Triumf v Čennaí si zopakoval Chorvat Čilič

10. 1. 2010, 16:23
Aktuality 1
ATP ČENNAÍ - Prvenství na tenisovém turnaji v Čennaí obhájil Chorvat Marin Čilič. Druhý nasazený hráč dnes porazil dvakrát 7-6 Stanislase Wawrinku ze Švýcarska a radoval se z první výhry ve vzájemném duelu z pěti pokusů.
Profily hráčů
Marin Čilič

Marin Čilič zahájil podobně i minulý rok, kdy ve finále přehrál domácího Somdeva Devvarmana. Tentokrát musel svést vyrovnanou bitvu se soupeřem mnohem zvučnějšího jména. V klíčových fázích získal přece jen více míčků než turnajová trojka Stanislas Wawrinka a připsal si čtvrtý titul.

Před finálovým duelem měl Čilič ze svého soupeře respekt, neboť ze čtyř vzájemných duelů uhrál jediný set. Ani nyní to neměl jednoduché, když se nemohl opřít o svůj tradičně silný první servis a v úvodním setu prohrával 3-5. Nakonec však ve dvou tie-breacích vyhrál.

"Je to dobrý vstup do sezony. Obhájoba vítězství na Chennai Open mi jistě dodá sebedůvěru v dalších turnajích. Byla to ideální příprava na Australian Open," pochvaloval si Čilič.

- ATP 250 ČENNAÍ (Indie, tv. povrch, 398.250 dolarů) -
nedělní výsledky (10. 01. 2010)

Dvouhra - finále:
Čilič (2-Chorv.) - Wawrinka (3-Švýc.) 7-6(2) 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Proč tu jako není ani jeden koment??? Místní pubošice pan Činčilič nezajímá, či co??? Bravo, Marin, jen tak dál!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist