Ukončí Mauresmová kariéru?

25. 2. 2008, 10:13
Aktuality 0
Na dobu, kdy byla světovou jedničkou, může dnes už jen vzpomínat francouzská tenistka Amelie Mauresmová. Letos se zatím hodně trápí a na konci minulého týdne dokonce prohlásila, že uvažuje o konci kariéry.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

Oznámení osmadvacetileté Francouzky přišlo po nečekané porážce od Tamarine Tanasugarnovou ve druhém kole turnaje v Dauhá. Mauresmová prohrála s Thajkou 6-7 5-7.

"Občas se ptám sama sebe: co to, ksakru, dělám, hrát před poloprázdným hledištěm," řekla francouzská tenistka. "Ráda bych hrála dál, ale říkám si, jestli je to ta správná věc. V hlavě vám začne hlodat červ pochybností, jestli by nebylo lepší přestat."

Mauresmová, jejímiž největšími úspěchy jsou tři vítězství na French Open a triumf ve Wimbledonu v roce 2000, klesla po prohře s Tanasugarnovou z 22. na 29. místo žebříčku WTA. "Je to situace, kdy si přejete být někde úplně jinde. Přijela jsem sem hrát co nejlépe, ale vždycky se něco zadrhne. Těžko se s tím vyrovnávám. Chtěla bych hrát dál a dokud budu mít motivaci, taky budu. Zároveň si ale říkám, jestli bych po tom toužila, kdybych se k tomu nepřemlouvala," tvrdí Mauresmová.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist