VIDEO: Monfilsovy 'skopičiny' proti Djokovičovi

7. 8. 2014, 09:15
Video dne 17
Gaël Monfils měl zase jednou svůj den. Nejenže v druhém kole turnaje v Torontu potrápil světovou jedničku Novaka Djokoviče a prohrál až po boji 2-6 7-6 6-7, diváky navíc také bavil svými typickými akrobatickými kousky. ATP vybrala pět nejlepších.
Profily hráčů
Gaël Monfils a Novak Djokovič

"Gaël je snad jediný tenista na světě, na kterého bych si koupil lístek. Skáče, klouže a je nepředvídatelný. Nevíte, co bude následovat, proto je zajímavý. Dobře se na něj kouká, ale těžko se s ním hraje," řekl po zápase Djokovič.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

17
Přidat komentář
Bolomsson
Neskutečný showman ten Monfils :-), fakt klobouček, zápasy Radka Štěpánka a Gaela jsou opravdu show :-), Tohohle hráče nejde nemít rád :-).
Reagovat
VlS
Oba se dobře bavili :-) -je to velkej klaun, mám ho rád.
Reagovat
Mayo
Monfils je fenomén svojej doby.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavicka roka :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=uxdvilellqs

Celkem mne pobavila hlaska, ze to je jedinej hrac na svete, na ktereho by si Djok koupil listek;D)))
Reagovat
babolat.cz
byl to krásný zápas. Občas byl Gael až moc defenzívní, ale celkově si zasloužil vyhrát. Je to showman i tenista, díky za něj!
Reagovat
smazaný uživatel
;) tak Gael nejenze pobavil...ale tou rybkou mne teda fakt dostal, takhle to brat na betonech...
...mel vyhrat...to je asi nejvetsi chyba zapasu...
Reagovat
EllNino
:D Neuvěřitelný ..klobouk doluu

Ty Vlku...ten zápas Miloše s Jackem byl dost dobrej, škoda, že to Jack ani v jednom tb nedal ...jinak mám ale dobrej pocit z jeho hry, tak uvidíme, co předvede dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano Jacka je skoda...minuly rok jsem si ho vyhlidl behem UStour, a prisel mne celkem nadejny, musim rict, ze po roce se zlepsil. Libi se mi u neho to nadseni pro hru a zlepsovani se...
...tezko je mne nejak soudit a ocenovat jeho potencial, to bys mozna mohl odhadnout lepe ty;)
Ale rozhodne nesouhlasim s tim, ze to je jen dibry betonar...je sice pravda, ze je na tom trenovany, ale prijde mi, ze by mohl byt dobry na cemkoliv...

Jo,,, nevis nahodou proc s Vaskem odstoupili z deblu?
Reagovat
EllNino
myslim, že má potenciál nejen na hard, to rozhodně, ikdyž tobude asi vždy jeho nejsilnější povrch...má dobrej servis, ten se zlepšil asi nejvc, mám tkovej pocit ...no a jinak to odstoupení bylo zřejmě kvuli Vencovi, asi toho na něj bylo moc, nebo zklamání z neuspěchu v 1. kole doma, nevím, měl dost nabitej last week ...:)
Jinak Jack si zahrál hokej :D https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10527457_780622111990037_4624775540329489708_n.jpg?oh=d8d9414c7f1050a12b2baaff54a14033&oe=5443842E&__gda__=1414952728_2db91f232dee5d6d4445a1a54a6aec37 ...snad ti to pujde zobrazit ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, zobrazit mne to slo, diky...;) Byl to fajn napad --- s tim hokejem;)
---
Jinak mne prijde, ze pokud souper prispendli Jacka na zadni, tak mu chybi nejaka invence...jak se z toho dostat...
...take jsem slysel nejake nazory, ze spatne cte hru soupere...
Ale tedy pokud jde o to, co jsem vypozoroval, tak ma fakt skvele prechody na sit, dokaze si jit vic hloub v kurt a toho dobre vyuzit...takze mne ten nazor nejak nepasuje...
Osobne mam pocit, ze mu chybi vydrz, ale podle mne to se zlepsi...ma vzdy dobre nastupy...po prvnim sete casto myslis, ze tohle proste musi uhrat...a najednou je tam nejaky zlom...(ale nefunguje to jako nejake pravidlo, jen jsem si vsiml, ze takova tendence u neho byva)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ten Raonic je nejake prokleti tento rok;)
Miami, Londyn, Washington, Toronto...
...tipuji, ze se potkaji i v Cinci nebo v NY ;D)
Reagovat
EllNino
Ten přechod na síť by mohl bejt podle mě ještě častější, on má pořád tendenci zustavat vzadu a takový to "nějak se to uhraje" ...to by neměl, měl by se tam nekompromisně tlačit, včera to tam trochu chybělo s Milošem, ikdyž ten Raoničuv servis se fakt čte strašně těžce ...

No Miloše už nechci tutu sezonu vidět hrát s Jackem, to už fakt ne ...těch zápasů je trochu moc letos :) ..
Reagovat
smazaný uživatel
;) treba by ho konecne porazil;)
---
Jinak s tou praci na siti souhlasim, kdyz mu to jde;) tak by to mohl vyuzivat casteji...,tedy pokud mu to souper aspon nejak dovoli...
Reagovat
EllNino
Mohl by, ale radši někoho jiného zase :D ...

No on Milda je zrovna hráč, kterej mu to moc nedovoloval, ale stejně byl trochu uťáplej, bál se riskovat, škoda :) tak snad přště už konečně ..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby měl vyhrát, tak by vyhrál ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to je mozny;)
takze misto mel vyhrat...opravuji na: ....skoda, ze se mu nepodarilo vyhrat;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist