Wozniacká může narozeniny oslavit šestým titulem

10. 7. 2009, 18:20
Aktuality 2
Dánská teenagerka Caroline Wozniacká se přiblížila šestému turnajovému triumfu ve své kariéře. Nasazená jednička v Bastadu dnes porazila Flavii Pennettaovou a ve finále se utká s přemožitelkou Argentinky Dulkové, Španělkou Marií Jose Martinezovou-Sanchezovou.
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká procházela celým turnajem až dosud bez ztráty setu. Italka Pennettaová jí jako první set sebrala, na výhru to ale nestačilo. Mladá Dánka, které bude zítra 19 let, se ve třetí sadě vzpamatovala ze slabšího závěru druhého setu a zvítězila 6-3 4-6 6-2.

"Jsem moc ráda, protože Flavia je moc dobrá hráčka. Hrála jsem opravdu agresivně a hodně jí rozběhala," řekla po utkání Wozniacká, podle které by vítězství v Bastadu bylo "fantastickým dárkem k narozeninám".

V cestě jí nyní stojí už jen Maria Jose Martinezová-Sanchezová. Ta si dnes poradila s Argentinkou Giselou Dulkovou, která v předchozích dvou zápasech dokázala zvítězit poté, co odvrátila mečboly. Proti Španělce už se jí to nepodařilo a prohrála 5-7 4-6 poté, co ve druhé sadě ztratila vedení 4-2.

"Dneska se dalo s větrem jen těžko vyrovnat, takže jsem šťastná, že jsem ve finále," okomentovala zápas Martinezová, která spolu s krajankou Llagosteraovou-Vivesovou postoupila do finále také ve čtyřhře.

Výsledky - Bastad (antuka, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Pennettaová (3-It.) 6:3, 4:6, 6:2, Martinezová-Sanchezová (Šp.) - Dulková (Arg.) 7:5, 6:4.

Čtyřhra - semifinále:
Llagosteraová-Vivesová/Martinezová-Sanchezová (1-Šp.) - Kondratievová/Lefevreová (Rus./Fr.) 6:4, 6:2.

 

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
No ale neoslaví :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ta by litala. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist