Venus nehraje. Proč?

9. 4. 2008, 11:17
Aktuality 0
Když se bývalá světová jednička Venus Williamsová odhlásila z turnaje v Amelia Island, odůvodnila to svými zdravotní problémy. O těch ale Američanka stále mlčí, stejně jako o tom, kdy se znovu objeví na kurtu.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Williamsové oznámila své rozhodnutí nehrát tento týden po své čtvrtfinálové prohře se Světlanou Kuzněcovovou v Miami. Do Amelia Island přesto dorazila, i když jen jako divačka. Důvod, proč se odhlásila, ale neprozradila.

"Mám nějaké problémy, které si musím vyřešit. Teď na tom pracuji, víc bych k tomu nechtěla říkat. Tenhle turnaj miluji, takže pro mě bylo důležité sem přijet a pozdravit fanoušky," řekla vítězka šesti grandslamových titulů. "Chci se vrátit co nejdříve to půjde. Budu se rozhodovat týden po týdnu."

Williamsová už dříve odmítla nastoupit na konci dubna ve fedcupovém souboji s Ruskem. Nad jejím startem v příštím týdnu v Charlestonu nyní visí otazník, stejně jako nad dalšími turnaji. Rozhodně prý ale nechce vynechat French Open, které začíná na konci května. "Tam chci samozřejmě být. Nechci sedět doma před televizí. Toho mám dost tenhle týden, snad už takových týdnů moc nebude," doufá Američanka.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist