Tenisté si zahrají fotbal na podporu Japonska

22. 3. 2011, 09:39
Aktuality 4
Elitní tenisté vymění rakety za štulpny a fotbalový míč, aby pomohli Japonsku. Hráči v čele se Srbem Novakem Djokovičem a Španělem Rafaelem Nadalem odehrají ve středu v Miami charitativní fotbalový zápas proti celku Fort Lauderdale Strikers a výdělek půjde na pomoc poničené zemi.
Tenisté s fotbalovým míčem

S letos neporaženým Djokovičem a světovou jedničkou Nadalem na hřiště vyběhnou Japonec Kei Nišikori, Brit Andy Murray, Španěl Fernando Verdasco, Kypřan Marcos Baghdatis, Rakušan Jürgen Melzer či Francouz Richard Gasquet.

"Velmi se nás dotýkají problémy Japonců a tohle je pro nás ta správná možnost, jak pomoci těm, kdo to potřebují," řekl Djokovič. Tenistům o následcích zemětřesení a ničivé vlny tsunami vyprávěl Nišikori, který má mezi postiženými hodně blízkých.

Fotbalové utkání tenistů s fotbalisty se uskuteční na stadionu Ransom Everglades High School a následovat bude večeře, na které se vyberou další peníze.

Tenisové hvězdy se letos snaží pomoci již podruhé. Před začátkem Australian Open v Melbourne Parku sehráli exhibici na podporu obětí ničivých záplav v Austrálii. Akce vynesla přes 27 milionů korun na vstupném a dobročinných příspěvcích.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kdyby ty prachy poslali rovnou a nedělali u toho takový šaškárny...
Reagovat
tito
Hrozná volovina. Mají spoustu možností, jak pomoci ale tenhle nápad je opravdu hloupý.Navíc pokud se někdo z nich zraní. A abych řekl pravdu, Novak mi s tím podbízením/ na tejpu/ leze na nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby, kdyby ty peníze poslali ze svého, což i někteří čas od času nebo častěji udělají, tak by měli o to míň v "peněžence/na účtě". Ale když známa osobnost udělá něco na co se přijdou podívat lidi a ty lidi za to zaplatí, tak to zaplatí lidi. Na druhou stranu vybere se tak víc tím spíš když do toho přihoděj ze svého. Je to stejné jako charitativní koncert.
Reagovat
Gulbis
http://gloria.tv/?media=136963
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist