V Pekingu bude chybět obhájkyně stříbra Mauresmová

3. 7. 2008, 14:47
Aktuality 3
Bývalá světová tenisová jednička Amélie Mauresmová nebude hrát na olympijských hrách. Osmadvacetiletá Francouzka vynechá pekingský turnaj kvůli přípravě na US Open, které začne ihned po olympiádě 25. srpna.
Profily hráčů
Mauresmo Amelie

"Vzhledem k tomu, že jsem nebyla nominována do dvouher, a protože potřebuji chránit svoje zdraví, rozhodla jsem se, že se olympijských her nezúčastním. Soustředím se na to, abych byla připravena hrát na US Open," prohlásila na svých webových stránkách Mauresmová, která je i vinou zdravotních potíží momentálně na 33. místě žebříčku WTA. 

Mauresmová přitom měla dobrou šanci si v Pekingu zahrát dvouhru místo krajanky Mary Piercové, která v olympijské soutěži figuruje, přestože nehrála vinou zraněného kolena skoro dva roky. Mauresmová, jež má podobné potíže, minulý týden podlehla ve třetím kole Wimbledonu Američance Sereně Williamsové.
    
Před čtyřmi roky v Aténách Mauresmová prohrála až ve finále s Justine Heninovou z Belgie, na hrách v Sydney naopak vypadla hned v prvním kole.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mě chybět bude.Nebudu moct vsazet proti ní...
Reagovat
smazaný uživatel
"ftipné"
Reagovat
smazaný uživatel
Tato škaredá opice tam chybět rozhodně nebude...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist