Vaněk vypadl v Pörtschachu s Monakem

22. 5. 2008, 17:16
Aktuality 0
Český tenista Jiří Vaněk ukončil svou pouť turnajem v rakouském Pörtschachu ve druhém kole. V dnešním utkání nestačil na druhého nasazeného Juana Monaka z Argentiny, když dokázal v každém setu uhrát pouze dva gamy.
Jiří Vaněk

Vaněk během necelé hodiny pětkrát ztratil vlastní podání a prohrál tak se čtyřiadvacetiletým Argentincem i druhé vzájemné utkání.

Do čtvrtfinále postoupil i nejvýše nasazený Rus Nikolaj Davyděnko. Na výhru nad Johnem Isnerem se ale notně nadřel. Dvoumetrový Američan mu nadělil 21 es, přesto odešel poražen 2-6 7-6 3-6. "Nemohl jsem s jeho silným servisem nic dělat. Výměny byly krátké, takže pro mě bylo obtížné hrát normální hru od základní čáry," řekl po utkání Davyděnko, kterého nyní čeká Ital Seppi.

Jediným nasazeným hráčem, který se dnes s rakouským turnajem rozloučil, byl Nizozemec Robin Haase, který prohrál s domácím Melzerem.

Výsledky - Pörtschach:
Dvouhra - 2. kolo:
Monaco (2-Arg.) - Vaněk (ČR) 6:2, 6:2, Kunicyn (Rus.) - Kavčič (Slovin.) 6:1, 6:4, Davyděnko (1-Rus.) - Isner (USA) 6:2, 6:7 (6:8), 6:3, Seppi (6-It.) - Sela (Izr.) 7:5, 6:1, Melzer (Rak.) - Haase (8-Niz.) 6:3, 4:6, 6:2, Ginepri (USA) - O. Rochus (Belg.) 4:6, 6:2, 6:3.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist