Verdasco: Můj tip na vítěze? Federer

10. 9. 2010, 10:53
Aktuality 21
Rafael Nadal je sice jeho kamarád a navíc světová jednička, ani tak ho ale Fernando Verdasco nepovažuje za největšího kandidáta na vítězství US Open. Největší šanci má podle Verdaska Roger Federer.
Fernando Verdasco

"Rafa hraje dobře," pochválil Verdasco po čtvrtfinálové prohře 0:3 na sety turnajovou jedničku Nadala, kterému jako první v turnaji vzal servis. "Pokud se nemýlím, tak si Rafa zahraje finále proti Rogerovi. A kdybych měl tipovat, tak vsadím na Rogera," řekl Verdasco.

Španělský hráč favorizuje na titul pětinásobného vítěze US Open Federera, protože mu nahrávají větrné podmínky, které letos panují v New Yorku. "Roger v tom hraje velice dobře," řekl Verdasco.

Nadal se na daviscupového kolegu Verdaska nezlobil. "Každý si může myslet, co chce. A co řekl Fernando, je fér," uvedl Nadal.

Ostatně i sám Nadal za favorita turnaje považuje Federera, což zopakoval po postupu do semifinále. "Pětkrát tady už vyhrál a šestkrát za sebou hrál finále, což hovoří samo za sebe," řekl Nadal. Na případný zápas s Federerem nemyslel. "Soustředím se na semifinále," dodal.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jakého aroganta pořád?Roger vždy byl a je tenisový gentleman!!!Jestli neustále myslíš Wimledonské čtvrtfinále tak je to trapné!Máš li rád tenis a sleduješ ho dlouho tak nemužeš mít Federera za to co píšeš,málo kdo je takový profesionál jako on!Musím říct,že i Rafa je dobrej týpek.
Reagovat
nando
Proč mu říkají někteří jedinci arogant sice nevím, ale rozhodně to není kvůli čtvrtfinále s Berďou, tady se to objevovalo už mnohem dřív.
Reagovat
a.magerova
To tady šíří závistivci už minimálně rok a půl.
Reagovat
smazaný uživatel
Vaše tipy na vítěze žen?Pro me Venus!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex to doufám zvládne,i když ta psychika z jeho strany je proti Nadalovi vždy cítit.Nepředbíhejme,semifinále je před náma.Pro mě je jen jedíný vítěz a to je Roger!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Matti
jo vítěz je jen jediný a to ten , který to vyhraje, takže zatím si toho svého jediného vítěze schovej někam.
Reagovat
nando
Už na začátku turnaje jsem psal, že Djokovič bude skvělej a že věřím, že vyhraje! A věřím pořád, i když Roger hraje fakt skvěle, nicméně jako fanoušek Noleho se spíš obávám Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl bych opatrný s těmi tipy na vítěze. Každopádně doufám ve finále R-R a nejlepší souboj sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas,myslim si, ze letos si to Roger uz pohlida.
Reagovat
steve79
Souhlasím, že favoritem je Roger. Jeho největší síla je podání, ale bojím se, aby to proti Nadalovi neprohrál hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych věřil možná ještě více Nadalovi, který zatím předvádí ve Flushing Meadows na své poměry velmi dobrý hard-court tenis - zlepšil servis, snaží se nehrát dlouhé výměny, dokáže si pomoci i na síťi, umí změnit rytmus hry. Myslím si, že ve finále se potkají Federer s Nadalem a očekávám jeden z nejlepších zápasů této sezóny, protože oba na to se svou aktuální formou mají.
Reagovat
smazaný uživatel
pride mi to trochu ako snaha presmerovat tlak z rafu od ktoreho sa najviac ocakava tohto roku podobne ako to bolo na FO po minule roky od fedexa.
Reagovat
Matti
jj Fernando je kamarád
Reagovat
smazaný uživatel
sak presne preto :) cakam kedy wawrinka zahlasi ze tipuje nadala.....a to zase budu reci o nepozvani na svadbe atd :D na ktorych sa tu dokazu ludia zamyslat vcelku dost :D
Reagovat
Matti
tohle k tobě nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
to bol taky zart z nadhladu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer porazit Djokoviče, který proti Monfilsovi zahrál výborně, a Nadal Južného, který s ním má na hardu aktivní bilanci 4:3 a naposled jej dokonce ostudně vypráskal 6:0 6:1. Tak nepředbíhejme...
Reagovat
a.magerova
Jj taky jsem v těchto soudech opatrná, i když by mi prognóza Verdasca udělala moooc velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som ten Djokovičov výkon nenazýval výborným, možno dobrým. Djokovičovi Monfilsova hra celkom sedí, hlavne to jeho bránenie sa dva metre za základnou čiarou, vracanie priamo do stredu kurtu a naviac Monfils nedokázal dostať Novaka pod stalejší tlak, čo pri Federerovi nemôžeme očakávať. Podľa mňa bude Djokovič rád ak uhrá set, avšak pri jeho psychike je možné všetko.
Reagovat
smazaný uživatel
jj,taky souhlasím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím :) RF let's go :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist