Turnaj mistryň: Na Li porazila Erraniovou, Azarenková podlehla Jankovičové

23. 10. 2013, 17:59
Aktuality 117
TURNAJ MISTRYŇ - Na Li dnes vstoupila do svého třetího Turnaje mistryň a udělala důležitý krok za postupem do svého první semifinále. Čínská tenistka porazila i v šestém vzájemném duelu Saru Erraniovou, která je naopak už téměř bez šance na postup ze skupiny. Situaci si zkomplikovala Viktoria Azarenková, jež nestačila na Srbku Jankovičovou.
Na Li

Bývalá vítězka Roland Garros Na Li se letos na Turnaj mistryň kvalifikovala potřetí, ještě nikdy ale nedokázala postoupit ze skupiny. Dnes k tomu udělala první krok, když ve svém úvodním zápase na turnaji porazila 6-3 7-6 Saru Erraniovou, se kterou v šesti vzájemných zápasech ztratila jen jeden set. 

Dnešní střetnutí v istanbulské hale začala lépe zkušená Číňanka. S potvrzením jediného brejku na 4-2 sice měla potíže, soupeřčin jediný brejkbol ale odvrátila a vyhrála 6-3.

Ve druhé sadě Na Li otočila z 1-3 na 5-3, Italka ale dokázala utkání ještě zdramatizovat, přestože čelila mečbolu. Jednatřicetiletá Číňanka zápas nedokázala nadvakrát ukončit při svém podání, tie-break už však zvládla a po hodině a tři čtvrtě získala první bod do Bílé skupiny. 

"První zápasy jsou vždy těžké, obzvlášť tady, kde už od úvodu čelíte nejlepších hráčkám světa. Sara je velká bojovnice, která se nevzdává ani při mečbolech. Jsem teď moc šťastná, že jsem vyhrála," komentovala Na Li.

Na Li se zítra utká ještě s Jelenou Jankovičovou a v pátek s Viktorií Azarenkovou. Srbku naposledy smetla na letošním US Open, vzájemná bilanci je ale vyrovnanější - 5-4 ve prospěch Číňanky. 

"Právě teď si chci užít výhru nemyslet na další zápas. Ale proti Jeleně jsou to vždy náročné zápasy - hrály jsme spolu na US Open a moc dobře se známe," uvedla Na Li.

Šestadvacetiletá Erraniová, jež nastoupila s tejpy na obou nohách, na Turnaji mistryň hraje podruhé, ale stejně jako loni zřejmě do semifinále nepostoupí. Včera totiž prohrála ve dvou setech s Viktorií Azarenkovou a ani případná páteční výhra proti Jankovičové už jí na postup stačit nemusí. Nicméně v sobotu se může těšit na semifinále čtyřhry, ve které jsou s krajankou Vinciovou světovými jedničkami.

Ve druhém dnešním duelu došlo k prvnímu překvapení. Viktoria Azarenková totiž podlehla 4-6 3-6 Jeleně Jankovičové, nenavázala na včerejší výhru nad Erraniovou a v pátek tak bude mít v souboji s Na Li 'nůž na krku'. Běloruska prohrála už čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Jankovičová, jež si začátkem října zvedla sebevědomí postupem do finále v Pekingu, tak přerušila sérii 17 porážek s hráčkami Top 4 a na Turnaji mistryň vyhrála zápas poprvé po čtyřech letech.

"Je to neuvěřitelný pocit porazit Azarenkovou tady v Istanbulu.Já byla hlavně nadšená z toho, že jsem se sem vůbec kvalifikovala a že si znovu mohu zahrát proti nejlepším hráčkám světa. A že jsem dnes vyhrála je úžasné. Každý zápas ve skupině je náročný," řekla bývalá světová jednička Jankovičová.

"Jsem šťastná, výhra nad Vikou mi dodá spoustu sebevědomí do dalších zápasů," dodala osmadvacetiletá Srbka, kterou ve čtvrtek čeká duel s Na Li a v pátek proti Erraniové.

- TURNAJ MISTRYŇ ISTANBUL 2013 -
(Turecko, tv. povrch / hala, 6.000.000 dolarů)
středeční výsledky (23. 10. 2013)

Bílá skupina:
Jankovičová (7-Srb.) - Azarenková (2-Běl.) 6-4 6-3
Na Li (4-Čína) - Erraniová (6-It.) 6-3 7-6(5)

Tabulka:

1. Jankovičová 1 1 0 2:0 2
2. Na Li 1 1 0 2:0 2
3. Azarenková 2 1 1 2:2 2
4. Erraniová 2 0 2 0:4 0

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

117
Přidat komentář
smazaný uživatel
A má Azarenka ještě toho svého vlasatého muže?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano má ...redfoo
Reagovat
Mayo
Serena v suchom
Reagovat
MarcelPersch
Gratulace :) Uz se tesim na zitrek.
Reagovat
dadaft
marná sláva, není lepší bekhend na okruhu než má Serena - přesný a nechutně razantní.
Reagovat
pepin
Tak Petra má také hodně exelentní a doufám, že ji ho zítra předvede v plné kráse a účinnosti. Myslím si, že to bude velká bitva i když má Serena výhodu již 2 vyhraných zápasů bez ztráty.
Reagovat
PetaM
Jako Sereno co to je tohle? Tolik UE? No, zítřek bude neskutečně zajímavý .... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena UE, Petra UE, to bude něco :))
Reagovat
MarcelPersch
Podle toho, jak si tam Serena otírala oči, asi jí zase pobolívají záda.
Snad se dá aspoň trošku dohromady, jestli totiž budou obě tak strasně zítra chybovat, nebude to asi dobré.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že UE se budou střídat s neskutečnými Winnery :D
Reagovat
blixa
To bude hra "kdo se strefí, zvítězí" :)
Reagovat
PetaM
No :D Hlavně na BB, ST a MB :D Ale ne, snad to bude hezký zápas. Aspoň jako v Dauha :D
Reagovat
Jan
Serena bude křičet uéué a Petra taky. Ale nechápu, že Sereně dali 3 dny v kuse, stejně jako Aze. Petra bude ve výhodě. Kdyby Petra Serenu porazila, bude už těžké předpokládat, že by se jí to v případném finále podařilo podruhé za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem hodně zvědavá, co nám Petra zítra předvede, když už na to tak dlouho čekáme :) A uvidím, jaké podpůrné prostředky se budou střídat u mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
přece jenom :))
Reagovat
PetaM
Tak Serena není jediná, kdo hraje 3 dny v kuse ... :) Já jsem teda osobně čekal, že Serena - Petra bude až na konci, tudíž v pátek. Ale tak zítřek je taky Ok ... Jen se trochu bojím toho tlaku v pátek proti Angi. Ale když jsem to tak počítal, ono by TEORETICKY stačilo prohrát ve třech setech, ale je to neuvěřitelný risk a musí se sejít více faktorů :D
Reagovat
ludolf
Pokud chce hrát Serena ve finále, tak musí hrát alespoň 3 dny v kuse a je asi lepší mít přestávku před semifinále. Jsou hráčky, kterým "hrozí" hrát čtyři nebo dokonce 5 dní za sebou.
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by byla Petra v nějaký výhodě. Serena se proti Kerberový a Radwanský moc nezapotila a fyzicky ten zítřejší zápas určitě bez problémů zvládne. A psychicky na tom bude Serena mnohem líp než Petra, protože už má postup prakticky v kapse ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika nehraj 3 dny v kuse zítra má volno
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec jsem z toho zápasu viděl docela dost. Přišel jsem, když Vika prohrávala 2:4 v 1. setu... No, co k tomu říct. Když se nedaří, tak se nedaří. Já na Vice vidím, že strašně chce, ale když to nejde, tak tam chybí sebedůvěra a v některých momentech větší klid, z čehož pramení zbytečné chyby. Nevím, čím to je. Kdybych to věděl, tak už bych asi dávno byl tenisovým trenérem a nechodil diskutovat na TP... Jak vidím zpětně z průběhu, tak z 1. setu může Viku hodně mrzet pátý gem. Stav byl 2:2, ona při svém podání vedla 40-0 (a pak měla ještě výhodu), jenže stejně ztratila servis a už se jí to nepovedlo dohnat. Hodně smolný byl osmý gem, když Vika prohrávala 3:4 a podávala Jelena. Vika měla sice "jenom" dva brejkboly, ale tahle hra trvala deset a půl minuty, takže to byl velký boj. Bohužel, pro Viku neúspěšný. Jelena odskočila na 5:3 a hned následně měla při podání Viky dva setboly, které však Vika ještě odvrátila. Pak to ale Jelena dopodávala... Věřil jsem, že se Vika ve 2. setu zvedne, ale bohužel měla brekjboly jenom Jelena. Gemy při podání Viky byly skoro jako přes kopírák. Vždycky jí utekl začátek gemu (pokaždé 0-30 nebo 15-30) a potom to musela dotahovat, což se jí bohužel dvakrát nepovedlo. V tom byl asi největší problém, že se Vika nemohla opřít o svůj servis. Přidalo se k tomu i víc dvojchyb (v 1. setu byla jenom jedna), nepřesností a takových chyb, které Vika normálně nedělá. Ještě jsem doufal v obrat, když Vika vydřela pátý gem (který trval snad 13 minut) ale bohužel se tak nestalo... Myslím, že herně mezi Vikou a Jelenou příliš velký rozdíl nebyl, ale Jelena hrála mnohem přesněji. Možná to je i někdy o štěstí, že Jeleně to tam prostě spadne akorát před lajnu a Vika dá několik těsných autů za sebou, ale jsou to všechno spojité nádoby. Vika moc chce, některé výměny zahraje dokonce skvěle, ale pak zase přijdou chyby, které pramení z toho, že jí to prostě nejde podle představ. Pak chybí sebedůvěra, klid, člověk je nervózní. Neříkám, že Vika dneska byla nějak extra, ale uvnitř jí to určitě muselo štvát...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale abych nepsal jenom o tom, že to Vice nejde podle představ, tak musím určitě ocenit výkon Jeleny a sportovně jí pogratulovat k zaslouženému vítězství. Za poslední dobu se Jelena opravdu rapidně zlepšila a její hra je taková vyvážená. Dokáže zaútočit, ubránit, míčky jí létají do správných míst... Někde jsem četl, že Jelena je považována za takového černého koně letošního TM. Po jejím dnešním výkonu si myslím, že to tak klidně může být. Má šanci, aby tu Bílou skupinu klidně vyhrála...

Co se týče Viky, tak já nepřestávám věřit, že to bude lepší. Pořád ještě není nic ztraceno a rozhodující bude páteční zápas proti Na Li. To je sice papírově těžší soupeřka než Jelena, ale vůbec bych se nedivil, kdyby Vice její hra seděla víc, než hra Jeleny. Hlavně si Vika musí věřit, zlepšit efektivitu na podání a vyvarovat se chyb... Dokud je aspoň malá šance, tak budu Vice pořád věřit! Jsem prostě takový a jako fanoušek to považuju za správné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky Petře pořád věřím a oproti tobě jsou mé šance hodně malé :)) Tak pochop no, nejen muži, ale i ženy mají své dny :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Správný fanoušek věří za všech okolností. ;-)
Jo mimochodem, Lunej, rád tě tady zase vidím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Jo, taky tu zase rád vidím Lunej... Je to velká posila pro zdejší Kvitovce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju, za chvilku tady budu asi hodně oblíbená :)
Reagovat
blixa
Petra Serenu ve finále dá. Zítra si proti ní zatrenuje, ověří herní varianty a ve finále ji mlaskne ! :D
Reagovat
Jan
Zatím ten TM opravdu vypadá ve stylu, dejte to té Sereně rovnou :)
Reagovat
pepin
Tak zatím to probíhá dle naší režie, vid Lunej, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Najednou jo? Hlavně abych nic nepřivolávala :)))
Reagovat
Jan
Azarenka chytla vira od Petry Kvitové. Doufejme, že část ho nezůstala i u Petry.
Reagovat
blixa
To bude jinej vir. U Péti způsoboval obrovské výkyvy, kdežto Vika hrála celkem stále průběžně stejně špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
do toho s bejbinem :))
Reagovat
smazaný uživatel
hm, tak bejbin má 1. set...
Reagovat
smazaný uživatel
no, bejbin vyhrál. Škoda Radku..
Reagovat
smazaný uživatel
fandím, doufám, věřím :)
Reagovat
pepin
Nic nepřivolávej, je důležitý, že Serena potřebuje ještě jednu výhru k jistotě.
Reagovat
blixa
Netřeba, to bude spíš vraždění neviňátek než souboj ..
Reagovat
smazaný uživatel
Já přece nic nepřivolávám, mám tam jen hezká tři slovesa v přítomném čase :)))
Reagovat
pepin
Ted mi řekněte na co se má člověk dívat dřív, na Serenu jak prohání Agn. nebo na Bayern jak prohání Viktorku.
Reagovat
pepin
To mi připomíná jednu krásnou českou pohádku, jestlipak víš kterou?
Reagovat
smazaný uživatel
sice bych ti odpovídat neměla jako ženská, nicméně samozřejmě Serenu, i když je fakt, že Viktorka je jediný mužstvo, který mi je v český lize sympatický.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, dej nápovědu :)
Reagovat
Jan
A co takhle Serenu, jak prohání Bayern :)
Reagovat
pepin
Hlavně to poslední slovo, oba dva hlavní představitelé pak byli manželé.
Reagovat
pepin
Spíš Bayern jak prohání Serenu ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím a manželé? Napověz mi víc, herce nebo trochu děj, nebo jestli je to klasika či novodobá. Manželé jsou v pohádce pak snad všichni ne? Ale pak už to asi ale pohádka není :)))))))
Reagovat
Jan
Když vidím Serenu, jakou má energii, tak by spíš ona proháněla Bayern :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena koukám opět jede....
Reagovat
Nancy_z
:-) Já zatím v TV Bayern - Plzeň a na počítači Serenu
Reagovat
pepin
Zatím je neskutečná.

Lunej - našli moji a ted to již musíš vědět
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem doma :)) jen sloveso "věřím" nevím, kde se tam vyskytuje. :)
Reagovat
pepin
No přece když král Miroslav odchází ze zámku tak ji políbí a řekne "Věřím" a čeká na ni na stromě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsi mě normálně zaskočil, to si vůbec nevybavuju a to jsem to viděla snad stokrát :)
Reagovat
pepin
Když ji učí v té místnosti s kytičkami a starý král jim tleská a přijde tam Miloš Kopecký a vyhodí ho ze zámku, přece ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Si na to snad kvůli tobě podívám postoprvý :))
Reagovat
Mayo
Jankovičová ponížila Azarenkovú...bodaj by Bieloruska nepostúpila ani ...Na Li komon
Reagovat
Nancy_z
Viděla jsem až matchball, Jeleně jsem přála. A zítra opravdu bude hrát Petra se Serenou... To mě štve, protože musím pracovně do Brna a vrátím se až pozdě večer :-( Tak aspoň budu vysílat pozitivní energii a sledovat čísla.
Reagovat
smazaný uživatel
JUPÍÍÍ!! IDEMO!!!
Výborně Jeleno!!! Upřímně, nevěřil jsem, že Viku porazíš, myslel jsem, že jí potrápíš, ale porazíš? Gratulace!! Máš na postup, tak si to nepokaž!
No, tato skupina bude ještě hodně zajímavá..

Jak jsem dole psal, že se Vika vrací zpět, tak to jsem se hoodně spletl.. Na začátku si myslím opravdu hrála o něco líp než v zápase se Sárou, ale postupem času se její hra úplně rozsypala.. No myslím, že bude mít co dělat, aby postoupila vůbec ze skupiny, jestli bude pokračovat s těmito výkony.. :-)
Reagovat
blixa
Li Nu neporazí takže s brekem domů !
Reagovat
pepin
Já jsem to předpovídal již včera, že pokud bude takhle pokračovat, bude mít problémy a je to tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vůbec nějaká tenistka na letošním TM, proti které bys přál Vice? Odpověz prosím upřímně, já už se s tím nějak srovnám... :)
Reagovat
Nola
super, gratulácia, cenný skalp, Vika bez servisu, Jelena hrala hlavou, neprestrelná na servise v druhom sete, v tomto prípade platí, že obranná kvalitná hra, prináša svoje ovocie nad útočením bez hlavy a päty
Reagovat
blixa
Jelena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobrá, skvělý :))
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Cicek tady dnes bude dělat scény :-)
V pátek jeho miláček pomaže domů k Lukašenkovi. Jankovič fandí diváci o dost víc, protože tý uječený sirény už mají plný zuby!
Reagovat
smazaný uživatel
idem na LM takže dovi
Reagovat
pepin
A ještě se chová jako z horní, dolní a pak se diví, že ji nemají lidi rádi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi někdy neskutečnej, jaký máš komenty :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych za to "neskutečnej" ještě něco připsal. Opravdu lituju všech obyvatel Šumperka, že žijou v jednom městě s něčím takovým...

Broz, pepin: Vaše kecy jsou ubohé jako vždycky. Broži, obě holky mají v Istanbulu podporu. Viděl jsem transparenty podporující Viku i Jelenu a myslím, že většina diváků chce vidět hlavně dobrý tenis. Co vím, tak je Vika celkem dost oblíbená v Istanbulu i na různých jiných místech... Pepine, z horní dolní jseš možná tak ty. Nevím, co dneska Vika udělala špatného, že zase blbě kecáš. Já si naopak myslím, že vzhledem k tomu jak jí to dneska nešlo, tak se prakticky vůbec nerozčilovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Milánku, na ten Šumperk jsi přišel jak? Poněkud úsměvné :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nemáš firmu v Šumperku?
Reagovat
smazaný uživatel
Šerloku, tohle se moc nepovedlo :-)
Pamatuješ na mé příspěvky k Wimbledonu 2012 a 2013? Jak bych tak daleko na východě asi koukal na BBC HD? Programy BBC jsou v britském svazku satelitu Astra 1N, úroveň signálu na Moravě proti Čechám jde dost dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je teda zajímavé...
http://www.radiobroz.cz/contact.htm
Reagovat
smazaný uživatel
ty co sleduji streamy, nevedi co je britsky svazek Astry 1N;-)
Snazis se dobre s tou satelitni osvetou, ale u vetsiny pritomnych nejspis zbytecne...
Reagovat
Denis92
Roger to zvladol..zaujalo ma akurat len to triko ktore si zmenil,nakolko to vobec nebolo z jeho kolekcie :)
Dufam,ze dnes vyhra DImitrov a konecne si zahra proti Rogerovi
Reagovat
smazaný uživatel
klicova v tomhle zapase byla vymena trika.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje Vika. Tolik BP Jelena nepromenila ...
Reagovat
blixa
Prd a vořech ! Jelena to dá !
Reagovat
PetaM
Vikoooo!!! ... Bože Bože ... :/
Reagovat
blixa
Nepřijde vám, že ta Vika nějak vytloustla ? Jelena go go go !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka a Federer diky za pekny večer:)))

dajte si pauzu
Reagovat
Roger_Federer
to je des..
Reagovat
Roger_Federer
FEDEX HRAJE JAK kdyby mu neo spadlo na hlavu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Tak 1. set je doma Jeleno! Tak ještě jeden! :-)
Vika místy hraje už dobře, ale místy hraje šíleně, jako třeba poslední gem.. Ale hraje líp než proti Sáře.. :-))
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Das ist wunderba, hahaha :DDD
Později se domluvíme.
Reagovat
smazaný uživatel
wunderbar? :-) Dama super, ale jsem samozrejme u Fedexe!
Reagovat
smazaný uživatel
Denis, postrach Basileje :)
Reagovat
smazaný uživatel
stari mi prijde jeste mnohem horsi - zahraje vzdycky ten posledni balon.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A denis pro...mrhal vedení 0:40. To asi psychicky neunese
Reagovat
smazaný uživatel
tesne outy Bohača tu Azarenka nenechaj vyhrať tu ........
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD (italsky) - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, parabola 80 cm

nebo

42 stupňů východně: Turksat 3A
TRT HD (turecky) - frekvence 11041 MHz, symbolrate 8400, polarizace V, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, parabola 80 cm

nebo

7 stupňů východně: Eutelsat 7A
TRT HD (turecky) - frekvence 10845 MHz, symbolrate 30000, polarizace H, modulace DVB-S2 QPSK, FEC 5/6, parabola 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
23,5 stupňů východně: Astra 3B
Slovak Sport 1 - frekvence 12109 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4

nebo

Slovak Sport 1 v DVB-T: Praha a střední Čechy - kanál 46 Ládví, Strahov, Zelený pruh

nebo

42 stupňů východně: Turksat 2A
TRT3 (turecky) - frekvence 11919 MHz, symbolrate 24444, polarizace V, parabola 60 cm

nebo

7 stupňů východně: Eutelsat 7A
TRT3 (turecky) - frekvence 11534 MHz, symbolrate 30000, polarizace V, parabola 80 cm
Reagovat
Frick
co se objevilo na FB Jirky Veselýho :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka to normálně opsal od Petry. To je jasný :DDDDD
Reagovat
Nancy_z
Tak to je hustý... Jasnej důkaz, že to Petra nepsala...
Reagovat
smazaný uživatel
ale u Lucky Šafářové zatím nic :-(
Reagovat
PetaM
A takhle to chodí ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Husarský kousek. Prorazit podání ze stavu 40:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Victoria strati podanie zo 40.15 a Federer nedal 3 BB vyborne dari sa:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Féďa mě mrzí, ale Jelena jede pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
jelenu neznašam ach!
Reagovat
smazaný uživatel
To je jenom potvrzení, že Jelena je extra klasa.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena pěkně :) OT - radost z Dodiga :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš ZATÍM správným hráčům
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem pochvalu, protože vím, že se ti taky líbí jak hraje :) Poslední dobou mám hodně ráda Mahuta. :) Fandím JEN správným hráčům :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) Mahuta schvaluji. On i ten Kei hraje pěkně, ale Dodig je srdcovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Mahuta a Dodiga mám v merku od Queensu, Dodig mi navíc i slušně obstál ve Fantasy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika, zdá se, že je zpět.. Nicméně, myslím, že Jelena má pořád nějakou šanci, jen se nesmí vyhazovat, jak to teď ovšem dělá! :-)
Idemo Jelena!!
Reagovat
smazaný uživatel
Federer a Azarenka fakt nemam nato nervy
Reagovat
PetaM
Nedivím se ti ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Máš vsazeno ne? :)) Bože, holky hrajou chvíli a už nemáš nervy....:)
Reagovat
smazaný uživatel
čosi ja podavam len dakedy a teraz určite nie

ale im fandim
Reagovat
smazaný uživatel
no tak na turnaji hrají 2 Federerové. Ještě jeden hraje hned poté se Štěpcem, tak třeba aspoň jeden postoupí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpec :)))
Reagovat
PetaM
Super Na Li :) Semi se Serenou stále může být! :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist