Tsonga se vrací do hry o Londýn. V Šanghaji vyřadil Nadala a s Djokovičem si zahraje o titul

17. 10. 2015, 13:05
Aktuality 339
ATP ŠANGHAJ - Jo-Wilfried Tsonga ještě neřekl v boji o Turnaj mistrů poslední slovo. Do hry o Londýn se vrací tento týden v Šanghaji, kde dnes počtvrté v kariéře zdolal Rafaela Nadala a postoupil do finále. O třetí titul z turnaje Masters 1000 se utká se suverénním Novakem Djokovičem.
Jo-Wilfried Tsonga

Přestože Jo-Wilfried Tsonga přišel kvůli zranění ruky o první tři měsíce této sezony a jediné letošní finále si zahrál až v září na domácí podniku ATP 250 v Métách, kde nakonec vybojoval i titul, zůstává stále ve hře o svůj čtvrtý start na Turnaji mistrů. V pondělí se v hodnocení sezony 2015 posune už na deváté místo, které zaručuje minimálně pozici prvního náhradníka.

Tento týden na Masters 1000 v Šanghaji se totiž semifinalista Roland Garris podruhé v tomto roce probojoval do finále, které mu do žebříčku zajistí 600 bodů. Třicetiletý Francouz v Číně vyhrál pět zápasů, z toho čtyři po třísetových bitvách.

Tu poslední svedl v dnešním semifinále s Rafaelem Nadalem. Španělského soka zdolal po nezdařilém druhém setu 6-4 0-6 7-5 a bilanci vzájemných zápasů snížil na 4-9.

V první sadě Tsonga využil svůj pátý brejkbol, pohlídal si své servisy a ujal se vedení. V druhém dějství se mu však přestalo dařit a poprvé po čtyřech letech dostal kanára. Naposledy mu ho v semifinále Davis Cupu v roce 2011 připravil právě Nadal.

Nakonec však zápas, v němž musel teprve pošesté na okruhu ATP skousnout kanára, už počtvrté v kariéře vyhrál. V rozhodujícím dějství vládl na servisu, za stavu 5-5 využil svůj čtvrtý brejkbol a i díky celkově 11 esům dovedl utkání do vítězného konce. Proměnil hned první mečbol, který si připrvil parádní 'rybičkou'.

"Celou sezonu tvrdě pracuju, abych si mohl zahrát tyhle velké zápasy. Když na ně dojde, tak vím, že je na ně moje tělo připravené. Je to skvělé, protože pokaždé to tak nebylo. Cítím se teď mnohem silnější, než před pár lety," pochvaluje si Tsonga fyzickou kondici.

"Sezona byla náročná se vzestupy a pády. Ale tenhle povrch je můj oblíbený a já vím, že jsem na něm schopný hrát dobrý tenis. Doufám, že v tom budu pokračovat," dodal francouzský tenista.

"Prohrál jsem s hráčem, který hrál velmi dobře. Gratuluji mu. Byl o trochu lepší než já a to je důvod, proč je ve finále on," komentoval Nadal, který se v závěru roku dostává do formy a neměl by mu uniknout start na Turnaji mistrů.

"Mám za sebou dva povedené turnaje, byl jsem ve finále a v semifinále. Dokázal jsem vyhrát několik zápasů, ale především hrát tenis na vysoké úrovni. Byly to pro mě bezpochyby nejlepší letošní turnaje na tvrdém povrchu. Cítím, že jsem čím dál lepší," dodal devětadvacetiletý Španěl.

Tsonga postoupil do finále turnaje Masters 1000 počtvrté v kariéře. Tituly dokázal vybojovat v roce 2008 na domácím halovém klání v Paříži a loni na Rogers Cupu v Torontu.

O svou celkově 13. trofej Tsonga zabojuje v neděli proti favorizovanému Novaku Djokovičovi. S o dva roky mladším Srbem prohrává ve vzájemné bilanci 6-13.

Světová jednička Djokovič si v dnešním druhém semifinále poradil snadno 6-1 6-3 s Britem Andym Murraym, kterému oplatil porážku ze srpnového finále v Montrealu a porazil ho podeváté z posledních deseti vzájemných duelů. 

"Tohle byl můj nejlepší zápas na turnaji, navíc proti hráči, který je ve formě a je jedním z mých největších rivalů. Kdykoliv spolu hrajeme, tak je to velmi vzrušující. Naposledy jsem s ním prohrál, takže to pro mě byla velká výzva. Ale byl jsem na to připraven - hrál jsem skvěle a a vysoké úrovni," komentoval Djokovič.

Osmadvacetiletý Srb vyhrál už šestnáct zápasů a dvacet setů v řadě a na třináctém turnaji po sobě postoupil minimálně do finále. Osm akcí letos ovládl: Australian Open, Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Řím, Wimbledon, US Open a minulý týden Peking.

V Šanghaji může Djokovič navázat na své triumfy z let 2012 a 2013. Celkově bude usilovat o 25. trofej z turnajů série Masters 1000, čímž by se vyrovnal Rogeru Federerovi. Rekord drží se 27 tituly Nadal. Letos Djokovič startuje na sedmé akci této kategorie a znovu je ve finále. Pokud v Číně získá pátý titul, vyrovná rekord svůj z roku 2011 a Nadalův ze sezony 2013.

Celkově si Djokovič zahraje v 83. finále a bojovat bude o 58. trofej.

• ATP MASTERS 1000 ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 4.783.320 dolarů
sobotní výsledky (17. 10. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Murray (3-Brit.) 6-1 6-3
Tsonga (16-Fr.) - Nadal (8-Šp.) 6-4 0-6 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

339
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nezbývá než si přát, aby měl Novak slabší výdrž než britská královna, jinak se Charles nedostane ani ke zbytkům z její velkolepé hostiny.
Reagovat
Kozoroh
Super No1e, čínské turnaje si ovládl ve velkém stylu a s přehledem :-)
Reagovat
a.magerova
Tsonga má suprové botky :-))
http://www.tenniswarehouse-europe.com/adidas_Barricade_2015_Great_Wall_Green_Mens_Shoe/descpageMSADIHFR-AMB9CWG.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga nemusí být ve druhým setu bez šance, pamatuju na Noleho zápasy s Tomášem, kdy ho celou dobu drtil a pak přišel drobný výpadek a hned se to srovnalo. Třeba bude mít Tsonga z Konga taky štěstí.
Reagovat
Kytka
A teď už asi finito. Tsonga ztratil game v tu nejhorší možnou chvilku.
Reagovat
Kytka
A spadla klec. Zase.
Reagovat
a.magerova
Až teď tak nad tím přemýšlím, Rod Laver nemá šedivé vlasy nebo si je barví?!
V takovém věku (77) bych šediny již čekala.....
Reagovat
smazaný uživatel
rod_laver je ještě mladík. To bys mu křivdila.
Reagovat
a.magerova
No to jo, ale znám spousty mužů ve věku jeho případného vnuka a ti už šednou.... žeby to bylo tím dvojitým kalendářním GS :-))
Reagovat
Kytka
To jsou starosti. Proč by všichni starší lidi měli být šediví?
Reagovat
a.magerova
Jen ve výjimečných případech se někomu původní barva zachová po celý život. Obvykle se první šedivý vlas ukáže mezi 20. až 30. rokem. V ojedinělých případech se může vyskytnout už v patnácti.

http://vlasy.zdrave.cz/proc-nam-sedivi-vlasy/

Jo tak je to tím, že Rod Laver je vyjímečný člověk ;-)
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tím, že byl bloňdák trochu nazrzlý a u těhle lidí moc nepostřehneš, kdy jim vlasy šediví.
Reagovat
yenda1
To je zase vraždění. Fandit Djokovi nedá v současnosti moc úsilí nu což?
Reagovat
Kozoroh
V minulosti, kdy No1eho potenciál brzdila celiakie, to bylo velké úsilí mu fandit. Dnešek to Noldovi a jeho fandům vrací.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga jak čekal, až se Djok vyhodí a on se vyhodil :D Stejně mu to nebude nic platný, Djokovič neskutečné forhendy po lajně, trošku mi to připomíná Fedexe to zrychlení :)
Reagovat
a.magerova
Oba podobné hadry, jak já ty kluky rozeznám.... :-P
Reagovat
Pedronegro
Nole má černější vlasy :)
Reagovat
a.magerova
A víš, že jsem nad tím zrovna před chvílí přemýšlela, nevím proč, ale nějak mě ten fakt zarazil.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
JWT je schopnej vypráskat kde koho. To jsou ty africký kořeny.
Reagovat
Lunej..
Snad dneska nebude Tsonga nervozní a nebude moc kazit. :)
Reagovat
Lunej..
Hm, takové chyby...
Reagovat
peggy
Nepreji mu to,ale bylo by to zajimave kdyby nekdo porazil Novaka.Radeji bych kdyby to byl Rafa.
Reagovat
peggy
Nepreji mu to,ale bylo by to zajimave kdyby nekdo porazil Novaka.Radeji bych kdyby to byl Rafa.
Reagovat
McEnroe
Uf, ale nakonec to Wilfried zvládnul.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, místy nehrál nic moc a Tsonga postoupil zaslouženě..víceméně když zahrál Rafa kratší úder, tak se Willy často vyhodil. Takže RF + spaniel můžete být spokojeni. Užijte si finále, HOWGH.
Reagovat
Roger_Federer
Nevim co to meles, nikdy jsem nemel zadny pozitek z toho jestli Nadal prohraje, je mi to jedno, pokud nema vsazeno na soupere.
Resime tady uplne jine veci..
Reagovat
Herbert_Hoover
Mně je to docela jedno Rogi, já přeju oběma, to ty možná nemůžeš pochopit. :) Ale musím říct, že tvoje poznatky jsou často zkreslené a ovlivněné. Je mi to celkem fuk. Můžu ti dopřát, že se Rafa třeba už nikdy nevrátí a budeš mít okruh o dvou hráčích a až skončí Roger tak už jen o jednom. :)
Reagovat
Roger_Federer
:), nemyslim.
Pokud neznas zdejsi dlouhodobou historii, je zbytecne se do toho zapojovat.
Takovych co uz tady tvrdily, ze preji obema, byl uz kotel, nakonec se vyprofilovaly..
Ja muzu za sebe rict, ze roky tady pisu to same, za nic se neschovavam nemenim nazory, ani nicky:)..
A "jadro" zdejsich fanousku Rogera je vicemene natom uplne stejne..
Takze, osocit me nebo spaniela z toho ze mame radost z Rafovy prohry je nesmysl.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vidíš. A taky byl určitě kotel těch, co někoho podezřívali z toho, že nepřejí oběma :) Určití lidé ví co a jak mám a na těch dalších mi, s prominutím, až tak nezáleží, takže si můžeš dejme tomu myslet co chceš, vůbec nic s tím neudělám a ani dělat nebudu. :) No spaniel se určitě od některých fanoušků Rogera rapidně liší a ty máš podle všeho taky náběh, ale pravda, nejsi na tom až tak zle, sem tam máš objektivní názory. :) No vidíš, já ho zažiju jen po Rogerovi a Rafovi. :) Ivaniševiče, Raftery, Samprase teoreticky pamatuju ale prakticky ne. To jsem byl ještě ve věku, kdy jsem kopal na hřišti do míče a střílel z vlastnoručně vyrobeného luku.
Reagovat
FulnekUltras
Přesnější byla odjakživa šisguma... ;)
Reagovat
Roger_Federer
No vidis.Tak ses tady pekne vyprofiloval, bude supr, kdyz budes fandit vsem.
Venuj se tomu a nam nech zase nas pristup a vlastni nazory.:)
Ty budes asi brachanec od Rafaeoliho, no vidis.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nevím kdo to je, ale pokud ti to udělá radost, tak jím klidně budu. :) Jen ať mám od tebe pokoj, jelikož nestojím o žádné rozepře a podsouvání toho, komu přeju. To musí každý vědět nejlépe sám přeci. :)
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne jsem zazil s videl tenis pred Federerem a Nadalem a zaziju ho i po nich.Vsechno jednou zkonci.
Reagovat
spaniel
Podle HaHa porazel Federer Roddicka diky tomu ze Roddick mel spatnou hlavu. Vic netreba dodavat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jistě, takový zápas nebyl jen jeden, kdy byla rozhodujícím faktorem psychika. Pusť si na ytb finále Wimbledonu 2009, očividně jsi ho neviděl. Nebo turnaj mistrů 2006. Víc netřeba dodávat, pěkný večer. :)
Reagovat
Roger_Federer
Tak pri finale 09 jsem sedel v hledisti a rozhodne to nebylo o hlave.
A titul mel rozhodne brat tehdy A.Rodick.
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč nebral? :) Když hráč nepromění v důležitou chvíli 4 setboly v řadě, není to o ničem jiném. Navíc co tam Andy zabil byl masivní fail.
Reagovat
spaniel
Aha, takze z 24 zapasu das jako priklad dva? :D
Ty duvody jsou uplne jine, ale bav dal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Výborně, takže jsi to potvrdil okecáváním. Tohle byly pro Andyho nejdůležitější špíly, ve kterých hrál super tenis a stejně to nestačilo, protože nezvládl big pointy. Měl k vítězství velmi blízko a přitom daleko. Těch třísetových nebo velice vyrovnaných zápasů bylo víc. Samozřejmě hodně těch, které Roger s přehledem vyhrál. Teoreticky Andy být konkurencí mohl, ale prakticky až tak nebyl, protože buď herně zaostával za Rogerem anebo když už hrál perfektně tak na big pointech shořel psychicky.
Reagovat
spaniel
Jenze to jsou 2 zapasy z 24? To je spis vyjimka nez pravidlo, a proto se neda tvrdit, ze jeho hlava udavala jejich zapasy. Kdyz mas sanci v dvou zapasech z tolika, tak je jasne, ze to na tebe muze zatlacit, ale naprosta vetsina jejich zapasu byla herni prevaha Federera, na ktereho nemel Roddick zbran. Proste pro nej velmi zly matchup.
Reagovat
Herbert_Hoover
To nepopírám, takových zápasů byly mraky. Tehdy v té diskuzi byl smysl ten, že když už se tak stalo a Andy se herně Rogerovi vyrovnal nebo ho dokonce i předčil, tak stejně selhal, a to psychicky. Což plyne samozřejmě z jejich předchozích soubojů + tíha okamžiku velkého zápasu. Ale i tak 8 z 18 dvousetových společných zápasů šlo do třech setů s někdy jasnější jindy s ne üplně jasnou koncovkou. Je to menšina, ale ne úplně zanedbatelné. Na GS když pominu ten W 2009, tak to bylo ne úplně jednoznačné na W 2004, 4 sety a rozhodovalo se v koncovkách. Samozřejmě pak bylo dost poměrně jasných výher. To je jasná.
Reagovat
Cico93
Tak Novak ma na TM kurz 1,8. aktuálne
Reagovat
Roger_Federer
Hm..to jsem necekal, urcite se stim da pracovat.
Dej 100t.., od semifinale budes jistit..zisk 10-20%.
Reagovat
Fandina
Tsonga je nalosovaný ve Vídni v prvním kole s Tommy Haasem. Jsem zvědavá, jestli tam bude hrát. Na zápas bych se moc těšila. Na hru Tommyho se vždycky ráda dívám. A na něj taky :-).
V prvním kole Thiem Janowitz, to není zrovna super los pro domácího favorita.
Štěpula má Novaka a Veselka G. Melzera, tak doufám u obou v postup.
Reagovat
gigin
Koho má Ernesto prosim tě?
Reagovat
Fandina
Q
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/730/MDS.pdf
Reagovat
Fandina
tohle je správně
http://www.protennislive.com/posting/2015/337/mds.pdf
Reagovat
gigin
Děkuji.
Reagovat
Fandina
Není z :-)
Pavouček je už i vedle v aktuálních turnajích, já si toho všimla až teď.
Reagovat
gigin
Jsem jen na mobilu, pařím, ztrácím přehled :-D
Reagovat
Fandina
A čteš TP, to by mě ani nehlo, při paření ... úsměv
Reagovat
gigin
Jj, jsem v tomto pacient.. :-(
Reagovat
George_Renel
Zapomněl napsat čárku nad "a". .-)
Reagovat
gigin
:-D stačí, už je nás dost.
Reagovat
Fandina
:-))) to už bych vůbec nechápala ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Bemelmans, Basilashvili, Struff, Berrer - pokud zítra potvrdí roli favoritů. Teda hrát bude jen s jedním z nich, všechny najednou by asi nezvládl :)
Reagovat
gigin
:-D jaký je tvůj původní nick? Máš perfektní glosky a vím, žes tu už byl.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Nebyl. A vlastně tady ani nejsem :D - nick jsem zdědil po kámošovi, protože mi to tady pořád vypisovalo, že momentálně nefunguje registrace, a on sem stejně nepíše, tak mi ho přenechal :)
Reagovat
gigin
Hmmm, tak to su překvapený, dobré :-) a diky za osvětlení.
Reagovat
Herbert_Hoover
Však Jerzy má nějaké zdravotní trable ne? Jasnej Domča :)
Reagovat
gigin
No tak, Jurek leze přímo z nemocnice...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach kedy tato nadvlada jedneho skonci? Pre sport to nie je dobre, dopredu vieme kto vyhra, cely rok cakam na rafove zlepsenie, snad sa uz dockame, pre tenis to bude len a len dobre, lebo takto vlastne nema djok.kto konkurovat,federer uz musi pomaly balit,vek nepusti,andyho mantinely pozname, mladi sa nechytaju, jedine rafa vo forme ma sancu, tak mu drzme palce a prajme, zasluzi si to a navyse tenis bude hned zaujimavejsi.
Reagovat
woody
Nesouhlasím s jediným slovem!Proč by měl Roger končit,když hraje celý rok skvěle? Andy hrál dnes vysloveně špatně,to se hold stane, nevím kde jsi nastavil jeho mantinely,ale ty jsou určitě výše! Nadal se sice zlepšil,ale uvidíme o jak moc až příští rok,kde bude cítit šanci na RG!
Reagovat
smazaný uživatel
Beriem na vedomie ine nazory, nehovorim,ze roger ma koncit,ale predsa len uz ma vek a nedokaze uz vyhravat grandslamy a vela velkych turnajov, nieco este urcite vyhra,ale vela uz nie. No a andy podla mna nema na to,aby dokazal djok. konkurovat celu sezonu, nielen jeden-dva turnaje, bohuzial
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže ten starý Roger je momentálně jediný stabilní konkurent Djokoviče, kdyby skončil, tak má Novak příští rok bilanci tak 82-1 (ta jediná prohra bude ve finále RG :D ). Andy a Rafa musí zabrat a zlepšit se, aby mohli hrát o GS tituly. Rafa udělal pokrok určitě, v polovině roku patřil výkonnostně na hranici desítky, prakticky každý z top 10 si ho mohl mimo antuku mazat na chleba. Poslední 2 turnaje mi přijde, že má na top 5 v pohodě, ale k ideálu má pořád hodně daleko. Asi největší šanci Djokovi konkurovat má momentálně Wawrinka, když je ve svém beast módu. No ale pokud v něm není, tak dostane naloženo jako loni na TM :)
Reagovat
Roger_Federer
Problem Wawrinky je , ze svuj "best-mod" tak jednou za rok..
Reagovat
gigin
Federer je borec. Já nechápu proč o tom furt klábosíte.
Reagovat
spaniel
Dejme mu cestny GS, zaslouzi si to chudacek.
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
legendární zápas, srdcervoucí konec, co dodat :))
Reagovat
Kozoroh
Jako první hráč postoupil do 7. finále turnajů Masters 1000 v rámci jedné sezóny. A zítra bude usilovat o vyrovnání svého (2011) a Nadalova (2013) rekordu v počtu titulů Masters za jednu sezónu - 5 titulů. Tsonga je sice výborný hráč, ale svou finálovou pozici vydřel, jen jediný zápas v Šanghaji vyhrál ve dvou setech, zbylé čtyři musel vybojovat ve třech dějstvích. Zato Djoker v Číně neztratil ani set. V takové formě a s dominancí v předcházejících zápasech by zítra No1e měl finále vyhrát ve dvou setech.
Reagovat
gigin
Bude to tak. Ani se nemá cenu na to dívat. Jedině snad kvůli prostřihům na tu Joovu pastelku.
Reagovat
woody
Velká škoda,že Nolda na začátku roku prohrál s Karlovicem, být nejhůře ve finále by byl skvělý rok!Nicméně věřím,že se mu bude dařit a rok zakončí ještě jako vítěz Paříže a TM!
Reagovat
woody
JWT má skvělý servis,když mu bude lepit nemusí to být vůbec snadný zápas!
Reagovat
smazaný uživatel
Nauč sa už konečne písať el. :-) Jeden Federerov rekord neprekoná. Na to dám krk!
Reagovat
smazaný uživatel
Kedysi bola doba, kedy takíto odvážlivci končili na gilotíne :)
Reagovat
smazaný uživatel
nuž, kedysi nie je dnes. :D
Reagovat
Davor1
Tak Andy neprekvapil, vlastne aj áno, ale len v negatívnom zmysle, videl som prvý set a tam bol otrasný. Djoko hral svoj top tenis a Murray akoby to neuniesol psychicky, už od začiatku videl že nemá šancu a podľa toho vyzerala aj jeho hra.

Je zaujímavé, ako výrazne sa zhoršil Andyho matchup v posledných dvoch rokoch s Djokovičom, ale aj Federerom. Do Wimbledonu 2013 to mal s Djokom 8-12, veľmi slušná a vyrovnaná bilancia, s Rogerom mal dokonca pozitívnu h2h. Potom prišla operácia, ťažký rok 2014, zmeny na trénerskych postoch a zrazu je Andy vo väčšine zápasov s tými dvoma len štatistom. Neviem, či sa za posledné 2 roky Nole tak zlepšil, alebo je chyba skôr na Andyho strane. Nie je prekvapujúce, že vo väčšine tých posledných zápasov na neho Andy nemal, sú to typologicky veľmi podobní hráči, akurát Djoko je vo väčšine atribútov lepší. Prekvapením pre mňa je skôr fakt, že ho predtým dokázal aj napriek tomu pravidelne porážať a teraz na neho absolútne nevie, podobné je to aj s Rogerom... pritom sa mi nezdá, že by Andy hral horšie, ako do roku 2013, skôr naopak, problém bude zrejme v psychike a absencia Lendla bude zrejme rozhodujúcim faktorom...
Reagovat
Roger_Federer
Kolik si dneska poslal na Rafu penez?
Jsi dneska extreme rozdovadeny, snad sis vazne nemyslel, ze by Rafa ten turnaj stouhle hrou mohl vyhrat.
Bud rad, ze to tak dopadlo, usetril si debakl od Novaka.
Reagovat
spaniel
Je uplne mimo a neunasi, asi uz videl Rafana ve forme. Neumi pocitat, nechape vyznamum slov.
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo, ja ti hodim vedla prispevok s časmi, kde z teba urobim deb.ila a potvrdím tvoj omyl a ty napises, ze neviem pocitat?...Mam to tu skopčiť?..:))..
Reagovat
spaniel
Myslis to jak tvrdis, ze mam nejvic prispevku, pritom jich nemam ani vic jsk ty, ne to jeste dalsi lidi? Nebo jak mne tam vypises casy mych prispevku, kde jeden je tvuj a jeden je mimo debaty? Prosim te, uz se neztrapnuj. A zkus pouzivat mozek vic nez na 1%, cim, ze na to mas. Nenech vztek lomcovat svou dustojnosti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy som tvrdil, ze nikdy som ta tak nedokázal zhodiť, ako sa dokazes zhodit sám :))

"Mimochodem, kdyz si to napsal, mel jsem 5 komentu a ty jen navrchu do te doby 7, dole jsem ani nesel. Takze klasicky si kakas do krku"

12:01, 12:08, 12:10, 12:56, 12:59, 13:00...- toto je podla spaniela 5 komentov

11:31, 11:32, 11:56, 12:04, 12:37, 12:57 - toto je podla spaniela 7 komentov :)

Mimochodom, spaniel malá rada do zivota..Ked má FH príspevky v Rafovom zápase je to prirodzené, lebo je jeho fanuskom a v zápase je teda zaangažovaný....No keď má spaniel tolko príspevkov ako FH, tak tu zrejme niečo nehrá..Mal by byť nezainteresovaný a nad vecou, ale evidentne zápas ako hater prežíval :))..A z toho sa smejem..
Reagovat
spaniel
Hele, tvrdils ze tam mam nejvic komentu - nemel jsem.
Pak si psal zplne jine cisla a casy - na mobilu jsem hned zjistil, ze jsi mimo.

Je to tenis, muzu si psat, kolik chcu. Tys mne toto psal, i u zapasu Federera. Spis je smutne, ze fanda nema tolik prispevku, kdyz hraje jeho hrac, takze by ses mel spis ty zamyslet.

Jinak jestli neunasis, tak je lepsi, kdyz nepises. Nebudes se tak shazovat a ostatni ti to nebudou muset psat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mal by som sa zamysliet, ze mam v diskusii o zápase Nadala len tolko príspevkov, kolko má najvačší hater Nadala :)...Asi som zlý fanúšik..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani korunu. Vcera som dokonca pisal, ze kurz na Tsongu má hodnotu..

Práve naopak..Vy ste dnes akýsi premotivovaní..Mám pocit, že ste už boli trochu v strese..:)
Reagovat
Roger_Federer
No nevim, nejak ti to neverim, trosku uz te znam a dneska jsi extrem.
Co me se tyka, jsem uplne vklidu uz 2roky, od roku 2013 uz nic necekam.Dokonce jsem tehdy byl temer smireny, ze je konec.
Jeste ze je to Roger, nejlepsi a nejgenialnejsi tenista vsech dob.Dokazal se zvednout a reagovat na nepriznivou situaci..pro fanouska nadherny pocit:)..Treba to taky zazijete.
Reagovat
smazaný uživatel
Najgenialnejsi vsetkých dob :)

Vidis, presne o tom pisem...Chill out :)
Reagovat
Roger_Federer
Podle me mas mnohem vetsi kriteria na Rogera nez na samotneho Rafika, meris dvojim metrem.Tam kde u Rafy ti staci slaboucky prumer, mel by podle tebe Federer v 34 letech vyhravat kazdy zapas a turnaj..
Duvod?
Reagovat
smazaný uživatel
Omg...Zas tá premotivovanosť a chcieť riešiť 100x vyriešené...Odpadnem :)..Čo si chceš dokázať?..Co chces pocut?...
Reagovat
Roger_Federer
Problemy doma? Kliiiid, prijdes jak chlap co ma plne gule a potrebuje to nejak ehm..vyresit.:), kup kytku.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo to melieš, si v puberte alebo čo?...

Každopádne Ja mám spoločenské povinnosti a musím odísť..Vy si tu so spanielom kľudne hrkutájte o rekordoch, plných gulách alebo po novom o tom, kto a čím vám pripomína Rogera..:)

Ale ďakujem za pokec, super sparing :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A kolik jsi ty poslal na Tsongu? :) ty jsi rozdováděný all-time ;)
Reagovat
Mayo
H2H 6-14 , celkom som prekvapený, že má 6 výher
Reagovat
Davor1
Percentuálne má z tých hráčov z druhej vlny najlepšiu bilanciu proti big4...
Reagovat
Mayo
Djokovič mi pripomína Bayern Munchen...tí tiež nechcú prehrať a už ma štvú
Reagovat
smazaný uživatel
Srbák má vlastní ligu.Každý trochu tenista vidí ,že je někde jinde než zbytek.On je prostě zeď.A zeď míčkem neporazíš.Já jsem zarytý nadalovec a konečbě vidím Rafu,že je konkurence schopen.Konečně vidím,že na kurtu je ON a ne jeho špatný dvojník.Netvrdím,že bude zase vyhrávat GS,ale může potrápit a zavařit konečně každému(srbáka nevyjímaje-snad).
Reagovat
FulnekUltras
A finále s Novakem si užij... ;)
Reagovat
Mayo
Už nielen, že aj naďalej hľadá súpera ale skôr, kto mu zoberie aspoň set :D
Reagovat
Cico93
Tak možno už zajtra.
Reagovat
Mayo
možno vo Virtua tennis, ktorý ma aj tak nebaví :D
Reagovat
Mayo
Jäbať tenis, ide najpopulárnejší šport na svete...Glory Glory Man United!
Reagovat
smazaný uživatel
Je docela paradox, že jediný hráč na světě, který může hrát s Novakem vyrovnaný zápas je Karlovič. Hráč, který má hru od základní čáry na úrovni challengeru.
Reagovat
Marduch
No.1 soustředěný, nadprůměrný výkon, Murray ještě opilým skalpem Berdycha. Měl by toho Danyho už přestat řešit ;)
Reagovat
Kytka
Tak jestli dobře čtu, na stránce : http://live-tennis.eu/race : to vypadá, že tím, že Tsonga vyhrál pomohl tím vlastně Tomovi. Ten už by měl být jistě na TM. Včera ho ještě o 3O bodů mohl porazit Gasquet, ale vzhledem k vítězství Tsongy, který ho už předhonit nemohl a Tsonga je teď 9 do Londýna se posunul před Gasqueta. No jednou Tom pomohl Joovi, když v hale Berci vyřadil o boj o Londýn Tipsiho (to mu Tsonga v šatně poděkoval, no vtipálek), tak mu to Jo vrátil po letech. Rozhodně je Jo větší sympaťák než Gasquet. Možná zítra alespoň Noleho potrápí. Ale asi bych mu přála, aby to celé vyhrál. Aspoň nějaká změna by bala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakoniec je Rafa na tom lepšie. :-) Radšej utrpieť dôstojnú porážku ako nedôstojný debakel. Zajtra môžem radšej do kostola, o nič neprídem. :DDD Rátam podobný priebeh.

Kto už konečne zotne Srbovi hrebienok? Jeho dominantnosť mi už lezie na nervy. Človek si ani tenisu neužije a už sa balia.
Reagovat
Mayo
Neboj sa, on ešte niekedy v živote určite prehrá a dokonca minimálne dvakrát (: :D
Reagovat
smazaný uživatel
Keď bude mať 40 a naši už budú fuč? :D
Reagovat
Mayo
hneď v následujúcej sezóne (:
Reagovat
smazaný uživatel
no, bude obhajovať veľa bodov a možno ho to znervózni, bodaj by! Teraz sa už len tešiť na sezónu 2016.
Reagovat
Mayo
tak to bude náročná obhajoba rozhodne a ešte pribudne aj olympijský turnaj...
Reagovat
Mayo
Ináč zaujímavé, že Djokovič odohral veľa zápasov, keďže skoro všetko vyhral a stále má plno síl ako keby sa ani nechumelilo. To aj El Matador zvykol upadať ku koncu.
Reagovat
Marduch
On snad vždy ke konci sezony stupňuje kvalitu. Fakt zajímavé.
Reagovat
Mayo
:D no jo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nole hrá na konci roku na svojom najlepšom povrchu..Nie je dovod, práve naopak, Nole sa teší, že konečne jeseň :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozdíl mezi světovou jedničkou a dvojkou je neskutečný, to doufám, že Tsonga zítra neshoří jak papír v nedůstojném finále, sranda by byla, kdyby to tam nakonec celý vyhrál :D
Reagovat
Mayo
Tsonga hlavne nebude priposraný podľa mňa a proste to tam bude páliť hlava nehlava a na 88% som si istý, že uhrá viac hier.
Reagovat
smazaný uživatel
bude palit tak akurat do hladiska
Reagovat
Mayo
veď to je jedno kde ale bude :D
Reagovat
smazaný uživatel
aby to právě nepřepálil a nevyházel se ;)
Reagovat
Denis92
Skupina Djokovic, Federer, Nadal, Nishikori na TM by bola docela masaker.
Reagovat
smazaný uživatel
A v čem? Djokovič a Federer by byli jasní.
Reagovat
Mayo
asi to myslí podľa mien
Reagovat
smazaný uživatel
Nišikori mi přijde strašně přeceňovaný. Letos to vůbec nedává. Vždy černý kůň a letos neuhrál jediný pořádný výsledek na velkém turnaji. Rafa by hrál s Nolem a Fedexem kompars tím víc, že se to hraje na oblíbeném balkónu prvních dvou jmenovaných. :) Ale já bych byl rád, aspoň by konečně Roger narazil na Rafu v jeho slabé sezoně a upravil bilanci. Zatím to bylo prakticky vždy naopak.
Reagovat
Mayo
ešte raz skúsim...asi to myslí podľa mien ... sú tam tri hviezdne mená zo štyroch
Reagovat
Denis92
Urcite z tej skupiny ide vacsi respekt ako Murray Wawrinka Berdych Ferrer..
Ale aj kvalitativne by bola lepsia a velmi zaujimava. Novak je jasny, Roger hra na TM vzdy dobre. Nishikori vie prekvapit, minuly rok zahral celkom solidne. Hoci sa teraz dost trapi, neodpisoval by som ho hned..no a Nadal uvidime. Je to posledny turnaj sezony, nema co stratit. Bolo by to velmi zaujimave.
Reagovat
Cico93
Venco ako vždy naopak??

napr:
Veď Rafa už ako 17 ročný porazil Rogera v jeho top sezone na harde.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam slovo "prakticky", které znamená, že byly i výjimky. ;)
Reagovat
Cico93
ale boli boli asi tak 22:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát se střetli v roce 2013? Nadalova druhá nejlepší sezona, Rogerova nejhorší? Čtyřikrát, kolikrát se střetli 2015? Ani jednou.
Reagovat
Cico93
Dobre tak 19.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, Cico nemystifikuj. Do Wimbledonu 2008 prohrál Roger s Nadalem od roku 2004 mimo antuku pouze dvakrát.
Reagovat
Cico93
Dobre Venco nechame toho dobre?.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dufam, ze Rafa dostane Rogera, aby som ti ten komparz pripomenul..:)
Reagovat
Cico93
isteže...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestras
Reagovat
Mayo
Ja som vedel, že vypadnutie Rogera je zlé. Ale ten to nejak zobral mampičisticky, čo už no.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se Roger a Standa dobre pripravi a nebude finale traparna jako tohle semicko
Reagovat
MartinPa
Dle předpokladů měl Andy v gaťách už ze šatny (dokonce mu i ukáplo na lýtko) a pro Novaka snadný prachy. Pokud se Jo nějak nezblázní, tak začínají ta finále býti nudou - možná Novakovi vedení ATP naznačí, že by měl začít dramatizovat zápasy a občas jakoby se netrefit nebo aby chodil víc na síť :-)
Reagovat
smazaný uživatel
alebo nanho nasadit Stepanka
Reagovat
Kytka
Štěpánek na něj už dávno nemá. Náhodou Nole dneska u sítě nijak nekazil a párkrát květáka zničil přesně umístěným parádním volejem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna by pomohla taktika co radil Agassi. Zmlatit ho pred zapasem v satne,pak by se dal porazit
Reagovat
smazaný uživatel
Stepanek by bol humannejsi a v sulade s homogenderovou propagandou
Reagovat
smazaný uživatel
14 turnajov, 13 x finále, niet čo dodať :)
Reagovat
Mayo
Na ktorom turnaji nebol srb Jirka vo finále?
Reagovat
smazaný uživatel
v prvom, vypadol proti esovičovi, asi katar
Reagovat
Mayo
jáj Ivo, na toho nevie hrať, už som aj zabudol na ten zápas kks
Reagovat
Kytka
No, tak vylosovat mu na dalším turnaji esoviče do druhého kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj v klube Tome :)

Platí to isté, čo vo finále v Pekingu...Murray dnes nehral vo výmenách vobec zle, práve naopak...Noval je vsak v tejto forme neporaziteľný, zraniteľný je jedine na sieti, alebo pri úderoch na BL to má všetko pod kontrolou...Dnes sa stretli dvaja najlepší hráči sezóny a napriek tomu vyhral Djokovic s rozdielom triedy..
Reagovat
smazaný uživatel
Andy rozhodne neni 2. Nejlepsi hrac sezony. Tim je Roger, ktery polovinu vynechal. Wimbledon mezi Rogerem a Andym jasne ukazal kdo ma vice. Andy se tam dostal kvuli kvantite
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Ještě tu o popelce.
Reagovat
smazaný uživatel
Porazil letos Andy Rogera??? Ja mam pocit, ze ne. Noleho dal pri jeho rozvicce po Wimbledonu. Jinak ho Novak vzdy odfoukne ...dneska to byla hra kocky s mysi
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, protože vzájemný zápasy ukazují, kdo je letos lepší. Andy má prostě o tisíc bodů více, do Wimbledonu nebylo pochyb, kdo byl letos lepší, US Open Series zvládl lépe Roger, podzim nehrál do ted ani jeden. Rozdíl tam fakt moc není. Je píčovina porovnávat hráče v sezoně podle jednoho vzájemného zápasu. Ale ani se nedivím, jak tě tady čtu, tak se sám divím, že na takového troubu reaguju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych zase rekl, ze ty musis mi plakat Andyho nejen v loznici, jak ho tady obhajujes na vsech frontach... Uz ti to nebudu rozmlouvat, Andy je proste nejlepsi a dnes to bylo jen chvilkove zavahani ....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jediný, kdo s ním umí jakžtakž držet krok je Roger. Obdivuhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
a druhým nejlepším hráče sezony je přece optikou tvých oblíbených grandslamů (všechno ostatní je příprava) je Roger. Má dvě finále, Andy jen jedno.
Reagovat
spaniel
Jen trapne rype, dnes je ubozejsi a smesnejsi nez obvykle :)
Reagovat
Kozoroh
Druhý by měl být Stan coby vítěz RG, ne? Titul z GS je víc než dvě prohraná finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máš pravdu. Zapomněl sem na Stana. Zaslouží si to. Tři semifinále a výhra. Proč ne? Takže Murray je dokonce čtvrtý.
Reagovat
Roger_Federer
Kolikaty je letos Rafa?
Reagovat
Cico93
5
Reagovat
panzer.dragon
neni rafa až za berdychem?
Reagovat
Cico93
nie
Reagovat
panzer.dragon
tak asi nestíham ty kritéria jak to počítate

berdych 720+180+180+180 = 1260
rafa 360+360+90+45 = 855
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pochop, ze Andy je mentalne podobne slaby jako Berda. Kdysi ho Lendl pozvedl, ale ten cas uz je pryc.
Reagovat
Kozoroh
No já už to delší dobu na TP prohlašuji, že Murray bez Lendla další GS titul nezíská. Lendl mu byl oporou, která Murraymu v období 2008-11 chyběla a chybí mu nyní.
Reagovat
Kytka
Tak proto je Andy na Toma tak přehecovaný. Možná je to pomsta za to, že ho Ivan Lendl tak hnusným způsobem nechal plavat. A říká si Čech jako Čech. Ta přehecovanost na minulý zápas dnes tak možná způsobila, že proti Nolemu úplně vyhořel.
Reagovat
Mayo
Proti Berdychovi je od chvíľe kedy opustil jeho tím Valverdu špeciálne namotivovaný...proste stoj čo stoj Berdycha poraziť, čo je samozrejme pre TB špatné
Reagovat
Kytka
Je. Ještě k tomu je Tom jednak flegmatik, neumí se tak hecnout nebo naopak je z toho napětí mezi nimi tak nervózní a pak kazí míče, které jindy dává. A možná je Andy tak hecnutý i za to, že ho Ivan Lendl nechal plavat naprosto hnusným způsobem. Čech jako Čech.
Reagovat
Kytka
Tom je pak prostředek, jak si může Andy s Danim a možná i s Ivanem vyřídit účty.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu Andy SF a 4. kolo a Roger 3. kolo a ČF. Myslím, že tam není moc velký rozdíl teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Race prostě neoklameš, tisíc bodů je tisíc bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hrál o dvě tisícovky míň a navíc nehrál ani Davis Cup. Tam by třeba těch tisíc bodů nasbíral.
Reagovat
smazaný uživatel
Za DC těch bodů moc není no, tam to nic neřeší, ty tisícovky budiž, ale pořád by musel na obou dát minimálně finále, aby měl víc bodů.
Reagovat
Kytka
Britové jsou na DC nadržení a vzali by s povděkem, kdyby jim ho přihrál tenhle zatvrzelý Skot. Je jasné, že z hlediska bodů je DC k ničemu, je to jen symbolické. Aby jim tam vůbec nějací špičkoví hráči aspoň občas zahráli.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Roger byl dvakrát ve finále a mezi finále a semifinále je přeci jen větší rozdíl než mezi třetím a čtvrtým kolem. Navíc na French Open vypadl Roger s pozdějším vítězem, Andy jenom ve finále AO prohrál s vítězem.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Jako kdo s kým prohrál, to je co za logiku? Co to mění na výsledku hráče?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to hodnotu má. Je rozdíl vypadnout s někým, kdo pak vyhrál grandslam. Pak tedy předkládám jiný argument. Jejich jediný vzájemný zápas letos na grandslamu vyhrál na oblíbeném povrchu obou Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger s nim drzal krok v case, ked s Nolem drzal krok aj Goffin a Anderson...Dnesny Djokovic je iny hrac..
Reagovat
spaniel
lol. Hrali spolu 2x zcela nedavno, Roger by s nim nejspis prohral, ale krok by drzel. Uz je to par hodin, uz by ses moho smirit s tim, ze Hekal je porad tam kde je a slezt zpet na zem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno :)

Nedávno hral aj Federer finále GS a teraz vypadol s Ramosom..Vela sa od vtedy zmenilo, myslim, ze si sa trochu zasekol...Finále USO zanechalo nasledky..
Reagovat
spaniel
Lol, vzdyt to bylo nedavno. Dokonce tak nedavno, ze Roger od te doby nehral.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my sa nebavíme o tom, či hral alebo nehral ty lolo :)

Písal si, ze by s nim držal krok...Akoby s ním mohol držať krok, keď prehral s Ramosom :))...
Reagovat
spaniel
Protoze loni odvratil MP proti Mayerovi a pak ho ve finale porazil? Nic? Obvody porad nepropojene? Polepetko.
Reagovat
Kozoroh
Oprava spanieli - loni Roger porazil Noldu v semifinále, ve finále porazil Simona.
Reagovat
spaniel
Jo, mas recht. Ale to je detail, pointa zustava.
Reagovat
smazaný uživatel
Pocuj, ty nejako cestuješ v čase :)..Sa bavíme o dnešku, dobré ráno..

Ale áno, s minuloročným Djokovicom, ktorý stratil set aj s Kukushkinom by dnes možno Federer držal krok :)
Reagovat
spaniel
Zjevne nechapes pointu. Jde o to, ze i loni se v prvnim zapase trapil a pak se rozjel. Tudiz, ze prohral s Ramosem neindikuje, jak by hral ve finale s Djokovicem. To ze ho porazil v Cinci a jak s nim hral na US zas ukazuje, ze ani letosni Nole neznamena, ze by nebyl vyrovnany zapas.
Reagovat
spaniel
Jedine co se da rict s jistotou je, ze Hekal byl dostal debakl.
Reagovat
Cico93
Prestaň ho tak volať, snáď máš dajakú úroveň doprčic s tebou.
FH Rogera nikdy neprezýval ani nič podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Úroveň?...Spaniel bol vcera vulgárny dokonca k žene, lebo fanynka súpera..Je to buran.
Reagovat
Kozoroh
Zastanu se spaniela - včera se přel se ženou píšící pod přízviskem Nikkki. To že on byl vůčí ní vulgární byla jen reakce na její tupé zesměšňování a lži. Když si přečteš její komenty, tak je evidentní, že je píše osoba, která má o kolečko míň...
Reagovat
spaniel
Dik, uz jsem se bal ze Venca je jediny, kdo to jeste vidi. Teda, myslim ze to vidi i forehand, akorat vlastni tabor nepusti, teda vlastne praktikuje to, z ceho me ted obcinil. Sranda :)

Mimochodem, Trollhande, tys byl hruby treba na magerku, ale to se asi nepocita...? Nebo si klasicky kakas do krku. Posledni vec, je to web, nickove jak pise F. Mate fandy, co maji x nicku, jsou chlapi co se vydavaji za zeny. Budu resit jen napsane a podle toho se vyjadrovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Noleho forma indikuje prípadný výsledok, ty lolo pointa..:)

To, že ho porazil pred rokom v Šangaji, kde Djokovic strácal sety s Kukushkinami alebo v Cinnci je bezpredmetné, keďže tam bol Djokovic polovičný, čo dokumentujú aj jeho turnajové výsledky..Dnes by Roger pravdepodobne odchádzal opať s plačom..
Reagovat
Roger_Federer
Nekrm trola.:)
Myslim, ze to nebude jenon dneska o prohre Rafy.
Petko si tady dneska na nas leci naladicku bych rekl..
Asi roztrzka z pratelkou...Tak tady pan radi jak Fandinka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaaj posila..Občas platí, ze dve hlavy viac rozumu, ale tu je to stále bieda :)
Reagovat
Roger_Federer
Rekl vedouci stada ovci....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Niekto je vedúci a niekto ovca :)
Reagovat
Roger_Federer
Ano, vsichni vime kdo z dvojice Nadal -Federer je ovca.
Jaky hrac, takovy fans..:)
Reagovat
spaniel
Krmeni je prece nase hobby. Jen je to tezke, kdyz neumi pocitat do peti a nevi co je herni varianta a plete si ji se stylem, nebo momentalni urovni.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!
Mám převelikou radost!! Takhle zničit 2. hráče světa, to se jen tak tak nevidí! :-)
Reagovat
Cico93
nech zajtra pri tebe stoja všetci svätí.
Reagovat
Mayo
Prečo*? veď on neni žiadny favorit, pohoda lahoda...už to , že je vo finále asi nečakal nikto
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga je z tych polomagorov co mam rad,hraju tuzku majovu a potom vyhraju velky turnaj alebo dojdu daleko(Wawrinka-toho nemusim,Gulbis,Isner,Monfils)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, to byl trapas. Děs, jeden dobrý game v zápase, tohle je světová dvojka. Jeden zápas zahraje skvěle a pak tohle.
Reagovat
Mayo
Andy intergalaktický lob.
Reagovat
smazaný uživatel
a uz je z neho opat skot
Reagovat
spaniel
Nole mne pripomina Rogera na vrcholu, prvni vymena ted, ciste Rogeruv styl... rozhodi to, pak zrychli forehandem krizem, nasledne hned po odskoku forehand po lajne s topspinem a jde na sit zakoncit. Rogerova taktika, ktera mu prinesla tisice bodu.
Reagovat
Mayo
jojo, ten forehand má dobrý proste a hlavne mu to často padá k čiaram a hrá to oblúkom takým spôsobom...iný level forehandu ako jeho súper
Reagovat
smazaný uživatel
Zda se, ze se od Borise naucil i voleje a to je pruser. Ted uz nema zadne slabe misto
Reagovat
Marduch
Řekl bych krásná práce zápěstím..
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni, toto je úplne iný level..Absolútna komplexnosť v pohybe, na toto sa Federer s xy slabinami nikdy nechytal..
Reagovat
Roger_Federer
Proto ho letos 3xporazil.;)
Reagovat
spaniel
Mluvim o jedne konkretni herni variante, kterou Federer praktikoval roky a dnes ji predvadel Novak. Ne o jejich pripadnem zapase, ci teto sezone. Jsi fakt tak natvrdly?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je ešte horšie..Pretože Djokovic a Federer sú typologicky úplne rozdielni hráči a vidieť v Nolem svojho Federera už hraničí s posadnutosťou..:)

Nič na tom nemení ani táto jedna situácia, keďže ostatných 10 potrdzuje, že sú to iné typy hráčov..
Reagovat
spaniel
Tvl, ty jsi retardovany. Zkus si zjistit, co je herni varianta. Pak uz budes jen za bIba co neumi pocitat.
Reagovat
Roger_Federer
Osobne myslim, ze Nole je ted uplne jiny level nez aktualne kdokoliv..
Je konec sezony, on vypada ze se ho to vubec netyka.
Reagovat
spaniel
O tom nemluvim.
Reagovat
mahycek
Dal jsem tam 100, že Murray vyhraje 2-1. No a vidíte, ostudné semif. Dal jsem to proto, že zápas Nadal-Tsonga za stavu 4-6, 6-0 bylo ve 3 setu na Tsongu, myslím to byla třetí hra za stavu 1-1 a Tsonga na servisu prohrával 0-30. Tak na Tsongu bylo 4.90, tak jsem tam prásknul v live sázkách kilo a ono to vyšlo. Jasně, u nás byla návštěva, tak mě vyhecovali. Sranda no.
Reagovat
smazaný uživatel
v korunach sa ti to sranduje:)
Reagovat
vaclavsubrt
přesně tak... o tomhle bych zakázal psát...
Reagovat
D@nny
Chce se mi brečet:((( Nevadí, večer si dám panáka a bude líp:D
Reagovat
HECIS
Hlavne ze ses chtel vsadit o 1000 :D:D taaaaak slaby je ten nadal :D
Reagovat
vaclavsubrt
Andy break a otočka zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě :D
Reagovat
Mayo
aj keby brejkne, tak nepotvrdí brejk ako to zvykne často
Reagovat
spaniel
Wafa famos Wafa je ted nejspis stastny jak blecha, ze do finale nepostoupil.
Reagovat
smazaný uživatel
vracia sa iba do pozicie nahradnika,to by musel zajtra vyhrat+dat Pariz,ale videl by som ho v Londyne radsej ako Ferrera alebo Berdycha
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
teraz sa s ním nole doslova pohral jak s psíkom :D
Reagovat
Mayo
Strašne vidno ako si na Djokoviča neverí a to sa potom už ťažko hrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom posledně ho porazil, by si měl věřit víc.
Reagovat
Mayo
však toto, nechápem...ten prvý set od neho bol fakt trapas, nie žeby druhý bol lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak musis brat, ze to byl prvni Noleho turnaj po wimblasu a teprve se rozehraval
Reagovat
Kozoroh
Porazil ho na severoamerické tůře, která Djokovi úplně nesedí. Zato v Číně se No1e cítí jak ryba ve vodě! Ale čekal jsem vyrovnanější duel, ne pouhé čtyři ztracené gemy.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ve finále USO mi taky přišel, že si na něj vůbec nevěří, jinak si neumim vysvětlit, proč nehrál tak parádně jako se všemi ostatními soupeři, bylo to velké zklamání pro mě :(
Reagovat
spaniel
Vubec. Hral paradne, jen nevyuzival brejkboly.
Reagovat
smazaný uživatel
to taky, ale ne prostě, mě se zdál hrozně zabržděný, nešlo mu to, nebyl ani tak agresivní, jakoby si byl až moc vědom toho, koho má proti sobě
Reagovat
Kozoroh
A vo to právě jde - při BP byl Roger zatuhlý. Co na tom, že část finálového zápasu Noldu přehrával, když nedokázal proměnit big pointy...
Reagovat
vaclavsubrt
proti tomuhle nejde hrát... po servisu dostaneš okamžitě nechytatelnej míč... stroj nole
Reagovat
Mayo
prvý set Andy ustráchaný, 17 ku 1 chyby to je choré...absolútne bez podania, Djokovič dobrá dĺžka úderov, podanie lepšie a o 4 levely lepší forehand, tak dôležitý úder
Reagovat
Pedronegro
to je síla, mmchd co to má Nole na levém rameni, že by čínsky Peugeot?
Reagovat
Cico93
Aký bude kurz nato, že Novak vyhra TM? 1,22:-(
Reagovat
Roger_Federer
To by ani nevypsaly..ale vic nez 1,55 bych necekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Intergalaktický tenis od Djokoviče, proti tomuhle fakt nemá šanci nikdo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerek jo, kdyz je pripraveny a namotivovany... On jediny nenims noleho posra..ny. Andy tam prisel jako sele na porazku
Reagovat
Mayo
na intergalaktický Stanov tenis sa nechytá nič
Reagovat
Malda
Škoda, že Stan ho zahraje tak 2x do sezony a ještě k tomu zrovna na FO proti Djokovicovi...
Reagovat
Mayo
veď to bolo krásne finále
Reagovat
smazaný uživatel
Standa jestli má v plánu tímhle stylem přicházet ke grandslamům jako slepý k houslím, tak příští rok čekám Wimbledon a ještě US Open 2017 :D
Reagovat
Kozoroh
Příští rok bys měla očekávat 8. wimbledonský titul Rogera, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to se mě ptáš ty? kde bereš tu drzost? :D já ten wimbledonský titul očekávám poslední dva roky, ale jaksi nám ho Nolda nechce dopřát :(
Reagovat
Kozoroh
Ale se špatným koncem :-(
Reagovat
Kozoroh
Všichni, co se letos střetli na GS s Djokem prohráli, jediný Stan má vyrovnanou bilanci 1:1. Takže úplně neplatí tvá slova Mayo, že na Stanův tenis se Nolda nechytá.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát Andy jak včera, tak je to minimálně vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
On hraje jako vcera
Reagovat
Cico93
Ta čo si??
ani zďaleka!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ze hral. Jen proti nemu nestal Berda, ketry vratil polovinu micu, hral nedurazne a 1. Podani nechal v satne. Andy se snazil, jenze zatimco Nole se neustale zlepsuje on stagnuje
Reagovat
Cico93
Všetko začína servisom a tam by som aj skončil.
Reagovat
Mayo
Andy bol v prvom rade priposraný. UE prvý set 17:1? veď to je na zamyslenie...to je vostuda...bol pasívny, podanie nič moc...Djokovič neviem aký mával forehand voľakedy ale dnes ho má fakt skvelý a to je dôležitý úder a v nom je o dva levely inde ako Marej a podanie deto...škoda Rogera to by bolo inakší zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako Tom vcera vypadal jako, ze tenis neumi, dnes Andy je za trapaka. Velka skoda Rogera, to je momentalne jediny hrac s wawrosem, ktery ho umi dat, kdyz jsou podminky
Reagovat
vaclavsubrt
Tak ale Nole se dokáže na top hráče připravit až to není možné jak... Set sem věřil že Andy dá. Ale né s tímhle výkonem
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Nolemu je vzdy malicky
Reagovat
kada.tom
je mi docela líto Roda Lavera, že se na tohle utkání musí dívat
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, kouka jako Alenka v risi divu. Tohle ma byt zaps mezi svetovou 2 a 1
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, 1 game výjimka. Od té doby zas sračka.
Reagovat
smazaný uživatel
pomaly, ale iste sa začína z ATP s novakom stávať druhá WTA so serenou na čele, asi by im mali vytvoriť novú súťaž, kde budú hrať len oni dvaja, konečne sa možno dočkáme vyrovnanejších duelov ako v WTA alebo ATP.
Reagovat
kada.tom
Serena by dostala 6-1 6-1 a bylo by vystaráno :-D
Reagovat
Roger_Federer
Jako Andy...svetova 2jka.
Reagovat
smazaný uživatel
6-1, 6-1 od Novaka??? Zbláznil ses? Takhle by Serena prohrála s Rosolem. S Nolem by uhrála tak pět míčů a za 35 minut by to bylo 6-0, 6-0
Reagovat
Roger_Federer
Pokud toto dokaze Novak hrat jeste 2-3 roky, bez pochyby bude best of the best.
Reagovat
Kozoroh
ATP je na daleko vyšší úrovni než WTA. No1e má kolem sebe skupinu vyrovnaných hráčů (Roger, Andy,..), zatímco Serena kraluje poli nevyrovnaných hráček.
Reagovat
Roger_Federer
Ten je nervouni...to byl volej jako krava
Reagovat
Roger_Federer
Ten stou spinavou nojoou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pretlač ma ak to dokážeš...Čím lepší úder pošleš, tým lepší dostaneš...Nole level na harde je priam historický..
Reagovat
Roger_Federer
Nebk hystericky..:)
Reagovat
Marduch
Gumovič ruleeeees!
Reagovat
kada.tom
no ty vole, to byla výměna, fantanstickýý od obou !!
Reagovat
SubOptikT
Bandita teroristaaaaa!!!! Joooooo!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecneeeeeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
ty kráso :OOOOOOOOO :DDDD
Reagovat
Marduch
Přepnout se z Berdycha na Noleho, to halt jeden set trvá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Že by? První pozitivum, takže čekám okamžitý rebrejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkám
Reagovat
smazaný uživatel
Jak včera Andy zdemolovat Berdycha, tak dneska pocítí to samé od Djokoviče, akorát že si to květák dost mrší sám, no ale uvidíme, třeba zabere ;)
Reagovat
Kytka
Už zase fakuje
Reagovat
smazaný uživatel
apology for the language :D
Reagovat
Kytka
Napsat to správně, tak mi to sem nepustí asi.
Reagovat
Kytka
Napsat to správně, tak mi to sem nepustí asi.
Reagovat
Kytka
A teď ho Nole pěkně vyškolil.
Reagovat
smazaný uživatel
Well done Andy, větší mrdku jsem o něj dlouho neviděl. 150 dvojchyb a 487 UE.
Reagovat
Roger_Federer
To pises pokazde kdyz prohrava.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, protože to není tak často. Ho.no hraje často, ale aspon nechybuje u jednoduchých míčů.
Reagovat
anajka
To nikto toho Noleho už nikdy nezastaví?
Reagovat
Meceon
jedině federer...když mu to sedne
Reagovat
smazaný uživatel
dokud se nezastaví sám, tak asi ne
Reagovat
Roger_Federer
Andy bude opet vymeten z kurtu..:(,za Cico93.
Reagovat
Cico93
Asi ten tiket už zahodim:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To co toto? Neverim vlastnim ocim :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude rychlý proces, asi jako včera Můra školila Béďu :D
Reagovat
Kytka
Vždyť jsem včera říkala. Vyčerpal se psychicky na Berdychovi. Pro něj je z nějakých důvodů důležité porazit právě Berďu, tedy vlastně Daniho (co si ti dva si udělali?). Berďa je mezi Andym a Danim jako jojo. Ten zápal jako včera u Andyho nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
teď už trochu zabral a je tu brejk, tak schválně, s Berdychem nevím co má a nemá, ale určitě v tom bude hrát roli Valverdu, spíš se před ním chce vytáhnout bych řekla, jako před bývalým koučem :D
Reagovat
Kytka
S Tomem vycházeli vždycky v pohodě. Až od té doby co trénuje Toma Dani je to takhle vyhecovaný.
Reagovat
kada.tom
Andy totálně mimo ... zatím je ve stejný pozici jako byl včera Tomáš.
Reagovat
Cico93
Čo je s Andym??
Reagovat
spaniel
Můra 10 nevynucenych chyb ve ctvrtem gemu. Takto to nepujde.
Reagovat
Marduch
Djoko mu všechno střílí pod nohy, takže nevynucené jsou tak z 33% :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd vole.
Reagovat
Marduch
oprava, ze 36% ;-)
Reagovat
kada.tom
No, tak Jo nakonec postoupil a já mu to přeju, on si to zaslouží - ten Londýn, kdyby mu tak vyšel (asi ne, ale co kdyby), bylo by to super :-)

A teď Novak s Andym, doufám v pěknou bitvu :-)
Reagovat
adalv87
Tsonga ztráci na Ferrera 945 bodu,v případě titulu 545 bodu,David je příhlášen na závěrečné tří turnaje ATP Tsonga jen do Vídně a Paříže,takže nevím jak velkou šanci má aby se dostal na TM ale dle mého názoru minimální
Reagovat
peggy
co jsi delal,druhy set super a pak prohra,makej,musis pred namysleneho Berdycha.Finale by mohlo nyni byt teke jine?
Reagovat
Davor1
Zápas som prespal, škoda. Tsonga začína byť momoriadne nekonzistentný, jeden turnaj vypadne v prvom kole s Haider- Maurerom a na ďalšom vyškolí Nadala v semi. Nečakal som, že by ho dnes mohol poraziť, sledoval som ho s Ramosom a nehral najlepšie, naopak Nadal sa zdal byť v akej-takej forme, hoci včerajší zápas so Stanom nebol žiadne merítko, to skôr s Milošom. J-W už ale asi dosiahol na tomto turnaji svoj strop, vo finále bude mať súpera minimálne o triedu inde ako Nadal, obaja tu hrajú výborne...

O chvíľu jubilejná 30-ta Djokomurárna, mohol by Andy zaokrúhliť aj počet jeho výhier s Djokom :-)) Šanghaj je podľa mňa turnaj, kde má mimo trávy s Djokovičom najväčšie šance a verím, že dnes by ho mohol pretlačiť, Nole ťahá už dlhšiu sériu zápasov a aj keď sa v nich nijako výrazne nenadrel, tak Andy by mal byť predsalen fyzicky na tom lepšie a ak by to išlo do troch setov, tak by sa to mohlo trochu prejaviť, snáď to bude dobrý zápas s pre mňa správnym víťazom... Come on Andy !!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyškolil :)
Reagovat
spaniel
Presne tak, jeden set si zaklaunil a dva se soustredil a bez problemu. Skoleni a trolling jako bonus.
Reagovat
Kozoroh
Jen technická výtka Davore - dnešní duel No1eho a Můry byl 29. na ATP, TP připočítává jednu exhibici. 30. "ostrá" Djokomůrárna bude příště.
Reagovat
safi1313
Rafovi by 2. finále v řadě určitě hodně pomohlo...I tak si ale myslím, že se nám starý dobrý Nadal pomalu vrací :-)
Reagovat
Davor1
Len či by mu pomohol aj ďalší finálový debakel od od najväčšieho rivala, asi ťažko
Reagovat
Mayo
Jo Willy je veľký tenista, to sa musí nechať.
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=1074&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

Dom na domácím turnaji vyfás Jerzyho, no to potěž :D ....Gulba má kvalifikanta ...a naši to docela vyhráli, Radek má WC Denise Nováka, Jirka další WC Geralda Melzera a Lukáš má kvalifikanta, další kola pak Radek asi s Fognou, Lukáš s Joem a Jirka s Kevem ...Kevin vyfás Haidera Maurera a David Ferrer Ramose :)
Reagovat
Kytka
No hurá. Aspoň mají zase jednou všichni naši srabi šanci uhrát aspoň kolo. To bude slávy.
Reagovat
letityfanousek
Neviděl jsem to, ale takový profesorský výsledek bych čekal spíš obráceně, potěšil "frantík"
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
Cico93
:-((((((
ale na druhú stranu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra jdeme pro titul ;)
Reagovat
Cico93
+1
Reagovat
tommr
a mezi jiným zachránil Tomášovi Berdychovi pátý místo v žebříčku před dotírajícím Nadalem - i když zřejmě jen na čas ... :)
Reagovat
Kytka
Určitě jen na čas. Protože v Race to London je Rafa o 5O bodů před Tomem. A Rafa i Tom už mají zřejmě TM jistý. Viz:http://live-tennis.eu/race
Reagovat
Frantz
Tsonga lucker..
Reagovat
Serpens
Fandil jsem Nadalovi, ale za výkon Tsongy v závěru sekám poklonu (5:4,30:30 !). Pokud zítra Tsonga bude předvádět něco podobného a nesloží se před Djokovićem už v šatně, máme se na co těšit!
Reagovat
Cico93
Djokovič ešte neni vo finále!
Reagovat
Serpens
Nevím co by musel Murray předvést, aby ho dal. Ani včerejší výkon by nestačil
Reagovat
Cico93
Tak napr. to čo v Canade:-)
Reagovat
Serpens
To měl Djok problémy už v předchozích kolech ne? V Kanadě nehrál dobře.
Reagovat
Cico93
To áno, ale hraje svetová 1 s 2 tak trochu pokory ku Andymu by to chcelo ne? Všade čítam, že Novak už je vo finále.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem cetla i ja vcera o Nadalovi, 90% lidi psalo, ze tam bude. A ono jinak :-( Stat se muze vsechno. Zajimalo by me, kdo dneska vsadil na Joa.
Reagovat
Pedronegro
asi si uvědomuje, že je jen dvojka a podle toho to zatím vypadá :)
Reagovat
insanezy_
Pokud Tsongovi půjde serv mohl by urvat tak 7-8 her, to je tak maximum
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist