Ve středu čeká tři české tenisty druhé kolo Wimbledonu

25. 6. 2008, 00:33
Aktuality 0
Tři české tenisty ve středu čeká druhé kolo Wimbledonu. Na dvorcích All England Clubu se představí Tomáš Berdych, Nicole Vaidišová a Barbora Záhlavová-Strýcová. O postup do 3. kola bude usilovat také Roger Federer nebo Novak Djokovič.
ilustrační foto (© wimbledon.org)

Nicole Vaidišová zápasem s Australankou Samanthou Stosurovou ve 13:00 SELČ zahájí program na kurtu číslo tři, na němž je jako čtvrtý v pořadí naplánován Berdychův duel s Rumunem Victorem Hanescuem. Utkání Záhlavové-Strýcové s Ukrajinkou Aljonou Bondarenkovou se bude hrát jako třetí na osmnáctce.

Na Centrálním kurtu ve 14:00 nastoupí třetí hráč světa Novak Djokovič ze Srbska proti bývalé světové jedničce Maratu Safinovi. Na největším kurtu v areálu se pak představí ve svých zápasech čtvrtá nasazená Světlana Kuzněcovová z Ruska a pětinásobný wimbledonský šampion Roger Federer ze Švýcarska.

WIMBLEDON - středeční program (začátky ve 14 hodin SELČ):

Centrální kurt: Djokovič (3-Srb.) - Safin (Rus.), Kuzněcovová (4-Rus.) - K. Bondarenková (Ukr.), Federer (1-Švýc.) - Söderling (Švéd.).

Kurt č. 1: Ivanovičová (1-Srb.) - Dechyová (Fr.), Baghdatis (10-Kypr) - T. Johansson (Švéd.), Andrejev (Rus.) - Ferrer (5-Šp.).

Kurt č. 2 (13:00): Baltachaová (Brit.) - Ťie Čeng (Čína), Hewitt (20-Austr.) - Montaňés (Šp.), U. Radwaňská (Pol.) - S. Williamsová (6-USA), Gallovitsová (Rum.) - Čakvetadzeová (8-Rus.).

Kurt č. 3 (13:00): Vaidišová (18-ČR) - Stosurová (Austr.), 4. zápas Berdych (11-ČR) - Hanescu (Rum.).

Kurt č. 18 (13:00): 3. zápas Záhlavová-Strýcová (ČR) - A. Bondarenková (28-Ukr.).

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist