Wimbledon: Do bojů vyrazí dalších sedm Čechů

23. 6. 2009, 09:58
Aktuality 6
Nepříliš lichotivou bilanci má po prvním dni Wimbledonu český tenis. Do dalších bojů se probil jen Ivo Minář, což se dnes pokusí vylepšit dalších sedm jeho krajanů. Šanci má především dvacátý nasazený Tomáš Berdych, který na trávě v londýnském All England Clubu nastoupí na novém kurtu číslo dvě k utkání proti domácímu Alexi Bogdanovicovi.
Tomáš Berdych

Dosavadní špatnou bilanci se vedle Berdycha pokusí vylepšit i Radek Štěpánek, kterého čeká kolumbijský tenista Alejandro Falla. Hned po nich se na tomtéž dvorci objeví zatím největší české překvapení letošní sezony Lucie Hradecká a Srbka Ana Ivanovičová.

Loňská čtvrtfinalistka Nicole Vaidišová nastoupí na kurt číslo 11 k duelu s Rossanou de Los Riosovou. Znovu po měsíci a půl bude hrát Petra Kvitová a na "patnáctce" se pokusí porazit Rusku Marii Kirilenkovou. První v programu je i česká ženská jednička Iveta Benešová, tu na "čtrnáctce" čeká Britka Katie O'Brienová. Zápas úvodního kola má před sebou také Barbora Zahlavová-Strýcová.

Program Wimbledonu začíná ve 13:00, přímý přenos vysílá kanál Nova Sport.

Wimbledon - úterní program:

Centrkurt (začátek ve 14:00): V. Williamsová (3-USA) - Vögeleová (Švýc.), Chardy (Fr.) - Roddick (6-USA), Murray (3-Brit.) - Kendrick (USA)
Kurt č. 1 (14:00): Del Potro (5-Arg.) - Clement (Fr.), Safinová (1-Rus.) - Dominguezová (Šp.), Ferrero (Šp.) - Južnyj (Rus.)
Kurt č. 2 (13:00): Wozniacká (9-Dán.) - Dateová Krummová (Jap.), Bogdanovic (Brit.) - Berdych (20-ČR), Reynolds (USA) - Simon (8-Fr.), Morigamiová (Jap.) - Kuzněcovová (5-Rus.)

Kurt č. 4, třetí zápas: Štěpánek (23-ČR) - Falla (Kol.), Hradecká (ČR) - Ivanovičová (13-Srb.)
Kurt č. 11, druhý zápas: Vaidišová (ČR) - De Los Riosová (Par.)
Kurt č. 14, první zápas: O'Brienová (Brit.) - Benešová (ČR)
Kurt č. 15, první zápas: Kvitová (ČR) - Kirilenková (Rus.)
Kurt č. 17: Makarovová (Rus.) - Zahlavová-Strýcová (ČR)

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
no1
dneska vsichni cesi domu jeden mozna půjde dal omylem xD
Reagovat
Tenista
Může být a nemusí...očekávám postup Berdycha, Štěpánka po tužším boji a snad i Nicoly...Benešová může a nemusí, Kvitová taky může a nemusí, Maria je jako den a noc...dál to vidím bledě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju, že dnešní den bude pro naše barvy naprostá fatální pohroma, ze 7 šašků. které tam máme, jich vyletí tak pět, ne -li ještě víc!!!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak Melkore, proč jseš na ně tak zlej???
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký je Melkor?? Zlej...tak co se divíš, yavannko:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) jj, máš pravdu, proč se tomu divím?! Ale snad tě potěší, že kvůli tobě tady teď mluvím tvou rodnou řečí :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist