Znovu pětiseťák. Djokovič vyhrál odvetu s obhájcem titulu Wawrinkou a je ve finále

30. 1. 2015, 13:09
Aktuality 239
AUSTRALIAN OPEN muži - Souboj Novaka Djokoviče se Stanem Wawrinkou na Australian Open musel rozhodnout už třetí rok po sobě až pátý set. Odveta za loňské vyřazení ve čtvrtfinále se dnes povedla srbskému tenistovi, který po výhře nad švýcarským obhájcem titulu postoupil v Melbourne už popáté do finále. V něm dosud neprohrál a stejně jako v sezonách 2011 a 2013 v něm narazí na Murrayho.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Vzájemná bilance před utkáním hovořila jasně pro Novaka Djokoviče, který Stana Wawrinku v 16 zápasech porazil a jen třikrát prohrál. Jejich poslední dvě utkání na Australian ale přinesla dramatické pětisetové maratony.

V roce 2013 vyhrál Djokovič osmifinále po pětihodinové bitvě v pátém setu 12-10, vloni ve čtvrtfinále zase triumfoval po čtyřech hodinách Wawrinka poměrem 9-7 a nakonec si došel až pro svůj první grandslamový titul.

Také letos jejich třetí vzájemný souboj v Melbourne musel rozhodnout až pátý set,, ale tentokrát žádné drama nepřinesl, Djokovič v něm dokonce nadělil čtvrtému hráči žebříčku kanára a nakonec za tři hodiny a 35 minut vyhrál 7-6 3-6 6-4 4-6 6-0.

I když tenisté nabídli divákům řadu pěkných výměn, ani jeden nepředvedl optimální výkon. Djokovič zakončil zápas s bilancí vítězné údery/nevynucené chyby 27/49, Wawrinka dokonce 42/69.



"Vzhledem k předchozím dvěma zápasům tady jsem byl na podobnou bitvu připravený. Stan je velmi kvalitní tenista, ale já mu to dnes na kurtu hodně znepříjemnil," komentoval Djokovič vybojované vítězství.

"Jsem šťastný, že jsem postoupil, jsem hrdý na svoji bojovnost. Ale nehrál jsem tak, jak bych si představoval. Jsou prostě dny, kdy to nejde, jak by člověk chtěl," konstatoval Djokovič. "Na druhou stranu si myslím, že ve finále určitě můžu těžit spíš ze spousty pozitivních věcí, které jsem zatím tady na turnaji předvedl," dodal.

"Byl jsem překvapený, že jsme zase šli do pátého setu, i když ten pak trval tak deset minut," řekl Wawrinka s nadsázkou. Závěrečná sada se hrála déle než půl hodiny. "Byl to divný zápas, ani jeden jsme rozhodně nepředváděli svůj nejlepší tenis," doplnil.

"Už včera jsem říkal trenérovi, že jsem mentálně naprosto mrtvý. Baterky se vybily, těžko jsem se soustředil. Proto to dopadlo takhle," prohlásil po utkání Wawrinka. "Asi to byla daň za to, že jsem si prodloužil sezonu o Davis Cup a měl pak míň času na odpočinek," dodal.

Djokovič zaútočí na rekordní 5. titul
Djokovič pátou finálovou účastí v Melbourne vyrovnal rekord Rogera Federera a Stefana Edberga. Všechny předchozí finále v letech 2008, 2011, 2012 a 2013 proměnil v titul a pokud si neporazitelnost udrží i letos, vyhraje Australian Open popáté jako první tenista v open éře. Čtyřikrát triumfovali pouze Federer a André Agassi.

V grandslamovém finále hrál sedmadvacetiletý Srb čtrnáctkrát a má v nich padesátiprocentní úspěšnost.

O svůj 8. grandslamový titul se Djokovič utká v neděli se semifinálovým přemožitelem Tomáše Berdycha Andy Murraym, který naopak všechny tři finálové starty v Melbourne prohrál. V roce 2010 s Federerem a v sezonách 2011 a 2013 právě s Djokovičem.

Ve finále grandslamu se Djokovič s Murraym utkají popáté. Zatímco oba duely v Melbourne vyhrál Srb, na US Open 2012 i ve Wimbledonu 2013 se z výhry radoval tenista z Velké Británie. Murray tedy slavil oba své grandslamové vavříny po výhře nad Djokovičem.

V grandslamové bilanci vede Djokovič 4-2, když výhry přidal před třemi lety v semifinále Australian Open a před půl rokem ve čtvrtfinále US Open. Srbský hráč vede v celkové oficiální vzájemné bilanci 15-8 poté, co loni vyhrál všechny čtyři souboje.

"S Andym jsem hrál poprvé, když nám bylo 12 let. Známe se opravdu dlouho a je hezké, že si proti sobě zahraje další grandslamové finále," řekl Djokovič

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
páteční výsledky mužů (30. 01. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (4-Švýc.) 7-6(1) 3-6 6-4 4-6 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

239
Přidat komentář
Sonja
:-DDDD Kim je paní!

Idemo Nole, i když mám z toho zápasu nahnáno!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Pe3k
"I told my coach before the match and yesterday that I was mentally completely dead and no battery," he told reporters.

"Tough to focus on what I want to do. Tough to focus on my game. And that's what happened."

"It was mentally that I'm paying the price to finish off the season with Davis Cup, not having a bigger off-season," Wawrinka said.
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
panzer.dragon
tohle neni forum o pokeru.. nespletl ses
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně mi je celkem šumák, kdo vyhraje, ale hrozně rád bych viděl pěkný tenis. Murrayho jsem bohužel neviděl ani jeden zápas, ale Federer má holt nejlepší roky definitivně za sebou (neříkám, že nemůže vyhrát třeba Wimbledon), Nadal bojuje sám s vlastním zdravím (a je to škoda z celkového pohledu, protože takových hráčů se moc nerodí a on v podstatě svoje nejlepší tenisová léta promarodí) a Novakovi neskutečně chybí někdo, kdo by ho dokázal vyhecovat k pořádným výkonům. Tady pořád píší, že hraje na půl plynu a v podstatě je to pravda ... Djokovic hrál vždycky hodně dobře, když byl někdo, na koho mohl útočit a koho on sám v hlavě považoval za "sobě rovného" (Nadal, Federer), teď je první v žebříčku a ta konkurence mu prostě neskutečně chybí (Djokovic by mohl hrát daleko lépe než teď, protože na to má, což se o zbytku hráčů říct nedá (nepočítám Nadala)...)). Je trochu smutné, že nastupující generace je o minimálně level horší, než ta předcházející. Dimitrov se pořád porovnává s Federerem ... podobnost tam určitě je, ale bohužel je Dimitrov ve všem o úroveň horší, než býval Federer. Pořádného antukáře aby člověk pohledal. Je to škoda, že to momentálně vypadá, že za 5-6 let budou vyhrávat grandslamy hráči, kteří se těm současným ani zdaleka nevyrovnají. Podle mě byla tohle zlatá éra tenisu (Federer, Nadal, Djokovic) a i tato éra hodně ztrácí na lesku. Bojím se bojím, že nic lepšího už možná neuvidíme. Ale já byl vždycky špatný prorok :D. Murrayho jsem nezmiňoval, protože na jmenované 3 nikdy dlouhodobě neměl ... náznaky tam byly, ale dlouhodobě ani náhodou. Jinak finále pro mě jasně sázka na Murrayho za kurz 3.1 :DD
Reagovat
babolat.cz
já s tebou poručíku vcelku souhlasím. Dnešní Nole byl poloviční,Wawras ho nedokázal vyhecovat, buď se Nole tvářil jako kakabus nebo nijak. Minimálně se hecoval, údery podprůměrné a celkově mě zklamal. Věřím, pevně doufám, že Andy ho dokáže vyhecovat jako Rafa a nic jiného si nepřeji.
Reagovat
mahycek
Já s tebou skoro, úplně souhlasím,dobře si to napsal,jasně Wawrinka hrál s Djokem na AO tři vyrovnané zápasy, ale co dál? Roger má pořád aktivní bylanci s Djokem č.1 Ten, jediný ho může ještě občas porazit, a kdo jiný??? Na antuce Nadal, ne, ta nadvláda na Rolland Garros si myslím, že je konec. Jestli vyhraje Murray, nebo Djokovič, je mi to také fuk. Ale, ti mladí nadosahují,, těchto, zatím 3 hráčů. Myslím dlouhodobě. A Murray si to musí v neděli zasloužit. P.S, Já vím, Roger vypadnul ve 3 kole, ale ruku na srdce,, Andymu,i Djokovi by ještě pořádně zatopil a to ještě udělá. Jinak, Poručíku, jen dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde i paní Columbová?
Reagovat
smazaný uživatel
možná tu už je. Jenže jak ji poznáme, když ji nikdo nikdy neviděl? :/
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Columbová by hrozně ráda přišla, ale není jí nějak dobře, tak jsem si řekl, že jí nebudu tahat po temných zákoutích virtuálního světa ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře jset udělal poručíku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu fandit Novakovi,protože co udělala Murryho snoubenka Tomášovi nemá obdobi.Tennis byl vždy krásný v tom,že se k sobě soupeři chovají slušně,tak co to má být,řvát na Tomáše: tady to máš ty český hovado.Tohle není urážka jen Tomáše,ale i našeho státu.Na fotbale dobře,ale na tennise.Já chodím běžně na zápasy svého táty a nikdy by mě nenapadlo na soupeře tohle řvát a pokud ano,dostala facku na obě strany.Chtěla bych vidět Murryho,kdyby na něj Ester řvala tady to máš ty britský hovado.
Reagovat
SwissMaestro
Tak ono sám Murray se chová jako debílek. Mám rád asi každého hráče kromě Sama Q. , ale Murray se mi hnusí více a více...
Reagovat
smazaný uživatel
Narozdíl od Berdycha nadává sám sobě a neuráží třeba umpiry.
Reagovat
tommr
Tomáš někomu nadával?
Reagovat
babolat.cz
co si pamatuji, tak jeho komentáře na adresu zejména ženských umpirových rozhodčích nebyly košer. NApř. jestli rozumí tenisu, jestli ji nesvítilo slunce do očí atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není nic hrozného.. Znám daleko horší.. A jestli todle je nadávání, tak už nevím... Nadávání je, když rozhodčímu třeba řekneš fuck you, a podobné anglické slovíčka :-)
Reagovat
babolat.cz
tak to bys skončil :-)
Reagovat
VlS
Tomasinho, a uznáš, že se Andy choval jako pako, nebo to neuznáš? On sám to už uznal jen tak mimochodem. Tu jeho kočku neřeším, ta je odpovědná sama za sebe. A vůbec není potřeba tahat, jestli se Tom choval někdy jindy taky jako pako, protože choval a všichni jsme to viděli, a kdokoliv z nás se někdy choval jako pako. Tak se teď nechovej jako pako ty a neukazuj prstem, že tam ten tenkrát .... To není ani důvod, ani omluva.
A jak se chová k Valverduovi? Tak ho prvně vyhodí a pak je naštvanej, že existuje a nespáchal sebevraždu, nebo co?
Víš, že jsem tady s tebou fandil Andymu, pokud zrovna nehrál s někým z našich, ale po včerejšku mu v neděli fandit nebudu a moc si přeju, aby dostal piřádnej nářez.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, i ty? To vám všem regulérně jeblo? Co tak strašného jako udělal Andy? A já jsem reagoval na celkovou kritiku Andyho, ne na tenhle moment. Dělá se tady z něj pomalu největší vyvrhel ve vesmíru a z Berdycha chudáček, tak jsem jen chtěl trošku zkusit některým otevřít, i když ví, že 99% je nikdy neotevře. Sorry, moje naivita no, už se o to pokoušet nebudu.

A teď k té konkrétní sitauci? Nikdo z nás tady neví, co se stalo. Nic není jenom černé nebo bílé. Co konkrétně udělal Andymu Danimu, můžeš mi říct? Jako že na něho hodil jeden ksicht? To je nějaká hrůza?

Za další ta věc s Danim, totálně vykonstruovaná píčovina, což ptovrdil Andy a dokonce i Tomáš. Oba dva si stěžovali, že všecko rozjeli média, které se před zápasem věnovali jenom Danimu, nikhoo nezajímala Amelie, nikoho nezajímily výkony obou hráčů, polovina otázek novinářů směřovala na Daniho. Tak se nediv, že z toho oba byli docela na větvi. Andy nikdy neřekl proti Danimu křívého slova, jen řekl, že bylo nefér to, že mu média věnovala tolik pozornosti, když zápas je jenom o něm a Tomášovi.

A s vyhozením bych taky trochu krotil emoce a zjistil fakta. Těžko by někoho vyhodil a on hned měl dohodnutou spolupráci během pár dní. A i kdyby, Andy s ním rozvázal spolupráci jenom proto, že Daniho ego neuneslo to, že není hlavní kouč. Po těch 6 společných letech a po odchodu Lendla Dani doufal, že koučem bude on. Jenže Andy bez jakékoliv konzultace s ním najal i Amelii a podle něj pak celý podzim bylo v týmu dusno. Takže tak žhavé to zase není.

Zvykl jsem si, že je Andy tady pranýřován za úplně každou kravinu, trapně osočován za každičkou maličkost jenom proto, že nepůsobí sympaticky. Jeden pokrytec vedle druhého, fakt jedno podělané stádo ovcí, jak tady dneska už bylo řečeno. Jenom jsem nečekal, že se do něj přidáš i ty, kterého jsem považoval za normálního. Necháš se ovlivnit mediálními mrdkami až tak, že úplně obrátíš? Super no, gratuluju ti. Doufám, že až dostuduju a budu novinářem, bude mít taky takovou moc a pak se bude všem smát.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry za dost chyb.
Reagovat
VlS
No, mě vadí podstatně víc chování a hlášky pro novináře vůči tomu Danimu, kde Můra tu kampaň do značný míry rozfoukal brečením v rozhovorech a na tiskovkách, že to není fér, že Dani trénuje Berďu a tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Tohle v životě neřekl a jenom to dokazuje, že jsi fakt tak zmagořený těmi médii. Všechno začala média, kdy po zápase Andyho s Kyrgiosem na tiskovce dali novináři snad 3 nebo 4 otázky jenom na Daniho. Jestli chceš někoho vinit, tak jenom a jenom novináře. Hráč sám rozhodně nemá potřebu jít sám za novinářem a brečet mu tam. Novinář se zeptal a tečka. A ještě ti říkám, že neříkal, že není fér to, že trénuje Tomáše. Říkal, že není fér, že je mu věnováno tolik pozornosti. To je zásadní rozdíl, který jsem tady objasňoval už několika lidem. Jestli ho nevidíš, tak mě to mrzí, ale pak se dále asi nepohneme.

A během zápasu to jsou fakt v emocích zanedbatelné věci, hodil na na něj ksicht, protože to bylo právě díky novinářům vypjaté. To potvrdili opravdu oba hráči, kteří si stěžovali na novináře. Jenom čeští fanoušci do toho musí rýt,i když o tom ví ho.no. Klasika.
Reagovat
VlS
Fakt je, že s náma média hejbou. Četl jsem ( což neznamená, že je to pravda) , a nepamatuju si to doslova, že to že Dani trénuje Toma je nefér a to jeho chováni. při zápasu tuhle verzi docela podporuje. Ale nic, ono to za chvilku vyšumí, ale při zápasu se jako pako prostě choval.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy se chova jako pako, ale nic o tom, ze je Daniho podpasovka, kdyz trenuje Berdu, jsem necetla (nevyhledavam si ale o nikom nic extra do sirky.) Tomasinho mi (nam) sem daval taky Andyho jedno vyjadreni a bylo fakt o jednostranne pozornosti medii smerem k Danimu a ne proti Danimu. A celkove soudit to vreni v Andyho tymu je bez skutecneho osobniho vhledu tezke a vsadim potitko, ze by neco vyplavalo uplne na kazdeho.
Nicmene dnes fandim Andymu - z uslechtilych duvodu, samozrejme, proste aby se Djokovicova tvar konecene rozjasnila a dostal zase chut do zivota. Docetla jsem se tu totiz, ze nemuze hrat s chuti, kdyz se mu na tom sirem svete nikdo nevyrovna.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes můžeš fandit jedině Mashe nebo Sereně... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeeee.. :-)))
Reagovat
George_Renel
To vyjádření co VIS cituje bylo na isportu. Do jaké míry to bylo vyjádření AM a do jaké samovýroba novináře nedokážu posoudit.
Reagovat
VlS
Tak teď jsi mě usadila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak si se ztratil v překladu, protože tohle fakt neřekl.

Před zápasem: But, again, I don't know, maybe I'll find it weird on the day. But, yeah, it's just something that you deal with as a player. My goal isn't to beat Dani; my goal is to beat Berdych. So I don't think about that in the next days.

Po něm: "There was a little bit of extra tension - it was a big match," said Murray. "A lot was made about Dani Vallverdu, my former coach, working with Tomas.

"But we've been friends since we were 15 years old and I felt that the focus was unfair and unnecessary.

"This is sport - and there's more to life than sport. It created a bit of extra tension but everyone calmed down after start of the match."

A ještě jsi mi pořád neřekl, co tak hrozného v tom zápasem udělal. Že udělal radostné gesto a úšklebek směrem k Danimu? V těch emocích, co v tom byly, to není nic, z čeho by se měla dělat taková věda. Nic jiného tam totiž nebylo. Proboha, bylo to SF grandslamu, Dani říkal, že říkal, že ví jak na něj, tak mu to tak trošku vrátil. Neobhajoval bych, kdyby provedl něco vážnějšího, ale tohle je naprosto nesmyslně nafouknutá prkotina, které se prostě každý chytil a dělá z toho kdovíjaký skandál, přitom jak už jsem říkal, hráči to berou v pohodě úplně.
Reagovat
VlS
Mír, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
A odpověď nebude jo? :-(
Reagovat
VlS
A odpověď na co? Že si měl to pěstičkování odpustit? Že si měl odpustit žalobníčkováni u umpire, že na něj Tomáš mluví? Že to bylo infantilní?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když bereš takovéhle prkotiny, tak budiž no.
Reagovat
babolat.cz
Sam není tenista, ale basketbalista s raketou
Reagovat
Mayo
čo s tým má Murray, že jeho priateľka niečo také povedala ? on hádam zato nemôže
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by své partnerce vysvětlit,jak se ma na kurtu chovat a Tomášovi se omluvit a ona nepovedala ale trvala.Vsadím se že Toma to solidně rozhodilo,neříkám,že prohrál kvůli tomu,ale zasloužila by do držky.
Reagovat
smazaný uživatel
*řvala
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně no, Berdych slyší, co si 20 metrů od něho v takovém ruchu ženská brblá pod nosem :D Nechápu, co se z toho udělala za aféra.
Reagovat
VlS
Eliško, Kim je velká holka, jestli řekla něco, co říkat neměla, tak by se měla omluvit ona, proč by se měl omlouvat Andy za ní?
Neslyšel jsem co řekla a odezírat neumím ani v češtině, třeba říkala" tomu Tomášovi to dneska sluší" co já vím.
Reagovat
babolat.cz
jste jak stádo, novináři si s vámi dělají co chtějí. Nemáte v sobě vlastní názor či nadhled. Kopnete si rádi do každého,koho vám ten novinářský hnůj předhodí. Jen tak dál, novináři tyhle ovce potřebují. A to je urážka pro ovce, i ty ovce aspoň bečí!
Reagovat
SwissMaestro
Mně osobně je jedno co udělala Kim. Tomu nepřikládám váhu. Vím, že sám bych něco podobného zařval kdyby moje přítelkyně hrála tenis....
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Káže vodu, a sám chlastá víno. Opravdu krásná ukázka pokrytectví, tleskám ve stoji ty ovečko.
Reagovat
babolat.cz
Pokud si o někom myslíš, že je pokrytec, netleskej mu, není do dobrá vlastnost. Týká se to i jiných špatných vlastností. Tleskej pouze lidem s kladnými vlastnostmi.
Reagovat
smazaný uživatel
A zase to kázání.
Nekonečný příběh...
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo na nikoho neřval. Řekla si to pro sebe, tak se uklidni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to rekla mnohem ostreji:"tady to kur..va mas ty jeden zas.ranej českej sra.ci"......kdyz zabrali ji spolecne s ester tak zahlasila" to snad kur. Va ne" ..... Skotsko, jinej mrav no proste ...:-) .... Ja mam z toho curinu. Nejvic to ublizilo ji
Reagovat
Roger_Federer
v klidu..Jasna Maruska a Skopcak.
Reagovat
Cico93
Beriem Ťa za slovo. Až sa mi bude lepšie spať;-)
Reagovat
panzer.dragon
nemam rád ani jednoho z finalistů, ale přál bych murraymu aby měl kariérní golden slam dřív než djokovic a moh se mu vysmát, proto ať andy bere AO a oba začnou pokukovat po FO
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi trapnej. Radši zalez a vylez až bude hrát Fedex.. to máš vždycky plnou hubu keců.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že Andy na antuce nikdy nezíská slam, neumí zde hrát
Reagovat
smazaný uživatel
Tým pádom, že Andy vyhral aj OH, tak by sa zrazu po prípadnom triumfe na AO ocitol pred skompletizovaní všetkého podstatného..Chýbal by mu jeden jediný vavrín z parížskej antuky..Bola by mega haluz, ak by na konci kariéry mal všetko a Rafa napriklad nie..
Reagovat
smazaný uživatel
TM nemá ještě, chybí mu toho dost. AO, RG, DC a TM.
Reagovat
Davor1
AO a TM sú viac ako reálne, ale RG je scifi a na DC nemá potrebného parťáka :/
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, co Edmund, už se dokázal kvalifikovat, časem z něho může být solidní hráč. Ale DC je sci-fi. RG je taky sci-fi, ale je to tak bláznivé, že až věřím tomu, že to vyjde. Ta představa mě prostě odbourává :D Ale jako loni se dost zlepšil na antuce zase.
Reagovat
babolat.cz
Tak úplně bych ho na antuce nezatracoval. Vloni me dost překvapil a jestli Rafa bude zraněný,ma šanci.
Reagovat
panzer.dragon
myslim, že by se za určitejch okolností mohlo stát například že murray bude v polovině pavouka s nadalem, ten vypadne brzo, protožeje bude chabrus a andy bude mít otevříno
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní vítězství juniorek Vondroušová/Kolodziejová se tu moc neřeší, ale přináším odkaz na rozhovor, dokonce se zvukovou stopou.
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/ceske-juniorky-vyhraly-ctyrhru-na-australian-open-a-ted-musi-do-skoly--1449942
Reagovat
PetaM
Však tu máš článek, co bys chtěl ještě? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od redakce jo, ale jinak se tu řeší jen Murray s Djokovicem, v komentech :D :)
Reagovat
VlS
A co by se mělo řešit u článku o chlapech?
Reagovat
smazaný uživatel
CHlapi. Ale v článku u juniorech je podstatě menší dávka komentů, než všude :)
Reagovat
smazaný uživatel
CHlapi. Ale v článku u juniorech je podstatě menší dávka komentů, než všude :)
Reagovat
VlS
No protože to nejspíš lidi nezajímá, nemůžeš pořád někomu zkoušet vnucovat svoje vidění světa. Jen ti radím, zbav se toho, je to blbej zvyk.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tady nikomu nic nevnucuju, Pouze jsem tu dal rozhovor s holkama, které třeba za 5-6 let budou na špičce, a budeme se o onich psát více :-) A jelikož na ně není taková pozornost, tak, koho zajímají přesto, jsem tu dal rozhovor. A tobě radím, když mě nemáš rád, nekomentuj mě, protože na ty tvoje "výlevy" nejsem zvyklý.
Reagovat
slacker
Tak si zvykej. Neni duvod nedat odkaz do clanku o juniorkach. Jinak presne plati co rekl VIS, nevnucuj za kazdou cenu. Mentalita spammera
Reagovat
smazaný uživatel
Komu tady něco vnucuju? Bože, vy jste tak blbí, nebo co už?!
Reagovat
slacker
Je mnohem vhodnejsi to dat do clanku o juniorkach nez sem. Tvoje zduvodnovani proc to cpes sem evidentne narazilo na nevoli. Ale zrejme to opet nepochopis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mlc koktavce :-)
Reagovat
slacker
Nekoktam, hnupe
Reagovat
smazaný uživatel
ahaaa :-)
Reagovat
VlS
Podívej se na svůj koment z 19:31, tam to vnucování inzeruješ víc než jasně. Mě je jedno na co jsi nebo nejsi zvyklej, když vstupuješ do veřejný diskuse, tak musíš s reakcemi počítat. A tvůj podiv, že se v článku o chlapech nediskutuje o juniorkách, zvlášť když k nim zde je článek, to je na pousmání.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád to souvisí s tenisem víc než to, co tady prezentuje Frick a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.. Nemluvím o tom, že několikrát je tady příspěvek o třeba Ferrerovi, a řeší se zde např. Djokovic..
Reagovat
baggik
To je zase keců. Fanoušci Djokoviče věří, že vyhraje Nole, fanoušci Murraye zase, že Andy. To je naprosto normální a jiné to nebude, ale ty rádoby chytré řeči, kterými se snaží argumentovat, že to tak bude. Víte prd, prostě vyhraje ten kdo bude hrát v neděli lépe.
Reagovat
VlS
taky myslím, ale lidi baví vymýšlet argumenty. Užijte si to, každej den to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam ciťák, že Mária alebo Andy získajú titul na úkor favoritov..Dokonca sa to može podariť obom..Neviem prečo, ale hlavne u Sharapky mám pocit, že Serenu porazí..Hoci papierovo má vačšie šance Andy proti Djokovicovi..Takže moj tip na vitazov: Mária a Nole..
Reagovat
Cico93
Si ma povzbudil s tou Máriou:)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne je Mária celkom ukradnutá..Ale odvrátiť v 3. kole MB a vo finále konečne zdolať Serenu, to by bol celkom pekný príbeh a intuitívne ho cítim :)
Reagovat
Cico93
jj bolo by to pekné.
Reagovat
janek_da
Celkem s tebou dneska souhlasím. POZOR! :)

Zdá se mi, že Serena už soupeřky v herních činnostech přehrává jenom servisem. Na returnu riskuje, správně, a jednou za set ji to vyjde.V psychice je pořád jinde. To byl ale kdysi i Feďa a pak se to překlopilo, pro hnidopichy mimo soubojů s Rafou.

A s tim Andym taky souhlas.
Reagovat
turista
To je blbost o tom že Serena má pouze dobrý servis. Podívej se na záznam z finále RG 2013, kde Serena drtí Mashu na antuce v dlouhých výměnách od základní čáry, protože daleko líp čte hru než ta hezká vřeštící blondýnka.
Reagovat
janek_da
?
2015 = 2013 + 2
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to ve 2. kole, ale jinak s tebou souhlasím. Jak už jsem psal: Doufám, že bude mít ve dvouhrách stejné vítěze jako AO 2008. :)
Reagovat
Mayo
ja dúfam, že findže zdvihnú nad hlavu víťazi US Open 2012 (:
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zase doufam ze Serena si nenecha vyhru ujit a prijde mi, ze proti Masene je obzvlast nabuzena. Takze za me Djok a Serena.
Reagovat
Cico93
nie nie bude to novinka. To tu ešte nebolo Mária and Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebylo, není a nebude :)
Reagovat
babolat.cz
když ji fotr drží u hlavy revolver...
Reagovat
Davor1
Vo finále bude pre mňa favoritom Murray. Hrá tu lepšie, posledné 2 finále na GS s Novakom vyhral a motiváciu bude mať ohromnú. Ak zopakuje výkon ako proti Berdychovi, tak by to mal zvládnuť. V Djokovičovej hre mi niečo chýba, vôbec ma na tomto turnaji nebaví.
Andy to musí dať, s 3 rôznymi GS by už patril medzi historickú špičku...
Reagovat
Cico93
V tej druhej vete nemáš pravdu s tými GS.
A inak ano hraje tu Andy lepšie.
Reagovat
Davor1
to je fakt, neuvedomil som si, že posledné finále na AO hrali len 2 roky dozadu...ale je to jedno, hlavne už ukázal, že Noleho poraziť vo finále GS nemá problém a to mu psychicky veľmi pridá...
Reagovat
Cico93
Novak z posledných 7 GS finále uspel len v 2. K tomu ešte semi RG 13.
Od kolapsu nemal ďaleko ani na Wimbledone.
Takže žiaden finálový titan to už nieje!
Andy má veľkú šancu, premňa je tiež favoritom.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom oprava, že nevyhrál poslední dvě finále.

Prohrál 2011 v Melbourne
Vyhrál 2012 v Ney Yorku
Prohrál 2013 Melbourne
Vyhrál 2013 Wimby

Na řadě je Nole, ale do třetice všeho dobrého v Austrálii to musí klapnout.
Reagovat
Nola
mas chybu v druhej vete, over si statistiky.....
Reagovat
Davor1
Áno, moja chyba. Na AO2O13 som úplne zabudol.
Reagovat
Mayo
Jedno je isté, že s Djokovičom GS finále neprehráva ale vo to strah nemam :D
Reagovat
Mayo
ops pardón ...prehral s ním už vo finále :D beriem späť
Reagovat
Davor1
mimo Austrálie s ním ale GS finále naozaj neprehráva :-))
Reagovat
Mayo
neviem prečo ma tá Austrália vôbec nenapadla :D
Reagovat
Marduch
Taky bych vsadil spíš na Murrayho. Na rozdíl od DJ Okoviče na mě působí svěžeji a hladověji. Murray 3:1.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud budeme vycházet z toho co dneska předvedl Djokovič a co předvádí Murray, tak si myslím, že to bude ve třech spíše pro Murrayho.

Pokud viděl dnešní zápas, tak si už určitě leštil výkladní skříň na trofej.

Když se Novak zmátoří a zahraje to co hrál až do semi, tak je výsledek ve hvězdách. Favorit tam není žádný.
Reagovat
Mayo
Podľa mňa je jedno ako hrá doteraz Murray a čo predviedol dnes Djokovič...každý zápas je iný, podľa mňa to bude 5 setov a bitka steny proti stene ...
Reagovat
Kozoroh
http://media.fyre.co/Xr6KlHwTTXm54In1c6Y8_nole%20andy2.jpg
Reagovat
steve79
Wawrinku čeká velký propad žebříčkem. Bude až 9. na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že s tým sám rátal..Dokonca si myslím, že bude spokojný, skor sa čakal prepad niekde na 13-14 miesto..Urobil SF a prvú osmičku má na dohľad..
Reagovat
Davor1
hlúposť, ak by aj vypadol v prvom kole, tak by bol najhoršie jedenásty...
Reagovat
smazaný uživatel
Veď som sa práve s tebou o tom bavil..Že to nebude na hranici desiatky ale nižšie..Ešte pred turnajom :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bol by 12.
Reagovat
Davor1
Máš pravdu, 12...ale nikto zrejme neočakával jeho vypadnutie skôr ako v osemfinále či QF, na hardovych GS má za posledné roky dosť konzistentné výsledky a v Melbourne mu to náramne sedí...Ja som čakal, že bude 10ty, tipoval som jeho koniec v QF...
Na druhej strane, teraz bude mať dosť priestoru nejaké body pozbierať, mimo MC toho získal až do Wimbledonu veľmi málo...
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas..Tiež som čakal, že padne v QF alebo najneskor v QF..

Na marcových Masters Stan minulú sezónu úplne pohorel..Ak uhrá nejaké jedno semíčko trebars toho roku a jedno QF, tak by v osmičke mohol byť..A poďľa mňa do RG aj bezpečne bude.
Reagovat
Davor1
Určite by sa mal dostať pred Čiliča, ten zrejme zmešká obhajobu titulu v Záhrebe, finále v Rotterdame a možno aj niečo viac...

Nevieš, aký má Stan ďalej program? Pretože minulý rok nehral medzi AO a IW nikde, tento rok by si mohol dať aspoň ten Dubaj alebo Acapulco...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že hral len DC medzi AO a IW..Ale dve sezóny predtým hral Bueno Aires a Acapulco..Tak možno sa vráti k obvyklému programu..
Reagovat
Kozoroh
Vrátí se do těch pozic, v jakých byl v období před AO 2014.
Horší je ale pro něj to, že bude 9., pokud nezíská víc bodů během tohoto roku, tak na příštích GS může čelit světové jedničce už v OF, zatímco doteď v SF.
Reagovat
janek_da
Čilič nehraje + obhajuje finale v Rotterdamu. Stan pude rychle před něj.
Reagovat
Kozoroh
Ale obhajuje titul v Monaku. RG je až za čtyři měsíce a Stan v té době nemusí být ani v TOP 10...
Reagovat
Cico93
Ferrer by sa mohol do tej osmičky vopchať.
Reagovat
janek_da
Monako je za dyl. V nasledujicich dvou mesicich muze byt v poho a hrabat.
Reagovat
steve79
Djokovič hraje opravdu úžasný tenis. S Murayem to bude bitva, ale myslím si, že 3:1 na sety vyhraje.
Reagovat
turista
Djokovič patrně vyhraje finále AO 2015 jistě plné krásných dlouhých výměn. Asi získá svůj 49.titul ATP a tak za 6-8 let nasbírá 109 titulů jako Connors. Má pro to všechny předpoklady. Éru Connorse dobře pamatuji. Djokovič hraje ještě lepší tenis než kdysi Borg nebo Connors. Jinak Wawrinkův bekhend je v současnosti asi nejlepší na okruhu ATP. V Borgově a Connorsově éře hrál nejstylovější zcela učebnicové základní údery z obou stran Brian Gottfried, klasické ploché a také čopované, žádné topspiny. Borgovy a Vilasovy topspiny však dělaly potíže všem tehdejším hráčům.
Reagovat
Davor1
asi by si mal zmeniť dodávateľa, ten matroš ti nerobí dobre :-))
Reagovat
raduz
já měl nejraději hru Vitase Gerulaitise.Ten měl neskutečně šikovný ruce,ačkoliv hrál velice měkce.Byl výbornej na všech površích.Ač prý skoro netrenoval, byl v letech 1977 až 1983 pravidelně 3-9 na světě.
Reagovat
baggik
109 titulů těžko vyhraje, ještě nemá ani polovinu a koukni kolik mu je.
Reagovat
Roger_Federer
To uz tady bylo , v unoru 2013 to tady vestil jeden nick Novakov 4 Gran.tituly rocne...Od te doby vyhral 1 ze 7 a to jeste tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja to nevidel!!!! :( bude nekdy repriza?

Bravo Noldo!!!!
Reagovat
Mayo
Ja som ten zápas nevidel ale som prekvapený, že Stan uhral 2 sety, tipoval som mu 1...každopádne vo finále to bude súboj 2 pinkačov s nekonečnými výmenami od základnej čiary až do zblbnutia :D p.s. Let´s go Andy!
Reagovat
Cico93
Na US Open 12 tam bola jedna taka dlha nekonečna. Počas ktorej si si mohol odskočiť na malú:)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cico93
riadná pinkana teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na tyhle dva ještě nemaj. :D

https://www.youtube.com/watch?v=Zk_rhsDxUFs
Reagovat
rod_laver
No, to nás čeká velmi "zajímavé a dechberoucí" finále :-)
Reagovat
Romario
Nole 2 špatný zápasy za sebou nezahraje, proto předpokládám jeho jasné vítězství 3:0.
Reagovat
Cico93
teda o dosť slabši zápas ako predošle 2 na AO.
Lability na oboch stranách až až.
Celkovo som z toho zápasu sklamaný.

Takýto výkon Novakovi v nedeľu stačiť nebude.
Reagovat
Kozoroh
Můžeme jen doufat, že v neděli bude hrát líp.
Ale Andy může mít v hlavě, že většinu GS finále prohrál a všechna na AO, tudíž nepředvede takový výkon jako včera.
Reagovat
Cico93
A Nole môže mať v hlave čo? Veď on tiež posledné veľké zápasy poprehrával.
Reagovat
Mayo
No1e
Reagovat
Kozoroh
Ale na AO ne. A to přidává na sebevědomí, nemyslíš?
Reagovat
Cico93
neviem.
Reagovat
Marduch
To ale bylo předtím, než získal první GS titul. Takže teď už to, troufnul bych si říct, takový význam nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj!Suhlasim,nevidela som sice ten zapas,lebo nesedim doma,mam povinnosti.Ale ja nie som "tiperka",hram sama tennis na amaterskej urovni.Jasne,ze nie v SVK ani v CZ,ale nostalgia...!Pozdrav vsetkym co tu pisu-M.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném semifinále letošního AO.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil na AO do finále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 12245 (+7585) *
2. Federer 9245 (+4585)
3. Nadal 5745 (+1085)
4. Murray 5515 (+855) *
5. Nishikori 5205 (+545)
6. Raonic 4845 (+185)
-----------------------------------
7. Berdych 4660
-----------------------------------
8. Cilic 4105 (-555)
9. Wawrinka 4090 (-570)
10. Ferrer 3965 (-695)
11. Dimitrov 3465 (-1195)
12. Tsonga 2560 (-2100)
13. Gulbis 2420 (-2240)
14. Lopez, F. 2220 (-2440)
15. Anderson 2125 (-2535)
16. Bautista Agut 1975 (-2685)
17. Robredo 1845 (-2815)
18. Isner 1765 (-2895)
19. Simon 1730 (-2930)
20. Monfils 1725 (-2935)
21. Goffin 1679 (-2981)
...

Tomáš Berdych si na AO vedl dobře a obhájil lonské semifinále. V žebříčku si udržel průběžné 7.místo a náskok na osmé místo dokonce trochu navýšil. V následujících týdnech se mu to bude hodit, protože má před sebou těžký obhajoby (obhajuje titul v Rotterdamu a finále v Dubaji) ...

Djokovic na čele žebříčku dál navyšuje svůj náskok před ostatníma ...

Murray se po výhře v SF posunul už na čtvrté místo a v případě zisku titulu by se moh dostat i před Nadala na třetí...
Reagovat
Jan
Ti spadl kámen ze srdce, že Wawrinka Toma zatím nepřeskočí v žebříčku :)
Reagovat
tommr
jj ale mohlo to bejt i lepší. Tomáš bude mít až do začátku antukový sezóny co dělat, aby se před Wawrinkou udržel, protože obhajuje mnohem víc bodů než Wawrinka (Tomáš obhajuje titul v Rotterdamu, finále v Dubaji a semifinále v Miami zatímco Wawrinka jen čtvrtý kola v IW a v Miami) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo co obhajuje v příštích týdnech Raonic ?
Reagovat
Davor1
Nič
Reagovat
PetaM
Až ČF v IW a Miami :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si tvrdiť, že dnes Djokovič predviedol zo všetkých štyroch päťseťákov s Wawrinkom suverénne najhorší výkon, napriek tomu mu to paradoxne stačilo na výhru.

Wawrinku možu mrzieť dve situácie..Nepotvrdený break v prvom sete a nevyužitý BB v prvej hre piateho setu..Ak by vyhral prvý set, resp. dostal by sa do trháku v piatom, Nole by to už nemusel rozchodiť..

Vo finále stále mierne favorizujem Noleho..No pozícia "outsidera" je presne to, čo Andy potrebuje..Kľudne ten zápas može vyhrať, čo by pre Noleho znamenalo jeden jediný GS na jeho najlepšom povrchu od USO 2012, čo by bola pre takého hráča veľká tragédia..A Nole si to isto uvedomuje.
Reagovat
tommr
kdyby jsou chyby. Kdyby Wawrinka vyhrál první set tak by Djokovic nejspíš nehrál tak laxně v dalších setech a nepouštěl by tak lacino vedení o brejk ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možno..A možno by pod ťarchou priebežného vedenia Wawrinky hral ešte horšie, nervóznejšie..
Reagovat
Kozoroh
Jak píšu dole, tak mě dnešní zápas se Stanem připomíná loňské SF na TM s Keiem. Taky čelil BB v 1. gemu rozhodujícího setu. Odvrátil ho a soupeři nadělil kanára.
Reagovat
smazaný uživatel
Už keď Nishi, tak potom Nole pripomenul výkon z USO 14, kde Nishimu podľahol..Dnes hral podobne nevýrazne, no stačilo to..
Reagovat
janek_da
Jsem se ti chtěl vysmát, že podle hry je favem Murray. A ono jedny z prvních kurzů je 2.95 na Andyho :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Je velice lákavej kurz :)
Reagovat
janek_da
To je hodně mimo. Letos není loni. Ferovy kurz jsem si stanovil tak na 2.3-2.5 na Andyho
Reagovat
Vojtaakk
Wawrinka hrál dnes chvílemi jak na AO 2014, bohužel pro něj také často jako na FO 2014. Ale souhlasím s příspěvkem výše, že dnešní zápas se kvalitou nemohl rovnat jejich zápasům z předešlých dvou let.
U Stana jsou takové výkyvy tak trochu zvykem, ale u Noleho mě některé výpadky dost překvapily.
Reagovat
kolapse
Kolik tak bude na No1eho ? 1.4-1.5 asi moc že ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zatim 1,45 ale spíš je lákavý 3,0 na Andyho...
Reagovat
kolapse
Pinkaná ? Nuda ? Spíš razítko kvality hráče
Reagovat
aligo
Já osobně budu fandit Nolemu protože Murray se na tom kurtu chová s prominutím jako id*ot... to jeho neustálé *FUCK* a celkové nadávání je nekoukatelný.....
Reagovat
Romario
I já fandím Nolemu a nesnáším Murryho blonďatou čůzu (sprostá jako dlaždič) a jeho máma má taky pohled jako vrah.
Reagovat
aligo
oni jsou všichni tři hrozný dlaždiči....
Reagovat
Bob
Murray je rozmazlenej spratek..
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych.
Reagovat
jackiec
květák vs balkánec, slabutke obsazení finále, soudruzi udělali někde chybu
Reagovat
seshitec
aspon že tam nejsou ty co zbohatli na židech či anabolik
Reagovat
babolat.cz
myslíš ten německo-francouzko-italský mix?
Reagovat
kolapse
Murray je pěkně hladovej po brejku v Melbourne to nemohu nesouhlasit ale myslím, že rozhodne hned 1.set kterej uhraje Novak.Pak se můra zase složí jak v New Yorku a bude to pinkačka než se můra nevyháže.Nebo se pletu ?
Reagovat
smazaný uživatel
To zas je a bude v álejích nablito. Já se těším obrovsky, jak jsem psal už včera, jako jeden z mála vzájemné zápasy Novaka s Andym mám rád. Jsou to prostě dva hráči, co dovedli svůj styl skoro k dokonalosti. Dva hráči, kteří se tak znají, že se nemají zase až tak čím překvapit, proto se na to těším. Pro někoho pinkaná, pro mě tenisové šachy a ukázka taktiky dvou top hráčů Come on Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas,a doufám že v neděli Andy zvedne trofej nad hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Andy vyhrá, bude jediným hráčom, čo porazil Noleho na troch GS?..
Reagovat
Kozoroh
Federer porazil Djokera dokonce na všech čtyřech GS!
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. tak jediný, kto ho porazil na GS po tom, čo ho už Djokovic vyhral..To by určite dokázal sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ne. Djokovič vyhrál Wimbledon v roce 2011 a Federer ho tam porazil v roce 2012.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jeden GS..Na ostatných ho porazil pred ziskom GS..
Reagovat
Denis92
Skus este do tretice nieco skombinovat aby si vyskrtol Federera..
Reagovat
smazaný uživatel
Netreba..
Reagovat
spaniel
Lol. Trollhand. Narozdil od Federera je i jediny zrzek, co porazil Novaka na GS. Strasny loser, ten Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Federera som opat vobec nenarážal, chcel som vyzdvihnúť Murrayho..

Ale tá vaša paranoická precitlivelosť, tá je legendárnejšia, než samotný Federer..Choď si radšej pozrieť nejaký čiernobiely Youtube záznam Rogerovej výhry spred 10rokov, aby si sa ukľudnil :)
Reagovat
spaniel
Vubec si nna nej enarazel, jiste. Je to jen o par centi výše. Ale chapu tve podrazdeni :)
Reagovat
Cico93
Aj Rafa ho dal na 3.
Reagovat
Kozoroh
Nějak mi ta SF připomínají loňský TM. Ano, obsazení sedí jen u Novaka, ale přeci - do horního SF postoupila světová jednička bez ztráty setu, ale v SF mu soupeř zatopil (v Londýně Kei, v Melbourne Stan). Novak však zápas zvládne a v rozhodujícím setu nadělí protihráči kanára. Dolní SF bylo vyhrocené a padaly i nadávky od partnerky vítěze.

Dnešní Djokerův výkon se mi vůbec nelíbil. Zápas nebyl o fantastické hře Stana, ale o polovičním Noleho tenisu. Nezbývá mi než doufat, že ve finále bude hrát 2x líp.
Reagovat
smazaný uživatel
nesmysl,kdyby hrál Djok na 50% svýho výkonu tak by hráča jak Stan nikdy nemohl porazit..takovej rozdíl mezi nima opravdu není...
Reagovat
kolapse
Jak může někdo fandit Květákovi :-) lol takovej lucker
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je špičkovej tenista, navíc s charakterem, ale chápu že někomu sedět nemusí...
Reagovat
jackiec
nejhorší finále jaké může být, dva nudící pinkalisti bez vítězného úderu, stojící málem v hledišti
Reagovat
smazaný uživatel
Dva nejlepší tenisti současnosti, nuda to určitě nebude.
Reagovat
jackiec
oba hrají stejně nudný tenis, odpinkávanou s čekáním na chybu
Reagovat
yenda1
Oba umí slušně útočit.
Reagovat
jackiec
na síť si půjdou leda podat ruku, mají prkenné voleje a na síti neumí ani jeden z nich
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Andy má takový cit v ruce, že na volejích žádný problém nemá. Včera měl na síti 16/17, z toho jeden míč, kdy jen blokoval Toam a dostal do stehna. Absolutně nevíš, o čem točíš.
Reagovat
r.Fever
to je tým že Andy má jednoducho "lepšiu tenisovú ruku" ako Novak - pamätám sa ako sa vyjadril jeden tréner (neviem si spomenúť na meno) ktorý označil Murrayho za väčší talent ako je Djokovič.
Reagovat
babolat.cz
co to kecáš? Chlapi odhoďte empatie a sympatie a reagujte věcně!
Reagovat
seshitec
vypadá to jako pinkálisti ale hlavně proto, že maj fantastický returny a tak špičkovej pohyb po kurtu, k tomu přidej jejich předvídavost a tenisovou inteligenci....no a pak se maj nejak překvypit a zabíjet
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, aktuálně 2 nejlepší tenisti. Je fakt, že bych tam raději viděl Rogera, ale ten vypadl
Reagovat
smazaný uživatel
A koho bys tam chtěl ty mentole?
Reagovat
smazaný uživatel
Prajem Andymu.
Reagovat
kolapse
6:0 tak kdo je tu ku.rva. pán :-)
Nazdarek Stando pozdravuj doma Rožéra s tou jeho arogantface a můžete se na finálko koukat u něj na TV :-) protože Djoko je TITÁN
A na finálko se mega těším.Především na 1.set.Bude-li to jako na USO14 tak to bude brutalní tenis běsnících maratonců. No1e si pohlídá titul ;-)
Reagovat
ipko
TITÁN určite nie je, na to slovo sam alergický...dnes to predviedol hluchými fázami v zápase..
Reagovat
seshitec
nechápu proč haníš standu předvedl kvalitní vykon a zaslouží uznání i když schytal vogla
Reagovat
kolapse
TITÁN JE ! TY ALERGIKU ! STANDA HRÁL DOBŘE ALE 2 X DOUBLE FAULT NA SERVISE ? OMFG GUYS
Reagovat
ipko
pane bože stane sa..ja by som v tej chvíly na jeho mieste, bol s nervami v prdeli..a vysvetli mi prosím ťa význam slova TITÁN..
Reagovat
kolapse
Titán je hmyz a říkáš ,,stane se bože'' ale to jsou klíče od 4h zápasu pane
Reagovat
ipko
ale mne ide o to že si to Novak nezahral sám..Stanova nervozita nerobí z neho Titána..
Reagovat
kolapse
Jeho výsledky za poslední 4 roky z něho titána dělají ať už to unášíš či ne.Titán není jen kvůli dnešní výhře ale stabilitě a kvalitě.
Reagovat
ipko
dobre momentálne je najlepší na okruhu..ale tie výpadky dnes boli obrovské..inak by nepustil v 4. sete náskok brejku a teraz by bolo dávno po zápase..
Reagovat
Nola
presne tak, nechapem, co kazdy na tom kanare vidi, ako sme sa uz velakrat presvedcili kanare zapasy nevyhravaju
Reagovat
smazaný uživatel
No2e ajde zpátky na Balkán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekŕmiť trolla. :-)
Reagovat
SwissMaestro
Velmi nesympatické finále. Ale když už to někdo musí z nich vyhrát.....tak snad Nole
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Andy... Věřím mu.
Let's go Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to naprosto naopak :-) Velmi sympatické finále a vítězem snad bude Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Hajde Nole!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Andymu ...
Reagovat
kada.tom
Djokovic > Murray
7-5 6-7 7-6 4-6 15-13
Reagovat
seshitec
to jim přeješ 7hodin na kurtu...:)
Reagovat
Vojtaakk
Přesně, ty nemáš v neděli co dělat viď?
Reagovat
kada.tom
ale tak mám v neděli co dělat, ale dle jejich pojetí tenisu a taky dle jejich formy očekávám 5 vyrovnaných setů - jako když se tam budou bít 6-7 hodin, tak mě to vadit nebude :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky ne :D
Reagovat
Karlicka
nemohla jsem sledovat, Stanovi se něco stalo že skončil 6:0 v pátém? Nebo Nole přepnul na vyšší rychlost?
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude mít ve dvouhrách stejné vítěze jako AO 2008. :)
Reagovat
babolat.cz
Nole je borec. Kanára v 5.setu, to se jen tak nevidí. Wawras si to zasloužil.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že řiťolezec nedostal kanára ve finále.
Ale jo, i čtvrtfinále dobrý.

Jinak Stan se v rozhodujícím setu položil, bohužel.
Přesto neočekávám, že si bude hledat aliby na svou prohru jako některé španělské plačky.
Reagovat
smazaný uživatel
Si si teraz troška uletel, že áno..?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký komentář, taková reakce.
Reagovat
Cico93
aha, ale takto len padáš na ich úroveň. A to by si nechcel že?
Keby sme sa všetci takto riadili ako Ty tak by to tu vypadalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu si trochu mimo..Komentár bol k aktuálnemu zápasu, tvoj komentár tiež?..
Reagovat
Cico93
ale hlavne bol od babolata slušny (na prekvapenie:)))
Reagovat
babolat.cz
málokdy jsem neslušný
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že jen málokdy. To se mi ulevilo.
Reagovat
Nola
prispaty vykon v niektorych fazach zapasu, Stan sa totalne zlozil v piatom sete, nastastie ziadna drama sa nakoniec nekonala
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Taktéž se připojuji ke gratulaci, těším se na finále a věřím, že Andy
to napočtvrté prolomí a získá titul. Go Andy !
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím že ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme :-) Tak ať finále potěší fanoušky a vyhraje ten lepší...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist