Bonzi Benjamin

Bonzi Benjamin

29
muž
Francie
Datum nar.:
9. 6. 1996
Výška:
185 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 51. / 42.
čtyřhra: 192. / 121.

Příští zápas

Datum Turnaj a zápas
Turnaj
Kolo Kurs
Zápas
Kurs
30.08. 17:00
1K
1.67
2.21

Výsledky na turnajích

Bilance hráče

Rok
Celkem
Antuka
Tvrdý p.
Hala
Tráva
Nezadáno
Odehrané zápasy 2025
Kolo
1
2
3
4
5
Kurs
29.08.
3K
4
6
6
3
6
3
6
2
 
 
2.00
1.85
27.08.
2K
2
6
4
6
7
5
6
3
6
4
1.95
1.89
25.08.
1K
6
3
7
5
65
7
0
6
6
4
4.58
1.21
Kolo
1
2
3
Kurs
Kolo
1
2
3
Kurs
Kolo
1
2
3
4
5
Kurs
02.07.
2K
7
5
62
7
4
6
6
2
6
4
2.51
1.54
30.06.
1K
7
62
3
6
7
63
6
2
 
 
8.34
1.07
Celkem
485/307
136/98
186/100
135/88
27/17
1/4
Rok
Celkem
Antuka
Tvrdý p.
Hala
Tráva
Nezadáno
Celkem
2/1
2/1
-
-
-
-

Tituly

Rok
Turnaje
Hlavní turnaje
Turnaje nižší úrovně
4
1
3
Tituly 2024
Hlavní turnaje
€652k
Méty
-
Turnaje nižší úrovně
-
2
-
2
Tituly 2022
Turnaje nižší úrovně
6
-
6
Tituly 2021
Turnaje nižší úrovně
2
-
2
Tituly 2020
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2020
-
$25k
Futures 2020
2
-
2
Tituly 2019
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2019
-
$25k
Futures 2019
3
-
3
Tituly 2017
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2017
-
$15k
Futures 2017
-
$15k
Futures 2017
3
-
3
Tituly 2016
Turnaje nižší úrovně
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
1
-
1
Tituly 2015
Turnaje nižší úrovně
-
$10k
Futures 2015
Celkem:
23
1
22
Rok
Turnaje
Hlavní turnaje
Turnaje nižší úrovně
1
1
-
Tituly 2025
Hlavní turnaje
€768k
Marseille
-
1
-
1
Tituly 2024
Turnaje nižší úrovně
-
1
-
1
Tituly 2021
Turnaje nižší úrovně
-
3
-
3
Tituly 2020
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2020
-
-
$25k
Futures 2020
1
-
1
Tituly 2019
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2019
4
-
4
Tituly 2017
Turnaje nižší úrovně
-
$25k
Futures 2017
-
$25k
Futures 2017
-
$15k
Futures 2017
-
$15k
Futures 2017
10
-
10
Tituly 2016
Turnaje nižší úrovně
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
-
$10k
Futures 2016
5
-
5
Tituly 2015
Turnaje nižší úrovně
-
$10k
Futures 2015
-
$10k
Futures 2015
-
$10k
Futures 2015
-
$10k
Futures 2015
-
$10k
Futures 2015
1
-
1
Tituly 2014
Turnaje nižší úrovně
-
$10k
Futures 2014
Celkem:
27
1
26
Rok
Turnaje
Hlavní turnaje
Turnaje nižší úrovně
Žádné tituly

Zranění

Datum
Turnaj
Důvod
27.04.2025 - 27.05.2025
Madrid
skreč
17.09.2023 - 26.09.2023
Rennes challenger
skreč
11.04.2023 - 13.06.2023
Monte Carlo
skreč
27.10.2022 - 02.01.2023
Brest challenger
nenastoupil
22.09.2022 - 10.10.2022
Méty
skreč
10.06.2022 - 14.06.2022
Stuttgart
nenastoupil - břišní sval
22.09.2021 - 23.09.2021
Astana
skreč
02.07.2019 - 06.08.2019
Ludwingshafen challenger
skreč - bederní páteř
18.02.2019 - 26.02.2019
Bergamo challenger
skreč - pravý odtahovač
03.09.2018 - 11.09.2018
Cassis challenger
skreč
26.09.2014 - 27.09.2014
Futures 2014
skreč
13.08.2014 - 24.08.2014
Futures 2014
skreč

Zprávy

Medveděv se trestu nevyhnul. Za řádění v prvním kole US Open vyfasoval tučnou pokutu

Daniil Medveděv (29) skončil na probíhajícím US Open hned v prvním kole, a přesto stihl několikrát porušit pravidla a přijde o více než třetinu výdělku za účast na posledním grandslamu sezony. Ruský tenista nezvládl své emoce v utkání s Benjaminem Bonzim. Bývalý šampion řádil už po kontroverzním vstupu fotografa na kurt při mečbolu a také po samotné porážce.

Kauza na US Open bude mít dohru. Fotograf přišel s vlastní verzí a najal si právníky

V rámci prvního hracího dne letošního ročníku US Open se spíše vyhlíželo nějaké zápasové překvapení a rozhodně ně incident, který se v tenise jen tak nevidí. Zkušený fotograf Selcuk Acar totiž vstoupil na kurt při mečbolu Benjamina Bonziho (29) proti Daniilovi Medveděvovi (29). Spustila se lavina událostí, která začala cirkusem ze strany ruského tenisty, pokračovala ztrátou akreditace a vyvrcholí zřejmě u soudu.

Vlezl na kurt při mečbolu a způsobil poprask. Nešťastný fotograf z US Open už zná trest

Fotograf, který svým vstupem na kurt při mečbolu Benjamina Bonziho (29) v utkání prvního kola na US Open s Daniilem Medveděvem (29) narušil zápas, už zná trest. Pořadatelé US Open mu odebrali akreditaci. Je to ale skutečně pouze jeho vina, nebo tady měla zasáhnout ochranka?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist