Tenisté Ruska budou v Davisově poháru v plné síle

27. 3. 2008, 21:19
Aktuality 2
Rusko, soupeř českých tenistů ve čtvrtfinále Davisova poháru, nominovalo k utkání Světové skupiny své největší hvězdy. Kapitán Šamil Tarpiščev věří úspěšnému kvartetu, které v prvním kole porazilo Srbsko 3:2. V týmu tak budou Nikolaj Davyděnko, Michail Južnyj, Dmitrij Tursunov a Marat Safin. Jako pátý byl přizván antukový specialista Igor Andrejev.
Trenér ruského daviscupového týmu Tarpischev může pro duel s Českem počítat i s Davyděnkem

"Máme pět elitních tenistů, kteří jsou všichni zdraví. Vždy se snažím spoléhat na každého z nich," uvedl Tarpiščev. "Mohu změnit sestavu den před losem, takže uvidíme, kdo v té době bude v lepší formě," dodal.

Rusové si české tenisty pozvali na antuku do moskevské haly Lužniki. Tam se utkání uskuteční od 11. do 13. dubna a Rusové mohou těžit také z faktu, že doma v této prestižní soutěži prohráli naposledy v roce 1995.

ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
No jsou velcí favorité, jen doufám, že když vyhrajou tak poctivým způsobem. Snad se nebudou opakovat dřívější akce jako bylo noční zkrápění kurtu nebo tzv. zážitková gastronomie ruských kuchařů, ale ze zkušenosti bych byl opatrný. Rychle tam přijet, dvakrát porazit Nikolku, jednou vyhrát čtyřhru a znova rychle pryč. Když tak koukám na tu ruskou formu tak nic moc takže naši hoši můžou jen překvapit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist