Zakopalová před Wimbledonem už čtyři zápasy neuhrála ani set

12. 6. 2011, 21:01
Aktuality 11
WTA & ATP HERTOGENBOSCH - Klára Zakopalová vypadla potřetí za sebou z turnaje v prvním kole. Na trávě v nizozemském Hertogenboschi, který je generálkou na Wimbledon, ji vyřadila Belgičanka Kirsten Flipkensová.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová ve čtvrtém zápase v řadě, navíc pokaždé proti papírově slabší soupeřce, neuhrála ani set. Z mizerného období se nedostala ani na trávě v Hertogenboshi, kde coby osmá nasazená podlehla 3-6 2-6 Belgičance Kirsten Flipkensové.

Devětadvacetiletá Zakopalová má přitom právě na Hertogenbosch krásné vzpomínky, protože před šesti lety tam vybojovala jeden ze svých dvou titulů na okruhu WTA. Roli osmé nasazené ale dnes proti belgické fedcupové reprezentantce nesplnila: čtyřikrát prohrála servis a příprava na Wimbledon, kde bude obhajovat 4. kolo, pro ni skončila za hodinu a 17 minut.

První letošní zápas na trávě naopak zvládla Dominika Cibulková. Slovenská tenistka sice v duelu s Rumunkou Simonou Halepovou v úvodu dvakrát přišla o servis a prohrávala 0-3, nakonec ale zvítězila jasně 6-3 6-0.

O čtvrtfinále si může zahrát se Záhlavovou-Strýcovou, kterou první letošní zápas na trávě na turnaji s dotací 220.000 dolarů proti Němce Barroisové teprve čeká.

V závěrečném kole kvalifikace dnes neuspěla Sandra Záhlavová.

Současné v Holandsku hrají také muži. Nejvýše nasazenými jsou Španěl Almagro, Kypřan Baghdatis, Belgičan Malisse a Chorvat Ivan Dodig, který už postoupil přes Rumuna Victora Haneska do 2. kola.

- WTA INTERNATIONAL HERTOGENBOSCH (Holandsko, tráva, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (12. 06. 2011)

Dvouhra - 1. kolo:
Flipkensová ((Belg.) - Zakopalová (8-ČR) 6-3 6-2
Cibulková (5-SR) - Halepová (Rum.) 6-3 6-0
Domínguezová (Šp.) - Čakvetadzeová (Rus.) 6-4 6-1

- ATP 250 HERTOGENBOSCH (Holandsko, tráva, 450.000 eur) -
nedělní výsledky (12. 06. 2011)

Dvouhra - 1. kolo:
Dodig (4-Chorv.) - Hanescu (Rum.) 6-4 7-5
Martí (Šp.) - Gimeno (8-Šp.) 6-3 7-6(4)
Haider-Maurer (Rak.) - Kavčič (Slovin.) 6-4 6-7(3) 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
majkl005
nejlepší by asi bylo, kdyby ukončila kariéru....protože to s ní jde od devíti k pěti :-/
Reagovat
smazaný uživatel
blbost, je vidět, že sportu a konkrétně tenisu vůbec nerozumíš...po kvitové je to česká dvojka, hraje výborně na antuce, to že nezvládla 4 zápasy, nic neřeší...pořád je top 40 svetě...kláro gogo fandíme
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak tos nepsal neskutečnou kravinu!! dvojkou je šafářová či hradecká ale rozhodně ne zakopalová. ta je úplně marná a výkonostně nepatří ani do elitní stovky.
Reagovat
majkl005
Klára je sice žebříčkově druhá nejlepší Češka, ale to se brzo změní. Já Kláře vždycky fandil a byla to moje nejoblíbenější hráčka, ale to co předvádí poslední dobou je opravdu do nebe volající. Začínaje špatným podáním, končeje absolutně de*ilníma nevynucenejma chybama. Omlouvám se, ale vypadá to, že jedinej kdo tady nerozumí tenisu jsi ty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc zítra (tj. dnes) se stane i dle žebříčku opět českou dvojkou Lucka Šafářová, která se vrátí na 32. příčku.

Jinak někdy se holt daří, někdy nedaří. Klára předváděla výtečné ú slušné výkony od loňského RG do letošního IW, poté se jí dařit přestalo. Naopak Hradecká, které se loni skoro vůbec nedařilo, má letos zatím výtečnou sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
uvidíte sami že se brzo chytne :) dlouho sem s ní nemluvil, ale co sem slyšel od bratranka, je v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
oba dva ste krapet mimo ne? :D jeden prej at ukoncí karieru ( po 4 nevydařených zápasech) a druhý, že prý nepatří ani do elitní stovky :))
Reagovat
smazaný uživatel
výkonnostně tam momentálně nepatří.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz to vezmu tvym meritkem,tak by se mel Banik odhlasit ze svazu a rozpustit mancaft.Neblaznete,pokud je v top 50,tak kvalitu urcite ma
Reagovat
smazaný uživatel
Chytráku, a kam výkonnostně patříš ty?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist