybky Zhang se dostala na místo Keys jako 33. nasazená a k Rybce postoupila Coco jako LL.
Reagovat
Liverpool22
Ano je to škoda. Na Rybku jsem se dost těšil - na trávě měla šanci uhrát pěkný výsledek - to čtvrtfinále mohla dát. Bohužel nedá. Tak snad naše holky smile zaberou i když Katka je zatím dost mimo mísu...
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Usm
kdyby Djokovic vyhrál Wimbledon, tak by se odpoutal od Nadala a Federera opět v jedné statistice - vyhrát 7x dva rozdílné GS
Reagovat
Tennis_Lover
Kdo nema rád Wimbledon, nemá rád tenis
Reagovat
Mony
Spousta lidí má po něm zelený zakal
Reagovat
annah
Otevírá se Chrám!!!!
Reagovat
FulnekUltras
smile smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Pryyy chram :DDD
Reagovat
brixner
Káva, vyštrachat streamy a dem na to!
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky se těším se a dnes mám volno. Bohužel od zítra už budu moct lovit jen výsledky mezi prací.smile
Všem našim chladnou hlavu, dobrá mířidla a štěstí. V koutku duše doufám, že Muška zdolá Halepku, Katka a Bára překvapí a Petra dojde daleko! A hlavně bez úrazů.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já se moc neutrhnu ani dneska, ani zítrasmile Dneska to odnese hlavně aeRosol.
Reagovat
brixner
Ajajajaja, to tě lituju more! Přídeš vo epickou vejhru Lukyho! Já mu věřim!smilesmile
Reagovat
brixner
Nic si z toho nedělej, já vobčas nemam ani pitomej signál...
A Kdyby dneska Moucha vyhrála, nepudu tejden na hajzl-slibuju!!smilesmile
Reagovat
tommr
to se ti to slibuje když Muška dneska vůbec nehraje ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
To bylo celkové, na celý turnajsmile Nějaké prognózy budou?smile
Reagovat
tommr
od našich nečekám letos vůbec nic a vzhledem k tomu že se neuděluj body do žebříčku je mi to i celkem jedno ...
Reagovat
brixner
Jaj, beru zpět!
Moucha vítěz=Brix totální dvoutejdenní dietasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vítěz Wimbledonusmile?
Reagovat
Mayo
Dnes štartuje velkolepe divadlo. Vamos Rafa smile
Reagovat
brixner
Dosť bolo Rafusmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Čo bolo bolo, tehdy bol Nadal iba majorom, teď je už generálom smile
Reagovat
brixner
Jaja, docela rychlej postup měl!
A teďkonc už jen Rafa for president...
Ale letos ve Wimblu povýšení nebude, na to vem jed!smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist