VIDEO: Nejlepší výměny na Masters v Paříži 2014

3. 11. 2014, 15:57
Aktuality 11
ATP vybrala čtyři nejlepší výměny z oplynulého turnaje Masters 1000 v Paříži a ne náhodou ve třech z nich figuruje šampion Novak Djokovič. Exhibiční výměnou se prezentovali také Monfils se Sousou.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
jaké 4 výměny? 5 jsou tam, ne? a ve 4 z nich figuruje Nole. Stačí se podívat na video a umět matematiku ze základy, než abychom museli opravovat my :(
Reagovat
d@ve
Hm, pěkné..
Reagovat
smazaný uživatel
Neví, co je tohle za komentátora z videa? Ten je vždycky skvělej. Dodává tomu neskutečný náboj.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš Robbieho Koeniga nebo Jasona Goodalla? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten co s oblibou říká ´you got to be kidding me´ :))) který z nich to je?
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem díky youtube zjistil, že to byl první zminovaný! :)) díky moc!
Reagovat
smazaný uživatel
ano, on to vykřikuje často :D ale máš pravdu, že to má hned jinou šťávu, než když poslouchám naše komentátory
Reagovat
babolat.cz
nojo, protože to je americké tak to je skvělé. kdybych položil dvě identické krabičky od zápalek, jednu ruskou a druhou americkou, která bude podle vás lepší,no?
Bosák, Záruba jsou slabí, že? Aha, nemluví anglicky, hov.no rozumíte anglicky a tak je pro vás super poslouchat něco anglicky. Je to ale cool
Reagovat
smazaný uživatel
co se rozvášňuješ, člověče, já náhodou rozumím dobře anglicky a tady není řeč o Zárubovi s Bosákem, Zárubu jsem zrovna chtěla do svého komentáře zmínit, že je dobrej a dodává tomu stejnou šťávu, jenže Záruba ani Bosák jaksi nekomentují tenis, že, ale bavíme se o komentátorech tenisu, já když streamuju, tak nejčastěji poslouchám britské komentátory na Sky Sports, rozhodně lepší, než ospalý projev pana Šedivého na Nova Sport a Fandovi :P
Reagovat
smazaný uživatel
:-) pan šedivý není komentátor. a čekal jsem že napíšeš, že Bosák seZárubou nekomentují tenis. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím tvému komentáři.. Záruba je neskutečný komentátor hokeje, lepšího momentálně nemáme.. a s Bosákem mě bavil každý fotbalový zápas na MS.. Ale bavíme se tu o tenisu.. Pokaždé mě prostě baví tenhle komentátor, to je celé.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist