Tenisté si vychutnali postup do semifinále se šampaňským

8. 4. 2012, 19:15
Aktuality 12
Nejdříve s diváky a následně v šatně s lahvemi šampaňského slavili tenisté postup do semifinále Davisova poháru. Tomáš Berdych a Radek Štěpánek přešli v pražské O2 areně za podpory více než 40.000 fanoušků, kteří během tří dnů přišli do hlediště, přes nebezpečné Srby.
Berdych a Štěpánek (@ Facebook)

Oslavy postupu do semifinále začali hráči už na kurtu. Berdych si po proměněném mečbolu lehl na antuku a pak skákal radostí, zatímco hala bouřila a skandovala jeho jméno. Pak se tenisté s realizačním týmem chytli za ruce. 

Nadšení diváci, kterých dorazilo přes třináct tisíc, oslavovali domácí hvězdy. "Hoši, děkujem!" volali a tradičně: "Hop, hop, hop, kdo neskáče, není Čech." 

Do haly během tří dnů podle pořadatelů přišlo 40.200 diváků. "Fanoušci jsou dalším členem týmu, který nám pomáhá podat skvělé výkony a je skvělé, že tolik lidí přišlo a my se jim odvděčili nejlepším možným způsobem," řekl Berdych. 

Lístky na zápas byly vyprodány za třicet hodin a diváci zaplnili halu, i když nepřijel první hráč světa Novak Djokovič. "Lidé mě potěšili a ukázali, že jdou na nás a ne se dívat na exhibici Djokoviče. Obecenstvo bylo vynikající," děkoval Berdych. 

V hluku a vypětí si Berdych pořádně nepamatoval, jak proměnil mečbol zápasu s Jankem Tipsarevičem, kterým získal vítězný třetí bod. "Člověk prožívá velké nervy a po mečbolu jenom vydechne, spadne na zem a užívá si to," řekl Berdych.

V útrobách stadionu tenisté bouchli s realizačním týmem láhve šampaňského. Hráči se napili v šatně rovnou z lahví. "Chutnalo to dobře," usmál se Berdych. "Doufám, že ještě bude prostor pro oslavy s celým týmem," dodal.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
tito
Si to spletli s lahvovým, ne? Nejsem žádný estét ale pít šampaňský z láhve...No nic, jestli Tipsovo fanda najde tuto fotografii, tak mu uvěří úplně všechno.
Reagovat
gigin
Ahoj :-) Jankela byl dneska v klidu. I lidi. A já taky :-))) Jak to jde? Příprava na Monte Carlo?
Reagovat
tito
No já jsem FB zrušil a držím se toho, tak nevím co teď Rafa. Ale těším se, cítím v kostech změnu :-). No jinak tady probíhaly diskuse, co? Radši jsem se ani nepřipojil. Ale pěkný tenis dnes, že? Mně se to tedy líbilo. A co kuřátko od Pohlreicha, četl jsem, jak se na něj chystáš. Prostě užil sis trip se vším všudy :-)?
Reagovat
gigin
Přesně jak to říkáš. Prostě jsem si udělal pěkný výlet. Bylo to moc fajn, ale už jsem byl dneska aj utahaný. To víš, staříček :-)) U Zdeněčka super, jako vždycky. Mi se to dnes taky moc líbilo. Já jsem to ale tušil, že Tomík dneska vyhraje ve třech. Sice měl trošku štěstí, Tipsa nehrál zle. Každopádně hezký víkend, ale jsem rád, že už jsem doma :-)) No já jsem myslel, jestli se někde něco nešustlo ohledně zdravotního stavu Rafaela a tak. Novak se prej opaloval na Bahamách, místo, aby si tu nechal nadávat... Musí se pošetřovat, no. Já to chápu :-))
Reagovat
tito
Tak Rafa by měl být v pořádku. A dneska to bylo 50/50- byť to z výsledku až tak nevypadá. Pár míčů. Ale zase na druhou stranu T.B. dnes vždy v krizových momentech přepnul na vyšší level a začal riskovat. A vycházelo to. A to se cení :-).
Reagovat
gigin
Zaslouženě vyhrál. O tom není pochyb. No vy byste teď měli ale zabrat. Navíc přichází období vašeho povrchu. Doufám, že nejste naštvaní, že se jedeme taky juknout do Monte Carla, co?? :-)))
Reagovat
tito
Ani ne. Jestli s vámi máme někde zamést, tak proč ne na cihle, že :-).
Reagovat
gigin
Ano, šéfe !!! :-))))
Reagovat
tito
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo za podpory více než 40 tisíc fanoušků ale jen díky podvodu z Djokovičem jinak by tam přišla sotva čtvrtina lidí.
Reagovat
Fandina
Kdo chce vidět tenis tak je mu jedno kdo tam hraje. Podle internetového prodeje zmizely poslední lístky těsně před utkáním, když už všichni v Praze trénovali a srbská strana prohlásila, že hrát budou bez Djokoviče a to samé v normálním prodeji. Lístky měli ještě týden před ale doprodaly se až po oznámení jeho neúčasti. Přitom se jednalo o vstupenky do vyšších pater, které byly absolutně plné.
Reagovat
smazaný uživatel
Však zasloužené šampaňské :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist