Vaidišová na úvod kvalifikace v Eastbourne vyhrála

13. 6. 2009, 21:00
Aktuality 9
Nicole Vaidišová vstoupila úspěšně do kvalifikace o účast na turnaji v Eastbourne. V úvodu wimbledonské generálky porazila bývalá česká jednička Rumunku Edinu Gallovitsovou za 74 minut 7:5, 6:3. Další krok k postupu do hlavní soutěže se Vaidišová pokusí udělat ve druhém kole v duelu s Melanií Southovou z Velké Británie.
Nicole Vaidišová

V úvodu kvalifikace uspěla i další Češka Lucie Hradecká, která zdolala ve třech setech Američanku Vanii Kingovou. Její další soupeřkou bude Ruska Jevgenia Rodinová.

Dvacetiletá Vaidišová, někdejší světová sedmička, už letos neúspěšně bojovala v kvalifikaci o postup do hlavní soutěže v Římě. Vinou špatných výsledků v úvodu sezony se totiž výrazně propadla ve světovém žebříčku, v němž v březnu klesla až na 80. místo. Po obnovení spolupráce s nevlastním otcem Alešem Kodatem se snaží vrátit zpět mezi elitu a momentálně je v pořadí WTA na 60. pozici.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nicole je hvězda
Reagovat
smazaný uživatel
Nicol, dokazete se aspon vyburcovat na Wimbledon?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslím, že asi ne. Po Wibledonu čekám pád za první 100.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole byla minulý rok ve Wimbledonu ve 1/4 finále že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byla ve čtvrtfinále. Loni její výsedky na trávě taky nestály za nic, tak se třeba i letos povede podobná haluz. Good Luck pro Nicole, bude ho určitě hodně potřebovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole, jak je mozne ze hracka vaseho kalibru hraje kvalifikace?
To Vam slecno Nicol prijde v poradku? Na prumerny turnaj v Eastbourne? A podle vseho dokonce i neuspesne tezko se mi hleda slov...Vaidisova-South 3:6, 1:3. Dekujeme Nicol za uspesnou reprezentaci ceskeho tenisu v letech 2004, 05, 06, O7. Dekujeme.
Reagovat
smazaný uživatel
To je samá kritika, hlavně až se Nicole vrátí na výsluní, aby jste neotočili, takový fandy nesnáším!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych to zas tak ruzovy nevidel.Nikolka to jsou vlastne jisty prachy,protoze kdyz neprohraje napoprve,tak napodruhe nebo snad napotreti to vyjde.Dik Nikolko ze mi pomahas rozmnozit muj kapital.Bohuzel si uz dlouho myslim, ze ty uz jsi zracena.pa Simir
Reagovat
smazaný uživatel
no páni to je alespon uspech:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist