Wozniacká vyhrála souboj s Radwaňskou a čeká ji odveta se Serenou

16. 8. 2014, 08:43
Aktuality 146
WTA CINCINNATI - Souboj dvou ve formě hrajících tenistek vyhrála Caroline Wozniacká. Dánka v Cincinnati porazila vítězku z Montrealu Agnieszku Radwaňskou, které tak oplatila předchozí tři porážky. O postup do finále si Wozniacká zahraje se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, s níž před týdnem prohrála bitvu na Rogers Cupu.
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká se před US Open dostala do velmi dobré formy. V polovině července v tureckém Istanbulu ukončila čekání na první letošní titul a z 13 zápasů prohrála pouze po bitvě se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.

Včera si dánská tenistka poradila i s čerstvou šampionkou z Montrealu a kamarádkou Agnieszkou Radwaňskou, s níž přitom v předchozích třech vzájemných duelech neuhrála jediný set. V Cincinnati se však v první i druhé sadě dokázala dostat ze stavu 2-3 při podání soupeřky, za hodinu a tři čtvrtě zvítězila 6-4 7-6 a ve vzájemné bilanci nyvýšila své vedení na 6-4.

"Svoje hry známe navzájem moc dobře. Vím, kam ráda podává, znám její oblíbená místa. Vím že nás čekají dlouhé výměny. Já se dnes na konci snažila být agresivní a tlačila jsem údery k lajnám, to bylo důležité," komentovala Wozniacká.

Čtyřiadvacetiletá Dánka tak den po výhře nad Kerberovou porazila dvě hráčky Top 10 na jednom turnaji, což se jí povedlo poprvé po třech a půl letech a celkově počtvrté v kariéře.



V semifinále se bývalá jednička žebříčku WTA Wozniacká utká se současnou první hráčkou světa Serenou Williamsovou, s níž má bilanci 1-7. Před týdnem v Montrealu se svou dobrou kamarádkou prohrála po třísetové bitvě navzdory tomu, že vedla 6-4 a 4-2.

"Obě jsme bojovnice a když jsme na kurtu, tak chceme vyhrát. Onamě minulý týden porazil, tak bych se tady ráda pomstila. Ale bude to těžké. Na tu výzvu se těším - potřebuju hrát svůj nejlepší tenis, abych proti ní měla šanci," uvedla Wozniacká.

Williamsová ve čtvrtfinále smetla za necelou hodinu hry 6-1 6-3 Jelenu Jankovičovou, kterou porazila v šestém vzájemném střetnutí po sobě a bilanci upravila na 10-4. Srbské tenistce se vůbec nedařilo, neboť trefila jen 5 winnerů a spáchala 24 nevynucených chyb.

"Byl to špatný den, z nějakého důvodu jsem se necítila dobře. Údery jsem trefovala pozdě a špatně jsem podávala. Dnes mi nic nefungovalo," litovala devětadvacetiletá Srbka. "Serena byla jednoznačně lepší hráčkou na kurtu," dodala bývalá světová jednička.

Naopak Williamsová, jež domácí turnaj v Cincinnati ještě nikdy nevyhrála byla s výkonem spokojená. "Cítila jsem se dobře, hrála jsem konzistentně. Snížila jsem počet nevynucených chyb, takže jdu snad správným směrem," řekla Serena, která udělala 22 nevynucených chyb a vyprodukovala stejný počet vítězných úderů.

V repríze letošního finále Roland Garros znovu zvítězila Maria Šarapovová. Ruská tenistka ve svém prvním čtvrtfinále po dvou měsících zdolala i ve třetím letošním vzájemném duelu Rumunku Simonu Halepovou a bilanci si s ní upravila už na 5-0.

Sedmadvacetiletá Šarapovová to ale v zápase dvou nejúspěšnějších tenistek letošní sezony opět neměla vůbec jednoduché. S o pět let mladší Halepovou ztratila první set a ve druhém i třetím prohrávala 0-2, ovšem nepříznivý vývoj vždy otočila a zvítězila 3-6 6-4 6-4.

O finále se Šarapovová v souboji bývalých nejlepších tenistek světa utká s Anou Ivanovičovou, na kterou ve vzájemné bilanci vede 8-3. Poslední duel letos v květnu na antuce v %Rímě ale vyhrála hladce ve dvou setech o půl roku mladší Srbka.

Také Ivanovičová ve čtvrtfinále vyhrála i pátý vzájemný zápas se svou čtvrtfinálovou soupeřkou. Jelinu Svitolinovou v Cincinnati porazila 6-2 6-3, když v druhé sadě prohrála jen jednu z 26 výměn po svém podání, a deavtenáctileté Ukrajince tak připravila první porážku po sérii osmi výher.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2,567,000 dolarů)
páteční výsledky (15. 08. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
S. Williamsová (1-USA) - Jankovičová (8-Srb.) 6-1 6-3
Wozniacká (12-Dán.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6-4 7-6(5)
Šarapovová (5-Rus.) - Halepová (2-Rum.) 3-6 6-4 6-4
Ivanovičová (9-Srb.) - Svitolinová (Ukr.) 6-2 6-3
Semifinálové dvojice: S. Williamsová - Wozniacká, Ivanovičová - Šarapovová
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Dateová-Krummová/Hlaváčková (Jap./ČR) - Muguruzaová/Suárezová (Šp.) 7-5 6-3
Kopsová-Jonesová/Spearsová (7-USA) - Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) 5-7 6-2 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

146
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak jsem to včera trochu uspěchala, vypadá to, že Petra nastoupí dříve než ve středu. Dnes večer se bude hrát zápas, ze kterého vzejde její soupeřka do druhého kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pondělí, nejdéle úterý. Ale spíše to pondělí. Jsem zvědavá.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhé kolo by se mělo hrát v úterý a ve středu. Pokud bude hrát v úterý, tak nebude stream.
http://www.ctopen.org/ScheduleAndDraws/MatchSchedule/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, tak asi tedy v úterý, ale tím, že js zvědavá, js myslela , jak bude Petra hrát. Teď js četla na fb, že se tam na kurtu cítí " jako doma ", tak snad ....
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/
To co se deje pod clankem pod Berdychem je proste neuveritelny. Uz to trva tri dny a uz me to vazne nebavi. Fandina jako vzdy jako zaseknuta a furt dokola prehravajici smycka na prispevky uzivatelu odpovida 4-5 ruznymi prispevky, ktere se opakuji osmdesatkrat az stokrat furt dokola v podobnem (lec upravenem) zneni. Jestli zde jsou stanove nejaka pravidla za co by se mel davat BAN, tak s timto rozhodne nikdo nepocital. Podle me je toto jeste mnohem horsi, nez aby zde nekdo nekomu nadaval do deb*lu, cur*ku atd.. Nekdo takovy proste by nemel mit pravo zde nicit diskuse a ruzne poznatky uzivatelu, kteri si zde chodi odpocinout a pokecat o tenisovych vecech, stejne jako taci, kteri zde uz BAN dostali za nadavani uzivatelum a tenistum/tkam. Fandina, tato pijavice TP je jeste mnohem horsi v tom, ze utoci vedome na vsechny diskuse jejima psedokomentama a snazi se tim vedome nicit a vyprovokovavat uzivatele k ruznym diskusim s ni, ktere naprosto regulerne konci SPAMEM a hadkami. Timto (a jeste osobnim vzkazem) prosim administratora aby si procetl cely link, který je uveden nahore (ruznymi uzivateli jsou zde pridany i jine linky na jeji ciny) a udelil Fandine BAN !!! Vas ostatni, kteri to vidi stejne jako ja, prosim o zaslani osobniho vzkazu administratorovi se stejnym pozadavkem jako ja (link + zadost o BAN Fandine). Nehodlam uz nadale zde cist jeji spinu a doufam, ze me nekteri z Vas podpori?
V opacnem pripade at mi klidne administrator udeli Ban, protoze hnilobny predator Fandina mi rozhodne chybet nebude...

Dekuji
Freedom
Reagovat
smazaný uživatel
Je super že Serena vyhrála snad Marfušu porazí protože Serena se musí na postu světové jedničky udržet co nejdéle aby se Halepka nedostala na trůn protože nevěřím že bude Halepka hrát pořád takhle jednou přijde špatné období.
Reagovat
smazaný uživatel
To ze veris, ze prijde spatne obdobi Simci je duvod proc se na trun Halep nesmi dostat? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht. Jestli se na post světové jedničky dostane Halepová, tak to jen bude opět dokazovat to, že úroveň tenisu jde rapidně dolů.
Reagovat
kada.tom
přesně - Halepka nesmí jít na trůn
Reagovat
smazaný uživatel
Simonu rozhodne, ale rozhodne nemusim, do jejiho zapasu s Mashou jsem se vsak dneska probudila rada, krasna bitva! "Doprava, doleva" narazilo na jeste silnejsi "doprava, doleva".. :-) Mimochodem, zkousela jsem si na kurtu predevcirem "delat Halepku". Jo, v mem veku, jsem vymakana.. :-)) Pohorela jsem v obou smerech. Precetla jsem si tady (jak priznacne a smesne) ze by kdosi hral "totez". To teda nehral, po patem sestem prebehnuti BL uz (coby Halep) tu delku a ruzky neudrzite, kdybyste se po a (coby jeji souperka) uz jedete pri tolikerem prebihani na kyslikovy dluh a jste ke vsemu ve strehu, jestli to prece jenom nebude do protipohybu a ztracite tak dalsi cas i cm.. jednoduche, genialni! Pokud nekdo nenajde recept ani sily....?! Ale uplne zle jeste neni, s potesenim jsem se rano zaposlouchala, jak kosa narazila na kamen! ;-) A kdyz uz se ta Zeme toci na druhou stranu - i snad poprve se mi Halep libila - presla k Adidasu a velmi prokoukla. Ocenila jsem dokonce jeji zatleskani, ktere me bezne jinak nebere u nikoho a sama bych pri hre nikdy takto souperku na kone neposazovala (myslete si, co chcete) ale byla Mashou skvele podmetena a MUSELA jsem proste citit, ze je jeji zatleskani tentokrat uprimnym uznanim... jo a malem jsem se chytila za nos.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se Simona víc pozdávala v lacoste, víc v těch šatech vynikla její postava.
Ovšem Carolíně to v bílích šatičkách nesmírně slušelo. Mnohem lepší než ty šortky.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, ty jsou moc pekne, Carolina mi v nich pripada jako labut... rekla sojka.. :-))) Saty (pytel) rovneho strihu na malicke Halep ale nebyly hezke, zkracovaly ji nohy... podobne jako Sam, Cibulkove a dalsim.. :-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, Halep v té starorůžové fuksiové nějak zmohutněla a přispělo to celkově k lepšímu dojmu z ní. Jak se říká, šaty dělají člověka?
Reagovat
smazaný uživatel
Simona nesmí ovládnout ženský svět tenisu. To bych opravdu už neunesl. Letos na to měla dobré pozice Azarenka, ale bohužel ten comeback nevyšel :/ Zranění je špatná věc. Tak Sereno c´mon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu co proti Simoně máš. Je to normální hráčka a vinikající tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule vypadá hodně malá a baculatá. A to jí nesluší, asi potřebuje stylistu :D
Reagovat
smazaný uživatel
sestoupí Hermes ... nahlásí Máááárušššš proti Áááááničceeeee .... zahřmí a bude se to opakovat 5´. Pak nastoupí bohyně a hřmění bude pokračovat. Nakonec uvidíme moji Maruš s rukama nad hlavou. Pak už jen válka s džudžu...
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš koupí Korunní, ta zmůže vše!
Reagovat
pepin
Tak kdyby chtěl sestoupit a zavřít ji hubu, aby ten tenis nerušila, to by bylo nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
nejdřív to zkusí s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, ze tu neni Sakal s jeho: ... nechte uz konecne tu Marusku na pokoji, ona se stejne nezmeni.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
moji Maruš miluji léta ... a jsme k sobě vzácně tolerantní:))) A éra Mayů stejně skončila, to nikoho nerozhodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepinů taky, pokud je nedaj v pamětníkách:))) Promiň, Pepine.
Reagovat
pepin
To máš pravdu, protože jí to tolerují, kdyby ne, to bys viděla ten fofr.
enyn - na Tebe a Tobě podobný je jen jedna věta
" nebav se s volem o sobotě když jej v pátek zabijí"
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tak zavřel hubu někdo tobě, to by bylo nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic si z toho nedělej, sokoliku. Závist je velké svinstvo. Takoví hateři to mají v životě velmi, velmi těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska s Caro hrálo džudžu ... a vůbec, co má Caro s nohou? Tohle nebyl souboj tenisových bohyň. Se těším na moji Maruš, jeji zápasy maj grády. Jen nevím - budou hrát krásky na molu?
Reagovat
Mayo
už som videl aj väčšie krásky ... ale tak Ana idemo
Reagovat
smazaný uživatel
tak byly nakreslený Nepraktou:))) Todle jsou osobnosti, Mayo.
Reagovat
tommr
ale nic moc nepředvedla. Pokud se do finále dostane Sharapova tak bude tentokrát proti ní mít velkou šanci ...
Reagovat
Mayo
důvod ?
Reagovat
pepin
Nezapomen, že ta má již ted bobky, jediná naděje pro ni je, že Serena bude pokračovat v těchto výkonech. Ale i přesto to stačí.
Reagovat
tommr
no včera proti Halepový hrála Sharapka opravdu dobře a pokud by podobnej výkon zopákla i ve finále tak by myslím tu současnou Serenu mohla porazit. Je ale samozřejmě taky možný, že se Serena ve finále vybičuje k lepšímu výkonu než předvedla dneska nebo že se Sharapka proti ní zase nervově složí ... :)
Reagovat
pepin
Tak máš pravdu, v podstatě bude záležet jak se Serena vyspí, pokud dobře tak asi nebude co řešit, jinak ta uječená bude mít šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
I přes velké trápení dnes Serena obhájila finále. Gratuluji. Prosím ještě vyhraj titul!!!!!!
Reagovat
Mayo
Serena výborne...finále proti Marike na 88% ... Serena vyhraj ten turnaj, vďaka (:
Reagovat
kada.tom
Serena - finále je tam :-)
Ve finále věřím Sereně ... ať už bude mít jakoukoliv soupeřku :-)
Reagovat
dadaft
jak já nesnášim ty Sereniny gemy na příjmu, kdy se jí absolutně nechce hrát - prostě spoléhá na jeden úder,,,,,,
Reagovat
rib
tak konečně, pohnula aspoň ručičkama u servisu...
Reagovat
pepin
No a vidíš, vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
prisla jsem az k tretimu setu, nic jsem necetla, jen stav, ale jsem konsternovana OPATRNOU PINKACKOU od Sereny, me snad odvezou.. :-((
Reagovat
dadaft
ona když zkusí NEOPATRNOU, tak hraje jako Kvitová.

ale některé ty šmudly z kříže jsou fakt trapné.
Reagovat
rib
je to strašný tenis, nedá se na to koukat... Sereno, zkus aspoň jednu hru pohnout zadkem a máš to v kapse!!!
Reagovat
smazaný uživatel
smarjajosef, fakt.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo na prirovnani s Kvitkou, ale vlastne platnost obecna.. :-)
Reagovat
kada.tom
doufám, že Caro dorazí! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A pořádně!!!!! Už mi to dnes stačí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno, udržíš si konečně servis a potvrdíš brejk? o.O
Reagovat
tommr
a Caro je najednou jako kouzla zbavená ... :)
Reagovat
rib
jj, doufám, že Serena začne trefovat kurt a půjde to... To nekonečné vracení míče bez tvorby hry v podání Wozniacké, to je utrpení...
Reagovat
dadaft
taky začala hrát jako pipina.
Reagovat
dadaft
2:2 - tohle bylo lepší, je třeba přitlačit Caro.
Reagovat
rib
teď se Taťka zase projevil, jako magor...
Reagovat
smazaný uživatel
Reno, to přece nemůžeš kámošce udělat, nech ji taky jednou vyhrát, teď si to Caro zaslouží :) Z druhýho zápasu sokyň je mi celkem jedno, kdo postoupí do finále, čekám další řežbu, ale je fakt, že na zápasy Máši se Simonou nic nemá ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vyslala kámošce vzkaz "když ty mě, tak já tobě taky" tak co teď? :D
Reagovat
aligo
Pamatuji rozhovor se Serenou, kde říkala že chce ze světa tenisu odejít na vrcholu kariéry, ale řekl bych že tu možnost loni promarnila... To byla na vrcholu kariéry, teď je to už jen takovej zbytek... už zdaleka nehraje to co hrával, bezchybně a naprosto přesvědčivě...
Reagovat
smazaný uživatel
Letos nebyl zdraví na 100%. Věřím, že příští rok to bude zase mnohem lepší. Neodepisuj ji!!! Je to silná žena. Ale vidíš, že pořád je na vrcholu a nikdo ji nic moc nekonkuruje. Kromě Halep, ale myslím, že ta se příští rok zasere z obhajob ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A Serena je z5
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom Caro příjde jednou o servis, tak přiběhne její tatík... Tak holka nemá svoji hlavu, nebo zkušenosti? Proboha, to je k smíchu!!!!!!
Reagovat
dadaft
4:1 s potvrzeným brejkem je povedený začátek.
a nedá se říct, že by Caro dostala zadarmo.
Reagovat
dadaft
šestý gem ovšem ano.
Reagovat
dadaft
a Caro jako slušně vychovaná dívka naoplátku odevzdala sedmý.
Reagovat
tommr
zatím to je bída havně ze strany Sereny. Ve srovnání se včerejší strhující bitvou mezi Halepovou a Sharapovou je to nudnej a nezáživnej tenis ...
Reagovat
dadaft
chyby Sereny to trochu sráží no.
Reagovat
dadaft
6:2 Caro
hraje neohroženě a skoro stejně útočně jako Serena.
to jsou věci. ))
Reagovat
dadaft
tak teď ten forhendový winner od Caro - docela síla. )))))))
bekhend ona má dobrý.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, kdyby se spojila stará špičková obrana s takovou úderovou kvalitou dopředu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, co by to pak mohlo být,,,,,, ?
Reagovat
Cico93
taa GS určite.:)
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtfinále turnaje v Cincinnati.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na turnaji v Cincinnati do semifinále.

1. Williams, S. 8880 (+3074) *
2. Halep 6750 (+944)
3. Li 6170 (+364)
-----------------
4. Kvitová 5806
-----------------
5. Radwanska, A. 5590 (-216)
6. Sharapova 5335 (-471) *
7. Kerber 4550 (-1256)
8. Bouchard 4368 (-1438)
9. Ivanovic 3850 (-1956) *
10. Jankovic 3695 (-2111)
11. Wozniacki 3260 (-2546) *
12. Pennetta 3074 (-2732)
13. Cibulkova 3002 (-2804)
14. Errani 2885 (-2921)
15. Šafářová 2825 (-2981)
16. Suarez Navarro 2790 (-3016)
17. Azarenka 2783 (-3023)
18. Makarova 2630 (-3176)
19. Petkovic 2400 (-3406)
20. Williams, V. 2340 (-3466)

Petra Kvitová v Cincinnati neuspěla a už třetí týden po sobě přišla o body do žebříčku.
Přesto zatím zůstává na čtvrtým místě.
Předstihnout jí ovšem ještě může Sharapova pokud získá v Cincinnati titul ...

Lucka Šafářová se díky postupu do osmifinále posunula už na 15.místo což je její kariérní maximum ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně propad Azarenkový a vzestupy Ivanovicový a Wozniacký ...
Reagovat
misa
Petra má alespoň zajištěné nasazení v první čtyřce na US Open. Otázka je, jestli jí to k něčemu bude, tj. jestli dojde do čf.
Reagovat
tommr
jj Petra bude bud třetí nebo čtvrtá nasazená. Čistě z hlediska nasazení na USO by pro Petru asi bylo lepší kdyby Sharapova v Cincy získala titul. Pak by měla Petra jistotu, že na ní nemůže narazit dřív než v semifinále ...
Reagovat
slacker
Pokus se Petra dohrabe to ctvrtfinale na US Open tak to bude mit fazonu na to aby si poradila i s Sarapici.
Reagovat
smazaný uživatel
jj jenže tam se do toho započítává i minulý rok US Open do nasazení tak nevim
Reagovat
tommr
to si pleteš s Wimbledonem. Na USO se nasazuje striktně podle platnýho žebříčku ... :)
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,, a na pro mě momentálně dostupném Slovaksport 1 podle programu opět poběží opakovačky nějakých fotbalů. ((
Reagovat
dadaft
no, jsem na ni dnes zvědav.
už minule hrála se Serenou vyrovnanou partii a když jsem ji viděl proti Aze, JAK dokázala zase bránit - až se mi chce říct "jako za starých časů", kdy se o ní útoky rozbíjely jako škuner o skálu -, tak dneska asi zase nebude bez šance.
Reagovat
tommr
taky jsem na zápas Wozniacký hodně zvědavej. Caro vypadá v dobrý formě, ale je třeba vzít v úvahu že až doposud hrála jen proti víceméně defenzivním hráčkám což jí samozřejmě hodně vyhovuje. Serena bude první ranařka na kterou narazí ...
Jinak pokud by Caro získala v Cincy titul tak se vrátí do první desítky. Přitom ještě nedávno by to u ní bylo zcela nemyslitelný ...
Reagovat
Cico93
teda pekne v pi*i je to dievča:(
Reagovat
smazaný uživatel
Vychádza mi to zatiaľ. :) Ešte nech mi vyjde to finále a to bude pekna podívana :D
Maria-Seree
Reagovat
Cico93
ty niesi Fandinina rodina?
Reagovat
smazaný uživatel
:(((
Reagovat
Cico93
Zuzka Hejnová tam nieje?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ta je zraněná... Ale Hejnová se mi moc nelíbí. :D
Reagovat
Cico93
Tak ale v tejto discipline je 1.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, aspoň loni bývala... Já to teda moc nesleduju. :D
Reagovat
Mr.Pink
Njn Zuzka ma smulu. Ve sportu prece vubec nejde o vykony, nejdulezitejsi je vzhled. Ale tak at si kazdy fandi jak chce :)
Reagovat
Cico93
Mne je sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě asi hodně se*u, co? :D

BTW: Možná je to zvláštní, ale Hejnová mi byla sympatická, když ještě tolik nevyhrávala... :D
Reagovat
Mr.Pink
Ale vubec, jen mi to prijde smesne :)
Delam si z toho srandu
Reagovat
smazaný uživatel
No já koukám... Jinak tě tady vůbec nevidím psát, ale když si do mě můžeš rejpnout, tak jsi tady jako na koni. :D
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Ještě v zatáčce jsem si říkala: No tak bude druhá, taky dobrý. A pak se tam někde najednou vzala ta Ruska s Ukrajinkou. Škoda. Ale udělala mi radost tyčka. Lavillenie má zlato a Kundlička dělený bronz s dalším Francouzem, akorát to tam trochu kazí ten Polák. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Každá medaile by byla dobrá, ale bramborové se to bohužel netýká... Mně by se líbil i bronz. Aspoň by nejhezčí světová atletka (Darya Klishina) a nejhezčí česká atletka měly z Curychu stejný kov. :) Je to škoda. :(

Aby zase někdo nerejpal: Píšu to podle svého vkusu! :D
Reagovat
blixa
Bohužel to přepálila, přeci je se nechala trochu strhnout britkou, obě v závěru brutálně tuhly ale britce to nakonec stačilo, Denise ne. Fňuk fňuk.
Reagovat
Cico93
Ta atletika bez Yeleny Isinbayevovej je taká... :(((
Reagovat
blixa
Proč ti chybí zrovna Jelena ?
Reagovat
Cico93
nwm to je taký pojem taká autorita o jej schopnostiach ani nebudem písať. Aj som jej fandil noo.
Reagovat
blixa
Atleti přicházejí a odcházejí, co naděláš. Najdi si jinou favoritku ;-)
Reagovat
Mayo
jelena je o ničom nechýba mi...ani vlašičová ...
Reagovat
Cico93
jasne o ničom ty si fakt ....
Reagovat
dadaft
bez Blanky Vlašičové stála taky za prd.
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Blanka+Vlasic+13th+IAAF+World+
Athletics+Championships+juil3eNV97Hl.jpg
Reagovat
blixa
Blanka mi taky chyběla, tu má rád ;-)
Reagovat
Mayo
Jžš mária, prehrať s Wozniackou, to je na hlavu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dnes držím palce Sereně. Je to jdiná hráčka, které v Cincinnati drzím palce. No a druhý duel by mohla dát zase Anička. A to by bylo super finále.
Co se týče new Havenu, tak o Petře silně pochybuji. Čeká tam na ni hodně dobrých hráček. A především v osmifinále Makarova a kousavá Bobina. Naopak by mohla zazářit Caro, která mě včerejší hrou velmi zaujala. Klára má bohužel Flavii, která je na betoně velmi dobrá. Barča ať už dostane kohokoli, bude to těžké. V kvalicikaci přeji Franny, Monči Niculescu a Shuai Peng. Včera mě velmi zamrzela Kristýna Plíš.
Reagovat
tommr
což je tak trochu paradox, protože Andrea měla až dosud tragickou sezónu ...
Andrea se dneska spolu s Date-Krumm pokusí porazit silnej pár Babos+Mladenovic a postoupit do finále v deblu. Pokud by se jim to povedlo tak by se Andrea opět vrátila do první světový desítky ze který naopak vypadne po sérii neúspěchů Květa Peschke ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde prosimtě najdu žebříček debla? :)
Reagovat
tommr
oficiální deblovej žebříček najdeš tady:
http://www.wtatennis.com/doubles-rankings
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Tady slova nestačí. :) Mám ohromnou radost, že TŘI moje favoritky jsou v semifinále tohoto turnaje! Teď už "jenom" nějak udolat Serenu. :D Bude to těžké, ale mohlo by se to povést už dneska Caro (vždyť v Montrealu moc nechybělo). :) V noci potom bude následovat zápas dvou nejkrásnějších tenistek, tak snad vydržím vzhůru. Sice jsem po tom ponocování ospalý, ale snad se kousnu. Anička a Maruška za to stojí. :)

Dneska to bude vážně nabitý večer tenisem a fotbalem...
19:00 Caro - Serena
20:15 Teplice - Slavia (Synot liga)
23:00 USA - KLDR (MS žen do 20 let)
01:00 Masha - Ana

Tak doufám, že budou samé výhry a pak si vychutnám ten poslední zápas... :)
Reagovat
Cico93
Slávia sa nám po minulej sezone daako dvíha čo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Teplicím, tak doufám, že je zastaví. :) Taky ještě Viktorka Žižkov hraje od sedmi, ale to bohužel není nikde k vidění... :D
Reagovat
Vojtiik
tvle Viktorka nemůže prohrát, Ivan tam zase poslal nejméně třicetník na křiž:)) a včera Baník PČYO! :-)))
Reagovat
Cico93
monty ja už presne viem komu ty fandiš:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře. :D
Reagovat
blixa
Fotbal, jo ? Tssssssss .... Atletika !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, dneska v podvečer (17:15) nesmím zapomenout na Denču Rosolovou! :) To je ale poslední, co mě z celého šampionátu zajímá... :D
Reagovat
blixa
Kudlička nic ? Kristina Maki nic ? Veselý nic ? Bože bože ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nic! :D Mě totiž z atletiky zajímají jenom pěkné atletky a to ještě musí dělat nějaké disciplíny, co nejsou vyloženě nudné... :D
Reagovat
blixa
Tak pro mě je atletika sport No.1, těsně před tenisem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se těším spíš na Lavillenieho, mám pro ty Francouze trochu slabost. :D A Veselý háže až zítra, ne?
Reagovat
blixa
Jojo, Veselý zítra, ostatní dneska ;-)
Reagovat
Cico93
A Železny to bol macher, inak vy v tom oštepe teda dominujete;)
Reagovat
blixa
No jo, Železný byl génius oštěpu, nevím jestli ten jeho svěťák vůbec ještě někdy někdo přehodí. Ještě že se rozhodl být trenérem.
Reagovat
Mayo
nemať rád atletiku ? to sa aj dá ? to je topka (: ... ináč Železný bol pánko, tí dnešní oštepári to je nula bodov ani 90 nedajú ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ti gratuluju k postupu Any a Caro pres moje holky. Doufam, ze jedna z nich nas potesi titulem zde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Já zase doufám, že sis vedle přečetl, jak jsem ti pochválil Elinu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ne ale prectu :-) Kazdopadne skoda, ze Anu trosku vice nepotrapila jako v IW (to si jeste urcite pamatujes :-) )
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pamatuju. Tam byla pro Anu klika, že Elina nebyla schopná dopodávat...
Reagovat
pepin
Spíš bys měl napsat, že podle Tebe nejkrásnější tenistky, např. podle mě je to naprosto někdo jiný než uječená marfuša.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Elino nevadi, Ana uz je tezkej kalibr a tys dosla dost daleko. Bohuzel jsem nemel sanci to videt ale snad to nebyla nejaka drticka (vyrovnane jako letos v IW , kde to rozhodoval az TB tretiho setu to teda asi urcite nebylo :-D ) Takze gratulace k CF na Premier turnaji :-)

Ane gratulace k postupu a doufam, ze si dojde pro titul bud prave Ana, nebo aspon Caro...
Reagovat
dadaft
Ana hrála dobře, servis i return ji šlapal.
pokud jde o Elinu - v prvním setu byla nervózní a bez servisu - sice Aně dvakrát dokázala vzít podání a i ve všech ostatních gemech na příjmu měla aspoň jeden brejkbol, ale sama si svoje neuhrála ani jednou ---- navíc ve čtvrtém a pátém gemu dostala od Any pár lehčíh míčků, ale nepřitlačila, nepokusila se líp umístit,,,,,,,,,, a Ana se srovnala.
druhý set byl jiný, obě hráčky si bez problémů hlídaly servis, soupeřku pustily max. k jednomu fiftýnu.... - až na čtvrtou hru, kdy Elina prostě selhala.
v zápase počet winnerů o dost převýšil počet UE.

celkově se da říct, že teoreticky :)) měla na to dotáhnout to minimálně ke dvěma tajbrejkům - - - prakticky ji k tomu chyběla mentální a dost pravděpodobně také už i fyzická síla.

Ana vyhrála zaslouženě, pro Elinu jsou - jak říkáš - ovšem poslední týdny i tak skvělé, to je jas - letos už porazila Kuzněcovovou, Vinci, Bouchard, Stephens, Záhlavovou-Strýcovou, teď Suarez-Navarro, Kvitovou......, má titul z Baku.......... ((( davaj )))
:))
Reagovat
dadaft
navíc těch 190 bodů ji poprvé v životě posune do top30, hádám.
Reagovat
tommr
do top-30 by se dostala jen kdyby porazila Ivanovicovou. Momentálně je na 34. místě a chybí jí tak jen 1 příčka k nasazení na USO ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem se prehlidl. Kazdopadne v race je 24., takze do tricitky ma nakrocino dobre. Navic bude hrat jeste v NH pred US open...
Reagovat
tommr
výsledky z NH už nebudou mít na nasazení na USO žádnej vliv. Svitolina by mohla bejt na USO nasazená jen pokud vedle Li Na odstoupí ještě jedna hráčka z top-33 ...
Reagovat
smazaný uživatel
To vim, jen jsem tim chtel napsat, ze ma do tricitky dobre nakroceno a pristi tyden jeste nejaky body muze pridat :-) a jak psal dadaft skalpy silnych hracek + 2 tituly ve WTA (jeden obhajeny). Proste jde v 19-ti letech holka hore jak tryskac :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak diky za report zapasu. Kazdopadne Elina ma zasebou super turnaj,ctvrtfinale se proste pocita. A ano, poprve bude na 30. miste v zebricku. Jestli pocet winners byl vetsi nez UE, tak to musel byt hezky zapas. Urcite se chci kouknout na highlights, ale zatim jsem nejake delsi na netu nenasel...
Reagovat
smazaný uživatel
Halepová prohrála ?? Hurááááááááááá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady jsou uzasny highlights ze zapasu (Jak hezky nazval Vlcek) vcerejsiho Summer Classic :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ERszIWsQw8s

A uz konecne dal nekdo na net i highlights ze zapasu Agy s Katou z Montrealu...
http://www.youtube.com/watch?v=y4aYyyuzHdE

Tak titul z Ameriky mame, takze spokojenost. Cincy nechame kamosce a soustredime se na US open, tak to ma byt :-) Potesila me agresivni hra, kdyz Aga potrebuje. Tyto dvoje highlights jsou toho dukazem :-)
Reagovat
Cico93
kamosce?:)
ona sa kamaráti s Mashou:)
Reagovat
blixa
Kdo se kamarádí s Mášenkou ? Takovou neznám :D
Reagovat
Cico93
na konci teda dvíhala decibely:)
Reagovat
smazaný uživatel
To to krásně vyšlo ty semifinálový dvojice, radost pohledět :)
Reagovat
Cico93
Mária - Ana, to bude nie len o tenise:)
Reagovat
blixa
Tak jsem tři zápasy ze čtyř uhodl, ale ten který jsem neuhodl mě mrzí nejvíc. Ago Ago :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si myslel, že Aga vyhraje. Ale nebyl to špatný výkon a obhájila loňský rok :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist