V Pattayi dominovala Zvonarevová

15. 2. 2009, 14:47
Aktuality 1
WTA PATTAYA - Ruská tenistka Věra Zvonarevová vyhrála turnaj v thajské Pattayi. Nejvýše nasazená hráčka ve finále porazila Saniu Mirzaovou z Indie 7-5 6-1 a získala první letošní titul a celkově osmý v kariéře.
Profily hráčů
Věra Zvonarevová

Pátá tenistka světa vstoupila do zápasu skvěle a dostala se do vedení 5-2. Následující tři gamy však vyhrála Mirzaová a Zvonarevová se na vítězství v prvním setu ještě nadřela. "Nehrála jsem dost agresivně a začala dělat chyby," vysvětlila Zvonarevová zakolísání. Druhá sada už však byla jasnou záležitostí čtyřiadvacetileté Rusky, která soupeřce dovolila jediný game. "Dokázala jsem se zvednout a nedovolila jí hrát to, co chtěla," dodala.

"Nechci se vymlouvat, ale byla jsem unavená," řekla Mirzaová. "V sobotu jsem hrála těžký zápas ve dvouhře a pak ještě čtyřhru," dodala bývalá 27. hráčka světa, která se vrací k tenisu po vleklých potížích se zápěstím.

Zvonarevová navázala na úspěšné vystoupení z Melbourne, kde hrála své první grandslamové semifinále. Za titul na podniku kategorie International získá do žebříčku 280 bodů.

- WTA INTERNATIONAL PATTAYA (Thajsko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky

Dvouhra - finále:
Zvonarevová (1-Rus.) - Mirzaová (Ind.) 7-5 6-1

Čtyřhra - finále:
Švedovová/Tanasugarnová (Kaz./Thaj.) - Bejgelzimerová/Djatčenková (Ukr./Rus.) 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Podobne turnaje, kde neni zadny velky tlak na vitezstvi, jsou jako delane pro Verku.Presto gratuluji, ale chtelo by to uz vyhrat neco vetsiho:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist