VIDEO: 'Fotbalista' Djokovič se v charitativním zápase v Riu prosadil i gólově

19. 11. 2012, 12:00
Aktuality 10
Po exhibičním tenisovém utkání si Novak Djokovič zahrál v brazilském Rio De Janieru také charitativní zápas ve fotbale, kterého se zúčastnili trojnásobný vítěz Roland Garros Gustavo Kuerten či fotbalové legendy Zico a Bebeto. Srbský tenista skóroval i asistoval.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Světová jednička Novak Djokovič si sezonu, kterou začal triumfem na Australian Open a zakončil vítězstvím na Turnaji mistrů, zpestřil charitativním víkendem v brazilském Rio de Janeiru. Po otevření tenisového centra v chudé čtvrti Rocinha vzal v sobotu do ruky raketu a zahrál si exhibiční zápas proti domácímu miláčkovi tenisových dvorců Gustavu Kuertenovi. S brazilským trojnásobným vítězem French Open sice prohrál, diváky však tradičně bavil i svou oblíbenou imitací (video).

V neděli pětadvacetiletý Srb pro změnu nazul kopačky a před domácím ligovým zápasem mezi Fluminense a Cruzeirem (0-2), po kterém domácí tým převzal mistrovskou trofej, si na stadionu Engenhao, kam se vejde až 47 tisíc diváků, zahrál také charitativní zápas ve fotbale. 

Duel uspořádal jeho krajan Dejan Petkovič, jenž v Brazílii několik let ve fotbalové lize působil. Utkání, kterého se zúčastnili kromě Gustava Kuertena také brazilské fotbalové legendy Zico a Bebeto, skončilo remízou 3-3 a Djokovič si připsal gól - z penalty - a asistenci. V dresu červených jednou skóroval také Kuerten.



A pro úplnost ještě highlights z tenisového klání:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič kope lavou nohou..To je zaujimavé..Rafa zas kope pravou ;)
Reagovat
Sonja
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-muzi-atp/133331/obri-raketa-zeny-paruka-ala-kuerten-kral-djokovic-bavil-brazilii.html
Reagovat
Sonja
V tom druhém videu v čase 7:40...Jelena musela mít radost:-D
Reagovat
Nola
pozri sem:D , to si na FB určite nehodí....
http://farm9.staticflickr.com/8206/8196400178_c13fc1c063_b.jpg
Reagovat
Sonja
:-D...
Jednou je v Brazílii, tak si to užije naplno, no:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
'Dyt tam Nole tancuje s chlapem !!?? V Brazilii nikdy nevis ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Argentina
je to borec :-)
Reagovat
Sonja
Jako...obecně si toho u chlapa moc nevšímám, ale Nole má fakt pěknej zadek!
:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist