Ve finále turnaje v Tokiu se utkají Kuzněcovová a Safinová

20. 9. 2008, 10:06
Aktuality 7
Finále tenisového turnaje v Tokiu bude mít čistě ruské obsazení, utkají se v něm Dinara Safinová a Světlana Kuzněcovová. Letos to bude již potřetí, co se tyto krajanky na kurtu potkají.

Finalistka Roland Garros a olympiády Safinová smetla v semifinále 6:1 a 6:0 krajanku Naděždu Petrovovou, Kuzněcovová porazila 7:6 a 6:2 Slovinku Katarinu Srebotnikovou.

Pátá nasazená vstoupila do zápasu se Srebotnikovou špatně, když hned na úvod ztratila servis. Záhy se však dostala do tempa a první set ještě vyhrála v tie-breaku. Druhou sadu už Kuzněcovová naprosto ovládla a povolila soupeřce jen dva gamy.

Proti Safinové tak může vítězka US Open z roku 2004 získat první letošní titul, mladší sestra bývalé světové jedničky Marata Safina bude naopak útočit už na čtvrtý turnajový triumf v tomto roce. Letos Kuzněcovová oba zápasy se Safinovou prohrála.

Safinová je však zdá se v dobré formě. Vyhrála turnaj na hardu v Los Angeles i v Montrealu. Finálová účast v Pekingu a prohra v semifinále na US Open se Serenou Williamsovou jsou také plusové body pro Safinovou. To vše korunovala dneska jasným výsledkem 6:1 a 6:0 se silnou Petrovovou. Safinová své soupeřce ale nenabídla jediný brejkbol, přidala sedm es a dnes se stala jasnou vítězkou.

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Safinka vyhrála a k NUMERO DUE chybí jenom 100 bodů !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Safinka vyhrála a je už NUMERO TRE !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to máš pravdu, brzo bude NUMERO DUE :-))
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze numero due nebude.....na prvnich dvou mistech vidim jankovic a serenu!!Ale dinara hraje jeste dost turnaju a pokud bude hrat takhle tak je mozny ze muze bejt 2.!!Ale z rusek letos asi dopadne nejlip co se tyce zebricku
Reagovat
smazaný uživatel
....muze bejt 2 :-) Jistě, tohle pondělí ještě ne. Jelena a Jelena ale obhajují hodně bodů, u obou dochází i k výpadkům. Letošní trend je jasný. A kdo nasbíral navíc 2000 bodů proti začátku jara je taky úplně jasný. Mnozí tuší a už se připravují na NUMERO UNO !!! Bez přehánění.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych tam nejradsi videla dementievu......ale safina vypada lepe!!!Ale nejsem si uplne jista ze jednickou bude serena pokud dinara zahraje dobre ten konec roku tak si myslim ze na prvni misto klidne pude.........turnaju ma jeste celkem dost a serena jich hraje min!tak toho muze vyuzit!ale ja tady jankovic ktera taky hraje vsude kde se da :D :D bylo by ale zajimavy kdyby se rozhodovalo na turnaji mystrin-pro me teda jo
Reagovat
smazaný uživatel
Při současných malých rozdílech se určitě rozhodne až u arabů. Bodový příděl na šampionátu je vysoký: 105 - 185 - 335 - 525 - 750. Pro srovnání, turnaje v Tokiu nebo Moskvě mají 1 - 60 - 110 - 195 - 300 - 430, ostatní ještě míň. A moje milá Ana teď bere 1 bodík.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist