Venus Williamsová přijde o turnaj v rodném LA

19. 7. 2008, 13:56
Aktuality 0
Wimbledonská vítězka Venus Williamsová kvůli zánětu v koleni nebude příští týden hrát na turnaji v rodném Los Angeles. Americká tenistka si prodlouží odpočinek po londýnském grandslamu, v jehož finále porazila na začátku července svou sestru Serenu a získala už pátý wimbledonský titul ve dvouhře.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Poslední dny jsem podřídila rekonvalescenci, po domluvě s lékaři budu odpočívat ještě minimálně další týden," přiblížila starší ze sester Williamsových.

Naopak Serena Williamsová by v Los Angeles chybět neměla, se Srbkou Jelenou Jankovičovou a Ruskou Světlanou Kuzněcovovou bude patřit k hlavním favoritkám.

Turnaj s dotací 600 tisíc dolarů už přišel o účast další bývalé světové jedničky Lindsay Davenportové, která má také potíže s kolenem.

Williamsovou v hlavní soutěži nahradí Meng Yuan z Číny, Davenprotovou Stephanie Dupoisová z Kanady.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist