Zranění není vážné, vrchol sezony by Štěpánek neměl zmeškat

31. 10. 2012, 20:55
Aktuality 12
Zranění kolena tenisty Radka Štěpánka, kvůli kterému se v úterý odhlásil z turnaje v Paříži, není vážné. Český hráč má přetížený úpon čtyřhlavého stehenního svalu pravé nohy a měl by stihnout příští týden v Londýně Turnaj mistrů ve čtyřhře a o týden později i finále Davisova poháru proti Španělsku v Praze.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Štěpánek podstoupil vyšetření u profesora Pavla Koláře. "Má přetížen úpon čtyřhlavého stehenního svalu. V medicíně nikdy stoprocentně nevíte, ale stav není natolik vážný, aby nemohl startovat. Jsem optimista," řekl Kolář České televizi. 

Se Štěpánkem i s Kolářem mluvil o stavu své týmové dvojky daviscupový kapitán Jaroslav Navrátil. "Na základě informací od nich očekávám, že Radek bude na finále v pořádku. Není důvod se znepokojovat a nemusím řešit náhradu," řekl Navrátil.


Na Turnaj mistrů ve čtyřhře se Štěpánek kvalifikoval společně s Indem Leanderem Paesem. Finále Davisova poháru proti Španělsku se uskuteční od 16. do 18. listopadu a Štěpánek je spolu s Tomášem Berdychem hlavní zbraní českého týmu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Video o Rogerovi :) http://youtu.be/xSIFcimRaa4?hd=1
Reagovat
tommr
v singlu kromě Tomáše určitě nikdo z našich bod neudělá a bez Radka bychom neměli šanci na ten rozhodující třetí bod ze čtyřhry ... :)
Reagovat
darek.vrana
Tak zas tak kategoricky bych to netvrdil. Španělská dvojka není žádný zázrak, ať už to bude Almagro nebo kdokoliv jiný. Myslím, že Rosol by nebyl proti němu bez šance, v DC by podle mě zahrál hodně dobře, umí se na takové zápasy vyhecovat. A v deblu vůbec není marný, s Berdychem by to taky nemusel být špatný pár... Nicméně Štěpánek je určitě lepší volba.
Reagovat
tommr
at už bude španělská dvojka kdokoli pořád na tom bude o hodně líp než naše dvojka - Radek bude rád když odehraje aspon toho debla, Rosol už nepřeleze ani první kolo na challengeru a v DC ještě nehrál ani jeden ostrej zápas a Hájek je zase zraněnej ...
Naše jediná šance na salátovou mísu je dva body od Berdycha + třetí bod z deblu ... :)
Reagovat
darek.vrana
Almagro v hale je rozhodně porazitelný. Štěpánek porazil před dvěma týdny Gasqueta a Isnera a hrál super zápas s Murrayem, takže nevím, proč by nemohl dát Almagra. A Rosol by šanci měl taky. Že teď prohrál s Copilem? No a, ten hraje poslední týdny hodně dobře. Zase porazil třeba Istomina. A hraje nejlíp, když je v roli outsidera a v domácím prostředí.
Reagovat
tommr
Štěpec by proti Almagrovi měl určitě šanci, ale jen kdyby byl zdravej - s tou bolavou nohou nejspíš nebude moct singly vůbec hrát a bude se šetřit na debla ...
Rosolovi už prostě nevěřím - když o něco jde tak vždycky selže ...
Reagovat
smazaný uživatel
už zase ten Rosol...
Reagovat
smazaný uživatel
běžte s tím Aspikem do pr...de facto dorazil zraněného tygra...jinak nic, vůbec nic. ani challengery nezvládá...
Reagovat
Seppe
Radek může udělat Almagra.
Na US Open s ním odehrál dobrej zápas a v Davis Cupu hraje vždycky ještě líp.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr : a kde jsi přišel na to, že dvojhry hrát nebude?
Reagovat
darek.vrana
Super, to by byla škoda, kdybychom nebyli na finále komplet. A hlavně pro něj, který byl dlouhá léta duší týmu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist