V Madridu se dva zápasy nekonaly. Nadal postoupil bez boje

14. 5. 2009, 20:08
Aktuality 3
ATP MADRID - V Madridu není o zranění nouze. Dnes vinou zdravotních potíží nenastopili k zápasům třetího kola Kohlschreiber a Davyděnko. Na postup mezi nejlepších osm se tak vůbec nenadřel Rafael Nadal ani Andy Roddick.
Rafael Nadal

Kvůli zranění ve Španělsku nedohrálo své zápasy už devět tenistů či tenistek včetně Berdycha, Štěpánka a Šafářové. Dnes fanoušci ve Španělsku přišli o dva duely, protože Němec Philipp Kohlschreiber proti Rafaelu Nadalovi ani Rus Nikolaj Davyděnko proti Roddickovi do zápasů třetího kola nenastoupili.

Oba tenisté se během dne omluvili kvůli zranění levé nohy. Nadalovi tak stačil jediný vyhraný zápas k postupu do čtvrtfinále, ve kterém narazí na krajana Verdaska nebo Argentince Monaka. Roddick se utká s Federerem.

Mezi nejlepší osmičkou nechybí zbylí favorité Federer, Murray a Novak Djokovič. Všichni porazili své soupeře ve dvou setech.

Roger Federer oplatil Jamesi Blakeovi porážku z olympijského čtvrtfinále. Americkému soupeři tentokrát na antuce nedal šanci a vyhrál 6-2 6-4. Domácí Tommy Robredo sehrál s Britem Andym Murraym vyrovnanou partii jen v prvním setu, poté si světová trojka už jasně došla pro postup díky vítězství 7-5 6-1. Novak Djokovič zdolal nepříjemného Itala Andrease Seppiho dvakrát 6-4.

Djokovič se ve čtvrtfinále utká s Ivanem Ljubičičem. Chorvat si připsal další skalp hráče první světové desítky, když po Tsongovi porazil i Gillesa Simona.

- ATP MASTERS 1000 MADRID (Španělsko, antuka, 3.700.000 eur) -
čtvrteční výsledky (14. 05. 2009)

Dvouhra - 3. kolo:
Nadal (1-Šp.) - Kohlschreiber (Něm.) bez boje
Federer (2-Švýc.) - Blake (14-USA) 6-2 6-4
Djokovič (3-Srb.) - Seppi (It.) 6-4 6-4
Murray (4-Brit.) - Robredo (16-Šp.) 7-5 6-1
Del Potro (5-Arg.) - Wawrinka (11-Švýc.) 4-6 6-4 6-4
Roddick (6-USA) - Davyděnko (10-Rus.) bez boje
Ljubičič (Chorv.) - Simon (Fr.) 3-6 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
dneska projede nadal s verdascem
Reagovat
smazaný uživatel
no esi si viděl semifinále AO - tak tam to bylo docela vyrovnaný...
Reagovat
a.magerova
Tak gratulace chlapcům, kteří postoupili bez boje. Ti Francouzi hrají kulové. A to Simon loni v Madridu na tvrdém povrchu porazil Nadala a postoupil do finále proti Murraymu. To ale bude bodová ztráta!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist