Toni Nadal: Rafael má pořád bolesti

10. 11. 2008, 11:14
Aktuality 9
Špatné zprávy přinesl strýc a zároveň trenér Rafaela Nadala španělským fanouškům, kteří doufají, že nejlepší tenista světa nastoupí v Argentině ve finále Davis Cupu. Testy nedopadly moc dobře a na kurtu má pořád bolesti, oznámil Toni Nadal.
Profily hráčů
Rafael Nadal v Paříži

Konec jinak vynikající sezony Rafaela Nadala zkomplikoval dvaadvacetiletému Mallorčanovi zánět šlach v pravém koleni. Kvůli němu nedohrál Nadal podnik Masters v Paříži a vynechal závěrečný Turnaj mistrů. A kvůli němu je také ohrožen jeho start ve finále Davis Cupu, které začne 21. listopadu.

Minulý týden zahájili doktoři léčbu, která měla světovou jedničku dát před cestou do Argentiny do pořádku. "V současnosti to s jeho účastí v Davis Cupu vypadá složitě, protože testy nedopadly zrovna dobře," řekl jeho strýc a trenér Toni Nadal španělskému listu Marca. "Rafa nemá moc na vybranou, protože když je na kurtu, stále cítí bolesti," dodal.

Podle Nadalových oficiálních stránek zůstal Španěl v Barceloně, aby podstoupil další testy. Rozhodnutí, jestli odcestuje do Argentiny nebo ne, by mělo padnout dnes nebo zítra.

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Podla mna blafuje,na DC nastupi!
Reagovat
skott
Davis Cup neni o jednom hraci, nemyslim, ze by nejak chybel.Vyhral snad neco od olympiady?Mohl by byt jen pritezi, takhle Spanele budou moci hrat bez jakehokoliv tlaku, nikdo od nich nebude cekat vitezstvi.Pokud ovsem vykutaleny strejda pouze neblafuje jako vzdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Věděla jsem, proč ten tenisportal nečíst, protože to tady komentujou takový gumy, jako třeba ty.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč ho tedy čteš? Nebo chceš tuhle skutečnost snad popřít? Až ukážeš lepší komentáře než on, můžeš teprv kritizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Karasbabou tenhle názor je ÚPLNĚ mimo je opravdu lepší to nečíst,nebo nereagovat což už jsem se naučil např. já.
Reagovat
carolyn
To jsem přesně říkala že v DC nenastoupí, navíc zánět šlach není léčení na týden.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by udělal nejlíp, kdyby to porádně doléčil a pak začal přípravu na další sezónu. Když bude hrát ve finále DC s tímhle problémem, tak si akorát podkopává zdraví. Jinak Zdravím :-)
Reagovat
carolyn
No pokud nastoupí, tak asi žádnej zázrak od něj neuvidíme, ale myslím že letos má padla.
No nemysli si že ted nebudeš fandit španělům :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nebudu nic psát, jinak bys mě zase chtěla uškrtit :-P Ale jel bych se tam podívat, kdyby byla možnost :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist