Vylosováno. Češky znají své soupeřky v Indian Wells

10. 3. 2009, 12:01
Aktuality 21
Relativně snadný los mají na turnaji v americkém Indian Wells všechny české hráčky. Žádná z nich nenarazí na nasazenou soupeřku, Iveta Benešová má dokonce volný los a jistotu druhého kola.
Iveta Benešová

Iveta Benešová, která v tomto týdnu vylepšila své maximum a dostala se do světové třicítky, je v Indian Wells 26. nasazená a díky tomu má v úvodním kole volno.

Ve druhém ji pak může čekat Petra Kvitová. Ta se o postup musí poprat s francouzskou tenistkou Pauline Parmentierovou a když zvítězí, utkají se obě české reprezentantky v odvetě za letošní turnaj v Hobartu, kde Kvitová svou zkušenější krajanku porazila 7-5 6-1.

Dvě české tenistky se v Indian Wells utkají se soupeřkami, které se do turnaje dostaly díky divoké kartě. Nicole Vaidišová, která znovu začala spolupracovat se svým nevlastním otcem Alešem Kodatem, narazí na Michaelu Krajicekovou, Lucii Šafářovou pak čeká domácí Melanie Oudinová, teprve sedmnáctiletá tenistka, která už letos nastoupila za Spojené státy ve Fed Cupu.

Na jméno své soupeřky si teprve musí počkat Klára Zakopalová, které los přisoudil hráčku z kvalifikace.

Světová dvojka Dinara Safinová se díky nasazení vyhne své Nemesis Jeleně Dementěvové, s níž prohrála poslední tři zápasy, naposledy letos v Sydney. Nejvýše nasazená Safinová může turnajovou trojku potkat až ve finále.

Indian Wells:
 • Los ženského turnaje

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tenhle článek o losu je divný. Řeší se tady "české hráčky", ale ani slovo o tom, že Indian Wells opět bojkotuje černé bratrstvo. Přitom letos do žebříčku za tento povinně započítávaný turnaj dostanou 0 bodů.
Reagovat
carolyn
Brozi já se ti divím, proč ty si něuděláš své webovky, měl bys určitě všechno dokonalé.......
Reagovat
smazaný uživatel
To už tak nějak k Indian Wells prostě patří, že sestry na tenhle turnaj možná už nikdy nepřijedou a nijak mě to nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To skutečně není novinka, naposled tam hrály v roce 2001 tuším. A už na loňském USO se nechaly slyšet, že ani letos se to nezmění.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak všechny ty narážky na sestry..jakože "bratrstvo", "chlapi" atd. už mi přijdou neuvěřitelně ohrané a trapné zároveň :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Až do loňska ale v žebříčku za bojkot IW neměly 0 bodů. Od letoška je účast v Indian Wells, Miami, Madridu a Pekingu povinná (+ grandslamy).
Šarapovka má dnes v žebříčku 0 bodů za Miami, USO, AO a Dubaj, počítá se jí 11 turnajů a přitom jen na sedmi skutečně hrála. Za neúčast v IW dostane další nulu, která z Best 16 zmizí až po IW v roce 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
no první kola mají naše tenistky snadné ale další už ani ne kvitová a benešová možná budou proti sobě to je celkem k vzteku že se vyrazí navzájem teda jestli se tam petra dostane...
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidím to tak, že Nicola skončí hned v prvním kole, jak je jejím dobrým zvykem...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole nebude mít proti Míše žádnou šanci! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
možná jo když má toho trenéra
Reagovat
smazaný uživatel
"Vlastenče" Mirečku, fandíš taky nějakým cizím tenistům nebo jenom těm "našim"? To musí být opravdu radost sledovat tenisové turnaje jako fanda Cechrepu, co? Nepleteš si to s hokejem a fotbalem?
Reagovat
smazaný uživatel
Broz: A není to náhodou jeho věc, komu fandí? Tobě Safinu taky nikdo nezakazuje :-D
Reagovat
carolyn
Broz: Tak většina nějak fandí našim, pokud hrajou (je to tak nějak normální, nebo myslíš že rusáci fandí argentincům, nebo čechům?) možná se chceš jen lišit jako že jít proti většině, ale nechápu co tě popuzuje někomu za to říkat vlastenče ..... většina normálních lidí to přejde, ani se nad tím nepozastaví
Reagovat
smazaný uživatel
Karlo, nejsi poněkud mimo? Tenisové hvězdy jsou obdivovány bez ohledu na státní příslušnost fanoušků. Nebo sis toho tady ještě nevšimla? Když se podíváš třeba na fóra grandslamů, uvidíš to samé, milánku. Na těchto turnajích se hraje za Cechrep nebo každý tenista hraje sám za sebe?
Reagovat
carolyn
No jasně at si každý fandí komu chce.....a taky myslíš že je na turnajích za to někdo vždy sepsuje???Edo Mroži
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Karličko, to nemá smysl :-D Pan Broz nepochopí, že někdo přeje českým tenistům.
Reagovat
carolyn
Sám si řekl bez ohledu na jejich příslušnost a on si zrovna vybral že fandí češkám noo
Reagovat
carolyn
on asi Eda nepochopí více věcí, taky to že si každej bude psát jména jak chce a on sám s tím prostě nic nenadělá :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je zajímavý, že když jsem ve finále AO fandil Sereně, tak mi říkal, že jako Slovan, bych měl přát Safině :-D
Reagovat
carolyn
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
já už to mám prostě tak že fandím skoro vždy těm našim tenistům a tenistkám ale taky slovenkám fandím pak wozniacká a taky safinové ne jemon českým ale většinou upřednostňuju ty naše no
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist