
Medvedev Daniil

Příští zápas
Výsledky na turnajích
Bilance hráče
Tituly
Zranění
Zprávy

Medveděv se trestu nevyhnul. Za řádění v prvním kole US Open vyfasoval tučnou pokutu
Daniil Medveděv (29) skončil na probíhajícím US Open hned v prvním kole, a přesto stihl několikrát porušit pravidla a přijde o více než třetinu výdělku za účast na posledním grandslamu sezony. Ruský tenista nezvládl své emoce v utkání s Benjaminem Bonzim. Bývalý šampion řádil už po kontroverzním vstupu fotografa na kurt při mečbolu a také po samotné porážce.

Kauza na US Open bude mít dohru. Fotograf přišel s vlastní verzí a najal si právníky
V rámci prvního hracího dne letošního ročníku US Open se spíše vyhlíželo nějaké zápasové překvapení a rozhodně ně incident, který se v tenise jen tak nevidí. Zkušený fotograf Selcuk Acar totiž vstoupil na kurt při mečbolu Benjamina Bonziho (29) proti Daniilovi Medveděvovi (29). Spustila se lavina událostí, která začala cirkusem ze strany ruského tenisty, pokračovala ztrátou akreditace a vyvrcholí zřejmě u soudu.

Rubljov o Medveděvovi: Je to jeho život, jen on ví, co se děje
Možná ještě více než samotná porážka Daniila Medveděva (29) v prvním kole US Open fanoušky i tenisové experty zaskočilo chování ruské hvězdy během zápasu s Francouzem Benjaminem Bonzim (29), kdy po sporném momentu vystartoval po hlavním rozhodčím Gregoru Allensworthovi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele