Zakopalová nestačila na Cibulkovou, Bartoliová bojuje o Istanbul

20. 10. 2011, 20:43
Aktuality 0
WTA MOSKVA - Klára Zakopalová v Moskvě nasazenou Cibulkovou neporazila a končí tak ve 2. kole. Naopak Marion Bartoliová se na tři výhry přiblížila postupu na Turnaj mistryň.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová nenapodobila postup krajanky Lucie Šafářové do čtvrtfinále turnaje v Moskvě. V dnešním utkání druhého kola halového Kremlin Cupu podlehla devětadvacetiletá Češka 6-7 2-6 Dominice Cibulkové ze Slovenska.

Turnajová osmička Cibulková vítězstvím za půldruhé hodiny odvrátila druhou porážku s českou soupeřkou za sebou, v neděli totiž ve finále v Linci nestačila na Petru Kvitovou.

Se soutěží ve čtyřhře se překvapivě už ve čtvrtfinále rozloučil česko-slovinský pár Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková. Nasazené jedničky týden před Turnajem mistryň podlehly 4-6 3-6 Polce Urszule Radwaňské a Rusce Jevgenii Rodinové.

Ve hře o účast na istanbulském Turnaji mistryň se udržela Francouzka Marion Bartoliová, která potřebuje Kremlin Cup vyhrát. Do čtvrtfinále postoupila po hladké výhře nad domácí Ksenií Pěrvakovou. V pátek ji čeká další Ruska Jelena Vesninová.

Pokud Bartoliová nezíská v Moskvě titul, uhájí poslední osmé místo pro Turnaj mistryň Polka Agnieszka Radwaňská, i když jí pozici zkomplikovala středeční porážka s Lucií Šafářovou.

- WTA PREMIER MOSKVA -
(Rusko, tv. povrch, 721.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (20. 10. 2011)

Dvouhra - 2. kolo:
Cibulková (8-SR) - Zakopalová (ČR) 7-6(5) 6-2
Bartoliová (3-Fr.) - Pěrvaková (Rus.) 6-1 6-1
Kuzněcovová (6-Rus.) - Pironkovová (Bulh.) 7-5 7-5
Vesninová - Ivanovová (obě Rus.) 6-3 6-4

Čtyřhra - čtvrtfinále:
U. Radwaňská/Rodinová (Pol./Rus.) - Peschkeová/Srebotniková (1-ČR/Slovin.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist