Turnaj mistryň rozlosován: Kvitová může být se skupinou spokojená

21. 10. 2012, 20:27
Aktuality 109
Obhájkyně titulu Petra Kvitová bude hrát na tenisovém Turnaji mistryň v Bílé skupině spolu s Ruskou Marií Šarapovovou, Polkou Agnieszkou Radwaňskou a Italkou Sarou Erraniovou. Rozhodl o tom dnešní los v Istanbulu, který ženská organizace WTA zveřejnila na síti Twitter. Hrát se začne v úterý.
Petra Kvitová

Nejhorší bilanci vzájemných zápasů má Petra Kvitová s Ruskou Marií Šarapovovou, se kterou prohrává 2-4 a letos navíc nedokázala vyhrát ani jeden ze tří duelů. S Agnieszkou Radwaňskou i Sarou Erraniovou naopak vyhrála všech celkem šest bitev.

Dvaadvacetiletá Kvitová loni při premiéře mezi elitní osmičkou vyhrála všech pět zápasů, ve finále porazila v třísetovém dramatu Azarenkovou. 

V Červené skupině jsou světová jednička Viktoria Azarenková z Běloruska, Serena Williamsová z USA, Číňanka Na Li a Němka Angelique Kerberová. 

Turnaj mistryň má tradičně dotaci 4,9 milionu dolarů. Neporažená vítězka získá 1,75 milionu a 1500 bodů do žebříčku WTA. 

V Istanbulu se představí i české deblistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Stříbrné olympijské medailistky z Londýna čeká klání čtyř elitních párů.

LOS TURNAJE MISTRYŇ 2012

Červená skupina:
Azarenková (Běl.)
S. Williamsová (USA)
Na Li (Čína)
Kerberová (Něm.)

Bílá skupina:

Šarapovová (Rus.)
A. Radwaňská (Pol.)
Kvitová (ČR)
Erraniová (It.)

 

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

109
Přidat komentář
petrulinka
Že vám to stojí za to, na takové blbé řeči od nějakého magora s přezdívkou "gerd" vůbec reagovat. Já myslím, že takoví nikdy nepochopí to, že když někdo někomu fandí, tak se vším všudy a už vůbec nechápu ty jeho kecy ohledně Petry a Kotyzy. Když má prostě někdo zastydlý mozek, tak mu nepomůže ani svěcená voda.
Reagovat
petrulinka
A už vůbec nechápu ty kecy o tom, že je Petra tlustá, tedy tak tlustá bych chtěla být taky. To potom nevím, co říká o Bartoli, Sereně a jim podobných.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.Kde se tu takoví lidé jako gerd berou?
Reagovat
gerd
zas tady čtu jen kecy,kecy a kecy!Kvitová by měla(a hlavně Kotyza!!!)držet huby,být pokorní a hlavně už něco dokázat!Dokázat nemyslím to že vyhraje sem tam zápas,ale že to bude pravidelně!!!Ale to zdejší přicmrndávače--qush a spol jaksi nezajímá!jen pějí básně co bude a jak bude,když bude---trdla makové
Reagovat
smazaný uživatel
Copak? Tě mrzí, že tobě nikdo žádnou básničku nenapíše?
Reagovat
Andrew89
u tebe čtu jen blbý kecy....v jeho slovech nevidím zlomek nepravdy:)
Reagovat
gerd
no samozřejmě!chachá--ty jsi taky jeden z těch pomatenců,kteří by Kvitové zalezli co nejhlouběji do zádele!to že hraje delší dobu "tužku" vám rozumbradům jaksi uniká!to ani nemluvím o tom,že by měla holka shodit hromadu špeku aby nevypadala jak zápasník sumo,ale jako mladá nadějná tenistka(nadějná už 3roky)
Reagovat
smazaný uživatel
TAky bych chtěl hrát takovou tužku, která by mi stačila na šesté místo na světě.
Reagovat
dadaft
zrovna teď běží záznam loňského TM.
chceš mi namluvit, že Petra teď vypadá nějak o moc hůř než tehdy? řekl bych, že vypadá stejně...
Reagovat
freeteepek
Co to do tebe vjelo, žes tak vyjel na Petru a jejího trenéra? Dala ti holka košem? Došel ti chlast nebo hulení? Nějak ti úplně uniká, že Petra je po letošních výkonech šestá na světě, což vůbec není špatný! Co by za to většina tenistek dala?
Nad ní jsou v žebříčku pouze ty hráčky, které letos měly vyjímečnou sezonu. Tak jako Petra vloni. U ženských jsou výkyvy ve výkonech normální, tady Petra nijak nevybočuje. Letos se prostě stalo to, že Serena - napůl chlap - začala všechny válcovat. Vika se zase vyjímečně zvedla psychicky. Šarapovová přestala dělat tolik dvojchyb a zlepšila pohyb. Výkonnost ostatních holek kolísá, stejně jako kolísá výkonnost Petry. To jsou ty největší změny oproti loňsku, kdy Petra začínala sezonu ve čtvrté desítce a všem vládla pevnou rukou Karolína Wozniacká. Podívej, jak ta se propadla žebříčkem!
Reagovat
dadaft
ano. nejužší špička je dnes nesmírně silná.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže první zápas je hned ten nejklíčovější. To asi není pro začátek úplně ideální, ale věřím, že to Petra zmákne.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že první zápas bude pro Petru klíčovej a nejspíš se v něm rozhodne jestli Petra postoupí ze skupiny. Dá se totiž čekat, že v dalších zápasech Erraniovou porazí a se Sharapovovou prohraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je vcelku reálný vývoj situace..
Reagovat
freeteepek
Nedělal bych z toho drama. Petra může Šarapovovou porazit. Aga pro změnu může prohrát se Sarou. Obě mají podobný herní styl. Sara je sice nováčkem na turnaji, ale nikdo od ní nic neočekává. Neleží na ní taková tíha zodpovědnosti jako na Radwaňské. Vzpomeňme na její(Agy)loňský zápas s Petrou, kdy vedla už 5:1 v prvním setu. A k postupu do SF jí stačilo vyhrát právě ten jeden set...
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě je to vůbec nejzajímavější zápas celé základní části. Petra a Aga sou ty hráčky, které by se měli poprat o to poslední postupové místo. Nepostup některé hráčky z velké trojky by byl, z mého pohledu, hodně překvapivý. I když zrovna Maria je hráčka, která by se dala zlomit, tak uvidíme. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to nakonec nedopadlo podle očekávání většiny :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě jedna poznámka k žebříčku WTA. Donna Vekič po měsíční pauze od tenisu postoupila do semifinále turnaje ITF 100.000 v Suzhou (anglický přepis, netuším, jak je to česky) a díky získaným 70 bodů postoupila na životní maximum 108.místo! Dokonce před oběma dvojčata Plíškovy...
Reagovat
smazaný uživatel
Hledal jsem jaké budou zítřejší zápasy:
Order of play Tuesday, starting 5 pm local (10 am EST): Radwanska-Kvitova, Serena-Kerber, Sharapova-Errani

Z neoficiálních zdrojů
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak...
Reagovat
smazaný uživatel
ty časy nějak nesedí, 7 hodin časový posun?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to psal Amik
Reagovat
dadaft
jj, EST je východní pobřeží ameriky.
http://www.svet.engros.cz/
Reagovat
tommr
časovej posun Istanbulu vůči Praze je 1 hodina. Začátek zítřejšího zápasu Petry by měl tudíž být v 16:00 našeho času ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
takže v kolik se teda má hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsi v Česku, tak v 16:00.
Reagovat
smazaný uživatel
První zápas začne v 16:00.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tommr už to psal. OK
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bychom měli.
Reagovat
dadaft
Viktoria Azarenková (Běl.) - Hodně jí pomohlo vítězství na Australian Open, prolomila očekávání, zda je schopna grandslam vyhrát. Psychicky ji to zvedlo a obrovskou kvalitu ze začátku roku si nese celou sezonu. Nejdelší část sezony je nejvyrovnanější hráčkou. Psychika je největší rozdíl ve srovnání s předešlými lety, zvedá jí úroveň hry, nemá propady, nepodléhá panice.

Maria Šarapovová (Rus.) - Překvapila mě na antuce, která byla dlouho jejím nejslabším povrchem. Vždyť o sobě sama řekla, že se na antuce pohybuje jako kráva na ledu. Největší pokrok udělala právě v pohybu, vzhledem ke své výšce se pohybuje skvěle. S trenérem navíc hodně zapracovali na podání, zlepšila ho, dělá méně dvojchyb.

Serena Williamsová (USA) - Pro mě šampionka ze všech největší. Stačí vzít konkrétní situaci: Petra, ač se letos ve Wimbledonu s některými zápasy trochu prala, proti ní odehrála nejlepší zápas na trávě. Jedinou šanci, kterou měla, však Serena suverénně odvrátila. Způsob, jakým se připraví na trošku vážnější soupeřku, je obdivuhodný. V kombinaci se sebedůvěrou nemá konkurenci. Extra kapitolou je její servis, na trávě má parametry mužského podání.
Reagovat
dadaft
Agnieszka Radwaňská (Pol.) - Pořád dokazuje, že herně je jednou z nejinteligentnějších hráček, dokáže skvěle číst hru soupeřky a zahrát v dané chvíli maximum. Na kurtu sice nepředvádí nejsilnější údery, ale hraje chytře - to je její kouzlo, v této disciplíně ji považuju za nejlepší.

Angelique Kerberová (Něm.) - Ohromně zlepšila kondici a pohyb, spoustu míčů vyběhá a letos hraje opravdu mimořádně vyrovnaně, na turnajích se dostávala hodně daleko. Asi s ní tolik nikdo nepočítal, ale po letošku na sebe může být hrdá. Bude zajímavé sledovat, jak si povede příští rok.

Sara Erraniová (It.) - Velký vliv na její zlepšení přičítám tomu, že změnila rakety, víc jí to letí, je nebezpečnější. Už to není pouze obranářka, dokáže zahrát rychleji a umí zkracovat hru. Díky čtyřhře má výborné voleje, je fyzicky silná. V hale asi bude trochu v nevýhodě, z osmi účastnic Turnaje mistrů má nejslabší podání. To je handicap.

Li Na (Čína) - Moje oblíbená hráčka, Petra s ní ráda trénuje. Je inspirací pro hráčky, co jsou dlouho na okruhu, grandslam vyhrála v devětadvaceti letech. Je důkazem, že se to dá. Trochu se potýkala se ztrátou motivace, ale nový trenér jí vlil optimismus, což jí dodalo šťávu.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/kvitova-pred-turnajem-mistryn-dzn-/tenis.aspx?c=A121020_211049_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
jj, četl jsem to vyjádření už na idnes. Kotyza ví, o čem mluví, a já s ním souhlasím.
Reagovat
tommr
s tím co Kotyza píše se dá vesměs souhlasit - ted ještě aby dokázal Petru na ty jednotlivý hráčky taky dobře takticky připravit ... :)
Reagovat
petrulinka
Prosím vás, víte někdo, kdy začíná hrát Petra a které zápasy budou zítra k vidění? Nikde jsem to nenašla.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra začíná Petra proti Agnieszce, potom nastoupí Serena s Angelique a všechno uzavře (nejspíš rutinní) zápas Marie se Sarou... První zápas startuje, tuším, v 16 h SELČ.
Reagovat
petrulinka
Takže Petra začíná stejně jako vloni?
Reagovat
tommr
to se dalo čekat - obhájkyně titulu obvykle turnaj zahajuje ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
jak muze hrat maria ze sarou? jak muze hrat serena s angelique?
Reagovat
Heather_Fedex
aha, tak pardon. byla jsem v tom, ze sara je ve skupine se serenou
Reagovat
tommr
takhle to dopadá když se tady víc probírají šaty tenistek než vylosování ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, taková hromadná fotka, v docela nezvyklých úborech, se musela kapku probrat....:)

Zaznamenal jsem, že se ti taky líbí Máša, já nevím, co na ní všichni máte? Ty nohy má hezké, to jo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A to se kupodivu tady neprobírala fotka z odkazu od montyho
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/526041_10151067746722680_1416010747_n.jpg

Ta potrvzuje moje slova o těhotenství.
Reagovat
tommr
to jen zadul větříček v nevhodnou chvilku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těhotenství, to je dobrý.:-) Ale vzdouvá se jí to tam nějak.....

Tady na tý fotce oceňuji alespoň to pozadí. Líbí se mi voda, lodičky a most.
Reagovat
rib
jj, souhlas, Istanbul má své kouzlo... :-))) A Máša má tragické oblečení, ale to se jí stává často. Je zajímavé, že tenisové šaty mívá celkem šik, ale ten civil, hmmm bez stylu
Reagovat
dadaft
jinak kdo si chce Petru užít už dnes (navíc bez nervů a s vítězným koncem zaručeným))), tak v 15:05 a 18:30 dává Eurosport záznam loňského finále TM.
:-))
Reagovat
petrulinka
Taky jsem si toho všimla, že dnes opakují loňské finále, takže se budu dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
říká otec Radwanské. Protože po postupu bude Aga hrát s Vikou nebo Serenou. Nu uvidíme.
Reagovat
dadaft
doufám v postup Petry a Agy ze skupiny. ))
Reagovat
tommr
co přesně to "kiepskie" znamená? Jak znám Piotra tak to asi nebude nic lichotivýho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
bídné. Podle slovníku i "průměrné", ale to nezapadá do kontextu :D

Jinak odkud máš info, že otcem Agy je Piotr? Oficiálně je to Robert Radwański. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi něco jako špatné.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se tommrovi povedlo s tím Piotrem, mně to ani nedošlo. On je víc "proflákklý", než Agy táta - člověk vidí polské vyjádření a spojí si to automaticky s Wozniackim.:)
Reagovat
tommr
sorry, píšu v rychlosti a zaměnil jsem dva Poláky - přesně jak napsal Oskar ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale zase to jeho vyjádření trochu nechápu, protože může být rád, že je nemá ve skupině, to by musela hrát s oběma.:)
V její skupině má přece jen určitě větší šanci na postup, si aspoň myslím....
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak. Počítá zajíce před honem.

Tommr: jasan, omlouvat se nemusíš.
Reagovat
tommr
no řek bych, že při tom komentování losu asi moc nemyslel - jinak by si musel uvědomit, že Serenu Aga do skupiny ani dostat nemohla a mezi Vikou a Mashou moc velkej rozdíl není ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu s tou Serenou. Na Viku má úplný blok a Mášu letos jednou porazila, s ní by mohla mít o kapku větší šanci.

A co říkáš losu? Docela spokojenost s Petrou, ne? Skupina má lehkou a první zápas proti Agnes by jí měl na rozehrání vyhovovat. Já Petru vidím, že určitě postoupí.:)
Reagovat
tommr
s losem jsem samozřejmě maximálně spokojenej - zase se potvrdilo, že na los má Petra letos nehorázný štěstí ... :)
O jistým postupu bych ale ještě nemluvil - o všem se nejspíš rozhodne zítra v zápase s Agou. Pokud Petra vyhraje tak bude mít postup skoro jistej a naopak. Jako nějakou favoritku jí ale proti Aze rozhodně nevidím .... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasný, dopředu není jistý nic.
Ale lepší výchozí pozici si prostě přát ani nemohla. Protože mezi Vikou a Mášou pro ni nevidím nějaký velký rozdíl. A Agu se Sarou by porazit měla. Takže si prostě myslím, že v postup ze skupiny by to přetavit měla. A jak se už píše výše, zítřejší zápas bude ohledně postupu asi i důležitý.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Petře los vyšel dobře, ale že má celý rok na los nehorázný štěstí, to fakt nemůžeš myslet vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
K těm prognozám a tipům jen poznámka - šedá je teorie a věčně zelený je strom života :-)
Já se těším na pěkný tenis a užiju si to, at to dopadne, jak chce..
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím,
nevíte někdo nějaké nové info o lístkách na finále Davisu cupu v O2? Ještě se neprodávají, že?
Díky
Reagovat
cradlerws
ne, jeste ne, ale balicek na tri dny bude jen..stejne jako na fed cup
Reagovat
smazaný uživatel
Tá slečna na fotke je naozaj Kvitová?

Skupina vyzerá priam ideálne, nepostúpiť z nej by bolo veľké sklamanie.
Reagovat
smazaný uživatel
Well, Vika a Angie ve skupině "smrti." Petra samozřejmě lucky girl:/ Je mi líto Anglie, ale co na plat...jinak v těch šatech se mi líbila snad jen Angie. Vika se mi naopak líbí málokdy na těch různých párty a dnes opět šplápla vedle. Nejhezčí je holt na kurtu a taky doufám, že právě tam ukáže svůj pravý potenciál :)
Reagovat
freeteepek
S pohárem vítězky AO to Vice moc slušelo http://www.vikaazarenkatennis.com/wp-content/uploads/2012/05/Vika-AO-4.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, tam je velice pěkná :)
Reagovat
tommr
moda není zrovna moje parketa takže jen malou poznámku: nechápu co máte proti Mashe - podle mě vypadá skvěle ... :)
Jinak si myslím, že by možná bylo nejlepší kdyby se holky fotily v tom co je pro ně nejpřirozenější a v čem vypadají nejlíp - v tenisovejch dresech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nejpřirozenější a v čem vypadají nejlíp -- tak v prádle? :-))) ty nejsi vůůůbec romantický..
jinak já ty holky obdivuju, ne pro každou je příjemný se navléct do šatů, nalíčit a nechat se fotit.a my je pak zkritizujem. Třeba Sam minulý rok vypadala, že se moc dobře v šatech necítí.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: Masha tam ma predevsim skvele nohy, bezkonkurencni! :-)

Ema: me by bavilo, kdyby se oblekly do spolecenskeho, ale uplne samy a nezavisle na sobe, to by byl studijni material.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že tommr ocení Mášiny nohy ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tutove! Pohyb na kurtu prece Masha velmi zlepsila... ;-)
Reagovat
skott
s tím souhlasím, tenistky většinou nemají postavu, aby v šatech dobře vypadaly. A především až na vyjímky absolutně postádají vkus. Myslim, že oproti jiným ročníkům ještě focení před Turnajem mistryň dopadlo tentokrát docela dobře:-)
Dovedu si ale představit, že trefit fotku na které se tváří Kerber aspoň trošku reprezentativně, dalo fotografovi hodně zabrat...ta je skutečně těžce nefotogenická:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša tam má pěkný nohy, to jo. Ale to je tak všecko. Mně se prostě moc nelíbí, nevím, co na ní každý má? A tady mi to přijde nevkusné, to dlouhé sako, já nevím....a třeba jak se fotila po RG, tak to měla taky jako nějaké těhotenské šaty. Ale proti gustu.....:)

Ale taky mi přijde, že ty fotky před tady těma akcema jsou takové nucené a že se v tom některé holky fakt necítí. A chudak Sara je tam fakt taková malá, ztracená.....a ještě jí dali něco zmačkaného.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo,zvrhlo se to,ale snad už všichni spí.Mě ty šaty ani trochu nezajímají,ale těším se na tenis.Pochopitelně držím palce našim děvčatům.Mám pocit,že letos to bude dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem přece jen koukla na to foto.Podle mě je to skoro u všech řekněme zvláštní .Ale soudím podle podle odění žen,které hlásí zprávy na čt 1(pomačkané a nadmíru vypasované kostýmky),že je to zcela nová móda.Mě se také nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se přidávám, některým to fakt není vlastní. Třeba Serena v tom evidentně umí chodit, taktéž Maria. Jinak ze zbytku se mi na fotkách líbí Petra a dobře vypadá i Agnieszka.
Reagovat
a.magerova
Li Na - velmi elegantní šaty s rukávem a barva bot, která opticky prodlužuje nohy.
Sara Errani - pokrčené šaty - hnus velebnosti, co tam dělali stylisti by mě moc zajímalo - po vyžehlení docela pěkný kousek.
Angelique Kerber - šaty i účes moc pěkné.
Agnieszka Radwanska - tam se mi okamžitě vybavila bohyně Héra - moc pěkné.
Maria Sharapova - vadí mi barva saka a vlastně i to sako, bez něj by TO byla paráda, účes - žádný - škoda.
Victoria Azarenka - nemůžu si pomoct, ale když na tu fotku kouknu, tak vidím Milunu ze Sluce seno..., účes hrozný, ale nápad s kalhotami velmi dobrý.
Petra a Serena - podobné šaty - teda mi se ty lesklé materiály moc nelíbí i když červená u mne vítězí na celé čáře, boty Petřiny asi velmi pohodlné, ale k těm šatům se mi moc nehodí.
Reagovat
rib
tady na té fotce není vidět, že Petřiny šaty mají u krku černý lem. Pak bych asi pochopila volbu černých sandálů. Nicméně nápadité lodičky by asi padly více...
Reagovat
a.magerova
i na tuto fotku, barva mi ani tak nevadí, spíš ten tvar či ušití bot, jakože nejsou katastrofa, ale ani nejsou šmrncovní.
http://www.wtatennis.com/gallery/20121022/istanbul-gallery-wta-stars-strike-a-pose_2256674_2955685?imageNo=3#picture
Reagovat
Heather_Fedex
serena nej! uz nyni vypada jako kralovna ;) maria se snazi vycnivat a to je pravdepodobne chyba. navic ten kabat z ni dela sivou mys. ale nohu ma fantasticke ;)
od viky mirne zklamani, takove strohe, chybi tam mladi. vypada tam o nekolik let starsi. jako nejaka ucitelka ;))
u petri me pobavila velkost hrudniku ;)
na li je elegantni, ale nelibi se mi to "jine" opaleni na chodidlech.
suverenne nejslabsi aga a sara.
serena five stars*****
angie opet ceri zoubky ;) dobra volba satu, kt. ji prodluzuji postavu
Reagovat
freeteepek
(7) Sara Errani (ITA)
~ 2012 WTA Titles (4): Acapulco, Barcelona, Budapest, Palermo
~ Best Grand Slam result in 2012: R-Up at French Open
~ Fall record: 2-2
~ H2H vs group: 0-1 vs Sharapova, 1-5 vs Radwanska, 0-3 vs Kvitova
~ Quote: "I think you can't choose who can be in your group. All eight players are great players who had a great season, that's why we are here. For me, it's very hard to be here second year in a row. I'll try my best. I remember last year the great support. I am looking forward again to being on the court."
Na stránkách WTA Sára říká úplně to samý, co Petra:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak to ta Serena dela, ze je na vsech fotkach sama!!?? :-)) Ne, docela dobry, akorat Sare jsou saty velky - dlouhy (to znaam), Aga muze pak rovnou jit tancit na paloucek pri mesicku a Masha si zaskocit pres ulici na zmrzku.. Prognozy a licitace me jinak moc nebavej, takze snad jen vyjadrim s rozlosovanim spokojenost.. :-)
Reagovat
rib
Teď teprve chápu B.Schettovou, která v rozhovoru v Linci řekla, že "tenis není normální život, ten začíná až po skončení kariéry"... Je to vidět i na těch šatech a nechápu, co dělaly vizážistky před focením. Všechny účastnice jsou krásné, mladé a těla mají atletická,ale co s tím základem vyvedli - Saře mohli aspoň šaty vyžehlit, Aga má šaty jako noční košili, Máša no ať mi někdo říká, že chce dělat do módy, jelikož všechny její civilní modely jsou hrůza bez stylu, Aga má tváře jak Marfuša v Mrazíkovi a ten cop..., Lina má bílé kotníky opálené podle ponožek (což takhle punčochy, aspoň tekuté)... Styl zachraňují Andělka (trochu jako z maturitního plesu :-)), Serena (líbí moc) a Petra (líbí moc, jen možná by zasloužila lepší spodní prádlo). Fakt nevím, kdo ty holky na tu fotku připravoval, asi jejich sportovní trenéři :-)))
Reagovat
freeteepek
Více méně souhlas. Mě se nejvíc líbí Vika, ale nelíbí se mi její záliba v nohavicích. Kerbrový ani večerní róba ke kráse nepomůže. Máša je stožár, kterej si myslí, že musí být za každou cenu originální. Sereně to sluší, jen tá póza by mohla být lepší, aby jí tak vyčnívala ta velká prdel. Zato její prsa vypadaj menší. Petře to sluší, hezky se směje. Prsa vypadaj větší, než u Sereny, coz podle mě není pravda. Li Na je v těch šatech trochu nenápadná. Neurazí ani nenadchne.
Reagovat
freeteepek
Taky se přimlouvám za lepší prádlo u Petry. Korzet a pořádnou podprdu. Šetří na špatných místech:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám dojem, že Petra i Serena mají stejnou velikost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že je má Petra větší. Serena má, po tom co zhubla, i menší prsa než dříve. Teda podle mě.:)

Petra dobrý, ale s tím spodním prádlem souhlasím, nějak jí to zešpičaťuje.....
Chudák Sara, je tam taková malá. Máša se mi nelíbí a Vika v tom kalhotovém úboru také ne. Agu ty šaty zbytečně zahalují. Li Na docela dobrý. Serena se mi docela líbí a tu prdel asi vystrkuje schválně, to se mi nelíbí.
Ty šaty Kerber a ani ona se mi nezdají špatné. Líbí se mi to. Mám rád jednoduché věci i tu barvu.:)
Reagovat
rib
to Vika má tváře jak Marfuša v Mrazíkovi a taky ten cop... a Aga je jak kněžka ze Slovanské epopeje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se Petra s tím prádlem inspirovala u Madonny :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsi mě vážně pobavila, to je trefné.:-))

Někdy mi u některých sportovkyň přijde, že se ani v těch róbách necítí moc dobře, jak jsou furt zvyklé na něco sportovního.

Hlavně, aby holky předváděly hezké věci na kurtu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes tu máme mimoriadne bohaté módne okienko, tak pridám aj svoj stručný pohľad..Li Nu som si skoro nevšimol, mimoriadne priemerné. Kerberová veľmi slušné, mne sa tá róba páči, som prekvapený nedostatkom pozitívnych ohlasov. Petra by vyzerala lepšie, ak by na sebe nemala niečo podobné aj Serena. Azarenka vcelku fajn, v týchto handrách vyzerá ako nejaká emancipovaná finančne zahojená manažérka, čo nemá rada chlapov. Tvári sa prísne, priťahuje ma to :)..Sharapovovej bolo pri fotení zima?..Strašidelné sako. Serena od pása hore, výborne..Najlepší výraz tváre, tá žena sa vie predať. Tie mužské lýtka jej musíme prepáčiť..Radwanská, strašné. Vyzerá ako 15 ročná panna z kláštora. A Sara?..Tam už bolo povededané asi všetko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vždycky po losu nevím, jestli mám být spokojený nebo ne. To ukážou až samotné zápasy... Ale věřím, že Vika si s tou těžší skupinou poradí a Masha s tou zdánlivě lehčí taky. :)

Mimochodem, už jsem toho na konec sezony docela dost nasliboval, tak si slíbím ještě něco... V pokoji mám obraz z Istanbulu. Jestli Vika nebo Masha vyhrajou TM, tak si jejich fotku s pohárem nalepím přímo nad ten obraz. Byl bych opravdu strašně rád, kdybych tento slib mohl splnit. :)

A tady ještě malá rekapitulace toho, co jsem nasliboval, až skončí sezona:

Žebříček Top 30 tenisových krásek
Podrobné hodnocení sezony všech mých favoritek
Básně pro Viku a Mashu, pokud udrží první dvě místa (a možná i pokud ne)

No, je toho hodně... :)
Reagovat
Bob
ale ty jejich šaty jsou hrozný.
Aga, Mařena, Vika.
Serena se na fotce roztahuje tak, že má loket na Agy pravém prsu, naše Petra je namáčklá na Kerber, Sara stojí trochu oddáleně, jako by už na první pohled dávala najevo, že je nejslabší. Navíc Serena a Petry mají dost podobné šaty, nebo snad stejné?
Ale co, šaty nakonec nejsou důležité. Už se těším na zápasy, Petra má dobrou skupinu, hlavně to nepodcenit!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151453453011102&set=a.137404931101.134647.26081741101&type=3&theater
Reagovat
Chandler
Vika top!
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to připadá jakoby Petra a Serena vzaly sirény do kleští.
Reagovat
PetaM
Myslím, že Sara sama trochu tuší, že tam nemá moc šancí ... No, tak o šaty moc nejde, ale nejvíce se mi líbí Petra, Maria a i Serena :D No a co se skupiny týče, opravdu dobrý los. Myslím, že pokud to bude dobře probíhat, porazí Petra jak Saru tak i Agu, ale u Máši si nejsem jistý. Tam je možné všechno :D Každopádně doufám, že se Petra ze skupiny dostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že jen Vika a Serena pochopily, jak se má "správně" pozovat, ruku v bok :-))taky jim to podle mýho nejvíc sluší. Vika má dobře sladěný doplňky.
Ještě Petra vypadá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady asi nejlíp vypadá Petra. Nejhůř podle mě a to je pro mě obrovský překvapení Vika a Maria.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Vika je asi ta poslední, která by měla schovávat svoje nohy, ale ten kostým jí taky moc sluší. Já nevím, ale podle mě jí sluší všechno. :) Masha vypadá výborně a ty její nohy, to je dokonalost sama. :)

Tady ještě pár hezkých fotek božské Marušky...

http://www.mariasharapova.com/media/741115/wtachamps122_bannerImageCrop.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/526041_10151067746722680_1416010747_n.jpg

No ale Vika se svým sexy pohledem taky nezaostává... :)

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/12886_536161469732154_498653315_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze ruka v bok je lehounce "lacina", ale postoj mirne bokem s jednou nohou pokrcenou spolecenska nutnost! ;-) (Petra top!)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejkrásnější opět Mášenka a Petra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy Azarenka vypadá jako by se měla každou chvíli počůrat :-)
Reagovat
BooOoo
nejkrasnejsi Vika, Angelika a Petra, jeste ze jsou tak vedle sebe hned se na ne lepe diva
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám ten pocit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já mám to "správně" v uvozovkách :-) Vlastně každá má svůj styl, je těžký ho na focení nějak změnit, takže i ten postoj je lehce vypovídající..takže největší favoritky podle toho jsou Vika, Serena, pak Petra..a na konci, jak už tu někdo zmínil, je Sara, ale to jen proto, že stojí na kraji tý řady, je menší, nijak nevyčnívá. A Maša to má asi na háku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
delam si taky legraci, kdybych byla vazna, musela bych nutne byt i szirava.. na Viktorii treba ;-) Spis se mi chce bojovat za Saru, uz jen ve jmenu nasich italskych prababicek, :-) skoda, ze z ni neudelali kocku-tintitko, s temahle satama ale nehnu! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Vice se mi obecně, nejen tady na té fotce, nelíbí vyčesaný vlasy nahoru. Má užší podlouhlý obličej, účes ji dělá ještě delším. Sary je mi líto, ty šaty ji zbytečně uzemnují, je malá a to by chtělo délku tak nad kolena.
Všechno delší ji ubírá na výšce. Určitě mohla mít víc sexy šaty, který ji vyzdvihnou přednosti. Vlasy bych naopak vyčesala Sáře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež by som chcel mať ruku na prsiach Radwanskej.

Mimochodom, pri týchto fotkách ma vždy napadne, ako by slečny v týchto róbach a štekloch obstáli na kurte s raketou v ruke..Milerád by som si pozrel pár výmien a myslím, že by som nebol jediný :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist