Z Paese bude superhrdina

31. 3. 2008, 10:23
Aktuality 2
Superman, Batman, Spiderman, Leander Paes. Zdá se vám, že poslední jmenovaný se mezi komiksovou elitou ocitl nedopatřením? Chyba. Indická televize chystá animovaný seriál, ve kterém bude deblový specialista obdařen nadpřirozenými schopnostmi.
Profily hráčů
Leander Paes

Cílem chystaného 26-dílného seriálu je vštípit nejmenším divákům aktivní styl života. Leander Paes v něm bude hrát muže, který pomáhá dětem školou povinným.

"Trápí mě, když vidím děti, jak tráví spoustu času koukáním na televizi a nezdravě jedí. Jako otec a sportovec cítím povinnost šířit lásku ke sportu a zdravý životní styl, aby se z příštích generací stali vítězové - ať už ve sportu, nebo jinde," oznámil hrdina chystaného seriálu 'Magická Raketa'.

Paes je ve své vlasti nejznámějším tenistou. Jeho největším úspěchem jsou čtyři tituly z grandslamových turnajů a ve sbírce má i olympijský bronz z Atlanty v roce 1996.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Velka deblova legenda!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist