Zraněný Nadal vynechá turnaj v Queen's

5. 6. 2009, 15:19
Aktuality 21
Světová jednička Rafael Nadal se neobjeví na turnaji v londýnském Queen's, kde měl Španěl obhajovat loňský titul. "Poslední měsíce mám problémy s koleny, to není žádné tajemství. Potřebuji se dát dohromady a připravit se na Wimbledon," oznámil Nadal.
Rafael Nadal

Světový hráč číslo jedna na Roland Garros překvapivě vypadl už ve čtvrtém kole. Podle svých slov se nyní těší na obhajobu triumfu ve Wimbledonu, přípravu mu ale narušilo zranění kolen, kvůli kterým v Queens nebude obhajovat vítězství z loňského roku.

"Moc mě mrzí, že nemůžu tento rok přijet do Queen's, obhajovat titul, který jsem tam získal před riokem a že si neužiju zápasy před velmi znalým britským publikem," prohlásil Nadal, který by ale ve Wimbledonu neměl chybět.

"Potřebuji spolu se svým týmem zapracovat na své fyzické kondici, abych se dostal do nejlepší formy a připravil se na trávu ve Wimbledonu. Doufám, že tehdy už budu moci hrát. Vážně je mi to líto a doufám, že pořadatelé budou chtít, abych přijel za rok."

Turnaj v Londýně bude muset vynechat také zraněný Kei Nišikori, místo kterého na divokou kartu nastoupí Kypřan Marcos Baghdatis.

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Přeji Rafovi uzdravení, protože obhajoba Wimbledonu bude velmi těžká, ale dalo by se říct i nutná, snad se dá do pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je, prosím tě, obhajoba Wimbledonu tak nutná???:-)) To mi teda vysvětli!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aby obhájil body....ted ztratl na FO...takže další ztrátu nemůže potřebovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už víme, jak je to u Nadalů s fanoušky." Pařížské publikum je pěkně hloupé " a " britské je velmi zralé ". Taky názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Ty si si vsimol? Rafa si ale zahrava s tymi narazkami. Francuzi, resp. Parizania, su nafukani a pomstychtivi.
Reagovat
smazaný uživatel
Musim ale dodat, ze ako 4nasobny vitaz RG by si od Parizanov zasluzil viac ucty.
Reagovat
skott
Po pravde jsem nikdy nepochopil, proc Nadal neni nejak vyrazne oblibeny v Parizi.Jako mnohonasobny vitez bych cekal, ze treba v zapase se Soderlingem budou lidi na jeho strane, ale bylo tomu presne naopak.Pritom nepamatuju, ze by o turnaji nekdy rekl krive slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyt rafa na pařížany nic neřek ne? spíš jeho strýc ,i když si myslím,že měl tak trochu pravdu,diváci na RG dokážou být občas hodně nepříjemní.
Reagovat
smazaný uživatel
rafovi krivdia ...tieto konspiracie co kto a kedy a za kolko povedal berem jednym uchom dnu druhym von....urcite je to najvacsi hrac co sa RG tyka taky nebol a neviem ci este niekedy bude...a preto si zasluzi respect a uznanie.....
Reagovat
skott
Jak rikam, je to pro me taky zahada...Jestli mel Nadal nekdy incident nebo nedorozumeni s divaky v Parizi, nevim.Nato by mel odpovedet asi nejaky jeho fanousek, protoze ja ho nesleduju mimo kurt.Ale spis si myslim, ze je to jen rozmar francouzskeho publika, oni si vzdy najdou duvod proc nekoho nemit rad(viz. treba Sharapova).
Reagovat
skott
Nejvetsi hrac RG vsech dob je Bjorn Borg a ne Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
jj pocitam pocitam... :) :) tak tahle sezona zacina byt zajimava zda se...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz ted nebude na Queens o kolik prijde bodu? vi nekdo? dik
Reagovat
smazaný uživatel
neboj.. Fedex ho nepřeskočí nejméně do Australian open!!!
Reagovat
smazaný uživatel
teda alespoň doufám....
Reagovat
smazaný uživatel
:) ty len pocitas... pride o 250 bodov
Reagovat
no1
barrish si me rozesmal ted
Reagovat
smazaný uživatel
ktovie či pomaly nezačína pracovať aj psychika ...
Reagovat
smazaný uživatel
prečo? nechápem, vysvetli :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jedna moznost je, ze ma naozaj zdravotne problemy ktore mu neumoznuju startovat ... a ked sa chce dat dokopy pred Wimbledonom tak beriem

na druhej strane moze byt zdravotne v poriadku, len jednoducho nechce "pokusat" pred Wimbledonom a riskovat dalsiu prehru
mozete mi rozpravat, ze je to obrovsky profesional ale je to len clovek a minuly rok v Queense nebol zdaleka taky suverenny, mal mnohokrat namale
to french open ho mohlo nahlodat ... a nikto okrem neho nevie ako :)

samozrejme, ze to su len nicim nepodlozene uvahy
Reagovat
smazaný uživatel
Tazko povedat. Ale urcite potrebuje viac casu, aby sa vyrovnal s tou prehrou. Mozno ma aj nejaky zdravotny problem, ktory podcenil. Je mlady, sklamanie a tlak sa musi urcite tazko znasat. Je to dobry tenista, ale len clovek ako kazdy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist