Vzpoura outsiderek. Paoliniová a Andrejevová ve čtvrtfinále French Open vyřadily dvě velké favoritky

5. 6., 16:48
Aktuality 169
FRENCH OPEN - Jasmine Paoliniová po oslavě 28. narozenin prožívá životní sezonu. Po osmifinále na Australian Open či nejcennějším triumfu na tisícovce v Dubaji se po výhře 6:2, 4:6, 6:4 nad světovou čtyřkou Jelenou Rybakinovou (24) prodrala do semifinále French Open a po svém nejlepším grandslamovém výsledku se může těšit na premiérový posun do TOP 10. O finále si italská tenistka zahraje s Ruskou Mirrou Andrejevovou (17), která se výhrou nad světovou dvojkou Arynou Sabalenkovou (25) postarala o další senzaci.
Jasmine Paoliniová (© Profimedia)

Paoliniová – Rybakinová 6:2, 4:6, 6:4

Jasmině Paoliniová se teprve letos na Australian Open dostala poprvé přes druhé kolo grandslamu a dotáhla to až do osmifinále. Na podniku WTA 1000 v Dubaji pak senzačně získala svůj druhý a dosud nejcennější titul a nyní životní formu potvrzuje i na French Open.

Až dosud osmadvacetiletá Italka vyhrála na pařížské antuce jen tři zápasy prvního kola, letos však dokázala vyřadit už pět soupeřek. Po Darje Savilleové, Hailey Baptisteové, Biance Andreescuové a Jelině Avanesjanové si vyšlápla i na světovou čtyřku Jelenu Rybakinovou, kterou při debutu ve čtvrtfinále grandslamu zdolala 6:2, 4:6, 6:4.

Paoliniová potrápila Rybakinovou už v dubnu na antuce ve Stuttgartu a loni přes ní díky skreči Kazašky postoupila v Cincinnati. Věděla, že má hru i na její skalp a do zápasu vstoupila sebevědomě.

V prvním setu se italská tenistka vyrovnala většinou aktivně hrající soupeřce v počtu vítězných úderů (8:8) a především byla takřka bezchybná. Rozdíl nevynucených chyb byl výmluvný (1:16) a Paoliniová se po zásluze ujala vedení.

Statistiky zápasu Jasmine Paolinová – Jelena RybakinováStatistiky zápasu Jasmine Paolinová – Jelena Rybakinová (@ Livesport)

Ve druhé sadě ale s vidinou blížícího se úspěchu znervózněla a ztěžkla jí ruka. Za stavů 2:1 a 4:3 nepotvrdila dva brejky a Kazaška po zisku tří her po sobě vyrovnala a psychická výhoda měla být na její straně. Paoliniová ale bojovala dál a i když také ve třetím dějství dvakrát přišla o servis bezprostředně po brejku a prohrávala 3:4, vyhrála poslední tři gamy a své fanoušky potěšila širokým úsměvem.

"Je to neuvěřitelný pocit. Mám za sebou těžký zápas. Ve druhém setu mě lehce přemohly emoce. Ale řekla jsem si že je dobrá a je to grandslamová šampionka, tak se to může stát. Jen jsem si říkala 'bojuj dál a soustřeď se na každý další úder'. No a teď jsem tady," usmívala se Paoliniová v pozápasovém rozhovoru po skalpu wimbledonské šampionky.

"Na ten druhý set jsem musela zapomenout. Dokázala jsem to přijmout a vrátit se k výkonu, který mě dovedl k vítězství. Takže přijmout realitu a bojovat dál," řekla ke svému receptu na úspěch při premiérovém vystoupení na kurtu Philippea Chatriera. "Byla čest na tomto kurtu hrát a jsem šťastná, že jsem vyhrála, protože je to jeden z nejlepších kurtů na světě."

Paoliniová si v 18. střetnutí s hráčkou TOP 10 připsala teprve páté vítězství, až dosud měla na kontě skalpy Aryny Sabalenkové, (Indian Wells 2022), Rybakinové (v Cincinnati 2023 jí soupeřka vzdala), Caroline Garciaové (Zhengzhou 2023) a Ons Jabeurové (Stuttgart 2024).

Přestože ještě před pěti měsíci nebyla nikdy ve 3. kole grandslamu a na kontě měla jediný titul z menší akce WTA 250, mimo jiné i skvělá letošní bilance 9:1 na majorech jí zajistila premiérový posun do TOP 10.

Vítězka Wimbledonu z roku 2022 Rybakinová hrála čtvrtfinále majoru popáté v kariéře, své maximum na Roland Garros z roku 2021 ale nepřekonala a třetí grandslamové a první pařížské semifinále nevybojovala. Čtyřiadvacetiletá Kazaška, si letos už pětkrát zahrála finále a tři z nich přetavila, má nyní v této sezoně zápasovou bilanci 34:6, z toho 12:2 na antuce.

Andrejevová – Sabalenková 6:7, 6:4, 6:4

Paolinová si o finále zahraje ve čtvrtek s další senzační semifinalistkou Mirrou Andrejevovou., s níž na konci dubna v Madridu prohrála jediný vzájemný zápas. Sedmnáctiletá Ruska se ve čtvrtfinále postarala o vyřazení světové dvojky Aryny Sabalenkové z Běloruska, kterou zdolala 6:7, 6:4, 6:4.

Zatímco v osmifinále Sabalenková předvedla takřka dokonalý výkon, čtvrtfinále ji nezastihlo v optimální formě. Běloruska se v průběhu utkání čím dál více trápila a bojovala se zdravotními problémy. Vyžádala si příchod zdravotníka a vzala si lék.  Úvodní set navzdory ztrátě tří servisů po sobě vyhrála v tie-breaku, energie jí ale i nadále výrazně ubývala a na její tváři byla patrná čím dál větší beznaděj.

Statistiky zápasu Mirra Andrejevová – Aryna SabalenkováStatistiky zápasu Mirra Andrejevová – Aryna Sabalenková (@ Livesport)

Andrejevová sice neodvrátila ani jeden ze šesti brejkbolů, ale vývoj dokázala otočit. Ve druhé i třetí sadě smazala manko brejku, předvedla 43 winnerů a 26 nevynucených chyb a na třetí pokus Sabalenkovou porazila. Druhý mečbol proměnila povedeným lobem.

"Na konci jsem zapomněla, jaký je stav. Když jsem měla druhý mečbol, snažila jsem si představovat, že odvracím brejkbol, abych nebyla pod takovým tlakem. A nakonec jsem to nějak zvládla," řekla k nervóznímu závěru utkání Andrejevová, jež během antukového jara začala spolupracovat s bývalou vítězkou Wimbledonu Conchitou Martínezovou.

"Hlavně ze začátku zápasu jsem byla nervózní, ale trochu mě překvapilo, že diváci fandili i mě. Moc jsem to nečekala, ale nakonec jsem si to moc užila," usmívala se ruská teenagerka, jež si po Ons Jabeurové a Markétě Vondroušové připsala třetí skalp členky TOP 10. Ve světovém žebříčku si zajistila posun na 23. místo.

Andrejevová v Paříži podruhé překonala své grandslamové maximum a vůbec poprvé na hlavním okruhu postoupila do semifinále. Jejím maximem na majorech byla osmifinále Wimbledonu 2023 a Australian Open 2024.

Rodačka z Krasnojarsku ve věku 17 let a 37 dní porazila hráčku TOP 2 na grandslamu jako nejmladší od Wimbledonu 1999, kdy si Jelena Dokicová vyšlápla na Martinu Hingisovou. V Paříži napodobila Monicu Selešovou, která v roce 1990 skolila Steffi Grafovou. Zároveň se stala nejmladší semifinalistkou grandslamu ve dvouhře žen od US Open 1997 (Hingisová).

Vítězka lednového Australian Open Sabalenková naopak našla po sérii 11 výher svou první letošní přemožitelku na grandslamech a poprvé v kariéře nezvládla čtvrtfinále majoru, v nichž měla bilanci 8:0. Na grandslamu bude chybět mezi čtyřkou nejlepších poprvé od Wimbledonu 2022, kde nesměla startovat kvůli zákazu ruských a běloruských sportovců po invazi na Ukrajinu.

První semifinálovou dvojici vytvořily už v úterý trojnásobná šampionka Iga Šwiateková z Polska a Američanka Coco Gauffová.

Výsledky French Open ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

169
Přidat komentář
com
Zverev čtvrtý rok po sobě na French Open postoupil do semifinále. To dosud nepřekonal

2021 TsiTsi v 5ti setech - FO nevyhral
2022 Nadal ve 2 - FO vyhral
2023 Casper ve 3 - FO nevyhral
2024 Casper ve 3 FO vyhral
Reagovat
magnus
Som rad ze Andreeva postupila aspon to pokazilo naladu dvom retardom Misa.a Annah
Reagovat
misa
1. 1. 1993 - jeden z nejlepších dnů v českých dějinách
Reagovat
magnus
Misa frustrovany dochodca a nacionalista
Reagovat
misa
Do důchodu mám desítky let daleko :) Chtěli jste vlastní stát, tak ho máte. Nebo ti to vadí? Když vidím, co se na Slovensku děje, tak rozdělení Československa byla skvělá věc
Reagovat
Krisboy
To je trochu demagogické... myslíš, že vlastní stát chtěli všichni Slováci? Podle mě jich pro samostatnost byla menšina.
Jinak samozřejmě souhlasím, současné Slovensko je peklo. Včera jsem viděl to Ficovo video
Reagovat
Krisboy
Kdyby tenkrát zůstal na Slovensku Babiš, bylo by to datum opravdu významné. Takhle je to trochu trapné, nesplnilo to účel
Reagovat
misa
Všichni určitě ne, ale větší touha k rozdělení státu přicházela že Slovenska. K třicátému výročí rozdělení státu byla v médiích řada článků popisujících tehdejší události. Shrnul bych to, že Československo splnilo svou historickou úlohu a politici obou národů už neviděli v jeho pokračování smysl.
Reagovat
Krisboy
S tím souhlasím, jenom se mi nelíbilo, že házíš všechny do jednoho pytle. Víš dobře, že to tak není nikdy a nikde.
Reagovat
misa
Reagovat
Vestec
Mirra Mirra
Reagovat
com
Trefnej nadpis - vzpoura outsiderek

Ovsem ta vyvola vzpouru robotu Polska robotka se vraci a divaci zvraci
Reagovat
misa
Někteří budou zvracet, pokud celý turnaj nevyhraje...
Reagovat
magnus
Misa ja zvraciam z tvojich hlupuch komentov.
Reagovat
misa
Tak tu nechoď...
Reagovat
australan.tenis
Tak a se.ru na ženského pavouka French Open.... Nehorázně mě ten shit nebaví! Nejdřív Rybakina a teď Sabalenka ..... Jžš a polský ohyzdný rypák a Lil girl from the hood NOgo Gauč stále v semifinále. Aspoň se vybijou mezi sebou.

A ta teen Miroslava Andrejevna je mi enormně nesympatická. . To už mohli rovnou vytáhnout i Dináru Safin. Jžš.

Teď už má smysl sledovat jenom muže!
Reagovat
jackiec
Ohyzdný rypák má spíš řvoucí babochlap sabalovič
Reagovat
tommr
Zajímavé je že Paolini po dnešním singlovém čtvrtfinále zvládla (vítězně) i čtvrtfinále debla zatímco Andreeva se z něj odhlásila ...
Reagovat
sojka1
Jasminka je sice prcek, ale je uz dospela, o 11 let mladsi "Smrádě" by si jeste nemelo tolik nakladat a riskovat zraneni, navic ten debl jiste nevidi jako prioritu, to byla jenom pojistka....
Reagovat
com
Paolini a Errani utoci na GS, OH a TM

Andreeva a Zvonareva zas asi takovy kamosky nebudou
Reagovat
tommr
a proč by nebyly? Dneska jí třeba Zvonareva při zápase povzbuzovala z hlediště ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
paddy
favoritky out, že by se WTA vracela do starých kolejí?
bereme všemi deseti smile

prohra přeceňované Rybakiny zas takové překvapení není, Paolini trápila dobré hráčky již loni
Andreeva se proslavila také loni, ale přesto její postup překvapil více, Sabalenka ji dosud hladce přehrávala, ale očití svědkové (jehovovi) u ní viděli zdravotní omezení

vzhledem k věku se dá očekávat do budoucna posun Andreevy do top5, k tomu je drzá, takže hlava ji nebude tolik omezovat

stále věřím, že Swiatek titul v kapse nemá a přijde překvapení
kontraintuitivně to zvládne až ten druhý ze spratků smile

na dnešních výsledcích je pozitivní, že člověk nemusí řešit, jak nastavit zvuk ve finále smile
Reagovat
misa
Myslíš, že Iga spadne ze schodů nebo jí na hlavu přistane meteorit? Protože jiná šance pro ty tři zbývající není :)
Reagovat
paddy
lopta je guľatá smile

Wimbledon 2024 - finále
Serena-Sharapova 1,2-3,6
1:6 4:6 smile
Reagovat
paddy
2004
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Nejsem moc velký odbornik na taktiku, tak netuším, jaká taktika na Robotku může platit od Mirry. Nějaká ale jistě je. Pak je otázka, do jaké míry ji je schopna Mirra dodržovat a jak je schopna být flexibilní v jejícj změnách. Záleží taky jak má schopné trenéry. Trénuje ji snad její matka? Nemám tušení, jak je to dchopná trenérka na taktiku. Klidně si taky na konzultace mohou pozvat nějaké další lidi. Včera po debaklu Markéty od Robotyky jeden uživatel napsal skvělé pojednání o tom, jaké taktiky mohou porazit Robotku. Jedna taktika je ranaření. Účinná např.od Ryby a Sáby. Obzvláště u Ryby. A druhá jsoi taktické šachy. Krejčíková v Dauhá nebo kde to bylo toho byla schopna a porazila ji v kurzu myslím.přes 6. Málem se tohle podařilo i Mušce loni ve finále FO. Ovšem ve 3.setu neudržela vedení 5:2. Na Mirru se pějí chvály, jak má obrovské množství talentu a že z ni může být klidně nová Iga. Já bych si tipl, že Mirra bide schopna na mi nasadit účinnou taktiku a že uhraje set. Ale dva sety? Těžko říct. Spíš ne. Proti Miře je fakt, že takhle velký stresující zápas nikdy nehrála. Pamatujme na Gauff předloni ve finále, která v něm uhrála 3 gemy, slouží-li mi paměť. A pro ni naopak hraje to, že Robotka toho vyhrála tolik, že by někdy brzy měla prohrát. Robotka taky může být přemotivovaná, protože se jedná o Rusku a ona to s politikou nesmírně přehání. Pak když se jí měco nepodaří, nedokáže se dostat z tlaku a začne panikařit a kupit chyby. Pamatuji si, jak zde někdo napsal po loňském finále Říma, že Robotka ho prohrála kvůli tomu, že byla přemotivovaná kvůli politice. A to Rybakina byla (a je) jen falešnou Ruskou z kazašským pasem. Na rozdíl od pravé Rusky Miry. Přesně z tohoto důvodu vlastně prohrála finále Wimblu Žába. Naložila si toho totiž na bedra tak šíleně mnoho, až to nedala psychicky. Ona totiž strašně toužila vyhrát GS pro svou milovanou zemi (Tunisko), pro arabský svět, pro Afriku.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Omlouvám se za typo. Měl jsem si to po sobě přečíst.
Reagovat
Liverpool22
Mirru nyní nově trénuje Španělka Conchita Martinez, která trénovala např. Muguruzu. Takže pokud bude finále Mirra + Iga, tak si myslím, že Martinéz může pomoct a vymyslet nějakou taktiku, ale pro Mirru by to bylo první finále a je otázka co by to s ní udělalo. Jak jsi psal Gauff či Žábu to psychicky semlelo.....
Reagovat
misa
Rusácká ušatá pizda v semifinále
Reagovat
misa
Zase omyl
Reagovat
Nola
nasad si lexaurin, takato prezentacia je ban
Reagovat
misa
Bany už se nedávají. Navíc je to ještě poměrně slušný komentář...
Reagovat
Kandinsky1
Souhlas, slušněji už to snad ani nejde.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
australan.tenis
Reagovat
alcaraz.dva
Lidská hlouposti nezná mezi
Reagovat
magnus
Misa ty omyl prirody co tu vypusujes nenavistne komenty ty ozembuch.
Reagovat
Hector17
Asi nebudete lesbička.
Reagovat
elsky
Za covidu nás masmédia učila se bát, v únoru 22 přepnula na výuku nenávisti. Máte za jedna.
Reagovat
misa
Únor 2022 byla jen poslední kapka.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Ano. A Putin by měl dostat Nobelovu cenu za mír, protože invazí na Ukrajinu náhle ze dne na noc vyléčil celý svět z kovidu! Díky němu úplně náhle svět otočil o 180 stupňů a přestal se zajímat o kovid.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi teda spíš za medicínu, ne?
Reagovat
Krisboy
Taky jsem mu to chtěl napsat, ale vzhledem k jeho nicku je to asi zbytečné.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Aha. To je pravda, že za medicínu by byla vhodnější.
Reagovat
Levinest
Tak doufám, že to Paolini zvládne.
Reagovat
Mantra
Ještě Mína dnes
Reagovat
Nola
to snad nie, to by bolo dnes uz fakt na rucnik....
Reagovat
Kandinsky1
To je SF k
Reagovat
Nola
urcite lepsie zlozenie ako na druhej strane, kde sa ocakava aj nejaky ten kanar , bude to vyrovnane semi na rozdiel od toho s Igou
Reagovat
annah
Jasmína mi udělala radost, Vřískalenka už méně. To bylo snad poprvé, kdy jsem jí přála výhru. No aspoň bude semifinále bez řevu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
bardunek666
Nevím, co Aryně bylo. Jestli se špatně vyspala nebo nějaké zranění, ale kdyby byla fit, tak ruská prokremelský syslice si ani neškrtne. Tak místo prvních 4 nasazených jen dvě a k tomu vlastně i nová světová dvojka - Gauff. Nejvíc titul přeji Jasmíně, ale ani Iga by mi nevadila, myslím, že si to utéct nenechá.
Reagovat
zfloyd
všichni píší , že Iga je už bez soupeřky , ale tenis je sport a míček kulatý , takže kdoví jak to nakonec bude
Reagovat
Liverpool22
Coco už Igu taky jednou porazila, ale to bylo v Americe. Nicméně se to může zamotat jako dnes - kdo čekal SF Jasmína-Mirra
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sf mělo být Mirra vs Iga, když už se tam dostala
Reagovat
horska.kraslice
Tak tak. Nakonec bude vítězkou usměvavá Jasmína a v žebříčku předstihne marketu
Reagovat
com
vitezka FO bude Ruska

se Swiatkovou jeste nehrala, tak treba na ni bude jeji styl platit
Reagovat
bardunek666
No je to hráčka bez nápadu a hraje podobně jako Gauff akorát s o něco horším pohybem a podáním. A Iga Gauffku až na jeden případ vždy docela zničila, takže Ruska by na tom byla podle mě podobně.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Nemyslím si, že Mirra hraje jako Gauff. To snad ani není možné, když se člověk podívá na jejich rozdílné tělesné konstituce. Mirra vyzablá tyčka a Gauff statná černoška. Ovšem mnohem atletičtější než Townsend či Sachia Vickery. Gauff je tedy velmi pohyblivá a zároveň je ranařkou. Styl Mirry je mnohem podobnější Robotce, ne? Je kreativní a agresivní. Ovšem na rozdíl od ní ztrácí podání mnohem mnohem cíc než ona. V tomhle je Mirra mnohem podobnější třeba Errani. Jo a Gauff Robotku porazila. To ano. Ale kolikrát z kolika zápasů? Má s ní 1:10 a porazila ji jen na hardu loni v Cinn ve 3 setech.
Reagovat
hanz
Cíl je jasnej, vypráskat spratka, co má v koncovce vždycky štěstí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
bardunek666
Viděl jsi Gauff někdy hrát? Ranařka vypadá jinak
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Je ro ranařka. Ovšem ne POUZE ranařka. Používá mnohem víc síly než Mirra.
Reagovat
Nola
Coco a ranarka? to si si ju s niekym zmylil.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Nola
dnes je teda den, mozno vyhra dnes este aj ten australan, aby bol zmar zavrseny..... ale mlada Mirra hrala fakt velmi dobre, Amazonka zdravotne problemy, niektore lopticky doslova odignorovala, dnes ale dokazem uznat, ze Mirra raz bude hviezda, neskutocne sa zlepsuje a ma tenisove IQ, co vela hracom chyba....
Reagovat
Liverpool22
V 17 letech klobouk dolů
Reagovat
Nola
jj, len tu schytava velmi nenavistne komentare, a pritom vlastne obe hracky su tu nenavidene kvoli narodnosti, to je teda doba....
Reagovat
horska.kraslice
Nemyslím si. Sabalenka od počátku kvůli řevu. A u Andreevy cítím skrytý motiv i ve frustraci našich fanoušků, že se herně vyšvihla vysoko nad naši vrstevnici Brendu. Zkrátka, to co většina našich fanoušků čekala/přála si od Brendy, to teď prezentuje Mirra.....
Reagovat
Liverpool22
Ano tohle taky může být faktor. Náročný český fanoušek s podporou médií čekal "zázraky" od Brendy + Lindy F. a místo toho září mladá Mirra
Reagovat
makro99
Přesně, přesně, přesně..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je mladá a na blbost má nárok. Nicméně, jsou i mladší, co jim to pálí, takže moje sympatie rozhodně nemá. Národnost je věc jiná, jakkoli s tím v tomto případě souvisí.
Reagovat
Nola
mozno si stojim na vedeni, ale tvoj koment som absolutne nepochopila, chapem, ze ti nie je sympaticka, ale preco ma na blbost narok? vsak sa chovala celkom v pohode....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nešťastně se nechala namočit do ruské propagandy. Prezentovala to na svém IG.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
A kolikrát jste se vy nechal namočit do západni propagandy? Či do izraelské? Či do kovid i di ots ké? Vůbec vás neznám. Jen připomínám, že existuje biblické "Proč vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve vlastním oku si nevšímáš?"
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, to dobré pořekadlo. I přesto, měl jsem vždycky svoji hlavu a zvláště jsem byl citlivý na to, pokud někdo tlačil na pilu. Okamžitě tím u mě dosáhl opaku. Tedy, každý máme nárok na chyby, ale stejně tak i na to se proti nim vymezit.
Reagovat
EllNino
Bylo to fake news, pokud vím
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Co bylo fake news?
Reagovat
makro99
Fakt? Asi bych byl i rád...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
fake news se takovou dobu drží na TP? A ona to někde komentovala?

Pokud tomu je tak, pak jsem zřejmě nejen já byl poměrně dlouho dezinformován. Neprověřil jsem mimo TP, takže pokud to opravdu bylo fake news, pak moje chyba.
Na druhou stranu, o když jsem ji ještě moc nesledoval, tak nepodat v 16letech ruku upírovi na Wimblu mi přijde jako typická ruská arogance.
Jsem na tenhle národ přísnější, s tím už nic nenadělám... Můžou si za to sami. A to mám i pár ruských známých.
Reagovat
1semi1
Nebyly to fake news - na Insta dala like nějakému poštu jejich vlady
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pokud, pak je otázka, proč by 16/17letá holka něco takového dělala, případně, jak se k takovému postu vůbec dostala (sponzorovaný post?). Je to fakt divný.
Reagovat
1semi1
Ona nic nepostovala - dala like pod nějakým nevhodným postem jejích vlády.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dyť píšu "jak se k tomu postu dostala"... Teda, ne že postovala...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli jsi na IG, tak přeci víš, že si vybíráš co/koho chceš sledovat, pak když neplatíš, dostáváš návrhy profilů a sponzorované. Proto mě zajímá, jak se k tomu dostala, protože sleduje necelých 300 profilů...
Reagovat
Andrew89
No tak to je SF kazdopadne Iga uz boucha sampano. Doufam,ze to dotahne. Doufam,ze do F projde Jasmina
Reagovat
Andrew89
Cekam teda kdy komentator na ES bude,protoze ten orgasmus mel celou dobu:D
Reagovat
Nola
LOL, tak sa mu pacia mlade zabky viac ako Amazonky
Reagovat
jackiec
tak jenom úchylák by dal přednost před 17 letou nádhernou kočičkou 80 kg uřvaným babochlapem s pyskem od ucha k uchu
Reagovat
com
jednou se takhle spářila Kralovna ze Sáby a selka Lenka a porodila se Sabalenka
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
paddy
sama se porodit nemohla, ale i tak máš plusový bod smile

Narodil se Kristus Pán,
veselme se,
z růže kvítek vykvet nám,
radujme se.
smile smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=Y_mRX-fzx5o
Reagovat
Blondie
Reagovat
Dobry-den
Tak a je to. Iga má cestu k titulu úplně vymetenou.
Reagovat
EllNino
Ano, z potenciálního super víkendu top 4 se stala fraška :))
Reagovat
EllNino
No, tak nám do toho Mirra a Jamína hodily vidle :)))

Semifinále GS jako fík :))
Jelena a Aryna to teda dneska absolutně nezvládly ...
Reagovat
Blondie
Well, f**k XD
Reagovat
Vestec
A je to Čus, Labilenko, užij si (falešné) křeče. Nashledanou zase za rok
Reagovat
Sinuhet1
at to je jak je, nevidim tam momentalne hracku ktera by mela se Swiatek sanci...
Reagovat
Krisboy
Tenis jen jednu královnu má, a tou je Svátková.
Reagovat
Vestec
Však taky proto s ní Labilenka prohrála finále, které mohla. Jedna tejistka, druhá Labilenka.
Reagovat
Nola
to dolezite na AO vyhrala, antuka patri Ige, tak ako patrila Rafovi, ked bude Iga dominovat aj na trave a rychlych hardoch, teda na vsetkych povrchoch, vtedy si poviem, ze konecne kompletna hracka na svete, tou bola naposledy Serena a mozno aj Ash, len ta ukoncila karieru, Iga ma samozrejme kopec casu sa jej vyrovnat, ale stale nemozem tvrdit, ze je to kompletny balicek
Reagovat
PTP
Musíme si počkat, až na ní nastoupí Muchová
Reagovat
Krisboy
To patřilo úplně dolů pod coma
Reagovat
Vestec
Tohle je čtvrtfinále grandslamu? Mně to spíš přijde jak první kolo turnaje 250 v Hua Hinu. Swiatek by jim oběma dala 6:2, 6:0.
Reagovat
dadaft
divný zápas
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Vestec
Tvl, tihle hráči jsou zlo. Diváci si koupí za tisíce vstupenky, další miliony koukají v tv, a na co? Na umírající znudenou hvězdu? Jestli se takhle tvářila i ve společnosti toho Kolcova, nebo jak se jmenoval, tak se nedivím, že skočil z balkonu.
Reagovat
Andrew89
Cim dal vetsi ubozak.
Reagovat
Vestec
Jsi
Reagovat
Vestec
Mavnutim proutku bolest odesla!!! STAL SE ZAZRAK! Bolest je pryč, výraz v tváří je pryč. Jen kdoví, jestli ji trenér z boxu nedal nějaký náznak, že sazkarska mafie už zase dala na její vítězství, takže může opět začít hrát.
Reagovat
hanz
Podle mě blbě doběhla v prvním setu míč a spratek je na koni... hnus ... samý lehký losy a ještě to má ulehčený...
Reagovat
Andrew89
Aryna to doklepe! Snad!
Reagovat
Andrew89
Tak ne
Reagovat
Sinuhet1
jako Sabalence fakt neco je, nehraje na 100 proc.
Reagovat
Vestec
Si vsadila jako loni proti Muchové za stavu 5:2 a MP.
Reagovat
Mantra
Jdeme na setup
Jak nic nebylo, tak nyní.
Reagovat
PTP
Trápí jí, jak jí Badosa zahejbá s Tsitsi
Reagovat
Mantra
Super
Reagovat
Vestec
Andreeva a Paolini semifinále RG
Reagovat
com
Tak a de se do tretiho setu.. Tam uz to Sabalenka nerozdejcha
Reagovat
Liverpool22
Aryna toho má plné brejle - dnes "divné" zápasy.
Reagovat
Vestec
Ja tohle divadlo, co dělá Labilenka nemám rád. Hráč nebo hráčka se tváří na kurtu, jak kdyby měli infarkt, ale ve vymenach hraji úplně naplno. Tohle začal Djokovic a tahle móda se přenesla i k ostatním.
Reagovat
Andrew89
Tak urciteeeee. Asi Sabalenku vidis poprve. Ta fakt nehrsje na 100%
Reagovat
Vestec
A když lostla proti Muchové loni ve třetím setu, tak měla co za problém?
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
přesně tak... hrát proti tomu musí být fakt porod... výměny kdy proti sobě máš hráčů světové 900vky střídají výměny světové dvojky... těžké zůstav v hlavě v pohodě
Reagovat
Vestec
Reagovat
Mac
Tak n'a djoka bych to všechno neshazoval, někteří hráči to delavali i dříve. Přeborník v tom byl a ještě je jeden velmi známý anglicky baron, či co má za titul...nedávno nám tohle divadlo předvedl i jinak sympatický monfils...
Reagovat
PTP
To jsou proti Djokovi jen ochotníci.
Reagovat
Nola
som netusila, ze herec moze vyhrat 24 GS iba rozhodenim supera...... to musia byt ti jeho superi riadni amateri, ked sa nechali tolkokrat rozhodit, zasluzil by si Oscara
Reagovat
PTP
Áno, ajn
Reagovat
Krisboy
Dobře ona!
Akorát už nebudou v semifinále první čtyři nasazené
No nic, tak ať teda prohraje i Aryna.
Reagovat
Vestec
Swiatek hraje jak robot a ještě se jí to otevírá neskutečně. Studená Rybaplíška, sorry, Rybakina venku, Labilenka je nějaká zraněná. Jestli Swiatek nevyhraje tento turnaj, tak už nevyhraje v životě žádný.
Reagovat
horska.kraslice
Sabalenka je evidentně limitovaná, v 1. setu brala nějaké analgetikum, ukazovala něco jako bolest žeber.
Anebo dnes místo Sabalenky hraje nějaká dvojnice. Údery netluče, kurt netrefuje, nestíhá, kraťasy většinou vzdává...a ani moc NEŘVE!
Reagovat
com
v prvnim setu kratasy dobehla snad vsechny a vzdycky uspesne
Reagovat
Andrew89
To mozna,ale vypada hur a hur teda
Reagovat
com
to vypada, ale stejnak to vyhraje a pak odstoupi jak Djok
Reagovat
Dave6969
Dobrá výměna teď Aryně se evidentně do třetího setu nechce,ale snad bude muset
Reagovat
Blondie
ANi náhodou, na některé ani nereagovala.
Reagovat
lvicek
Zrejme mela namozeny mezizeberni svaly z toho svyho rvani .
Reagovat
Vestec
Andreeva je moje oblíbená hráčka v budoucnu. Super holka.
Reagovat
Mac
Ano, když ji člověk viděl poprvé, tak byla takové ošklivé káčátko a dnes z ní vyrůstá úplná polomongolska krasavice
Reagovat
australan.tenis
Lol... Párkrát ji frajer viděl na obrazovce, dal si přezdívku Vestec a myslí si jak tu ruskou ohyzdu otipoval.
Reagovat
zfloyd
žádný mazání na chleba to teda není , je to těžký boj , Mirka hraje opravdu dobře
Reagovat
dadaft
Sabalenka vypadá jak před kolapsem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
com
jo jak kdyby mela kazdou chvili scipnout ale set uhrala
Reagovat
com
Sabalenka se bude taky pakovat jo
Reagovat
Andrew89
Strasny
Reagovat
Andrew89
Precenovana prokremelska selka bude v SF . Jakoby nestacilo jaky extremni stesti na losy obecne ma
Reagovat
Andrew89
A komentator na ES to je taky katastrofa
Reagovat
com
Swiatek - Paolini
2:0, presneji -
6:2, 6:1
6:3, 6:0

Sance, ze Swiatek ve finale porazi je nulova
Reagovat
Krisboy
Ani legendární Forehandovo 1% jí nedáš?
Reagovat
Nola
Paolini mi pripomina nasu Dominiku, ta tiez porazila favoritky na AO jednu za druhou, ale finale uz bolo nad jej sily, Mashu, Agu, Simonu...... verim jej dokonca na finale
Reagovat
dadaft
OT: hrozně mi chybí Karolína Muchová
Reagovat
com
me zas Karolina Pliskova a taky nefnukam
Reagovat
PTP
Ta ale není zraněná, ta je v prdeli
Reagovat
dadaft
ve druhém zápase jako ponocné začaly pro jistotu obě ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
7 hra ovšem naznačila potenciál fantastického tenisu, kdyby obě jely na max
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Velká gratulace Jasmínce! To je skvělé vítězství a sf krásný počin. Vydřené a zcela zasloužené. Udělala mi radost, holka sympatická!
Reagovat
dadaft
jo jo, sympaťanda je
Reagovat
tommr
Výhra Paolini je sice nečekaná ale naprosto zasloužená. Už delší dobu hraje opravdu dobře a je schopná porazit kohokoli ...
Paolini je myslím skoro stejně vysoká jako Sára Bejlek takže by pro Sáru mohla být dobrým příkladem že i takovej prcek se může prosadit do absolutní špičky ...
Reagovat
PTP
Paolini je větší čahoun : 163cm
Reagovat
Krisboy
Sára Bejlek je v tomhle myslím rekordmanka.
Reagovat
tommr
Paolini se mi teda zdá menší. Rozhodně bych jí netipoval víc než 160 cm ...
Reagovat
Kandinsky1
Počkat, tu Rybakinovou, která měla mít na Svátkovou
Reagovat
bardunek666
Reagovat
Krisboy
Neměla na ni mít, kdo ti to nakukal?
Reagovat
com
Koho jste potkali, co vám to nalhali?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist