Vaidišová prohrála čtvrtý zápas v řadě

6. 5. 2008, 18:58
Aktuality 2
WTA BERLÍN - Devatenáctiletá Češka Nicole Vaidišová v Berlíně prohrála zápas 1. kola s Giselou Dulkovou 1-2 na sety a připsala si tak už čtvrtou porážku v řadě. V turnaji už nepokračuje žádná české tenistka.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová do zápasu vstoupila nervózně a čerstvá vítězka z Fezu Gisela Dulková se dostala do vedení 4-2. Česká jednička však získala 4 gamy v řadě a tím první sadu vyhrála 6-4. Ovšem to bylo z její strany vše. Ve dvou následných setech nevyužila ani jeden z 8 brejkbolů a po prohře 6-4 1-6 2-6 si připsala už čtvrtou porážku v řadě. Naposledy vyhrála koncem února na turnaji v Dubaji nad Japonkou Nakamuraovou.

Vaidišové tak nevyšel ani vstup do antukové sezony, na kterou se několik týdnů připravovala s novým trenérem Davidem Felgatem. Přerušit sérii bez vítězství a nastartovat se k lepším výsledkům se bude Vaidišová snažit příští týden v Římě.

Gisela Dulková dnes naopak vyhrála už 8. zápas v řadě - po dvou výhrách ve Fed Cupu nenašla přemožitelku v marockém Fezu a úspěšně zahájila i v Itálii. V 2. kole narazí na talentovanou Dánku Carolinu Wozniackou.

Špatnou formu českých elitních tenistek potvrdila v poledne i Lucie Šafářová, jež podlehla Bartoliové..

WTA Řím - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Castaňová (Kol.) - Voskobojevová (Rus.) 6-2 6-2
Klejbanovová (Rus.) - Govorcovová (Běl.) 6-0 6-0
Azarenková (Běl.) - Dell'Acquaová (Aus.) 6-2 6-2
Duševinová (Rus.) - Schnyderová (Švýc.) 6-2 6-3
Pengová (Čína) - Craybasová (USA) 7-6(4) 5-7 6-0
Yan (Čína) - Mullerová (Něm.) 6-2 6-3
Amanmuradová (Uzb.) - Rezaiová (Fr.) 7-5 7-5
doplněno:
Dulková (Arg) - Vaidišová (12-ČR) 4-6 6-1 6-2
Kirilenková (Rus) - Vesniaová (Rus) 2-6 7-5 6-2
Madinaová-Garriguesová (Špa) - Garbinová (Itá) 3-6 7-5 2-2 skreč G.

Dvouhra - 2. kolo:
Bartoliová (8-Fr.) - Šafářová (ČR) 6-0 6-3
S. Williamsová (5-USA) - Schiavoneová (It.) 6-2 6-3
Dementěvová (7-Rus.) - Bondarenková (Ukr.) 6-1 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
kdyby si aspon mnormalniho borca vybrala a ne takovyho kona... a mela by se fakt vzpamatovat hraje strasne ale dobre ji tak
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišová je namyšlená peacha. Potřebovala by pořádně proplesknout tu svoji rádoby něco extra tlamičku, aby se probrala. Snad to ten její novej trenér pochopí a přestane jí mazat med kolem huby. Jako z člověka je mi z ní na blití. Tfuj tfuj tfuj
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist