Volná místa na Turnaj mistryň mizí. Jistotu už mají i Šarapovová s Radwaňskou

23. 9. 2013, 15:44
Aktuality 20
Do letošního Turnaje mistryň zbývá ještě měsíc, ale už nyní je polovina vstupenek do něj rozebraná. Po Sereně Williamsové a Viktorii Azarenkové si účast na závěrečném podniku sezony zajistily také Maria Šarapovová a Agnieszka Radwaňská.
Maria Šarapovová

Marie Šarapovová se dokázala kvalifikovat na Turnaj mistryň jako třetí tenistka v pořadí, přestože už od poloviny srpna nehraje kvůli poraněnému rameni. Vítězce závěrečného podniku sezony z roku 2004 se podařilo kvalifikovat už posedmé v kariéře, nad jejím startem ale nyní kvůli zranění visí otazník.

Nejen potřetí v řadě, ale také potřetí v kariéře si na Turnaji mistryň zahraje Agnieszka Radwaňská. Loňská semifinalistka minulý týden vyhrála svůj třetí titul v této sezoně a 5.455 bodů v letošním pořadí jí znovu zajistilo účast v Istanbulu.

Ve dvouhře jsou tak nyní volná čtyři místa. O jedno z nich bojuje i Petra Kvitová; česká jednička je v hodnocení tohoto roku zatím sedmá, ale na desátou Sloane Stephensovou má náskok pouhých 214 bodů.

V soutěži deblistek se jako první kvalifikovaly italské deblistky Sara Erraniová a Roberta Vinciová. Šanci zopakovat si loňskou účast mají zatím šesté Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, sedmá je Květa Peschkeová s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou a osmá Lucie Šafářová s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

20
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když už tu je článek o Maruš.. :-)
Jestli to někdo ví, tak to bude pro něj stará novinka, ale pro ty co to neví, tak Maria se odhlásila i z Pekingu(Info z twitteru).. Z Pekingu se odhlásila ve stejnou dobu jako z Tokia, takže to zranění bude vážné, když se odhlašuje z turnaje pomalu 2,5 týdny před jeho začátkem.. :-((
Nevím, strašně chci ještě letos Marii vidět hrát, ale zase nechci aby ten návrat uspěchala, takže se spíš začínám přiklánět k tomu, aby se Maruš na TM vyprdla, pořádně se uzdravila a hrála znovu až v roce 2014.. V TOP 10 bude i po TM, takže nasazení na případné AO 2014 bude pořád dobré..
Never give up Masha!!!
Reagovat
slacker
Kolikrat uz u ni byla od Wimbledonu dopingovka?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam překlep, správně je toto: Nevím, strašně chci ještě letos Marii slyšet řvát...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je nepříjemné, ale uvidíme, jak to půjde... Já si samozřejmě přeju, aby se Masha vrátila co nejdřív, ale zároveň chci, aby při návratu byla stoprocentně fit. Podle toho bude určitě jednat i ona, protože je to rozumná žena. :)

slacker, Broz: Palec dolů pro vás oba!
Reagovat
slacker
3 mesice se nekde schovavat a zadna dopingova kontrola? Jak k tomu prijdou ostatni. Na tvoji uhekanou primadonu musi byt stejny metr jako na ostatni.
palec dolu pro nekritickeho uprednostnovace cizich na ukor vlastnich
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastních? Já žádnou tenistku nevlastním... Jinak ty víš houby o tom, kolikrát Masha nebo kterákoliv jiná hráčka podstoupila dopingovou kontrolu. Navíc se vůbec nemusí účastnit žádného turnaje, aby ji testovali.
Reagovat
slacker
Ja vim houby tak zajiste ty mas hodne informaci kolikrat Sarapovou navstivil dopingovy komisar za tu dobu co vynechava hrani. jestli to nebylo aspon 2 tak delaji svoji praci spatne
Reagovat
Neor
v tuhle chvíli by to pro Petru vypadalo dobře http://www.wtatennis.com/race-singles-rankings záleží na bodech, které nazbírá na turnajích před TM, např v Tokio už je na tom, byť o jedno kolo, líp než loni
Reagovat
slacker
nepovidej
Reagovat
Fandina
Neor ... je to tak, jak píšeš. Hlavně aby Petra teď poslední měsíc něco uhrála a na TM pojede. Peti držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jedno volné místo zůstane pro Petru. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moja zlata Mashenka!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, ať se Maruška uzdraví. Moc mi chybí!
Reagovat
smazaný uživatel
Od toho RG nič
Reagovat
smazaný uživatel
Od finále RG odehrála Masha snad tři zápasy, z toho po Wimbledonu jenom jeden. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Maria od RG hrála jen tři zápasy.. A že možná její poslední vítězství v této sezoně bude v 1. kole Wimbledonu, tak to by nenapadlo! :-(
Ale tak snad se stihne uzdravit(taky mi chybí) a na TM ještě nějakou výhru přidá!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě Marfuša chybí, mnohem důležitější ovšem je, že ten její nechutný účelový řev nechybí soupeřkám. Žádná z nich se určitě za její návrat modlit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe by měli zavřít do kanálu a neotvírat poklop...
Reagovat
tommr
při předpokládaný neúčasti Bartoliový jsou Li Na a Errani už taky skoro jistý účastnice TM. Bojovat se bude nejspíš jen o sedmý a osmý místo, ale o to větší tlačenice na něj bude. Zatím mají šanci všechny hráčky na 8-20.místě v žebříčku samozřejmě i včetně Petry Kvitový ... :)
Co se týče TM deblistek tak tam letos Háčka bohužel neuvidíme. Teoreticky by sice ještě mohly postoupit, ale samy holky se tý šance zřekly a hodlají si do konce roku už jen vylepšovat postavení v singlovým žebříčku na malejch ITF turnajích ...
Reagovat
smazaný uživatel
Noo a ked vidim tu krasu tak ten tiket ma už ani neboli:)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist