Venus: Nekoukám na žebříček, prostě hraji

17. 10. 2008, 04:30
Aktuality 0
Američanka Venus Williamsová se na turnaji v Curychu snaží zapomenout na týden starý kolaps z Moskvy a bojuje nejen o titul, ale také o body potřebné v cestě na Turnaj mistryň do Dauhá. "Na žebříček nemyslím, prostě jen hraji," říká. Vstup do turnaje zvládla, i v třetím vzájemném duelu si poradila s Aljonou Bondarenkovou a dnes ji čeká boj o semifinále s Italkou Schiavoneovou.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Aljona (Bondarenková) hraje na turnajích vždycky dobře, zahrála spoustu dobrých míčů, takže jsem byla šťastná, že jsem získala další vítězství," řekla osmadvacetiletá Američanka po svém úvodní vystoupení v Curychu.

"Hrála jsem dobře, dařilo se mi na servisu. Ale samozřejmě v každém kole chci zlepšovat úroveň mé hry. Chodila jsem často na síť, tak jsem po zápase trochu unavená. Pohybovala jsem se dobře," byla starší ze sesterského dua Williamsových spokojena se svým výkonem.

Venus se v žebříčku Race to the Sony Ericsson Championships pohybuje na hraně postupu na Turnaj mistryň v katarském Dauhá. Na to prý však nemyslí.

"Nic nepočítám, já prostě hraji. Zajímám se o hraní na jednotlivých turnajích, nikoliv o pořadí v žebříčku. Tohle je můj poslední, takže se tu snažím vydat ze sebe to nejlepší a co se stane, stane se."

"Pamatuji si na rok 1999, to tu pro mě byl skvělý tenisový týden," připomněla svůj zdejší devět let starý triumf.

V dnešním čtvrtfinále narazí na Italku Francescu Schiavoneovou, kterou už čtyřikrát porazila.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist