Velikonoční vajíčka české tenistky už dlouho nemalovaly

18. 4. 2014, 13:49
Aktuality 2
Na Vánoce jsou často v letadle, Silvestr slaví daleko od domova v teple jižní polokoule a také Velikonoce je míjejí. Tenisový život je neúprosný a hráčky sváteční dny většinou prožívají na cestách po turnajích.
České reprezentantky

Nyní čeká tenistky v Ostravě o víkendu semifinále Fed Cupu proti Italkám a dnešní losování na Velký pátek se neslo v duchu Velikonoc. Jména hráček pro dvouhry byla nalepena na čokoládových vajíčkách, které hráčky posléze dostaly.

Velikonoční kraslice tenistky jinak už dlouho nemalovaly. "Já naposledy tak před patnácti lety," pátrala v paměti Klára Koukalová. "Já předloni ve Stuttgartu v rámci akce pro turnaj, jinak už dlouho ne," doplnila světová šestka Petra Kvitová.

Sedmadvacetiletá Lucie Šafářová, která v sobotu zápas v ČEZ areně zahájí duelem proti Saře Erraniové, se pamatuje, jak foukala vajíčka v první třídě. "Dělalo mi problém udělat dírku, abych je vyfoukla, ale malování mě bavilo," řekla Šafářová. "Já si ani nepamatuji, že bych malovala, za mě to dělala máma," podotkla Andrea Hlaváčková.

I letos se budou tenistky na velikonoční pondělí přesouvat na turnaje, většina z nich poletí na antuku do Stuttgartu. Nijak zvlášť je ale nemrzelo, že přijdou o velikonoční zvyky. "Velikonoce nepatří mezi naše nejoblíbenější svátky," shodly se.

ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
dočetla jsem se, že nemáte na malování vajíček čas při neustálém hraní a přesouvání se na turnaje, tak letos za každou jedno namaluji a v pondělí je předám koledníkům. Držím palce ve FEDu i potom. Pojď pojď pojď!
Reagovat
Jan
Máte tam starou fotku, ale aspoň jste si vzpomněli na Hradeckou :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist