Williams: Na dcery bych se ve finále nedíval

2. 7. 2008, 20:51
Aktuality 5
Pokud sestry Serena a Venus Williamsovy postoupí do finále wimbledonské dvouhry, jejich otec Richard bude v sobotu v hledišti chybět. Na souboj svých dcer se dívat nehodlá a raději odletí domů do Spojených států amerických.
Profily hráčů
Richard Williams

Obě americké tenistky budou velkými favoritkami ve čtvrtečních semifinálových zápasech a očekává se, že se potřetí utkají ve finále na londýnské trávě.

Richard Williams navštěvuje většinu jejich zápasů, ale na vzájemné duely nemá nervy. "Kdyby vaše děti bojovaly proti sobě, mohl byste se na to dívat? Na mě je to až příliš mnoho emocí. Budu v letadle 36.000 stop nad zemí," řekl dnes otec tenistek, které na začátku jednadvacátého století dominovaly okruhu WTA.

Ve wimbledonském finále se utkaly v letech 2002 a 2003 a vždy vyhrála mladší Serena, její starší sestra však už získala čtyři wimbledonské tituly včetně toho loňského. I když jsou obě podobně úspěšné, jejich otce neustále zaráží, jak jsou povahově rozdílné. "Když hraje Venus, nikdy na ní nepoznám, jestli vyhrává, nebo prohrává. Ničím se nenechá rozhodit. Naopak Serena je schopna praštit raketou o zem a zlomit ji. Často mluví sama se sebou," uved.

Neodvážil se tipovat, kdo by v sobotu mohl vyhrát. "Vítězkou bude ta, která udělá méně chyb," poznamenal jen.

ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jak řekl samec myslíš že by dokázaly porážet hráčky jako je,Šarapovová,Ivanovičová a Jankovičová kdyby nebyly nadopované hormonama a všelijakým jiným svinstvem?Dostávaly by na prdel.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na rozdíl od většiny je obdivuju, jak dokážou makat a nejen hekat a fňukat jak ostatní rádoby-tenistky. Přeju jim úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
a co já s tím já bych se na to finále taky nedíval.stačí mi jedno mužské finále a na dvě
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne vykrmeny hormonama aby narosty a vsechny porazely
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist